Orijinalini görmek için tıklayınız : Auto King Sorunsalı
Corsa model aracı bugun Maltepe AutoKing e götürdük hem boş hemde bize uyan tarih olarak 10 Ağustos'a tarih aldık.Sağ-Sol çamurluklarda ve kapılarda bazı işlemler var çizikler göcükler vs. vs. bari bu işlemlerden sonra ziebart'a sokalım dedik kasko koç allianz oldugu için %30 luk bi indirim söz konusuydu araç içi kirliydi tavan döşemeler filan 140 TL gibi rakam verdiler okeyleştik formları filan doldurduk. Sonra müşteri temsilcisi araç içini bakayım eğer çok kirliyse indirimden yararlanamazsınız dedi bizimle birlikde araca doğru ilerlemeye başladı:) bizde dalga geçiyor sanıyoruz kapıyı açtık hoop kız araç içine baktı bu çok kirli indirimden yararlanamazsınız dedi hop haşırdattı bize :) biz şakamı ciddimi diye sorduk doğal olarak, kız harbi ciddi:D ortam biraz gerildi kağıt ı yırttım önüne bıraktım eyvallah diyip gittim. Şimdi araç içi bakımı önemli değil onu heryerde yaptırırızda, bizim için önemli olan sağ-sol çamurluk ve çizikleri düzeltmek istiyoruz. Kasko koç allianz, kaskoyu bozdurmadan bu işlemleri sanayi yada yetkili servisde yaptırma şansımız varmı ? nasıl bir yol izlememiz gerekir, yoksa auto king sigorta şirketleri ile büyük anlaşmaları var o yüzden kasko bozulmadan yapıyorlar mı diceksiniz vs vs. + olarak AutoKing dışında böyle hizmet veren firmalar varmı? çamurluk ve çizikler o kadar miğde bulandırı değil ama kasko bozulmadan bu tip hizmetlerden yararlanabiliyorsak yaptıralım gitsin. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Teşekkür ederim..:)
bnm bildiğim bozmadan autoking harici biyerde yaptıramazsanız göki öle herkese atar gider yapmıcan arabanın işinide yaptıramazsın hahaha
alalala böyle saçmalıkmı var ya :D işleri arabayı temizlemek değilmi ? işleri arabayı temizlemek değilmi ?
gambit49
07-07-2010, 23:39
kasko policesinde yazar baska anlasmali yer varsa
bnm bildiğim bozmadan autoking harici biyerde yaptıramazsanız göki öle herkese atar gider yapmıcan arabanın işinide yaptıramazsın hahaha
hatun çok iyiydi kanka makara sarıyor sandım ama oda illetyus çıktı:D bastım paparayı:D:D
niye içine bakıyo alcakmı bu arabayı alalala böyle saçmalıkmı var ya :D işleri arabayı temizlemek değilmi ?
çok saçma bişeydi harbide ve araç içi harbi kirlide değildi, benim araç içini görse nederdi Allah bilir.:D
çok saçma bişeydi harbide ve araç içi harbi kirlide değildi, benim araç içini görse nederdi Allah bilir.:D
yemedi demekki temizlemek hauahha :D
kingdeki abla temizletmeye yememiş çamur yapmış besbelli :D
SekoLive
07-07-2010, 23:45
şikayet var sitesine yazmalısın bu olayı göki neye göre karar vermiş kirli temiz ya kızın gözü bozuksa :D
arkın_aLLen
07-07-2010, 23:45
Otto Zenith diye bir firma a var bu tr göçükleri çizikleri filan yapıyorlar diye biliyorum...
ayrıca yetkili opel servisinin Allianz ile anlaşması varsa beyanatla yapılabilir..fakat kasko delinir denemeyin :)
Rapor tutturursanız polise gece çizmişler diye anlaşmalı servise belli bir hasara kadar eksper gelmez kasko olduğu için ( her sigorta şirketinin prosedürü farklı araştırmak gerek )
raporla hangi anlaşmalı servise gidersen git bozulmaz kasko..
