Orijinalini görmek için tıklayınız : TT Apache Meetın Kartıng Turnuvası
sılıvrı maxı gokart oldukca yakınen tanıdıgım bı yer. pıst cok guzel arabaları oldukca yenı ve cok hızlı. 3 erlı 5 grup olarak bı yarıs duzenleyelım dıyorum. her grubun 1. lerı son turda 5 lı bı grup olarak yarısıp ılk 3 belırlensın dıye bı tasarladım kafamda . ne dersınız apacheeler? okey cıkarsa bıze ozel fıyat alıcam turnuva ıcın. yorumlarınızı beklıyorm
ya hacı daha yeni konuştuk valla çok bi deneyimim yok ama e30a benziyosa canını alırım onun :hehe:
dragstar
07-06-2009, 20:22
tarihe göre gelebilirim
ula bu seferde bu tarafa gelin koşuyolu'nda yapalım
SerdaR A.
07-06-2009, 20:24
ooo tamda kartingle ilgili bişeyler yapalım diye bakınıyordum =) bnide aranıza apaçi serdar olarak kabul ederseniz gelirim =)
SerdaR A.
07-06-2009, 20:24
koşuyolu kartingde güzeldir aslında büyük ;)
ben gelirim.
ve bu organizasyonları anadolu yakasında da yapsak.
+1 belki bu sefer bu taraftadir diye sevindim de taa silivri dendi yine :) ben de gelmek istiyorum insallah bu sefer
bu tarafta olursa bende katırım :)
ben yerime birini yollicam :) sürpriz yumurta hepinizi geçec ek :P
beyler bırazda kendınız organızasyon duzenleyın hep devletten beklıyosunuz,yaptınızda gelmedıkmı? kusura bakmayın ama hazıra konmak oluyo bu bıraz beyler. benım bahsettıgım yer benım tanıdıgım pıst ve arabalar kusursuz fıyatta bıze uygun olucak. bu seferkı burda olur bıdahakı anadoluda olur. ben bu organızasyonu yapıcam gelenın basım ustunde yerı var
ben gelirim.
+1 belki bu sefer bu taraftadir diye sevindim de taa silivri dendi yine :) ben de gelmek istiyorum insallah bu sefer
anadolu yakası +1 =)
bu sekılde 5 hadı bı 5kısı daha koyalım bu sayının ustune gene avrupa yakasındakı adam sayısı daha fazla:D Ben tr'de olursam gelırım farkmaz bana heryol parıs:D:)
ben yerime birini yollicam :) sürpriz yumurta hepinizi geçec ek :P
agırlık esıtleyecegımız ıcın kucuk adamım hepsını gecerım dıye bı olay olmayacak gorkemcım :) bılegı ıyı olan kazanır :hahaha:
beyler bırazda kendınız organızasyon duzenleyın hep devletten beklıyosunuz,yaptınızda gelmedıkmı? kusura bakmayın ama hazıra konmak oluyo bu bıraz beyler. benım bahsettıgım yer benım tanıdıgım pıst ve arabalar kusursuz fıyatta bıze uygun olucak. bu seferkı burda olur bıdahakı anadoluda olur. ben bu organızasyonu yapıcam gelenın basım ustunde yerı var
anadolu yakasnda sen yap demiolar heralde hani olsa fena olmaz gibilerinden
ben yapıyım dıye beklıyolar demedım zaten. bak ben zart dıye konu acıyorum hadı yapalım dıye. ama anadolu yakasındakılerden tık yok bu tarz seylerde
göki halleder bu işi ozaman :)
çüş ibo nasılda yıktı üstüme :D
yarın ararım ibo seni beraber gidelim bi koşuyolundaki yere foto çekelim bide fiyat işlerini konuşalım sonra bana çamlıcada çay ısmarlarsın:D
ama ilk selçuk açtıgı için konuyu onun davetine katılıcaz sonra biz 2. karting organizasyonu nu yaparız ;)
çüş ibo nasılda yıktı üstüme :D
yarın ararım ibo seni beraber gidelim bi koşuyolundaki yere foto çekelim bide fiyat işlerini konuşalım sonra bana çamlıcada çay ısmarlarsın:D
tmm sevgilim nakkaşa gideriz çay içmeye bide tavla atarız :D
Selugun kartin org.
göki
alp2
ibooo
emre.g
enes
bugra
yaz selçuk minibüse tıkar getiririm onları :D
ehehe tamam 15 kısı olmamız gerekıyo ona gore toplanalım
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.
