Orijinalini görmek için tıklayınız : Cem Garipoğlu Teslim Oldu!!!
PROMINENT
17-09-2009, 01:12
Uzun süredir aranan cem garipoğlu bugün İstanbul Bahçelievlerde ailesi tarafından emniyete teslim edilmiş..
Adam yurtdışındaydı hani? hani orda burda görülüyor diye ihbarlar geliyordu?
demekki hepsi düzmece imiş..adam burnumuzun dibinde yatıyormuş...
PROMINENT
17-09-2009, 01:15
Bugün yakalanması çok ilginç..yada teslim olması ..
adli tıp raporu bugün çıkıcaktı onu bekliyor olabilirler..
niye diye sorarsanız..öldükden sonra eğerki kestiyse ceza hafifler...taşımak için kestim vsvs..
yok eğer keserek öldürdüyse..cezası çok büyür..
bakalım adli tıp raporu ne ?
Serencebey
17-09-2009, 01:16
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12498968.asp?gid=229
PROMINENT
Ntv de şu an haberler devam ediyor izleyebilirsiniz..
Serencebey
Bugün yakalanması çok ilginç..yada teslim olması ..
adli tıp raporu bugün çıkıcaktı onu bekliyor olabilirler..
niye diye sorarsanız..öldükden sonra eğerki kestiyse ceza hafifler...taşımak için kestim vsvs..
yok eğer keserek öldürdüyse..cezası çok büyür..
bakalım adli tıp raporu ne ?
Wellcome to Turkey olacak ne olacak :)
ya bu nasıl şey ya
keserek öldürünce ceza daha büyük ama öldürdükten sonra kesince ceza hafifliyor
sıçayım böyle adalete
Ntv de şu an haberler devam ediyor izleyebilirsiniz..
Teşekkür Ederim.
Bu yurt dışı hikayesi hedef şasırtmak olabilir tabi cem yerse oda tr de kendini güvende hissetti nasıl olsa beni yurt dışı biliyolar vs vs tabi bu işte çok büyük eller var
Boost Up
17-09-2009, 01:19
Pek detayları yok??
Serencebey
17-09-2009, 01:22
Pek detayları yok??
yazmayı unutmusum pardon. hemen guncellıyorum haberi.
Bence güzel bir ceza alır.Kamu'ya mal oldu.
Bkz.Hüseyin Üzmez gibi.Adamı saldılar sonra geri aldılar gibi.
Eğer bu kadar uzamasaydı adli tıp raporundada oynarlardı kaç sene yatacağınada.
PROMINENT
17-09-2009, 01:23
yurtdışı işi hedef şaşırtmaca olabilir..
sonuç olarak bu hayyam garipoğlu çok sağlam adam
ntv de validen duydum şimdi inandım . yakalandı şerefsiz ...
Boost Up
17-09-2009, 01:24
yazmayı unutmusum pardon. hemen guncellıyorum haberi.
Yok abicim o anlamda demedim:D İçeriği olurdu da genelde ondan dolayı, görmeyınce şaşırdım:D
PROMINENT
17-09-2009, 01:24
Bence güzel bir ceza alır.Kamu'ya mal oldu.
Bkz.Hüseyin Üzmez gibi.Adamı saldılar sonra geri aldılar gibi.
Eğer bu kadar uzamasaydı adli tıp raporundada oynarlardı kaç sene yatacağınada.
şimdi de oynamış olabilirler ailesi teslim ettiğine göre..ne olucakki?
Umarım bu sefer kesin yakalanmıştır ve en ağır cezayı görür inş....
PROMINENT
17-09-2009, 01:26
teslim oldu arkadaşlar kimsenin yakaladağı falan yok adam avukatları ailesi ile birlikte elini kolunu sallaya sallaya teslim oldu...
başlığı yanlış attım kusura bakmayın...
Serencebey
17-09-2009, 01:27
baba cıksın oglan teslım edılecek demıslerdı bır ara el altı haberlerden :)
baba cıktı ;)
Pek sanmam ama İnşallah dediğin gibi olmaz.
PROMINENT
17-09-2009, 01:28
İstanbul Etiler'de öldürülerek çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak 197 gündür aranan Cem Garipoğlu, İstanbul Bahçelievler'de, avukatları ve ailesi tarafından polise teslim edildi.
İstanbul Valisi Muammer Güler, Karabulut ailesine verdikleri sözü tuttuğunu açıkladı.
(hürriyetten alıntı)
adamlara bak nasıl hemen kendilerine yontuyorlar...birazdan emniyet müdürüde çıkar çember daralmıştı demiştik diye..
ne çembermiş arkadaş...
uykusuzda çok güzel bir karikatür vardı..
emniyet müdürü elinde sopa cem garipoğlunun şu çember içinde olduğunu düşünüyoruz diye..çember diye gösterdiği dünya :)
M_PROJECT
17-09-2009, 01:28
teslim oldu arkadaşlar kimsenin yakaladağı falan yok adam avukatları ailesi ile birlikte elini kolunu sallaya sallaya teslim oldu...
başlığı yanlış attım kusura bakmayın...
anlayan emniyet amirine oyle gusel bi boka yaramiosun manasi cikartirki bu teslim olma olayi . da burasi Turkiye kimse ustune almaz .
Shadow_Dancer
17-09-2009, 01:29
ntv veriyor arkadaslar açın.. Kaya haklısın tespitinde ;)
TolgaEsentepe
17-09-2009, 01:29
bundan sonrası daha merak uyandırıcı. Hadi bakalım ne ceza vericekler elemana
ne kadar kalacak içerde?
kaç AY acaba?
Hüseyin Çapkın'da diyor ki; "Aile zanlıyı teslim etmek zorunda kaldı."
Ya ne utanmaz, ne arlanmaz bir herif arkadaş. Bu emniyetin ayıbında bile kendini yüceltecek pay çıkarıyorsunuz ya. Anca bir tarafımla gülüyorum bu rezilliğe. Adam resmen t.şk geçti, alın siz yakalayamadınız ben teslim oluyorum diye. Zorunda kalmışmış, hey Allah ım
M_PROJECT
17-09-2009, 01:36
ZANLI GÖZALTINDA
İstanbul Valisi Muammer Güler, konuyla ilgili olarak açıkalamlarda bulundu.
'Zanlı gözlem altında' diyen Vali Güler, "165 ihbar değerlendirilmiştir.... Devlet sözünü yerine getirmiştir. Bundan sonrası yargının görevi. Türk adaletinden kimse kurtulamaz. Öncelikle konuyla ilgili sıkı takip ve özel yürütülen çalışmalar nedeniyle il emniyet müdürü ve arkadaşlarını kutluyorum. Cerrah ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum" dedi.
Vali Güler, "Faiilin yakalnmasına yönelik İçişleri Bakanı ve Başbakan'ın da takipleri vardı. Zaman zaman bilgi aldılar. Gözaltına alındığı bilgisini onlara da verdik. Polsin yakalama, ele geçirme ve adliyeye çıkarma işi tamamlanmıştır" dedi.
salak lan bunlar , adam teslim olmus vali denyosu devlet gorevini yapmistir dio . gittin buldun getirdin sanki .
Ailesi tarafından Avukatına teslim ettirilmiştir .
Vali Muammer güler .
M_PROJECT
17-09-2009, 01:37
Hüseyin Çapkın'da diyor ki; "Aile zanlıyı teslim etmek zorunda kaldı."
Ya ne utanmaz, ne arlanmaz bir herif arkadaş. Bu emniyetin ayıbında bile kendini yüceltecek pay çıkarıyorsunuz ya. Anca bir tarafımla gülüyorum bu rezilliğe. Adam resmen t.şk geçti, alın siz yakalayamadınız ben teslim oluyorum diye. Zorunda kalmışmış, hey Allah ım
yardim ve yatakliktan aileyide alaymis ozaman , aile sakliyo manasi cikar o sozden .
yardim ve yatakliktan aileyide alaymis ozaman , aile sakliyo manasi cikar o sozden .
Aynen öyle yavaştan değiştirilmeye başlandı bile bazı şeyler demekki.:(
PROMINENT
17-09-2009, 01:41
bu arada ne entresanki münevver ailesi ile birlikte bahçelievlerde oturuyor....çok ilginç ya adam nerde saklanıyormuş...
bişey sorucam ntv canlı veriyor ancak sadece ses veriyor ....
canlı yayına geçebilmiş bir kanal mevcutmu denk gelen varmı ?
M_PROJECT
17-09-2009, 01:44
77 yaşındaki Hüseyin Üzmez'e 13 yıl hapis cezası verildi.
bu itouluiti de aradan cikarmislar :D
PROMINENT
17-09-2009, 01:46
Bu adam hani yurtdışındaydı aylarca yok rusya yok amerika yok londra yok ermenistan sınırı yok suriye ?öyle ise bu adam nasıl girdi yurda?
hadi diyelim bu adam hiç çıkmadı yurtdışına bahçelievlerde saklandı ? nasıl bulamadınız ya?
bu adam yurtdışına çıkıpda girdiyse çok fena..yok eğer hiç çıkmadıysa daha da fena...
devlete bak...polise bak...emniyete bak..
valiye bak kendine paye çıkarıyor verdiğimiz sözü tuttuk diye adam teslim olmasa yakalancağı yok..
birde diyorlardıki pazarlıklar devam ediyor ?neyin pazarlığı bu..
Serencebey
17-09-2009, 01:47
"Bu Türk Polisinin başarısıdır" dedi Vali Güler. Gülüyorum bende ama neremle.
Bu o.cocugu bebeyi tek basına bi kogusa yerlestirirler, el bebek gül bebek takılır orda...
