Orijinalini görmek için tıklayınız : p90x fitness için yardım.
Bartu_evo
05-05-2010, 00:38
Arkadaşlar merhabalar,tesadüfen internetten denk geldim p90x'e araştırdığım kadarıyla dvd den 90 günlük bir ev fitness programıymış.youtube dan bir çok insanın nasıl değiştinin videoları var o yüzden çok merak ettim kullanan veya duyan veya nerden alınır onu bilen varsa yardımcı olabilirmi? teşekkürler.
Bartu_evo
06-05-2010, 20:28
hiç kullanan veya duyan yok mu ?
p90x çok zor bir program fakat karşılığını kesinlikle alıyor insan bir ara bende başlamayı düşünmüştüm ama araştırdıktan sonra acaba biraz düşük versiyonu olan p90x lean mi uygulasam dedim ama bir fark yokmuş zaten pek arasında.Birde p90x double var ki onu nasıl biri yapar düşünemiyorum :)
http://urun.gittigidiyor.com/P90X-EVDE-FITNESS-EGITIM-SISTEMI-13-DVD-SET_W0QQidZZ21290558
Şöyle bir link var. Açıkçası bende merak ettim şimdi .
focus musty35
07-05-2010, 00:30
bu spora halan yapan ve yeterlı bılgıye sahıp oldumu dusunen bırı olarak bady e yatkın kılo ve spor gecmısı olan yanı baslamaya hazır olan bır vucud olsa dahı yanı kılo alma ve verme sorunu olmayan bır vucud olsa dahı 2 dambılle deıl spor salonunda dahı fıt vucuda kavusmak cok zor 3 ayda proteın tozu amıno vs vs ne kullanırsan kullan 3 ayda sadece kol ve normal bır ınsandan cok az farklı goğüs kasın olur 2 dambılle olsaydı keske . vıdeosuda olsa gozumle gormeden asla ınanman bence bosuna para verme salona yazıl
Bartu_evo
07-05-2010, 14:03
bu spora halan yapan ve yeterlı bılgıye sahıp oldumu dusunen bırı olarak bady e yatkın kılo ve spor gecmısı olan yanı baslamaya hazır olan bır vucud olsa dahı yanı kılo alma ve verme sorunu olmayan bır vucud olsa dahı 2 dambılle deıl spor salonunda dahı fıt vucuda kavusmak cok zor 3 ayda proteın tozu amıno vs vs ne kullanırsan kullan 3 ayda sadece kol ve normal bır ınsandan cok az farklı goğüs kasın olur 2 dambılle olsaydı keske . vıdeosuda olsa gozumle gormeden asla ınanman bence bosuna para verme salona yazıl
salona yazıldım zaten 1 senedir gidiyorum daha önceden boks ve basketbol geçmişlerim oldu vücüdum spora zaten çok yatkın yazın yurtdışında olma ihtimalim var 1 buçuk ay falan en azından orda yaparım diye istedim.Videolarını izlemeni tavsiye ederim insanlar inanılmaz bir değişime giriyor ayrıca bir kaç arkadaşıma sordum yurtdışında çok yaygınmış özellikle amerikada bende bulursam kesinlikle alıp denemek istiyorum.Denersem deneyimlerimi burada paylaşırım.
Bartu_evo
07-05-2010, 14:04
http://urun.gittigidiyor.com/P90X-EVDE-FITNESS-EGITIM-SISTEMI-13-DVD-SET_W0QQidZZ21290558
Şöyle bir link var. Açıkçası bende merak ettim şimdi .
eyvallah teşekkür ederim.Fiyata değiceğini düşünürsen alıcam.
olcay_bora
07-05-2010, 14:32
yalannn......
Bartu_evo
07-05-2010, 19:07
yalannn......
neyi yalan ?
hort!!!
bu programı uygulayan oldu mu?
AoKsJCBGawk
P90X Workout Results, Ripped and Healthy - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AoKsJCBGawk)
Ben basladim iki gun cok zor ama sabredince karsilini alicagimi dusunuyorum
Turkiyeye getiren ekiple yogun temas halindeydim satin almadan once 2 kiloluk dambill ve kapi barin varsa ve cdleri oynatmak icin playerin varsa salona gerek duymazsin. P90xtr.com u ziyaret biraz arastir kafana yatarsa alirsin. Sen hocalara vucut bilgilerini veriyorsun onlar ona gore sana beslenme programi ve calisma programi hazirliyorlar
Ozur dilerim yasin bendn buyukmus
Torrent sitelerinde var boşuna para verme ama çok zor program ... hakkıyla yapan olursa sonuç almaması imkansız bence
ozgurluk
16-08-2013, 17:08
valla dostum çok zor program , üstüne üstlük benim gibi düzensiz yaparsan hepten sıkıntı.
haaa yok ben bunu yaparım harbi harbi diyosan, ilk ay da farkı görürsün emin ol.
erhanarici18
16-08-2013, 17:28
bende dvd si var türkçe dublaj olarak bulamazsın torrent ile indirdim bende
3 farklı programı var tabi buna göre beslenme programıda var tamamen ingilizce olduğu için pek anlamadım
ara ara yapıyorum ve etkili olacağından hiç şüphem yok ama düzenlilik ve beslenme çok önemli
çok ağır hareketleri var bulamazsan link atıyım
MazdaSpeed
16-08-2013, 17:33
Torrent sitelerinde var boşuna para verme ama çok zor program ... hakkıyla yapan olursa sonuç almaması imkansız bence
Aynen öyle
P90 yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim adamın canına okuyor. Ama biryandanda çok zevkli. Fitnes, step,body building, boks, tai boks, yoga gibi bir çok disiplinden hareketlerin olması işi yelenceli kılıyor. Hele o power yoga var yaa okadar kolay gözüken hareketler adımın canına okuyor. P90X (power 90 extreme) ise adının hakkını veriyor. Gerçekten çok zorlayıcı bir program. Eğerki para vermeden sahip olabileceksen ilk P90'ı sonra P90X 'i tavsiye ederim.
