PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AVON işi yapan varmı ?

ÇALIŞKAN
30-08-2011, 00:37
arkadaşlar avon' dan bırısı benım adıma ınternet'den avon sıtesıne qırerek temsılcı numaramı ve şıfremı kullanarak ürün sıparış etmış borç qözüküyor ve yurtıçı karqodan msj qeldı kolı'nız var dye mal bana teslım edılmedı ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz...

Low-Rider
30-08-2011, 00:42
şifren ve kullanıcı adın ile başka biri girip işlem yaptıysa avon'a bildirsen daha iyi olmaz mı?

gökan
30-08-2011, 00:46
yurt ıcı kargodan ogren kımın adına kargo cıktıgını yanı senın adınaysa kargo senden baskası alamaz

ÇALIŞKAN
30-08-2011, 00:51
yurt ıcı kargodan ogren kımın adına kargo cıktıgını yanı senın adınaysa kargo senden baskası alamaz

ewet benım adıma karqo

mmustu
30-08-2011, 00:52
ewet benım adıma karqo

müdür yanlış anlamazsan evliysen eşin falan vermiş olmasın siparişi :D

ÇALIŞKAN
30-08-2011, 00:52
şifren ve kullanıcı adın ile başka biri girip işlem yaptıysa avon'a bildirsen daha iyi olmaz mı?

avon'aradım fakat saat 24de kadar arayabılırsınız dyor

ÇALIŞKAN
30-08-2011, 00:53
müdür yanlış anlamazsan evliysen eşin falan vermiş olmasın siparişi :D

yok reyiz ewlı deyilim

ÇALIŞKAN
30-08-2011, 01:14
YURT IÇI karqodan .......... takıp nolu avon karqonuz adresınıze teslım edılecektır dye msj qeldı karqo bıze ulaşmadı

ÇALIŞKAN
30-08-2011, 01:18
bu AVON com tr ne bıçım sıte yaaa temsılcı numaranı yazınca şıfre otomatık qırış yapıyor

devil_berk22
30-08-2011, 01:31
daha önce aynı pc de giriş yapıp şifremi hatırla dediysenız otomatik tamamlar şifrenizi. kargoyu teslim almassanız avona geri dönecektir kargo 3gün içinde

ÇALIŞKAN
30-08-2011, 01:42
daha önce aynı pc de giriş yapıp şifremi hatırla dediysenız otomatik tamamlar şifrenizi. kargoyu teslim almassanız avona geri dönecektir kargo 3gün içinde

şifremi hatırla dye bır seçenek yok kı... avon com tr'de

-Aydın-
30-08-2011, 02:03
tarayıcınızın özelliğinde vardır şifre hatırlama

ÇALIŞKAN
03-09-2011, 12:31
yurtıçı karqo benım adıma qelen karqoyu başka bırıne teslım etmış ne yapmam qerekıyor acaba

SekoLive
03-09-2011, 12:36
oha. diyorum nasıl etmiş teslim biz bile kendi kargomuzu zor bela teslm alıyoruz.

5500
03-09-2011, 12:44
tc kimlik numarası almadan teslim edemez. tepelerine bi çöksen canlarını çok yakarsın ;)

emrah-58
03-09-2011, 12:46
yengedir yenge :)

buraek4
03-09-2011, 13:27
Temsilcileriniz sizin adiniza giris yapmis. Avonda en cok yasanan sikayet etrafimda avona bulasan butun arkadaslarimin basina geldi zor bela tehdit kavga dovus yakalarini zor kurtardilar. Temsilcinizle gorusun faturanizi odesin sonra musteri hizmetlerini arayip uyelik iptalinizi isteyin

ÇALIŞKAN
03-09-2011, 13:30
Temsilcileriniz sizin adiniza giris yapmis. Avonda en cok yasanan sikayet etrafimda avona bulasan butun arkadaslarimin basina geldi zor bela tehdit kavga dovus yakalarini zor kurtardilar. Temsilcinizle gorusun faturanizi odesin sonra musteri hizmetlerini arayip uyelik iptalinizi isteyin