10
ekleyıp devam
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@Lp2
10
hangi gün ne kadar? :) bende geliyorum :D beni stp ile aynı sınıfa koyun hahhaha :D
ehehe tamam 15 kısı olmamız gerekıyo ona gore toplanalım
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.
10
ekleyıp devam
Tarih ne zaman dusunuyorsunuz ?
tarıh yakın zamanda. yekta ben slave aynı grubuz hadı bakalım :D
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
Shadow_Dancer
07-06-2009, 21:50
Tarih belli olursa iyi olur beyler.Ucus olmazsa bende gelırım
Eğer İstanbul'da olursam gelirim , tarih önemli o yüzden , şimdi geliyorum deyip gelemezsem mahçup olmak istemem , 2 haftaya kadar İst'da olacagım. :)
Selçuk bu buluşma sadece karting ilemi sınırlı yoksa öncesi yada sonrasında bir yere oturmaya gidicekmiyiz nargile filan vs vs.
en yakın zamanda yapıcaz. bulustuktan sonra makaramızıda yaparız
Selçuk kilo eşitlemeden bahsetmişsinde o nasıl olcak yaw
ehehehe onunda caresıne bakmaya calısıyorum emrecım haksızlık olmasın dımı :)
Bencede olmasın 50kg adamla 125kg adam 1 değil sonuçta:D
bir değil ama bende bugune kadar 3 kere kartinge bindim oda 2 sene önce :D
hahaha iyi olmuş o da :D hafif olsam her türlü çirkefe yatardım ama :D
gökiye çuvalla kum koyucaz heralde? :D
la olm bana niye çuval koyuyosunuz 73 kiloyum asıl enese vinç koymak gerek ahahaha
agırlık eıstleme durumunu becerebılırsem halledıcez omazsa yapacak bısı yok
Vtec-SEDAN
07-06-2009, 22:43
silivri bana uygundur :)
la olm bana niye çuval koyuyosunuz 73 kiloyum asıl enese vinç koymak gerek ahahaha
ben 109 kıloyum nasıl olcak :D 6.5 hp araba lan bu :D
H22Power
07-06-2009, 22:47
clube üye olmayanlarda gelebilir mi:D
clube üye olmayanlarda gelebilir mi:D
TT apachee meetıng bu grubun adı.TT ye uye herkese acık
Biz boşuna mı rolling diyeti yapıyoruz şimdi :D
walla kusura bakma enescım ben 2 kısı sen 1 kısı yarısamazsın :D
SerdaR A.
07-06-2009, 23:04
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
SekoLive
07-06-2009, 23:36
Herşey çok iyide şu organize işi daha orta bi yerde olsa olmazmı zincirlikuyuda çok güzel bi go kart var kartingler biraz daha büyük ve 9 beygir hem arabası olmayanda ulasabilir metrobuse çok yakın......
hehehe Ben katılıyorum :D sölememe gerek yok sanırsam eklenmişim bile :D ahahhaha
onursumer
08-06-2009, 00:38
tarihe gore değişebilir gelip gelememe durumum
yarış nasıl olucak time trialmı ? gruplar halinde çıkıp en iyi zamanı yapanmı 1. olucak?
3 kısılık gruplar cıkıcak 1. olan fınale kalcak. zaman deıl pıstte yarıs seklınde gecme gecılme modelı
basıt yerlerle bızı bır tutma ıstersen
SerdaR A.
08-06-2009, 00:51
buralar çok sıktı artık ya değişik yerler daha güzel olur abi biraz değişiklik güzel olur =)
Yiğit Ş.
