Orijinalini görmek için tıklayınız : Açıköğretim AÖF Konusu
Atakan-A
12-12-2013, 10:10
işletme 3. sınıf hakkında bi bilgisi olan var mı nedir ne değildir ?
SekoLive
12-12-2013, 10:47
öğrenci kartı olmadan o belge ile sınava girilebilicek mi
Cevabını net olarak buldum .
Sınav giriş belgesini daha yeni cıkarttım, baktım sınava girmek için gereken belgelerde,öğrenci kartı veya sınavga geçerli öğrenci kimlik belgesi olarak belirtilmiş.
ben gibi olan var ise öğrenci kartsız sadece internetten alınan "sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi "ile sınava giriş yapabiliceğiz.
zamanı olmayanlar büroya gidemeyenler birer cıktı alıp sınavda kullanabilirler.
Vay arkadaş ders çalışmam lazım çalışamıyorum yaa. Evdeyim ama aklıma başka başka şeyler geliyor.
tolgakaynak
12-12-2013, 14:22
beyler 7 dersim var benim yerime sınava giripte geçtiği ders başına ücret verebilirim mesela ders başı 100 lira
tolgakaynak
12-12-2013, 14:27
Gecen senenin çıkmış sorularını nerden bulabilirim lin varmı ?
yusufcan_k
12-12-2013, 15:19
beyler 7 dersim var benim yerime sınava giripte geçtiği ders başına ücret verebilirim mesela ders başı 100 lira
sahtecilikten yakalanırsan hem senin hemde sınava girene 100 liradan fazlasına patlayacagının farkındasın dimi ?
Vay arkadaş ders çalışmam lazım çalışamıyorum yaa. Evdeyim ama aklıma başka başka şeyler geliyor.
konu anlatimi sayfa kenarlarinda ufak tanimlar var, birde ozet ve konu sonundaki 10 soruyu incele bitsin ;)
Kitaplar önümde hala başlayamadım.
Ben dün Aksaray bürosuna gittim kalabalıktı ama toplu halde alıyorlar kimlikleri ve isim isim çağırıyorlar en fazla 10 dk bekliyorsunuz. Ben sonradan kaydı Fatih bürosuna aldırdığım için kart Fatihe gitmiş, gittiğimde önümde sadece 1 kişi vardı hemen aldım kartı. Aksaray bürosu genelde kalabalık.
adamlar bana bı sınav yerı vermıs 50 tl mazot yakarım 2 gunde sabah yenımalle oglen dıkmen pazar sabah demetevler oglen bahcelı bu ne la sınavamı gırcez ankarayı mı gezcez
3 sene bitti hala 2. sınıftayım. Herhangibir sınır yok dimi bu işte. Seneyede 2.sınıf olursam sıkıntı yok yani?
tolgakaynak
12-12-2013, 18:39
3 sene bitti hala 2. sınıftayım. Herhangibir sınır yok dimi bu işte. Seneyede 2.sınıf olursam sıkıntı yok yani?
bende onun cevabını arıyorum.
tolgakaynak
12-12-2013, 20:04
sınav yaklaştı ne durumdasınız ???
Geçen senenin çıkmış soruları Murat Eğitim Kurumları (http://www.murategitim.com/TR/belge/1-11085/5153-isletme-3sinif-5yariyil-cikmis-sinav-sorulari.html) adresinde var. Vizeler için geç oldu ama finallerde almayı düşünüyorum bu kitaptan.Şuanlık ise mevcut kitapların sonundaki testleri ezberliyorum :D
sınavlar bu haftamı ya :D
SinanAdalı
12-12-2013, 20:39
Yemin ederim sınav stresinden çok okulu bulmak ve sonrasında da yine park yeri bulmak sinir ediyor adamı.
yumurta dayandı haldır haldır okuyoruz bakalım ınsallah bu sene yırtar mezun oluruz
Yemin ederim sınav stresinden çok okulu bulmak ve sonrasında da yine park yeri bulmak sinir ediyor adamı.
aynen bende onu düşünüorm inş geniş bi yol üstündedr yoksa skntı ztn bişey blmiorm park yeri içime sinmezse basar dönerm :D :D
aynen bende onu düşünüorm inş geniş bi yol üstündedr yoksa skntı ztn bişey blmiorm park yeri içime sinmezse basar dönerm :D :D
aynı dusuncedeyım bende erken gıdıp yer kapcam bırde bazı derslerın kıtapları yok bende onun yerıne ıntten onlıne bakabılecegım yer var mı fınansal yonetım fln
valla bnm bldğm bi kaynak yok internetten
işin yoksa sabahın 6sında kalk hatunu bırak ordan okula gec ufff valla her sene bıktım yaa :D
volkan_gs
12-12-2013, 23:18
beyler sınav yarın sabah değil he, sanki son geceymiş gibi muhabbet dönmüş aman diyim :D
daha kmliği almadım birazdan gidicem inş sıra yoktur çok :D
SekoLive
13-12-2013, 10:03
daha kmliği almadım birazdan gidicem inş sıra yoktur çok :D
simdi aöfü aradım sınav için kimliğe gerek yok internetten belgeyi alsan yeterli dediler. eğer gitmek zor geliyosa cıktı almanı öneririm.
crazydog
13-12-2013, 10:24
offf sınav stressi adam gibi kitap açmadım daha :D
SekoLive
13-12-2013, 10:25
offf sınav stressi adam gibi kitap açmadım daha :D
bu msjından bu konuda 5-10 tane bulurum alican :)
simdi aöfü aradım sınav için kimliğe gerek yok internetten belgeyi alsan yeterli dediler. eğer gitmek zor geliyosa cıktı almanı öneririm.
valla abi çok süper bi haber bu şuan nasıl sevindim anlatamam :D internetten belgeyi alsan yeter dediğin sınav giriş belgesi dimi :)
SekoLive
13-12-2013, 10:39
valla abi çok süper bi haber bu şuan nasıl sevindim anlatamam :D internetten belgeyi alsan yeter dediğin sınav giriş belgesi dimi :)
sınav giriş belgesinin altında bir belge daha var fotorafın olan onu alıcaksn.
Sercan K.
13-12-2013, 10:46
Tembellik yapıp araştırmıyorum kusura bakmayın ama Sefaköyden bağcılar lisesine en kolay nasıl ulaşabilirim bilgisi olan ? Toplu taşıma kullanıcam
SekoLive
13-12-2013, 10:50
Tembellik yapıp araştırmıyorum kusura bakmayın ama Sefaköyden bağcılar lisesine en kolay nasıl ulaşabilirim bilgisi olan ? Toplu taşıma kullanıcam
metrobusle incirli yapıp ordan bağcılar yıldıztepeye giden minibüslere binmen lazım diye düşünüyorm eğer minibusler kalkmadıysa ömür plazanın yanından
sınav giriş belgesinin altında bir belge daha var fotorafın olan onu alıcaksn.
eyvallah abi sağol şimdi fark ettim bende allah razı olsun senden o kadar üşeniyodm ki :)
Sercan K.
13-12-2013, 11:09
metrobusle incirli yapıp ordan bağcılar yıldıztepeye giden minibüslere binmen lazım diye düşünüyorm eğer minibusler kalkmadıysa ömür plazanın yanından
Abi minibüs kaç saate gider kimbilir :s Metro ile gidemem mi acaba Zeytinburnundan binsem bağcılar metrosuna ?