Normal bi kogusa koysalar daha ilk gece keserler kafasını :D
avukat diyorki :
Emniyeti tebrik ediyorum .
Zanlının çocuk olduğunu unutmadan buna uygun hareket ettiler diyo ...
Evet merhaba çocuk ilan ediyorlar demekki ...
10 kelimenin 9 u tabi o çocuk ..
Tabi o çocuk tranvanın etkisiyle ...
Piskoloklarıda ilgilendiren bi durum tabi ..
hay avukat gibi ...
M_PROJECT
17-09-2009, 01:51
cem garipoglu 13 yasinda bile cikabilir soleyim :) cocuk dedigine gore vardir bi bildigi
Serencebey
17-09-2009, 01:53
92 dogumluymus zaten cocuk az daha kuclur :)
onursumer
17-09-2009, 01:55
teslim olmasa ben zaten yakalayacaklarına inanmıyordum çember daralıyor daralıyor dediler adam turkiyede elini kolunu sallayarak geldi teslim oldu ...
Shadow_Dancer
17-09-2009, 01:57
Bu dünyanın öteki dünyasıda var millet..
En agır cezayı verseler nolacak, 3*5 sene yatıp çıkacak hepimizde unutacaz, neleri unutmadı bu toplum..
Allahından bulsun..
ne iyi bi insanmısta teslim olmuş yakalanmıstır o pusştt
bu velet ilk sahte haber çıktığında yakalanmıştı zaten... cerraha laf atarken bunlar daha beter çıktı valiyle birlikte..
DERAN_TUYNER
17-09-2009, 02:02
Süreyya Karabulut sözlerine; "Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Ben birşeyi itiraf edeyim bu cinayetin arka bahçesinde suistimaller, hatalar çok büyük. Şimdi Türk halkının vicdanları rahat olacak. Türkiye'nin dönüm noktası oldu bu cinayet, neden çünkü böyle bir cinayet görülmüş veya şahit olunmuş bir cinayet değil. Tabi oldu ama; kesecek gidip Akmerkez'de kahve içecek yok böyle birşey 7 ay bouyunca kan kustum. Ben son yaptığım eylemde kendimi tam ifade edemedim. Yeni gelen Sayın Emniyet Müdürümüz namusunu ortaya koydu, ben de o zaman mutlu oldum. Havada sinek uçuyorsa polisimizin haberi vardır kim ne derse desin. Ama bu teslim olmadı, bu yakalandı. Önümüzdeki süreçte bu ortaya çıkacaktır. Ben zamanı geldiğinde bildiklerimi açıklayacağım, Türk halkı gerçekleri öğrensin. Elimde belge yok ama şahitlerim var. Biz aile olarak gece gündüz çalışıyoruz, dostlarımız o kadar çok çalıştı ki Garipoğlu'nun evinin içinden bile bize bilgi geldi.Ama biz kendimizi ifade edemedik, kelimeler doğru şekilde yan yana koyamadık. Ben yanlış anlaşıldım. Para kızımı geri getirir mi? Ben para alacağım kızımın hakkını arayacağım tabii ki. Allah doğrunun yanındadır kim ne derse desin bu cinayetin arka bahçesinde 20-25 kişi var sadece Cem Garipoğlu değil. Bir de başımıza filmciler çıktı ben kiminle uğraşayım. Kendimle mi uğraşayım, sağlığımla mı uğraşiayım, gazatecilerle mi uğraşayım. Ben tarih vermiyorum önümüzdeki günlerde iddia ettiklerimi açıklayacağım. Basına bir saygısızlık yaptı isem ayrı ayrı özür diliyorum."
Kaynak Haberturk
ya cok büyük dümenler var işin içinde inş ortaya cıkar hepsi
http://www.ensonhaber.com/gundem/229178/cem-garipoglu-yakalandi-.html
yusufbatırel
17-09-2009, 02:06
valı acıklama yapıyor suan
FİRARİ ŞÜPHELİ ........
şüpheli ?????
ya bu nasıl şerefsizliktir
insanlarmı bu kadar salak bunlarmı kendini cok zeki sanıyor
onursumer
17-09-2009, 02:11
FİRARİ ŞÜPHELİ ........
şüpheli ?????
evet deminden beri
şuandaki durumda firari şupheli diyor :)
DERAN_TUYNER
17-09-2009, 02:11
hazır gundem degısmısken benzıne mazota da ufak bı dokundurma olur ben cıkayım bari depoyu fulleyeyim :)
ya biraz insan piskolojisinden konuşmasından anlayan varsa anlar bu güler şerefsizinin hal tavrından konuşmasından ne büyük bir yalan söylediğini
NTV izlemek için TIKLAYIN. (http://www.tvkeyfim.com/14/Ntv.html)
92 dogumluymus zaten cocuk az daha kuclur :)
29 Ekim '91,Interpol kayıtlarında.
Bu o.cocugu bebeyi tek basına bi kogusa yerlestirirler, el bebek gül bebek takılır orda...
Aynen +100 Sapı tuttururlar orda ona..:)
29 October '91,Interpol kayıtlarında.
18 yaşının dolmasına 1 ay var yani? :).
Çocuk olarak yargılanacak sanırım.
M_PROJECT
17-09-2009, 02:19
FİRARİ ŞÜPHELİ ........
şüpheli ?????
ya bu nasıl şerefsizliktir
insanlarmı bu kadar salak bunlarmı kendini cok zeki sanıyor
ben dedim , kesin bisi cikacak ya az bi ceza alir . yada uydururlar bi yoluna.
Istilldo
17-09-2009, 02:20
kaç ay yatar çıkar ?? 18 yaşından küçük"müş", avukat olan varmı ???
kaç ay yatar çıkar ?? 18 yaşından küçük, avukat olan varmı ???
ben kanunlar dışında ekstra ağır bir yargılama bekliyorum , en azından basının bu kadar üstünde olduğu bir hadiseyken :rolleyes:
Istilldo
17-09-2009, 02:23
mapusta dötünden dikerler umarım :D
mapusta dötünden dikerler umarım :D
mapusmu ne mapusu?
gerçi suçsuz bulunup salınırsada hiç şaşırmam bu saatten sonra
Istilldo
17-09-2009, 02:28
lan 17 yaşında çocuğun o kadar sakalı olurmu ??
Hayyam Garipoğlu sümerbank davasından dolayı hapis cezası aldıktan sonra adam 1 sene boyunca kayıplardaydı herkes yurtdışında sanıyodu fakat kendisi anadolu yakasında bir dairede yaşamış 1 sene boyunca...Yavuz Semerci geçtiğimiz haftalarda yazmıştı gazetede...Amcası cem'ide saklamıştır...
Bu çocuğa belli garantiler verilmiştir yoksa çocuk manyak mı bunca gün sonra teslim olsun...Her türlü çakallığa kafası çalışan bir aile...
Ne olursa olsun iyi olmuş yakalandığı yada teslim olduğu...İnşallah içerde bir temiz döverler piçi...
Ben gerekçeyi çok merak ediyorum,ağzından duymak istiyorum.
çocuk mahkesmesınde yargılanır yaşı küçük oldgu ıcın fazla bır ceza almaz minareyi çalan kılıfını uydurur
onursumer
17-09-2009, 03:05
benim aklıma farklı bir dümen daha geldi bu 190 gunde cem e benziyen birini bulup onu teslim etmiş olmasınlar sakın :D tv de gosterdiler hacı sakallı modelinde zaten :D
streetracer_nos
17-09-2009, 03:07
bence deli raporu verirler sonrada elini kolunu sallıyarak gezer eskisi gibi
turbo&quattro
17-09-2009, 03:11
http://img16.imageshack.us/img16/7638/fft1mf375059.jpg (http://img16.imageshack.us/i/fft1mf375059.jpg/)
streetracer_nos
17-09-2009, 03:12
akepeci olmuş:D
PROMINENT
17-09-2009, 03:12
welkan şeriat...iffetsizdi recm ettim :)
18 yaşına günler kala teslim edilmesi büyük tesadüf gerçekten...
Bu 'çocuğun' yatıcağı hapisaneden,alacağı cezaya kadar herşeyi belli olduğuna inanıyorum...
Cem'e mağduru oynatmaya çalışıyorlar,avukat iki lafından biri çocuk deyip duruyor...
Yakanlandı bundan sonraki süreçte çok önemli,inşallah adil bir yargılama olur...
GokhanErol
17-09-2009, 03:19
kaç ay yatar çıkar ?? 18 yaşından küçük"müş", avukat olan varmı ???
yaştan dolayı 12-24 yıldan yargılanır ve çok sevgili polisimiz yakalayamadığı ve KENDİSİ teslim olduğu ve ağır tahrik altında olduğunu alkollu oludğunu (bunlar çoğaltıla bilir madde bağımlılığına kadar) uzun süren mahkemeler olacağı aşikar kişisel fikrim böylelerine ibret için en ağır cezayı vericeksin ama herşey iç içe girmiş durumda kısaca çok şaşırmamak lazım burası Türkiye...:mad:
Şuanda avukatıyla konuşuyolar.. Yalandan laflar duygusömürsüü peeh..:)
bilmem kaç milyon dolar verip kurtulmasın aman..
iyi olmuş insan kesmek ne demek ya hayvan herif ömür boyu yesin!
o kızın anası babası nolacak yazık! bu ülkede adalet yok arkadaslar
Şerefsiz herif keyfine göre sucuk ekmek felan istemiş...Bide avukatının konuşmasını dinledim ne kadar komik geldi...
