Orijinalini görmek için tıklayınız : Evcil hayvan ile ilgili..
Petshop vs gezcek vaktım yok.Eskiden kabataslak bi fiyat olusabılıyordu kafada sahıbınden comdan bakıldıgı zaman ancak kanun falan degıstı heralde,hepsı gonullu sahıplendırme satıs yok.Dolayısıyla bakamıyorum.
Varmı oyle sıte falan herhangı bısey kopek,kedi,kuş,bakabılıcegım ?
bir arkadaşımda vardı eger hala duruyorsa size ulaştırırım
hsynylmz
15-09-2011, 18:02
ne tür bir hayvan bakıcaksınız ?
freelife
15-09-2011, 18:03
Hayvan ilanları satılık evcil hayvan bedava hayvanlar alemi (http://ilan.elookat.com/Hayvanlar-alemi-uasuADA-10-0-0-1.htm)
İŞİNİZİ GÖRÜRMÜ BİLMEM AMA BU VAR..
kanka barışda çakma doberman var :D
ne tür bir hayvan bakıcaksınız ?
Köpek
Hayvan ilanları satılık evcil hayvan bedava hayvanlar alemi (http://ilan.elookat.com/Hayvanlar-alemi-uasuADA-10-0-0-1.htm)
İŞİNİZİ GÖRÜRMÜ BİLMEM AMA BU VAR..
vallahi görür.Tesekkur ederım.
kanka barışda çakma doberman var :D
kanka bılıyorum onu da ııh buyuk olmaz :o
berkayGLRN
15-09-2011, 18:18
hamster besleyin inanılmaz keyifli
bende iki tane var dwarf campell (gonzales) hep oyun oynuolar
bende 2 tane gonzales besledım cok eğlenceli hayvanlar gerçekten:D
yokyaa hamster beslemem :) tıpım degıl,yanı bana uyan bı hayvan degıl ne bılıyım ..ıyhhghh :D
kopek
kuş
kaplumbaga
akvaryum
yeter bana hehe :D
Onur golden retriever istersen gidelim ciftlikten alalim eskisehirden benim aldigim yerden..
Bayrampaşalı
15-09-2011, 18:42
eger golden dusunuyosan abımde var bı hevesle aldı bakamıyo satmayı dusunuyo suan 2 aylık
samet_61
15-09-2011, 18:44
hamster besleyin inanılmaz keyifli
bende iki tane var dwarf campell (gonzales) hep oyun oynuolar
yıyp ıcıp yıyısıolar uyuyolar haftada 7 yavru ve dogan 2 3 yavruyu yıyolar tıksındım o hayvandan yavrularını yedıgını gorunce
Almanci Tane-R
15-09-2011, 18:54
Alırken 2 kere duşunun sizinle 13-15 sene geçirecek belki. Tatile çıkacaksınız is gereği disarda olacaksınız bunu hal ederim dıyorsanız sorun yok. Bir hevesle almayın sonra verecek yer ararsin yazık olmasın yavruya
onur un zaten yıllardır baktıgı hayvanı var boxer ama bosna da, hayvanlar konusunda oldukça tecrübeli :):):)
freelife
15-09-2011, 19:01
yokyaa hamster beslemem :) tıpım degıl,yanı bana uyan bı hayvan degıl ne bılıyım ..ıyhhghh :D
kopek
kuş
kaplumbaga
akvaryum
yeter bana hehe :D
AKVARYUM İÇİN ÇOK FAYDALI BİR SİTE Akvaryum.Com - Ana Sayfa (http://www.akvaryum.com/) :icon_tup:
Bone-crusheR
15-09-2011, 19:04
bence jako papagan alabilirsin ama hergün ilgilenmek bakman lasım cok keyifli ve inalmaz akıllı bi hayvan beraber bicok sey yapabilirsin
Onur golden retriever istersen gidelim ciftlikten alalim eskisehirden benim aldigim yerden..
konusuruz olabılebıleybıl :icon_tup:
eger golden dusunuyosan abımde var bı hevesle aldı bakamıyo satmayı dusunuyo suan 2 aylık
pm atarmısın detayları+foto lutfen.
Alırken 2 kere duşunun sizinle 13-15 sene geçirecek belki. Tatile çıkacaksınız is gereği disarda olacaksınız bunu hal ederim dıyorsanız sorun yok. Bir hevesle almayın sonra verecek yer ararsin yazık olmasın yavruya
yavrularıyla bırlıkte faal olarak 11hayvana 2senedir.Totalde 5senedir 5kopek bakıyorum ve bılımum balık,kaplumbaga vs.Tesekkurler.:icon_tup:
AKVARYUM İÇİN ÇOK FAYDALI BİR SİTE Akvaryum.Com - Ana Sayfa (http://www.akvaryum.com/) :icon_tup:
Teşekkürler.
bence jako papagan alabilirsin ama hergün ilgilenmek bakman lasım cok keyifli ve inalmaz akıllı bi hayvan beraber bicok sey yapabilirsin
Araştırcam,yada bılgı varsa lınk vs verebılır mısınız ?
RottingChrist
15-09-2011, 22:28
üç senedir akvaryum ile uğraşıyorum tropikaller ile başladım şimdi frontoza bakıyorum. imkanı olan herkese tavsiye ediyorum. her akşam ofisten çıkmadan yemleyip bir kaç dakika izliyorum gerçekten çok keyifli. stersli bir ortamda ve sürekli pc başında çalışanların hem gözlerini dinlendirir hemde stres sıkıntı bırakmaz. biraz bütçe, zaman ve ilgi ayırıp daha değerli ırkları yetiştirerek ufak çaplı ticaretini de yapıp kazançlı bir hobi edinebilirsiniz.