Orijinalini görmek için tıklayınız : AOF kayit dondurma?
Arkadaslar ***** bu gectigimiz gunlerde aof kaydimizi yenilememiz gerekiyordu fakat ben para bulup kaydimi yeniletemedim, sizce kaydim otomatik olarak dondurulmus mudur? Para odenmeyince otomatik olarak donduruluyor diye duydum? Bu soylenti dogru mu?
2010 yilinda ilk defa kaydimi baslattim ve sinifta kaldim, isletme fakultesi 3.sinif.
Para ödemeyince otomatik donduruluyor diye biliyorum ilk kayıt yenileme ücreti olduğu için , bugün mesai saatine kadar devam ediyordu mazeret kaydı adı altında.
Sonraki ödemeyi geç yapsanızda pek birşey fark etmiyordu ufak tefek faiz ödeyip kurtulabiliyordunuz ama yenileme işlemi için geçerli değil diye biliyorum.
Para ödemeyince otomatik donduruluyor diye biliyorum ilk kayıt yenileme ücreti olduğu için , bugün mesai saatine kadar devam ediyordu mazeret kaydı adı altında.
Sonraki ödemeyi geç yapsanızda pek birşey fark etmiyordu ufak tefek faiz ödeyip kurtulabiliyordunuz ama yenileme işlemi için geçerli değil diye biliyorum.
gecen seneyi odedim, fakat bu sene bozuldum biraz acikcasi, durumum el vermedi, insallah dondurulmustur, bunu nasil ogrenebilirim acaba?
Aynı şeyi ben yaptım parayı yatırmadım bir sene Kasım ayında zarf geldi yenilemek istiyorsanız vs. vs.
Askerlik için 3 gün önce gittim yenileriz ama tecil olmaz dediler , yani kayıt donduruluyor.
Aynı şeyi ben yaptım parayı yatırmadım bir sene Kasım ayında zarf geldi yenilemek istiyorsanız vs. vs.
Askerlik için 3 gün önce gittim yenileriz ama tecil olmaz dediler , yani kayıt donduruluyor.
kayit donduruluyor fakat askerlik tecilimiz olmuyor mu yani?
2 sefer üstüste olunca siliniyor diye biliyorum
kayit donduruluyor fakat askerlik tecilimiz olmuyor mu yani?
Her yıl için 2 yıl tecil edebiliyorlar sizin tecil durumunuz nedir ?
Eğer ki teciliniz varsa devam ediyor , ama bu yıl başarısız gözüküyorsunuz.
Bir yıl daha başarısızlık varsa öncesi aynı sınıftaysanız askeriye tecil etmiyor.
2. yıl üst üste kalınca askeriye okumaya niyetin yok gel buraya diyor :)
Her yıl için 2 yıl tecil edebiliyorlar sizin tecil durumunuz nedir ?
Eğer ki teciliniz varsa devam ediyor , ama bu yıl başarısız gözüküyorsunuz.
Bir yıl daha başarısızlık varsa öncesi aynı sınıftaysanız askeriye tecil etmiyor.
2. yıl üst üste kalınca askeriye okumaya niyetin yok gel buraya diyor :)
Simdi tabikide askerlige gitmek istiyorum fakat suan icin gercekten hayatimi duzenleyemedim.
Gecen sene ilk defa kaydimi yaptirdim ve sinifta kaldim, bu senede okuyacaktim fakat olmadi para yatiramadim, okudugum icin dogal olarak gecen sene tecilimi yapti bu senede yapmasi lazim degil mi eger sartlar 2 seneyse?
Otomatik donuyo. Hatta ben yapmıştım ama onlar sanki para ödemişim gibi gidip tecil yaptırmışlardı. Sonraki sene tekrar ödedim gene tecil yaptım 1inci sınıf ile 3 sene tecil yapmış oldum.
Otomatik donuyo. Hatta ben yapmıştım ama onlar sanki para ödemişim gibi gidip tecil yaptırmışlardı. Sonraki sene tekrar ödedim gene tecil yaptım 1inci sınıf ile 3 sene tecil yapmış oldum.
sagolasin schumi icime su serptin :)
cemsultan
25-12-2010, 17:32
Hocam bence sen bu işin aslını bi askerlik şubesine sor, bende tecilim var sanıyodum, bir baktım İzmir narlıdere'de yaylalar modundayım. :D
İlk sene para yatırmazsan kaydın otomatik donar, ikinci sene tekrar kayıt yenileme evrakları gelir, kaydını yapar devam edersin, ama tecil konusu biraz muallak.