SekoLive
13-12-2013, 11:11
Abi minibüs kaç saate gider kimbilir :s Metro ile gidemem mi acaba Zeytinburnundan binsem bağcılar metrosuna ?
kalecenter ın ordan geçen tramvay biraz aşşasından geçiyo sanki ama metroya ters gibi gördm haritdan bakdıgmda
daha iyi bilen vardır illaki yazarlar.
beyler bişey danışacağım. aöf+master olarak baktıgınızda özel sektörde kurumsal yerlere kapaklanma şansımız nedir? kariyer+ilerleme olarak varmı çevrede bunu yapabilmiş arkadaşlar? eğer aöfü ziklemiyorlarsa askerden gelince dgs filan patlatayım bari napalım..
beyler bişey danışacağım. aöf+master olarak baktıgınızda özel sektörde kurumsal yerlere kapaklanma şansımız nedir? kariyer+ilerleme olarak varmı çevrede bunu yapabilmiş arkadaşlar? eğer aöfü ziklemiyorlarsa askerden gelince dgs filan patlatayım bari napalım..
olay aslinda senin nerde master yaptiginla alakali birazda , okudugun bolum nedir ve hangi sektorde calismak istiyorsun?
olay aslinda senin nerde master yaptiginla alakali birazda , okudugun bolum nedir ve hangi sektorde calismak istiyorsun?
okan örgün burslu dış ticaret bitti işletme aöfe tamamladım master'ı yönetim bilişim ve ya endüstri müh. üstüne yapmak istiyorum abi.
müh. olmaz demeden söylim özeller gel balım diyorlar abi. Devlet yaptırtmıyor saçma bu da bence. adam sanat tarihi okuyup bilgisayar üstüne master yapabiliyor adı üstünde özgürlükler ülkesinde. Velhasıl çalışmak istediğim sektörler lojistik,otomotiv,bir şans banka da sap erp,iş zekası,iş istihbaratı,hatta rol verirlerse it gibi üretim bandında bile koştururum otomotivde. çözümleri departmanları gibi.
takıldıgım nokta şu tamam aöflüyüz eyv dedim. master allah izin verirse 2 master yaparım sakin ol şampiyon demeden önce linkedinde çok tur attım diyeyim.
ama sen aöflüsün biz sizi 6-0 yendik muhabbetine dönüyormuş ne kadar kabiliyetli ve ya 2 master yapsında diyorlar beni sinir ediyorlar.
Sercan K.
13-12-2013, 12:17
kalecenter ın ordan geçen tramvay biraz aşşasından geçiyo sanki ama metroya ters gibi gördm haritdan bakdıgmda
daha iyi bilen vardır illaki yazarlar.
Beni her sınavda bağcılar-güneşli-kocasinan taraflarına veren o sistemin taaa aq.
Serkan abi sağol bi bakiyim bu akşam ben.
crazydog
13-12-2013, 12:29
bu msjından bu konuda 5-10 tane bulurum alican :)
hahahaha bence daha fazla vardır :D:D
okan örgün burslu dış ticaret bitti işletme aöfe tamamladım master'ı yönetim bilişim ve ya endüstri müh. üstüne yapmak istiyorum abi.
müh. olmaz demeden söylim özeller gel balım diyorlar abi. Devlet yaptırtmıyor saçma bu da bence. adam sanat tarihi okuyup bilgisayar üstüne master yapabiliyor adı üstünde özgürlükler ülkesinde. Velhasıl çalışmak istediğim sektörler lojistik,otomotiv,bir şans banka da sap erp,iş zekası,iş istihbaratı,hatta rol verirlerse it gibi üretim bandında bile koştururum otomotivde. çözümleri departmanları gibi.
takıldıgım nokta şu tamam aöflüyüz eyv dedim. master allah izin verirse 2 master yaparım sakin ol şampiyon demeden önce linkedinde çok tur attım diyeyim.
ama sen aöflüsün biz sizi 6-0 yendik muhabbetine dönüyormuş ne kadar kabiliyetli ve ya 2 master yapsında diyorlar beni sinir ediyorlar.
ne kadar donanimlisin staj yapacakmisin, is icin gerekli sertifika vs gerekiyorsa ikinci yabanci dil falan;
bunlarin hepsini sagliyacak dogru donanimla sansini zorlarsin yada herzamanki gibi torpil donebilir.
kuzenim kocaeli uluslarasi iliskiler mezunu ve bilgi'de mba yapti, 10 ay gibi bir surede bankada ise girdi.
not: umulmadik yerlerden kapilar acilmasini istiyorsan eger iyi cevre cogunlukla is iliskilerinizi cabuklastirir, bunu kesinlikle yalakalik ve cikarcilik ile karistirilmamasi lazim...
ne kadar donanimlisin staj yapacakmisin, is icin gerekli sertifika vs gerekiyorsa ikinci yabanci dil falan;
bunlarin hepsini sagliyacak dogru donanimla sansini zorlarsin yada herzamanki gibi torpil donebilir.
kuzenim kocaeli uluslarasi iliskiler mezunu ve bilgi'de mba yapti, 10 ay gibi bir surede bankada ise girdi.
staj yapmadan olurmu ? Asla. Master yaparken 2-3 yerde yapacağım biri bitip biri başlasın esasına göre. tok karnına da olsa ne kadar alman şirketi varsa öncelikli bunlara başvuracağım abi. ingilizce fluent değil but vey successful'dur. işte benim demek istediğim kısım bu aöfün üstüne ne koyarsam dediğim yerlerde cvm elenmez bana şans verilir? Kuzen'nin için herşey kuralına göre örgün bir defa. :)
benim yaşım kadar senin sektörel tecrüben var Onur abi. Onur'du yanılmıyorsam. ? Yanlışsa affola.
yol göster abi ne yapayım?
dört yıl boyunca orada okudum... :)
metrobüs ile incirli incilide ömürün önünde bağcılar parseller minibüsüne bineceksin c.tesi sabah ise 20-30 dk gibi lisede olursun ama c.tesi öğlen ise 45-60 dk :D arası çünkü cumartesi günleri lisenin orada pazar olduğu için lanet bir hal alıyor oranın trafiği...
z.burnunda inip tramway ile gideyim dersen çok uzatmış olursun.. yinede söyleyeyim tramwayda yavuz selim duragında inip tramwaydan indiğin gibi yukarıya doğru bi 10-15 dk yürümen lazım caddeye cıktığında kime sorsan gösterir...
Onurkk06
13-12-2013, 20:25
Yıldı bağcılar ilkokulundayum bende :) giden varsa beraber gidelim :)
staj yapmadan olurmu ? Asla. Master yaparken 2-3 yerde yapacağım biri bitip biri başlasın esasına göre. tok karnına da olsa ne kadar alman şirketi varsa öncelikli bunlara başvuracağım abi. ingilizce fluent değil but vey successful'dur. işte benim demek istediğim kısım bu aöfün üstüne ne koyarsam dediğim yerlerde cvm elenmez bana şans verilir? Kuzen'nin için herşey kuralına göre örgün bir defa. :)
benim yaşım kadar senin sektörel tecrüben var Onur abi. Onur'du yanılmıyorsam. ? Yanlışsa affola.
yol göster abi ne yapayım?
kariyer planlamasi bana emanet edilecek bisey degil , oncelikle sektorunu belirlemen lazim...
ctesi : 09:30 - BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU İLKOKULU
ctesi : 14:00 - ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİ
pazar : 09:30 - NİHAT ERİM İLK OKULU
pazar : 14:00 - KARTAL İMKB KIZ TEKNİK VE MES.LİS.