Bu zamana kadar tezgahı kurdular teslim oldu yiyeceği cezada cok komik olucaktır.
tek ümidim bu şeref... it soyunun içeride birileri tarafından öldürülmesi yoksa bu ... oğlu ..t ile ilgili herşey çıldırtıcak benı. kanıma dokunuyo bölelerın pırım gormesi.inşallah tez elden brileri temizler bu .........
yarın istanbul emniyet müdürü ve vali istifa etmeyecek. biz yakalayamadık o geldi teslim oldu ama biz yakalacağız diye söz vermiştik demeyecek. 18 yaşının dolmasına 1 hafta kala teslim olan bu insan müsfettesini o hale getirdiği için ailesi yargılanmayacak. büyük ihtimalle psikiyatrik sorunları olduğu için ve çocuk yaşta olduğu için hepimizin beklediği bir ceza gelmeyecek. 197 (yüzdoksan yedi ) gün nerede nasıl kaldın sorusuna piyango çıktığı için ve ailesinden hiçbir maddi yardım almadığı (!) için rahatlıkla cevap verecek kendisi.
sonra sonra belki vali çıkacak diyecek ki ozon tabakası deliniyor o yüzden bu saçı aynı sakalı sadece 4-5 cm uzamış çocuğu yakalayamadık diyecek.
ve herşey 2-3 ay sonra unutulup gidecek..
Turkey welcomes you !
Tezgah çok güzel kurulmuş paranın neler yapacağını görüyoruz...Ben daha öncede söyledim idam kalkmamalıydı.
CasabLanca
17-09-2009, 08:10
bilir kişiler konuştu 10-11 sene sonra dışarı çıkması muhtemel diyorlar
sabah gördüm haberlerde hö! oldum, harbi harbi yakalanmışx , saçlar üç numara sakal desen almış başını gitmiş, planlı bi yakalanma gibi geldi bana, yaşı 17 die söylemler gelmiş :) daha önce haber ilk çıktığında 20li yaşlardaydı bu adam nasıl küçüldü? ben hiç 17 yaşında bi çocuun suratında bu kadar sakal görmedim, kimse de göremez , görse de o çocuk 17 DEĞİLDİR ! ,ve ne tesadüfdürki reşit olmaya az kala yapmış bu cinayeti :) hastırın ordan :@ eminimki yine paranın gücüyle nüfus cüzdanını değiştirmiştir bu adam , çocuk suçundan 11 sene alır çıkar, yoksa müebbet alacağını biliyor... kıskaç daraldı die teslim olduğunu sanmıyorum , elbet bi plan var bu işin içinde... allah nası biliosa öyle yapsın...
mgnPower
17-09-2009, 08:18
kucucuk yasindan dolayi cocuk subede yargilanir bir daha yapma emi cisss derler bi kac ay yatar iceride en kodomanindan satafatli sekilde basarlar parayi huzur ve suu icinde... sonra sessizce serbest birakilir yarin birgun gelir bizide keser...
..ben hiç 17 yaşında bi çocuun suratında bu kadar sakal görmedim, kimse de göremez , görse de o çocuk 17 DEĞİLDİR ! ,ve ne tesadüfdürki reşit olmaya az kala yapmış bu cinayeti :) hastırın ordan :@ eminimki yine paranın gücüyle nüfus cüzdanını değiştirmiştir bu adam...
Sonuna kadar katılıyorum Tayfun. Bunun gibi köpeklerin başını ezmek şart da para konuşuyor malesef...
Sabah sabah sinirlendim yine...
overblack
17-09-2009, 08:30
max 7 sene yatar çıkar.
Future_King
17-09-2009, 08:34
17 yaşında bundan beter sakallı tanıdıklarım vardı walla...he bu şerefsiz bencede 17 den buyuk ve nufus cuzdanı kucultuldu bu sure zarfında.Malesef Türkiye gerçeklerinde ve hukukunda çok fazla yatmaz diye düşünüyorum.
ibret için idam etmiceksin kazara öldürüceksin...gerekli mesajı vericeksin..ama....
ulasstoprak
17-09-2009, 08:35
Ve alt yapı hazırlanır gerekli tüm merciler ceme göre ayarlanır cem herşey hazır evladım gitte bi teslim oluver 5 yıl artık takılacaksın içerde sonrası allah kerim mafyamı olursun düzenbazmı orası sana kalmış...
CasabLanca
17-09-2009, 08:36
kemik testi yapılacakmış gerçek yaşını öğrenmek için
bu kadar rezillik anca ülkemizde yaşanır, bu durumdam emniyet, vali ve siyasi kanat ders çıkarmalı ve derhal ilgili kişileri görevden almalıdır... ama nerde bizde böyle duyarlı koltuk sevdalısı olmayan insanlar...
bu cemin yapdıklarını sizler gibi bende kesinlikle tasvip etmiyorum ama sizce kızın anne ve babasının hiçmi suçu yok? neden takip etmemişler kollamamaışlar kızlarını? bu kız çocuğu her zaman dikkat edilmesi lazım değilmi?
kemik testi neden evde mi doğmuş ???? kemik testi %100 sonuç vermez. çocuk zaten 17 yaşında ne olursa olsun 5 sene civarı yatıp çıkacak eğer medya bu kadar ilgilenmeseydi belki daha az yatardı.
Bu işte de ayrımcılık var sonuçta izmir'de 2 çocuk 3 gün içinde 3-4 kişiyi tabanca ile yaraladı peki bunun karşılığında ne ceza aldılar kocaman SIFIR ifadesi alınıp salıverildi. Bi insanı parçalamak ne kadar piskopatca ise bikaç gün ara ile 3-4 kişiyi sebepsiz yere vurmakta o kadar piskopatçadır.
Kızı takip etmemelerine birşey diyemicem ama babasının para mevzularına çok sinir oldum. Yok 5milyon euro isterim tazminat, yok dizi çekilirse benim payım nolacak. Yazık yani.
Bulut Y.
17-09-2009, 08:46
Kızı takip etmemelerine birşey diyemicem ama babasının para mevzularına çok sinir oldum. Yok 5milyon euro isterim tazminat, yok dizi çekilirse benim payım nolacak. Yazık yani.
aynen katılıyorum +1
ahmetuygur
17-09-2009, 08:58
babası şereffsizin tekii!!
Ve alt yapı hazırlanır gerekli tüm merciler ceme göre ayarlanır cem herşey hazır evladım gitte bi teslim oluver 5 yıl artık takılacaksın içerde sonrası allah kerim mafyamı olursun düzenbazmı orası sana kalmış...
abı turkıyede sokaga cıksa öldururler:bu veletı
Sonrasında türkiyede durmaz bence yurtdışında herşeye devam.
ulasstoprak
17-09-2009, 09:08
abı turkıyede sokaga cıksa öldururler:bu veletı
hiç kimse bişee yapmaz tam tersi yalakası çok olur paranın açamayacı kapı yok baksana en başta kızın babası nasıl davranıyo....:ofk::ofk:
hiç kimse bişee yapmaz tam tersi yalakası çok olur paranın açamayacı kapı yok baksana en başta kızın babası nasıl davranıyo....:ofk::ofk:
orasıda dogru kafalar ıyıce karıstı gorelım sonunu bakalım
bu kadar rezillik anca ülkemizde yaşanır, bu durumdam emniyet, vali ve siyasi kanat ders çıkarmalı ve derhal ilgili kişileri görevden almalıdır... ama nerde bizde böyle duyarlı koltuk sevdalısı olmayan insanlar...
bu cemin yapdıklarını sizler gibi bende kesinlikle tasvip etmiyorum ama sizce kızın anne ve babasının hiçmi suçu yok? neden takip etmemişler kollamamaışlar kızlarını? bu kız çocuğu her zaman dikkat edilmesi lazım değilmi?
kız erkek ayrimi neden yaptin ki;
erkek olunca serbest olma luksu falan mi var?.
suclu olan baba var zaten oda cem'in babasi, kanlari temizle sonra hicbiseyden haberim yok diye piskin davran ohhh ne ala memleket
ulasstoprak
17-09-2009, 09:13
herşey boş arkadaşlar gündem gene oyalıyo kimbilir ardından gene neler çıkıcak...
Ya isterse 1 ay yatsın çıksın. Dışarda bunu gören 1000 kişiden 950si tükürse boğularak ölür zaten. Ben şahsen izmirde yayan görsem geri geri gelirken görmem altıma alırım.
NTV gösterdi az önce cocuk mahkemesinden cıkarken, neresi cocuksa o.cocugunun...
Vatandas toplanmıs linc etmeye ama nerde o günler, 5 tane escort aracı bi otobüs dolusu cevik kuvvet falan, sanki basbakanı koruyorlar.
Hersey kılıfına uydurulmus tabiki, yoksa teslim olurmuydu?
Bu arada olan ölene oldu yine, babası serefsiz para pul pesine düstü, bu p.c 10 sene max yatar cıkar, hatta o 10 sene icinde de geceleri evine bile gönderirler belki de.
Adalet yokki ülkede, para kimdeyse güc de onda...
EfeTopcu
17-09-2009, 09:26
şükür......!!!!!!!!!!
M_PROJECT
17-09-2009, 09:28
NTV gösterdi az önce cocuk mahkemesinden cıkarken, neresi cocuksa o.cocugunun...
Vatandas toplanmıs linc etmeye ama nerde o günler, 5 tane escort aracı bi otobüs dolusu cevik kuvvet falan, sanki basbakanı koruyorlar.
Bu arada olan ölene oldu yine, babası serefsiz para pul pesine düstü, bu p.c 10 sene max yatar cıkar, hatta o 10 sene icinde de geceleri evine bile gönderirler belki de.
cekse biri bunu eskaza bole adliye girisinde felan vursa yemin ederim 30 seneden assa yatmaz , dedigin gibi buda 10 yilda cikar oda max
İbrahim Erdem
17-09-2009, 09:29
Burası Türkiye!:mad:
cekse biri bunu eskaza bole adliye girisinde felan vursa yemin ederim 30 seneden assa yatmaz , dedigin gibi buda 10 yilda cikar oda max
Aynen öyle kardesim...
