PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astral Seyahat ! Yazılanlar Doğru mudur acaba ?



Burak K.
01-05-2011, 22:12
Garip bi konu. :D

Bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmemiz mümkündür. Parapsikoloji Enstitüleri'nde incelenen duyular dışı algılamalarımız arasında en ilginçlerinden biridir...

Şuurumuzun bedenimizin dışına yansıması yada diğer bir tanımla, şuurluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Seyahat veya Şuur Projeksiyonu adı verilir.

Bu yansıma fiziki evrenin her hangi bir noktasına olabildiği gibi, fiziki evrenin ötesindeki ortamlara da olabilmektedir. Diğer duylar dışı algılamalarımızda olduğu gibi aslında hepimizde bu yetenek vardır. Fakat hepimiz bu yeteneğimizi kullanamayız.

Parapsikoloji Kürsülerinde, özel metotlarla gerçekleştirilen Astral Seyahat çalışmalarında oldukça önemli adımlar atılmış durumdadır. İnsan yapısına, yaşama, var oluşa, fizik evren yapısına yepyeni boyutlar getiren bu çalışmalar aynı zamanda, ölüm ve ölüm ötesi yaşamla ilgili konular hakkında da son derece önemli bilgilerin bir araya getirilmesinde çok büyük bir fonksiyon görmüştür.

Astral Seyahat Sırasında Yaşananlar!

Astral Seyahat sırasında bedenin değişik yerlerinde seğirmeler, kulakta çınlamalar ve tam ayrışma anında ise, çatırdama yada buna benzer bir takım sesler duyulabilir.

Astral Seyahat yaparak bedeninden geçici bir süre ayrılanlar,başlarında geçen bu tecrübelerini genellikle birbirlerine çok benzer ifadelerle anlatmaktadırlar...( Teknikler bölümünde zaten olayı iyice anlayacaksınız.)


Astral Seyahat Tehlikelimidir ?

Astral seyahat tehlikeli değildir.En azından şimdiye kadar böyle bir durumun yaşandığına dair bir bilgi yoktur.Obe esnasında bedeniniz güven içerisinde yatakta yatıyor olduğu için hiç olmadığınız kadar güvendesinizdir. Beden dışında iken gümüş kordon olarak adlandırılan bir ip ile yataktaki bedeninize bağlısınızdır. Ölüm hali gümüş kordonun kopması halidir,eğer gümüş kordon koparsa bir daha bedeninize dönemezsiniz. Bu kordonun kopması ancak ve ancak normal ölümlerle ,trafik kazası hastalık vs gibi durumlarda meydana gelir.Astral seyahat esnasında gümüş kordonun kopması ve tekrar bedene dönememek gibi bir durum söz konusu değildir.Tam aksine beden dışına çıkabilmek o kadar da kolay değildir. Yani ilk denemenizde ya geri dönemezsem diye korkmayın. Siz bu tip gereksiz korkuları düşünmek yerine nasıl yaparda daha fazla dışarıda kalabilirimin yöntemlerini arayın. Geri dönmek bir anda oluveriyor önemli olan çıkmak ve bazılarının yaptığı gibi dışarıda uzun süre kalabilmektir. Astral seyahatin en önemli tehlikesi günlük islerinizi bir tarafa bırakıp hele bir astral yolculuk yapayım ondan sonra her şey farklı olacak ,dünyaya farklı bir açıdan bakacağım diye düşünmektir. Bu tip düşüncede olan insanlar yıllarca denemelerine rağmen hem beden dışına çıkamadıkları gibi yapmaları gereken islerini de ihmal ederler. Bu durum ise gümüş kordonun daha da gerginleşmesine neden olur.Sonuçta vakitlerini boşa geçirir hiç bir şey elde edemezler. Doğru bildiği gibi yasayan , kimseden çekinmeden düşüncelerini açıkça söyleyebilen insanlar daha mutlu ve sağlıklı oldukları için astral seyahat yapmaya daha müsaittirler. Bunun tam tersi durumda olan korkuları yüzünden kendini engelleyen ,eleştirilme korkusu ile bildiklerini pratiğe dökemeyen insanlar için astral seyahat yapmak imkansız olmasa da oldukça zordur.Bu nedenle önce aksayan sorunların giderilmesi daha sonra astral seyahat girişimlerinde bulunulması akla daha yatkındır.

Astral Dünya Kademeleri

DÜNYAMIZ
İçinde bulundugumuz saat ve tarih dilimidir. Düşünce hızıyla hareket edildiğinden bir yerden bir yere gitmek saniyeler alır. Bu tip astral ayrılmalarda yaşanan olaylar ve görülen şahıslar gerçektende o anda yaşanmakta olan şeylerdir. Örneğin uzaktaki bir yakınınızı düşündüğünüzde bir anda kendinizi onun yanında bulabilirsiniz. Eğer yanına gittiğiniz insanın psisik güçleri ilerlemişse, geldiğinizi anlayabilir.Astral ayrılma ile bulunduğumuz zaman diliminde gezebildiğimiz ve her şey düşünce hızına bağlı olduğundan, daha fazla yükseklere çıkıp gezegenler arası astral seyahat yapmak olasıdır. Fakat bunu yapabilmek için bedenimizi astral bedene bağlayan kordonu gevşetebilmek gereklidir. Bunu yapabilmek için ise astral deneyimlerimizin oldukça fazla olması gereklidir.

DÜŞLER BÖLGESİ
İlkel dinlerden günümüze kadar gelmiş tüm dinlerde de varliği kabul edilen, insanın yalnızca rüyalarında gidip gezebileceği bir düşler dünyası vardır. Bazı inanışa göre cinler bu bölgede yaşamaktadır. İnsanın korkularıyla yada düşünceleriyle yüzyüze kalabileceği tek yerdir. Herşey düşünce hızına dayalı olduğundan, korktuğunuz herhangi bir şey aklınıza geldiği anda onu karşınızda bulabilirsiniz. Ama korkacak bir şey yok çünkü aklımıza gelipte vücut bulan herşeyi o anda yok olduğunu düşünerek ondan kurtulabiliriz. Bu dünyanın bir değişik özelliği ise kendinizi olduğunuzdan çok daha farklı olarak görebilmenizdir. Farklı bir insan, hatta farklı bir yaratık...Günlük hayatta tasarladığınız ve hayata geçirmeye çalıştığınız her düşünceyi orada kontrol edebilirsiniz. Bir nevi düşüncelerinizin bedenlendiği bir yerdir.

PARALEL EVRENLER BÖLGESI
Zaman içinde yolculuk yapılabilen tek yerdir. Kim bilir belki de yaptığımızı zannettiğimiz fakat düşler dünyasından öteye geçemediğimiz bir yer de olabilir. Paralel evrenler bölgesinde gördüğümüz yerler bulunduğumuz dünya ile çok benzerlik gösterir hatta rüyalarımızda görüpte (evimizi gördüm ama daha farklıydı) dediğimiz bazı görüntüler, rüya sırasında paralel evrenler bölgesinde gördüğümüz yerlerdir. Bu bölgede kendimizinkine benzettiğimiz farklı insanların hayatlarını inceleme fırsatımız vardır. Kendi hipnoz deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki hipnoz ile yapılan astral ayrılmalarda gidilen yer, içinde bulunduğumuz dünya değil paralel evrenler bölgesi olma ihtimali yüksektir.



ASTRAL SEYAHAT TEKNİKLERİ

Astral seyahati gerçeklestirmenin türlü yöntemleri vardir.Herkes beden disina çikabilmek için kendisine özgü bir yöntem belirlemistir.Dogrusu da bence budur.Sizin için hangi yöntemin daha uygun oldugunu bulana hatta kendi metodunuzunu gelistirene kadar en çok kullanilan etkili yöntemlerle en azindan bir baslangiç yapabilirsiniz.

Astral Seyahat Denemelerine Baslamadan Once Yapmanız Gerekenler!

* Vücudunuzu rahatsiz eden ve hissettiginiz tüm aksesuarlari çikartin. (saat, yüzük, kolye)

* Göz kapaklariniza direkt isik gelmeyecek sekilde odayi karartin.

* Basiniz kuzeye gelecek sekilde kuzey-güney aksisine göre sirt üstü yatin.

* Tüm elbiselerinizi çikartin, fakat vücut isinizi normal seviyede tutacak sekilde ayarlayin.

* Nerede ve hangi zamanda olursa olsun mutlaka rahatsiz edilmeyeceginizi bildiginiz bir yerde olun.

* Rahatlama durumuna geçin.

* Nefesinizi yarim açik dudaklarinizdan alip verin.

METOD 1

(Rahatlama ve Ucma istegi)

Ayaginizdan alniniza kadar vücudunuzu nokta olarak düsün ve zihinsen gücünüzle bedeninizin 1 metre yukarida olduguna odaklayın Astral bedeninizin alin kismini vücudunuzun ayak hizasina gelecek sekilde ileriye gittigine odaklanin.
Ayaklariniz sabit bir noktada kalacak ve yüzünüz 90 derece dik gelecek sekilde yukari ve ileri dogru kalktiginizi ve ayaklarinizin üzerinde dogruldugunuzu düsünün ve buna odaklanin. Birden hafiflediginiz kus gibi oldugunuzu hissedeceksiniz iste ozaman kendi bedeninizi yatarken gorebilirsiniz.

METOD 2

(Ters Dusunme Beyin Aldatmacasi)

Hazirlik bölümündeki asamalarin tümü gerçeklestirilir.
Kuzeye dogru yatis pozisyonunuzu, güneye dogru yatmis gibi düsünerek beyninizi aldatmaya çalisin.Beyniniz devamli kuzeye dogru oldugunuzu ispatlamaya çalisacaktir. Beyninizi inandirdiginiz anda titresimlerle birlikte yükselmeyi gerçeklestirin Yükselmede zorluk çekiliyorsa her nefes verisinizde biraz daha hafifleyip yükseldiginize odaklanin.Yükselmenin diger yolu ise yukarida asili bir ipi çektiginizi düsünmektir.Eger titresimler halen olusmamissa ipi her çektiginizde belli bir rahatlama ve titresimler meydana gelecektir.Ugrasilar sirasinda birden fazla teknigi kullanmaktansa her adima tam konsantre olmak akla baska seyleri getirmeyeceginden mutlak basariya kolayca gitmenizi saglayacaktir.Ayrilma tam olarak gerçeklestiginde görüntüler ve ugultular baslayacaktir. (herkes için ayni olmayabilir)Artik yapmaniz gereken tek sey düsüncelerinize hakimiyet ve uçus provalaridir.

Beyinde orientation denilen bir özellik vardir.Bu su demektir.Sizin gözleriniz kapali olsada elinizin ayaginizin nerede oldugunu bilirsiniz.Gözlerinizi kapayin ve parmaginizla burnunuza dokunmayi deneyin.Bunu ilk denemenizde basarabilirsiniz , her ne kadar farkinda olmadan gayet dogal bir sekilde yaptiginiz bu eylem beynimizdeki spesifik bir özellik olmadan gerçeklesemez.
Sizin amaciniz basit bir hile yaparak beyninizi kandirmak ve bedeninizi bir süre için terketmek.Kendinizi bir hapishaneden kaçmaya çalisan bir mahkum gibi düsünün.Beyniniz ve onun koruma iç güdüsünü ise sizin disari kaçmanizi engellemek üzere orada bulunan gardiyanlara benzetebiliriz.Bedenden disari kaçabilmek her tarafi kameralarla dolu olan bir hapishaneden kaçmaktan daha zordur.Beynin oryantasyon özelligi sayesinde sizin tam olarak nerede oldugunuzu bilir.Normal bir uyku esnasinda da sizin tam olarak uyku haline geçmeniz bekler ve öyle uyur.Oysa beyni kandirarak bedeni uyutnak ve disari kaçabilmek mümkündür.Eger korkarsaniz zaten beden disina çikmaniz imkansizdir.

