PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekspertiz Firma Önerileri (Türkiye geneli)

Ozan Özer
22-11-2024, 14:25
Herkese selamlar,

Konuyu sohbetin altında toparlarsak daha çok erişim olur diye düşünüyorum.

Avrupa yakası'nda önümüzdeki hafta için iyi bir ekspertiz firmasına ihtiyacım var. Özellikle deneyimleyen arkadaşlar yönlendirme yapabilirse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Anadolu yakası için yanlış hatırlamıyorsam,
Batı Atasehir'deki OtoRapor bayisinin sahibi forma üyeydi.
Ümran Oto Göztepe şube müdürü forma üyeydi. (Sanırım güncel durumda ayrılmış,Özgür bey)
Ümran Oto Ankara firma sahibi yada müdürü forma üyeydi.
Antalya Computest Muratpaşa firma sahibi yada müdürü forma üyeydi.
Ümran Oto Maslak , Cemal bey ve ekibi iyidir denilmişti.

Ozan Özer
22-11-2024, 18:46
Avrupa yakası için tavsiye niteliğinde iyi bir yer bilen yok mudur?

gokhan g.
22-11-2024, 21:28
Paket sistemi olmaması ve sosyal medyanın verdiği güç/korku ile tarcanların işlerini iyi yaptığını düşünüyorum.

livaneli
23-11-2024, 00:56
Marmaris Dynobil, uzak durun.

Aranel Ciryatan
23-11-2024, 01:00
Maceraya gerek yok. Tarcanlar

prodorian
23-11-2024, 10:13
Arkadaşlar hem kurumsal hem de bireysel olarak yıllardır araç alım satım işindeyim. aranızdan da araçlarıma talip olmuş beni tanıyan arkadaşlar mevcuttur. ben müşterim ekspertize gitmek istemese bile ekspertize gitmeden araç satışı yapmıyorum bunu kendisi için zorunlu kılıyorum.

konuya gelirsek bence ekspertiz firma ile alakalı değil tamamen o firmada çalışan işinin ehli mi değilmi onunla alakalı. sosyal medyada güçlü diye bir firma iyi olduğu anlamına gelmiyor. ki şu dönemde ki algı tamamen sosyal medya üzerinden yönetiliyor.

ben oto centerda ümrandan hizmet alıyorum istanbulda çok memnun kaldım her seferinde.

Burak Mehmet
23-11-2024, 10:36
Herkese selamlar,

Konuyu sohbetin altında toparlarsak daha çok erişim olur diye düşünüyorum.

Avrupa yakası'nda önümüzdeki hafta için iyi bir ekspertiz firmasına ihtiyacım var. Özellikle deneyimleyen arkadaşlar yönlendirme yapabilirse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Anadolu yakası için yanlış hatırlamıyorsam,
Batı Atasehir'deki OtoRapor bayisinin sahibi forma üyeydi.
Ümran Oto Göztepe şube müdürü forma üyeydi. (Sanırım güncel durumda ayrılmış,Özgür bey)
Ümran Oto Ankara firma sahibi yada müdürü forma üyeydi.
Antalya Computest Muratpaşa firma sahibi yada müdürü forma üyeydi.
Ümran Oto Maslak , Cemal bey ve ekibi iyidir denilmişti.

Ankara Eski Umran yeni expertika bayisiyim... Net soyleyeyim markanın çok çok bir etkisi yok bizim işte.. Teknisyen önemli.. ne olursa olsun günün sonunda bir teknisyenin notuna kalıyorsun... Biz bu sitede bir arkadaşa baktığımız bir araçtan dolayı kendisine tazminat ödemek zorunda kaldık.. usta arabadaki boyayı görmüş ama rapora işlememiş... Elindeki eksizde var raporda yok..o yüzden ekip iyi olacak dükkan yoğun olmayacak giden araba temizlenmiş olacak anca o zaman tam performas alınabiliyor...

onursumer
23-11-2024, 10:43
Avrupa yakası için tavsiye niteliğinde iyi bir yer bilen yok mudur?

topkapıda tarcanlar açıldı ama tecrube etmedim , zeytinburnu demirciler sanayi sitesinde otorapor var benim arabaları satarken önceden araba alan 2 kişi orayı seçmişti baya iyi güzel ilgilendiler bende ondan sonra 2 dir arabalarımı satmadan once kontrol amaçlı orda ekspere sokuyorum memnun kaldım

Ozan Özer
23-11-2024, 19:14
Ankara Eski Umran yeni expertika bayisiyim... Net soyleyeyim markanın çok çok bir etkisi yok bizim işte.. Teknisyen önemli.. ne olursa olsun günün sonunda bir teknisyenin notuna kalıyorsun... Biz bu sitede bir arkadaşa baktığımız bir araçtan dolayı kendisine tazminat ödemek zorunda kaldık.. usta arabadaki boyayı görmüş ama rapora işlememiş... Elindeki eksizde var raporda yok..o yüzden ekip iyi olacak dükkan yoğun olmayacak giden araba temizlenmiş olacak anca o zaman tam performas alınabiliyor...