Hayır bi de cocuk mahkemesi neden?
Kızın kafasını kesmis, hala cocuk gözüyle bakılıyor.
Bundan olsa olsa o.cocugu olur, baska bisey olmaz.
O kadar bile yatmayacak 4 5 sene sonra beachlerde çekilmiş resimleri görürsün.
çocuk
kendi teslim oldu
kafası güzeldi
kız kendi isteği ile eve geldi
vs.vs.vs.
sevinsem mi üzülsem mi? adamı koskoca emniyet yakalayamadı, kendi geldi teslim oldu. şimdi 18 yaşında altında diye ceza durumu hafifler ki sanki yaptığı çocuk işi mi?
depresif
17-09-2009, 09:34
Burası türkiye! kıza tecavüz edilir kızın hayatı darmaduman edilir sonra kodaman amcası gelir çocuğu serbest bıraktırır herkes kafasına göre dolaşır oluyo böle seyler ne yazıkki şerefsizlikten itlikten başka bişi yok canım türkiyemde....
Hastaneden de deli raporunu alırlar direkt serbest kalır bence :) ''çocuk'' izlediği filmden etkilenip aklını yitirmiş gibi bi nedenle . Kızın babasının neden kızını serbest bıraktı gibi sölzere katılmıyorum . Tool'unda dediği gibi erkek neden serbest ? Herkes kızının nereye gittiğini peşine düşüp kontrol mu ediyor ? Ya da kızı biriyle cıkmaya basladıgında gidip cocukla tanıstıp , doktor raporu , katillik potansiyeli testi faln mı yaptırıyo ? Bizler ailelerimizin sürekli bize nereye gittiğimizi , ne yaptıgımızı sormasından rahatsız oluruz ama böyle bir olay olunca babayı suclu tutarız . :)
sportinger
17-09-2009, 09:36
Bune istanbulmuş ya 7 ay saklan kimse görmesin:D sonuç ne olacak. 5 yicek 15 mi, ne yerse yesin. hayyam bey 3 milyonu kızın babasına vercekse, hapisane müdürünede yarısını verir yigeni evde yatar akşamları. hatta sıkılırsa biner kayıgına 10 gün gezer gelir. bizde Türkiyede parayla neler yapıla bilecegini daha iyi ögrenmiş oluruz...
Geçen gün gazetede sniper çocuklar diye haber vardı 3 kişiyi yaralamışlar şu ufak misket atan tüfeklerle.
Bilgisayar oyunundan etkilendik demişler.
yakalanması cok garip sel felaketinden sonra özellikle.bence hepsi bir senaryo.kadir topbaşın tamda köşeye sıkıştığı zamanda bu veledin ortaya cıkması türk polisinin bence başarısı değil.eleman kendi teslim oldu.
Bundan olsa olsa o.cocugu olur, baska bisey olmaz.
:icon_tup:
"Çember daraldı, yakalamamız an meselesi" -- "Teslim olacak, sakalının uzamasını bekliyoruz"
(:
Tayfun-E30
17-09-2009, 10:11
artık her televizyonu açtığımda ağlak baba çıkmayacak karşıma...
sakal uzamista, saclar miss gibin berberin hayati kurtuldu ellam :D
egeturbo
17-09-2009, 10:12
abi adamlar her şeyi planladı 17 yaşına şimdi içeri gircek 18 yaşında küçük olduğu için bikere daha az bi ceza verilecek benim düşüncem + yok pişmanım iyi haller falan bide ordan düşürürler cezasını + avukatlarıda en az cezayı almasını sağlar yakıdna halkın arasıne tekrar karışır
nitrO_Oxide
17-09-2009, 10:17
Valla ben sizin gibi kesin konuşamıyorum yakalanması hakkında ama ortada birseylerin oldğu kesin gibi.Fakat şuda bi gerçekki ister 17 olsun ister 27 babası zengin olan kişi içerdede dısardada herturlü rahat eder.
Umarım adalet yerini bulur ve hakettiği cezayı çeker.5 sene bile alsa emin olun o 5 sene ona 50 sene gibi gelir.Büyük ihtimallede kafayı yemiş olur zaten:icon_tup:
overblack
17-09-2009, 10:17
Atatürk Kılık Kıyafet Devrimini yaptı.Eğer İstanbul'da fatih,sultanbeyli gibi semtlerde sen bu kılık kıyafet devrimine uymassan ben 50 tane adam keserim ,giyerim çarşafı peçeyi kadın kılığında gezerim.sakallarım uzayınca kafana sarığı takarım üzerime entari giyerim elimede bir asa alır gezerim kimse tanıyamaz.Başımızdaki adamlar o kadar cahilki memleketteki kılık kıyafet kanunu olmak üzere birçok çağdaş uygarlık seviyesinde kanun ve uygulamayı sadece Atatürk'e karşı oldukları için uygulatmıyorlar,çiğnenmesine göz yumuyorlar.Belki de işlerine gelmiyordur.Kendilerininde yediği naneler varsa arasıra etek giyip peçe takıp geziyorlardır.zaten bunlarada bu yakışır ;)
suclu olan baba var zaten oda cem'in babasi, kanlari temizle sonra hicbiseyden haberim yok diye piskin davran ohhh ne ala memleket
tam olarak öyle değil tabiki erkek çocuğuda kollanır ama kız evladı erkeğe göre daha dikkat edilmesi gerekir bence sonuçda namus onda var...
cem ne kadar suçlu ise bir o kadarda kızın aileside suçludur ve ceza almalıdırlar...
En sonunda yakalanmış çeksin cezasını babasızın cocugu.
Tayfun-E30
17-09-2009, 10:21
giricek 10 sene f tipinde yatıcak çıkıcak yok estetik olmuş yok o olmuş yok içerde rahat eder yok çıkar akşamları evine gider ftipinde neyin rahtını edicek bi kısımda inanmış estetikle başkasını sokmuş içeri komik... vatansever diye geçiniyoruz ama her fırsatta muz cumhuriyeti yapıyoruz burayı... çocuk reşit değilse karşı dava açılık kemik testi yapılır hastene kaydı istenir...
Ama hep öyle değil midir ?
Kız çocuğu daha çok kollanır,dikkat edilir.Başı boş bırakılmaz.
"Kızını dövmeyen dizini döver." demişler. :)
bu sözü cok sacma buluyorum.sen kızını okutma cahil olsun dünyadan bi haber.sonra dizini döv sacma.okusun kız cocuğu calışsın kendi aayakları üstünde dursun sonra başına kötü bir şey geliyormu gör.
valla o kollanan kizlarin cafede ne fantezik muhabbetler yaptigini ben iyi biliyorum :D
cogu delikanlidan marjinal onlar..
ortada katledilen bir insan var kiz erkek olmasi neden onemli hala anlamadim sahsen...
Cem in 17 yaşında olduğundan şüphem yok , abisi Levent 90lı , kuzenimle bir dönem basket oynadıkları için hatırlıyorum Cem de izlemeye fln gelirdi .
Cinayeti de işlediği tarihteki yaşı baz alınıyor. Bu yüzden çocuk mahkemesince yargılanmakta.
türkiyedeki adalet sistemine fazla yükleniyosunuz abd'deki simpson cinayetini düşünün adam serbest kaldı.....
şimdi ben kızımın peşinden koşmasam bu bi başkasına onu taciz, tecavüz ve öldürme hakkını mı verir.
masai mara düzlüklerinde yaşayan otçul hayvan sürüsümüyüz yoksa insan evladımıyız bu kadar saçma bi bakış açısı olamaz neden sahip çıkmak zorunda olacakmış nerde yaşıyoruz kimiz biz
Kızını dövenlerinde nerelerini dövdüklerini görüyoruz karşı cinsiniz bu kadar basit görmeyin.
Erkekler hiçmi öldürülmüyor ankara çöplüklerinde içorganları boşaltılmış delikanlılardan haberin yok galiba
giricek 10 sene f tipinde yatıcak çıkıcak yok estetik olmuş yok o olmuş yok içerde rahat eder yok çıkar akşamları evine gider ftipinde neyin rahtını edicek bi kısımda inanmış estetikle başkasını sokmuş içeri komik... vatansever diye geçiniyoruz ama her fırsatta muz cumhuriyeti yapıyoruz burayı... çocuk reşit değilse karşı dava açılık kemik testi yapılır hastene kaydı istenir...
Bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım,
Sahilde kaza yapıyor, kaldırıma çıkıyor. Kaldırımda kayarken 3 kişinin ölümüne sebep oluyor. Fazlasıyla alkollü.
Karakoldu, mahkemeydi, cezaeviydi derken.
Olaydan 2-3 sene sonra caddede gördüm kendisini.
E şimdi muz cumhuriyeti demeyelim de ne diyelim.
İyide ulkeyı bu kadar kotülemek ne kazandırıyor acaba merak ediyorum? Biz bir kaç ülkeye istihbarat veya asayiş olarak dersler verdiğimizi biliyorum turkiye bu konuda bence bir çok yerden otede ama bızım kanımızda var hep kotulemek...
Bu işin içinde bambaşka işler var at gözlüğü ile bakmanın anlamı ne ki? yanı bir sarışın cocuk lafı geçti diye bole piskopatlık yapabılcek turdemı bu cocuk?
