PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haarp hakkında ne düşüyorsunuz ?

Mivec_4G63
14-09-2011, 19:56
HAARP iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabililiyor. Amerikanın Alaska şehrinde bulunuyor. Geçen aylarda meydana gelen 7.4 şiddetli alaska depreminin , türkiye üzerinde planlandığını ancak sinyal karışması sonucu alaskada meydana geldıgını soyluyorlar. Bu deprem sonrası tsunami uyarısı 1 saat içinde kaldırıldı. İnanilmayacak gibi degil kutahya depremi neden oldu ? siyanur var cunku. Keza 1999 depremi, Bu sistemle haiti japonya silide yapay depremler yapildi. Siz ne dusunuyorsunuz

konuyla ılgısı olmayanlar bu vıdeoyu ızlesın ben cok etkılendım

http://www.youtube.com/watch?v=VLTA8rmdzL4&feature=share

silentpr
14-09-2011, 19:58
eee ?? sonra :D

schizophrenic
14-09-2011, 20:12
bunu 2 sene felan önce birinden duymuştum ama inanmamıştım , bu arada bu fon müziği beni ürkütüyor :D

Ufuk
14-09-2011, 20:16
Yalandır contorium elementi gibi :D
Yok beyni kontrol et yok ozonu del yok dalga çıkart.Kaptan america gibi bunlar ancak çizgifilmlerde olur.

turbo16
14-09-2011, 20:20
25 sene önce de cep telefonu olmaz diyorlardı :)

Mivec_4G63
14-09-2011, 20:28
Böyle bişey olabilir demiyorlar zaten böyle bir merkez var. Buyrun resmi sitesi,

HAARP Home Page (http://www.haarp.alaska.edu/)

Şu zamana kadar olmamış gökyüzündeki belirtileri nasıl açıklayacaksınız

ice
14-09-2011, 20:40
Inanasim vardi ama su sacma videodan sonra vazgectim :)

silentpr
14-09-2011, 22:03
ÇEVİRİ--Yüksek Frekanslı Aktif Auroral Araştırma Programı, hedef olarak, iyonosfer çalışmanın temel fiziksel özellikleri ve davranışları anlayışımızı ilerletmek ve değişkenlikler ile başa çıkmak için daha iyi olan yeni iletişim, navigasyon ve gözetim sistemleri geliştirmek öğrenmek için . Program HAARP Araştırma İstasyonu, AK Gakona yakın olarak bilinen yeni ve modern bir bir tesisi, çalışır ve bu özelliğini kullanarak, plazma fiziği ve radyo bilimi alanlarında geniş bir araştırma programı sponsor.

YANİ KARDEŞİM GOOGLE TRANSLATE ÇEVİRDİM ÇOĞUNU ZATEN BAŞI BU DALGAMETROYU AÇIKLIYOR :D HAYAL ÜRÜNÜ ŞEYLER KAFANI BOŞUNA BÖYLE ŞEYLERLE YÜKLEME ;) TÜRKLERİN SİYASAL OYUNLARI ZATEN ÜLKE BU TİP GARİP İNANIŞLARDAN İLERLEMİYOR YA YOK DAŞ YAĞACAK YOK DÜDÜK ÜFLENECEK KAZIKLAR VS VS

boosted_pug
15-09-2011, 00:26
zamanında çok araştırmıştım baya bi ilginç deney ve video bulmuştum

bu haarp ı kuran arkadaşlar nicola tesla nın el kitabını çalarak bu akademiyi kurmuşlardır 1900 bilmem kaç yılında tam hatırlamıyorum imzalanan bi nato antlaşmasında bu tarz iklimlendirme ve doğal afet silahların kullanılması yasaklanmıştır japonyada ve marmarada olan depremlerden önce görgü tanıkları havada ilginç bi ışıma gördüklerini söylemektedirler bu ışımanın bugüne kadar herhangi bi şekilde açıklaması da yapılamamıştır