Kesinlikle doğru bir yorum,sonuna kadar katılıyorum. Teknisyen öğrenmeye de aç olmalı,kendini sürekli geliştirmeli her konuda. Bir araç için hatırlıyorum da; aracın standart donanımında x bölgede hava yastığı zaten yokken, firma airbag eksik yazmıştı sanırım.

AşkınS.
23-11-2024, 23:14
Tek uzak durmak gereken ümran. Km düşürülmüş aracı itelediler bize :) dolu yemiş aracı da aldık, ikisi de ümran :)

Ben yamanlar Bursa sanayiden memnun kaldım. 2 araç gösterdim 1 indeki en zor problemi buldu ( alttan hasar yemiş, muhafaza sökmese görmesi zordu- 34 bin km de Mercedesti ) bi Cross Egea gösterdim, onda da herşeyi söyledi.

İzmit tarcanlardan da memnun kalmıştım.

Ozan Özer
24-11-2024, 11:28
Tek uzak durmak gereken ümran. Km düşürülmüş aracı itelediler bize :) dolu yemiş aracı da aldık, ikisi de ümran :)

Ben yamanlar Bursa sanayiden memnun kaldım. 2 araç gösterdim 1 indeki en zor problemi buldu ( alttan hasar yemiş, muhafaza sökmese görmesi zordu- 34 bin km de Mercedesti ) bi Cross Egea gösterdim, onda da herşeyi söyledi.

Ümran'ın olay gerçekten fenaymış. Geçmiş olsun.

Eren
25-11-2024, 00:30
aranızda daha önce tarcanlara gitmiş olan varmı almak için satmak için vs fiyat tarifesi ve hizmet hakkında bi kaç galericiye eksperi tarcanlarda yapmak istediğimi söyledim sıfıra yakın arabalarda bile kabul etmediler nedeni nedir

FRTDI
25-11-2024, 09:00
Merhaba reklama giriyor mu bu şekilde bilmiyorum ama Batı Ataşehir Otoraporun işletmeciliğini biz yapıyoruz, ihtiyacı olanları bekleriz elimizden geldiğince yardımcı oluruz her zaman

DOHC
25-11-2024, 10:14
aranızda daha önce tarcanlara gitmiş olan varmı almak için satmak için vs fiyat tarifesi ve hizmet hakkında bi kaç galericiye eksperi tarcanlarda yapmak istediğimi söyledim sıfıra yakın arabalarda bile kabul etmediler nedeni nedir

Youtube kanalındaki videolarını izlemedin galiba..........

Burak Mehmet
25-11-2024, 15:12

bir yanlış olmasın ? umranlarda zaten km kontrolü yapılmaz ki.. bu iş emrinde de belirtilir ara. kabullerin duvarlarında da yazar. Açıkçası haklı bulduğum bir uygulama.

-Murat Özcan-
25-11-2024, 15:46
Konu çok faydalı olmuş bölge bölge yazılırsa en azından araba alacağımız satacağımız zaman neresi iyi kötü ona göre gideriz

Google üzerinden satın alınmış yorumlara aldanmayız :D

AşkınS.
25-11-2024, 16:16
bir yanlış olmasın ? umranlarda zaten km kontrolü yapılmaz ki.. bu iş emrinde de belirtilir ara. kabullerin duvarlarında da yazar. Açıkçası haklı bulduğum bir uygulama.

Ekspertize gitme sebebimiz araçta bir eksik olup olmadığını, bilgilerde bir yanlışlık olup olmadığını, varsa bir kusuru olup olmadığını öğrenmek değil midir ? Km kontrolü yapacağını düşünmek zaten normal olan. Nihayetinde bakılan yerler PTT km kontrolü, bilgisayara bağlayıp abs den , obd den km karşılaştırmak. Tüm firmalar bunu verirken ümranın vermemesi gibi bir durum enteresan. Keşke gittiğimizde oradaki çalışanlar da bunu söyleseydi.

Nihayetinde gün sonunda bir hizmet alacaksam bu üm.ran olmaz artık. Kapısından geçmiyorum. 20 km ötesindekine gittim, gene de gitmedim. Gitmek isteyen de km düşürülmüş araç alabileceğini göz önünde bulundursun tabi, nitekim km kontrolü yapan başka firmalar mevcut

arda35
25-11-2024, 17:09

Sistemleri değişmediyse randevu vermiyorlardı, satıcı birkaç saatini harcamak istememiş olabilir. Yine şüphe üzerine söktükleri trimler de ileride ses yapacaktır. Açtı baktı ''airbagler orijinalmiş'' deyip kapattı; geçmiş olsun. Ben sıfır ayarındaki aracımı asla böyle şovmenlere götürmem. Diğer kurumsal firmalara götürdüğümde de herhangi bir aksama zarar vermeden incelenmesi hususunda ricacı oluyorum.