Simdi her zamanki gibi uyumak için yataginiza gittiginizi düsünelim.Beyin gayet her zamanki gibi siradan bir sekilde hormonlorunuzda gerekli ayarlamalari yapiyor metabolizmanizi yavaslatiyor ve gayet siradan bir durum bu.Bu arada beyin tabiiki oryantasyon olayini son olarak bir kez daha kontrol ediyor.Bu arada siz duruma müdahele ediyorsunuz ve aslinda bulundugunuz yerin tam ters tarafinda yani ayakucunuzun oldugu yerde basinizin oldugunu iddia ediyorsunuz.Beyin hemen gerekli kontrolleri yapar ve size tam tersini iddia eder.Bu sirada önemli olan kendi iddianizi ona kabul ettirebilmektir.Eger diger odalardan ses gelirse ,sesin gelis yönünü kontrol eden beyniniz bir avantaj kazanir ve baksana ses nereden geliyor demekki beden senin söyledigin yönde degil der.Eger odada bir gece lambasi varsa yada pencereden gelen bir isik varsa gözleriniz kapali bile olsa göz kapaklariniza gelen isik sayesinde beyin bedenin gerçek yönünü belirler ve sizin onu yaniltmak istediginizi anlayabilir.Tüm bunlara ragmen en azindan ilk denemeleriniz de beyniniz size karsi koyamayacaktir.Bir süre sonra ona ayaklarinizin oldugu yerde aslinda basinizin oldugunu kabül ettireceksiniz.Bu asamadan sonra artik beyin oryantasyon özelligini kaybetmistir.Uyku durumuna geçene kadar bedenin gevsemesini hissetmeye basliyabilirsiniz.Bedeniniz bu durumda o kadar gevser ki ayaklarinizi bile hissedemessiniz.Karin boslugunuzda da bir gevseme hissedersiniz.Kendinizi oldukça hafiflemis hissedersiniz.Daha sonra kulaklarinizda bir ugultu hissedersiniz.Sakin paniklemeyin, bilahere bedende vibrational state olarak adlandirilan çesitli titremeler hissederseniz.Bu titremeler astral bedeninizde meydana gelmektedir.Ve gerçekte yatakta yatan bedeniniz titremez.Bu durum artik iyice bedenden ayrilmaya yaklastiginizin habercisidir.Genelde ilk denemeleriniz de böyle bir durumla karsilastiginizda korkar ve vazgeçerseniz hata edersiniz.Bir dahaki sefere bu asamalara ulasmak daha zor olabilir.Bir de bu asamalara ulastiktan sonra beden den ayrilmayi gerçeklestirmek önemlidir.Bu da bir yetenek ,biraz da bilgi isidir.

Bu asamada rope metodu diye adlandirilan yöntem etkilidir.Karanlikta yukaridan asagiya dogru bir halat sarktigini ve sizin ellerinizle onu çektiginizi düsünün.Burada halati görmeniz önemli degil ,büyük ihtimalle bir kaç kez çektikten sonra görüntü de bazi kopukluklar olacaktir.Kesinlikle vazgeçmeyin ve ipi çekmeye devam edin.Ipi göremeseniz de çekin.Bu sekilde Astral ayrilmayi rahatca gerceklestirebilirsiniz.

METOD 3

( IP METODU )



Astral Seyahat tekniklerinde en çok anlatilan metodlardan biridir..Ön hazirlik safhasi tamamsa hiç biryerinizi hissetmiyorsaniz hayalinizde tavandan bedeninize dogru bir ip sallandigini ve sizde o ipe tutunup kendinizi yukeri çektiginizi hayal edin.Vücudunuzu kipirdatmayin.Yavasa yavas kendinizin yukari dogru çekildiginizi hissedeceksiniz.Bazen o esnada özellikle el,kol ve bacaklarda karincalanmalar olabilir sükunetinizi asla bozmadan heyecanlanmadan olayin akisina kendinizi birakirsaniz kendinizi odanizin içinde aniden buluverirsiniz.

METOD 4

(Hayal Telkin Metodu)

Bu deneyden önce yattiginiz odanizi iyice inceleyiniz. Ön hazirlik safhasindan sonra kendinizi bedeninizden 1 kaç metre yukarida süzülürken ve odaniza bakarken hayal edin detaylari atlamadan herseyi görmeye çalisin.Oda lambasini,oda kapisini,masanizi vs...Bu teknik sizin bedeninizden ayrilmaniza yarar sagliyacaktir.

METOD 5

(Ruya Metodu)

Rüya metodlari sayesinde stral seyahat deneyimleri yasayan kisilerin sayisi bir hayli fazladir.Bu teknikteki amaç rüya görüken rüyada oldugunuzu fark ederek suurunuzu geri kazanmaya dayanir.Bunun için yapmaniz gereken günlük hayatta yasadiginiz olaylar karsisinda Neden oldu? Nasil oldu? niçin oldu? gibi sorular sorup ve kendinize her mantikli cevaplar verisinizden sonra Demekki riyada degilim demeniz gerekmektedir.Rüyada gördügünüz o saçma seyler karsisinda beyin ayni mantigi aranmaya çalisacak ve bulamayincada rüyada olmadiginizin farkina varabilecek ve kendinizi aniden odanizda yada bildiginiz baska biryerde astral seyahatteyken bulabileceksiniz.
Kendi kendinize vereceginiz telkinler astral seyahatte büyük önem tasir.Gece yatmadan tuzlu birseyler yiyin ve odanizin bir kösesine bir bardak su koyun.Her gece yatmadan bunlari yapin ve yine her gece yatmadan kendinize su telkinde bulunun Rüyamda susadigimda kalkip o kösedeki bardaktan su içecegim fakat bardaga dokundugum anda suurumu kazanacagim Bu teknik uygulanmasi çok kolay oldugundan bir çok kisi bu yolla astral seyahat deneyimi yasayabilmistir.Bu teknigi en az 15 gün boyunca sürekli denemelisiniz.Ben teknikleri yeterince kisa ve öz olarak tuttum.Bu teknikler en çok kullanilan ve iyi sonuç getirebilicek tekniklerdir ama hiç birinin digerinden üstün bir yani yok bence.Siz yapabiliceginize inandiktan ve korkmadiktan sonra yeterli telkin kullanirsaniz sonuca ulasabilirsiniz.


METOD 6

(Kaslari art arda gevsetme yontemiyle seyahat)

Rahat edebileceginiz bir yer bulun.Bir koltuk,yatak veya divani kullanabilirsiniz; fakat yatay bir posizyondayken gevsemek buyuk olasilikla astral cikmayi kolaylastiracaktir.( Onceki yillarda ilgilterede yurutulen bi arastirmada, kendiliginden astral seyahat yasayan oldukca fazla sayida kisinin o sirada yatmakta olduklarini ortaya koymustur.) Basladiginiz zaman kaslaranizi kramp girme raddesinde sikmayin. Yanlizca sikin, bese kadar sayin, sonra bir kac saniye (5-10) gevsetin ve diger kas grubuna gecin. Tum dikkatinizi gerilimi ve gevsemeyi hissetme uzerinde toplayin.Dusuncelerinizin farkli ilgelere kaymasini izin vermeyin.Bedeninizin o anda uzerinde calistiginiz belli kismina odaklanmayi surdurun.Unutmayin. Kaslari art arda gevsetmek fiziklsel bir egzersiz oldugu kadar zihinsel bir egzersizdir. Her kas grubunu 2 yada 3 kere sikip gevsetin. Her ayri kas grubunu sikarken, bedeninizin diger kisimlarini hareketsiz ve sakin kalmsina calisin. Tum benliginizin, bedeninizin o anda uzerinde calistiginiz kisminda konuslandigini varsayin. bunlari yaptiktan sonra bedeninizi hissetmemeye baslicaksiniz cok rahatladiginizi hissedeceksiniz iste o anda kendinize telkinler verin yukardan asagi ip sarktigini dusunun ve yukari dogru cekildiginizi hissedin bunu isteyin ve birden kendinizi yukarda vucudunuzu izlerken bulabilirsiniz...





Uyari:Astral seyahat pratikleri belki ilk günlerde sonuç vermeyebilir fakat bu sizin bu konu üzerinde yeterince çalismaniza baglidir.Her ne kadar bazi istisnalar ilk zamanlarda çikabilirsede,sizin bikmadan usanmadan çalismaniz gerekebilir.Bir kez bedenden ayrildiginizda artik olayi kavramis olucak ve artik istediginiz an astral seyahat yapabileceksiniz...


Astral Seyahat Yapmanın Bize Yararı Ne olabilir ?

Astral seyahet dünyaya bakis açinizi tümüyle degistirir.Ölümsüz oldugunuzu bilir ve sonsuzlugun bir parçasi oldugunuzu hissederseniz.Daha önceden dert ettiginiz seylerin aslinda ne kadar saçma oldugunu görürsünüz.Daha önceden gümüs kordon adi verilen bir bagla astral bedeninizin dünyadaki bedeninize bagli oldugunu söylemistim.Bu bagin gevsek olmasi durumu sizin ne kadar uzaga gidebileceginizi belirler.Bazi insanlar beden disina çiktiklarin da arkalarina dönüp yatakta uzanan bedenlerine söyle bir bakmak isterler.Eger o kisi ilk defa böyle bir deneyim yasiyorsa arkasina dönüp öylece uyuyan bedenini gördügünde heyecanlanabilir ve onu bedene baglayan gümüs kordon gerginleserek tekrar yataga dönmesini saglayabilir.Bazilarinda bu bag nedense pek gergin degildir.Bu tip insanlar astral seyahet hakkinda hiç bir bilgi sahibi olmamalarina ragmen 14-15 yaslarindan itibaren beden disi deneyimleri istem disi olarak yasamaktadirlar.

TaGo
01-05-2011, 22:15
Bu konular ilgi meselesinden ziyade, farklı yetenek konularıdır. Üzerinde çok düşünmeyin, yapan varmı? kesinlikle var.

::ZaFeR::
01-05-2011, 22:19
Oku bi Ayet-el Kürsi en güzeli.;)

Ufuk
01-05-2011, 22:22
Şahsen inanmıyorum bana mantıksız geliyor.2-3 arkadaş bahsetti ama pek bir boş iş gözüktü.

_sinan_
01-05-2011, 22:22
çok uzun yazı açıkcası hepsini okumadm ama yapan varmı emin ol var..

!KO
01-05-2011, 22:23
lucid dream cok olduda astral hiç girmeye gerek yok :D

overblack
01-05-2011, 22:29
yapan var.ancak metodla filan hemen olacak bişi değil.yetenek ve bazı farklı şeyler gerekiyor

TaGo
01-05-2011, 22:31
Çok derin mevzular, aslında konuşulası şeylerde değil derim ben.

_FrKn_
01-05-2011, 22:32
inceleyen bilimin adında hayır yok. bu nedir ya
Parapsikoloji :D
neden olmasın olabilir insanın farklı güçleri olduğunu yakın bi arkadaşım yoluyla gördüm.odaklanarak çelik kaşığın kırıldığını gördüm.kendi ettiğim bi kaç deneylede gördüm.
insanın 1 metre çevresinde kasırga oluşturabilme gücü olduğunu duydum.
çakra kemikleri sayesinde böyle güçlerini meydana çıkarabiliyormuş insanlar...
ÇAKRA KEMİKLERİ.
İlk Çakra - Kök Çakra – Muladhara

Renk : Kırmızı, siyah

Yer : Omurganın tabanı (kuyruk kemiği)

Gerçeklik : Sahip olmak

Ana Konu : Hayatta kalma

Yönettiği : Fiziksel farkındalık, kuvvet, kalıtım, güvenlik, tutku ve itimat. Aile, para ve iş ile ilişkileriniz. Fiziksel ağrı ve zevk. Fiziksel dünyaya bağlantı. Kundalini enerjisinin merkezi. “Olma” ve “olmayı kabul etme” kavramlarını belirtir. Tekamülün ve kişiliğin inşasının temelidir. Enerji, kendini – ifade, ihtiras ve istikrar gibi yönleri kapsar.

