Selam arkadaslar gecenlerde sifir yapilmis B18 supercharger kitli bir motor aldim ve simdi bu motoru Ek kasanin icine koyacagim motor 8 bin kmde su an eski sahibi kaza yaptigi icin arac pertte cikmis ve motoru satmak istemis. Motorda supertech kafa contasi Je piston, je piston kollari,tittanyum ventil ve ventil yaylari. RC 440cc benzin puskurtme düseleri ve Jackson Racing Superchager kit var uzerinde arac bu sekilde 0.4 bar ile 248hp cikmis ama uzerinde orjinal egzos sistemiyle beraber .Ben basinci 0.7 yapmak istiyorum ve arastirmalarimda soyle bisey duydum oda Cr-v B20 lerin Krank aynasini takdigim zaman daha kucuk oldugundan basin direk 0,7 veya 0,8 arasinda degisiyormus. Bu konuda bir bilgisi olan varmi veya bu sekilde bir yapilmis motorda baska ne gibi oynamalar yapabilirim? Yardimlar icin simdiden tesekür ederim.
Motorda Yapilan Parcalar....
Jackson Racing Kompressor Kit
LHT Performance Sogutma sistemi
JE Kolben 9,5*
Eagle Pleul Stangen
Yeni Piston kolu yataklari*
Supertech Titanium Sibop
Orijinal Honda, Kompleter Jontalar*
Orijinal Honda, su ,pompasiTrigielve diger kayislar*
Exedy Stage 1 Spor Baski balata seti*
Fidanza Haifi Volant
(70mm) Cold Air Intake K&N Filtre Yapiliyor
RC 550cc Benzin püskürtme Düseleri
255lbs Walbro Benzin Ponpasi
Kamikaze Egzos Manifoltu vs.....
Yeni yapilanlar ,,!
Tekrardan selam arkadaslar Arac sonunda bitti ve bu carsamba gunu Ecu islemi yapilacak Dynoda Honda CR-V nun kasnagi takildi bunla basinc yaklasik 0.7 . Benzin püskürtme düseleri büyütüldü RC 440cc yerine 550cc lik taktim, El yapimi kamikaze Headers 63mm lik borular ve son susturcu Spoon N1 takildi.. Vs.
Kac Hp guc cikacagi hakinda tam bir fikrim yok ama 270hp civarinda bekliyorum carsamba gunu insallah bir sorun olmassa sizlerle sonucu paylasacagim
Sizin fikrini sizin fikriniz nedir Güc olarak kac civari cikabirlir?