PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "BLUE HEAVEN by Mutluay İZBUDAK" Otomobil dışı ilk videom

coolvtec
25-09-2011, 21:07
Ufak ufak otomobil dışı video editlere de başladım. Bu ilk denemem ve mini belgesel tadında.

Mekan Urla-Demircili kıyıları.

Umarım beğenirsiniz.

Blue Heaven - Mavi Cennet - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=tSAfgVkkr6M)

Derman
25-09-2011, 21:13
cennet izmirim yaaa...ellerine sağlık

gökan
25-09-2011, 21:16
denıze gıresım geldı abı cok guzel olmus vıdeo:)

onat
25-09-2011, 21:18
ellerine sağlık abi çok güzel olmuş video...

bu arada gerçekten dediğin kadar var karnın hiç yok :D

tool
25-09-2011, 21:38
video icin kamera ne kullandiniz, ?

sefayzJ11
25-09-2011, 22:37
Abi çok güzel ve çok gerekli bir şey . böyle şeyleri düşünmeniz . . . gerçekten güzel . ellerinize sağlık . amatör birisine göre bence mükemmel . devamı gelir umarım .

By_HaNNibaLL
25-09-2011, 22:44
Cok iyi ya :D

hak_on
25-09-2011, 22:48

bana go pro gbi geldi ama :beuj:

örtmenim elinize saglık gene cok ii bi video olmus :)

Eyüp
25-09-2011, 22:53
Çok güzel olmuş :) Ellerinize sağlık..

tunceR
25-09-2011, 23:00
emeğine sağlık mutluay abi. Ben de sık sık giderim oraya çok güzel biyer.

silentpr
25-09-2011, 23:12
daha önce gittinizmi bilmiyorum ama eskifoça-yeni foça arasında olan yerleride görmenizi tavsiye ederim deniz yaşantısı sürü balıklarının dinlenme yemlenme alanı olarakta seferihisar emeksiz plajından girip altınkum tarafına doğru 2-3 metrelik ufak dalmalarla deniz yaşantısını görmenizde mümkündür :) kamera güzelmiş ben okadar dalıyorum hiç aklıma gelmemişti :D

absinth
26-09-2011, 07:50
çok güzel olmuş valla gözünü seveyim Ege nin

Skyhawk34
26-09-2011, 08:21
mekan oynatiyor :D guzel olmus gercekten bi daaki gelisimde merak ettim oralari :)

miniks
26-09-2011, 10:04
Çok güzel olmuş çekimler mutluay abi

ama ben senin yerinde olsam 11 dakikaya sadece denizi degil bütün urlayı sıgıdırırdım :)

K.O.
26-09-2011, 10:15
çok iyi olmuş elinize sağlık içim açıldı sabah sabah

ugur
26-09-2011, 10:35
mutluay abi eline saglık böyle bi çekim fikrin oldugunu bilsem bnm bot,motorla seni ıldırı daki adalara götürürdüm uygun zamanda 20li metreler cam gibi gözüküyo demircili gececilerin bol bol ugradıgı bi nokta oldugu için pek bi balık yaşamı yok bolca daldım ben o bölgede sadece 1 kere 40 ı aşkın bireyli levrek sürüsüne denk geldim süzülüyolardı soldaki ucurumun denizle birleştiği noktada genelde daha çok müren var o kayalıklarda güzel selam veriyolar :D eline saglık çok güzel olmuş

ulasoztas1
26-09-2011, 10:48
mükemmel olmuş elinize sağlık sabah sabah oralara gidesim geldi :)

Ome_RS
26-09-2011, 10:57
Sualtı harika ya fena şekilde özendim suan :)

onursumer
26-09-2011, 14:25
abi çok iyimiş ya yüzesim geldi :)

coolvtec
26-09-2011, 15:36
İyi dilekte bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, beğendiğinize sevindim:icon_tup:

Hakan!ı dediği gibi gopro kullandım.

bana go pro gbi geldi ama :beuj:
örtmenim elinize saglık gene cok ii bi video olmus :)
Saolasın Hakan :icon_tup:

ellerine sağlık abi çok güzel olmuş video...
bu arada gerçekten dediğin kadar var karnın hiç yok :D
Ehehe, evet şimdi baklavaları çıkarma zamanı :)

daha önce gittinizmi bilmiyorum ama eskifoça-yeni foça arasında olan yerleride görmenizi tavsiye ederim deniz yaşantısı sürü balıklarının dinlenme yemlenme alanı olarakta seferihisar emeksiz plajından girip altınkum tarafına doğru 2-3 metrelik ufak dalmalarla deniz yaşantısını görmenizde mümkündür :) kamera güzelmiş ben okadar dalıyorum hiç aklıma gelmemişti :D
Foça ters biraz ama Seferihisar çok yakın. Bilgi için teşekkürler :icon_tup:

Çok güzel olmuş çekimler mutluay abi
ama ben senin yerinde olsam 11 dakikaya sadece denizi degil bütün urlayı sıgıdırırdım :)
Bütün Urla'yı çekersem belediye başkanı ile papaz oluruz be Hilmi:) Bi Karaburun düzlüğümüz var, onu da bol bol çekiyoruz zaten :D

mutluay abi eline saglık böyle bi çekim fikrin oldugunu bilsem bnm bot,motorla seni ıldırı daki adalara götürürdüm uygun zamanda 20li metreler cam gibi gözüküyo demircili gececilerin bol bol ugradıgı bi nokta oldugu için pek bi balık yaşamı yok bolca daldım ben o bölgede sadece 1 kere 40 ı aşkın bireyli levrek sürüsüne denk geldim süzülüyolardı soldaki ucurumun denizle birleştiği noktada genelde daha çok müren var o kayalıklarda güzel selam veriyolar :D eline saglık çok güzel olmuş
Malesef dediğin gibi, doğru düzgün balık yok. Mürenleri çok duydum ama Allaha şükür denkgelmedim:D Tklifin için teşekkürler, seneye yaz bi ıldırı yapalım o zaman:icon_tup:

StyleALP
26-09-2011, 19:05
Çok güzel emeğinize sağlık.

ugur
26-09-2011, 20:39
İyi dilekte bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, beğendiğinize sevindim:icon_tup:

Hakan!ı dediği gibi gopro kullandım.

Saolasın Hakan :icon_tup:

Ehehe, evet şimdi baklavaları çıkarma zamanı :)

Foça ters biraz ama Seferihisar çok yakın. Bilgi için teşekkürler :icon_tup:

Bütün Urla'yı çekersem belediye başkanı ile papaz oluruz be Hilmi:) Bi Karaburun düzlüğümüz var, onu da bol bol çekiyoruz zaten :D

Malesef dediğin gibi, doğru düzgün balık yok. Mürenleri çok duydum ama Allaha şükür denkgelmedim:D Tklifin için teşekkürler, seneye yaz bi ıldırı yapalım o zaman:icon_tup:

abi kasımda askere gidiyorum ama inş dönüşte yapalım mutlaka mürenleri görme abi ben gördüm pek hoş olmadı pitbull gibi daldı bana :D onun yuvasının girişine yatmışım dipte hala hayırlıyorum simsiyah üstüne sarı sarı benekleri vardı ok gibi attı kendini zaten o suradı burnumun dibinden görünce 11.000rpm çevirerek yüzeye ulaşmısım :D:D:D:D

coolvtec
26-09-2011, 20:49
abi kasımda askere gidiyorum ama inş dönüşte yapalım mutlaka mürenleri görme abi ben gördüm pek hoş olmadı pitbull gibi daldı bana :D onun yuvasının girişine yatmışım dipte hala hayırlıyorum simsiyah üstüne sarı sarı benekleri vardı ok gibi attı kendini zaten o suradı burnumun dibinden görünce 11.000rpm çevirerek yüzeye ulaşmısım :D:D:D:D

:D:D Oy oy Allah korumuş. Uyardığın iyi oldu, ben de sazan gibi dolaşıyordum oralarda :D

Hayırlı teskereler diliyorum şimdiden Uğur.

OnurD.
26-09-2011, 21:30
Eline sağlık Abi çok güzel bir video. Benimde denize giresim geldi. Bu go-pro direk suya sokulmuyor dimi? Bir kabı kılıfı vardır illaki.

Ben sırf su altı için bir makine almayı düşünüyorum, Sony CyberShot DSC-TX5 yada tx10 foto makinesi olarak. Yada Android işletim sistemli motorola Defy telefon almayı düşünyorum.

su altı iyidir sayende birkere daha gaza geldim şimdi :)

hak_on
27-09-2011, 00:08
go prolar için su almıcak sekilde kılıflar var o yuzden sıkıntı olmuo :)

coolvtec
27-09-2011, 08:13
Evet, ben de gopro yu tavsiye ederim, sadece ssu altı değil, her türlü sporlarda kullanabilirsin... Sitesine girip demo videolarını seyretmeni öneririm.