Element : Toprak

Krallık : Mineral

Zodyak ve Gezegenler : Mars, Satürn, Boğa, Akrep ve Oğlak tarafından idare edilir. His : Koku

Endokrin bezi : Adrenal bezi

Fiziksel : Bedenin otomatik fonksiyonları. Bedenin yoğun katı bölümleri, örneğin kemikler, Omurga kordonu, dişler ve tırnaklar.Bacaklar, kollar, bağırsaklar, rektum (kalın bağırsağın son kısmı), ayaklar, prostat, sinir sistemi ve idrar sistemi.

Besinler : Toprak besinleri, etler ve proteinler ; fasulyeler, kahverengi pirinç, peynir, mısır, çerezler ve buğday.

Yağlar : Ağaçlar ve toprak temelli kokular : Huş ağacı, sandal ağacı, karanfil, gül ağacı, mür, mercanköşk ve fesleğen, sedir, selvi.

Kristaller : Yakut, dumanlı kuartz (kuvars), kantaşı, doğal mıknatıs, hematit, kırmızı yeşim taşı, doğal cam (obsidian), agate ve lal taşı (nar taşı).

Sesli harf : O

Nota : Do

Mantra : Lam (“lahm” diye telaffuz edilir)

Sembolü : 4 – taçyapraklı lotus

Müzik : Davul, toprak tonları ve Hint müziği

Etki : Sakinlik/huzur, gerilimi çözer

Prensip : Fiziksel Var oluş

Dengesiz olduğunda : Doğaya güvenmekte yetersizlik, materyal sahipliğine odaklanma, başkalarının ihtiyaçlarını gözardı ederek kendi bencil isteklerini tatmin etmek. Şişmanlık, hemoroidler, kabızlık, siyatik, iştahsızlık/isteksizlik, diz problemleri ve kemik hastalıkları. Genelde sık sık hastalanma ve korkular. Odaklanmada ve sakinleşmede yetersizlik. Yaşama ilgi duyma eksikliği, küskünlük ve tembellik. Enerji eksikliği, depresyon.

Dengeli olduğunda : Doğa ile mükemmel bağlantı, doğa yaslarına güvenmek, doğanın med cezirini (gel git) derin anlayış. Kök çakra aktif ve merkezlenmiş olmamıza yardım eder. Bu çakra ile çalışmak ayaklara, bacaklara, sırtın alt bölümüne ve omurgaya iyi gelir. Seçim : Var olmayı seçme

İkinci çakra – Sakral Çakra - Svadhistana

Renk : Portakal, kahverengi

Yer : Kuyruk kemiği ile göbek arasında.

Gerçeklik : Hissetmek (duyum)

Ana Konu : Cinsel enerji ve duygular

Yönettiği : Yaratıcılık, sosyal farkındalık, öfke, duygular, korku, besleme içgüdüsü, gıda ve seks ile ilgili idrak/duygular, gereksinimler. Başkaları ile ilişkileri ayarlayan hislerin akışı. Hislerin alma ve verme dengesi.

Element : Su (Ayın devreleri bizi bu çakra vasıtası ile etkiler)

Krallık : Bitki

Zodyak ve Gezegenler : Yengeç, terazi, akrep, Ay, Mars, Venüs ve Merkür.

His : Tat

Endokrin bezi : Yumurtalıklar veya testisler. Dalak.

Fiziksel : Kalın bağırsaklar, alt omurlar, pelvik bölgesi, apandisit, böbrekler, cinsel organlar, mesane ve beden sıvıları.

Besinler : Sıvılar, su ve meyve suyu.

Yağlar : Gül, yasemin, ylang – ylang, portakal, küçük tohumlar/hububat ve sandal ağacı.

Kristaller : Mercan, ateş opali ve kırmızı akik, ay taşı, turmalin.

Sesli harf : U

Nota : Re

Mantra : Yam (“yahm” diye telaffuz edilir)

Sembolü : 6 – taçyapraklı lotus

Etki : İsteği canlandırır, gençleştirir.

Prensip : Varlığın Yeniden - Yaratılması

Dengesiz olduğunda : Cinsel ve duygusal konularda şüpheli ve dengesiz. Gerçek hislerini ifade edememe. Doğal düşünceleri bastırma. Tanrı’nın verdiği doğal eğilimler üzerine suçluluk hissetmek. Sertlik, cinsel problemler veya duygusal uyuşukluk. Bu çakra ile çalışarak düşük cinsel tahrik, cinsel suistimal ve aşırı aktif cinsel tahrik problemlerini bulursunuz. Çocuk sahibi olmak ile problemleri olan insanların bu bölgede Reiki şifasına ihtiyaçları vardır.

Dengeli olduğunda : Başkalarını düşünme. Açık, dostça ve nazik kişilik. Hislerini başkaları ile paylaşmada rahatlık. Yaşam ile mutlu bağlantı. Kişinin cinselliği ile güvende olması.

Seçim : Deneyimi seçmek (His)

Üçüncü çakra – Solar plexus - Manipura

Renk : Sarı

Yer : Diyaframdaki solar plexus

Gerçeklik : Davranmak/eyleme geçmek

Ana Konu : Güç ve enerji

Yönettiği : Entelektüel farkındalık, başarılar, irade, ego yansıtmaları, hayati enerjiler, kontrol ve kendiniz olma özgürlüğü. Burası egonun bulunduğu yerdir. “içgüdü”, “hissetme” ve “olma” burada bütünleşir.

Element : Ateş

Krallık : Hayvan

Zodyak ve Gezegenler : Aslan, yay, başak, Güneş, Jüpiter, Mars ve Merkür tarafından yönetilir.

His : Görme

Endokrin bezi : Leyden Bezi

Fiziksel : Mide, pankreas, üst bağırsaklar, safra kesesi, karaciğer, orta omurga, karın, sırtın altı, diğer sindirim organları, sinir sistemi ve diyafram.

Besinler : Kompleks karbonhidratlar, nişastalar ve mısır gibi sarı renkli gıdalar.

Yağlar : Lavanta, biberiye, nane, limon, kekik ve bergamot.

Kristaller : Amber, sitrin (citrine), pirit, altın kaplan – gözü, altın labradorit ve altın topaz.

Sesli harf : AH

Nota : Mi

Mantra : Ram (“rahm” diye telaffuz edilir)

Sembolü : 10 – taçyapraklı lotus

Etki : saldırganlığı yatıştırır, huzur getirir

Prensip : Varoluşun Oluşumu

Dengesiz olduğunda : Doğal akışa güvenmeme. Baskın olma gereksinimi. Materyal güvenlik ve sahip olmaya takıntılı gereksinim. Ülserler, çekingenlik, ürkeklik, yorgunluk ve sindirim rahatsızlıkları. Bu çakra ister iyi ister kötü olsun enerjiyi depolar. Her şeyi bu çakrada tutarız ve acıyı, korkuyu ve stresi bu bölgede depolarız. Doğru olarak çalıştığımızda, büyüme ve şifa için pozitif enerjiyi depolarız. Bu çakra çalışmıyorsa, kapalı ise veya bloke olmuşsa, hastalık gelip yavaşça bizi tahrip edebilir. Solar pleksus, irademizi, geçmişten gelen sorunlarımızı, acımızı ve korkumuzu aynı zamanda başarmak için tutkumuzu kontrol eder.

Dengeli olduğunda : Bütünlük hissi. İçsel huzur. Tolerans ve başkalarını kabul etme. Sezgiye tam olarak güvenme.

Seçim : Gerçekte kim olduğunuzu seçme

Bu ilk üç çakra varlığımızın dünyaya topraklanmasını ve dünyaya ait olmasını temsil eder, bizim zihinsel ve fiziksel çakralarımızdır. Bunlar büyümemiz ve materyal ve fiziksel dünyada hayatta kalmamız için önemlidir. Bunlar dengesiz veya bloke olduğunda, çalışma, yaşama ve bugünün dünyasına uyma problemlerimiz olur. Eğer yaşam, sevgi, çalışma ve sağlık ile başa çıkmakta problemleriniz olan biri iseniz, bu çakralar ile çalışmak bu bölgelerde faydalı şifa sağlayabilir.

Dördüncü çakra – Kalp Çakrası - Anahatha

Renk : Yeşil, pembe

Yer : Kalp, göğsün merkezi

Gerçeklik : Sevmek ve sevilmek

Ana Konu : Evrensel, koşulsuz sevgi

Yönettiği : Duygusal ve Güvende olma farkındalığı, varoluşun daha üst ve daha alt planlarını birleştirir. Prana solur, zaman hissi ve ilişkiler. Çakra sistemlerinin merkezi. Estetik ani tesirler hislere çevirilir. Özgürce sevme yeteneği – korkusuz veya ben – bilinçliliği olmadan- burada üretilir. Negatif duygular nötralize edilir. Kabul veya tahammül ile iyileşme. Kendine – saygıyı davet eder/hatırlatır ve yükseltme hissi canlanır. “Ruh’a Giriş Kapısı”. Bu çakra bedenimizin, zihnimizin ve ruhumuzun hissetme merkezidir. Bu çakra ile mutluluk, üzüntü, haz ve acı hissedersiniz. Kendimiz ve başkaları için sevgimizi, güzelliği takdir etmeyi ve merhametimizi kontrol eder.

Element : Hava

Krallık : İnsan

Zodyak ve Gezegenler : Aslan, yay, Güneş, Venüs ve Satürn tarafından yönetilir.

His : Dokunma

Endokrin bezi : Timus

Fiziksel : Kalp, dolaşım sistemi, kaburga kemikleri, göğüsler, akciğerler, omuzlar, kollar, eller, deri, timus ve diyafram.

Duygusal : Bağışlayıcılık, şefkat, güven, umut, çaresizlik, nefret, haset ve korku.

Besinler : Yeşil meyveler ve sebzeler

Yağlar : Gül, yasemin, sardunya, bergamot, adaçayı,

Kristaller : Pembe kuvars, zümrüt, yeşil yeşim, pembe fluorit, yeşil aventurin, kunzit ve malakit.

Sesli harf : AY (EY okunur)

Nota : Fa

Mantra : Yam (“yahm” diye telaffuz edilir)

Sembolü : 12 – taçyapraklı lotus

Etki : Huzur, anlayış ve koşulsuz sevgi getirir.

Prensip : Kendinin ötesini sevmek

Dengesiz olduğunda : Samimi olmayan veya korkuya – dayalı sevgi. Ödül arama ve/veya sevginin geri dönmeyeceği hisleri barındırmak. Tanrı dahil, başkalarının sunduğu sevgiyi reddetme. Yalnızlık, başkalarını sömürme ve karışık duygular. Fiziksel kütle ve saf enerji arasında bloke olan akış. Kalp problemleri ve bağışıklık sistemi fonksiyon bozuklukları, üzüntü, depresyon. En iyi yetenekleri ifade edememe.

Dengeli olduğunda : Tamamlık ve bütünlük duygusunu sızdırır. Tolerans ve yaşamı ve tüm ilişkileri saf kabul etme. Materyal ve spiritüel dünyalar arasında denge. Her şeye karşı güçlü bir sevgi ve takdir duygusu.

Bu çakra ile çalışmak insanlara duygularını hissetme ve ifade etmeleri için yardım eder ve sevdikleri, arkadaşları ve yakınları ile ilişkilerine yardımcı olur. Kendileri olma problemi olan insanlar bu bölgeye Reiki uygulandığında yarar görürler. Seçim : Her şeyi koşulsuz olarak sevmeyi seçme

Beşinci çakra – Boğaz Çakrası - Visshuddha

Renk : Açık Mavi

Yer : Boğazın merkezi

Gerçeklik : konuşmak ve işitmek (yaratmak)

Ana Konu : İletişim ve yaratıcı kendini - ifade

Yönettiği : Fikirlere ait farkındalık. Konuşma, işitme. Duygular kahkaha veya ağlama gibi ifadelere dönüştürülür. Sanatsal ifade.