şu okulların birbirleriyle nasıl bir bağlantısı var bu sınav yerlerini ayarlayan vatandaş haplanıp bilgisayar başına geçiyo herhalde :D Yarın nispeten ilk sınav yeri kolay gibi ama ikincisi nasıl olcak. Pazar günü okullar sabah sınavdan çıkıp diğer okula nasıl gidebilirim bilmiyorum toplu taşıma yok gibi. Hepsinin ortak noktası Kartal'a bağlı olması hatta Ertuğrul Gazi Maltepe'ye bağlı ?!?!
Herkese başarılar. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
kariyer planlamasi bana emanet edilecek bisey degil , oncelikle sektorunu belirlemen lazim...
emanet değil fikir topluyorum diyelim :)
Yarın bende sınava gircem biraz heyecanlıyım ilk defa aöf sınavına gircem hepimizin ALLAH yardımcısı olsun...
kalem silgi götürmüyoruz dimi?
yüzük anahtar vs?
coastguard
13-12-2013, 21:43
kalem silgi götürmüyoruz dimi?
yüzük anahtar vs?
Yüzük ,abartmamak kaydıyla anahtar,cüzdan serbest, /telefon çok değişik kimi zaman kapalı ama cebinde durmasına ses etmezler, kimi zaman hiç binaya bile sokmazlar,kimi zamanda okul girişinde bankoya bıraktırırlar en garantisi hiç yanınıza almamak.
Ayrıca kalem,silgiyi kendimiz götürüyoruz abi
Derslerin olduğu internet sitesi (eogrenme.anadolu.edu.tr) çöktü. Herkes bu akşam çalışıyor yüklendi sanırım. :D
Bad-Fast
13-12-2013, 22:00
emanet değil fikir topluyorum diyelim :)
torpil'den ötesi yok artık ;) , bende master yapmayı düşünüyorum ama kesinlikle işime yarar falan diyemiyorum artık , torpil olmadan orta seviye işe bile almıyorlar ki kariyer yapacağın düzgün bi yere giresin .
tdipower
13-12-2013, 22:02
sabaha ne kaldı şurda :D
son 3 saattır ders calısıyorum kıtapların arkasındakı soruların hepsını ezberledim azcıkta bılgım var bakalım ALLAH buyuktur gecıcez inş 4 e :D
crazydog
13-12-2013, 22:32
yalandan çıkmış sorulara bakıorum yarın tek derste pazar ne halt edecem ben ya :D
OnurÖzden
13-12-2013, 22:36
bu psikoloji neymiş arkadaş ezberden ciğerim soldu
bu psikoloji neymiş arkadaş ezberden ciğerim soldu
kafa karismasin istiyosaniz 3. konuyu es gecin.
1-2-4 ozet ve sorulara bakmak yeterliydi aslinda, cikan sorulara bakmadiniz mi*?
OnurÖzden
13-12-2013, 22:40
kafa karismasin istiyosaniz 3. konuyu es gecin.
1-2-4 ozet ve sorulara bakmak yeterliydi aslinda, cikan sorulara bakmadiniz mi*?
yok abi bakmadım, sabaha kadar halledicem inşallah :D
yalan yanlıs tum soruları cozdum bakalım ne olacak yarın:)
yok abi bakmadım, sabaha kadar halledicem inşallah :D
:D 3. konuya bulasma ozaman :D
3. konu neden yok onu anlamadım :D
OnurÖzden
13-12-2013, 22:42
:D 3. konuya bulasma ozaman :D
o 3.ünite nedir harbiden sınava mı gidiyoruz beyin ameliyatına mı belli değil :D
3. konu neden yok onu anlamadım :D
beyin ve davranis konusunda detay fazla, hata yapma olasiligi cok
beyin ve davranis konusunda detay fazla, hata yapma olasiligi cok
valla kıtaptakı soruların hepsını ezberledim dıyebılırım ordan soru gelırse %99 aklıma gelir tabi gelirse :D
2 yil programcilik bitirdikten sonra askerlik kisalsin diye isletmeyle 4 e tamamliy dedim ama yarin sinava giricem ve kitaplarin daha onsozlerini bile okumadim. Butun derslerden kalirim sanirim :D
2 yil programcilik bitirdikten sonra askerlik kisalsin diye isletmeyle 4 e tamamliy dedim ama yarin sinava giricem ve kitaplarin daha onsozlerini bile okumadim. Butun derslerden kalirim sanirim :D
bende 3. sınıf ısletme okuyorum gecen sene vızeden 50 55 alıp fınalde calısmadıgım ıcın 20 alıp kaldıgım dersler var sımdı azabını cekıyorum :( finale stage 5 sekılde calısıcam :D
Dostum nasil zor mu okadar ya :D
Victiz le aynı kaderi paylaşıyoruz geçen sene başladım bende senin gibi aynısını yapmıştım sen yapma kardeşim finale çalış :D
bende 3. sınıf ısletme okuyorum gecen sene vızeden 50 55 alıp fınalde calısmadıgım ıcın 20 alıp kaldıgım dersler var sımdı azabını cekıyorum :( finale stage 5 sekılde calısıcam :D
ferroo aynı şekilde vizelere çalışmadım 40 50 gelince onun verdiği rahatlıkla finalleride böyle alırım dedim ama babayı aldım :D
Dostum nasil zor mu okadar ya :D
zor fln degıl yaa degılde bız calısmıyoruz adam gibi :Dvızelere bıraz bakmıstım kıtaptakı sorulara cogundan 50 55 almısım fınale hc bakmadım 20 alıp kalmısım hepsınden hamınaaaaa :D
sınava gırecek olan kardeslerıme abılerıme herkeze basarılar dılıyorum umarım hersey dıledıgınız gıbı gecer...
ProdriveSTI
14-12-2013, 04:10
Herkese basarilar azcik soru okudum konu calismadan bakalim ne yapicaz.
Onur Fatih
14-12-2013, 06:47
2. üni kapsamında adalete kayıt oldum olmaz olaydım benim derslerden zor
nokta atış diye bi kitap getirttim internettten onları çözdüm bir de kitabın arkasındaki soruları çözdüm tek satır okumadım kitaptan bakalaım nolcak
neyse vakit gelmiş 35 km yol gidicem herkese başarılar :)
nasıl zor geldi sıcacık yataktan çıkmak :D başarılar herkese
sıcacık yataktan kalkmak zor gelse de girilecek bir sınavımız :) herkese başarılar :)
EserBodrum
14-12-2013, 07:26
Herkese başarılar dilerim :)
Bakalım hiç çalışmadan nasıl olacak :D
bugunku ne sınavı haftaya degılmıydı ya :(
ProdriveSTI
14-12-2013, 09:16
Simdi tek dersten girdim.Sinav bitti kontrol ediyorum hic D sikki isaretlememisim.Sonra bastan yaptim sinavi. :hehe:
EserBodrum
14-12-2013, 09:39
Sınav kolay gibiydi hayırlısı bakalım :D
S.Özeren
14-12-2013, 09:43
5 te uyudum 9 da kalktım mal gibiyim :D
Onurkk06
14-12-2013, 09:57
Beyler aöf kitaplarının ünite sonundaki sorularına çalışın o ve ona yakın sorular çıkıyor
StyleALP
14-12-2013, 10:03
Beyler aöf kitaplarının ünite sonundaki sorularına çalışın o ve ona yakın sorular çıkıyor
Katılıyorum. Çıtırdan bir çalışmanın sınava olumlu yönde etki edeceği kanısındayım o kadar katı sorular çıkmıyor kanımca.
ben kitapları bulamadım acaba aöf sitesindeki e-book ları ındırıp soru kısımlarını yazdırsam olurmu çalışma adına?
