Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk defa Tech Turkey 'in en boş zamanı
Kimler Online ???
Bu Forumu İnceleyenler: 9 (5 Kayıtlı ve 4 Misafir üye bulunmaktadır.)
Online rekorumuz : 310 Üye ile (12-02-2009 Saat 16:44) gerçekleşmiştir.
ef186, Antalyalogy, cookies, Deniz Ç., edo typer
Cumartesi gecesi gezmeyi seviyoruz anlaşılan :D
Yiğit Ş.
12-07-2009, 04:38
:D bunada şükür
daha 2.mesajımda yakaLandım :D
bu saatte bile 6kişiyiz :D
turbo&quattro
12-07-2009, 06:41
Saat gece 12.30 ve eve yeni geldim.Iyi geceler herkese:D
dün gece meetingdeydik 1 saat uykuyla işe geldim bu gun gecmez heralde :D
herkese günaydın. foto çekimi çorba specten sonra inşaat gürültüsüne uyandım. sevgilerimi sundum müteahhite:D
sportinger
12-07-2009, 07:28
herkeze günaydın, sıcaktan uyuyamadım bende...
gunaydinlar olsun :D isteyim calisiorum :D
gunaydinlar olsun :D isteyim calisiorum :D
Mesaimin 3 saati bitti :D
modify34
12-07-2009, 07:47
günaydınlar
Mesaimin 3 saati bitti :D
Valla bende hergun 7`de aciyorum dukkani:D dha coook var mesainin bitmesine :D yaklasik bi 9-11 saat fln var:D haha
Bende gece çok çay içtim uyamadım bu pazar günüde böle geçecek sanırım :)
tabiya biz 7 gun calisalim sen cay ic uyuamadim de :ofk:
:D:D:D:D:D
:D:D:D:D çok hızlısın olm az önce baktım kims bakmıyodu konuya :D Geliyim bosnaya hem sana yardım ederim hemde ordaki kızlara :D:D:D
Valla bende hergun 7`de aciyorum dukkani:D dha coook var mesainin bitmesine :D yaklasik bi 9-11 saat fln var:D haha
Bende sabah 06:45 işbaşı yapıyorum ama öğlen 15:00 finitto :D (İnşallah:D)
pazar sabahı : Bu Forumu İnceleyenler: 23 (14 Kayıtlı ve 9 Misafir üye bulunmaktadır.) :D
günaydın herkese..
birazdan ben de işe.. kilyos - burç beach beklerim :)
Bende sabah 06:45 işbaşı yapıyorum ama öğlen 15:00 finitto :D (İnşallah:D)
bende 7 debaslıyorum 15,30da bitiyo 8 saat :D
bende 7 debaslıyorum 15,30da bitiyo 8 saat :D
Hangi otel ? :D
yeni mesalara bölümünde de sadece bu konu var çok ironik keh keh
http://img217.imageshack.us/img217/5318/ttbos.th.jpg (http://img217.imageshack.us/i/ttbos.jpg/)
Hangi otel ? :D
atatürk hava limanı:D
Sabah 7 Akşam Belli degil *7 gün devam....
Hergün çalışmak zor gerçekten
Walla dün geceki Epey uzun rolling specten 5.30 gibi döndüm. 2 saat falan uyudum şirkette çalışıyorumda incik boncuk işlerle ilgilendim anca girdim foruma :) pazar günü çalışmak kötü yawww :(
Sabah 7 Akşam Belli degil *7 gün devam....
Malesef bu ara bütün işyerleri ticarethanelerde böyle insanlar krizi bahane edip canımızı çıkarıyorlar kriz var ister çalış ister çalışma :(
firmada ne kadar çalışan insan varsa çıkış verdiler,şimdi maaşlarını askeri bölümünü bankaya yatırıyorlar gerisinide elden veriyorlar neden böyle yapıyorsunuz dediğimizde işene gelmiyorsa çalışma diyorlar .
suan kimbilir kaç kişinin arkasında pireler ucusuyodur:D
Future_King
12-07-2009, 09:36
bu sıcakta pireler bile uçamıodur walla...
bune sıcak ya...
