Erkut abi Senin konularının hepsini okudum bastan sona. Bu Fuat Abideki parçaları Altak Yapsak Nasıl olur Extra bişeyler gerekir mi arabaya yoksa o haliyle yürür mü araba ?
Printable View
Erkut abi Senin konularının hepsini okudum bastan sona. Bu Fuat Abideki parçaları Altak Yapsak Nasıl olur Extra bişeyler gerekir mi arabaya yoksa o haliyle yürür mü araba ?
çok yüksekler değilse kafandaki bi headers tak ciddi anlamda hissedersin o zaman :)
Ozaman En kısa sürede bi headers Deniyeyim bakalım neler farkedecek. Araba zaten normal haliyle kadranı ters ceviriyor. ve egzosu taktıktan sonra şunu farkettim ARabam normalde 3. vites 155 de keserdi geçenlerde denemek için 3. viteste uzattım 160ı devirdi ayagımı gazdan cektim Nolur ne olmaz diye kesiciyede girmemişti daha.
sebring marka 51mm kat iptali, orta susturucu ve son susturucu var, ilgilenirsen özelden bana ulaşırsın :)
Şu Anda Headers Kat iptaLi Düz boru orta susturucu ve son susturucu var aracımda. Biraz daha güç için ne yapabilirim artık konu :)
Cai varda Aftermarket bir ürün. Erkut (Bladerk) Abiyle görüştümde bakalım karar aşamasındayım eğer kararı verirsem Sohc Vtec için Kolları sıvayacağız :)
Valla Abi Hani Erkut abi ile görüştümde hani hiç öyle demiyor ondan dolayı düşündüm böyle bir şeyi. 15 - 20 Hp den fazLa diye düşünüyordum ya Erkut abi kendi 1.4 ünde harikalar yaratmıs ya
Aynen kardeşim katılıyorum arkadaşa hiç deymez..
editt yanlis oldu mesaj silinsin lutfen
Kapak yaparken Zaten bunLarıda yapacagız Şanzımanı kısaltacagız pistonlar değişecek kapak felan değişecek diye giden bir liste işte
hangi vti rüzgar gibi geçiymuş yaa ben çok merak ettim
hasanın 1.4 is le vti denedi de ne oldu neden yanyana gidiyodu
sohc vtec yapıp da 15 20 hp alana biz beceriksiz diyoruz
yani yaz ama boş yazma istersen
tarantino mehmetle dolu b16nın izmir draglarında gördük yürüyüşlerini niye rüzgar gibi geçemedi
d16 Konusunda sen ne diosan o abi :)