Amaç çok farklı baksanıza halen daha ne dıyor ben babam ıcın teslım oldum onun tutuklu olması uzuyordu benı diyor vede hep istanbuldaydım diyor ya mumkunmu sizce bu? Ama ben isterdımkı bir baskınla operasyonla alınsın bu çoçuk ve kayıt altına alınsın bole olması hiç iyi olmadı...Madem muz devleti olmasını ıstemıyoruz o zaman bizi polis cevırdığındede tanıdığımız eşimiz dostumuz olan komserleri polisleri armaya çalışmıyacaz...
ecthelion
17-09-2009, 11:54
sucuk ekmek mi istemiş?
ıstanbul emnıyetınede bravo gercekten ...200 gun ıstanbulun ıcınde olan bırını yakalayamadılar...yurt dısına cıktı dıye bır cok ulke emnıyet teskılatına haber verıldı...ne oldu dunyaya rezıl olduk...7 fılmındekı gıbı teslım olmasa bulunmıcakmıs...neyse kızın ruhu rahat etmıstır artık sanırım...
erken çıkartırlar, para var nasılsa...!
ecthelion
17-09-2009, 12:01
ıstanbul emnıyetınede bravo gercekten ...200 gun ıstanbulun ıcınde olan bırını yakalayamadılar...yurt dısına cıktı dıye bır cok ulke emnıyet teskılatına haber verıldı...ne oldu dunyaya rezıl olduk...7 fılmındekı gıbı teslım olmasa bulunmıcakmıs...neyse kızın ruhu rahat etmıstır artık sanırım...
evet evinden 15 km uzaktaymış :soru:
Tayfun-E30
17-09-2009, 12:10
Bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım,
Sahilde kaza yapıyor, kaldırıma çıkıyor. Kaldırımda kayarken 3 kişinin ölümüne sebep oluyor. Fazlasıyla alkollü.
Karakoldu, mahkemeydi, cezaeviydi derken.
Olaydan 2-3 sene sonra caddede gördüm kendisini.
E şimdi muz cumhuriyeti demeyelim de ne diyelim.
o yasa değiştir artık...bu gibi bir çok yasal düzenleme yapılması gerekiyor orası çok ayrı konu ama,
mahzentinde vurguladığı gibi her fırsatta bu hükümeti yerin dibine vurmanın manası yok... kimse öyle hapisten çıkıp gezemez öyle estetik mestetik yapılamaz hapishane yol geçen hanı değil kafasına göre kimlik değiştiremez öyle şeyler filimlerde olur realde olmaz...
İşte benim bu konuda eleştirdiğim nokta gerekli yasal düzenlemeler. Bu zamana kadar yapılmaması. Elinde 1 gecede tüm düzenlemeleri yapabilme gücü var iken yapmaman.
Arkadaşım bile olsa 3 canın bedeli 3 sene olmamalı. Mantığım kabul edemiyor bunu. Keza cem de 6-7 sene yatar da çıkarsa bunu da mantığım kabul etmez. Can bedeli bu kadar basit olmamalı. Olursa da yasal düzenlemelerin yapılmamasını haliyle eleştirmek gayet doğal.
Hapishaneden çıkma, eve gitme vs konularında hemfikirim. Filmlerde oluyor o :)
ha bu arada, bahsettiğim olayın yaşandığı dönemde bu hükümet mi vardı bilmiyorum. x hükümetini eleştirip y hükümetini eleştirmemezlik yapmıyorum. Emin değilim ama o dönemler sanırım hükümette akp yoktu. O yüzden eleştirim akp'ye değil, varolan iktidara yönelikti. Ve dün nasıl iktidarın yanlışını eleştirdi isem bugünde yanlış olduğunda eleştiririm. Bekleyelim görelim bakalım çıkacak cezayı.
o yasa değiştir artık...bu gibi bir çok yasal düzenleme yapılması gerekiyor orası çok ayrı konu ama,
mahzentinde vurguladığı gibi her fırsatta bu hükümeti yerin dibine vurmanın manası yok... kimse öyle hapisten çıkıp gezemez öyle estetik mestetik yapılamaz hapishane yol geçen hanı değil kafasına göre kimlik değiştiremez öyle şeyler filimlerde olur realde olmaz...
Ben hükümeti savuunmadım bunu belirtmek isterim bu arada...İstanbul emniyeti eğerki boye bir katil zanlısını 200 gun boyunca İstanbu da olmasına rağmen yakalayamıyacak bir beceriksizliğe sahıp olsaydı kusura bakmayında her gun bir yerde bombalar patlat yağmalamalar olur yanı emniyet güçlerimiz bu kadar boş değil bunu bılmek gerekir..Benım demek istediğim bu...
Serencebey
17-09-2009, 12:18
eminyete laf etmıolarkı mehmet yargı organlarını sorguluolar :)
Tayfun-E30
17-09-2009, 12:21
bende yanlış yazmısım zaten bu hukumetle ne işim molur yaaaa :d
eminyete laf etmıolarkı mehmet yargı organlarını sorguluolar :)
Bu tarz birr kaç yazı gördüğüm için yazdım Burakcım, daha oncede belirttiğim gibi bişeylerin üstünen oynanıyor bu barız bellı ama bız buradan anlayamıyoruz muhtemelen cocuk halen daha buyuk bır cesaret ile ben babamın goz atında olmasına uzulduğum ıcın teslım oldum dıyebıılıyor benim tek yakııştıramadığım bu keşke guzel biir baskın ıle alsalardı deliğindne bunu..:icon_tup:
Cem in 17 yaşında olduğundan şüphem yok , abisi Levent 90lı , kuzenimle bir dönem basket oynadıkları için hatırlıyorum Cem de izlemeye fln gelirdi .
Cinayeti de işlediği tarihteki yaşı baz alınıyor. Bu yüzden çocuk mahkemesince yargılanmakta.
evet bizim sokakta çocuk karakolundaydı :icon_tup:
Buğra A.
17-09-2009, 12:32
Şükürler olsun ki teslim olmuş.
eleman evin dibinde bahçelievler bakırköy kavşağında teslim edilmiş :) sabahtan hareketlilik vardı zaten.
200 gün boyunca bu çocuk burnumuzun dibindeymiş,valla helal olsun çocuk koskoca bir emniyet müdürüne mal oldu valla.Adamın ayağını kaydırdı.Sonrada elini kolunu sallaya sallaya piyasaya çıktı.Bu çok garip geldi bana...Çocuk mahkemesinde yargılancak olması da az ceza almasını sağlayacak bence.
Televizyonda "biz yakaladık" açıklamalarını duydukça deli oluyorum. Yahu adam teslim oldu, neyini sen yakaladın. Giderdin, bulunduğu eve operasyon düzenleyip söke söke alırdın o zaman sen yakalamış olurdun. Biz de ayakta alkışlardık.
eleman evin dibinde bahçelievler bakırköy kavşağında teslim edilmiş :) sabahtan hareketlilik vardı zaten.
zengin çocuğu.. bi şekilde kılıf uydurur hafifletirler cezasını..
İşte Cem Garipoğlu'nun ilk ifadeleri
"Bavula sığmadığı için cesedi testereyle parçalayıp gitar kutusuna koydum"
17.09.2009 08:40
Münevver Karabulut cinayeti zanlısı Cem Garipoğlu'nun İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki polislerle sohbeti sırasında, "Ceset bavula sığmadığı için başını kestim" dediği öğrenildi. Garipoğlu'nun, hiç yurt dışına çıkmadığını söylediği, babasının hapiste olmasına üzüldüğü için de teslim olmayı istediği belirtildi.
Edinilen bilgiye göre, Cem Garipoğlu'nun Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanmadığı bildirildi. Garipoğlu'nun polislerle sohbeti sırasında, tanımadığı bir kişi tarafından bilmediği bir eve götürüldüğü, evin de bahçeli olduğunu söylediği öğrenildi. Cinayet günü Münevver'i okuldan aldığını kaydeden Garipoğlu'nun, annesini arayarak bir arkadaşıyla eve geleceğini ifade ettiği, cinayetten pişmanlık duyduğunu belirterek, "Keşke o ölmesiydi ben ölseydim." dediği bildirildi. Polislerin cesedin kafasını niçin kestiği yönündeki sorusuna da, "Bavula sığmadığı" için yanıtını verdiği öğrenildi.
Cem Garipoğlu'nun ayrıca, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildiği sırada psikolojisinin iyi olmadığı, eli ve ayağının titrediği ifade edildi.
Garipoğlu'nun ifadesinden dışarıya şu başlıklar sızdı:
"Yurtdışına çıkmadım, İstanbul'daydım. Tanımadığım bir kişi bilmediğim bir eve götürdü, o evde kaldım
"Bavula sığmadığı için cesedi testereyle parçalayıp gitar kutusuna koydum"
"Etiler'deki cesedi bıraktığım yeri rasgele seçtim"
"Çok üzgünüm anlık bir olaydı. Keşke o ölmeseydi ben ölseydim"
"Olayda satanizm yok"
"Bahçeşehir'deki evde 700 bin dolar yoktu"
bu cocuk bence max 3 yıl yatar cıkar.
Münevver'in ailesini çıldırtan pankart
"3 milyon Euro'ya satılık kız, müracaat Süreyya Karabulut"
17.09.2009 13:34
Münevver Karabulut cinayeti zanlısı Cem Garipoğlu'nun getirildiği İstanbul Çocuk Mahkemesi'nin karşısındaki bir binaya asılan "3 milyon Euro'ya satılık kız, müracaat Süreyya Karabulut" yazılı pankart gerginliğe neden oldu. Karabulut ailesinin tepkisi üzerine polis pankartı indirdi.