Koç Allianz ise kolay gelsin en son olaydan sonra ben sie çektim axa'da kafam rahat
Gokhan43
08-07-2010, 00:18
Off topic olacak ama komple Meguiar's uygulamadan çıkan araca ve üzerinde orjinal boya olup herhangi bir boya uygulaması görmeyen bir araç için komple boyalı muamelesi yaptığından beri Auto King'e karşı bi antipatim var :D
autoking üstüne para verse arabamı onlara yaptırmam zaten :) en azından ankara için durum böle ,,,,
bence çok bi kayıp olmamış sizin için ,,,iyi bile yapmışsınız içinizden geçen gibi davranarak .........
beyan ile sadece bir taraf yapılabilir kasko bozulmadan...
auto kingte 30 cm e kadar olan 4 çiziği yaptırma şansınız var... bence başka bir autoking şubesinde işinizi yaptırın... diğer tarafıda şikayet ederseniz tavan olayınıda aynı paradan yapacak şekilde sizi bir şubeye aktarırlar...
valla kaskodan temizlikten anlamam ama tas izlerini kapi gocuklerini boyamadan yapan bi usta tanidigim var.benim arabam kaskolu cebimden yaptirdim gocukleri duzeltti boyamadan.arabam boyasizdi.boyali arabalari yapmiyo zaten olmuyomus.
goki uzak kaçıcak ama ikitelli autoking arkadasım 2 kere gitti cizikleri vs cok güzel yaptılar orayı dene bide :D
benimde sorum olucak benimde kasko koç allianz aracımda daha önceden sadece tek parça lokal boya var serviste kaydı öle şimdi benimde sağ arka kapımda 30 cm kadar tırnak gircek kadar çizik var onunla aynı yerde ufak tefek tırnak girmeyecek kadar çizikler var ayrıca aynı yerde bozuk para kadar içeri göçük var ufak bombe şeklinde bunları auto king te kasko bozulmadan yaptırmak mümkünmü? auto king olarak maslak sanayidekine götürmeyi düşünüyorum çok ayrıntılı oldu glb:D
yarın sabah ilk işim genel müdürlüğü aramak olucak, ben en çok kıza tutuldum zaten dalga geçer gibi çok kirli dedi, sana ne lan kirliyse kirli, ilk başta böle bişey dese hiç sorun etmem. zaten ben dışarda yaptırmakdan yanaydım iç bakımını, şimdi başka subede denicem şansımı artık. ama ben kendi ustamda kaskom bozulmadan yararlanabilceğim şekil olsa çok iyi olur onun bi yolu yokmu acaba.
bana arabayı çiz filan demeyin :D haram çıkar o biyerden :)
dragon07
08-07-2010, 01:54
kıza uyuz oldum bak sanki kendi temizliyor
ocean0636
08-07-2010, 01:56
Valla çok enteresan bır durum fakat bı benzerı dün benımde basıma geldi, bknz:
Benimde arka tampona otoparkta hafiften sürtmüşler boya koruma pasta cila ile geçecek yüzeysel çizikler fakat tamponun 1 tırnağı kırık ve tampon oradan yarım cm kadar salıyor kendını.
Kaskoma sordum mını onarım paketı var mı benım dedım var dedı pekı nereye yaptıracağız dedım axa'nın mını onarımda autokıng-eysa honda servısı-ada honda ozel servısı vs ıle anlasması yokmus. Mını onarım ıcın benı suzuki servısı veya opel servısıne yolladılar(2010 honda cıvıc'ı).. Bende ne yapacagımı bılmıyorum suan araç mını onarım degılde normal kaskodan yapılacak olsa sorun yok ıstedıgım yerde yaptırabılıyorum fakat 2 dezavantajı var exper beklemek zorundayız ve kaskom delınıyor.. :(
Day Walker
08-07-2010, 07:09
Göki allianz sigortanın müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edin eğer ilgilenmezseniz poliçe iptaline gidecem falan diyip biaz sert yapın o zaman allianz auto kinge bunun hesabını sorar geçen bizde oldu biz açtık auto kinge telefonu bak işini düzgün yap soksa ...... dedik :D
goki uzak kaçıcak ama ikitelli autoking arkadasım 2 kere gitti cizikleri vs cok güzel yaptılar orayı dene bide :D
ikitelli autokingten bende çok memnun kalmıştım..tavsiye ederim boyasız göçük düzeltme işinde baya iyiler bana göre.