Element : Eter (ses)

Krallık : Melek krallığı

Zodyak ve Gezegenler : İkizler, boğa, kova, Mars, Venüs ve Uranüs tarafından yönetilir.

His : İşitme

Endokrin bezi : Tiroit

Fiziksel : Boğaz, nefes borusu, paratiroid, boyun omurları, ağız, çene, ses telleri, dil ve dişler

Duygusal : Bağışlayıcılık, şefkat, güven, umut, çaresizlik, nefret, haset ve korku.

Besinler : Meyveler ve çilek, böğürtlen vs.

Yağlar : Adaçayı, günlük, lavanta, sandal ağacı, okaliptüs.

Kristaller : Angelit, chryoscolla, azurit, alaca akik (chalcedony), larimar, sodalit, turkuaz ve aquamarin.

Sesli harf : İ

Nota : Sol

Mantra : Ham (“hamm” diye telaffuz edilir)

Sembolü : 16 – taçyapraklı lotus

Müzik : Çok sakinleştirici notalar, meditatif veya huzur dolu sesler

Etki : Konuşmaya sese ve iletişime uyum getirir.

Prensip : Varoluşun İfade edilmesi

Dengesiz olduğunda : Çok konuşmaya rağmen, gerçek ifadeyi bulamama. Korku veya sessizlik. Kişi kendi fikirlerini söylemekten korkar.Yargılanma veya reddedilme korkusu. Kişinin gerçek benliğini ifade edememesi. Hassas boğaz, katı ense, zayıf iletişim. Sağlam/kesin duramama ve “hayır” diyememe.

Dengeli olduğunda : Konuşmanın, ifade etmenin ve sessizliğin dengesini anlayış ve biliş. “İçsel sesi” nasıl dinleyeceğini bilme. Sezgiye güven. Korkusuz veya sert sözler olmadan özgürce ve açık şekilde ifade ediş.

Bu çakra bizi konuşmaya, iletişime ve artistik ve yaratıcı isteklerimizi ifade etmeye açar. Boğaz ağrısı ve iletişim problemleri olan insanların bu bölgede çalışmaya ihtiyaçları olabilir.

Seçim : Kendi gerçek benliğinizi ifade etmeyi seçme.

Altıncı çakra – Üçüncü Göz - Ajna

Renk : İndigo, mor, menekşe

Yer : Kaşların arası

Gerçeklik : Görmek

Ana Konu : Sezgi ve algı

Yönettiği : Sezgisel Farkındalık. Düşünce, içsel ve dışsal görüş, vizyonlar ve rüyalar. Yaradılış’ın fiziksel olanın ötesindeki parçasına bağlanma. Spiritül konuları “bilme”. Psişik gücün merkezi. Bu çakra hislerimiz, duygularımız, görüşümüz ve psişik yeteneklerimiz ile ilgilidir. Ayrıca bu çakra ile düşünür ve kararlar veririz. Ancak, en önemlisi bu çakranın bizi dünyasal planın ötesinde olan spiritüel ve daha yüksek seviyelere bağlamasıdır. Üçüncü göz zihnimizi, kulaklarımızı, bilinçaltımızı, rüya durumumuzu ve hafızamızı ve öğrenme kapasitemizi kontrol eder. Ayrıca örneğin duru görü, telepati ve aura hissetme gibi psişik hislere açıklığımızı kontrol eder.

Element : Spiritüel vizyon (Işık)

Krallık : Başmelekler

Zodyak ve Gezegenler : Yay, kova, balık, Merkür, Venüs ve Uranüs tarafından yönetilir.

His : Telepati

Endokrin bezi : Hipofiz bezi

Fiziksel : Beyin, yüz, nörolojik sistem, gözler, kulaklar, sinüsler ve burun.

Besinler : Vitamin B, gevşetici çaylar gibi ruh halini değiştiren şeyler

Yağlar : Nane, fesleğen, sedir ağacı, adaçayı, paçuli, biberiye ve yasemin.

Kristaller : Azurit, sodalit, mavi aventurin, inci, lapis lazuli, sugilit, kyanit, opal, fluorit ve mavi safir.

Sesli harf : MMM

Nota : La

Mantra : Ksham (“şam” diye telaffuz edilir)

Sembolü : 96 – taçyapraklı lotus

Etki : Anlayış, uyum

Prensip : Varoluşun Bilinmesi

Dengesiz olduğunda : Metafizik veçheler olmadan zekaya ve bilime odaklanma. Sadece görünür ve ortada olan şeyleri görme. Sezgiden korkma. Spiritüel kavramları reddetme veya korkma. Başağrıları,kabuslar ve halüsinasyonlar. Stres, uyku eksikliği, hafıza kaybı. Ayrıca zihinsel problemler ve zihinsel hastalıklar bu çakra ile ilgilidir.

Dengeli olduğunda : Spiritüel farkındalık. Günlük yaşama sezgiyi ve içsel farkındalığı çağırma. Evrenle bağlantı kurma.

Seçim : Gerçeği bilmeyi seçme.

Yedinci çakra – Taç Çakra - Sahashrara

Renk : Beyaz, altın, gümüş

Yer : Başın tepesi

Gerçeklik : Bilmek

Ana Konu : Ruhu anlayış

Yönettiği : İmgesel Farkındalık. Evren ve Tanrı – bilinçliliği ile bağlantı, spiritüel, gerçeğin içine çekme ve bilme. Kozmik enerjiler ile saf ruh ile karşılaşma. Tüm Var Olan ile bağlantı. Rüyalar ve vizyonlar, umutlar ve gerçekleştirmeler bu çakra ile gerçekleşir. İnançlar bu çakra altında gelir. Eğer gerçekten yaşamınızdaki hedeflere adanmışsanız bu çakra önemlidir.

Element : Kaynak

Krallık : Kozmik Krallık

Zodyak ve Gezegenler : Oğlak, balık, Neptün ve Satürn tarafından yönetilir.

His : Birlik

Endokrin bezi : Epifiz bezi

Fiziksel : Beyincik, beyin ve sinir sistemi

Duygusal : Fedakarlık/dindarlık, ilham ve kehaneti düşünceler üreten her şeydeki evrensel enerji

Besinler : Yok (oruç tutma)

Yağlar : Lavanta, gül ağacı, meşe yosunu, günlük ve lotus.

Kristaller : Sugilit, ametist, akik, berrak kuvars, topaz, safir, aleksandrit.

Sesli harf : Ngngng

Mantra : Aum (“om” diye telaffuz edilir)

Sembolü : 1000 – taçyapraklı lotus

Etki : Kozmik veçheler, ben – sınırlılıklarını yenme

Prensip : Saf Varoluş

Dengesiz olduğunda : Endişe ve korkuyu bırakamama. Kozmik birliği imgeleyememe veya gözünde canlandıramama. Depresyon ve doyum eksikliği. En Üstün Ruh’un varolduğuna inanmama. Ruhlardan ve spiritüel olan her şeyden korkma. Şaşkınlık, duygusuzluk, ilgisizlik, aşırı entellektüellik ve ciddi başağrıları. Bloke olduğunda veya kapalı olduğunda ırkçı olabilirsiniz ve insanları ve dinleri yargılayabilirsiniz. Ayrıca artistik yetenekleriniz olmayabilir ve materyal dünyaya çok fazla tutulmuş olabilirsiniz.

Dengeli olduğunda : Birlik bilgisi ile yaşama. Ben’in İlahi olanı yansıttığını bilme. Evrensel İyilik için Egonun terkedilmesi. Tanrı ile huzur içinde olmak. Tüm Var Olan ile bağlantılı hissetmek. Evren ile Bir olmak.

Burası rüyalarımızın ve hedeflerimizin tohumunun atıldığı yerdir ve rüyalarımız dikkatli beslenerek bir realite olabilir. Bu çakrada çalışmak sizi olağanüstü ve imgesel dünyanın heyecanına açar. Artistik ve yaratıcı olabilirsiniz, etrafınızdaki her şeye açık olup onları sevebilirsiniz. Daha yüksek bir amacın olduğuna inanırsınız ve ileriye doğru gidip mümkün olan her şeyi keşfetmekten korkmazsınız.

Seçim : Bütün, tamam olmayı seçme

TheAce
01-05-2011, 22:33
karşılığında tanık gösteremeyeceğiniz birşey olduğundan ötürü, yapılmadan bilinmeden görülmeden inandırıcı olamayacak kadar olağanüstü birşey...

berkay_aydin
01-05-2011, 22:34
Biraz araştırdım çok fena yazılar var :)

mcanx
01-05-2011, 22:35
sınıfta bi çocuk var her seferinde bu konudan bahsedip uçuyorum ediyorum deyip duruyo, artık alıştık hee deyip geçiyoruz :D

overblack
01-05-2011, 22:37
karşılığında tanık gösteremeyeceğiniz birşey olduğundan ötürü, yapılmadan bilinmeden görülmeden inandırıcı olamayacak kadar olağanüstü birşey...

5 tanıklı çok ilginç bir olay anlatırım ama gece uyuyamazsınız :D

_FrKn_
01-05-2011, 22:38
bu konuyu takip edicem.herkesin bir tecrübesi vardır.

TaGo
01-05-2011, 22:39
Arkadaşlar çoook merak edilesi değil, diyorum.

Ne gelirse meraktan geliyor diyorum, siz bilirsiniz diyorum birde...

Burak K.
01-05-2011, 22:40
Arkadaşlar çoook merak edilesi değil, diyorum.

Ne gelirse meraktan geliyor diyorum, siz bilirsiniz diyorum birde...

Bi ara 4.Boyut olayını merak etmiştim biraz araştırdım uçuyodum. :D

emir91
01-05-2011, 22:41
Arkadaşlar çoook merak edilesi değil, diyorum.

Ne gelirse meraktan geliyor diyorum, siz bilirsiniz diyorum birde...

Sabaha kadar uyuyamamak var diyorum bnde :D

TaGo
01-05-2011, 22:43
Konu uyumak yada uyuyamamaktan ziyade, belirli bir çizginin diğer tarafına geçmek ve artık hayatın hiçbirşekilde eskisi gibi olamaması var...

Bazen herşeyi bilmemek daha güzeldir. Sığlık daha güzel

berkay_aydin
01-05-2011, 22:44
Ben bir kere bu teknikleri deneyerek astral seyahate çıktım çok ilginç bir deneyimdi ilkten çok korktum ama sonradan alıştım...


diyen bir kişi düşünemiyorum ben eğer böyle bir seyahate çıksam kimseye kanıtlama isteği duymam bunu yapan varsa bile anlatmaz diye düşünüyorum..

emir91
01-05-2011, 22:47
Konu uyumak yada uyuyamamaktan ziyade, belirli bir çizginin diğer tarafına geçmek ve artık hayatın hiçbirşekilde eskisi gibi olamaması var...

Bazen herşeyi bilmemek daha güzeldir. Sığlık daha güzel

Haklısın benim asıl merak ettiğim çizgiyi nası geçiceğim değil öyle bi niyetim yokta o çizgiyi birinin geçmesi mümkünmü acaba ?

SDR
01-05-2011, 23:03
Bu konu bir hayli derin ancak şunu söyleyebilirim ki astral seyahat adı altında anlatılanlar,yaşanılanların ve öğrenilenlerin kurmacası,tahayyülü..İstidrac şeklinde vuku bulduğu da olur.Bu işin aslı, ruhun tayy-i mekanıdır ki çok yüksek mertebeler ister.

KSE71
01-05-2011, 23:06
İlginç bir konu. merak edenler bu yazıyla kalmamamalı, araştırmalılar bence. kimbilir daha ne ilginç şeyler bulacaklar. teşekkür ederim paylaştığın için.

TheAce
01-05-2011, 23:20
5 tanıklı çok ilginç bir olay anlatırım ama gece uyuyamazsınız :D

buyrun anlatabilirsiniz :) benimde çok saplanmışlığım var bu konularada pek koymuyor...

JDM_5
01-05-2011, 23:41
ya kısaca bn odamda takılırken uçup istedim evde istemi görebilcekmiyim :D

ahmet3425
01-05-2011, 23:43
gecenin bi vakti adamın kafasına boyle enteresan enteresan seyler sokuyorsunuz varya:D neyse yorumları okuduktan sonra bulasmamak lazım diye dusundum:)

Enes-x
01-05-2011, 23:48
gecenin bi vakti adamın kafasına boyle enteresan enteresan seyler sokuyorsunuz varya:D neyse yorumları okuduktan sonra bulasmamak lazım diye dusundum:)

Kanka müsaitsen geliyorum tek başıma okuyamam bu konuyu :D

emre yeşil
01-05-2011, 23:50
2 yıl öncesi kadar kız arkadaşım ile telefonda 3 saat kadar konuştum o yazlıktaydı ben oraya hiç gitmemiştim kendimi bir anda onun odasında buldum ve ona telefonda bulunduğu odayı duvardaki tabloyu oradaki renkleri ayaklarını duvara yasladığını camdan baktığımda camın önünde ağaç olduğunu aşağıdaki arabanın kırmızı bir lada olduğunu söylemiştim o çok korkmuştu benimde çok hoşuma gitmişti ama ruhani hayatın varlığına inandığım için dini inançlarım yüksek olduğu için bunun ALLAHIN bir lütfu olduğunu düşündüm o an için ve o şekilde kapattım konuyu bir kaç arkadaşıma anlattım fakat bir daha hiç olmadı ve bende merak edip hiç araştırmadım şimdi bu astral seyahat denilen olaymıydı acaba.

Ahmet Saraçoğlu
01-05-2011, 23:58
kardeşler çözün şu astral seyahat işinide ankaraya gidiş gelişleri bedavaya getiriym.4 yıldır kızın peşinden ankara istanbul git gez gel 150 000 kmden fazla yol yaptım , hangi arabayı aldıysam kmsini yükseltip yok pahasına sattım.Kolayını bulunda bitsin bu çile:D

ahmet3425
02-05-2011, 00:03
Kanka müsaitsen geliyorum tek başıma okuyamam bu konuyu :D

kanka iyimisin olm kendine gel lan korkutma beni ztn koca evde tek basımayım :D

Maxiboost
02-05-2011, 00:03
Cem Yilmaz'in sozu geldi aklima, adam ucabilse peygamberligini ilan eder zaten :) sabriden fazlada ucamazsiniz oraya buraya gidemezsiniz bence. Bu tarz konulara ayar oluyorum yaa yok senin enerjin soyle bak negatif bilmem noldu ne negatifi ya gicik edersen adami uyuz olur tabi. Bi ton hikaye var boyle. Bir gun hususi cok konusan bi arkadasimla birine gittik herseyi soyluo isimli fln diyo lap diye gittim ustun koru sacmaladi. Buyu olaylarida oyle :) yok yapiomusta tutmus buyu vs onada gittim anasini satim teyze dedim ne biliosan yap :D hala bisi yok. İddali arkadsslar varsa onlarlada gelirim :) kanitlasinlar inanayim boyle seylere. Dinimiz bile mantık dini 1 tane keyfi mantiksiz birsey bulamazsiniz. Boyle oluncada kusura bakmayin ama inanmam :)

ahmet3425
02-05-2011, 00:22
enes olum burdan cıtırtılar geliyor geldin mi la yoksa :D

dragstar
02-05-2011, 00:42
tırstım lan :D

ya suyu içmeyip uyanamazsak :D

gökberk
02-05-2011, 00:48
2 yıl öncesi kadar kız arkadaşım ile telefonda 3 saat kadar konuştum o yazlıktaydı ben oraya hiç gitmemiştim kendimi bir anda onun odasında buldum ve ona telefonda bulunduğu odayı duvardaki tabloyu oradaki renkleri ayaklarını duvara yasladığını camdan baktığımda camın önünde ağaç olduğunu aşağıdaki arabanın kırmızı bir lada olduğunu söylemiştim o çok korkmuştu benimde çok hoşuma gitmişti ama ruhani hayatın varlığına inandığım için dini inançlarım yüksek olduğu için bunun ALLAHIN bir lütfu olduğunu düşündüm o an için ve o şekilde kapattım konuyu bir kaç arkadaşıma anlattım fakat bir daha hiç olmadı ve bende merak edip hiç araştırmadım şimdi bu astral seyahat denilen olaymıydı acaba.

Usta ne diyorsun sen ?
Alın size canlı tanık...

emre yeşil
02-05-2011, 00:55
Bu ispatı mümkün olmayan insanın sadece kendi yaşayabileceği bir olay birileri buna astral demiş olabilir başka bir şey de denilebilir bu saatte bunu araştıramam şimdi ama yarın KURAN da böyle bir açıklama varmı merak ettim konuyu görünce aklıma bu yaşadığım olay geldi anlatmak istedim.

gökberk
02-05-2011, 00:57
Etkileyici...Dediğin gibi Kur'an da bir araştırmak lazım...

ErBAY
02-05-2011, 00:58
2 yıl öncesi kadar kız arkadaşım ile telefonda 3 saat kadar konuştum o yazlıktaydı ben oraya hiç gitmemiştim kendimi bir anda onun odasında buldum ve ona telefonda bulunduğu odayı duvardaki tabloyu oradaki renkleri ayaklarını duvara yasladığını camdan baktığımda camın önünde ağaç olduğunu aşağıdaki arabanın kırmızı bir lada olduğunu söylemiştim o çok korkmuştu benimde çok hoşuma gitmişti ama ruhani hayatın varlığına inandığım için dini inançlarım yüksek olduğu için bunun ALLAHIN bir lütfu olduğunu düşündüm o an için ve o şekilde kapattım konuyu bir kaç arkadaşıma anlattım fakat bir daha hiç olmadı ve bende merak edip hiç araştırmadım şimdi bu astral seyahat denilen olaymıydı acaba.

Zannetmıyorum Astral falan , ama dedıgınz gıbı sıze Allahın Bir lütfu olmus bu.. ama 3 harflılerde aklıma gelmedı dııl acıkcası :beuj:

Ahmet Saraçoğlu
02-05-2011, 01:05
Benimde küçüklüğümde ruyayla iligli bi ilginç ve saçma bi durumum vardı.6-7 yaşlarında falandım , hani çok uykunuz olurda uykuya geçmeyle uyanıklık arası ara bi durum olur ya , böyle hafiften yükseldiğinizi hissedip uykuya dalarsınız....İşte o şekilde başlayan her uykumda gördüğüm ruya aynıydı.30-35 yaşlarında bi eleman oluyodum.İki katlı kasvetli denilebilecek bi evim , sarışın bi karım ve onun annesiyle beraber yaşıyoduk:D , ve her seferinde evin heryeri aynıydı.Sürekli o ev içinde geçerdi ruyam.

gökberk
02-05-2011, 01:12
Ben hala o aynı evde geçen rüyaları görebiliyorum...

TheAce
02-05-2011, 01:16
Zannetmıyorum Astral falan , ama dedıgınz gıbı sıze Allahın Bir lütfu olmus bu.. ama 3 harflılerde aklıma gelmedı dııl acıkcası :beuj:

şu 3 harfli olayınıda anlayamıyorum alın size!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBCWVviNMk-4eYZ9z6m_9RIt8NrOM40xMWfAxvJmxQB_ks-3-JAQ&t=1

Ahmet Saraçoğlu
02-05-2011, 01:19
ulan tam ilk sayfadaki nasıl yapıldığı metnini okuyodum tüm mahallenin elektiriği gitti iyimi :D ,, cepten yazıyorum şimdi iyi tırstım gece gece :D

JDM_5
02-05-2011, 01:21
ben hiç rüya göremiyorum....

emre yeşil
02-05-2011, 01:22
şu 3 harfli olayınıda anlayamıyorum alın size!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBCWVviNMk-4eYZ9z6m_9RIt8NrOM40xMWfAxvJmxQB_ks-3-JAQ&t=1


ETİ iyiymiş :D üç harflileremi inanmıyorsun tam olarak anlamadım.

ErBAY
02-05-2011, 01:37
şu 3 harfli olayınıda anlayamıyorum alın size!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBCWVviNMk-4eYZ9z6m_9RIt8NrOM40xMWfAxvJmxQB_ks-3-JAQ&t=1

neyını anlamıyosun ?

hak_on
02-05-2011, 01:39
fringe diye bir dizi var izleyin derim....

TheAce
02-05-2011, 01:43
ETİ iyiymiş :D üç harflileremi inanmıyorsun tam olarak anlamadım.


neyını anlamıyosun ?

cin demek yerine 3 harfli demek,

yada recep ivedikte bi sahne vardı onu izlemek lazım... cin ise cin diyebilirsiniz, sen cin dersin başkası başka dilde başka birşey der. kuranda adı geçer, madem adını söyleyince geliyor, kuran okuyan bir insan birçok yerde cin der, cin dediği için cin mi gelecek? bu bana saçma ve sadece batıl inanç olarak geliyor...

ErBAY
02-05-2011, 01:50
cin demek yerine 3 harfli demek,

yada recep ivedikte bi sahne vardı onu izlemek lazım... cin ise cin diyebilirsiniz, sen cin dersin başkası başka dilde başka birşey der. kuranda adı geçer, madem adını söyleyince geliyor, kuran okuyan bir insan birçok yerde cin der, cin dediği için cin mi gelecek? bu bana saçma ve sadece batıl inanç olarak geliyor...


Arkadasım demekkı senın aklına 3 harflı dıınce recep ıvedıgın sahnesı gelıyor.. ben kendımı bıldım bılelı 3 harflı derım ısmını anmam , he gelıcegı ıcınde degıl oyle alısmısım böylde devam edıyor.

TheAce
02-05-2011, 01:53
Arkadasım demekkı senın aklına 3 harflı dıınce recep ıvedıgın sahnesı gelıyor.. ben kendımı bıldım bılelı 3 harflı derım ısmını anmam , he gelıcegı ıcınde degıl oyle alısmısım böylde devam edıyor.

tamam o zaman ben söyliyim bari cin cin cin :)

emre yeşil
02-05-2011, 01:55
Bu halk arasında bir alışkanlık geleceği için değil anılması iyi olmadığı için cinleri anmak onları konuşmak tartışmak hayır olarak bilinmez sonuç olarak sen onları görmesen de onların varlığı bir gerçek ve günlük hayatımızda herhangi bir yerde olabilirler şu an yanımda oturan veya senin yanında dada oturan olabilir :)

ErBAY
02-05-2011, 01:55
tamam o zaman ben söyliyim bari cin cin cin :)



http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBCWVviNMk-4eYZ9z6m_9RIt8NrOM40xMWfAxvJmxQB_ks-3-JAQ&t=1

öyle dedın canım eticin cektı :D

TheAce
02-05-2011, 01:56
Bu halk arasında bir alışkanlık geleceği için değil anılması iyi olmadığı için cinleri anmak onları konuşmak tartışmak hayır olarak bilinmez sonuç olarak sen onları görmesen de onların varlığı bir gerçek ve günlük hayatımızda herhangi bir yerde olabilirler şu an yanımda oturan veya senin yanında dada oturan olabilir :)

tabi ki ben inanıyorum cinlerin varlığına zaten inkar etsem kuranı inkar etmiş olurum...

ama bu 3 harfli olayı bildiğimiz batıl inanç.

