arkadaşlar selamlar,
şu sıralar ciddi ciddi civic vtec2 lere kafayı takmış durumdayım. atmosferik yüklenmek istesek neler yapabiliriz?
şimdiden çok teşekkürler...
arkadaşlar selamlar,
şu sıralar ciddi ciddi civic vtec2 lere kafayı takmış durumdayım. atmosferik yüklenmek istesek neler yapabiliriz?
şimdiden çok teşekkürler...
d serisi motorlarin sikistirmasi dusuk oldugu icin cok zahmete girmeden guc almak mumkun tabiki alacaginiz guc harcayacaginiz paraya bagli stock wrx e saplayan eg bile mevcut yani
Denon nickli abimiz gorunce daha ayrintili yazar konuya onun araci 140 hp civariydi..
Aslinda vtec 2 cok acik degil modifiyeye headers takilmiyor ve beyne girilemiyor bildigim kadariyla.. ies yada vti olsa daha kolay olur isiniz..
vtec 2 atmosferik olarak çok şey yapılabilir ama bilgi ve bütçe meselesi
valla ben hafta içleri işten eve - evden spor salonuna spor salonundan eve üçgeninde bir yaşam sürüyorumhaftasonları da keyfime göre gazlıyorum. roll ve benzeri aktivitelere katılmasam da bindiğim arabanın güçlü olması tercih sebebim olur. lpg ile performans işini aynı kefeye koyma derseniz de saygı duyarım
![]()
filtre headers eksoz ies emmesi ardından kapak emme gaz kelebeği port polish ve safc
toplamda 130-140Hp civarı olur arac.
www.vava.cars
valla geçen günlerde hondacı bir arkadaşla tanıştık. 1.6 ies inde lpg olduğunu 230 km/h gördüğünü söyledi (çok iyi bir lpg ayarı olduğunu vurgulamak için bu konuyu açtı aslında). biraz önce dediğim gibi honda bilgim sıfıra yakın (detay bilgi diyelim), e yıllardır honda kullanan birisinden de böyle şeyler duyunda ne ala dedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)