Dctrlprn
14-12-2013, 10:14
sınava girdik geldik önemli olan fair play :D
bende sımdı geldım sınavdan sadee kıtabın arkasındakı sorulara calısmıstım kesınlıkle calısan oraya calıssın az cok soru ve yakın sorusu cıkıyor ınsan hatırlıyor zaten tahmınımce en az 9 soru net cıkarırım oda vızede bana yeter zaten :)
arkadas hukuktan hatrladıgım soruyu ılk basta dogru yapmısım sonra sıldım yanlıs yapmısım ne mal adamım yaaa :D
salladık geldık bakalım :D
SekoLive
14-12-2013, 10:32
ben kitapları bulamadım acaba aöf sitesindeki e-book ları ındırıp soru kısımlarını yazdırsam olurmu çalışma adına?
soru ve cevapları indir arda hatta bi sayfa önde özet var onları indirip bakarsan güzel olur.
bendede 3 tane kitap yokdu böyle yptım ama calısamadım
1 kere okuyup girdim testleri hatrladıklarımı yaptm .
Onurkk06
14-12-2013, 10:39
aynen üstad bende öyle yaptım zaten e kitap kısmındaki soulara ve özete bakıp geçiyorum
o zaman karacanın sorularıyla bunları çalışayım bu akşam zaten 2 ders var. Finallerede 1 hafta öncden bakmaya başlarsam super olur da kesin götümü yayarım yıne son gune kalır:D
By CrAzY
14-12-2013, 11:09
Isletme sinavndan cktm kolay gibiydi
developer
14-12-2013, 12:12
Dün akşam int. cafeye gittim ve sınava giriş belgemi aldım ama sınava giriş belgesi benim değilmiş:) int cafeci başka birinin giriş kağıdını bana vermiş tabi kontrol etmedim. Okula gittim arabayı yanaştırdım nasıl olduysa artık kağıda bi baktım farklı bi okul yazıyor son anda değiştirmişlermi sınav yerlerini acaba diye bi korku sardı:D ve o sırada sınava 25-30 dk var. Okul müdürüne çıktım ve olanları atlattım sağolsun yardım etti. Sabah sabah büyük bi bi heyacan yaşadım.:D
Maliye 3. sınıfta okuyorum ve bugun olduğumuz derslerden 1i hariç dört dersin ünite sonlarındaki testleri çözdüm fakat sınavda en fazla 2-3 tane cıktı diğerleri hep farklıydı. maliye okuyanlar nerelere çalıştıklarını (murat eğitm kitaplarına özetlere vs.) yazarlarsa süper olur
tuner faruk
14-12-2013, 12:14
Hiç çalışmadan girdim Çalışma ekonomisi 3.sınıf derslerine hala kendime gelemedim :D
volkan_gs
14-12-2013, 14:36
avrupa birliği felaketti benim ya off :(
Ataturk uni. Adalet ackkogrt. Ikinci universite kapsamInda okuyorum.ogrenci panelimden baktim sinav tarihi yoktu.arastrdgmda sinav 11-12 ocakti.ben bugun sinava girmedim.bu ne sinaviydi
Ünite sonu soruları 10ar adet dimi?
SinanAdalı
14-12-2013, 15:53
bende onun cevabını arıyorum.
30 yaşına kadar sıfır sıkıntı beyler :) her sene kaydınızı yenilemeyi unutmayın yeter. Şahsen yemem içmem o kaydı yenilerim :)))
Onur Fatih
14-12-2013, 16:12
Bende şimdi girdim eve aklı olan ünite sonundaki soruları çözsün :) Ben hepsini çözmüştüm ve 7-8 tane yaptım mantığıda kullanınca 15 net yaparsınız :)
Yarın 4 dersim var birazdan ünite sonundaki soruları çözücem :)
SerkanYazgan.
14-12-2013, 16:14
2. dönem harç parasını yatırasım gelmiyor içimden. Yatırmazsak nolur bilen var mı? Önceki sistemde kayıt yenileyene kadar yatırmazsan faiz geliyordu fakat yeni sistemde nasıl bilmiyorum. 3. senem olcak hiç çalışmadan 6 ders vermişim 14 tane daha var. 4 e tamamlamaya çalışıyoruz güya :D
erturul çiçek
14-12-2013, 16:15
2. dönem harç parasını yatırasım gelmiyor içimden. Yatırmazsak nolur bilen var mı? Önceki sistemde kayıt yenileyene kadar yatırmazsan faiz geliyordu fakat yeni sistemde nasıl bilmiyorum. 3. senem olcak hiç çalışmadan 6 ders vermişim 14 tane daha var. 4 e tamamlamaya çalışıyoruz güya :D
Bi sıkıntı çıkmıyor bende yapmıştım sonradan yeniden kayıt yaptırdım
Bende şimdi girdim eve aklı olan ünite sonundaki soruları çözsün :) Ben hepsini çözmüştüm ve 7-8 tane yaptım mantığıda kullanınca 15 net yaparsınız :)
Yarın 4 dersim var birazdan ünite sonundaki soruları çözücem :)
aynen unıte sonundakı soruları degıstırerek sormuslar bende en az 9 net cıkarırım gımıbe gelıyor :)
2Fast4Me
14-12-2013, 17:02
Ünite sonu soruları 10ar adet dimi?
evet 10 adet
ProdriveSTI
14-12-2013, 17:55
Berbat geçti sınav ne poh yiceksem off :(
tolgakaynak
14-12-2013, 18:12
bende çok iyi geçmedi kendimi civic Fd6 turbolarım diye avutuyorum :) hayallerdeyim
ısın yoksa yarın sabahta 6 da kalk pofff :( gıdım ders calısıyım bagriii
Onurkk06
14-12-2013, 20:51
beyler e kitap açılmıyor nerden çalışcaz biz mk ya yapacağınız sistemi .... sunucu hatası verip duruyor hiç bişey de yok elimde
crazydog
14-12-2013, 21:03
geçen senenin sorularını indirdim netten soru cevap ezberliyorum başka türlü çalışmak hiiiç içimden gelmiyor ya :D
bgn sınavdan cok arabanın park sorunu benı derde soktu
Kamu Yönetimi bölümünden "Kamu Personeli Hukuku ve Genel Muhasebe I" dersleri fena zorladı beni.
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim. :)
Ayrıca şu sınav sonuçları en geç 1-2 haftaya kadar açıklanır mı peki?
MatraX_07
14-12-2013, 22:47
işletme 4teyim Etik'e girdim ters köşe yapmışlar gibiydi
Onur Fatih
14-12-2013, 23:45
4 dersim vardı çalıştım şimdi 3üne 1 tanesini sabaha bıraktım çalışırım diye ama hiç zannetmiyorum :)
Onurkk06
15-12-2013, 00:38
Ben çalışmıyom bıktım yaw cok karışık finale inşallah :)
finzllerın tarıhlerı bellımı bılen varmı?
sistem değişince vize %30 final %70 etkileme olayı değişmedi dimi?
Finaller 25 26ocak heralde. % olarak da 60 a 40 olmasi lazim. Bugun sabah sinava girdim. Sinifa biri geldi leş gibi alkol kokuyodu. Midem bulandi anasini satayim.
SinanAdalı
15-12-2013, 11:07
Finaller 25 26ocak heralde. % olarak da 60 a 40 olmasi lazim. Bugun sabah sinava girdim. Sinifa biri geldi leş gibi alkol kokuyodu. Midem bulandi anasini satayim.
