Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Hyundai Accent Blue Türkiye'de.
Baştan aşağıya yenilenen Accent Blue, 33 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de.
Hyundai | Accent Blue (http://accentblue.hyundai.com.tr/)
İlk defa 1976 yılında Pony adıyla üretilen ve bugüne kadar dünya çapında en çok satılan Hyundai modeli unvanını elinde tutan Accent, yedinci neslinde “Accent Blue” adıyla, Hyundai’nin ilk kez uygulamaya başladığı 5 Yıl Üçlü Bakım paketiyle ve 33 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.
Çalışmalarına ilk olarak 2005 yılında başlanan Yeni Accent Blue, 180 milyon dolarlık bir yatırım ve 5 yıllık bir ürün geliştirme sürecinin ardından seri üretime geçti. Hyundai’nin “modern premium” anlayışının ilk modeli olan Yeni Accent Blue, modern dizaynı, yüksek işçilik ve malzeme kalitesi, düşük tüketimi ve üstün performansı ile önceki Accent modellerinin başarısını daha da ileriye götürmeye hazırlanıyor.
Hyundai Assan’ın İzmit Fabrikası’nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak olan Yeni Accent Blue, ilk etapta 109 PS maksimum güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek. Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan Yeni Accent Blue’da, Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek. Yeni Accent Blue’nun 128 PS gücündeki 1.6 litre dizel motor seçeneği ise yılın ikinci yarısından itibaren sunulmaya başlayacak.
Hyundai | Accent Blue (http://accentblue.hyundai.com.tr/)
Low-Rider
05-04-2011, 18:39
Baz paketin donanımı bile çok iyi ama fiyatta öyle:D
1.6 CRDI 128 HP buda çok can yakar :D
valla olmuş gibi ama biraz daha ucuzlaması lazım sanki :)
fiyatlar güncellenmektedir diyor sitede kaçdan başlıyor?
Low-Rider
05-04-2011, 18:49
;2187521']fiyatlar güncellenmektedir diyor sitede kaçdan başlıyor?
33küsürden başlıyor
esp falan standart , bu sınıfta çoğu otomobilde opsiyonel hala
Low-Rider
05-04-2011, 18:49
bu sezon mavi moda :D
2senedir diyorum mavi moda olcak diye:D
fastchild
05-04-2011, 18:52
sunroof yokmuuu
esp falan standart , bu sınıfta çoğu otomobilde opsiyonel hala
GP'lerde opsiyoneldi.Şimdi heralde Evo'ların üst donanım paketinde standart olmuş sanırım.
Ama yakında B sınıfında da standart donanımlarda görmeye başlarız.Accent'te bile yaptılarsa şimdiki güncel B'ler makyaj yedi mi standart oluverir..:D
onn_dear
05-04-2011, 18:55
honda city ye mi benzemiş ne
Low-Rider
05-04-2011, 19:03
GP'lerde opsiyoneldi.Şimdi heralde Evo'ların üst donanım paketinde standart olmuş sanırım.
Ama yakında B sınıfında da standart donanımlarda görmeye başlarız.Accent'te bile yaptılarsa şimdiki güncel B'ler makyaj yedi mi standart oluverir..:D
Aynen dediğin gibi kasalar yenilendikçe esp'de standart olmaya başlar.
aboww 1.6 128 hp çılgın blue olur :D
2senedir diyorum mavi moda olcak diye:D
sen ondan arabada mavi tonlar kullanıyorsun :D
Low-Rider
05-04-2011, 19:13
sen ondan arabada mavi tonlar kullanıyorsun :D
kaptın işi:D:D
BurakCengizhanoğlu
05-04-2011, 19:22
İddialı olmuş.1.6 dizel 128 ps lik motorda can yakar yazılımla..
