bu özellik hangı yıldan snra var yada her yılda varda opsıyonelmı bır nevı dsc gbı bısı ama genel bır bılgı verebılırmısınız =) vsa lı ıle vsa sız arasında bundan baska fark varmıdır ?
bu özellik hangı yıldan snra var yada her yılda varda opsıyonelmı bır nevı dsc gbı bısı ama genel bır bılgı verebılırmısınız =) vsa lı ıle vsa sız arasında bundan baska fark varmıdır ?
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
VSA guzel tutuyo s2k'yi eyv. yalniz vsa'siz s2k zabtetmek yonvermek vs.vs. gucmudur zormudur tesekkurler..hehe
- K -
________
Dr.Ecu
VSA 2006 ve sonrasında var her 2006da VSA yok ama 2006 nın ilk s2k ları VSA sız.VSA lı olanlarda
+Jant
+Kafalıklarda kolon
+Elektironik gaz kelebeği
gibi değişikliklerde var...
2006 almaya çalış bende alıcam arkadaşım kazasız olsun çünkü kazasız olunca 6 yıl garanti devam ediyor.. güle güle kullan aracınıda..
vsa- viraj denge sistemi..
sıstemlıde sıstemsızde kullandım eger nıyetınız varsa VSA lı alın benden tavsıye pesimist kardesler : )
bütçe sorunu yoksa vsa lı alın zaten aç kapa yapabiliyosun arabaya alıştıktan sonra istersen kapar bozuk yollarda filan açarsın..
Garantinin devam etmesiyle kazalı olmasının bir alakası yok diye biliyorum . Bir cok s2knın kendi çapında kazaları mevcut![]()
eheheheh sahıbındenden msjlarla ulasıyorsun :P o kdr dostlugumuz var arayaydın abı keske![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
vsa , eesp sistemlerinden biraz daha farklı çalışıyor. ARabanın kaymasını biraz tolere edebiliyor , ben çok beğeniyor çalışma sistemini. Alırsanız vsa lı tavsiye ederim özellikle s2000 e ilk binildiğinde ihtiyaç duyuluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)