çok teşekkür ederım.... ne lanet mış bu avon yaaa

ÇALIŞKAN
03-09-2011, 13:31
yurtıçı karqo pamukkale şubesı'nı nasıl şıkayet edebılırım..... benım adıma olan karqoyu başkasına werdık dyor

despe
03-09-2011, 13:35
telefonla arayıp şikayet edebilirsin :D

Deagles48
03-09-2011, 14:05
Şikayetvar.com'u kullanabilirsin valla biz kendi adımıza gelen kargoyu zor alıyoruz nasıl başkasına teslim etmişler hayret

ŞikayetVar (http://www.sikayetvar.com/)

Low-Rider
03-09-2011, 14:07
yurtıçı karqo pamukkale şubesı'nı nasıl şıkayet edebılırım..... benım adıma olan karqoyu başkasına werdık dyor

G tuşu çalışmıyor mu?

GokhanRS
03-09-2011, 14:19
avon denilen dolandırıcılık ürünleri satan firmanın temsilcisi olmakda dolandırıcılığa yardımcı olmaktır.

benim annemide kandırıp sattırmaya çalıştıklarında bi daha suratına bakmam. bunlar haram işler diyip vazgeçirmiştim.

çünkü gerçekten özellikle bayanları dolandırmanın yolu bu avon ürünleri. bi halta yaradığınıda görmedim bu güne kadar. avon sayesinde genç kalan birinide görmedim.

herba life 1 numaralı avon 2 numaralı dolandırıcıdır gözümde. satanada dolandırıcı gözüyle bakarım bulaşmayın şunlara allah rızası için.

senna
03-09-2011, 14:21
qlavyeden yapar qhenelde

Onurkk06
03-09-2011, 14:22
konu dışı olacak ama laodikya ile bi bağlantınız var mı :)

senna
03-09-2011, 14:23

aramadan soruyorum bu sefer o ne la:D

buraek4
03-09-2011, 14:26

Eger siparisleriniz takim siparisi seklinde kesildiyse kargoya bir hak iddia edemezsiniz cunku sizin adiniza olan kargo o sahsin adresine kesiliyo

buraek4
03-09-2011, 14:35
avon denilen dolandırıcılık ürünleri satan firmanın temsilcisi olmakda dolandırıcılığa yardımcı olmaktır.

benim annemide kandırıp sattırmaya çalıştıklarında bi daha suratına bakmam. bunlar haram işler diyip vazgeçirmiştim.

çünkü gerçekten özellikle bayanları dolandırmanın yolu bu avon ürünleri. bi halta yaradığınıda görmedim bu güne kadar. avon sayesinde genç kalan birinide görmedim.

herba life 1 numaralı avon 2 numaralı dolandırıcıdır gözümde. satanada dolandırıcı gözüyle bakarım bulaşmayın şunlara allah rızası için.

Aslinda burda markayi karalamak cok dogru degil. Ama firmanin calisma sartlarindan dolayi bu tip olaylar yasaniyor. Avon gibi kazancin sadece satisla kazanildigi firmalarda bu tip dolandiricilik olaylari yasanmakta. Ama bunlarin hepsi boyle bulasmayin diye bi genelleme yaparsaniz bizim gibi namusuyla is yapanlarida karalamis olursunuz. Tabi biz avon yapmiyoruz annem 14 senedir Oriflame yapiyor ve Allaha cok sukur haram lokma gecmedi simdiye kadar. Ve bu isi layikiyla yapan kisilerin okadar yuksek kazanclari varki bir cok insan sasiriyo duydugunda. Annemin direktorunun aylik 250000 kazanci gibi mesela. Bunlar haramla uckagitla olcak isler degil anlicaginiz.