Boost Up
05-04-2011, 19:26
en full u ne kadar acaba
snan1910
05-04-2011, 19:36
mazda 2 sedana mı benzemiş ne :)
F.A.T.İ.H
05-04-2011, 19:37
Fiyat bana göre de biraz fazla ama Hyundai nin yeni araçlarındaki fiyatlarının yüksek olması piyasadaki taksici arabası imajını yok etmek için yaptığı bir politikadır.Arka taraf ön taraf kadar iddialı olmasada aracı beğendim b ile c sınıfı arasında bir araç olmuş:)
yeni corollada bile standart olmayan şeyler var standart olarak, hyundai accenti b ile c sınıfı arasına gömmeye kaliteyi yükseltmeye çabalıyor :) hemde fiyatını uygun tutarak pazardan pay kapacak, ben beğendim açıkçası :)
Low-Rider
05-04-2011, 19:57
Hyundai ve Kia kalitesini yükseltti baya , hem tasarım olarak hem donanım olarak güzel araçlar çıkartıyorlar
orhansah
05-04-2011, 20:05
dizel otomatiği gelmiş olsa ciddi ciddi düşünürdüm bunu
Hyundai ve Kia kalitesini yükseltti baya , hem tasarım olarak hem donanım olarak güzel araçlar çıkartıyorlar
başarılı iş çıkmış i serisinden sonra accentlerde güzelleşiyor motorda iyi olmuş ey maşallah :)
ygtkrmdnz
05-04-2011, 20:27
getze verirlermi acaba aynı motoru :p
Aynen öyle.
Kia'da son yıllarda ciddi atılımlar yaptı Hyundai desteğini de arkasına alarak..
+1907.. hyundai kendini aşmaya devam ederken, anlı şanlı honda yerinde sayıyor...
1,6 CRDi 128 hp ve 1200 kg.. bu araba toz yutturur çoğu arabaya... :icon_tup:
Low-Rider
05-04-2011, 20:36
dizel otomatiği gelmiş olsa ciddi ciddi düşünürdüm bunu
Katalogda dizel otomatik gözüküyor ama getirmemişler mi daha?
+1907.. hyundai kendini aşmaya devam ederken, anlı şanlı honda yerinde sayıyor...
1,6 CRDi 128 hp ve 1200 kg.. bu araba toz yutturur çoğu arabaya... :icon_tup:
Yeni kasa ile birazda ağırlaşmış 1200kg olmuş ama bir chiple gelsin 150hp'ler çok keyifli olur
Değişik olmuş öncekı kasaya göre
Yeni kasa ile birazda ağırlaşmış 1200kg olmuş ama bir chiple gelsin 150hp'ler çok keyifli olur
150 hp ile yıkar ortalığı.. helal olsun hyundai'ye... içi de dışı da güzel olmuş.. bir de kaliteyi tuttururlarsa tamamdır..
orhansah
05-04-2011, 20:45
Katalogda dizel otomatik gözüküyor ama getirmemişler mi daha?
Hyundai Assan’ın İzmit Fabrikası’nda üretilen Accent Era modeliyle birlikte satılacak olan Yeni Accent Blue, ilk etapta 109 PS maksimum güç üreten 1.4 litre hacimli benzinli motor seçeneğiyle ithal edilecek. Bu motorla birlikte 5 ileri manuel ve 4 kademeli otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olan Yeni Accent Blue’da, Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım seviyesi arasından seçim yapılabilecek. Yeni Accent Blue’nun 128 PS gücündeki 1.6 litre dizel motor seçeneği ise yılın ikinci yarısından itibaren sunulmaya başlayacak.
şu cümleye istinaden söyledim ama evet katalogda var görünüyor. napcez şimdi :D
Dizel manuel 6 ileri vites 128Hp.yazılım ile cok keyifli bi arac olur tasarımınıda cok begendim
individual
05-04-2011, 20:55
türkiyede tutar bence linea satışlarını baltalar bence
Olmuş bu araç :)
Honda city'ye bakarsan ucuz ayrıca :)
gambit49
05-04-2011, 20:59
guzel olmus bence araba
Low-Rider
05-04-2011, 20:59
Bekle abi yılın ikinci yarısına kadar:D
Hem ozaman kadar müşteriden gelen şikayetler vs'lerde çözülmüş olur
109 luk motor muhtemel i30 üstündeki motordan benimkide 1.4 109 hp atmo ama iyi bu araç hafif olmuş 1200 ise :p:D 1.4 i30 un 1350+ 1.6d nin 1450+kglerde olduğnu düşünürsek :D
honda city ye mi benzemiş ne
aynı şeyi düşünüyorum...
dragstar
05-04-2011, 21:15
bi gelsinde bakalım model yenileyebiliriz ama otomatik hayatta almam bir daha
Murat Özcan
05-04-2011, 21:27
motor olarak baya araca kafa tutacaga benzıyor :D
128 hp gerçekten üzer :) eski motordan farkı nedir acaba bu motorun onu merak ettim bulamadım :S
orhansah
05-04-2011, 21:27
kia'da da 128 lik dizel motor var. aynı motor galiba di mi?