YunuscanVg
16-08-2013, 20:39
Ben torrentten indirmiştim içinde beslenme programına kadar herşeyi vardi.Cidden zor ama zevkli bi çalışma sistemi
kilosu olmayan eleman için şekillendirmek için vücudu birebir.
Ben basladim iki gun cok zor ama sabredince karsilini alicagimi dusunuyorum
Turkiyeye getiren ekiple yogun temas halindeydim satin almadan once 2 kiloluk dambill ve kapi barin varsa ve cdleri oynatmak icin playerin varsa salona gerek duymazsin. P90xtr.com u ziyaret biraz arastir kafana yatarsa alirsin. Sen hocalara vucut bilgilerini veriyorsun onlar ona gore sana beslenme programi ve calisma programi hazirliyorlar
Ozur dilerim yasin bendn buyukmus
bilgiler icin tsk ederim.
Ozur dilemene gerek yok cok efendice yazmissin tsk.
bende dvd si var türkçe dublaj olarak bulamazsın torrent ile indirdim bende
3 farklı programı var tabi buna göre beslenme programıda var tamamen ingilizce olduğu için pek anlamadım
ara ara yapıyorum ve etkili olacağından hiç şüphem yok ama düzenlilik ve beslenme çok önemli
çok ağır hareketleri var bulamazsan link atıyım
link atarsan sevinirim. Tsk
-öncelikle ben bu programı 60gün uyguladım,daha önce salon geçmişim ve düzenli spor yapmışlığım var(tenis oynuyordum ki hala oynuyorum).
-programı torrentten indirdim.
-işe yaramama diye birşey kesinlikle yok!!ya hareketlerde ya düzende ya ağırlıklarda bir yanlış yapılmış olmalı...
-kilolu kişiler için ilk başlarda biraz zor olacağı kesin-ama neredeyse her türlü sporda bu hemen hemen böyle.
-plyometrics denen cardio günü düzenli spor yapan biri olmama rağmen ertesi gün ham biri gibi yürüyemedim
gelelim ben nasıl uyguladım..
ben yoga yı uygulamamıştım ve beslenme programına uymuyordum,sadece protein ağırlıklı bir diyetim vardı..whey kullanmadım,sadece amino kullandım..kesinlikle daha kesik kaslarınız oluyor,body deki gibi şiş olmuyor ve güç olarak kesinlikle daha güçlü oluyorsunuz,yani hacim açısından evet ciiddi bir hacim olmuyor body gibi ama güç ve kasların şekli açısından çok çok daha etkili..öümüzdeki hafta tekrar başlıcam programa:)
Bugunku programim bir saatti ben yoruldugum
İcin yaklasik 15 dakika gec bitirdim. Program bittiginde yerden kalkamadim atlet sort sirilsiklam cok ciddi kalori yaktigi kesin ertesi gunu iple cekiyorum acikcasi.
Birazda yeme icmeme dikkat edersem belki bi sekle sokabilirim vucudu
ya ben salonda çalışırken hafif bi terleme oluyordu tabi ama p90x in özelliği şu:her egzersizde hep ritim var yani hep cardio devam edio..
p90x deki salonda cardio da terlemiodum valla
buarada bir arkadaş ta söylemiş eğer imkan varsa ve daha önce yapılmamışsa önce p90 daha sonra x daha sonra x plus diye devam ediyor:)
Bende bu olayı merak ediyordum. Spor salonuna gidiyorum 1 aydır günde 2.5 saat sabah akşam yapıyorum.Ama aynı zamanda bu p90x de merak ediyorum şimdi torent indiriyorumda bu p90x mi extrem mi daha zor:soru:
doncarlo
16-08-2013, 23:55
P90X'e geçen yıl haziranda başladım sadece 1 90 gün yapma şansım oldu onda da yarım yamalak yaptım bayağı etkisini gördüm 87 kilodan 74 kiloya kadar düştüm çalışma esnasında bayağı yorulursunuz ama 1 aydan geçip çalışmanın karşılığını biraz aldıktan sonra bırakmak istemiyorsunuz hatta eziyet gibi gelen P90X saati birden eğlenceye dönüşüveriyor.Başlayacaklara tavsiyem beslenme programıyla beraber uygulamanız hatta boş olan pazar günleri kondisyon kazanmak için 1 kilometre koşu 1 kilometre yürüme temposunda 3 set yaparsanız çalışma saatlerinde zorluk çekmessiniz kolay gelsin.
Gimifayf
17-08-2013, 00:50
1 Ekim'de ben de başlıcam, 2014'e fit olmasa da şu anki halimden daha iyi bi vücutla giricem inşallah. :)