fastchild
24-12-2010, 16:46
istanbul pendik güllübağlar'da motorlu araçlar okuyorum 10. sınıftayım bu yaz staj yapacağım az önce telefonda bostancı kosifler oto ile görüştüm cv'ni yolla dediler tamam dedim ve kapattım şu an ellerim tir tir titriyor kişisel bilgilerimi bile dolduracak durumda değilim aklım çok fena karıştı
şimdi yedek parçacım bostancı sanayiide referansım o zaten kendisiyle konuştum bmw konusunda 6 yıldır bmw kullanıcısı olduğumuz ve bunlarda borusan tarafından kayıt altına alındığı için şanslıyım belirtebilirim bunu yaklaşık 1 aydır durmadan yeni kasalarla ilgili pdfler indirip okuyorum e90-91-92-93-z-x-e60-f10-1seri-7seri...(servise e30 geleceğini pek zannetmem gelsede onu hallederiz:))
az önce cv mi excel de bile hazırlamayı düşündüm o derece kafam karışık
hangi programı kullanmalıyım ?
bmw kullanıcısı olduğumuzu belirteyimmi ?
kişisel bilgilerimde neler olmalı?
başka hangi konularda bilgi vereyim ?
bu iş bende polinom sorusu sorulmuş 1. sınıf öğrencisi etkisi yarattı
bu konuda daha önce deneyimli olan kosifler otoda çalışan veya tanıdıkları olan
abi,abla yeva ikisinin arasında kalmış kişilerden yardım bekliyorum
şimdi yedek parçacım bostancı sanayiide referansım o zaten kendisiyle konuştum bmw konusunda 6 yıldır bmw kullanıcısı olduğumuz ve bunlarda borusan tarafından kayıt altına alındığı için şanslıyım belirtebilirim bunu yaklaşık 1 aydır durmadan yeni kasalarla ilgili pdfler indirip okuyorum e90-91-92-93-z-x-e60-f10-1seri-7seri...(servise e30 geleceğini pek zannetmem gelsede onu hallederiz:))
az önce cv mi excel de bile hazırlamayı düşündüm o derece kafam karışık
hangi programı kullanmalıyım ?
bmw kullanıcısı olduğumuzu belirteyimmi ?
kişisel bilgilerimde neler olmalı?
başka hangi konularda bilgi vereyim ?
bu iş bende polinom sorusu sorulmuş 1. sınıf öğrencisi etkisi yarattı
bu konuda daha önce deneyimli olan kosifler otoda çalışan veya tanıdıkları olan
abi,abla yeva ikisinin arasında kalmış kişilerden yardım bekliyorum