User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
90 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Turbo 206 gti

JusticeForAll
    Misafir

Turbo 206 gti

Hayırlı ramazanlar. 206 gti aracım var. motoru komple orjinal parcalarıyla rektefiye ettik. şuanda aracımda acık hava flitresi ve ss egzoz ile 143bg güç elde elde ettim onun haricinde motorda hiç bi oynama yoktur. aracın motorunu turbolamak istiyorum en başta söylemek istediğim bi kaç şey var 206 gti yürümez başka arabaya yap demeyin çünkü arabamı çok seviyorum bunun sevdalısıyım. isteğim konu hakkında gerçekden yardımcı olabilecek arkadaşlardan fikir ve öneri almak. aracdan elde etmek istediğim güç 250 bg civarları veya üstüde olabılır. atmosferiğin sonu olduğu için turbo bana daha mantıklı geldi. max tutar ne olur paradan kaçınmıcam gerçekden yürüyen güzel bi turbo 206 gti yapmayı kafaya koydum. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke motor yapılırken forged toplasaydınız, 250 + bana göre olmaz veya çok riskli olur..

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke motor yapılırken forged toplasaydınız, 250 + bana göre olmaz veya çok riskli olur..
    o zamanlar aklımızda turboyu bırakın atmosferik yüklemek bile yoktu. ama kafamızda ki projeye göre forgedlenebilirde ciddi bi şekilde bu konuya kafayı takmış bulunmakdayız kardeşimle. gerekli herşeyi yapıcaz

caglargungor
    Misafir
    rckid turbolamıştı görürse yazar kesin

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı caglargungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rckid turbolamıştı görürse yazar kesin
    forumda 1 saattir onun konusunu arıyorum bulamadım. sanırım ankaradaydı baya takip etmiştim yanına gitmeyi düşünüyorum umarım görür ve yazar

caglargungor
    Misafir
    Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda 1 saattir onun konusunu arıyorum bulamadım. sanırım ankaradaydı baya takip etmiştim yanına gitmeyi düşünüyorum umarım görür ve yazar
    bu setup biraz ağır gelebilr yanlız =)

http://www.techturkey.com/forum/proj...o-rebuild.html

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı caglargungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu setup biraz ağır gelebilr yanlız =)

http://www.techturkey.com/forum/proj...o-rebuild.html
    250 bg güç bana yeterli en azından tayyarlarla yürüyecek kadar

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer maddiyatın varsa yap ama yoksa 3-5 ile bitmez bu iş pejo+turbo=sorun demek n\a devam et derim

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer maddiyatın varsa yap ama yoksa 3-5 ile bitmez bu iş pejo+turbo=sorun demek n\a devam et derim
    atmosferikde elde edilebilecek maksimum güç örnek olarak 190 bg var forumda oda 5-6 bin tl tutmuş turboda 6-7 milyar tutsa ben 230 bg elde ederim diye düşünmüştüm

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10-12.000 tl kenarda hazır olsun. Sonrası belki daha ucuza çıkabilir ama 7bin liraya bitmez sanmam.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferikde elde edilebilecek maksimum güç örnek olarak 190 bg var forumda oda 5-6 bin tl tutmuş turboda 6-7 milyar tutsa ben 230 bg elde ederim diye düşünmüştüm
    6-7 olrak hesap yapma hep bişeler çıkacaktır pejoda turbo yapıpta sorun yaşamayan görmedim bende dahil buna keşke yapmasaydım dediğin günler olacak eğer buna hazırsan ve dedim gibi maddiyatı hesap yapmıyosan ankarada yardımcı olacak kişiler çoktur na olarak murat diye bi arkadaşın arabası var çok keyifli bi araç yaptı 206gtı olarak onunla iletişime geç derim na düşünürsen

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10-12.000 tl kenarda hazır olsun. Sonrası belki daha ucuza çıkabilir ama 7bin liraya bitmez sanmam.
    tahmin ettiğim fiyatlar daha fazlası olmaz yani olursada zaten projeden vazgecerım daha ufak dokunuslarla 230 bg elde edebıelcegım bı arac alırım en azından

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı melih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6-7 olrak hesap yapma hep bişeler çıkacaktır pejoda turbo yapıpta sorun yaşamayan görmedim bende dahil buna keşke yapmasaydım dediğin günler olacak eğer buna hazırsan ve dedim gibi maddiyatı hesap yapmıyosan ankarada yardımcı olacak kişiler çoktur na olarak murat diye bi arkadaşın arabası var çok keyifli bi araç yaptı 206gtı olarak onunla iletişime geç derim na düşünürsen
    atmosferik düşüncem yok ancak 10 milyar gibi bi bütce ayıraıblırım en fazla. atmosferikde bi yere kadar. atmosferik yaparsam rcye yaparım daha mantıklı değilmi. en azından fabrika cıkıs 180bg

TurboJDM
    Misafir
    0.5 barda 220 hpleri görür tahminindeyim. orjinal pistonlar 0.4,0.5 bara kadar yürür genelde böyle çoğu araçlarda. ama arkadaşların dedikleri gibi 10000 tlye yakın bulur belki bulmaz işte ordaki kısmı siz belirliceksiniz uygun parçaları kullanıp gerekli göstergeleri parçaların bazıları 2. el alıp daha uygunada getirebilirsiniz. benim tahminim 8000 tl civarı birşey tutar işçilik dahil.

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.5 barda 220 hpleri görür tahminindeyim. orjinal pistonlar 0.4,0.5 bara kadar yürür genelde böyle çoğu araçlarda. ama arkadaşların dedikleri gibi 10000 tlye yakın bulur belki bulmaz işte ordaki kısmı siz belirliceksiniz uygun parçaları kullanıp gerekli göstergeleri parçaların bazıları 2. el alıp daha uygunada getirebilirsiniz. benim tahminim 8000 tl civarı birşey tutar işçilik dahil.
    220 bgde bizim için yeterli bi güç ancak 8 milyara alınan güç bana göre az sorun gtilerin motor verimsizliğimi acaba ? çünkü 8 milyar harcayıpda 1.4 şahinden 250 bg alanlar var

TurboJDM
    Misafir
    220 bgde bizim için yeterli bi güç ancak 8 milyara alınan güç bana göre az sorun gtilerin motor verimsizliğimi acaba ? çünkü 8 milyar harcayıpda 1.4 şahinden 250 bg alanlar var
    şahinde kullandığın parçaların kalitesi açıkcası biraz önemli değil. 2000 tlyede turbo kit yapan var şahine önemli olan sorunsuz olması.

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı TurboJDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahinde kullandığın parçaların kalitesi açıkcası biraz önemli değil. 2000 tlyede turbo kit yapan var şahine önemli olan sorunsuz olması.
    haklısınız araç sorunsuz yürüyemedikden sonra yapmanın bi anlamı yok

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 bg güç bana yeterli en azından tayyarlarla yürüyecek kadar
    Ankara da Tayyar varmı deneyecek ?

JusticeForAll
    Misafir
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara da Tayyar varmı deneyecek ?
    bilmem yaptıkdan sonrası içindi o düşüncem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)