User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Turbo Kit + Uygulama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Turbo Kit + Uygulama

Merhabalar. M50B20 BMW motorum var haliyle kendisi biraz hantal. Bİraz hareketlensin diye Bir iki garaja fiyat sordum 6.000 Tl falan dediler. Fakat EBAY deki turbo kitlere bakıyorum 600$ falan. Doların 2 olduğunu varsayarsak ekstra parçalarda 1000 tutsa, Total 2200Tl diyelim. Geriye kalan 3800 Tl işçilik mi oluyor? Bu nasıl işçiliktir biri bana anlatabilir mi? Motorum zaten 2.0 öyle aracı 400 -500Hp yapma gibi bi hayalimde yok şöyle 200-250 olsun serileşsin kafidir. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir benimle paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anahtar teslim 6000 binse normal beyini var egzozu var ayarı var ıvırı zıvırı var aynı araçtan sanayide turbo yaptıran birine sormuştum kaça mal oluyo diye oda 5 - 6 bin civarı demişti

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ebayden turbo almak mı? Turbo firmalarının yurtdışı sitelerinden fiyat bakın. Ebay turbolarına sakın bulaşmayın.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu Ebay'i fiyat baz almak olarak kullanmayın lütfen.

bektas_talay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manifolt - turbo - eksoz - emme boruları - intercooler - power box - yazılım - filtre - yağ değişimi ve işcilik için 5-6 bin çok geliyorsa siz bu işe hiç bulaşmayın bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bektas_talay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manifolt - turbo - eksoz - emme boruları - intercooler - power box - yazılım - filtre - yağ değişimi ve işcilik için 5-6 bin çok geliyorsa siz bu işe hiç bulaşmayın bence
    sorun çok gelmesi değil kit olarak satılıyor heralde tüm malzemeleri içeriyordur diye düşünüyorum? yada içermiyor demekki ki 6000 civarı tutuyor. mesela şu resimde downpipe , fuel pump,injector ,ECU*dışında neler eksik?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    96 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    600 $ a çıkma turbo alamazsınız neredeyse..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    600 $ a çıkma turbo alamazsınız neredeyse..
    ozaman bu ebay dekiler dolandırıcı itibar etmemek lazım
    BMW E36 E46 V6 2 5L 2 8L 3 0L 3 2L M50 M52 S50 T3 T04E T3 T4 Cast Iron Turbo Kit | eBay

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fantasymotorparts (11168 Yellow Shooting star icon for feedback score in between 10,000 to 24,999)
    99,3% Positive feedback
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işi bılenler ebaydaki mallar guzel bişi olsa ordan alırlardı bunca yıldır emin olun.
    Ergin ORANLI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz nike ile nixe yi çok birbirine karıştırır olmuşsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla allak bullak oldum biri diyor ebay deki fiyatlara bakmayın ama adam satıyor, biri diyor %99,3 positive oy adam kaliteli satıcı.. hele nike ile nixe ta beynim tamemen durdu cevaplar için herkese çok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FHN67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla allak bullak oldum biri diyor ebay deki fiyatlara bakmayın ama adam satıyor, biri diyor herkes almış adam kaliteli satıcı.. hele nike ile nixe ta beynim tamemen durdu cevaplar için herkese teşekkürler )
    Ya hocam anlamayacak ne var. Ebaydekinin markası ne? Garrett marka turbo sadece 2000 tl den başlıyor.

Senin söylediğin komple kite garrett bir turbo alamıyorsun.

Senin mantığa göre BMW 'ni şahin parçaları ile mi turbolayacaksın?

Ebay ne ya? Çinde üretilen markası ne olduğu bilinmeyen abuk sabuk parçaları hindistana falan satan satıcıların yer aldığı site.

Al o turbo kitini ustaya sağlam gelirse %90 elinde kırılacaktır zaten. Oda sağlam gelirse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hocam anlamayacak ne var. Ebaydekinin markası ne? Garrett marka turbo sadece 2000 tl den başlıyor.

Senin söylediğin komple kite garrett bir turbo alamıyorsun.

Senin mantığa göre BMW 'ni şahin parçaları ile mi turbolayacaksın?

Ebay ne ya? Çinde üretilen markası ne olduğu bilinmeyen abuk sabuk parçaları hindistana falan satan satıcıların yer aldığı site.