2 bira zihin açar mantığını karıştırmış olabilir.
- 2 bira zihin açıyosa ?
- 1 kasa içsem ?
- Aynştayn mode on !
Var böle insanlar :D
Bizde de bi abla vardı, 3 dakikada bir balgam temizledi :D bide kadın olacak ya :D
ProdriveSTI
15-12-2013, 12:09
bgn sınavdan cok arabanın park sorunu benı derde soktu
Aynen dun delirmis dana gibiydim.
açıköğretimde okumak örgün öğretimden daha zor :(
ProdriveSTI
15-12-2013, 14:16
Lanet olası park yeri yüzünden sınava giremedim.Keçiören gazinodan aydınlıkevlere gitmem 50 dakikamı aldı.Sınav yerine gittiğimde herhangi bir yerde 1 tane mi boş yer olmaz yahu. :ofk:
geçmiş olsun aöf zedeler,bende dahil :)
2 bira zihin açar mantığını karıştırmış olabilir.
- 2 bira zihin açıyosa ?
- 1 kasa içsem ?
- Aynştayn mode on !
Var böle insanlar :D
Bizde de bi abla vardı, 3 dakikada bir balgam temizledi :D bide kadın olacak ya :D
Rezil cokmemlekette.
Murat gecmis olsun ya sanssizlik olmus.
Simdi 1 ay bekle isin yoksa sonuclari
Redfish16V
15-12-2013, 17:33
İstatistikte baya attım...iktisatda hiç c şıkkı işaretlemedim :D
vizeden 0 alsak finalden geçmek için kaç almak lazım :)
Redfish16V
15-12-2013, 17:54
vizeden 0 alsak finalden geçmek için kaç almak lazım :)
Bence çan eğrisinden sonra belli olur o :) çan düşük olursa işin daha kolay :)
bi arkadaşm 60 alsan geçersin dedide acaba dedm öyle bi kesin durum var mı ama yoktur heralde :D
Kriminoloji diye bir ders varmış öğrenmiş oldum :( Fena salladım ama.
bi arkadaşm 60 alsan geçersin dedide acaba dedm öyle bi kesin durum var mı ama yoktur heralde :D
Çan eğrisi ortalamasına bağlı diye biliyorum. O dersin ortalaması misal, 90 olursa 89 ile kalabilirsin.
O dersin çan eğrisi ortalaması 30 olursa, 30 ile de geçebilirsin.
finale çalışiyim diyorum en azndan geçemesem bile o dersleri illaki vercem ilerde lazım olcak boşa gitmiş olmaz :)
Dün kolay gelmişti bugün ters köşe oldum resmen. Notlar çok düşük gelmesene finalde kurtarsam..
tolgakaynak
16-12-2013, 01:06
Lanet olası park yeri yüzünden sınava giremedim.Keçiören gazinodan aydınlıkevlere gitmem 50 dakikamı aldı.Sınav yerine gittiğimde herhangi bir yerde 1 tane mi boş yer olmaz yahu. :ofk:
beylikdüzünde oturuyorum sınav yerimi gaziosmanpaşaya vermişlerdi. avcılar trafiğinden sınava yetişemedim. bende E-5 üzerinde bıraktım arabayı metrobuse bindim. :D sınavdan çıktım metrobusle dönüyorum baktım araba sapasağlam duruyordu :)
Sonuçta geçtim derslerden :icon_tup:
Abiler bu girdikleriniz ne sinaviydi?
Acikogretim hangi bolum tam olarak
Gol yedim bu sefer valla. :d
Herkes kendi bolumunden, kendi derslerinden giriyor.
anadolu universitesi ayri
istanbul universitesi ayri;
seninki degil yani ;)
finallere calısmaya ne zaman baslasam acaba puffff :(
ceratoniaorg
16-12-2013, 11:44
İşletme 1 deyim bende. Cumartesi çok basit gelmişti de dün olan dersler hakkında fazla bilgim olmadığı için mantık çerçevesinde doldurdum :D Fakat bir şey dikkatimi çekti. Kitaplarda konu bitiminde bulunan testlere sadece biraz göz atılsa yeterli olur gibi görünüyor bir çok soru aynı gibiydi.
İşletme 1 deyim bende. Cumartesi çok basit gelmişti de dün olan dersler hakkında fazla bilgim olmadığı için mantık çerçevesinde doldurdum :D Fakat bir şey dikkatimi çekti. Kitaplarda konu bitiminde bulunan testlere sadece biraz göz atılsa yeterli olur gibi görünüyor bir çok soru aynı gibiydi.
aynen kıtaptaki soruların tamamı ezberlense 9 net yapılır kesın 2 3 de kendımız yapsak zaten geceriz :)
karacan ın nokta atış soruları var onları tavsiye ederım çogu oradakı soruların aynısından cıkıyor
volkan_gs
16-12-2013, 11:56
Ya zaten yeni sisteme geçildiğinden beri hemen hemen hiçbir derste DD notu 35-38 üzerine çıkmadı.
Yani 20 sorudan 8 yada 9 doğru yapıldığında(40-45 puanla) geçme olasılığımız yüzde yüze yakın bence.
benım 35 le cc dırek gectıgım ders var :D
ceratoniaorg
16-12-2013, 12:03
benım 35 le cc dırek gectıgım ders var :D
aöf de çan fln var mı ki?
Çan eğrisi ortalamasına bağlı diye biliyorum. O dersin ortalaması misal, 90 olursa 89 ile kalabilirsin.
O dersin çan eğrisi ortalaması 30 olursa, 30 ile de geçebilirsin.
sınava gırmeyenlerın çan eğirisine etkisi varmı
dün denetim dersinden sınava girdim beklediğimden daha zorlu geçti. Hem kitap arkasındaki sorulardan hemde nokta atışlardaki sorulardan epey az çıktı ben daha çok çıkar diye ümit ediyordum :)
dün denetim dersinden sınava girdim beklediğimden daha zorlu geçti. Hem kitap arkasındaki sorulardan hemde nokta atışlardaki sorulardan epey az çıktı ben daha çok çıkar diye ümit ediyordum :)
denetım kadar sacma bı ders yok bende aynı sekılde yatak sardım okuyorum okuyorum anlasılmasına olanak olmaayan ders
bu durumu yanlış bilmiyorsam aöfte girmeyenler ve 25 altında not alanlar ortalamaya etki etmiyorlar. aöf destek forumlarında bu şekilde geçiyor.
denetım kadar sacma bı ders yok bende aynı sekılde yatak sardım okuyorum okuyorum anlasılmasına olanak olmaayan ders
aynen ya geçen yıl vize, final ve tek ders sınavında hep 30 aldım üstüne çıkamadım. mali müşavir iki akrabam var ikiside en sıkıntı dersten kalmışsın diyor :D bir şekilde vericez bu dersi ama baya sıkıntılı bir süreç olacak ne ezberleniyor ne öğreniliyor :D
aöf de çan fln var mı ki?
var tabı olmazmı nasıl gecıcektım yoksa 35 le :)
ceratoniaorg
16-12-2013, 12:27
Çok iyiymiş ya ben tüm derslerden geçerim o halde :D
o kadar kolay degılde ıns gecerız tabi :)
ProdriveSTI
16-12-2013, 13:36
Geçen sene 5 dersten 35-40 ortalama ile geçtim şans işte. :D
Redfish16V
16-12-2013, 17:34
Çok iyiymiş ya ben tüm derslerden geçerim o halde :D
valla o değişiyor işte :D Birileri fazla çalışıp çanı yükseltirse yandın :D
0 alanlar ve sınava girmeyenler çan eğrisine dahil değildir. 25 puan altı alanlarda çan eğrisine dahil edilmemektedir. Diye biliyorum.