08-06-2009, 00:53
alt devir başlıcaksak gelirim :p
maxi selimpaşada. orada okudum :D ataşehirden 86 km sırf gidişi var :D
0.Tuner :D
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
act gibi olmuş burası :D
:icon13::beuj::icon_wack
onursumer
08-06-2009, 00:57
3 kısılık gruplar cıkıcak 1. olan fınale kalcak. zaman deıl pıstte yarıs seklınde gecme gecılme modelı
3 kişilik gurup olsada biraz güzel bir pist iyi olur bu durumda :)
edit
0.Tuner
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
act gibi olmuş burası :D
ne demek istedin ???
alt devir başlıcaksak gelirim :p
maxi selimpaşada. orada okudum :D ataşehirden 86 km sırf gidişi var :D
yiğit geliceksen yaz listeye kendini ben alırım seni
0.Tuner
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14
15
son ıkı kısı beyler
Yiğit Ş.
08-06-2009, 01:01
yiğit geliceksen yaz listeye kendini ben alırım seni
eyw kanks :D dediim gbi msnde. çok gittim geldm o yolu :D Allah büyük ama bdhada zor giderim :D
Eğer anadolu yakasında yapmayı düşünürseniz size yardımcı olabilirim.Sultanbeylideki Mygokartın organizasyon sorumlusuyum.fiyattada elimden geldiği kadar yardımcı olurum..çok büyük bi bahçemizde var mini golf vs. isterseniz barbekü falanda yapılabilir..
http://www.mygo-kart.com/
piste bakabilirsiniz burdan.
Koşuyolu karting benim arkadaşlarımın yeri anadolu yakasında yaparsak zaten koşuyolu kartingde yaparız ben ayarlarım sıkıntı olmaz güzel mekandır :D
Tabi Selçuğunkine gitçez önce ikincisi anadolu yakası olsun :D
0.Tuner
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14
15
son ıkı kısı beyler
son bir kişi olmasın o iyi say
ne demek istedin ???
o da bilmiyorki kanka ne demek istedi.
Koşuyolu karting benim arkadaşlarımın yeri anadolu yakasında yaparsak zaten koşuyolu kartingde yaparız ben ayarlarım sıkıntı olmaz güzel mekandır :D
2. org. orda olucak zaten ihale senindir :D ama biraz ara olsun org. arasında ***** drag hazırlıkları var sigara içmiyorum para biriktiricem diye siz ot tıkıyosunuz bana:D
2. org. orda olucak zaten ihale senindir :D ama biraz ara olsun org. arasında ***** drag hazırlıkları var sigara içmiyorum para biriktiricem diye siz ot tıkıyosunuz bana:D
uhehueuhhue Nezaman isterseniz ozaman söleyin ayarlarız hemenceecüh :D
Eğer anadolu yakasında yapmayı düşünürseniz size yardımcı olabilirim.Sultanbeylideki Mygokartın organizasyon sorumlusuyum.fiyattada elimden geldiği kadar yardımcı olurum..çok büyük bi bahçemizde var mini golf vs. isterseniz barbekü falanda yapılabilir..
ağabey barbekü ne öyle amerikan vari mangal o mangal :D alkol içebilirmiyiz onu söyle sen :D
Fiyatı uygun ayarlayın da neresi olursa olsun, 10dk 25tl olmasın :D
SerdaR A.