orhansah
05-04-2011, 21:29
Bekle abi yılın ikinci yarısına kadar:D
Hem ozaman kadar müşteriden gelen şikayetler vs'lerde çözülmüş olur
değeceğini bilsem beklerim valla :)
bi gelsinde bakalım model yenileyebiliriz ama otomatik hayatta almam bir daha
neden Kemal. otomatiklerinde sıkıntı mı var?
crazydog
05-04-2011, 22:00
tasarımı hoş olmuş canlı görmek lazım
erhanarici18
05-04-2011, 22:02
genesis coupe ye benzetmişler
torku törpülüyo diye şikayetçi biraz :D bir de güç bandının altına düşüyor uzun vites oranları yüzünden :) kemal görünce daha net yazar :)
dragstar
05-04-2011, 22:16
değeceğini bilsem beklerim valla :)
yok abi kesinlikle sıkıntı sorun yokda, hatta bnm arabada aşırı agresif yazılım var, 1.8 bar cont 2.1 bar peak, 1800 bar yakıt basıncı + methanolle yürüyorumda herdaim, ginede sıkıntı çıkarmıyor, yapmadığım kalmadı brake boostla kullanıyorum çoğu zaman
otomatikden dolayı 1.8 litre fazla yakıyor şehir içinde fabrika verisi bu:o
4 ileri tork konvertörlü eski tip raylı otomatik sollamalarda fln geç geliyor
%20 tekerlek gücünde kayıp oluşturuyor, otomatik şanzıman sayesinde dyno king oldum
ha bana sorsan dsg den daha iyi en azından istediğin viteste gidebiliyorsun ve torka daha dayanıklı, otomatikden nefret ettim
orhansah
05-04-2011, 22:19
anlaşılmıştırrr. teşekkürler beyler :)
onursumer
05-04-2011, 22:19
ix35 gibi on tasarımı arkadanda yeni elentra ya benziyor
bence başarılı olmuş ozellikle 1.6 dizel motor ciddi gozukuyor bi test etmek lazım :D
1.6 performanslı dizel motorlar hyundai kanka ya Türkiye'nin. Üretim yeri neresi bunun?
accent 1.6lt 128 ps 6 ileri manuel şanzıman ve 1160 kg ağırlık diyor ya :D
ama 100 kmde duruş mesafesi 43 metre..
Araç güzel olmuş ama benim aklımda başka bişi var.
Bu 1.6 128 hp 6 ileri motoru Getz'e koyarlarsa birde yazılım ile GTI kıvamında birşey olur.
Araç güzel olmuş ama benim aklımda başka bişi var.
Bu 1.6 128 hp 6 ileri motoru Getz'e koyarlarsa birde yazılım ile GTI kıvamında birşey olur.
Ondan sonra getz şaka makinası olur :D
CasabLanca
05-04-2011, 23:48
bunlar çıksada eraların fiyatı düşse :D:D
diğer markalardaki kuzenleri gibi güvenlikte zayıftı baya, ncap'ta baktım yeni test bulamadım, sanırım daha iyi puanlar çıkarır ...
bence de daha dolu daha pahalı olması ve tasarımı ile rakip honda city seçilmiş gibi ... bana kalırsa da yanlış seçim :P rakip satmayan bi araba :) , bu sınıfta boş ve ucuz arabalar çatır çatır satıyor şirketlere filan .... teneke sünbüller, albealar, loganlar, aveo'lar, sanderolar satarken biraz zorlanacaklar gibi :)
Muharrem C.80
06-04-2011, 11:23
2011 senesi içerisinde alınan araçların ilk 3 bakımlarında yağ değişimi ve yağ filitresi firmalar tarafından karşılanacak bilginize
yeni elantrada 2012de geliyor ondada bu dizel motor olacak
trafikteki araçlar hızlanmaya başladı :) 128 hp güzel değer zaten eralara yetişilmiyor :( Esp felande işin içine girince alınır bence bu araç..
ilkay325i
06-04-2011, 12:02
Kırmızısı Alınır Güzel De Olur hani :) Beygiri De İyiymiş :)
Muharrem C.80
06-04-2011, 16:38
9-10 nisan tarihlerinde 1.4 110pslik model için test sürüşü günleri olacak
2012 ocak ayında alınabilir bir arabao zaman fiyat ciddi düşer..