Ayrıca sınava giren arkadaşlardan aynı zamanda bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Yakın bir arkadaşım da benimle birlikte sınava girdi fakat cevap anahtarı kağıdına kitapçık kısmında kitapçık türünü (A,B,C,D,E) işaretlemeyi unutmuş. Fakat kitapçığın ön yüzüne TC kimlik numarasını adını ve soy adını yazmış.
Bu durumda cevap kağıdında kitapçık türünü işaretlemeyi unuttuğu için girdiği dersler geçersiz sayılır mı?
0 alanlar ve sınava girmeyenler çan eğrisine dahil değildir. 25 puan altı alanlarda çan eğrisine dahil edilmemektedir. Diye biliyorum.
Ayrıca sınava giren arkadaşlardan aynı zamanda bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Yakın bir arkadaşım da benimle birlikte sınava girdi fakat cevap anahtarı kağıdına kitapçık kısmında kitapçık türünü (A,B,C,D,E) işaretlemeyi unutmuş. Fakat kitapçığın ön yüzüne TC kimlik numarasını adını ve soy adını yazmış.
Bu durumda cevap kağıdında kitapçık türünü işaretlemeyi unuttuğu için girdiği dersler geçersiz sayılır mı?
bısıy olmaz zaten gözetmenler sınav sonu kıtapları kontrol edıyolar...sıkıntı yok yanı :)
İyi o zaman teşekkür ederim cevabın için. :)
Umarım gözetmenler üşenmeyip kontrol etmişlerdir. :)
İyi o zaman teşekkür ederim cevabın için. :)
Umarım gözetmenler üşenmeyip kontrol etmişlerdir. :)
rica ederım :)
acaba bu sonuclar ne zaman acıklanır yaa catlıcam yoksa :D
acaba bu sonuclar ne zaman acıklanır yaa catlıcam yoksa :D
genelde sinava 10gun kala aciklanir , acik kapatmak icin pek zaman kalmiyor yani..
25 26 sı fınaller var en ıyısı sımdıden baslamak
Jön Türk
31-12-2013, 11:19
Bugun açıklanıyor
Bugun açıklanıyor
şu 2013ün lanetini atıpta öyle açıklasalardı ya :D
Açiklanmadi hala dayanamiyorum artik :D
Açıklandı diye daldım konuya ama gol değilmiş :)
yunus_kg
31-12-2013, 11:39
17:00'dan sonra açıklancak diye okudum biryerde.
Notlar geliyo galiba girilmiyo siteye :D
Aboov sonuçlar açıklandı açıklanacak. :D
Service Unavailable diyorsa yarım saate açıklarlar. :D
hayallerim yıkıldı. siteye girebildim
14.07
açıklanan herhangi birşey yok
hsynylmz
31-12-2013, 13:17
17:00 açıklanacak arkadaşlar..
4. sınıf öğrencisiyim hiç umrumda olmamasına rağmen şu notlar son mesajlar aha açıklandı aha açıklanacak deyince arkadaşlar ben bile tırstım :D
Yılbaşı gecesi zehir olmasın gerek yok. Açıklanırsada yarın bakılır.. :)
SekoLive
31-12-2013, 14:04
acıklandı hiç çalsmadan girmstm matematik 30 diğerleri 40 ve üstü
Aöf te çan eğrisi var mı?Varsa ortalamayı niye yazmamış?Bide geçme notu kaç oldu
SekoLive
31-12-2013, 14:08
Aöf te çan eğrisi var mı?Varsa ortalamayı niye yazmamış?Bide geçme notu kaç oldu
ıkıncı sınavlar sonrası belli oluyor
hay bu denetim dersini çıkartanı soruları bulanı :D
o kadar çalıştım 55 aldım ya
İKT103U İKTİSADA GİRİŞ I 5.0 60.00 - - - - - - - - -
İNG101U İNGİLİZCE I 3.0 30.00 - - - - - - - - -
MAT103U GENEL MATEMATİK 4.0 35.00 - - - - - - - - -
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5.0 65.00 - - - - - - - - -
MLY203U KAMU MALİYESİ 5.0 60.00 - - - - - - - - -
MLY205U GENEL VERGİ HUKUKU 5.0 65.00 - - - - - - - - -
TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 3.0 40.00
soktumun İngilizce ve matamatiği zaten boktuda Atatürk ilkeleri çok zordu yaw :D
ProdriveSTI
31-12-2013, 14:15
Zıçtım ben ya :(
HUK401U VERGİ HUKUKU 4.0 30.00 - - - - - - - - -
İKT303U MATEMATİKSEL İKTİSAT 5.0 40.00 - - - - - - - - -
İKT305U PARA TEORİSİ 5.0 65.00 - - - - - - - - -
İKT307U SANAYİ EKONOMİSİ 4.0 45.00 - - - - - - - - -
İKT309U TARIM EKONOMİSİ VE TARIMSAL POLİTİKALAR 4.0 30.00 - - - - - - - - -
İKT311U ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ 4.0 30.00 - - - - - - - - -
İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ 5.0 45.00 - - - - - - - - -
İNG301U İNGİLİZCE I 3.0 100.00 - - - - - - - - -
İNG401U İNGİLİZCE III 3.0 70.00 - - - - - - - - -
MLY301U DEVLET BÜTÇESİ 5.0 40.00 - - - - - - - - -
TÜR201U TÜRK DİLİ I 3.0 30.00 - - - - - - - - -
hiç çalışamadıydım fena gelmedi finalde kurtarılır :D
FİNANSAL YÖNETİM I 35.00
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 25.00
İKTİSADA GİRİŞ I 35.00
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 40.00
ÜRETİM YÖNETİMİ 40.00
YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 20.00
GENEL MUHASEBE I 35.00
MALİYET MUHASEBESİ 40.00
PAZARLAMA YÖNETİMİ 50.00
arkadaşlar kaç puanla geçiyorduk ya :D
SekoLive
31-12-2013, 14:23
İKT103U İKTİSADA GİRİŞ I 5.0 60.00 - - - - - - - - -
İNG101U İNGİLİZCE I 3.0 30.00 - - - - - - - - -
MAT103U GENEL MATEMATİK 4.0 35.00 - - - - - - - - -
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5.0 65.00 - - - - - - - - -
MLY203U KAMU MALİYESİ 5.0 60.00 - - - - - - - - -
MLY205U GENEL VERGİ HUKUKU 5.0 65.00 - - - - - - - - -
TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 3.0 40.00
soktumun İngilizce ve matamatiği zaten boktuda Atatürk ilkeleri çok zordu yaw :D
abi ingilizce cok kolaydı ya hayatımda girdiğim en kolay ing sınavıydı. matematikde hem fikiriz.
BİL101U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I 3.0 60.00
HUK101U HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 4.0 40.00
İKT103U İKTİSADA GİRİŞ I 5.0 85.00
İNG101U İNGİLİZCE I 3.0 80.00
İŞL105U İŞLETME İLKELERİ 5.0 55.00
MAT105U MATEMATİK I 4.0 30.00
SAK101U TIBBİ DOKÜMANTASYON 3.0 70.00
SAK103U TIBBİ TERMİNOLOJİ 3.0 50.00
alperkirman
31-12-2013, 14:25
spk da sçmışız la 25 ne amk :(
Sosyal sorumluluk etik 50
yönetimde güncel yaklaşımlar 35
denetim 35
stratejik yönetim 50
türk vergi sistemi 50
şu denetim beni kanser edicek ya 25-26 ocak finaller var gazamız mübarek olsun
abi ingilizce cok kolaydı ya hayatımda girdiğim en kolay ing sınavıydı. matematikde hem fikiriz.
BİL101U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I 3.0 60.00
HUK101U HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 4.0 40.00
İKT103U İKTİSADA GİRİŞ I 5.0 85.00
İNG101U İNGİLİZCE I 3.0 80.00
İŞL105U İŞLETME İLKELERİ 5.0 55.00
MAT105U MATEMATİK I 4.0 30.00
SAK101U TIBBİ DOKÜMANTASYON 3.0 70.00
SAK103U TIBBİ TERMİNOLOJİ 3.0 50.00
moruk İngilizce bilen için kolay olabilir :D
SekoLive
31-12-2013, 14:33
moruk İngilizce bilen için kolay olabilir :D
keşke bilsem abi :)
OnurÖzden
31-12-2013, 14:35
BİL101U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I 3.0 65.00 - - - - - - - - -
İKT101U İKTİSADA GİRİŞ 4.0 45.00 - - - - - - - - -
İLT107U İLETİŞİM BİLGİSİ 4.0 70.00 - - - - - - - - -
İNG101U İNGİLİZCE I 3.0 45.00 - - - - - - - - -
İŞL107U GENEL İŞLETME 5.0 65.00 - - - - - - - - -
PSİ103U PSİKOLOJİ 6.0 50.00 - - - - - - - - -
PZL103U PAZARLAMA YÖNETİMİ 5.0 80.00
ilk defa giriyorum iyi mi kötü mü bu sonuçlar son 3 gün çalışmıştım :D
hiç beklemiyordum bu kadarını efsane not almısım yaa çok mutluyum su anda :)
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4.0 95.00
DENETİM 5.0 50.00
PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5.0 40.00
STRATEJİK YÖNETİM I 5.0 75.00
denetİm 5.0 30.00
sermaye pİyasalari ve fİnansal kurumlar 5.0 65.00
Onurkk06
31-12-2013, 14:55
FİN201U FİNANSAL YÖNETİM I 5.0 65.00 - - - - - - - - -
İNG301U İNGİLİZCE I 3.0 65.00 - - - - - - - - -
İŞL207U DÖNEMSONU İŞLEMLERİ 4.0 30.00 - - - - - - - - -
İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4.0 40.00 - - - - - - - - -
İŞL303U ÜRETİM YÖNETİMİ 5.0 50.00 - - - - - - - - -
İŞL305U YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 4.0 45.00 - - - - - - - - -
MUH301U MALİYET MUHASEBESİ 4.0 25.00 - - - - - - - - -
PZL103U PAZARLAMA YÖNETİMİ 5.0 75.00 - - - - - - - - -
En fazla hepsine toplasan 1 saat çalışmışımdır
40394 İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4.0 90.00 - - - - - - - - -
inşallah bu dönem diplomayı alacağım :)
EserBodrum
31-12-2013, 15:53
BİL101U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I 3.0 55.00
HUK101U HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 4.0 35.00
İKT103U İKTİSADA GİRİŞ I 5.0 45.00
İŞL107U GENEL İŞLETME 5.0 70.00
MAT103U GENEL MATEMATİK 4.0 40.00
MUH103U GENEL MUHASEBE I 5.0 50.00
SOS113U DAVRANIŞ BİLİMLERİ I 4.0 50.00
Beyler geçme notu nedir? Puanlar iyimi?
AhmetDncr
31-12-2013, 16:00
İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4.0 45.00
İŞL401U DENETİM 5.0 50.00
İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5.0 65.00
İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I 5.0 90.00
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5.0 70.00
kafaya koydum bu sene bitecek bu okul :D etikle denetimi biraz yükseltmem lazım :)
Finansal Yönetim : 50
Uluslararası İşletmecilik:75
Üretim Yönetimi:45
Yönetimde Güncel Yaklaşımlar:45
Maliyet Muhasebesi:40
Pazarlama Yönetimi:75
hiç çalışmadım 2 sınav 55, biri 45 biri 25. iyi ya :D
Kaç yıllık AÖF ciyim bukadar kötü sonuçlar görmemiştim.
Kaldık yine seneye Hımınaa
Onur Fatih
31-12-2013, 16:33
Benimde çok kötü ya çalışmıştım halbu ki. neyse artık finallere asılıcam
Redfish16V
31-12-2013, 17:22
Ticaret hukuku yine düşük agelmiş ya,sinir oldum :D Çan eğrisi ortalamaları ne zaman açıklanır ?
fatihcakin
31-12-2013, 17:37
önümüzdeki maç ne zaman
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Ocak 2014
MatraX_07
31-12-2013, 17:49
Finansal 55
Etik 60
Denetim 55
Spk 30
SPK batımış :)
Thracian
31-12-2013, 20:03
Geçme notu kaç?
tdipower
31-12-2013, 21:16
50 geçiyormuydu ?
50 geçiyormuydu ?
Yeni sistemde illa 50 degil, ben gecen yil vize 40 final 35 ile bi iki dersten gectim. Digerleri yuksekti ve 2 donem ortalamam 2.00 in üstündeydi.
Bu arada finallere kaldi 3 hafta :)
spor gazetesi ya.
uluslararası işletme 35
etik 45
olcak şey değil.
EserBodrum
02-01-2014, 09:58
Sinava gircegimiz sehiri degistirebiliyormuyuz?
Sinava gircegimiz sehiri degistirebiliyormuyuz?
evet. değiştirebilirsin
Dctrlprn
02-01-2014, 13:46
Temel bİlgİ teknolojİlerİ i 3.0 50.00
hukukun temel kavramlari 4.0 30.00
tÜrk anayasa hukuku 4.0 35.00
İktİsada gİrİŞ i 5.0 40.00
genel İŞletme 5.0 55.00
genel matematİk 4.0 65.00
genel muhasebe i 5.0 40.00
İlk defa girdim bende sonuçlara bak spor gazetesi.
StyleALP
04-01-2014, 07:10
Sınav tarihleri ne zamandı?
-Murat Özcan-
04-01-2014, 11:56
Sınav tarihleri ne zamandı?
24 25 Ocaktı sanırım
24 25 Ocaktı sanırım
25 26 ocak final tarihleri
-Murat Özcan-
04-01-2014, 12:12
25 26 ocak final tarihleri
Birer gün eksik yazmışım,bu çıkan soruları ve cewapları nerden indirecem yaw bulamadım gıttı
aklımı kurcalayan birşey var arkadaşlar , acıkogretimde 2 sene üst üste kalınca askere alıyolardı , şimdi bu değişti diyolar 29 a kadar serbestiz sanırım ? 29 dan gün alıncamı yoksa 29 bitip 30 dan gün alıncamı askere alınıyorum
aklımı kurcalayan birşey var arkadaşlar , acıkogretimde 2 sene üst üste kalınca askere alıyolardı , şimdi bu değişti diyolar 29 a kadar serbestiz sanırım ? 29 dan gün alıncamı yoksa 29 bitip 30 dan gün alıncamı askere alınıyorum
benim bildiğim aöfte kayıt olması gerekiyor 29a kadar. eğer kaydın olmadan 29u beklersen bir gece ansızın gelebilirler :D
New Page 2 (http://www.asal.msb.gov.tr/er_islemleri/ogrencierteleme_12.htm) şu linkte detayları var işten dolayı okuyamadım ama istediğini bulabilirsin sanırım
Evet beyler, güz dönem sonu sınav (finaller) giriş yerleri belirlendi.