Adamın başına ne geliyorsa bu karı kız yüzünden geliyor. Hastalık kaparsın karıdan. Aşık olursun karıdan. Aracı yaptıramazsın karıdan. :D
Benimde aracın auto kinglik işi var bakalım bana ne diyecek çakallar.
Abi sende tükürdüğünü yalayıp tekrardan gidecek gibisin.
SERVİS İSTASYONLARI
AUTO KING - İstanbul - Maltepe
Adres : Cevizli Tugay Yolu No: 59
Kartal 34846 İstanbul
Telefon : 0216 352 92 70
Faks : 0212 352 93 55
AUTO KING - İstanbul - Maslak
Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 12. Sok. No: 437 Maslak 34398 İstanbul
Telefon : 0212 276 10 99
Faks : 0212 285 71 99
AUTO KING - İstanbul - İkitelli
Adres : İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk bulvarı Göksu Plaza No: 109 İkitelli 34670 İstanbul
Telefon : 0212 549 63 68
Faks : 0212 549 63 48
autoking üstüne para verse arabamı onlara yaptırmam zaten :) en azından ankara için durum böle ,,,,
bence çok bi kayıp olmamış sizin için ,,,iyi bile yapmışsınız içinizden geçen gibi davranarak .........
ya bende aksine auto king kaliteli iş yapıyor diye, onlara yaptırcam, hatta 14temmuza randevum bile var. arabamın arka tampon çıtasında tazlikli sudan mıdır nedir boya kopmaları oldu minik minik. yani daha sonradan aracın rengine boyattırmıştım bütün çıtaları, arka tampon çıtasında öyle bi sorun ooldu seneler üstüne.. hiç sanayide başım ağrımasın diye auto kinge götürdüm bende. siz böyle diyince tedirgin oldum şimdi. gerçi benimki alt tarafı çıta sorun yaşamicamı umuyorum.
bu arada yeri gelmişken bilen varmı acaba, şimdi benim arabamda hasar yok, kaza yok.. ama şimdi auto king kaskomdan yapacağı için çıta boya işlemini bu kaskomda kaza ya da hasar olarak mı yer alcak? yani sırf bu yüzden arabamın kazalı görünmesini istememde, bu konu kafamı karıştırıyor.
ya bende aksine auto king kaliteli iş yapıyor diye, onlara yaptırcam, hatta 14temmuza randevum bile var. arabamın arka tampon çıtasında tazlikli sudan mıdır nedir boya kopmaları oldu minik minik. yani daha sonradan aracın rengine boyattırmıştım bütün çıtaları, arka tampon çıtasında öyle bi sorun ooldu seneler üstüne.. hiç sanayide başım ağrımasın diye auto kinge götürdüm bende. siz böyle diyince tedirgin oldum şimdi. gerçi benimki alt tarafı çıta sorun yaşamicamı umuyorum.
bu arada yeri gelmişken bilen varmı acaba, şimdi benim arabamda hasar yok, kaza yok.. ama şimdi auto king kaskomdan yapacağı için çıta boya işlemini bu kaskomda kaza ya da hasar olarak mı yer alcak? yani sırf bu yüzden arabamın kazalı görünmesini istememde, bu konu kafamı karıştırıyor.
oto kingde yapılan mini onarım hasarları kaskodaki hasarsızlığınızı etkilemez..