İddialı olmuş.1.6 dizel 128 ps lik motorda can yakar yazılımla..
Katılıyorum :):icon_tup:
onursumer
06-04-2011, 17:08
2011 senesi içerisinde alınan araçların ilk 3 bakımlarında yağ değişimi ve yağ filitresi firmalar tarafından karşılanacak bilginize
bu çok iyimiş ya
bakım derdide yok yani :d
dün 2011 accent era gördüm bu kasayı acaba ne zaman makyajlıcaklar dedim demeye kalmadı olay çözülmüş :D
benim asıl beklentim elantra bu kasayı acaba getireceklermi tr'ye ?
bilgisi olan varmıdır
Yeni Hyundai Elantra! - 2011 Hyundai Elantra / Avante Foto Galeri .. (http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryNews.aspx?Gallery=4373)
RottingChrist
06-04-2011, 17:48
özellikle iç mekana bayıldım. biraz cruz a benzettim iç tasarımını.
Vtec-SEDAN
06-04-2011, 19:07
Aracı otomatik vites, düz vites mode ve prime paketli olarak ben test ettim. Araç gerçekten beklenenin üstünde kaliteli ve sunduğu donanımlar akranlarına göre yeterli seviyede. İç malzeme kalitesi ve konforu samimi olarak söylemek gerekirse satış değerini hakediyor.
i30 da kullanılan 1.4 109hp motor biraz daha geliştirilerek bazı değişikliklerle yakıt açısından daha cezbedici hale gelmiş durumda. Daha sonra gelen bültenlerden detaylı şekilde aktarırım buraya. Ayrıca dizellerde 1200kg gibi ağırlık varken 1.4 benzinli ağırlığı 1080 - 1110 aralığında değişiyor, 139nm torku mevcut. İlk 3 bakım olarak yağ filtre vs gibi bakımları ile check-up ücretsiz olarak alıcılara sunulacak. Bütün speclerde triger zincir olarak üretilmiş. 5 yıl yada 100.000 km garanti süresi, 5 yıl yol yardım hizmetide gene alıcılara sunuluyor.
09/04 - 10/ 04 bu Cumartesi ve Pazar günü bütün Hyundai bayiilerinde test sürüşü aktiviteleri olacak, katılmanızı tavsiye ederim. İlgilenenler için ek bilgi olarak kayıt yada ön başvuru gerekmiyor.
1.4 Mode - 33.900 TL
1.4 Prime - 36.900 TL
benim asıl beklentim elantra bu kasayı acaba getireceklermi tr'ye ?
bilgisi olan varmıdır
Yeni Hyundai Elantra! - 2011 Hyundai Elantra / Avante Foto Galeri .. (http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryNews.aspx?Gallery=4373)
Elantra Türkiye'ye bu sene sonlarında giriş yapacak ;)
Tam tarih hatırlamıyorum ama Veloster modelide Türkiye'ye gelecek araçlar arasında.
elantrayı sabırsızlıkla bekliyorum.fiyatı çok uçuk olmazsa almayı planlıyorum beyaz sunrofflu dizel triptronik hiç fena olmaz:rolleyes:
dragonflydesing
09-04-2011, 00:41
"Türkiye otomobil üretmesin" dediklerinden beri gıcığım bu firmaya,otokar ve tofaşla aynı yıllarda kurulmasına rağmen fark ortada,ahh bu bizim para sever sanayicilerimiz...
Fiyat bana göre de biraz fazla ama Hyundai nin yeni araçlarındaki fiyatlarının yüksek olması piyasadaki taksici arabası imajını yok etmek için yaptığı bir politikadır.Arka taraf ön taraf kadar iddialı olmasada aracı beğendim b ile c sınıfı arasında bir araç olmuş:)
Aynen bunu zaten belirtti Hyundai Ceosu, tam yazıyordum yorumunuzu gördüm. Donanımlı bir araç olmuş, çıkardığı modellerler iddalı konuma geliyor hafiften sanırım hyundai :eek: :D
bunlar çıksada eraların fiyatı düşse :D:D
Ayıp ama şimdi. Markanın fiyatı, kalitesi yükseldikce üstüne koymayı planlıyorum ben :p:D
GokhanRS
09-04-2011, 03:00
madem mavi moda üyeleride mavi yapın. hep adminlermi mavi olcak :D
bugün konya yolundaki neziroğlu hyundaiye gittim. 1,4 benzinli Blue modeli vardı. içi dışı her şeyi güzeldi taaa ki koltuk arkasında şu iğrenç plastik parçayı görene kadar. ve arabanın fiyatı 34 lira..