temel fikir iyonosfere yüklü miktarda elektromanyetik dalga göndererek hava olaylarını kontrol etmek telsiz sinyallerini kesmekti daha sonra nicola tesla bu olayı daha da geliştirdi kendi, ürettiği bi anten ve tesla bobini sayesinde yaklaşan bi savaş uçağını 2.5 km den susturmayı başardı hatta daha fazla ileri giderek bu bermuda şeytan üçgeni dedikleri yerde amerikaya ait bi destroyeri ışınlamayı başardılar gemideki 12 kişiden bazıları ışlınlanma sonrası geminin metal aksamıyla iç içe geçmiş bulunmuştu son olarakda bu haarp çı arkadaşlar bu manyetik enerjiyi odaklayıp deprem ve doğal afetleri kontrol etmeyi buldular hatta yanlış bilmiyosam amerika bu haarp ın kurulacak olduğu merkezin topraklarını rusyadan altın karşılığı satın aldı die biliyorum

böle birsürü bilgi war ama nekadar doğru oldukları tartışılır

Emir_b16a
15-09-2011, 00:42
yaklaşık 8 sene evel falan hulki ceviz oğlunun programıydı sanırım can lazerin kurucusu yada mühendisi bilemedim neydi o bahsetmişti bu hayalet uçak projesinin yerine geliştirdiği bi boyayı anlatırken doğal afetlerin 1950 lerden beri kontrol edilebildiğini yada yaratıldığını

komplo teorisimidir değilmidir yatağımda yatarken amerika camımdan içeri yıldırım sokana kdr karar veremicem malesef :D

ygtrn
15-09-2011, 00:52
haarp var dediler geldik :D:D:D

ygtrn
15-09-2011, 00:54
amerika ve israil zaten geliştirdiği her silahla yaptığı attığı her adımda türkiyeye bi oyun oynuyor bilmem ne yapıyor.... amerikaya inen ufoların klasikleşmesi gibi bişey oldu bu amerikan oyunu türkiyede.... bıktım artık bu tarz düşünen salak insanlardan :D:D:D:D yok neymiş amerikan oyunuymuş... pehhhh....

Maxiboost
15-09-2011, 01:03
Her buyuk afetten sonra bunu soylerler, dersin adama e amerikada nie boyle afetler oldu cevap aynidir hep, e iste sinyaller karisio bunlarda patlio fln :D

mhmtsrtp
15-09-2011, 01:24
Her buyuk afetten sonra bunu soylerler, dersin adama e amerikada nie boyle afetler oldu cevap aynidir hep, e iste sinyaller karisio bunlarda patlio fln :D

çok ii ya:icon_tup:

nico
15-09-2011, 09:03

ahahahaahah :D adam yapmış sinyanleri karışıyor ya, hemde her sene aralıksız aynı tarihlerde. saçma sapan teori de üretilmezki arkadaş :D

neyse yapım amacı farklı araştırmak lazım biraz. tesla içinde binlerce teori üretildi hepsi tırt. ben şahsen kendini red alert dan tanırım hiç de öyle bir adam degildir :D:D:D

senna
15-09-2011, 09:07
Böyle bişey olabilir demiyorlar zaten böyle bir merkez var. Buyrun resmi sitesi,

HAARP Home Page (http://www.haarp.alaska.edu/)

Şu zamana kadar olmamış gökyüzündeki belirtileri nasıl açıklayacaksınız

bazılaı kutuplardaki olağan belirtilerde olabilir

tool
15-09-2011, 10:42
bazılaı kutuplardaki olağan belirtilerde olabilir

olagan belirti nasil oluyor kuzey isiklari mi?

SONE-R
15-09-2011, 10:46
bu sene rusyada kışın çok soğuk geçmemesinin nedeni olarak ruslar amerikayı (haarp'i kullanarak) suçluyordu..

Maxiboost
15-09-2011, 10:48
ahahahaahah :D adam yapmış sinyanleri karışıyor ya, hemde her sene aralıksız aynı tarihlerde. saçma sapan teori de üretilmezki arkadaş :D

neyse yapım amacı farklı araştırmak lazım biraz. tesla içinde binlerce teori üretildi hepsi tırt. ben şahsen kendini red alert dan tanırım hiç de öyle bir adam degildir :D:D:D

1950 den beri kontrol ediyorlarmis bide :D kac senedir bi sapi dogrultamamislar valla kusura bakmasinlar kovboy modeli daga tasa sıkmışlar paso :D

clioGT
15-09-2011, 11:13
şöyle birşey var bi de:)

HAARP (http://www.antrak.org.tr/gazete/012001/mutlu.htm)

_FrKn_
15-09-2011, 12:01
okumak isteyen varsa m.sikkofield ın bu konuyla ilgili yazısını atabilirim özelden.hatta burayada koyayım biraz küfürlü direk yazıyı koyamıyorum.buyrun link isteyen okur.
Tesla,HAARP ve İlluminati (http://s2.dosya.tc/server2/ABJaVH/38.Tesla_HAARPve_lluminati.rar.html)
edit:ufak tefek küfürler var tekrar hatırlatayım ama çok şaşıracağınıza eminim.kendi süzgecinizdende geçirin tabi bunu yazan genç bi arkadaş her dediği doğru olamaz .

senna
15-09-2011, 12:07
olagan belirti nasil oluyor kuzey isiklari mi?

abi ismini unuttumda tam yazamadım dediğin doğru olabilir

individual
15-09-2011, 12:38
klasik amerika israil oyunu bunlar :D

emre yeşil
15-09-2011, 12:38
Hala daha bu forumda bu konunun 2 sayfada kalmasının utanç verici olduğunu söylüyorum sadece demekki PKK amerika İsrail Türkiye ve kazanın etrafındaki diğer ülkeler ile amaçları ve hedefleri alakalı kimsenin bir bilgisi yok masonluk nedir amac nedir yıllardır verilen Savas nedir neden Türkiye yıllarca çile çekmiş her an Savas yapabilme özelliğine sahip kimsenin haberi yok kızım oldu 7 sayfayı gecti tebrik bu konu dünya için cok önemli bir konu kimsede tık yok belki okuma gereği duymuyorlar aradan ogret o zaman diyen çıkacaktır şimdiden cevabınıda vereyim baban ben değilim kusura bakmayın sinirleniyorum her şeyi kaldırıyor benim bünyem ama konu bu olunca çıldırıyorum.

_FrKn_
15-09-2011, 12:52
Şirket sahibi George Westinghouse, Tesla'ya durumu izah eder, eğer kontrat yenilenmezse şirketinin yakın bir tarihte kepenkleri indireceğini söyler. Tesla ise zaten yıllardır Edison denen şerefsizden uzakta, insanlığa katkı yapma uğraşındayken, Westinghouse'un kendisine yardım eli uzatmış olması ve kendisine yakın bir dost olarak görmesi gerekçeleriyle Westinghouse ile hali hazırda bulunan milyon dolarlık kontratı yırtıp, 126.000$'lık bir anlaşma yapar. Yemişim o almayı reddettiği milyon dolarlık kontatı, şu an dünyada alternatif akımın, yani bildiğin elektriğin ne kadar kullanıldığını bir düşünün ve alternatif akımın her kullanıldığı üründen, tesisten Tesla'nın telif ücreti aldığını bir hayal edin. Adam milyoneri geç, milyarder olurdu, o zamanın parası ve koşullarında bile... Hayal edilmesi dahi güç bir serveti elinin tersiyle iten Tesla'nın hayatı zaten bu şekilde fedakarlık yapmakla geçiyor ki dediğim gibi bunların kendisi için pul kadar bile bir değeri olmamakta. O sadece kendisine çalışmaları için imkan sağlanmasını ve yaptıklarından insanların faydalanmasını istiyor.

Radyoyu bulan Marconi değil, Tesla'dır. Tesla'yı bürokratik işlemler ile bu telif hakkına sahip olmaktan mahrum ederler ve kendisinden 10 yıl sonra Marconi'nin radyosu hesapta icat edilir.