Linkten bakabilirsiniz sınav yerlerinize.
https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx
coastguard
13-01-2014, 14:17
Ben yorgunluktan mı göremiyorum? Her hangi bir şekilde bulamadım giriş yerleri ile ilgili kısmı?
EserBodrum
13-01-2014, 14:44
Yazmıyor sınav giriş yerleri...
Halla halla. Öğlen saatlerinde sınav giriş yerleri belirlenmişti. Bizzat kendim baktım. Çıktı çıkaranlarda vardı hatta. :beuj:
Şimdi tekrar baktım da görünmüyor bende de.
hsynylmz
13-01-2014, 15:08
sınav yerlerini geri çektiler arkadaşlar .
Cankaraca
13-01-2014, 20:45
Az önce girdim , gözüküyor.
volkan_gs
13-01-2014, 20:48
Yine 4 farklı okul ya valla sabahları her seferinde karıştırıyorum nereye gideceğimi :)
SekoLive
13-01-2014, 20:51
benim geçen sınavla bu sınavın ilk okulu aynı. 2. okulda diğer okulla aynı mahallede :)
EserBodrum
13-01-2014, 20:52
Ben bu sınavlara giremicem memlekette olucam çünkü. Giremeyince noluyo kalıyorum heralde?
HellRot06
13-01-2014, 21:06
Şanssızlığın bu kadarı ilk gün Ankara'nın Yenidoğan semtinde giriyorum sınava artık hapcılarla torbacılarla felan aynı sınıfa düşeriz heralde :D :D
:D:D:D ben etlıkteyım yıldırım beyazıt unı varmı benle gırecek olan aynı yerde? :)
ya ben gecen sınav gırıs yerını aydınlıkevler dıye degıstrmsıtım yıne sokullu yenımalle demet dagıtmıs benı bu ne la
bu sefer şanslıyım cumartesi gazi üni çevresinde 2 okuldayım pazar söğütözündeyim :D
sızın sınav yerı buro fln nere ya ben kecıorende otuyrm benı ta sokullu ya fln atyr ayar oluyorum
sızın sınav yerı buro fln nere ya ben kecıorende otuyrm benı ta sokullu ya fln atyr ayar oluyorum
benim büro anıttepe.
vize zamanıda emek-aşti arasındaki okullara çıkmıştı :D
benim büro anıttepe.
vize zamanıda emek-aşti arasındaki okullara çıkmıştı :D
ben mal gıbı gıttm sınav merkezını aydınlıkevler yaptım dıye bu yerler cıktı demekkı buroyu anııtepe yerıne aydınlıkevler yapacaktık
Geçmiş Dönem Bilgileri
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 BAHAR DÖNEMİ 0,00 2,22 Başarılı
2012 GÜZ DÖNEMİ 0,00 2,22 Başarılı
bu duruma göre
AÖF Çan Eğrisi Geçme Notu Nasıl Hesaplanır? 04 Mart 2013 12:10 (http://www.aktifhaber.com/aof-can-egrisi-gecme-notu-nasil-hesaplanir-745158h.htm)
burda 33 üstü ortalama yaparsam her türlü bitiriyormuyum okulu?
volkan_gs
13-01-2014, 22:36
Geçmiş Dönem Bilgileri
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 BAHAR DÖNEMİ 0,00 2,22 Başarılı
2012 GÜZ DÖNEMİ 0,00 2,22 Başarılı
bu duruma göre
AÖF Çan Eğrisi Geçme Notu Nasıl Hesaplanır? 04 Mart 2013 12:10 (http://www.aktifhaber.com/aof-can-egrisi-gecme-notu-nasil-hesaplanir-745158h.htm)
burda 33 üstü ortalama yaparsam her türlü bitiriyormuyum okulu?
33 olayı yalan öyle net bir rakam yok ama ben geçen sene tüm derslerin ortalamalarına bakmıştım 40 ile geçilemeyecek hiçbir ders yoktu. Yani 20 sorudan 8 doğru her türlü geçirir.
denetimden 30
sermaye piyasaları 65 almışım umarım finallerden ıyı alırımda bıter bu donem
Ben de girdim, çıktımı da aldım. Yine alakasız saçma sapan yerler vermişler.
Yine en boktan yerlere vermisler
Görünen o ki aöf bürosunun yerinin önemi yok, bölümlere göre toplamışlar bütün öğrencileri.
Allah Allah ilk kez vizede girdiğim okullardan ayrı giriyorum finale sanırım.
Vizede dibimdeydi ne güzel.
Şimdi Taa balçovaya gidicem bucadan...
Sonra tekrar buca.
Bu harf aralığı ne zaman açıklancak yahu ?
HellRot06
14-01-2014, 12:50
Bende keçiörendeyim. Vizelerde Çizmeci'yle Aktepe Lisesiydi. Şimdi Yenidoğanla yine Çizmeci :D :D :D
yine bağcılar çıktı anasını satıyım ya
Sinav icin ayni gun 250 km gidip geliyorum :)
eylul/ekım'de olan kayıdı kacırdım ve 1.dönem kayıt olamadım yurt dısında olduğum için . 2. döneme kayıt yaptırıcam nezaman yaptırabılırım ?
eylul/ekım'de olan kayıdı kacırdım ve 1.dönem kayıt olamadım yurt dısında olduğum için . 2. döneme kayıt yaptırıcam nezaman yaptırabılırım ?
24 subatta basliyo sanirim
Bende keçiörendeyim. Vizelerde Çizmeci'yle Aktepe Lisesiydi. Şimdi Yenidoğanla yine Çizmeci :D :D :D
cızmecının gozunu seveyım 8 sene okudum o okulda:) sokullu ne hımınaaaa dıkmen de ne ısım var gecıorenlı adamın
Redfish16V
14-01-2014, 18:01
sınav giriş belli,harf aralıkları belli değil.. ne güzel ona göre çalışıcaktım olmadı bu :D
-Murat Özcan-
15-01-2014, 10:38
Sinav icin ayni gun 250 km gidip geliyorum :)
Sesli Güldüm :D
bir hort yapalım bu hafta sınav var :D az önce açtım kitabı çalışmak için ama olmuyor ya almıyor kafam :D:D
barakuda26
20-01-2014, 20:45
uluslararası ilişkiler 4. sınıfım. yeni bölüm olduğu için önceden çıkmış soruları yok :D sallamasyon yapıp çıkıyoruz sınavı :D
Onurkk06
20-01-2014, 21:18
gene mi güncellendi bu konu :(
ALlah belasını versın su aof nın işletme kadar salak bıbolum olamaz sımdı fınansal yonetıme calıstım hıcbırsey anlamadım bıtse de kurtulsam
Emre Akçay
20-01-2014, 22:10
İşletme Aöf bitirdim. Şimdi Adalet'e başladım. Çalışmadan gireceğim bakalım nolacak. Herkesin gazası mübare olsun şimdiden.
LnchCntrl
20-01-2014, 22:21
Şu konuyu güncel görünce sinirlerim bozuluyo mk
volkan_gs
20-01-2014, 22:34
Aynen ya keyfim kaçıyo girmedende edemiyorum :D
dragon07
20-01-2014, 22:35
bnde finalleri kaçırdım diye korktum :D