Cem Garipoğlu'nun getirildiği İstanbul Çocuk Mahkemeleri önünde pankart gerginliği yaşandı. Gerginliğe, mahkeme karşısındaki bir binaya asılan "3 milyon Euro'ya satılık kız müracaat Süreyya Karabulut" yazılı pankart neden oldu. Pankartı gören gazeteciler, resim atölyesi olarak kullanılan binaya doğru yönelirken, Karabulut ailesinin fertleri de koşarak binaya girdi. Münevver Karabulut'un kardeşi ve diğer akrabalarının binaya çıkmasına izin vermeyen polis pankartı indirdi. Pankartı asanı bulamadıklarını söyleyen polislere aile üyeleri tepki gösterdi.
Bu arada, adliye önünde bekleyen bazı vatandaşlar da Cem Garipoğlu aleyhine slogan attı.
CİHAN
cocuk yası göz önunde buludrularak tutuk surecındekı pısmanlık pıskolojık durumu vs vs pişmanlık olayları
pıskıyatrı raporunda ruh saglının cıddı anlamda etkılendı cartu curtu derken tutuk surecınde her yattı bır gün 2 gun sayılmasından dolayı
max 3 4 yıl arası alıp olayı bıtırcekler
Üstelik kendi teslim oldu en baba 3 yıl yatar .
Birde bu lavugun anası amerikada babası cezaevinde hangi ailesi teslim ettiki ?
Boost Up
17-09-2009, 12:50
Az önce gazeteyi okurken birşey dikkatimi çekti. Gazeteler gece 12 gibi basımdan çıkıyor diye biliyorum. Bu olay saat bildiğim kadarıyla 2.30 da ortaya çıktı. Gazeteler nereden biliyor ki böyle bir olayın olacağını, gece 2.30 da basımda gazete olmuyor, o tür haberler bir sonraki günün gazetesine çıkıyor. Yanılıyor muyum?
Serencebey
17-09-2009, 12:57
00:45te teslım oldu dun gece
valla o kollanan kizlarin cafede ne fantezik muhabbetler yaptigini ben iyi biliyorum :D
cogu delikanlidan marjinal onlar..
ortada katledilen bir insan var kiz erkek olmasi neden onemli hala anlamadim sahsen...
şimdi ben kızımın peşinden koşmasam bu bi başkasına onu taciz, tecavüz ve öldürme hakkını mı verir.
masai mara düzlüklerinde yaşayan otçul hayvan sürüsümüyüz yoksa insan evladımıyız bu kadar saçma bi bakış açısı olamaz neden sahip çıkmak zorunda olacakmış nerde yaşıyoruz kimiz biz
Kızını dövenlerinde nerelerini dövdüklerini görüyoruz karşı cinsiniz bu kadar basit görmeyin.
Erkekler hiçmi öldürülmüyor ankara çöplüklerinde içorganları boşaltılmış delikanlılardan haberin yok galiba
bu sözü cok sacma buluyorum.sen kızını okutma cahil olsun dünyadan bi haber.sonra dizini döv sacma.okusun kız cocuğu calışsın kendi aayakları üstünde dursun sonra başına kötü bir şey geliyormu gör.
Ben bu sözü savunduğumu ya da sonu kadar desteklediğimi söylemedim ki... :)
Yıllardır öyle gelen bir alışkanlıktır bu.
Değiştirilmeli mi,kesinlikle...
Aşırı baskı yüzünden sapıtıyorlar. :D
Boost Up
17-09-2009, 12:58
00:45te teslım oldu dun gece
Abicim 00.45 bile geç. Bir şampiyonlar ligi maçı oluyor 21.45 de başlıyor 23.30 da bitiyor, ertesi günün gazetesi geç geliyor. 00.45 de olsa bile genelde çıkmaz haber. En azından öyle biliyorum:)
(Yanlışsam düzeltin, hatalı olabilirim:o)
yanılıyorsun o eskidendi matbaa teknolojisi artık buna izin veriyor
Abicim 00.45 bile geç. Bir şampiyonlar ligi maçı oluyor 21.45 de başlıyor 23.30 da bitiyor, ertesi günün gazetesi geç geliyor. 00.45 de olsa bile genelde çıkmaz haber. En azından öyle biliyorum:)
(Yanlışsam düzeltin, hatalı olabilirim:o)
Doğru olsa 23.30'da normal süresi biten, uzatmalara giden, uzatmalarda da eşitlik sağlanamadığı için penaltılara kalan bir maçı ertesi gün okumamız mümkün olmazdı.
Penaltılarında bitmesi 00.30'u bulur. E bunun sayfa düzeni, yorumu, fotoğrafları, köşe yazarlarının yazılarını düzenlemesini de ekle. Oluyormuş demekki =)
olcay_bora
17-09-2009, 13:07
müebbet versinler içerde ztn bunu napcakları belli
Tayfun-E30
17-09-2009, 13:07
sabah foxtaki sabahhabercisi söyledi gazetelerin bazılarına yetişmiş bazılarına yetişmemis bölgesel olarak farklılık olmuş falan...
böyle bir haber için baskıyı durdurunnn diye ortalıkta koşan biri mutlaka çıkmıştır her gazete için ...
medyamızı da tebrık etmek lazım gercekten ıstanbul emnıyetı bıle ellerıne su dokemedı...nasıl bır ıstıhbarat varsa ...bazı kurumlara ornek olur belkı...cok merak edıyorum kac yıl ceza alıcak acaba!
Sabaha karşı gelişen olaylarda gazete sürmanşet çıkabiliyor :)
merak etmişimdir hep :D
Gazete web ofset makinalarında basılır. Bu makinalar o kadar devirli çalışırki 1 saatte istanbulun istiyacını karşılayacak kadar baskı yapar. Hatta eski türk filmlerinde eski model web ofsetler gözükür..
Muhtemelen büyük şehirleri anlık olay için son baskıya alırlar. Taşra ilk baskılarda çıkar sevk edilir.
Bir web ofset memleketin heryeri bunlarla dolu.
http://www.tks-net.co.jp/jpg_e/CT8200CMCD_e.jpg
Sabaha karşı gelişen olaylarda gazete sürmanşet çıkabiliyor :)
merak etmişimdir hep :D
Öğlen gazeteyi okurken,"Yenile" butonu da olsa. :rolleyes:
herkes içerde hallederler diyor ama kimbilir içerde suan ne tezgahlar dönüyor cezayı merakla bekliyoruz bi 200 günde bu dönem sürer heralde yok adli rapor yok kemik incelemesi yok kıl yok tüy bakalm görecez nolacak herkes öfkeli
lucky Jackal
17-09-2009, 15:22
arkadaslar biraz once ceza hukuku hocamlada konustuk,konusu gecti.17 yasinda oldugundan,teslim oldugndan,pismanim dedgine kadar bir suru sebepten dolayi 25 yasinda cikar jipine biner yine dedi.maalesef burasi turkiye,icerde hallederler falan isleride hikaye,o parayla icerde kral gibi yasanir
SerdaR A.
17-09-2009, 15:24
arkadaslar biraz once ceza hukuku hocamlada konustuk,konusu gecti.17 yasinda oldugundan,teslim oldugndan,pismanim dedgine kadar bir suru sebepten dolayi 25 yasinda cikar jipine biner yine dedi.maalesef burasi turkiye,icerde hallederler falan isleride hikaye,o parayla icerde kral gibi yasanir
zaten içeri atıncada tek kouşta kalır bence bu olaydan
onursumer
17-09-2009, 15:25
çocuk mahkemesinde yargılanıyor diyordu tv ler kılıfına uydurmasalar teslim ederlermiydi çocuğu
bizim emniyet muduru falanda çıkıp çember daraldığı için teslim etmek zorunda kaldılar diyo :D
çocuk teslim olur olmaz pişmanım bir anda oldu vs demeye başladı bile :)
lucky Jackal
17-09-2009, 15:38
zaten içeri atıncada tek kouşta kalır bence bu olaydanaynen oyle,bana bunu soyleyende ceza hukuku profosoru oyle bos adam deil.maalesef gorursunuz 25inde disarda jipiyle gezerken
içeride 25 yaşına kadar koruyabilrler mi acaba bu cem i diğer mahkumlardan..
mgnPower
17-09-2009, 15:43
ozel kogusa alirlar parasi ile degilmi ? zaten bi iki seneye kalmaz bi kilif uydurup cikar.
Sonra , cepçiler kapkaççılar gündüz vakti arba soymalar , bu insanlar nereden cesaret alıyorlar diyoruz.. adam 17 yaşında kızı doğramış resmen. vatandaş çok yatmayacağını biliyor resmen daha mahkemeye çıkmadan
Vahşice katledilen bir canın bedeli için maksimum 24 yıl hapis cezası verilebilecek. Bukadar ucuza yaşıyoruz işte, canımızın değeri bukadar ediyor anca. Hiçbirşey öleni geri getirmez ama bir canın bedeli ya idam yada müebbet olmalı. Şimdi bu şahsiyetsiz şahsiyet diğer arkadaşların da dediği gibi en faz 10 yıla dışarda, kimbilir çıktıktan sonra ne sapkınlıklar daha yapacak. Bunları gördükten sonra gelde hukuğa adalete güven. Kimine ters gelebilir ama kan davası bile daha adaletli geliyor bana böyle durumlar için.
İnşallah şöyle güzel bir koğuşa düşerde, hapisten çıkana kadar her geceden sabaha kadar buna mokako yaparlar.
bu çocuğun yatıcağı koğuş çoktan hazırlanmıştır merak etmeyin...kız öldüğü ile kaldı...
yahu ne 25 yaşından bahsediyosunuz 25 yasında cıkması demek 7 yıl ceza alması demekki bence ole biseyin imkanı yok..
tekrarlıyorum max 3 sene yatar.
