PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evden eve counter oynamak ???

efe_
17-10-2011, 00:47
Merhaba arkadaşlar , evimden başka ildeki arkdaşımın evine counter nasıl oynarız takılmadan ? :) teşekkürler

berkay_aydin
17-10-2011, 00:49
hamachi ile ağ kurun sonra normal bağlıymış gibi işlem yapın :)

hakotech
17-10-2011, 00:49
hamachi kurun takılın :)

By_HaNNibaLL
17-10-2011, 01:06
Dünya kadar server var :D Hatta sunucularin herhangi birinden mac serveri adina server alip 20 liraya sıkıntısız oynayabilirsiniz

efe_
17-10-2011, 01:12
Server olarak nasıl yapılıyor peki arkadaşlar?

efe_
17-10-2011, 01:13
ip mizi mi weriyoruz karşı tarafa

By_HaNNibaLL
17-10-2011, 01:15
OyunYoneticisi Game Hosting , Counter-Strike Server Kiralama , Cs 1.6 Serverları - Counter-Strike Serverlar (http://www.oyunyoneticisi.com)

Burdan iletişim adresini ekleyin ordan 20 30 lira olmasi lazim ordan server alin rahat rahat oynayiz ne kasma olur ne bişey

Tayfun-E30
17-10-2011, 07:58
Ayrica pointblacki bir deneyin derim...

Alicanrs
17-10-2011, 09:35
bilgisayarıma gir ordan program files gir valve ye içinde hlds var ona gir map şifre server ismi vs seç kur ölede oynayabilirsiniz ben öle oynuodum.. start diyince ip vs herşey karşına çıkıcak server kurulmuş olucaktır

efe_
17-10-2011, 23:06
Arkadaşlar yapamadık evden eve yaw ağ adını görmüyor yöntemler war onları da denedik olmuyor napmalıyız :((((

Jem89
17-10-2011, 23:10
Ya sorayım bizim server'a noldu.. Cs atalım bulun bi server.. :)

UM1196
17-10-2011, 23:27
Bnede oynuorum bısey kurmana gerek yok counter 1.6 yukle forumlarda var sxe.li oynuorum takılma gıbı bısey soz konusu olamaz zaten serverları ındırıosun bı kere yukluosun bıdaha ugrasmıosun kendın server olursun sıfre koyarsın ıkınız oynarsınız bende hergun oynuorum :)

Jem89
17-10-2011, 23:29
Aaah ah..Eski server varken ne güzel oynuyorduk be.. :) Girip biraz oynıyım netten.. Yanlız giriyorum 2 el sonra atıyolar wall diye :D

BurakCengizhanoğlu
17-10-2011, 23:32
Aaah ah..Eski server varken ne güzel oynuyorduk be.. :) Girip biraz oynıyım netten.. Yanlız giriyorum 2 el sonra atıyolar wall diye :D

Hep de öyle olur ya zaten:heyoo:

HondatugraL
17-10-2011, 23:36

bırak bu ayakları şimdi yeme bizi :D ahusuhsauhas server olsada kapışsaydık şimdi senle teke tek asuhsahuhuas :D

aragazıda verdım gece gece :D

Jem89
17-10-2011, 23:39
Hep de öyle olur ya zaten:heyoo:

Nasıl yani anlamadım :)

bırak bu ayakları şimdi yeme bizi :D ahusuhsauhas server olsada kapışsaydık şimdi senle teke tek asuhsahuhuas :D

aragazıda verdım gece gece :D

Bulalım mı bi server girelim :D

efe_
17-10-2011, 23:42
Arkadaşlar yardımcı olsanız injected kuruoruz counter'ı açmıyor hamachiden açıyoruz bağlanıyor diğer ilden arkadaşlar kendi evindekiler görüyorlar lan'da beni göremiyorlar vs.... not defteriyle dizin ekleniyormuş felan denedim onlarıda.. yolu yokmudur....

HondatugraL
17-10-2011, 23:43
arkadaşın pc deyım ya bnım pc ınternet kafede format yio garibim kantır yok bu zevksızlerde olsa taç pedle bıle oynardım yanı canım çekti :D 2 hafta sora pm den server atarım oynayalım antalyaya gıdıom masaustunden oynarız :D

Jem89
17-10-2011, 23:44
Arkadaşlar yardımcı olsanız injected kuruoruz counter'ı açmıyor hamachiden açıyoruz bağlanıyor diğer ilden arkadaşlar kendi evindekiler görüyorlar lan'da beni göremiyorlar vs.... not defteriyle dizin ekleniyormuş felan denedim onlarıda.. yolu yokmudur....

Valla sorunu bilmiyorum ama çözebilirseniz beni de alın aranıza bende oynıyım :D

arkadaşın pc deyım ya bnım pc ınternet kafede format yio garibim kantır yok bu zevksızlerde olsa taç pedle bıle oynardım yanı canım çekti :D 2 hafta sora pm den server atarım oynayalım antalyaya gıdıom masaustunden oynarız :D

Tamamdır kanka.. Ayıpsın hallederiz :D

HondatugraL
17-10-2011, 23:44

sxe ınjected i kurduktan sora oyunun kendısınımı açıyosun oyle yapıyorsan eğer hata vermesı normal. V24 patch yukle onu kur kurulduktan sora masaustune 1.6 Non Steam dıye bişey çıkıcak ordan aç oyunu ozaman hata vermez ;)

HondatugraL
17-10-2011, 23:46
Tamamdır kanka.. Ayıpsın hallederiz :D

ama küsmek yok sonra yok sen ıyı oynuon ben senı vuramıyorum dıye :hahaha:

Jem89
17-10-2011, 23:49
ama küsmek yok sonra yok sen ıyı oynuon ben senı vuramıyorum dıye :hahaha:

ahahaha tabiki de :D :D Dur daha yeni yeni öğreniyorum zaten :D :D

Not : Arkadaşın konuyu biraz dağıttık ama kusura bakmaz umarım :)

HondatugraL
17-10-2011, 23:50
ahahaha tabiki de :D :D Dur daha yeni yeni öğreniyorum zaten :D :D

Not : Arkadaşın konuyu biraz dağıttık ama kusura bakmaz umarım :)

ha yeni öğreniyosan ozaman sana dırek awp ile yuklenmeyelım tabanca ıle gezeyım ben :D
ben ona gerekli bilgiyi yazdım yukarda denesın olmazsa gene yardım ederiz :)

efe_
17-10-2011, 23:56
Olmuyor yaw hata veriyor dediğiniz şey 64bitten mi acaba? oyun serverlarını gösteren site war ordan girim dedim sxe istiyor .. istemeyenlerde terror model vs hata veriyor . sanırım en iyisi para verip server satın almak...

HondatugraL
18-10-2011, 00:05
teror model nasıl bişey tam olarak. v24 ındırdıgınız haldemı gıremıyorsunuz oyuna ?

efe_
30-10-2011, 01:29
Evet aynen öyle ... Kıbrısta olduğum için sanırım , TR ile bir türlü oynayamadım....
Arkadaşlar yeni bir sorunum var yardımcı olabilirmisiniz acaba....
Yabancı server'da idim oyundan banlandım admini öldürdüm diye:) ondan sonra oyun sapıtmaya başladı...menü böyle bir yavaş,find server's sekmesi options's sekmesine geliyorsunuz mouse sesi sonradan geliyor fazla fazla geliyor gibi karışık....find servers'a tıkladığımda omonas fln açılıyor. oyun yöneticisi arka planı geliyor vs vs...Her şekilde silip yüklemeyi denedim dizinleri silerek vs... internet bağlantısı kesikken sorun yok .. kablosuzu açtığımda menü felan değişiyor ve dediğim hali alıyor oyun....Nedir yorumlarınız acaba çok teşekkürler