GokhanRS
03-09-2011, 14:41
Aslinda burda markayi karalamak cok dogru degil. Ama firmanin calisma sartlarindan dolayi bu tip olaylar yasaniyor. Avon gibi kazancin sadece satisla kazanildigi firmalarda bu tip dolandiricilik olaylari yasanmakta. Ama bunlarin hepsi boyle bulasmayin diye bi genelleme yaparsaniz bizim gibi namusuyla is yapanlarida karalamis olursunuz. Tabi biz avon yapmiyoruz annem 14 senedir Oriflame yapiyor ve Allaha cok sukur haram lokma gecmedi simdiye kadar. Ve bu isi layikiyla yapan kisilerin okadar yuksek kazanclari varki bir cok insan sasiriyo duydugunda. Annemin direktorunun aylik 250000 kazanci gibi mesela. Bunlar haramla uckagitla olcak isler degil anlicaginiz.

ya bakın bu mallar birilerine satılırken çok övülerek satılıyor ama hiç biri gerçeği yansıtmıyor.

mesela herbalife 1 ürünü anneme zayıflıcaksın diyerek sattı. başka zayıf bi arkadaşımada aynı ürünü kilo alacaksın diyerek sattı. şimdi bu dolandırıcılık değilde ne.

gene anneme bi komşusu bayiliğini yapan avon ürünü bir kremi satmış tüm bu kaşıntı olan bacak sivilcelerine ve deri yıpranmalarına iyi geldiği söylenmiş v.s v.s baya övülmüş. bacak aramda deride yıpranma ve kaşıntı oldu madem öyle bende bi süreyim dedim. 10 katına arttı kaşıntı. bu dolandırıcılık değilde nedir?

ama ben ne zaman eczaneye gitsem şuramda kaşıntı var buramda sivilce var desem verdikleri kremler daha ilk günden etkisini gösteriyor üstelik avonun sattığı fiyatın 20 de 1i fiyatına.

2 liralık kremin verdiği faydayı veremezler ama bu annelerimizi teyzelerimizi kandırarak bi ton satış yaparlar. yoksa helal para 250bin tl filan ben inanmıyorum olamaz öyle bişey.

kuyumcusu olan adam yılda 250 milyar kazanmıyor krem müşteri temsilcisi nereye kazanıyor helal yoldan allah aşkına?

tamam tabiki annelerimiz teyzelerimiz haram yiyor demek yanlış ama onlar bilmeden kanarak yapıyorlar. yani onlarda bunun bir resmi dolandırıcılık yolu olduğunu idrak etseler satmazlar zaten.

GokhanRS
03-09-2011, 14:45
he ayrıca asıl kızdığım gene devlettir. krem veya ilaç tarzı etkisi olan ürünlerin eczane harici yerlerde satılmasına izin veren yetkili kişilerin bakanların ben taaa .......

siz istediğiniz şekilde orayı doldurun. cilt yumuşatıcı hariç hiç bişi eczane harici satılamamalı çünkü adamlar okulunu okumuş bize hangisinin faydalı olduğunu hakkıyla bi onlar biliyor.

ef186
03-09-2011, 14:48
Bu satis sistemi bircok firmanin zengin olmasini saglamistir . Hatta bu satis taktikleri ile ilgili harika bir film vardi mutlaka izlenmeli . Ornek aile olusturup bir mahalleye yerlestirilir ama aslinda aile falan degillerdir hepsi satis danismanidir ve evdeki urunlerden tvden giyime herseyi pazarlamaktir amac . Usa gibi alisveris cilgini toplumlarda inanilmaz rakamlara ulasan paralar donmektedir bu tur satislarla ...

ef186
03-09-2011, 14:50
Dipnot : pronet bile buna yakin pazarlama tyaktikleri kullanarak alarm satmaktadir varin siz dusunun ;)

buraek4
03-09-2011, 14:58
ya bakın bu mallar birilerine satılırken çok övülerek satılıyor ama hiç biri gerçeği yansıtmıyor.

mesela herbalife 1 ürünü anneme zayıflıcaksın diyerek sattı. başka zayıf bi arkadaşımada aynı ürünü kilo alacaksın diyerek sattı. şimdi bu dolandırıcılık değilde ne.

gene anneme bi komşusu bayiliğini yapan avon ürünü bir kremi satmış tüm bu kaşıntı olan bacak sivilcelerine ve deri yıpranmalarına iyi geldiği söylenmiş v.s v.s baya övülmüş. bacak aramda deride yıpranma ve kaşıntı oldu madem öyle bende bi süreyim dedim. 10 katına arttı kaşıntı. bu dolandırıcılık değilde nedir?

ama ben ne zaman eczaneye gitsem şuramda kaşıntı var buramda sivilce var desem verdikleri kremler daha ilk günden etkisini gösteriyor üstelik avonun sattığı fiyatın 20 de 1i fiyatına.