ErBAY
02-05-2011, 01:56
Bu halk arasında bir alışkanlık geleceği için değil anılması iyi olmadığı için cinleri anmak onları konuşmak tartışmak hayır olarak bilinmez sonuç olarak sen onları görmesen de onların varlığı bir gerçek ve günlük hayatımızda herhangi bir yerde olabilirler şu an yanımda oturan veya senin yanında dada oturan olabilir :)

Doğru soyluyosun , bı ara bıraz ugrasmıslıgım var :cool:

emre yeşil
02-05-2011, 02:06
Beni de çok oraya buraya götürmüşlükleri var hocalar büyüler muskalar daha neler yaşadığım sıkıntılardan dolayı etkileri kalmıyor değil sonra bir umre yaptık çok şükür çıplak gözle KABE ye bir baktım ne sıkıntım kaldı ne derdim çok şükür ALLAH herkese nasip etsin inşallah.

ErBAY
02-05-2011, 02:12
Beni de çok oraya buraya götürmüşlükleri var hocalar büyüler muskalar daha neler yaşadığım sıkıntılardan dolayı etkileri kalmıyor değil sonra bir umre yaptık çok şükür çıplak gözle KABE ye bir baktım ne sıkıntım kaldı ne derdim çok şükür ALLAH herkese nasip etsin inşallah.

Benım o tur seylerım olmadı sukur olsun ama ufak tefek gorunmusluklerı oldu. Allahım herkeze KABE'yı yakından gorme dokunma fırsatı versın inş.:icon_tup:

hasectear
02-05-2011, 03:59
ben hiç rüya göremiyorum....

:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: aynen ya ben görsemde hatırlamıyorum..Dejavu da olmuyo yani.hiç bişe yok boş karanlık :(

senna
02-05-2011, 08:09
Konu uyumak yada uyuyamamaktan ziyade, belirli bir çizginin diğer tarafına geçmek ve artık hayatın hiçbirşekilde eskisi gibi olamaması var...

Bazen herşeyi bilmemek daha güzeldir. Sığlık daha güzel



wazz di matrik

yazılanlar doğruysa astral seyahat şöförü olmuşum :D

Bulut Y.
02-05-2011, 08:13
wazz di matrik

yazılanlar doğruysa astral seyahat şöförü olmuşum :D

muavin kermit stayla tabi :D

senna
02-05-2011, 08:17
muavin kermit stayla tabi :D


kermitimiz güzel olacak:D

muavin değilde şöför kermitten beter :D

SONE-R
02-05-2011, 08:19
astral seyahati bilmiyorum, görmedim ama astra ile seyahat güzeldi.. :) :)

tool
02-05-2011, 08:53
astral seyahat iyidir, lucid dream icin ilac cikarsa kesin alirim...

cin carpmasindan korkan var mi burda?

mmustu
02-05-2011, 09:01
ya konu başlığını görünce birisi bi seyahat şirketini şikayet ediyo sandım okumadım :D

tehlikeli işler bu işler yaa :D AREF'de şovunda astral seyahatemi çıktı o zaman :D

mmustu
02-05-2011, 09:02
astral seyahat iyidir, lucid dream icin ilac cikarsa kesin alirim...

cin carpmasindan korkan var mi burda?

amca bi ara çok çektim ben karabasan mevzusundan o yüzden hep uzak dururum bu işlerden

Yigit-Y
02-05-2011, 09:05
bende sürekli dejavu olayı var sanki bu dünyaya daha önce gelmiş aynı şeyleri yaşamış gibi...

özellikle roll sonrası oluyor :)

SONE-R
02-05-2011, 09:05
astral seyahat iyidir, lucid dream icin ilac cikarsa kesin alirim...

cin carpmasindan korkan var mi burda?

cin çarpmasından değil de bölünmemiş uzun yolda TIR çarpmasından korkarım başkanım.. :p :)

|STI|
02-05-2011, 09:07
Artık rollingleri bu yontemle izleyebilicez :) dur bakiim ozgun ayara cıkmış mı :P
:)

tool
02-05-2011, 09:08
amca bi ara çok çektim ben karabasan mevzusundan o yüzden hep uzak dururum bu işlerden

eli delik olandan bende cektim ama anlamadigim bisey var;
bunlarin evreni farkli insana zarar vermesi mumkun degil, ozaman rahatsizlik yaratan nedir?

opium_robust
02-05-2011, 09:08
cin çarpmasından değil de bölünmemiş uzun yolda TIR çarpmasından korkarım başkanım.. :p :)

ahhahha :D:D tır çarpması oda güzel

mmustu
02-05-2011, 09:11
eli delik olandan bende cektim ama anlamadigim bisey var;
bunlarin evreni farkli insana zarar vermesi mumkun degil, ozaman rahatsizlik yaratan nedir?

paralel evrende 5 dakika geçti amca :D

amca zarar vermesi mümkün değil diyorsunda insanoğlunda Yusuf diye bişey var biliyon dimi :D tıbbi dille konuşacak olursak Yusuf atması deniyor buna :D benim yusuf fena attığından daha yeni yeni toplanıyo :D kaç gece nefessiz kaldığımı ben bilirim :)

senna
02-05-2011, 09:15
uyurken belki rüyadır ama kendimi gördüğümü bilirim uyur halde

mmustu
02-05-2011, 09:17
benim rüyalar hep bilinçaltı yansıması oluyo genelde istediğim hayal ettiğim şeyleri görürüm hep :D

opium_robust
02-05-2011, 09:19
nerden bulursunuz böyle konuları anlamıyom :D ben astral seyahatten korkmuyomda tech turkeyden korkuyom usta :D

imhotep
02-05-2011, 09:22
uyurken belki rüyadır ama kendimi gördüğümü bilirim uyur halde

aynen semih kendime yukarıdan cok baktıgımı bilirim.

ayrıca nefessiz kalmak dedinde mustucum zamanında çok kaldım yataktan cok fırladım. çözüm olarak alkol öneririim :hehe:

mmustu
02-05-2011, 09:29
aynen semih kendime yukarıdan cok baktıgımı bilirim.

ayrıca nefessiz kalmak dedinde mustucum zamanında çok kaldım yataktan cok fırladım. çözüm olarak alkol öneririim :hehe:


hayvan herif alkol alacağına kalk 2 rekat namaz kıl töbee yarabbim yaa :D

imhotep
02-05-2011, 09:29
hayvan herif alkol alacağına kalk 2 rekat namaz kıl töbee yarabbim yaa :D

hacı kokuya gelmiyorlar :D:D

opium_robust
02-05-2011, 09:35
hacı kokuya gelmiyorlar :D:D

zaaaaaaaaaaa :D:D

EscorTTurbO
02-05-2011, 10:35
İstekli olarak 3 kere yapabildim bunu. aşırı derece konsantrasyon istiyor. ve ciddi mana da ilk çıktığımda duyduğum uğultu ve çığlık benzeri sesler yüzünden 1 hafta kendime gelemedim. bedene döndüğünde uykuya devam ediyorsun. sabah kalktığımda kendi kendime stres oldum bütün tırnaklarımı yedim.

EM-RE
02-05-2011, 10:50
Konu çok hassas inanlar var inanmayanlar var..(İnanlardan özür dileyerek...)
Fakat varsa böle birşey ben her gece buraya gitmek istiyorum..

YouTube - Marco V - Unprepared (HQ) (Ibiza Party) (http://www.youtube.com/watch?v=wsE3od5nx5c)

ahmet3425
02-05-2011, 10:54
Konu çok hassas inanlar var inanmayanlar var..(İnanlardan özür dileyerek...)
Fakat varsa böle birşey ben her gece buraya gitmek istiyorum..

YouTube - Marco V - Unprepared (HQ) (Ibiza Party) (http://www.youtube.com/watch?v=wsE3od5nx5c)

buda farklı bir bakıs acısı tabiki :D

tool
02-05-2011, 11:36
astral deneyenlerin sonu :rolleyes:
YouTube - Astral Projection - Kabalah (goa mix) (http://www.youtube.com/watch?v=r3LlpYvuf00)

mmustu
02-05-2011, 14:00
İstekli olarak 3 kere yapabildim bunu. aşırı derece konsantrasyon istiyor. ve ciddi mana da ilk çıktığımda duyduğum uğultu ve çığlık benzeri sesler yüzünden 1 hafta kendime gelemedim. bedene döndüğünde uykuya devam ediyorsun. sabah kalktığımda kendi kendime stres oldum bütün tırnaklarımı yedim.


ya abi ciddimisiniz siz rüya falan olmasın ? abi çok sıkıntılı işler ya

imhotep
02-05-2011, 14:13
ya abi ciddimisiniz siz rüya falan olmasın ? abi çok sıkıntılı işler ya

kanka askerde astralın doruguna çıkıcaksın merak etme sen :D:D:D

mmustu
02-05-2011, 14:15
kanka askerde astralın doruguna çıkıcaksın merak etme sen :D:D:D

her konuda geyik yapmaya çalışıyosun bilader nedir amacın post sayını yükseltmek mi ???

Deagles48
02-05-2011, 14:15
Birde Lusid rüya denilen olay var bazılarımıza mutlaka olmuştur rüyada farkındalık yani rüyada rüya gördügünü bilmek bu sitede bayagı bir acıklama var

ASTRALSEYAHAT.COM astralseyahat, astral seyahat, astral, seyahat, gizem, paranormal, parapsikoloji, telekinezi, reiki, enerji, beden, ruh, trans, deneyim, teknik, lucid, lusid, astralturk, grup, hipnoz, mental, portal, spatyum, spatyom, kordon, alter (http://www.astralseyahat.com)

mmustu
02-05-2011, 14:17
Birde Lusid rüya denilen olay var bazılarımıza mutlaka olmuştur rüyada farkındalık yani rüyada rüya gördügünü bilmek bu sitede bayagı bir acıklama var

ASTRALSEYAHAT.COM astralseyahat, astral seyahat, astral, seyahat, gizem, paranormal, parapsikoloji, telekinezi, reiki, enerji, beden, ruh, trans, deneyim, teknik, lucid, lusid, astralturk, grup, hipnoz, mental, portal, spatyum, spatyom, kordon, alter (http://www.astralseyahat.com)


bu rüyada rüya görmek falanla ilgili yabancı bir film vardı dimi ya :)

EscorTTurbO
02-05-2011, 14:19
yok gayet ciddiyim ben mmuştu. en son ekim gibi falan yapmıştım. evi dışarıdan gördüm diğer odalara geçtim. ha sorarsan bir daha yapmayı düşünmüyorum desem yalan olmaz. büzülgen kaslarım yeterince kasıldı o zaman. ilk zamanlar psi ball - psi wheel zamanları iyiydi kaşık bükme olayından sonra baya ipin ucu kaçtı.

bu arada not düşeyim. ben bu işe bu forumda bi arkadaşın açtığı konu üzerine merak sarmıştım. isim olarak hatırlamıyorum ama paylaştığı makaleyi okuduktan sonra merak sardım.

bazı olaylar var hani çoğu insan yaşar, bi şarkı söylersiniz kendi kendinize, bi anda kulağınıza gelir o şarkı. ya da telefonu elinize alır almaz mesaj gelir, arama gelir. düşündüğünüz kişiyi karşınızda görürsünüz. bunları normalden çok daha sık yaşayan biriyim. çoğu zaman kendimden bile korkuyorum.