mini onarım kaskonun size sağladığı extra bir hizmet .
oto kingde yapılan mini onarım hasarları kaskodaki hasarsızlığınızı etkilemez..
mini onarım kaskonun size sağladığı extra bir hizmet .
bir arkadaşım söyledi bana, bunlar kaskoda hep hasar olarak geçiyor daha sonradan problem yaşıyorsun falan o sebeple biraz kafam karıştı.. hani bahsettiğim hasarsızlık indirimi vs değil.. sonuçta aracımla ilgili işlem yapılıyor bu da bir şekilde kaskoya geçiyordur öyle değil mi? işte bu, benim aracım sorgulatıldığında mesela kazalı, hasarlı gibi mi kayıtlara geçiyor merak ettiğim bu. yoksa hiç mi kayda alınmıyor, bu da biraz enteresan olur gibime geldi, alınmaması..
bir arkadaşım söyledi bana, bunlar kaskoda hep hasar olarak geçiyor daha sonradan problem yaşıyorsun falan o sebeple biraz kafam karıştı.. hani bahsettiğim hasarsızlık indirimi vs değil.. sonuçta aracımla ilgili işlem yapılıyor bu da bir şekilde kaskoya geçiyordur öyle değil mi? işte bu, benim aracım sorgulatıldığında mesela kazalı, hasarlı gibi mi kayıtlara geçiyor merak ettiğim bu. yoksa hiç mi kayda alınmıyor, bu da biraz enteresan olur gibime geldi, alınmaması..
:) merak etme tramer de gözükmüyor mini onarım hasarları :)
siciline işlemiyor :D
Baran daha evvel yazmıştı sanırım;
http://www.cokuksihirbazi.com burayı...
ya buraya ya da autoking e gidecem minik 2 3 göçük var.. taş izi, kapı izi...
hangisine gidiym karar veremedim ya ben de
Ahmet Saraçoğlu
08-07-2010, 09:48
peki tamponu komple boyama da bu şekilde kaskodan ücretsiz tamirat statüsüne giriyormu??
valla ben ankara diye özellikle belirttim ,,,,ben memnun kalmadım yaptıkları işten,,,bravoma boya koruma temizlik felan yaptırdım ,,,diğer aracım vectrada kapıyı çıta üstü boyattım mini hasardan ,,resmen elleri kaldı yeniden boyatcam düzgün bi yere,,, aracım siyah bu arada,,,,arabada tek boyalı yerde orası olduğundan gözüme çok batıyo.....
hem böle düşünen ve bu durumlara maruz kalan sadece ben değilim ,,,,,
istanbuldakiler belki daha işinin ehlidir,,,ankarada hem çok bekliyorum hem yaptıkları işi beğenmiyorum ,,,nası olsa kapının önünde 30-40 araba bekliyo diye iyice baştan savma iş yapmaya başladılar :ofk:
peki tamponu komple boyama da bu şekilde kaskodan ücretsiz tamirat statüsüne giriyormu??
mini onarımın belli bir cm'sel hesaplamaları vr örğ.10cm e kadar çizikler v.s. komple boyatırsanız kaskoda hasar görünür ve indiriminiz etkilenir.
arkadaşında dediği gibi belli bir ölçü var ve bu sigorta şirketine göre değişiyor sanırım. benim sigortam yani anadolu sigorta 4 parça boya hakkı veriyo. bu parçadan kasıtlarıda 10cm çaplımı neydi yanlış hatırlamıyorsam. kimi sigorta 2 parça veriyor kimisi 4 böyleydi bildiğim kadarıyla.. yani sanmamki koca bir tampon boyatıcak kadar parça hakkı veren bir kasko şirketi olsun, adı üstünde mini onarım :p
haha teşekkür ederim tam olarak sormak istediğim buydu :D
sigara deligi tamiri yaptiran oldumu burda?