Can skntisindan gittim araba pazarini geziim dedim keyif vermedi:D dukkana dondum donmez olaydim:D haha kagit kurege gomuldum...Ahh ahh gonul ister sabah 8.30 aksam 5 ama nerdeeee :D
serhatgüzelsoy
12-07-2009, 10:54
TechTurkeyi seviyoruz yakından takip etmeye çalışıyoruz :)
Evet 7 gün çalışma kervanına bir kişi daha sabah 9 akşam 10 pazar günü ızdırabı herkese hayırlı mesailer pazar günü çalışmak hakkaten çok kötü bi durum.
bu sıcakta pireler bile uçamıodur walla...
bune sıcak ya...
klimanı açsana?:D
Cumartesi geceleri çoğu forum boş oluyor :D Cumartesi gezmek eğlenceli olduğu içindir büyük ihtimal :)
çalıştığım işyeri kapanmasaydıda pazar günüde çalışsaydım,çalışmamakta zor kymetini bilin bence
orası öyle aam fazlasıda harbiden cok kasıyor insanı c.tesi yarım gün pazar tatil forever :)
genellikle sabah 9 giriş akşam 9-10 çıkış işyeri klimalı olduğu için saat 7 de çıkmak işime gelmiyor :) ben o yüzden kalıyorum haftasonlarıda çalışıyorum ama evden... allah herkese kolaylık versin...bu kriz ortamı bitermi bitmezmi ne zaman biter oda bilinmez
valla anket yapmak lazim internete girdiginde kac kisi facesinden once techturkeyi aciyor diye :)
7 Günde calışmanın faydaları var tabiki :) 1 trafik cilen olmuyor hep geceleri yola cıkıyorum
2.Hayatını monotomlastırıyorsun 3.Daha fazla degeer bılıyorsun 4.Boş kalmıyorsun
Ben makinayı açtıktan sonra direk mozilla'ya tıklıyorum yukarda kısayol var zaten hemen açıyorum :)
valla anket yapmak lazim internete girdiginde kac kisi facesinden once techturkeyi aciyor diye :)
face kullanmıyorum varsa yoksa tech ve sahibinden:)
Boost Up
12-07-2009, 11:36
Ben face ile aynı anda açıyorum valla Tech i:D
orası öyle aam fazlasıda harbiden cok kasıyor insanı c.tesi yarım gün pazar tatil forever :)
+1907
krktr
Antalyalogy
12-07-2009, 11:56
Ben makinayı açtıktan sonra direk mozilla'ya tıklıyorum yukarda kısayol var zaten hemen açıyorum :)
Biri beni tarif etmiş :D:D
Biri beni tarif etmiş :D:D
+1 al benden de o kadar. msnyi bile açmadan. direk tech :D
onurdemir
12-07-2009, 12:20
Çay mı Midye dolma mı :D
DogukanB
12-07-2009, 12:32
Bilgisayarı açtığımda direk mozillaya tıklıyorum ve girdiğim 3 site.:D Msn açmadan.:D
http://img200.imageshack.us/img200/1248/31805219.jpg
Çay mı Midye dolma mı :D
walla abi işte biraz karıstı sonra biraz rahatsız oldum dayanadım kalktım :) inş arayı açmadan mangal yaparız daha keyifli olur :icon_tup:
100 midye yorumsuz:)
daha fazlası var orasını çaktırma :D:D
daha fazlası var orasını çaktırma :D:D
Onlar bonusu zaten arada :D
tuner faruk
12-07-2009, 12:48
http://i28.tinypic.com/hrwlty.jpg
ilk tech sonra face :D
Eray Yümsel
12-07-2009, 13:03
:icon_offt:icon_offt:icon_offt:icon_offt:icon_offt :icon_offt:icon_offt
dragon07
12-07-2009, 13:12
ben bazen facebooka girmek istiyorum...facebook yazacagıma techturkey yazıom bi bakıom ulen gene techturkeyi açmısız diom :Del alışkanlıgı olmuş msn açmadan facebook açmadan...techturkey yazarım kimse bende hızlı yazamaz:D:hahaha:
benim açılış sayfam techturkey :D