sizce dolu bir vti da doluluktan kastım stage3 egzantrikli falan hangi buji kullanılmalı en verimlisi hangisidir?
sizce dolu bir vti da doluluktan kastım stage3 egzantrikli falan hangi buji kullanılmalı en verimlisi hangisidir?
İridyum öneriliyor. NGK
Sıkıştırmasına, kullandığı yakıta ve varsa aşırı beslemesine göre NGK iridium serisinden bir buji seçilebilir.
Sıkıştırma çok artmamışsa, aşırı besleme de yoksa yani atmosferikse, headers, egzantrik, yazılım vs varsa bence BKR7EIX uygundur. Sıkıştırma artmışsa, ve/veya yüksek basınç altında çalışıyorsa BKR8EIX tercih edilebilir. Stock VTI'da BKR6EIX'e kadar düşülebilir.
kullanılır diyosanız doğrudurda ben işin düzgün olmasını istiyorum bukadar uğraşmışken buji kablolarımda zaten oem değil yapmışken en iyisi olsun istiyorum yani kısacası![]()
hazır konu açılmışken. eskiden araç orjinalken 9.0:1 sıkıştırma iken pfr7z-tg orjinal bujileriydi aracın.
şimdi 8.5:1 sıkıştırma. 1.5 bar 19t turbo basıncı gören aşırı besleme araçta ne kullanılmalı sizce?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yarın sabahtan bakıcaz onlara nasıl bakıcz buji kablosunun direncine?
bujilerin alt kısımları kararmıştı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)