Dünyanın muazzam bir enerjiye sahip olduğunun farkında olan Tesla, bu enerjiyi insanlara ücretsiz ulaştırmak için iyonosferden yararlanabileceğini keşfeder. Bu projesi için gerekli finansmanı kendisine sağlayan, yahudi bir bankerdir. Tesla, bütün dünyaya tek bir noktadan ulaşılabileceğini, yayın verilebileceğini, kısacası şu an günümüzdeki haberleşme ağını (belki daha da gelişmişini) kurabileceğini iddia eder. Projesi yarı yolda feshedilir. Sebebi yahudi bankerimizdir. Yahudi bankerin ismi mi? J.P. Morgan... Federal Rezerv'i kuran, o meşhur Wall Street bankerlerinden biri, daha önceki yazılarımda isminin geçmiş olması muhtemel. Kendisi anglikan kilisesine üyeliği ile biliniyor olsa da, Illuminati'nin söz sahibi bankerlerinden birisidir. Neden desteğini çekti peki? Bu proje sonunda Tesla dünyaya bedava enerji sağlayacaktı, bedava! Bir banker ise babasının hayrına böyle bir projeyi zaten desteklemeyeceği gibi, bir de bunun sonucunda kendi kâr marjı zarar görecekse desteği bırak, bu projeyi baltalamaktan bile kaçınmaz. Bu proje için Morgan'ın inşa ettiği kuleyi Nikola Tesla zaten maddi desteği kalmadığı gibi bir de borç batağına düştüğü için hurda fiyatıa satmak zorunda kalır. Yıllar sonra Tesla'nın bu projesi "Edison Onur Ödülü" ile ödüllendirilir. Küfür gibi dimi?

_FrKn_
15-09-2011, 12:56
Tesla'nın alternatif akımı, artık Edison'un savunduğu doğru akımın pabucunu dama atmaya başlayınca, Edison sokak köpeklerini toplatır ve seminerlerde köpeklere alternatif akım vererek insanların gözü önünde öldürür. "Evinizde eşinize bu çılgın şey ile mi yemek yaptıracaksınız?" diye çığırtkanlık yapar, hatta ve hatta şerefsizlikte master yapmış olan Edison abimiz, idam mahkumlarının ilk defa elektrikli sandalye ile infaz edilmesi fikrini sunan kişidir. 1890'da ilk defa bir insan elektrikli sandalye ile infaz edilir. Şu an evlerimizde hatta her yerde kullandığımız alternatif akımın ölümcül ve vahşi bir şey olduğunu göstermek için yapmadığı çığırtkanlık kalmaz. Edison bir mason mu? Muhtemelen. Birçok mason kaynağında ismi geçer ve öyle de bilinir. Tabii bir kişinin %100 mason olduğunu ispatlamak, kendi açıklamadığı sürece imkansızdır. Ayrıca ek bilgi olarak Edison bir teozofisttir.

SifirinciMurat
15-09-2011, 13:00
bir bilim insanı olarak HAARP'ın bu tip şeylerle ilişkilendirilmesini saçmalık olarak değerlendiriyorum :)

_FrKn_
15-09-2011, 13:02
Buraya tıklayarak (http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi) HAARP'ın resmi web sayfasından indüksiyon manyetometresinin data bilgilerine ulaşabiliyorsunuz.

16 Ağustos'un son saatleri,

17 Ağustos'un tamamı,

18 Ağustos'un ilk yarısı

DATA'DA YOK. BİZLE PAYLAŞILMIYOR.

clioGT
15-09-2011, 13:07
abi ismini unuttumda tam yazamadım dediğin doğru olabilir

aurora mı dediğin ?

_FrKn_
15-09-2011, 13:09
o aurora muhabbeti bu konuda geçmişti.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/91682-dunya-manyetik-firtina-altinda-05082011-a.html

silentpr
15-09-2011, 13:16
dağılın yok bişey yeter anaaaaa boşu boşuna forum kirletionuz kapatın konuyu boş boş işlerle güçlerle sinirlendim :D

volume81
15-09-2011, 14:56
adam deprem yapan ir silah yapacak ama sinyali karışacak :D

tesla cihazının varlığı ve haarp'ın varlığı kanıtlandı ama yok ışık gördüm deprem oldu amerikanın oyunu vs saçma işler ;)

Mivec_4G63
15-09-2011, 17:42

tesla cihazının varlığı ve haarp'ın varlığı kanıtlandı ama yok ışık gördüm deprem oldu amerikanın oyunu vs saçma işler ;)

Sinyal karışması sadece bir tahmin. Bu deprem haarpın olduğu yerde alaskada oluyor belkide deneme amaçlı yapıldı. bu deprem sonrası tsunami uyarıları iptal edildi neden ? Olağan bir deprem 7 altında olsa dahi tsunami uyarısı her zaman yapılıyor. Haberleri okuyun neden tsunami uyarısı 1 saat içinde iptal edildi?

Mivec_4G63
15-09-2011, 17:43
Hala daha bu forumda bu konunun 2 sayfada kalmasının utanç verici olduğunu söylüyorum sadece demekki PKK amerika İsrail Türkiye ve kazanın etrafındaki diğer ülkeler ile amaçları ve hedefleri alakalı kimsenin bir bilgisi yok masonluk nedir amac nedir yıllardır verilen Savas nedir neden Türkiye yıllarca çile çekmiş her an Savas yapabilme özelliğine sahip kimsenin haberi yok kızım oldu 7 sayfayı gecti tebrik bu konu dünya için cok önemli bir konu kimsede tık yok belki okuma gereği duymuyorlar aradan ogret o zaman diyen çıkacaktır şimdiden cevabınıda vereyim baban ben değilim kusura bakmayın sinirleniyorum her şeyi kaldırıyor benim bünyem ama konu bu olunca çıldırıyorum.

Dalgaya alanlara ithafen...

SubieGuy
15-09-2011, 17:46
Deprem olmayacak bir yerde antenle kuntinle deprem yaratamazsınız.

Ülkemiz deprem kuşağında, ve milyonlarca yıldır bu depremler oluyor.

İstanbul'da 557 yılında taş üstünde taş bırakmayan deprem sırasında HAARP mı vardı? Ya 1039'dakinde (6.8)? Ya 1556'da? Bizans anten mi kurdu minareleri yıkmak için?

Yine olacak bu deprem, hep te oldu, sadece medyanın bulunduğu İstanbul değil, Erzincan, Muş, Tekirdağ, Bolu, Samsun, Aydın, Kıbrıs, bir sürü fay hattımız var, çoğu hala aktif ve gerilmeye devam ediyor. Bir şekilde kayacak ve deprem oluşturacak bu faylar, biz bunu yazarken bile enerji birikimi sürmekte, sonuçta bütün dünyada tektonik plakalar yer değiştirmeye devam ediyorlar, dünyanın sonuna kadar da devam edecek gibiler...

Bilimadamları bas bas bağırıyor, onları da el çabukluğu ile maymuna çevirip yok "Prof. üşümezsoy karda donla yuvarlandı" yok "bilmemne mühendisi ezik diyor ki depremi kuşuma bakıp anlıyorum" gibi medya ayakları ile boğuyorlar. TV'de bilimsellikle, bilgiyle laf anlatmaya çalışan hocaları yanlarında programa reyting gelsin diye oturtulan şarlatanlarla yan yana görünce üzülüyorum, sinirleniyorum...

Asıl herkes evine, oturduğu mahalleye baksın, daha deprem yokken dahi kendi başına duramayan malzemeden çalınmış apartmanlar, kendiliğinden çatlayan yollar ve kopan gaz hatları, patlayan trafolar ve kopan elektirik tellerimiz var... Depremde bunlar ne olur, hayatta kalsak bile hırsızla uğursuzla soğukla ishalle pislikle nasıl uğraşıcaz kimse aklına getirmez, evine deprem kontrolü yaptırmaz, zorunlusunu da iki imza bi çorbayla geçiştirir, ciddi yapılan işte önerilen tadilatı pahalı bulur veya sümenaltı eder...
Neyse...

Allah akıl fikir versin, depremi de antene kuntine bağladılar ya, içinde oturduğun evi kontrol edip, çürük müteahitten kaçınacağına, git elalemin bilmemne deneyine bak, antene bak, ağzın açık havalarda gez... çok güzel valla...

Maxiboost
15-09-2011, 17:59
Dalgaya alanlara ithafen...

Valla bizi gecte amerikanlarin daha ciddiye almaya ihtiyaci var gibi, baksana paso daga tasa ates edip alaskaya falan denk getiriyorlar :D

Mivec_4G63
15-09-2011, 18:20
Deprem olmayacak bir yerde antenle kuntinle deprem yaratamazsınız.

Ülkemiz deprem kuşağında, ve milyonlarca yıldır bu depremler oluyor.

İstanbul'da 557 yılında taş üstünde taş bırakmayan deprem sırasında HAARP mı vardı? Ya 1039'dakinde (6.8)? Ya 1556'da? Bizans anten mi kurdu minareleri yıkmak için?

Yine olacak bu deprem, hep te oldu, sadece medyanın bulunduğu İstanbul değil, Erzincan, Muş, Tekirdağ, Bolu, Samsun, Aydın, Kıbrıs, bir sürü fay hattımız var, çoğu hala aktif ve gerilmeye devam ediyor. Bir şekilde kayacak ve deprem oluşturacak bu faylar, biz bunu yazarken bile enerji birikimi sürmekte, sonuçta bütün dünyada tektonik plakalar yer değiştirmeye devam ediyorlar, dünyanın sonuna kadar da devam edecek gibiler...

Bilimadamları bas bas bağırıyor, onları da el çabukluğu ile maymuna çevirip yok "Prof. üşümezsoy karda donla yuvarlandı" yok "bilmemne mühendisi ezik diyor ki depremi kuşuma bakıp anlıyorum" gibi medya ayakları ile boğuyorlar. TV'de bilimsellikle, bilgiyle laf anlatmaya çalışan hocaları yanlarında programa reyting gelsin diye oturtulan şarlatanlarla yan yana görünce üzülüyorum, sinirleniyorum...

Asıl herkes evine, oturduğu mahalleye baksın, daha deprem yokken dahi kendi başına duramayan malzemeden çalınmış apartmanlar, kendiliğinden çatlayan yollar ve kopan gaz hatları, patlayan trafolar ve kopan elektirik tellerimiz var... Depremde bunlar ne olur, hayatta kalsak bile hırsızla uğursuzla soğukla ishalle pislikle nasıl uğraşıcaz kimse aklına getirmez, evine deprem kontrolü yaptırmaz, zorunlusunu da iki imza bi çorbayla geçiştirir, ciddi yapılan işte önerilen tadilatı pahalı bulur veya sümenaltı eder...
Neyse...

Allah akıl fikir versin, depremi de antene kuntine bağladılar ya, içinde oturduğun evi kontrol edip, çürük müteahitten kaçınacağına, git elalemin bilmemne deneyine bak, antene bak, ağzın açık havalarda gez... çok güzel valla...

Adamlar deprem mi yapacak ? yeri mi oynatacak adamlar fay hatlarını tetikliyorlar. Biz yeri sallıyorlar demiyoruz depremi tetikliyorlar. Haiti,endenozya,şili buralar geçmişte büyük bir depreme tanık oldular mı? Neden sıra sıra hepsinde deprem oldu sorgulamak lazım.

boosted_pug
15-09-2011, 18:35
inanan inanır inanmayan anten kuntin den depremmi olurmuş der

amaaaaaaaaaaa kimsenin kimseye SALAK demeye hakkı yok salaklık insanların düşünceleriyle dalga geçmektir

SubieGuy
15-09-2011, 18:40
Kimseye hakaret yok yazımda, sadece bu deprem yine olacak, insanların aymazlığına hayret ediyorum daha yeni çok yakın bir örneğini gördüm.. Adamın binasına "depremde yıkılır, acilen tadilat gerekir" raporu verilmiş, adam binayı güçlendireceğine raporu yazanlarla uğraşıyor...

Neyse, herkes istediğini anlar, Allah bu millete tekrar Marmara-Erzincan depremi gibi acılar vermesin...

initial-D
15-09-2011, 18:40
haarpın bu gibi şeyler yapabileceği doğru teoride.ama teoride.gerçek hayatta yapıldığını gören bilen deneye yada bir olaya canlı şahitlik edipte konuşan olmadığı için bilemeyiz.o yüzden 17 ağustos ve haiti gibi depremleri net bir şekilde buna dayandırmak güç.

philadelphia deneyinde de bazı boşluklar var.sağlam bir görgü tanığı yok ve o geminin deney tarihinde daha suya inmediği ve deneyin yapıldığı limana hiç gitmediği gibi bir durum var.

hepsini geçtim vardır yoktur yapılır yapılmaz bilmem ama Nikola Tesla gerçektir.

1900lü yıllara kadar kaç bin yıldır uyuyan dünya bu adamın buluşlarıyla hayat buldu.bu inkar edilemez.

eğerki biri daha 15 sene önce keşfedilen motorlu ilk otomobili "kendimiz gideceği yolu programlayıp şoföre ihtiyaç duymayalım.bırakın bunu yapayım diyebiliyorsa ben korkarım:D

radyo dalgalarının sadece havada düşük frenkanslı titreşimler yaymaykla kalmayıp alıcı ve vericileri geliştirerek ses ve görüntü aktarma çalışmaları yapmış bir adam bu.

almanlar yada japonlar hatırlamıyorum ilk tv icat etme çalışmalarında kullandıkları chiplerin entegrelerin devrelerin patentini almak için gittiklerinde 1890ların sonunda teslanın osiloskop üretmek için kullandığı parçalar olarak bunların patentinin alınmış olduğunu görmüşler.

ve bu adamın bilimsel kariyerinde yaşadığı en büyük sıkıntı çalışmalarını yürütecek alet ve makinelerin henüz daha icat edilmemiş olması.radyo dalgaları yada elektrik sinyalleri ile ilgili bir çalışma yapmak için önce oturup osiloskop icat etmesi gerekiyor.onun için tv tüpü icat etmesi gerekiyor.bunları yönetmek için bir elektronik devre hazırlaması gerekiyor vs...:D

teslanın dünyasında atmosfer ve doğanın enerjisine inanmak var.bütün çalışmalarıda bunun üzerine.kablolar yok,mesafeler yok, dünyanın yuvarlaklığıyla yaşanan sorunlar yok, gece gündüz ayrımı yok.bazıları bundan yararlanıp yada çok hayran kalıp böyle şeyler uydurabilirler deprem hikayelerinde olduğu gibi.gerçekte olabilir mi?bilmem

BlackEmperor
15-09-2011, 18:41
"ya amerike bizede bunu yaparsa "
işte bu cümleyi kurdugun anda zaten işin bitmiştir...

_FrKn_
15-09-2011, 18:56
2. sayfadaki link teki paylaştığım dosyayı okuyanlara veya başka yerden araştırıp okuyanlara soruyorum bunların hepsi tesadüf mü?
linkteki dosyayı geçtim herhangi bir yerde araştırmadan okumadan yorum yapanlara birşey demiyorum zaten.

0zan
15-09-2011, 18:57

1992 Ege’deki tatbikat sirasinda abd saratoga ucak gemisinden atılan seasparrow fuzeleri Muavenet gemisini tam 12 den vurmuş daha sonra yanlışlıkla oldu demişlerdi

silentpr
15-09-2011, 19:50
Adamlar deprem mi yapacak ? yeri mi oynatacak adamlar fay hatlarını tetikliyorlar. Biz yeri sallıyorlar demiyoruz depremi tetikliyorlar. Haiti,endenozya,şili buralar geçmişte büyük bir depreme tanık oldular mı? Neden sıra sıra hepsinde deprem oldu sorgulamak lazım.

ya arkadaşım teknonik hareketler zaten sürekli oluyor dünya dünya olduğunda karalar birleşikmiyiş araştırdımı hiç hiçmi coğrafya okumadınız güzel bi abimiz güzelce açıklamış neyin dünyasında yaşıyorsunuz garip garip şeyler üretip kendinizi inandırıyonuz valla şaşıyorum yaaa bu konunun gerçekten bu kadar uzaması utancında ötesinde bilinçli insanlara yakışmıyor gerçekten sizinle dünyayı aynı bakış açısından görmek isterdim sırf meraktan :D ufkunuzu geniş tutun ama bukadarda değil ...

silentpr
15-09-2011, 19:52
Levha hareketleri - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/Levha_hareketleri)

şu konu okadar gereksiz okadar kötü ki içimdekileri dile getiremiyorum sadece insanlara ŞAŞIRIYORUM okuyun öğrenin neyin ne olduğunu güzel parmaklarımı şu konuya yordum ya banada helal olsun...

http://img161.imageshack.us/img161/9672/image003zm7.gif

http://www.hafif.org/imaj/serdarsabri/dunya.gif

Mivec_4G63
15-09-2011, 21:06
Levha hareketleri - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/Levha_hareketleri)

şu konu okadar gereksiz okadar kötü ki içimdekileri dile getiremiyorum sadece insanlara ŞAŞIRIYORUM okuyun öğrenin neyin ne olduğunu güzel parmaklarımı şu konuya yordum ya banada helal olsun...

http://img161.imageshack.us/img161/9672/image003zm7.gif

http://www.hafif.org/imaj/serdarsabri/dunya.gif

Dile getiremiyorsun çünkü iddiaları çürütecek bilgiler yerine wikipediadan dünya üzerindeki tektonik hareketleri anlatıyorsun. Sen frkn'ın paylaştığı dosyadaki iddiaları oku eğer ben bunları bilimsel olarak çürütürüm diyorsan ben boş konuşuyorum diyeceğim. Ayrıca sana zorla yazı yazdıran yok sanırım, konuyu boş buluyorsan gül geç.

boosted_pug
15-09-2011, 22:18
haarp var dediler geldik :D:D:D

amerika ve israil zaten geliştirdiği her silahla yaptığı attığı her adımda türkiyeye bi oyun oynuyor bilmem ne yapıyor.... amerikaya inen ufoların klasikleşmesi gibi bişey oldu bu amerikan oyunu türkiyede.... bıktım artık bu tarz düşünen salak insanlardan :D:D:D:D yok neymiş amerikan oyunuymuş... pehhhh....

Kimseye hakaret yok yazımda, sadece bu deprem yine olacak, insanların aymazlığına hayret ediyorum daha yeni çok yakın bir örneğini gördüm.. Adamın binasına "depremde yıkılır, acilen tadilat gerekir" raporu verilmiş, adam binayı güçlendireceğine raporu yazanlarla uğraşıyor...

Neyse, herkes istediğini anlar, Allah bu millete tekrar Marmara-Erzincan depremi gibi acılar vermesin...

seninle alakası yok dostum isteyen istediği şeye inanır buda kimseye hakaret etmeyi gerektirmez

SubieGuy
15-09-2011, 22:46
seninle alakası yok dostum isteyen istediği şeye inanır buda kimseye hakaret etmeyi gerektirmez
Doğrudur, hakaret etmeden fikir paylaşımı yapılmalı. ygtrn düzeltir sanırım yazdıklarını..

GokhanRS
15-09-2011, 23:27
g.te tıkılan pamuğun etkisi olmasın o ışık?

yada g.t korkusuyla o pamuğun tıkılacağı düşüncesiyle gözlerin fal taşı gibi açılarak normal ışığı daha fazla görmesi filan :D

nico
16-09-2011, 09:55
konusu geçen üssün, dünya üzerindeki telsiz ve radar hareketlerini izlemek için kurulmuş olma ihtimalini düşünen biri var mı aranızda.

nitrosystem
16-09-2011, 14:07
müzik güzelmiş..adamların böyle teknolojileri olsa.kendi ülkesindeki kasırga v.s doğal afetleri durdururdu...