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/9/9161.jpg
bugün konya yolundaki neziroğlu hyundaiye gittim. 1,4 benzinli Blue modeli vardı. içi dışı her şeyi güzeldi taaa ki koltuk arkasında şu iğrenç plastik parçayı görene kadar. ve arabanın fiyatı 34 lira..
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/9/9161.jpg
bazı şeyler asla değişmez:)
kia riolarda da aynı plastik parça var...
Bence plastik olması daha iyi en azından arkaya birisi oturduğunda dizlerini sırtında hissetmiyorsun. Bu durumdan dolayı çok kişinin kalbini kırdım(pişman değilim:D)
Fiyatta indirim yaptırabilecek tanıdıkları olan var mı yahu ? :)
ÜSTÜNERC
09-04-2011, 17:33
Dizelını beklıyorum dizelın full paketını almayı dusunuyorum veya i30 full paket alacam 2 arac arasında gıdıp gelıyorum bakalım :) blue fena deıl hyundai bayını ugrayıp bakacam bı ara
OnurÖzden
09-04-2011, 17:49
Bende bugün gittim,inceledim aracı.Gayet hoş göze güzel gözüken bir araç şahsi görüşüm.
Bu araç dizel mi diye sorduğumda 2 ay sonra dizel motor seçeneğinin geleceği söylendi.
cagri-35
09-04-2011, 18:23
bazı şeyler asla değişmez:)
Aynı şey yenı E coupe dede var :D
Şaka şaka tabı benzer olsada asla aynısı degıl :D
satışı yuksek olur bence...canlı olarak gördüm ama pek begenmedım
timucintt
09-04-2011, 18:38
tipik hyundai tasarımı.... iç kısmıda aynı... beğenmedim... ama yeni elantra ve sonata süper...
Yazılımla vtec geçecek bunlar bakın da görün :)
o plastik parça nedir ya illaki bi yerden file vericen he hyundai.
Ne plastikmiş yau BMW F10-e90, Mercedes E serisi falan çoğunda var bence güzel bir olay hem ayak değdiğinde temizlemeside kolay;)
otuzdört
09-04-2011, 19:03
reklamlarda on numara gözüküyor ama yakından bence okadar güzel değil gibime geliyor..
reklamlara bakarsak cherry yer jeti. :D
ben hyundainin azda olsa kaliteyi artırdığını düşünüyorum.
tandogan
09-04-2011, 19:21
arkadan bakınca c serisinin burnundan düşmüş gibi :D
"Ön yargıyı yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur."
Hyundai eskisine nazaran güzel araçlar çıkartmaya başladı abartmamak lazım hyundai diye.Bence güzel eskisine göre fiyatta pazarlık payı mevcut olmalı :D
"Ön yargıyı yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur."
+1 :icon_tup:
dün gördüm bir tane test aracı inceleme fırsatım olmadı ama kalite çıtasını yükselttiği kesin bence.reklamlardaki,fotolardaki kadar olmasada görünüşü fena değil tutulacağı kesin.
Gidip inceleyip görüyorsanız sonra yorum yapıyorsanız bu önyargı sayılırmı bilmiorm
Gidip inceleyip görüyorsanız sonra yorum yapıyorsanız bu önyargı sayılırmı bilmiorm
Aynı şeyi farklı şekilde söylüyoruz. Ben görmeden markaya göre yorum yapanlara söylüyorum. Sen de gitmişsin görüp yorum yapmışsın. Ben sadece hyundai işte ne olacak gibi yaklaşımda bulunanlara söyledim bunu. :icon_tup:
aynı arabanın arkasında vw opel vs. bi marka yazsa herkesin bi yerinin kapağı kayar ama hyundai yaa yok c serisine benzemiş yok öle yok böyle ..
aracı inceledim dizelleri temmuzda gelecekmiş...
kia yeni cerato daha iyi gibi geldi sanki bana
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2009/636420091120074934612.jpg