Ferhat_V
17-09-2009, 16:47
hayırlı olsun vatana millete..saklayanada helal olsun istanbulda saklandıysa gerçekten.
ya ne war ıstanbulda saklanmakta havuzlu bır vılladan dısarı cıkmadıktan sonra
ne zaman gordunuz bır evın kapısını polis çalıp kımlık kontrolu yaptıgını ?
veya zıfır zindan camlı bır mercedesı nezaman polis çevirmiş ?
istanbulda saklanmak çokda zor değil bence
veya zıfır zindan camlı bır mercedesı nezaman polis çevirmiş ?
sürekli çevirir ilk olarakta onları çeviriyor zaten polis, saklanma konusundada istihbarat alınmadığı yada şüphelenilip izin alınmadığı sürece ev aranmaz o yüzden saklanmak kolay bilinmiyorsa
streetracer_nos
17-09-2009, 18:34
yahu ne 25 yaşından bahsediyosunuz 25 yasında cıkması demek 7 yıl ceza alması demekki bence ole biseyin imkanı yok..
tekrarlıyorum max 3 sene yatar.
3 sene bile yatmaz babası 3 mlyon euroya tav cocugada deli raporu verirler sonra alemlere pavyonlara devam :D
Tv de izlerken gördümde aklımda takılı kaldı saç traşı olmus ama sakalları bilerek bırakılmıs acaba o şekilde bi mesaj mı veriliyor bakalım gün geçtikce neler cıkacak.
Kız öldüğü ile kaldı. Gencecik can gitti. Bana sorarsanız tamam çocuğun yaptığı normal değil. Ama basın keşke her katilin, tecavüzcünün bulabilinmesi için bu kadar çaba gösterse. Ayrıca bana göre de çoçuğun ailesi Polis ile anlaştılar ve Polis de biraz olsun bu işten paçayı kurtarmaya çalıştı. Polis'de sanki yapması gereken görevin fazlasını yapmış gibi davranmaya devam ettiler. Ama çocuğun ailesi de güvenlik güçlerini çok iyi ayarlamışlar orası da ayrı.
Ayrıca çocukta psikopat ama ilk veya son psikopat da değil. İyiki yakalandı inşallah faili meçhul cinayetlerin hepsi böyle çözülür ve inşallah da basın hep böyle destek olur.
ıyı saklandıı o kakadar gun aynı evın ıcınde bunalmıstır
vatana hızmete hayırlı olsun
elektriğe zam gelmiş :) tam zamanında gelmiş, kimsenin gözüne çarpmaz :)
bu süreyya karabulut'un çok şey biliyor olması, söylediklerinin genelde çıkması ve kimsenin bu adama gel bakalım nerden duydun bunları konuşup duruyorsun dememesi yada bu adamı engellememesi, kızı berbat bir şekilde öldürülmesine, cesedinin defalarca incelenmesine, birçok özel hayat ayrıntısının açığa çıkmasına rağmen bu adamın ve eşinin fazlaca sakin oluşu, kontrolü neredeyse hiç kaybetmeyişi bir tek beni mi şüphelendiriyor??.. :confused::confused::confused:
Benim de dikkatimi cekti.
Babası Starda...
Annesi Showda...
Kardesi ATVdeydi aynı anda...
Hepsi de gayet sakin konusuyordu, yani 200 gün gecmis olsa da acılar tazelendi bi aglama bi gözleri dolma hic böyle birseyle karsılasmadık...
Ben görmedim o kısmı kardesi falan cok sakindi.
Kızın mezarından canlı yayın yapıyorlar, adamda bir tepki yok sasırdım acıkcası.
Kızın mezarından canlı yayın yapıyorlar, adamda bir tepki yok sasırdım acıkcası.
Evet kardeşiyle babası bişe olmamış gibi izliyodular ama annesinin gözyaşlarını görebildim.. :( :)
DogukanB
17-09-2009, 19:15
Hangi 24 yıl ya 2 sene bile yatmadan çıkar şerefsiz.
mstpower
17-09-2009, 19:18
hak yerini buldu
18 in altında oldugu kesinleşirse alıcağı ceza için 4,5 yıldan bahsediliyor,onlar herşeyi hazırlayıp teslim etmişlerdir katili,cocuk çocuk diye yırtınıyorlar kabul ettirmek için çocuk oldugunu,şeyine kadar sakalı var ne çocugu
ecthelion
17-09-2009, 20:35
Babası yolda yürürken gayet gülümseyerek yürüyordu.
Babası yolda yürürken gayet gülümseyerek yürüyordu.
Kızın babası bence dibe vurmuş durumda o yüzen etrafında olanların pek farkında değil ciddi psikolojik tedavi görmesi gerekecek uzun yıllar.
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
Şerefsiz yakalansa nolacak ne değişecek giden gitti :(
ya konu başlığını birden cem garipoğlu TAHLİYE oldu diye gördüm fakat hiç şaşırmadım :D
Yakında açılır o konuda:D
Eray Yümsel
17-09-2009, 21:03
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=954901&Date=17.09.2009&CategoryID=77
okudunuz dimi komple ifadesini
Okur Yorumları (11 Yorum)
Sorular tanıdık,yanıtlar çalışılmış...... - 17/9/200917:37
7 ay bu yanıtlara tereddüt etmeden yanıt vermek için yeterli bir süre....Lehine olacak tüm yanıtlar çalışılmış aşikar.Komiktrajik.....03 marttan beri yaşananların hepsi acayip!!!!''^^+&/((**???? Ya da toplumca mutluluk haplarından içiyoruz,tüm bunlara inanmamız için.....
17 yaşındaymış ahahhahahaaa
Tüm Türkiye salak zaten
mgnPower
17-09-2009, 22:24
17 yaşındaymış ahahhahahaaa
Tüm Türkiye salak zaten
istatistiklere bakarsan ortalama olarak oyle gosteriyor ne yazikki..
Tüm Türkiye salak zaten
çoğunluk salak malesef.. at gözlüğüyle bile baksalar daha çok şey görürler
hak yerini buldu
hee buldu buldu
Hak yerini şöle bulur
cem öldürülür
babası evlat acısı ceker
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın herkese sıralı ölüm versin inşallah
hak yerini şöle bulur
cem öldürülür
babası evlat acısı ceker
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın herkese sıralı ölüm versin inşallah+1000............:)
cem tutuklanırken adliye karşısına pankart asmışlar "3milyon euroya satılık kız, müracat süreyya karabulut" diye bana göre bu herşeyi özetliyor...
Hak yerini şöle bulur
cem öldürülür
babası evlat acısı ceker
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın herkese sıralı ölüm versin inşallah
Aynen öyle , evlat acısı ceken birinin acısını ne 3m euro , ne de öldüren kişinin yıllarca yatması ferahlatır . Çünkü bunun yapan kişi onları göze almıştır , bu durumu ne katilin ailesi anlayabilir ne bizler tam olarak anlayabilirz . Ama empati kurarsak Münever'in babasının düştüğü duruma şaşırmamak lazım .
mitsubishi_boy
18-09-2009, 09:51
Münevverin babasına ne demeli
şerefsiz parayı görnce unuttu kızı
Benim şahsi görüşüm o kız öldü artık yok o cem ne ceza alsada ki 10-15 sene deniyor hertürlü yanına kar kalacak istediği kadar hapis ortamı kötü olsun cocuğun ruh sağlığı bozulsun.Bir insanı parcalayan adam zaten normal değildir hapis mapis ona koymaz! Zaten yurtiçinden cok yurtdışında yaşamış cıkınca en en kötü 28-30 yaşında olacak cıkar yurtdışına yaşar gider.Evlat acısı Allah düşmanıma bile vermesin en buyuk acılardan birtanesi ki zamanın silemiyeceği tek acıdır bana göre...Ben munevverin babasına anasına cok üzülüyordum evde annem ananem oturup ağladı ama son zamanlarda babası her kanalda hergün heryerde bağırmalar avukatlara dalaşmalar ona buna tehditler testereler götürmeler gazetecilerin ellerini öpmeler bağırmalar dualar bana cok itici gelmeye başlamıştı.Şimdi yakalandı cem cok iyi oldu ama sevinemiyorum cunku bizim hukuk sistemimizde o cocuk hiçbirzaman hakettiği cezayı alamıyacak...
:ofk::ofk::ofk::Deli::Deli::Deli:
O.c
Cem Garipoğlu, polisle yaptığı sohbet sırasında “Çok pişmanım. Keşke ben ölseydim. Bir anlık bir olaydı” dedi.
CeSaNCeEm
18-09-2009, 17:57
İfadeye bak ya hiç tanımadığım adamlar beni hiç bilmediğim bi eve getirdiler nerde kaldığımı bilmiyorum perdeyi bile açmadım arada bi eve yemek getirdiler getirenide görmedim :S O.çocukları bu senaryoya kim inanır... Dar ağacına çıkaracaksın bu şerefsizi öldüreceksin...
emretorlak
18-09-2009, 18:49
Sevinmeyin abicim bu çocuk alması gereken cezanın yarısını bile almayacak görürsünüz
kemik yaşını büyütüp assalar keşke... ;)
Volta arkadaşı eşcinsel komşusu ‘damatlar’
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12514141.asp?gid=229
JumboAli
19-09-2009, 02:42
�damatlar�. SALATALIK ... Hakettı
team_k20
19-09-2009, 02:46
bunu içerde temizlerler buraya yazıyorum bak görürsünüz ;)
onursumer
19-09-2009, 02:50
bunu içerde temizlerler buraya yazıyorum bak görürsünüz ;)
baksana herşeyiyle ayırmışlar bence içerde fazlasıyla kollanıcak ;)
40 gün sonra 18 yaşına basınca silivri cezaevine nakledilecekmiş,birşey olursa orda olur coluk cocugun icinde birsey yapamazlar buna ki bu kadar korunuyorken hicbirsey olmaz
Bence silivriye geçsede bisey farketmez..Ordada paşa paşa geçinir diye düşünüyorum...