08-06-2009, 01:08
öğrenci işi olsun =)
ağabey barbekü ne amerikan vari mangal o mangal :D alkol içebilirmiyiz onu söyle sen :D
:D:D ya okulda falan organizasyonlarda barbekü diye afiş hazırlanıyor daha bi cezbedici olsun diye :)ordan kalmış barbekü kusra bakmayasın:)..Alkol malesef bizde çok istiyoruz olmasını ama yapılamıyor..biz genelde otoparkta arabalarda ufak ufak içip giriyoruz piste ;)
pıstınız cok genıs kanımca, sıkı cekısmelerın yasanması benım acımdan ımkansız gorunuyor
:D:D ya okulda falan organizasyonlarda barbekü diye afiş hazırlanıyor daha bi cezbedici olsun diye :)ordan kalmış barbekü kusra bakmayasın:)..Alkol malesef bizde çok istiyoruz olmasını ama yapılamıyor..biz genelde otoparkta arabalarda ufak ufak içip giriyoruz piste ;)
her yol paris o zaman sorun yok kardeşim ;)
pıstınız cok genıs kanımca, sıkı cekısmelerın yasanması benım acımdan ımkansız gorunuyor
sanki F1 şöförüsün neyin hırsı bu olm :D
apexi tutturursan pek sorun yaşamıyosun çünkü çekişme olsun diye pistte düzlük yok arada fark yaratıcak.yani illaki fark eder kilo bakımından ama her pistte ettiği kadar;)
sanki F1 şöförüsün neyin hırsı bu olm :D
git kendini köprüden at :icon13: nasıl böyle birşey dersin sen selçuğa:D:D
apexi tutturursan pek sorun yaşamıyosun çünkü çekişme olsun diye pistte düzlük yok arada fark yaratıcak.yani illaki fark eder kilo bakımından ama her pistte ettiği kadar;)
demek ıstedıgım max genıslık ıkı aracın total genıslıgınden max 50cm genıs olması durumu dar yol genıs alanı zorlugu vs etkenlerı
@Tuner senı fosurtunca pıstte anlarsın ne soforu ;) :D
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14. Tuner
15. MTN 106
evet lıste kapandı arkadaslar :)
yedeklerı alalım
demek ıstedıgım max genıslık ıkı aracın total genıslıgınden max 50cm genıs olması durumu dar yol genıs alanı zorlugu vs etkenlerı
@Tuner senı fosurtunca pıstte anlarsın ne soforu ;) :D
valla anlayamadım:)
anadoluda olursa koşuyoluda olabilir ben gelebilirim..hatta kontenjanı 20yede çıkartabilirseniz yanımda 2 kişiylede gelirim..
valla anlayamadım:)
pısttekı yollarda ıkı aracı yanyana getır ve kenarlardan 30 ar cm mesafe bırak. demek ıstedıgım gecıs zorlugu olması. sızın pıstınızde bu mesafe cok fazla
@ Göki & SefaköyTeamPower
olm delimisiniz gaz peşindesiniz bana bir ideam olsa sıraya yazardım kendimi direk sıfır yazdım çıkıp yanlıyıp adrenalin yapıcam kendi kendime 2 gün önce fındıklıda taksiyi durdurup abi 2 dakika bekle diyip bungee jumping yapmış adamım ben sizle ne sidik yarıştırıcam direksiyonda hahhahahahhahahah:heyoo:
evet o konuda doğru söylüyorsun
:hehe: ben -1 im o zaman ben kazmayımdır kanka bodozlama girerim şimdi heryere :D bungeejumping nerde la ona gidelim en güzeli 10 sene önce suadiye streetball da atlamıştım:D
:hehe: ben -1 im o zaman ben kazmayımdır kanka bodozlama girerim şimdi heryere :D bungeejumping nerde la ona gidelim en güzeli 10 sene önce suadiye streetball da atlamıştım:D
kanka o tam bomba oldu trafikte sıkılmış bi modda fındıklıda geçiyordum mimar sinan üni. bahar şenliğinde adamlar parka vinç kurmuş direk denize atlatıyorlardı taksiciye dur bekle ben bir atlıyıp gelicem dedim aptal aptal baktı suratıma sonra gittim ordakiler sadece öğrenciler dedi ordan bir tanıdık çıktı oydu buydu diyip bir baktım vinç tepesindeyim atladık
İstanbulda devamlı bir yer yok ama işleri biraz yoluna sokayım sırf kendim için kurucam bir sistem ;) TT üyelerine Bedava yapıcam kartı gösteren geçer :D:D
sefayı unuttuk ya onuda ekleyelim listeye :D
sefa demirbaş ve kurufasülye:D
hvkscahısbcoalscnbas:D
Nerde o şempanze?
Bi hatun buldu, unuttu gecmisini :D
görev adamı sefa diyorsun yani. :D
Nerde o şempanze?