Ahmet Saraçoğlu
08-07-2010, 10:45
mini onarımın belli bir cm'sel hesaplamaları vr örğ.10cm e kadar çizikler v.s. komple boyatırsanız kaskoda hasar görünür ve indiriminiz etkilenir.
arkadaşında dediği gibi belli bir ölçü var ve bu sigorta şirketine göre değişiyor sanırım. benim sigortam yani anadolu sigorta 4 parça boya hakkı veriyo. bu parçadan kasıtlarıda 10cm çaplımı neydi yanlış hatırlamıyorsam. kimi sigorta 2 parça veriyor kimisi 4 böyleydi bildiğim kadarıyla.. yani sanmamki koca bir tampon boyatıcak kadar parça hakkı veren bir kasko şirketi olsun, adı üstünde mini onarım :p
aslında benimde kaldırım hizası minik boya dökülmeleri.Gerizekalı eski sahibi sürte sürte bi hal olmuş altları ama içinden beyazı çıkmış.Belki o kapsamda halledilecek bişeyse komple boyamayada gerek kalmayabilir bi başvurmak lazım o zaman, teşekkürler.
sigara deligi tamiri yaptiran oldumu burda?
japon yapıştırıcısıyla sigara külü doldur:D
Bugun AutoKing i aradık, olayı anlattık. bize denilen şu ilk başta söylemesi gerekirdi müşteri temsilcisinin araç çok kirliyse indirimden yararlanamıyorsunuz :) bizde dedik temiz aracı oraya niye getirelim zaten gider 10 lira verir oto yıkamacıda temizletiriz diyince apışıp kaldı. ben şimdi sizin fiyatınızdan daha yükseğe yaptırıyorum parasında değiliz ama yapılan şey çok ayıp biz herşeyi konusuyoruz kapıdan çıkarken böyle bişeyle karşılaşıyoruz dedik vs vs... sonra bize aracınızı aynı yere götürün biz iletişime geçip indirimli fiyattan yaralanmanızı saglıcaz dediler. gerek yok biz daha kaliteli biyerde yaptırıyoruz diyip iyi günleri çaktık. yani anlıcanız aracınız çok kirli ise indirim söz konusu değil autoking deki zıbartta:)
Çizik göçük beleş yapılır eyvallahta siz zaten içinin temizliği içinde 140TL vericekmişsiniz nasıl ay çok kirli der ya ? :)
eminmisiniz ? ben arac sattım arabada boya kaza hıc bırsey yok maslakda kinge goturdum mını onarım yaptık 2 kere farklı zamanlarda arabayı satarken adam msg atmıs bana 2 hasar gorunuyo dedı nasıl kotu olmustum bende mını onarımları deme geregı bıle duymamıstım. cıkıyor yanı anlıyacagınız.dedıgım olay 4-5 ay fılan oldu
goki kingden baska bu tarz ısler yapan yerler demıssın.sıgortanın anlasmalı oldugu bır yere gıdersen ordada olur.
abi benim babam kaportcı malesef hasarsızlık bozuluyor. Autoking harici olmuyor diye biliyorum bende autokinginde bu tür tavırları insanları çileden çıkartıyor. Birde eğer poliçede minimum hasar diye bi ibare var ise hani böyle 400-500e kadar bozmuyo diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmekte istemem ayrıyetten eklenen bi ibare olması lazım.
eminmisiniz ? ben arac sattım arabada boya kaza hıc bırsey yok maslakda kinge goturdum mını onarım yaptık 2 kere farklı zamanlarda arabayı satarken adam msg atmıs bana 2 hasar gorunuyo dedı nasıl kotu olmustum bende mını onarımları deme geregı bıle duymamıstım. cıkıyor yanı anlıyacagınız.dedıgım olay 4-5 ay fılan oldu
aracınızı sıfır mı almıştınız? sizden önceki hasarları yollamış olabilirler..mini onarım hasarları tramerde gözükmez...
aracınızı sıfır mı almıştınız? sizden önceki hasarları yollamış olabilirler..mini onarım hasarları tramerde gözükmez...