Keske temizleseler içerde onu...
team_k20
19-09-2009, 03:20
baksana herşeyiyle ayırmışlar bence içerde fazlasıyla kollanıcak ;)
Bence silivriye geçsede bisey farketmez..Ordada paşa paşa geçinir diye düşünüyorum...
Keske temizleseler içerde onu...
içerde ne adamlar var istedikleri kadar korusunlar ;)
_Mehmet_
19-09-2009, 17:52
işe bak yaa
cezaevine en fazla 200 lira ile girilebiliyormuş
bunun cebinden de tam 200 lira çıkmış
şaka gibi
bakalım çok merak ediyorum işler nereye varacak..
Tek umudum icerideki "gercek psikopatlardan" yana. Disarida her sey calisilmis, acik kalan yerleri kapatacak para mevcut. Ceza olarak az alacagina eminim. Hem de saka gibi. Iceride giren cikanin hesabi olmaz insallah garipogluna
Ne güzel yazmıs YILMAZ ÖZDİL...
Cem, aslında şimdi kurtuldu
216 sene hapsi istenen bakan, beraat etti. 35 sene hapsi istenen belediye başkanı, beraat etti. 24 sene hapsi istenen sendikacı, beraat etti.
2 bin 131 sene hapsi istenen rektör, beraat etti. 80 sene hapsi istenen kürtajcı doktor, beraat etti. 17 sene hapsi istenen paşa, 1 senede çıktı. Bin 235 sene hapsi istenen Jet Fadıl zamanaşımından yırttı.
Erbakan affedildi.
*
Eşini öldürüp buzdolabına koydu, eşinin çantasındaki doğum kontrol hapı “tahrik” ve “hafifletici sebep” sayıldı. Havaya ateş açarak komşusunu öldüren yılbaşı magandası, “pişman” olduğu için 3 ayda bırakıldı. Kız kardeşini öldürdü, “namus”tan kurtuldu. Tecavüz etti, “Akli dengesi bozuk” raporuyla sıyırdı.
*
Ağca, İtalya’da 20 sene yattı, burnunu bile göstermediler... Türkiye’ye verildi, şak, bıraktılar... Dünya filan ayağa kalktı da, 8 gün dolaştıktan sonra, “Pardon, günleri yanlış hesaplamışız” deyip aldılar gene içeri... Ağca bile “Böyle hukuk olmaz, rezalet yani” dedi.
*
Apo’ya idam verildi.
Sonra ada verildi.
Özel vapuru var.
Başbakan yardımcımız dün açıkladı, “Kandil’de 4 bin 500 kişi varsa, 1500’ü zaten Türk vatandaşı değil... Geriye kalanların yüzde 90’ı da eyleme katılmamış, yasalara göre etkin pişman olabilir. Bu durumda, yüzde 90’ı cezasız inebilir.”
*
E yüzde 10 da siz indiriverin artık canım... Alın verin, ekonomiye can verin, maksat ayakları alışsın.
*
Cem’e dönersek...
Çocukmuş meğer.
İlk indirim ordan.
Pişmanmış, etti iki.
Daha bismillah, dakka bir.
*
Münevver desen, üzül üzül bi yere kadar, maazallah hasta olucaz... Başta erkek anaları, yavaş yavaş Cem’e kahrolmaya başladı bile ahali... “Ay duydun mu, sucuk ekmek istemiş, neler çekti kimbilir, zayıflamış zaten, bi deri bi kemiğe dönmüş” falan... “Ölenle ölünmez” şarkısının bestekârı medyamız da, sucuk-ekmek kokusunu aldı, romantizm fırtınaları estiriyor, “Teslim olmadan önce gözlerini kapattı ve dalgın dalgın Frank Sinatra dinledi...”
*
Demem o ki.
Asıl şimdi kurtuldu Cem. Ailesini ikna ettik, teslim oldu, bi de rica edersek, hatırımız için 5 sene filan yatar belki.
bu kadar net olamazdı sanırım,bravo.
turbo&quattro
20-09-2009, 17:51
Yilmaz Ozdil herseyi ozetlemis...Cok kisa sure icinde o serefsiz lux yasantisana devam eder.
Yılmaz özdili nezaman alıcaklar acaba ...
Siline sağlık kalemine sağlık ...
"Cem Garipoğlu’nun mahkeme sürecinde de ya da kararın kesinleşmesi ardından İmralı Cezaevine gönderilmesi için Adalet Bakanlığı içinde gerekli hazırlıklara başlandı. Böylece Cem Garipoğlu Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın İmralı Adası’ndaki cezaevinde ilk komşu olacak. Cem Garipoğlu’nun herhangi bir cezaevinde güvenliğinin sağlanmayacağını düşünen Adalet Bakanlığı yetkilileri İmralı Adası’nda yeni yapılan bölüme yerleştirilmesinin en uygun karar olduğunu düşünüyorlar."
http://www.haber1.com/haberdetay.asp?Newsid=115926&Categoryid=6
Gülelim mi ağlayalım mı:):) Şaka gibi...
mgnPower
22-09-2009, 01:14
oradada terorist olur cikar basimiza...
onursumer
22-09-2009, 01:26
"Cem Garipoğlu’nun mahkeme sürecinde de ya da kararın kesinleşmesi ardından İmralı Cezaevine gönderilmesi için Adalet Bakanlığı içinde gerekli hazırlıklara başlandı. Böylece Cem Garipoğlu Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın İmralı Adası’ndaki cezaevinde ilk komşu olacak. Cem Garipoğlu’nun herhangi bir cezaevinde güvenliğinin sağlanmayacağını düşünen Adalet Bakanlığı yetkilileri İmralı Adası’nda yeni yapılan bölüme yerleştirilmesinin en uygun karar olduğunu düşünüyorlar."
deniz manzaralı odayıda garantiledi 4-5 sene orda takılır sonra çıkar :heyoo:
gerçek psikopatlardan korumak için imralı en iyi yer, apoyla da kanka olurlar çıkınca birlikte çalışırlar ;)
2 Ermeni takılırlar artık... Yuh...
2 Ermeni takılırlar artık... Yuh...
Ermeni değil mason locaları tarfında desteklendiği iddaa ediliyor tabi bu sadece bir iddaa görülüyorki doğru nasıl bir güçtür anasını satayım adamı öldürmesin diye imralıya gönderiyorlar ? bırak bırak ne yapılıyor cezaevinde görsünlür şimdi bundan sonra seyri görün diğer mahkumlarda imralıya gideceğiz diye tuttururlarsa o zaman fena olur.
serdar_07
22-09-2009, 10:12
Alıntı:
Cem, aslında şimdi kurtuldu
216 sene hapsi istenen bakan, beraat etti. 35 sene hapsi istenen belediye başkanı, beraat etti. 24 sene hapsi istenen sendikacı, beraat etti.
2 bin 131 sene hapsi istenen rektör, beraat etti. 80 sene hapsi istenen kürtajcı doktor, beraat etti. 17 sene hapsi istenen paşa, 1 senede çıktı. Bin 235 sene hapsi istenen Jet Fadıl zamanaşımından yırttı.
Erbakan affedildi.
*
Eşini öldürüp buzdolabına koydu, eşinin çantasındaki doğum kontrol hapı “tahrik” ve “hafifletici sebep” sayıldı. Havaya ateş açarak komşusunu öldüren yılbaşı magandası, “pişman” olduğu için 3 ayda bırakıldı. Kız kardeşini öldürdü, “namus”tan kurtuldu. Tecavüz etti, “Akli dengesi bozuk” raporuyla sıyırdı.
*
Ağca, İtalya’da 20 sene yattı, burnunu bile göstermediler... Türkiye’ye verildi, şak, bıraktılar... Dünya filan ayağa kalktı da, 8 gün dolaştıktan sonra, “Pardon, günleri yanlış hesaplamışız” deyip aldılar gene içeri... Ağca bile “Böyle hukuk olmaz, rezalet yani” dedi.
*
Apo’ya idam verildi.
Sonra ada verildi.
Özel vapuru var.
Başbakan yardımcımız dün açıkladı, “Kandil’de 4 bin 500 kişi varsa, 1500’ü zaten Türk vatandaşı değil... Geriye kalanların yüzde 90’ı da eyleme katılmamış, yasalara göre etkin pişman olabilir. Bu durumda, yüzde 90’ı cezasız inebilir.”
*
E yüzde 10 da siz indiriverin artık canım... Alın verin, ekonomiye can verin, maksat ayakları alışsın.
*
Cem’e dönersek...
Çocukmuş meğer.
İlk indirim ordan.
Pişmanmış, etti iki.
Daha bismillah, dakka bir.
*
Münevver desen, üzül üzül bi yere kadar, maazallah hasta olucaz... Başta erkek anaları, yavaş yavaş Cem’e kahrolmaya başladı bile ahali... “Ay duydun mu, sucuk ekmek istemiş, neler çekti kimbilir, zayıflamış zaten, bi deri bi kemiğe dönmüş” falan... “Ölenle ölünmez” şarkısının bestekârı medyamız da, sucuk-ekmek kokusunu aldı, romantizm fırtınaları estiriyor, “Teslim olmadan önce gözlerini kapattı ve dalgın dalgın Frank Sinatra dinledi...”
*
Demem o ki.
Asıl şimdi kurtuldu Cem. Ailesini ikna ettik, teslim oldu, bi de rica edersek, hatırımız için 5 sene filan yatar belki.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: