PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cepten internette çıldırtan kota aşımı kazığı

yigitblr
08-10-2011, 14:40
Cepten internette ldrtan kota ** kaz (http://www.sicakgundem.com/HD45824_cepten-internette-cildirtan-kota-asimi-kazigi.html)

son günlerde çok konular açılmıştı galiba cepten internetle ilgili..

nakayama
08-10-2011, 14:48
vodafona 8 tl sınırsız var yetiyor bana sınırsız istediğin kadar giriyosun.

ygtkrmdnz
08-10-2011, 15:01
Sırf internet için vodafone geçeceğim arkadaşlarım kullanıyor bir sorun yok gayet memnunlar

tatile giderken avea dan aylık internet paketi almıştım iptal edene kadar 2 ay uğraştım en güzeli vodafone

onursumer
08-10-2011, 15:10
turkcell de internet normal de pahalı olduğundan kota aşımında çok fiyat değiştiğine hiç şahit olmadım ben

Ahmet Saraçoğlu
08-10-2011, 15:15
Ben turkcell den sırf internet için kontörlü hat aldım , ayda 39 lira alıyor en baştan , 4 gb bittiğinde direk pakette bitmiş oluyor.Kota aşıı diye bi durum söz konusu değil.Bide android e aylık wireless ve 3g kullanımını anlık gösteren bi sayaç yükledim , hemen hemen 15. günümdeyim , 1.66 gm olmuş..Sıkıntı yok yani:D , bi kere yedim turkcellin 8gm vınn kazığını.Bi sene ayda 170 lira ödedim.Bidaha hayatta bulaşmam faturalı sınırlı internete...

Utku
08-10-2011, 15:48
musterı hızmetlerını arayın telefonunuza gore 3g ayarlarını ısteyın mesaj gelınce varsayılan ayar yapın cunku bıkere format attıgımda basıma geldı cok yazıyodu aklıma geldı arayıp ıstedım sora duzeldı whatsapp msn face tech sureklı acık telımde ayda 150mb gecmıyo benım cou kısı bılıncsız kullanıyo kontrol etmıyo bı sayfa acıp kapatmaya 5mb oluyosa vardır bı terslık :)