aracı sıfır aldık ilk sahibiydim.Sanayide esnafım hanı bır yere bırakılıp bır sahtekarlıkda yapamaz kimse. ıkı kere kendım bızzat goturdum kinge degısık zamanlarda ve ıkısıde cıktı sms goderdıgınde adam : ) bu arada 2008 yılbası yenıde degıl hanı yenı olsa kayıda gırmedı fılan dersın :D
aracı sıfır aldık ilk sahibiydim.Sanayide esnafım hanı bır yere bırakılıp bır sahtekarlıkda yapamaz kimse. ıkı kere kendım bızzat goturdum kinge degısık zamanlarda ve ıkısıde cıktı sms goderdıgınde adam : )
entresan bir durum 6yıldır bu işi yapıyorum ilk defa sizden duydum..
hangi sigorta şirketinden yaptırmıştınız kaskonuzu?
ve eski araç bilgileri duruyorsa plaka+motor yada şasi nosunu verebilirseniz kontrol edeyim.
entresan bir durum 6yıldır bu işi yapıyorum ilk defa sizden duydum..
hangi sigorta şirketinden yaptırmıştınız kaskonuzu?
ve eski araç bilgileri duruyorsa plaka+motor yada şasi nosunu verebilirseniz kontrol edeyim.
bende cok sasırmıstım ve cok rezıl bır durum olmustu adama arabada boya degısen hıc bır sey yok dıyorsunuz. adam sms atıyo 2 adet hasarlı kaza cıkıyo Allahdan king tespıt kagıtları duruyodu adama gostermıstım. valla satalı 5-6 ay oluyo o kagıtları fılan hep verdım .cok tesekkurler kontrele gerek yok artık zaten gıttı :)
çıkmıyor aslında ama sizin ki istisna olmuş demekki .
çıkmıyor aslında ama sizin ki istisna olmuş demekki .
zaten nerde abıdık gubıdık sey var bızım basımıza gelır ıyıkı pert fılan cıkmadı :)
pınar noldu :D:hehe: hani çıkmıyodu
:) ilk kez duyuyorum böyle bir şey :D 6yıldır hiç çıkmyan mini onarım hasarı adamın cebine gitmiş :D:D:D
ya bu kasko ıslerı cok karısık ya benım arkadasım yılbası aksamı tarabyada kaldırıma cıktı arabada dısında hıc bır sey yok allta 8 mılyar hasar arabada cıvıc 98 model arabaya sms atıyoruz hıc bır sey cıkmıyo kaskodan yetkılı honda servısınde yapıldı arac :D bız sınyal kırsak cıkar :D:DD
hasar 2004 öncesi olduysa o zamanlar tramer yoktu ondan dolayı çıkmaz :D
hayır 2008 buna ne dıyeceksınız :D
ahahha pınar sus sus :hehe:
intihar etmek istiyorum :D:D
takip konusunda başarılı olduğu içni avrupada ödül bile aldı tramer :) ama hepsi de size denk gelmiş...