Al o turbo kitini ustaya sağlam gelirse %90 elinde kırılacaktır zaten. Oda sağlam gelirse.
    araç zaten 2.0 greddy ninde garrett inde kralını taksak bu arabanın kapasitesi yetersiz zaten. Ben sadece alt devirde destek olacak bi tesisat istiyorum yukardada düşüncemi belli etmiştim. 150 hp lik aracı (tabi seneler yıpratmadıysa ) 500 hp yapıp 3. viteste sara sara gidecek halimiz yok. tutup 2 bar üfletecek halimizde yok. bu arada adam top rated seller haksızlık etmeyelim. bende öğrenciyim yani harçlıkla geçiniyoruz henüz ekonomik bağımsızlığımı ilan etmiş değilim. bizim gücümüz buna yetiyor. inş ileride garrett almak nasip olur sizin gibi. ne diyeyim :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FHN67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç zaten 2.0 greddy ninde garrett inde kralını taksak bu arabanın kapasitesi yetersiz zaten. Ben sadece alt devirde destek olacak bi tesisat istiyorum yukardada düşüncemi belli etmiştim. 150 hp lik aracı (tabi seneler yıpratmadıysa ) 500 hp yapıp 3. viteste sara sara gidecek halimiz yok. tutup 2 bar üfletecek halimizde yok. bu arada adam top rated seller haksızlık etmeyelim. bende öğrenciyim yani harçlıkla geçiniyoruz henüz ekonomik bağımsızlıpımı ilan etmiş değilim. bizim gücümüz buna yetiyor. inş ileride garrett almak nasip olur. ne diyeyim :/
    Gücün yetmiyosa almayacaksın kusura bakma. Atmosferik olarak bineceksin aracına. Bu işler ucuza kaçayım işi değil.

Burberry gömleğin çakmasını alır giyersin en fazla çakma lan bu diye güler eğlenirler ama 3, 4 bin kar edeyim dur şuna çakma turboyu takayım dersen altındaki arabanın motorundan da olursun. Varsa cebinde sıfır sandık motor alabilecek kadar para al riskini gir böyle projelere.

Başınızda illa arabayı turbolayın diye ölümle tehdit eden biri olmadığına göre bütçeni ayarlarsın; ayarladığında adam gibi girersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gücün yetmiyosa almayacaksın kusura bakma. Atmosferik olarak bineceksin aracına. Bu işler ucuza kaçayım işi değil.

Burberry gömleğin çakmasını alır giyersin en fazla çakma lan bu diye güler eğlenirler ama 3, 4 bin kar edeyim dur şuna çakma turboyu takayım dersen altındaki arabanın motorundan da olursun. Varsa cebinde sıfır sandık motor alabilecek kadar para al riskini gir böyle projelere.

Başınızda illa arabayı turbolayın diye ölümle tehdit eden biri olmadığına göre bütçeni ayarlarsın; ayarladığında adam gibi girersin.
    doğru söylüyorsun abim

bektas_talay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ebayda satılan turbonun aslı bu ; çinde üretilen replika ürünler garretin 1544 yani 1.6 tdci tırt turbosu 1000 tl

ki t3 t4 turbonetics ürünüdür , ama yazmıyor üstünde flanş aynı üretim farklı bu yüzden normal o 5000-6000 liralar jdm works ile görüş yaptıkları işler bence çok iyi

buda sana gelecek turbonun flanşı farklı olanı

T3T4 T04E T3 T4 TURBO TURBOCHARGER OIL Comp. Housing A/R .60 Turbine Housing A/R .63-in Engine Parts from Industry & Business on Aliexpress.com

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı motordan turboladık ve abartmıyorum bize sadece motor işçiliği 1 sandık motor parası daha harcattı. aldığın ve alamadığın parçaların fiyatlarınıda eklersen üstüne dahada iyi anlaşılır boş ver kardeşim sen o işi. tamam biz ekstra bi işe kalkıştık ama bizde çıtırdan turbolarız diye başladık bak iş nerelere geldi DIY sayfalarını araştır kendi el yeteneğinle ucuz bişeyler yap arabana. ekonomik özgürlük olmadından sonra 1 civata bile istediğin gibi olmaz.
    OTOBULL GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk olarak senin konuya hakim olman gerekiyor, yani detaylarına..

6000 tl teklif almışsın, ne dahil bunlara?

senin belirttiğin kitte, ecu yok, enjektör yok, bunlar iyi para tutar, sen diğer şeyler 1000 tl tutar demişsin tahmin mi yapıyorsun? bu iş tahminle olmaz ki..

yaparsın listeni yazarsın alt alta toplarsın. karşılaştırmanı buna göre yap.

ebaydaki kitlere gelince iş görür mü bence görür, ama uzun ömürlü olur mu, orası muamma..

hem senin bütçen nedir bu işte? öğrenciyim para çok yok diyorsan zaten orda bir dur.. filtre eksoz takmak değil bu, hem riskli hem masraflı.. o nedenle önce bütçeni belirle..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)