Bi hatun buldu, unuttu gecmisini :D
görev adamı sefa diyorsun yani. :D
Kedilere mama verip gel kızım şöle diyodu en son gördüğümde :D
Kedilere mama verip gel kızım şöle diyodu en son gördüğümde :D
hahaha şimdi de onlara sardı hayvan barınaklarında takılıyo :D
ben: ablası varmı onuda bana yapalım
sefa: var ama yaşı ufak
ben: olm senin takıldıgın kaçlı
sefa: 92
ben: bipppp
:hehe:
Ahahahaha bana da annesini yapıyım sana diyordu :D
P.....enk replikası hahahaha :D
kız arkadaşımın yaşı 32 olduğunu öğrenince kızı varmı diye sormuştu manyak piskopat:D
P.....enk replikası gibi :D
hahahah :D onura da babası kaldı :D
P.....enk replikası hahahaha :D
aha buna yarıldım hahahahhahaha
hahahah :D onura da babası kaldı :D
uahahhhaha :D
mechanıcer
08-06-2009, 10:41
benıde ekleyın:D
SerdaR A.
08-06-2009, 23:44
apache güncelii :D
bna niye babasi kaldi onu anlamadim:D yada bana kalmadi mi da ben ustume alindim:D noluyo lan:D
bna niye babasi kaldi onu anlamadim:D yada bana kalmadi mi da ben ustume alindim:D noluyo lan:D
kukusun ya baba sana kalmış sefa öle diimişş :D hueuhehuuh
initial-D
09-06-2009, 00:23
bu pazar olursa veya sonraki haftasonları cumartesi-pazar,kesin gelirim.benide yazın
5 ve 10 luk kum torbalarını ekleriz araçlara.kilo eşitlenmesi iyi olur
hem istanbullularla tanışmış olurum:)
Ben 106 kılo olmuşum sımdı baktım ona gore 70 kılo adamla bir olamam :d ona gore ayarlayın esıtlıgı
utanmasanız kartingde dbn görmek istiyiceksiniz :D
utanmasanız kartingde dbn görmek istiyiceksiniz :D
ahuhuahuauhaua :D ulan beni başkalarıyla mı karıştırıyon kalbimi kırdın :D
Coluk cocukla birmiyiz keremim :D
ahuhuahuauhaua :D ulan beni başkalarıyla mı karıştırıyon kalbimi kırdın :D
Coluk cocukla birmiyiz keremim :D
lafım herkeseydi kanka niye alındınki :(:rolleyes::D:D
daha uzak yerler bulamıyomusun olm sen
yalnız kilo eşitlemeyi nası yapıcaksınız :D stp elde baskülle mi gelcek hahahahha :D abi tartayım mı :D
initial-D
09-06-2009, 02:19
ben tartılıp gelirim.1 liralık makinenin fişi kabul edilirse eğer:D
yağ oranını ve kemik ağırlığımızıda ölçücekmiyiz:D:D
şaka maka valla olsun şu kilo eşitleme.bıktım 50 kilo kazmaların yanımdan uzamasından:D
pesimist206
09-06-2009, 10:44
bnıde ekleyın bı aksılık olmassa glmek ıstıyorum :D 55 kg :)
evet arkadaslar, turnuvamızın seklı boyle olucak. kısa ve oz olucak anlayacagınız uzere. turları 20 dakıka olarak dusundum ben ama ıstersenız artırabılırız ne dersınız? ona gore fıyatın net belırlemesını yapıcaz arkadaslar.
http://i41.tinypic.com/2005kid.jpg
3*20=60 garanti veriyorum 2 gününüz ağrılı geçer :) 3*10 idealdir
kilo eşitleyebiliyosak sıkıntı yok benim açımdan 5 saatte kullanırım :D
3 erlı gruplarda 20 dakka bır kere yarıscaklar, onlardan cıkan 1. lerde 5 kısılık bı grupta 20 yarısıcaklar. 40 dakıka toplam
pardon ya şimdi dikkat ettim o zaman mantıklı :)
Agırlık eşleme yoksa beni listeye eklemeyin gelirim ama yarışmam bikere daha sölüyorum ....
olm nıye bu hırs :D ben napım sımdı 109 kıloyum :D
SerdaR A.
