Olabilirliği nedir ?
Kullanılacak parçalar nelerdir?
(Tam liste alabilirsem sevinirim)
Baz alınacak araç modeli 2000 model 100.000km+ 106GTI
cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Olabilirliği nedir ?
Kullanılacak parçalar nelerdir?
(Tam liste alabilirsem sevinirim)
Baz alınacak araç modeli 2000 model 100.000km+ 106GTI
cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Walla ben turbosunu falan bilmemde..106gti ezelden beri cok beğendiğim bir aractır,handling testinde coğu super spor otomobille aşık atabilen bir aractır.Kullanım tarzı dizaynı kendinden beklenmicek performansıyla zaten coğumuzun gönlüne taht kurmuştur.Senı kaç senedir tanıyorum herzaman bi 106muhabbetimiz oldu doğrusu almanı cok isterim.Ama unutma siyah komple film dibine kadar yerde sapsade![]()
olanlari mevcut hatta beyin olarak aem fic kullananda var ozgun online olunca yazar;
öncelikle hedef gücünü belirliyeceksinki ona göre secicegin parcalari kolay karar verirsin..
Turbo Manifold
Wastegate
Turbocharger
Downpipe
Exhaust System
Air Filter
Intercooler Pipe
Intercooler
Blow Off Valve
Vacuum Hose and 'T' Fittings
Oil Supply and Return Hoses
Boost Controller
Fuel and Engine Management
wideband
egt ve yag basinc saati
acele oldu kusura bakma![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Olanlar mevcut çok sayıda ama ben en çok şu aem fic kullananı merak ediyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
can olm olmaz die bişi yok tabi ama yine bi 4-5 bin doalrı bulur güzel motorun içine girmeden 0.5 barlık bi kit
Team PAŞAOĞLU
en iyisi stock modechip eksoz filtre
![]()
çok zor; makinasını hazrLamak bi kere başLı baŞına servet gömLek koL piston yatak vs... 106'ya yatırıLır mı sonuc garantisi yok hemde_?
yazıLım desen probLem orda asıL,su anda yuruyen Turbo gti yoksa sebebi budur..
1 kaç arkdasın da dediği gibi atmosferik yÜkLemek daha mantıkLı...
bak biri 106 digeri saxo;
ikiside yürüyor:
http://www.youtube.com/watch?v=5TH81...eature=related
birde motoru hazirlamak servet falan degil, gömlek kötü durumdaysa atmosferik toplarkende işlem görmek zorunda keza yataklar falan, eski yatakla gidicegini sanmiyorsun herhalde..
turboyu pahali yapan hedefi bastan belirlememek, adam 0,5 bar diye basliyor sonra standart motora 1bar basip sonra kolu kiriyor pencere aciyor![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
http://www.youtube.com/watch?v=B5UBu-aOECc&feature=user
buda başka bir videosu
Everyday I ** Çapulling!!!
cagdash draglarda s2000turbolarla yarışan aracları gördünmü?onlardada 106 kullanılan motor var galibabi bakıver internette türkiyede yapılmış turbo saxo vts ler 636kawasakilerle kalkıor.atış yapmayalım inceleyelim.
bence crm de atmosferik yüklemek en iyisi NOT(34 NOT 36) gibi de bi örnek var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)