2 liralık kremin verdiği faydayı veremezler ama bu annelerimizi teyzelerimizi kandırarak bi ton satış yaparlar. yoksa helal para 250bin tl filan ben inanmıyorum olamaz öyle bişey.

kuyumcusu olan adam yılda 250 milyar kazanmıyor krem müşteri temsilcisi nereye kazanıyor helal yoldan allah aşkına?

tamam tabiki annelerimiz teyzelerimiz haram yiyor demek yanlış ama onlar bilmeden kanarak yapıyorlar. yani onlarda bunun bir resmi dolandırıcılık yolu olduğunu idrak etseler satmazlar zaten.

yukardada yazdığım gibi bizim işimiz avon değil oriflame belirteyimki sonra sıkıntı olmasın..olay aslında ne biliyomusunuz satıcının ve alıcının biliçsizliği.bu satışı yapan kişiler genelde o sattığı ürünün ne eğitimine girmiştir ne işe yaradığını tam anlamıyla bilmiyodur ve nede kendisi kullanmıştır..firmadan birisi ya işte ben kullandım şu şu işe yarıyo kulaktan duyumuyla gider o ürünü satmaya çalışır satarda ama sonra alan kişi ya bu ürün bende sıkıntı çıkardı şu problemler yaşadım şikayetleri yaşanır..bizim başımızada geliyo bu tür olaylar ama sürekli ekibimizi uyarıyoruz bakın bu ürünlerin eğitimini almadan insanların cilt analizini yapmadan kişiye uygun olmayan ürünleri satmayın sonra siz sıkıntı yaşarsınız..ve haliyle lafımızı dinlemeyenler 2-3 ay durup daha sonra ortadan kayboluyolar başarılı olamıyolar çünkü..yani bir işi yapmak için değilde gerçekten layıkıyla yaparak hakkını vermek gerekiyo ama maalesef 10 parmağın 10 uda bir değil..her sektörde bu tarz insanlar oluyo bizim sektörde olduğu gibi..

buraek4
03-09-2011, 15:01
he ayrıca asıl kızdığım gene devlettir. krem veya ilaç tarzı etkisi olan ürünlerin eczane harici yerlerde satılmasına izin veren yetkili kişilerin bakanların ben taaa .......

siz istediğiniz şekilde orayı doldurun. cilt yumuşatıcı hariç hiç bişi eczane harici satılamamalı çünkü adamlar okulunu okumuş bize hangisinin faydalı olduğunu hakkıyla bi onlar biliyor.

peki her eczane bu işi hakkıylamı yapıyo sizce yada bilerekmi satıyo ürünleri...

GokhanRS
03-09-2011, 15:05
en azından böyle basit şeylerde hiç hatalı ilaç vermediler:)

yani gençleştirme kremini kaşıntıyıda bu geçirir diyerek itelemiyorlar. ama orfilame avon pek ayırt etmem çünkü eğitim almadan satmak isteyenede bayilik veriyormu vermiyormu?

eğitim almayanada veriyor dimi? bizza gördüm sallama laflarla ürün sattıklarını.

he avondan daha iyisinizdir bilemem ama ben gerçekten karşıyım. orifmorif hiç görmedim ama avonun çoğu malının üzerinde doğru düzgün tatmin edecek bir açıklama bile yok nasıl bu kadar çok satılıyor anlamış değilim.

ef186
03-09-2011, 15:06
Aczacilarin ilaclari bildigi kadar bircok doktor ilaclari ve iceriklerini bilmez ;) universitede bu dali okumus meslegi doktorluk kadar onemli olan eczacilarla satis pazarlama yapan elemanlari bir tutmamakta fayda var ;)

GokhanRS
03-09-2011, 15:10
Aczacilarin ilaclari bildigi kadar bircok doktor ilaclari ve iceriklerini bilmez ;) universitede bu dali okumus meslegi doktorluk kadar onemli olan eczacilarla satis pazarlama yapan elemanlari bir tutmamakta fayda var ;)

abi bende bunu söylüyorum işte. bi kadının komşusu bu tür bi bayiliği varsa kadın kaşıntı var cildimde dese bak bu iyi gelir diyip avondur orifdir bunları koyuyorlar önüne bunu çok insan yapıyor.

he onlar para kazanmak için yapıyorda bizim insanlarımız nasıl güveniyorlar o kısmı daha kötü.

doktora üşeniyorsan git eczacına kaşıntı var de hatalı ilaç verme ihtimali nerdeyse yok.

buraek4
03-09-2011, 15:20
en azından böyle basit şeylerde hiç hatalı ilaç vermediler:)

yani gençleştirme kremini kaşıntıyıda bu geçirir diyerek itelemiyorlar. ama orfilame avon pek ayırt etmem çünkü eğitim almadan satmak isteyenede bayilik veriyormu vermiyormu?

eğitim almayanada veriyor dimi? bizza gördüm sallama laflarla ürün sattıklarını.

he avondan daha iyisinizdir bilemem ama ben gerçekten karşıyım. orifmorif hiç görmedim ama avonun çoğu malının üzerinde doğru düzgün tatmin edecek bir açıklama bile yok nasıl bu kadar çok satılıyor anlamış değilim.

olay dediğim gibi satıcıda bitiyor..siz ne diyosunuz iteliyolar..bir satıcının kafasında ürünü satmak karşısındakine faydalı ürünü satmak değilde ya bu süslü püslü paralı bişeye benziyor ben buna en pahalı ürünümüzü iteleyim mantığı varsa olay işte sizin dediğiniz noktaya gidiyor..bir kişiye cilt ürünü satarken okadar faktör vardırki onu kullanabilmesi için yaşı cilt durumu menapozdamı değilmi vs vs bu faktörlere göre ve cilt analizine göre ürün verilir kişi kullanır..ve firma ürününün her daim arkasındadır alan kişi memnun değilse 1 ay içinde ürünü şartsız koşulsuz iade eder..ve biz piyasada SAğlık bakanlığından onaylı çalışan ender firmalardan biriyiz bir çok kişi bu ayrıntıya dikkat etmiyor maalesef..yani olay sadece bu tarz ürünlerde değil piyasada doğrudan satış yöntemiyle çalışan bir çok firma var farklı farklı sektörde eğer bunu pazarlayan kişiler bilgisiz ve çakallık peşindeyse insanların kafalarında hep sizinki gibi kötü imaj bırakırlar..bizde bu imajları temizlemeye çalışırız :)

ErenErdem
03-09-2011, 15:22
peki her eczane bu işi hakkıylamı yapıyo sizce yada bilerekmi satıyo ürünleri...

kusura bakmayın ama eczacı diyip sorguladığınız insanlar, o işin okulunu bitirmişler :) Her eczacı sattığı ürünün içeriğine kadar bilir, zaten bunun için okurlar...

buraek4
03-09-2011, 15:25

abi her iş dalında işini layıkıyla yapan işin hakkını sonuna kadar vererek yapan olduğu kadar tam tersi şekilde çalışanlar var..sana şöyle bir örnek vereyim 2 ay önce arkadaşım motor kazası yaptı 9 eylül hastanesine kaldırıldı çocuk dirsek paramparça bu dirseği toplariz ama eskisi gibi kullanamazsın ve spor hayatına devam edemezsin dediler..acele etmedi gitti emot da doktora göründü 5 saatlik bir ameliyat geçirdi tel taktılar dirseğe ve çocuk şuanda kolunu eskisi gibi açıp kapayabiliyo ve 6 ay sonra spor hayatına tekrar dönebilecek..2 doktor arasındaki fark burda işte..buda böyle bir durum elmayla armutu ayırmak gerekli dediğin gibi

buraek4
03-09-2011, 15:27
kusura bakmayın ama eczacı diyip sorguladığınız insanlar, o işin okulunu bitirmişler :) Her eczacı sattığı ürünün içeriğine kadar bilir, zaten bunun için okurlar...