09-06-2009, 19:53
ooo 20 dakika süper abi :D yakın zamanda ayarlıyalım
olm nıye bu hırs :D ben napım sımdı 109 kıloyum :D
valla sölemedi deme hırs değil eşitlik arzusu :D
ozaman bı sekıl uydurmaya calısalım bugra dusun tasın bu ısı :D
40 dk tamamda 15 dkdan sora perte çıkıyosun silivri bide hzılı pist
sılıvrıde hıc bınmedınkı sen metın :D nerden bılıosun :D
ağır siklet,tüy siklet diye ikiye ayrılılalım grupları :D
ever arkadaslar turnuvamızın kısı bası katılım ucretı 33.3 lıra olarak ayarlanmıs bulunuyor. ılk turda 20 dakıka bınılecek 2. tur fınaldede 20 dakka bnılecek. fınale kalanlar total 40 dakıka bınmıs olucak. fıyat bızım ıcın ozel ayarlanmıs fıyattır. sonrasında yarısmacılara zaman olcme turuda attırılacak 1 bos 2 dolu seklınde. sımdı bıze kalan tarıhı ve saatı belırlemek
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14. Tuner
15. MTN 106
Tarih bu cuma olursa gelirim ctesi olursa gelemem ben malesef
initial-D
09-06-2009, 20:41
ever arkadaslar turnuvamızın kısı bası katılım ucretı 33.3 lıra olarak ayarlanmıs bulunuyor. ılk turda 20 dakıka bınılecek 2. tur fınaldede 20 dakka bnılecek. fınale kalanlar total 40 dakıka bınmıs olucak. fıyat bızım ıcın ozel ayarlanmıs fıyattır. sonrasında yarısmacılara zaman olcme turuda attırılacak 1 bos 2 dolu seklınde. sımdı bıze kalan tarıhı ve saatı belırlemek
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14. Tuner
15. MTN 106
15 kişi ilemi sınırlı?
gelmeyen olursa yedek olarak girerim 65kg 190cm
katılımın 15 kısı olacagını en basta yazmıstım ben. karısıklık ve duzensızlık olmaması ferah sekılde yarıs yapılması adına bu sekılde karar aldık
initial-D
09-06-2009, 20:44
katılımın 15 kısı olacagını en basta yazmıstım ben. karısıklık ve duzensızlık olmaması ferah sekılde yarıs yapılması adına bu sekılde karar aldık
okey ozaman bidahaki sefere artık
Ben ağırlık eşitlenmezse girmiyorum gelirim ama izlerim sölemedi demeyim 3. kez yazdım ...:D
tamam aglama ılk tur sen ben emre G oluruz oldumu :D
tamam aglama ılk tur sen ben emre G oluruz oldumu :D
başlatma ağlamana anlamı yok dier turlu makarasına cıkıp gazlarız oda olur ama turnuva sekli varsa eşit ağırlık şart :D
ben yanımda 25 kilodan olmak üzere toplam 2 çuval işyerinden plastik hammadde getiririm olur amma şey ettiniz ağırlıgı :)
127 kg olmuşum anasını satim:D
abi ben o pistde yarışmadım ama bizim gittimiz onun alt versiyonuydu biliyosun 15 dk da perte çıktık ondan söledim, bu arada tarih ne :)
grupladım arkadaslar :) tarıh nezaman olsun?
1.STP
2.Bugra
3.Emre
1.dragger
2.alptug
3.yekta
1.gokı
2.slave
3.ıbrahım
1.tuner
2.mehzent
3.enes
1.onursumer
2.serdar
3.mtn 106
abi ben o pistde yarışmadım ama bizim gittimiz onun alt versiyonuydu biliyosun 15 dk da perte çıktık ondan söledim, bu arada tarih ne :)
bu psıtte yer bozuk deıl o sekıl bı yorgunluk yasanmıyo ;)
cuma günü olsun ama buluşma saatini 9-10 gibi yapalım işden çıkıp gelmek sorun oluyor heleki göki seyehat olup çogu kişiyi ben getiricem :D
cuma günü olsun ama buluşma saatini 9-10 gibi yapalım işden çıkıp gelmek sorun oluyor heleki göki seyehat olup çogu kişiyi ben getiricem :D
Kaptan şüfürümüz gökü beylerde burdaymış dımtısdımtıs :D
bu cuma aksamımı yapalım sımdı beyler?