mmustu
02-05-2011, 14:23
hobaaaa :) abi çok garip bir durum cidden yatağında yatıyosun ama dışardan evini barkını kendini falan görüyorsun

dedimya ben genelde hep çok istediğim yada hayalimde olan şeyleri yani bilinçaltımın direk yansımasını görürüm mesela kendimi hiç görmedim yani 2. bir şahıs gibi karşıdan :)

hele bu şekilde kendimi görecem harbiden sıkıntı :D

Istilldo
02-05-2011, 14:27
yapmayın gözünüzü seveyim, herşey offline oluyor kafanın içinde, biyere fln gittiğin yok,
adamın biri vardı ingilterede sanırım bu tip doğa üstü olayları kanıtlayana 1milyon sterlinmi veriyodu, koyan olur

varsa öyle uçan kaçan, benim şu an olduğum oda içinde ne var nasıl bi yer tarif etsin, yada akşam farketmez, yeterki kanıtlasın,, hemen hesabına tüm nakit paramı atıcam

berkay_aydin
02-05-2011, 14:29
Kırmızı saati gördüğümü kimseye söylemem :)

Istilldo
02-05-2011, 14:32
Kırmızı saati gördüğümü kimseye söylemem :)

iyi denemeydi ama tutmadı :)

EscorTTurbO
02-05-2011, 14:38
yapmayın gözünüzü seveyim, herşey offline oluyor kafanın içinde, biyere fln gittiğin yok,
adamın biri vardı ingilterede sanırım bu tip doğa üstü olayları kanıtlayana 1milyon sterlinmi veriyodu, koyan olur

varsa öyle uçan kaçan, benim şu an olduğum oda içinde ne var nasıl bi yer tarif etsin, yada akşam farketmez, yeterki kanıtlasın,, hemen hesabına tüm nakit paramı atıcam

Evet haklısın o adam hala var, kendisine ulaşan bi kaç insana teklifinin sona erdiğini söyleyip redetmiş..

bu işi ilk yapanlardan rus bi kadın var. telekinezi yolu ile suikast düzenlemesi için çok baskı yapıldı ama kabul etmedi. dahası bu doğa üstü bi olay değil.

aa1_EEShWWU

berkay_aydin
02-05-2011, 14:39
iyi denemeydi ama tutmadı :)

:hihih: daha normal birşey seçebilirdim.. :D

Germanian
02-05-2011, 14:51
Takipçiyim :)

EM-RE
02-05-2011, 15:28
hobaaaa :) abi çok garip bir durum cidden yatağında yatıyosun ama dışardan evini barkını kendini falan görüyorsun

dedimya ben genelde hep çok istediğim yada hayalimde olan şeyleri yani bilinçaltımın direk yansımasını görürüm mesela kendimi hiç görmedim yani 2. bir şahıs gibi karşıdan :)

hele bu şekilde kendimi görecem harbiden sıkıntı :D

Kendini 2.bir şahıs olarak görsen zaten bırakırsın bu işleri ahuahauhau :D:D

MiaMi
02-05-2011, 15:30
Ben 12 13 yaşında mahallede arabaların alarmlarını çalıp kaçan tayfadandım :) , bigün bakkal dönüşü hava kararıyor 2 arkadaşız vurduk bi arabanın tekerleğine alarm çalmaya başladı kaçarken adamın bi tanesi otobüsünü çekmiş kaldırım kenarına 302 mercedeslerden açmış motor kaputunu ve motorun sağında solun olan arkadaki kapakları bişeyler yapıyor, Tabi o süratle ben köşeyi bi döndüm dank kafadan girdik otobüse. Anlım 7 8 cm açılmış tabi hemen hastaneye hatırlamıyorum ben o mevzuları

İşin özü 3,5 gün sonra gözlerimi açtım gezmediğim yer kalmadı istanbulda o an zihin neler neler yapıyor bilinmez ama ebemin gezisini gördüm ölüyordum az kalsın.

İnanmayın böyle şeylere zihnimizin oyunu bunlar aşırı travma ve konsantrasyon oyunu hepsi.

Bulut Y.
02-05-2011, 15:34
kermitimiz güzel olacak:D

muavin değilde şöför kermitten beter :D

güneye doğru döndür rotanıda bi kafanı koparıvereyim senin :D:D:D:D:D

_sinan_
02-05-2011, 16:38
3 harfliler konusu daha sıkıntı ama bu astar yolculuğu yapan aile içinde tanıdığım var diyebilirm kanıtlamasıda zor olmuyo haliyle :) bi arkadaşım daha küçükken istemsiz olarak çıkıyormuş ve en son hocalar vs. derken engeleyebilmişler.. çok olağanüstü bişey değil aslında..

TaGo
02-05-2011, 16:59
Arkadaşlar bakın dün konu açıldığında ben buralara geleceğini biliyordum. Astral seyahat denildi, derinleştirmeyin dedikçe, konuyu aldınız 3 harflilere getirdiniz BRAVO.

Sığlık iyidir, merak güzeldir ama fazla merakda ii değildir dedim. Gerçekten bilimsel konularla, bilimle açıklanamayan konular birbirine çok yakındır ama aslında bu konulara vakıfsanız kekskin çizgilerle ayrılırlarda.

Kaşık bükücülüğü, hipnotizma, astral seyahat vs dini den ziyade başka bir lutuftur. Oysaki astral seyahat yapıp oradaki malzemelrin içeriği hakkında bilgi verebilmek yada o malzemelerin alınıp çıkarılabilmesi ve önünde engle olup olmadığı hakkında bilgi verip üzerine işlem yapmak(engel burada maddi somut değil) farklıdır. Dini bilgi gerektirir.

Bioenerji ve bioenerji ile zihinsel tedavi farklı. Verilen rahatsızlığın tıbbi birer açıklaması yok ise yapılan tedavinin dayanağı yine farklıdır.

Anlatamıyorum diyeyim, anlatmakta istemiyorum. Hep beraber he deyip geçelimmi

likedead
02-05-2011, 17:06
ünide bi arkadaş çok ilgiliydi bu konular hakkında ..bir gün evlerinde bi kaç olay gelmiş başına bi daha uğraşmamak için töbe etti:)bencede hiç dallanıp budaklandırmaya gerek yok..çünkü ucundan bakayım sonra bırakırım gibi düşünmeyin bi kere daldınızmı kurtulmak zor...

TheAce
02-05-2011, 17:15
Arkadaşlar bakın dün konu açıldığında ben buralara geleceğini biliyordum. Astral seyahat denildi, derinleştirmeyin dedikçe, konuyu aldınız 3 harflilere getirdiniz BRAVO.

Sığlık iyidir, merak güzeldir ama fazla merakda ii değildir dedim. Gerçekten bilimsel konularla, bilimle açıklanamayan konular birbirine çok yakındır ama aslında bu konulara vakıfsanız kekskin çizgilerle ayrılırlarda.

Kaşık bükücülüğü, hipnotizma, astral seyahat vs dini den ziyade başka bir lutuftur. Oysaki astral seyahat yapıp oradaki malzemelrin içeriği hakkında bilgi verebilmek yada o malzemelerin alınıp çıkarılabilmesi ve önünde engle olup olmadığı hakkında bilgi verip üzerine işlem yapmak(engel burada maddi somut değil) farklıdır. Dini bilgi gerektirir.

Bioenerji ve bioenerji ile zihinsel tedavi farklı. Verilen rahatsızlığın tıbbi birer açıklaması yok ise yapılan tedavinin dayanağı yine farklıdır.

Anlatamıyorum diyeyim, anlatmakta istemiyorum. Hep beraber he deyip geçelimmi


söylemek istediğinizi çok iyi anladım, merak duyulabilecek aslında birşey yok işin içinde, bu çok ciddi ve ilmi birşey...

TaGo
02-05-2011, 17:25
Aynen kardeşim. Bu iş ilmi birşey. Ama bakın astral seyahat etmeyi, hipnozu, bioenerjiyi kaşık bükmeyi sana birileri öğretir eyvallah. Bunların din ile alakası yoktur zaten. Kişisel gelişim ve allahın lutfudur. Araştırın, okuyun, hatta uygulayabiliyorsanız ne ala.

Ancak bunlara aslında aynı gibi gözüken ama aslında tamamen paralel olan (yani hiçbir noktada kesişmeyen) konularıda insanlar kitaplardan ordan burdan yada duyumlar yoluyla incelemek hatta uygulamak isterler. Bu konuların altından kalkılmaz. Sonra istesenizde istemesenizde size yardım edecek insanalrı yöre yöre ararsınız.

Bakın farkındaysanız hiçbirine olmaz demedim, hepside var. Hiçbiride sanıldığının haricinde İlüzyon değil. Ha şov için yapanlarda var bu işi her 2 ilmede yeteneği olmayan onları zaten hiçbirşey ıslah etmez.

mertk
02-05-2011, 17:26
konu astral seyahat değil ama geçen çok yakın arkadasım uyurken boğulma tehlikesi gecirmis uyandığında ellerinin poposunun altında olduğunu hareket edemediğini karsı koyamadığını ağzının kapatılmıs olduğunu ve boğazının uyandığında aynaya baktığında morluklar olduğuymus. olay cok ciddi 2 hafta gecti ve hala tek basına evde kalamıyor ısıklar acık uyuyor bende baya etkilendim uyurken zorluk cekiyorum ,dün de uyumadan odasında çıtırtıların olduğunu ,kapının oynadağını soyledi .ailesi falan telas icinde annemde görüsmeme izin vermiyor :D herkez korku icinde apartmanca

Spawn
02-05-2011, 18:05
lucid yaşamışlığım var bir kaç kere . sanırım 4-5 kere . fakat o gecelerde uyandığımda muhteşem yorgun uyanıyordum . ayrıca bayağı bir kere de sabah 5 de gözlerimi açmadan yarı uykuda günün planını yapıp uyumuşluğumda var istemsiz olarak .

bir arkadşım var izmitli siteye üye değil diye biliyorum , neredeyse her istediğinde lucid yaşabildiğinden bahsediyordu . bunu üzerine de çok araştırma yapmış bir arkadaş. bir kaç anlatmıştı gerçekten derin mevzular . kendisinden rica ederim konuya yazmasını

bilalMW
02-05-2011, 18:36
harçlıksızlıktan okula gidemiyoz ya ne astrali? :D

_FrKn_
02-05-2011, 20:26
zaten ilk mesajdaki şeyleri okurken bazıları zaten yaşamış olduğunuz şeyler olduğunu farkediyorsunuz.mesele bunu istediğin zaman yapabilmekte.herkesin başına gelmiştir rüyada rüyasını kontrol edebilmek evini görmek ama bi kaç yeri farklı olmak vs.
kaşık bükme olayına kendim şahit oldum.tamamen konsantrasyon.
bide 4 kişinin parmaklarıyla bir insanı kaldırması vardı onuda bizzat kendimiz denedik videoları vardı arkadaşlarda.

TheAce
02-05-2011, 20:27
zaten ilk mesajdaki şeyleri okurken bazıları zaten yaşamış olduğunuz şeyler olduğunu farkediyorsunuz.mesele bunu istediğin zaman yapabilmekte.herkesin başına gelmiştir rüyada rüyasını kontrol edebilmek evini görmek ama bi kaç yeri farklı olmak vs.
kaşık bükme olayına kendim şahit oldum.tamamen konsantrasyon.
bide 4 kişinin parmaklarıyla bir insanı kaldırması vardı onuda bizzat kendimiz denedik videoları vardı arkadaşlarda.

hehe geçen aklıma o geldi, o cidden oluyor çılgın biçimde... 130 kiloluk dayımı 2 kişi kaldırmıştık kendimize inanamadık :D

berkay_aydin
02-05-2011, 21:53
istihare bir nevi lucid dream değil midir? sanki mental olaylar gibi anlatılmış ama yakınımızda gördüğümüz kişiler bunu gerçekleştirebiliyor..

tool
02-05-2011, 21:56
kendini sadece et kemikten ibaret sananlar bunuda okumali:

Kirlian fotoğrafçılığı - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/Kirlian)

Kutay
02-05-2011, 23:34
konuyu baştan beri takip ediyordum zaten.
linkteki bilgileri okurken yine tesla nın adı geçti. bu tür olayların çoğunda adamın adı geçiyor yahu,nasıl bir adamsa :) . bu fotoğrafçılığı bilmiyordum, teşekkürler


kendini sadece et kemikten ibaret sananlar bunuda okumali:

Kirlian fotoğrafçılığı - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/Kirlian)

TheAce
02-05-2011, 23:46
nicola tesla heryerde :) edisondanda büyük adamdırda, edisonla arsındaki dc-ac muhabbetinden ötürü biraz geri planda gibi kalmış durur...

edison devlet ise, tesla derin devlettir diyeyim öyle açıklayayım :)

Onurkk06
03-05-2011, 00:02
hazır konu elektiriğe bağlanmışken sorayım elimle laptopun ekranına vurdğumda televizyondan pat pat ses geliyor her hangi bir kabloya fln bağlı deilken laptop pille çalışırken başka arkadaş denediğinde olmuyor nedendir acaba ? tırsmaya başladım :D

Dağhan
03-05-2011, 00:04
Valla astral seyahati hiç denemedim.Ruyaları ise istediğim zaman kontrol edebiliyorum.Yani yattığımda neyi görmek istiyorsam kafam çok dalgın olmadıkça onu görebiliyorum...
Bir de mesela 2 gece evvel sabaha karşı ruyada olduğumu biliyorum farkındayım ama bir yandan da ruyayı görmeye devam ediyorum böyle saçma sapan huylarım var :)
Dipnot:Dejavu büyük sıkıntım her gün 10larca kez yaşarım :)

Maxiboost
03-05-2011, 00:11
3 harfli olayida hurafe, isi gucu yok bir amaci yok aha cin dediler oraya gideyim yok hadi sunun yanina oturayim :) komik geliyor bana. İnanmiyorum demek degil bu ayri dunyalardayiz bu kadar basit. Cok sık olmasada ruyada oldugumu anlarim acayip zevkli oluyor kontrol edince hatta uyandirilip devam etmisligim vardir :D

Karabasan olayina gelince uyudugunuzda beyniniz bir nevi bir salteri indirip gecici felcli gibi yapar vucudunuzu ki ruyanizda kosarken el kol yapmayin diye. Tam detayini hatirlamiyorum ama bilmemne zamaninda uyanirsaniz vucut salteri kaldirmayi unutuyor :D bu yuzden kontrol edemediginiz icin bagaramiyorum nefes alamiyorum vs diye duygulara kapilirsiniz.


Hassas konulara gelince, lise sondu o zamanlar universiteleri gezip memlekete donuyoduk sinifca. Minibusun en arka saginda ben en soldada bir kiz arkadasim oturuyodu ve Ne onun ne benim duygusal bir yakinligimiz vardi. Arada geyik yaptigimiz arkadasimdi yani. Dururp dururken kizin elini tutasim geldi :D resmen zor tuttum kendimi ulan dedim oylesine tutasim geldi desen her turlu manaya cekerler diye tuttum kendimi 2-3 dk sonra bana seslendi, niye bilmiyorum ama elimi tutar misin dedi kiz :D haha simdi ne diye aciklanir bu durum?su yasadigima ragmen inanmiyorum oyle kasigi fln bukelim :) varsa buken hemen toplanti yapalim ehehe

TheAce
03-05-2011, 00:15
rüyalar ve gerçeği görmek adına çok fena örnekler verilebilinirde herkesin başına gelmiştir diye vermiyorum

Enes-x
03-05-2011, 00:18
3 harfli olayida hurafe, isi gucu yok bir amaci yok aha cin dediler oraya gideyim yok hadi sunun yanina oturayim :) komik geliyor bana. İnanmiyorum demek degil bu ayri dunyalardayiz bu kadar basit. Cok sık olmasada ruyada oldugumu anlarim acayip zevkli oluyor kontrol edince hatta uyandirilip devam etmisligim vardir :D

Karabasan olayina gelince uyudugunuzda beyniniz bir nevi bir salteri indirip gecici felcli gibi yapar vucudunuzu ki ruyanizda kosarken el kol yapmayin diye. Tam detayini hatirlamiyorum ama bilmemne zamaninda uyanirsaniz vucut salteri kaldirmayi unutuyor :D bu yuzden kontrol edemediginiz icin bagaramiyorum nefes alamiyorum vs diye duygulara kapilirsiniz.


Hassas konulara gelince, lise sondu o zamanlar universiteleri gezip memlekete donuyoduk sinifca. Minibusun en arka saginda ben en soldada bir kiz arkadasim oturuyodu ve Ne onun ne benim duygusal bir yakinligimiz vardi. Arada geyik yaptigimiz arkadasimdi yani. Dururp dururken kizin elini tutasim geldi :D resmen zor tuttum kendimi ulan dedim oylesine tutasim geldi desen her turlu manaya cekerler diye tuttum kendimi 2-3 dk sonra bana seslendi, niye bilmiyorum ama elimi tutar misin dedi kiz :D haha simdi ne diye aciklanir bu durum?su yasadigima ragmen inanmiyorum oyle kasigi fln bukelim :) varsa buken hemen toplanti yapalim ehehe

Bu son anlattığın olayın başlığı düşünce gücüdür :)

Dağhan
03-05-2011, 00:20
Hassas konulara gelince, lise sondu o zamanlar universiteleri gezip memlekete donuyoduk sinifca. Minibusun en arka saginda ben en soldada bir kiz arkadasim oturuyodu ve Ne onun ne benim duygusal bir yakinligimiz vardi. Arada geyik yaptigimiz arkadasimdi yani. Dururp dururken kizin elini tutasim geldi :D resmen zor tuttum kendimi ulan dedim oylesine tutasim geldi desen her turlu manaya cekerler diye tuttum kendimi 2-3 dk sonra bana seslendi, niye bilmiyorum ama elimi tutar misin dedi kiz :D haha simdi ne diye aciklanir bu durum?su yasadigima ragmen inanmiyorum oyle kasigi fln bukelim :) varsa buken hemen toplanti yapalim ehehe

Bu olayda çok ilginç abi.Bu da çok kez başıma gelir.Nedense bu konularda çok ilgimi çeker :D

Kutay
03-05-2011, 00:21
hahah bu çok iyiydi işte :)


nicola tesla heryerde :) edisondanda büyük adamdırda, edison devlet ise, tesla derin devlettir diyeyim öyle açıklayayım :)

ya bu tür konulara çok daldım bi ara, parapsikoloji ufolar falan..sonra bir gece bi rüya gördüm (rüyamıydı değilmiydi orayı halen anlamış değilim :beuj: ) o zamandan beri biraz uzaklaştım.. 2 haftaya yakın lambalar açık uyumuştum :)

_sinan_
03-05-2011, 00:35
karabasan muhabbetini 'uyku felci' adı altında bilimsel açıklama bulabilirsiniz , deja vu denen olayda beynin yorgun veya insanın stresli olmasından dolayı beynin kendisine mili saniyeler şeklinde mola vermesidir devam edince ikinci kez yaşamış oluyosunuz.. ayrıca bence 3 harfliler konusu forumda hiç açılmasa yeridir...

PROMINENT
03-05-2011, 00:47
biraz ketalar kafidir..alfamine de olur..

tool
03-05-2011, 00:49
karabasan muhabbetini 'uyku felci' adı altında bilimsel açıklama bulabilirsiniz , deja vu denen olayda beynin yorgun veya insanın stresli olmasından dolayı beynin kendisine mili saniyeler şeklinde mola vermesidir devam edince ikinci kez yaşamış oluyosunuz.. ayrıca bence 3 harfliler konusu forumda hiç açılmasa yeridir...

ayri evrende yasayan yaradana kulluk eden mahlukat neden korkutsunki insanlari?

Eray Yümsel
03-05-2011, 01:00
ayri evrende yasayan yaradana kulluk eden mahlukat neden korkutsunki insanlari?

alayına gider :icon_tup:

Ahmet Saraçoğlu
03-05-2011, 01:09
durun la ışığı açıp öyle okiym:D

Eray Yümsel
03-05-2011, 01:11
karabasanla bende çok ugrastım zamanında da uyurken kafamı tutup duvara vururdu namussuz :D ama hırs yaptım yendim ben onun ağzını kapadım zor kurtuldu :D ogün bugündür ugramıyo

cem
03-05-2011, 02:04
yapmayın gözünüzü seveyim, herşey offline oluyor kafanın içinde, biyere fln gittiğin yok,
adamın biri vardı ingilterede sanırım bu tip doğa üstü olayları kanıtlayana 1milyon sterlinmi veriyodu, koyan olur


James Randi , kanıtlayana 1 milyon dolar veriyor ..

James Randi Educational Foundation (http://www.randi.org/site/)

_FrKn_
03-05-2011, 06:20
her gece uyurken beynimi kandırmaya çalışıcam bundan sonra :D
olmasada uykusuzluğa iyi geliyo normalde uyku tutmaz bu gece konsantre oldum uyudum :D

mmustu
03-05-2011, 07:10
ya beyler uzatmayalım bu mevzuyu :) sabaha kadar sıkıntı yaşadım konu sayesinde acayip uykusuzum

otuzdört
03-05-2011, 07:39
ya beyler uzatmayalım bu mevzuyu :) sabaha kadar sıkıntı yaşadım konu sayesinde acayip uykusuzum

:D hayırdır abi ya

mmustu
03-05-2011, 07:40
valla rüyamı gördüm seyahatemi çıktım bende anlamadım ama bütün gece sıkıntılıydı yani :)

senna
03-05-2011, 07:42
valla rüyamı gördüm seyahatemi çıktım bende anlamadım ama bütün gece sıkıntılıydı yani :)



kaba yerlerin açık kalmış

mmustu
03-05-2011, 07:56
aynen aynen kanka camda açıktı sanırım aşırı etki yaptı :D

Kakus
03-05-2011, 07:57
Geçen sayfada Efe abinin dediği uyurken düşünme olayını bi aralar bende pek sık yapıyordum. Tedirgin uyumaktan kaynaklandığını düşünüyodum hep. Ama resmen uyurken okuduğum dönemlerde ders çalıştığımı, ertesi gün özel bi görüşmem varsa onda ne yapmam gerektiğimi, canımın sıkkın olduğu konularda nasıl hareket etmem gerektiğini falan düşünüyodum. Abartısız ders çalıştığımı çok iyi biliyorum yahu. Bir yandan uyuyodum, uyuduğumu da biliyorum, ama o an kendi kendime düşünüyorum. Çok güzeldi ama artık pek yapamıyorum, mala bağladım galiba kendimi de beynimi de. :)

Lucid olayını da yaşadım. Yani şöyle; uyurken uyuduğumu biliyorum, rüya gördüğümü de biliyorum ama kontrol edemiyorum. Lucid rüya görenlerin kimileri bildiğin rüyasını evirip çevirip istediği gibi yapabiliyomuş. Benimki öyle değil, sadece o an gördüğüm şeyin rüyada olduğunu bilmekte kaldım ben. Kontrol falan edemedim. Birkaç sefer kabus görürken rüyada olduğumu fark edip kendi kendime "Rüyadasın K, hadi kendini uyandır bitsin bunlar" falan dediğimi biliyorum. Bunu yapabiliyorum yani, rüya gördüğümün farkına varabiliyorum.

Karabasan mıdır adı nedir, pek inanmıyorum öyle bir ad takılabileceğine de; 1-2 sefer çok deli kabuslar gördüm. Yani uyurken resmen sinirlendim kendime "uyan artık korkuyorum K" falan dedim kendime. Yatakta yattığımı da fark ediyorum, o an bana bi boklar olduğunu hissedip kendimi yataktan indirmeye falan çalışmıştım. Kendimi yataktan inip sürünerek ışığı açmalıyım diye inandırmıştım, gördümde rüyamda ama nafileydi, sornasını da hatırlamıyorum zaten. Yataktan uyandım ve annemle konuştum böyle böyle oldu anne diyerek. Ama eğlenceli şeyler :D