User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ae101 corolla headers...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ae101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılım dan sonra hatta ayarlı kasnaktan sonra ılerı gıdersem kesınlıkle port polish,port maching ve over size subap kapak taslama ve ince conta yapmak gerekir..bide 7a-ze krankı koydum mu doyma keyfıne....
    7aze diye bi model yokki, 4agze lere 7afe kapak koyuyolar hacmi büyütmek için Cem

ae101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7aze diye bi model yokki, 4agze lere 7afe kapak koyuyolar hacmi büyütmek için Cem
    yanlış yazmısınn pardonn...

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka header güzel olur aracına
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel corsa toyota corona yaws headers hangi aracta verim sağlamıyorki Ae101'de iş yapmasın radyatörde ki suyu eksiltmesinden başka bi sıkıntısı yok..onun çözümünüde sana yazmıştım yaptır headersi sonra farkını görürsün roll'de titahtitahtitah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesajiniz sanki kapak taslama sonrasi viteste yapilan son surat degismis havasi veriyor ama disli ile oynamadan yada limitore mudahele etmeden mumkun degil malesef...

birde anlamadığım 1-2 fazla hız yapmak neye yarar birde 100 görür ama 25 saniyede ne anlamı var

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapakla motor hacimi büyümezki 7a-fenin krankı daha strokelu boreları aynı 81mm 4a nın storku 77mm, 7a-fenin 85.5

ama sıkıştırmayı düşürmekmek için 7a-fe kapağı 4agzelerde kullanılabilir

ki hacim arttırmak en güzel modiiyedir bence cem için 7a-fe krankı aradım bi ara bulamadım

-batu- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapakla motor hacimi büyümezki 7a-fenin krankı daha strokelu boreları aynı 81mm 4a nın storku 77mm, 7a-fenin 85.5

ki hacim arttırmak en güzel modiiyedir bence cem için 7a-fe krankı aradım bi ara bulamadım
    7a-fe nin bloğu (Crank kollar ve pistonları kullanarak) 4ageleri frankestein 7age yapıyorlar, 128 hp lik smallport 4age 140hpleri görüyor ve tork manyağı oluyor. toyotada a serisi motorlarda en sağlam krank 7anınki 4age den bile sağlamdır ve iyi balanslanmıştır.

Ayrıca 4afe genelde orta devir torku için üretilmiş bir makinedir. 22 derecelik subap açıları, dar portları, ince uzun runnerlarıyla. Şehir içi kullanımı için üretilimiş çift eğrili tork grafiğinden kurtulmak gerekir. Eğer atmosferik birşeyler yapılırsa aşağıdaki gibi bir liste oluşur ve doğru uygulamalarla değil 130lar 140+ lar zorlanabilir.

Header + 51mm Komple Düz Boru
    Port Polish, Port matching. (Oversize subapları tavsiye etmiyorum, port polish üstüne 7000 rpm çevirsen bile yeterli sübap boyu, büyükleri alt devirlerde türbülans etkisi yapabilir.)
    İnce Conta, Kapak Taşlama veya Pistonla Sıkıştırmanın 9.5:1 den 10.5 + ya çekilmesi
    En fenası ITB
    Doğru ellerde bir yazılım.

bunların üstüne + Egzantirik ve kısa yapılabilir.
    Yanında da bir benzin istasyonu olursa dertsiz tasasız binilir gayet te güzel olur. Kafam atmoya dönüyor düşündükçe, hadi hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 model efsaneler fabrika çıkışlı headersli diye biliyordum yanlışmı biliyorum acaba

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kemal demek istediğimi anlamışsın işte yanlış yazmışım orda dövercesine yazmana gerek yoktu

abd de yığınla var 7afe krankı arayan bulur herşey paraya bakar, ama malezyadan getirmek daha ucuza mal olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yanlış biliyorsun oyle derler hep ama hikaye bu? 98'ler 96'larla yürüyemiyor bile nedeni de katalizör olması ve 70kg fazladan ağırlık Abs+Srs+Ac+katalizör fln gibi fazladan eksra özellikler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki ben bu uygulamayı 97 model efsaneme uygularsam ne gibi sonuçlar alablirim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efsanemiii lem Ae86 levin desen tamam efsane diyecemde Ae101'in neresi efsane
    sana tavsiyem bu arabaların motorları gerçekten performanslı bir motor ama parça sıkıntısı çok o yüzden hiç uğraşma derim.eğer ki performans istiyorsan Civic Si yada Integra al bak keyfine..corolla ile alcağın performansın kat be kat üstünü alırsın bu iki araçla..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana tavsiyem bu arabaların motorları gerçekten performanslı bir motor ama parça sıkıntısı çok o yüzden hiç uğraşma derim.eğer ki performans istiyorsan Civic Si yada Integra al bak keyfine..corolla ile alcağın performansın kat be kat üstünü alırsın bu iki araçla..
    Lewin başlıbaşına bi efsanedir ona diyecegm yok haklısın. Ama google efsane kasa yaz b istersen bak karşına ne çıkacak

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corolla SPECİAL modellerinde orjinal headers çıkıyo bilginize

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet 98 lerde Headers çıkıyor ama bir işe yaramıyor salakça bi headers..iş görmüyor yani anlıcağın..onu da denedim ama yalan oldu sonra Topkapıda Egzozcu Selçuğa 1200Tl ye komple egzoz ile Krom Headers yaptırdık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Greentiger01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lewin başlıbaşına bi efsanedir ona diyecegm yok haklısın. Ama google efsane kasa yaz b istersen bak karşına ne çıkacak
    nan tühh efsaneyi pert ettik desene napalım kaderi böyle imiş
    Corolla Ae101'i severim çok günlerim geçti o araba ile MomoCorse Black 17 jantları ilk ben takmıştım bu kasaya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nan tühh efsaneyi pert ettik desene napalım kaderi böyle imiş
    Corolla Ae101'i severim çok günlerim geçti o araba ile MomoCorse Black 17 jantları ilk ben takmıştım bu kasaya
    ilk spoonuda ben taktım efsaneye

cgtuzn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. sayfada "sıkı pazarlıkla 1000 TL' ye taktırdık" dediğiniz headers son sayfada 1200 TL oldu.

Performans konusundan bahsederken Corolla' ya 17" Momo corse taktığınızı söylediniz.

Corolla' nın parçasının olmadığını söylüyorsunuz fakat kullandığınız integra' nın Allah korusun arka camı patlasa parça bulamayacağınızdan Pleksi malzeme kullanacağınızı biliyor musunuz?

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgtuzn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. sayfada "sıkı pazarlıkla 1000 TL' ye taktırdık" dediğiniz headers son sayfada 1200 TL oldu.

Performans konusundan bahsederken Corolla' ya 17" Momo corse taktığınızı söylediniz.

Corolla' nın parçasının olmadığını söylüyorsunuz fakat kullandığınız integra' nın Allah korusun arka camı patlasa parça bulamayacağınızdan Pleksi malzeme kullanacağınızı biliyor musunuz?
    3 senelik konuyu hortlattığının farkındamısın
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)