anildogru
09-06-2009, 22:02
Listede olamadım ama izlemek için gelirim:) gelmesine gelirimde kartal silivri arası motorla gelicem kaç km dır:) heralde gidiş geliş bel fıtığı olurum ben :)::) Motorla eşlik etmek isteyenler varsa daha zevkli olur aslında :)
Listede olamadım ama izlemek için gelirim:) gelmesine gelirimde kartal silivri arası motorla gelicem kaç km dır:) heralde gidiş geliş bel fıtığı olurum ben :)::) Motorla eşlik etmek isteyenler varsa daha zevkli olur aslında :)
Oytunu kanrırırsam oda sana eklenir motorla yol yapmış olursunuz :D
Du bi konuşim :D
Oytunu kanrırırsam oda sana eklenir motorla yol yapmış olursunuz :D
Du bi konuşim :D
:D yok ben ***** sebeplerden gelememde belli olmaz bakalım cuma ola hayrola
bu hafta sonu olursa ben yalan olurum kuzenim evleniyor yarın antalyaya gidiyorum pazar dönücem.
SerdaR A.
10-06-2009, 09:52
farketmezzzz :D hem öss öncesi güzel olur
onursumer
10-06-2009, 15:57
cuma yapalım güzel olur :D ben zaten yarın silivriye gidicem sanırım işlerim var orda kalırım :D
Ben cuma sabahı servise veriyorum arabayı, su zincir vs degisecek.
Cuma aksamına yetisebilirmiyim bilmem.
yetişirsin karışmam :D
Shadow_Dancer
10-06-2009, 19:54
yetişmezse alacak biri illa ki olur ;)
Boost Up
10-06-2009, 19:54
Abi sen herkesi alıyorsun, alan olur illa seni:)
yavuz gel alirim ben seni sirtima:)
cuma olursa bende gelemiyorum .
yekta
listeler kapanmadıysa benide yazabilirmiyiz?
Sierra Rs
11-06-2009, 09:14
koşuyolu kartingde güzeldir aslında büyük ;)
ben gelirim.
anadolu yakası +1 =)
Tabi Selçuğunkine gitçez önce ikincisi anadolu yakası olsun :D
Anadolu yakasındakı buluşmayı iple cekiyorum :) Silivri cok uzak :(
Cuma olmasın bari, herkeste sorun var :D
onursumer
11-06-2009, 09:59
pazarda oss var zaten konsantre oluyorum :D
Tarih belli olmadımı hala
onumuzdekı hafta yapıcaz arkadaslar
yakuplu sahilde var gokart arena diye bir yer pistide çk güzel selçuk bilirsin sen gerci orayı cafesi falanda çok güzel. hatta sahibide bizim piyasadan en son paşada bir 106 yaptırıyordu.
http://www.go-kartarena.com/
http://www.go-kartarena.com/resim/ulasim.jpg
sahile sıfır. kafenin hem kapalı yeri hemde açık yeri war. mangal şansımızda olabilir :D
arabaları tırt pıst daha tırt :)
arabaları tırt pıst daha tırt :)
eyw :D silivri olsun ozaman. hem benim memleket orası :D
yaw silivrimi selimpaşa/celaliye mi :S ben anlamadım :S
yer maxi siliwri de bende tarihi çözemedim.
tarıh bellı deıl sadece onumuzdekı haftaıcı yapılacak
daha ıyı olmus tarıhın degısmesı
Ben gelicem yaparsan selçuk abi zaten okullarda bitti hem sen bana Go-kart sürmeyi iice öğretcektim fırsat işte olursa amcama sole götürür o beni :D
Söylemeyi Unutma ama hepinizi gecicem orda hahahaha ( en hafif benimya o yüzden ) :D