ben bütün eczacıları bu işin içine katmadım dikkat edersen..ve madem eczacılara bukadar güveniyosun hiç doktora gitme şikayetin olduğunda direk eczaneye git onlar ilaç yazar sana

ErenErdem
03-09-2011, 15:33
ben bütün eczacıları bu işin içine katmadım dikkat edersen..ve madem eczacılara bukadar güveniyosun hiç doktora gitme şikayetin olduğunda direk eczaneye git onlar ilaç yazar sana

Siz tedavinin 'doğrudan satışcılar' aracılığıyla yapılabileceğinin bilincindesiniz.
Buna karşılık, ben doktor ile eczacı arasında ki farkın bilincindeyim, nezaman doktora, ne zaman eczaneye gideceğimi gayet iyi biliyorum ;) ilginize teşekkür ederim.

GokhanRS
03-09-2011, 15:33
ben öyle yapıyorum mesela. ufak tefek olan her türlü rahatsızlığımda eczaneye gidiyorum ve hiç sorun yaşamadım.

ama insanlar zaten doktora özellikle gitmesi sskdan alabilmesi için reçete yazdırmak zorunda.

buraek4
03-09-2011, 15:46
ben öyle yapıyorum mesela. ufak tefek olan her türlü rahatsızlığımda eczaneye gidiyorum ve hiç sorun yaşamadım.

ama insanlar zaten doktora özellikle gitmesi sskdan alabilmesi için reçete yazdırmak zorunda.

Soyle bi yanlis anlasilma var sanirim. Biz insanlari tedavi etmiyoruz yani agir cilt sorunu olan insana kalkip ben urun vermiyorum boyle bir insanin zaten doktorluk bir mudaheleye ihtiyaci vardir.kan tahlili hormon testi karacigerinin kontrolu bunlar benim yapabilcegim seyler degil tabiki. Bizim isimiz insanlari guzellestirmek. Yaslanmayi geciktirici kremler cilt kurulugunu onleyici nemlendirici bu tarz urunler doktorluk yapmiyoruz yanlis anlasilmasin :)

buraek4
03-09-2011, 15:47
Siz tedavinin 'doğrudan satışcılar' aracılığıyla yapılabileceğinin bilincindesiniz.
Buna karşılık, ben doktor ile eczacı arasında ki farkın bilincindeyim, nezaman doktora, ne zaman eczaneye gideceğimi gayet iyi biliyorum ;) ilginize teşekkür ederim.

Biz doktor degiliz arkadasim yanlis anlasilmasin ustteki cevabimi okursan ne demek istedigimi anlarsin

ÇALIŞKAN
03-09-2011, 16:52
G tuşu çalışmıyor mu?

evet.çalışmıyor patron...kopyala yapıştır yapıyorum..

ÇALIŞKAN
03-09-2011, 16:54

evet var... ıstedıqınız bışıy varsa yardımcı olurum...

ÇALIŞKAN
03-09-2011, 17:02
Allah belasını versın AVON'unda envey'ınde avon yüzünden karakola qıttım qeldım şımdı... yurt ıçı karqo'pamukkale şubesı'nıde şıkayet ettım... öz enıştem envey ışı yapıyor çocuqu olmayanlara ılaç verıyoz dıye mılletı kandırıyor mal satayımda ne olursa olsun hesabı yanı adı doktor'a çıktı :D

senna
03-09-2011, 20:17
qlavye bhozuk shanırım

ÇALIŞKAN
03-09-2011, 20:29
qlavye bhozuk shanırım

evet patron bazı tuşlar basmıyor kopyala yapıştır yapıyorum.. verdıqım rahatsızlıktan dolayı özür dılerım

UtkuG
03-09-2011, 21:32
qlavye bhozuk shanırım

Evdekiler yatıyodu sesli güldüm resmen ya uyandılar gülmekten oldum:D:D ama klavyesı bozukmus bende sasırdım 33yasında adamdan beklemezdım dıye