daha anlatcak maceram yok :D:D kenara sıkıstırmaya calısır gıbı anlatmıyorum yanlıs anlasılma olmasın :D
ahahha pınar sus sus :hehe:
ateşleme sen de yaa :D sistem dandikse ben ne yapayım :D
Bende ön tamponu çizikten dolayı verdim yarısını boyamışlar :) tramerde çıkar mı ki ? :(
Bende ön tamponu çizikten dolayı verdim komple boyamışlar :) tramerde çıkar mı ki ? :(
çarpma hasarı olarak çıkar :)
ya buna ne dıceksınız kaportacımında basını yaktım
bmw orjınde normal ama sonradan M yaptım ben on tamponu kırdık kaskodan yaptırcaz sıstem orjın verıyo 800 E mu ne M orjın baya pahalı dedımkı bakın orjınalı verceksınız 800 E ben yan sanayı M alım 500 E sızde kar edın bende ısımı gorım.eksper ok dedı kaportacı aldı fıyatlandırdı verdı sıgortaya sen sıgorta o fıyatlardan kesıntı yap ıskonto fılan bıseyler kaportacı cepten verdı bırde ahahha:D adam daha benı gordunmu ne sen gel ne ıs getır dıyo :D bızde var bısey :D
ahahha aynen sıgortadan yana cok sanslıyım :D
Ben de bugunlerde magnex egsoz yüzünden kestigim egsozu bir sekilde orjinal sıfırla degistirme planları yapıyorum :D
By_HaNNibaLL
09-07-2010, 01:18
Ben de bugunlerde magnex egsoz yüzünden kestigim egsozu bir sekilde orjinal sıfırla degistirme planları yapıyorum :D
Bulunca haber ver abi satarken kesik olmasin :D
:) ilk kez duyuyorum böyle bir şey :D 6yıldır hiç çıkmyan mini onarım hasarı adamın cebine gitmiş :D:D:D
Yaa bende çok şanssızımdır, umarım başıma böyle bişey gelmez :S çıta boyatmaktan kazalı diye geçmesinde arabam :(
Yaa bende çok şanssızımdır, umarım başıma böyle bişey gelmez :S çıta boyatmaktan kazalı diye geçmesinde arabam :(
oo şanssızsan kesin çıkar :) bitti gitti aracın kazalı gözükecek :) eheh :)
maxpower
11-07-2010, 20:39
150ye sonaxda temizliyor içini, dangalaklara bak kirliymiş :D
biz geçen groupamada kasko yaptırdık, hasar aracın kasko bedelinin %5ini geçmiyorsa kasko bozulmuyor. nerde yaptırırsan yaptır
bugün aracımı auto kinge teslim ettim, çok ilgilendiler, tek bi çıta boyatmak için gittiğim halde her yerini tek tek incelediler gelmişken başka bişey varsa yapılsın diye (bu arada çok temizmiş öyle dediler :D ) sonra sordum bunlar tramere hasar oalrak geçermi diye. kesinlikle öyle bişey olamazmış, sonuçta siz hasarlı olduğu adına birşey doldurmuyorsunuz dediler. falan filan, ilgi alaka mükkemmeldi, akşama gidip alıcam, inşalah sonuçta mükemmel olcak :)
bugün aracımı auto kinge teslim ettim, çok ilgilendiler, tek bi çıta boyatmak için gittiğim halde her yerini tek tek incelediler gelmişken başka bişey varsa yapılsın diye (bu arada çok temizmiş öyle dediler :D ) sonra sordum bunlar tramere hasar oalrak geçermi diye. kesinlikle öyle bişey olamazmış, sonuçta siz hasarlı olduğu adına birşey doldurmuyorsunuz dediler. falan filan, ilgi alaka mükkemmeldi, akşama gidip alıcam, inşalah sonuçta mükemmel olcak :)
bakarlar tabi başka bir şeyi var mı yok mu diye :) yaptıkları hasarlar için para alıyorlar sigorta şirketinden :):)
hayırlı uğurlu olsun=)
ne temizmi:D
ne temizmi:D
evet yani yarası beresi yok anlamında :D yani çok bulmak istediler bişeyler ama bulamadılar :D
evet yani yarası beresi yok anlamında :D yani çok bulmak istediler bişeyler ama bulamadılar :D
bilmiyorum artık:D
ben gördüğümde pisti yara bere anlamında değil:D
Antalyalogy
28-08-2010, 13:17
Merve ne oldu sonuç?
Merve ne oldu sonuç?
işçilikleri çok iyi. diğer çıtalara bakınca farkı anladım. ilk anda biraz boya tonu konusunda arıza çıkardım ama diğerlerinin (önceden boyanan çıtalar) renkleri biraz gitmiş haliyle farklı geldi bana, sonra cila falan yaptık toparladı sıkıntı yok.