Alıcı nasıl eksper firması seçiyorsa satıcının da güvenmediği firmalara araç götürmeme (haliyle o alıcıya araç satmama) hakkı var. İlla hile hurda düşünmemek lazım yani.

yıldırımbyzt
25-11-2024, 17:41

İzmir ve bahçelievler şubesine toplamda 6 araç götürdük hepside alıcıydım en az beklediğimiz süre 2 saat kirli araç kabul etmiyorlar tarcanlar İzmir'de sadece şöyle bir problem yaşadık araçta egr valf soğutucusundan su kaçırma problemi varmış onu fark edemediler satıcı arkadaş notere gitmeden 5 dakika önce söyledi problemi ama hizmetlerinden memnun kaldık

DOHC
25-11-2024, 19:05
Sistemleri değişmediyse randevu vermiyorlardı, satıcı birkaç saatini harcamak istememiş olabilir. Yine şüphe üzerine söktükleri trimler de ileride ses yapacaktır. Açtı baktı ''airbagler orijinalmiş'' deyip kapattı; geçmiş olsun. Ben sıfır ayarındaki aracımı asla böyle şovmenlere götürmem. Diğer kurumsal firmalara götürdüğümde de herhangi bir aksama zarar vermeden incelenmesi hususunda ricacı oluyorum.

Alıcı nasıl eksper firması seçiyorsa satıcının da güvenmediği firmalara araç götürmeme (haliyle o alıcıya araç satmama) hakkı var. İlla hile hurda düşünmemek lazım yani.

Burada olay yılan hikayesine döner.
Açmadan nasıl bakacak airbage?
O zaman alıcı "Airbaglere bakmayalım" desin, rapora alıcı istemedi diye not düşerler, bakmazlar zaten........

Elbette işini layıkıyla yapan rakip firma ve şubeler vardır. Onlar da kendini öne çıkartsınlar o zaman sosyal medya ile.

Esas önemli olan nokta bence satıcının "abi şuraya gidebiliriz" dediği yere gitmeyip, alıcının bir exper noktası seçmesi.

TarikS
25-11-2024, 19:39
Burada olay yılan hikayesine döner.
Açmadan nasıl bakacak airbage?
O zaman alıcı "Airbaglere bakmayalım" desin, rapora alıcı istemedi diye not düşerler, bakmazlar zaten........

Elbette işini layıkıyla yapan rakip firma ve şubeler vardır. Onlar da kendini öne çıkartsınlar o zaman sosyal medya ile.

Esas önemli olan nokta bence satıcının "abi şuraya gidebiliriz" dediği yere gitmeyip, alıcının bir exper noktası seçmesi.

Eğer araçta kaza belirtisi görünmüyorsa max direksiyon airbagi kolayca sökülür bakılır, gerisine ben de makul şüphe oluşmadıkça girmem, girilmesini istemem

Burak Mehmet
26-11-2024, 10:19
Ekspertize gitme sebebimiz araçta bir eksik olup olmadığını, bilgilerde bir yanlışlık olup olmadığını, varsa bir kusuru olup olmadığını öğrenmek değil midir ? Km kontrolü yapacağını düşünmek zaten normal olan. Nihayetinde bakılan yerler PTT km kontrolü, bilgisayara bağlayıp abs den , obd den km karşılaştırmak. Tüm firmalar bunu verirken ümranın vermemesi gibi bir durum enteresan. Keşke gittiğimizde oradaki çalışanlar da bunu söyleseydi.

Nihayetinde gün sonunda bir hizmet alacaksam bu üm.ran olmaz artık. Kapısından geçmiyorum. 20 km ötesindekine gittim, gene de gitmedim. Gitmek isteyen de km düşürülmüş araç alabileceğini göz önünde bulundursun tabi, nitekim km kontrolü yapan başka firmalar mevcut

keike sistem dediğiniz gibi calışsa.. ptt kontrolüde abs beyin kontrolüde hepsi yanıltılabilen şeyler.. X markada para odeyip aldığınız hizmette bir hata olur ise bu ekspertizin sorumluluğunda olmuyor.. Burada umran dürüst taraf.. Bakın şuan işlettiğim markada para karşılığında km kontrolü olmasına rağmen müşterilerime bunu soylüyor ve genelde yaptırtmıyorum. Sizde elinizdeki iş emrini bir okuyun lütfen " veriler bilmem ne sitesinden alınmaktadır x ekspertize bağlayıcılığı yoktur" yazar bir kosesinde...

Burada hepimiz dostuz arkadaşız ben bunları soylemekle yükümlü hissediyorum kendimi. şahsen ben kendim araç alacak olsam hgs km kontrolünü kendim yapar 5664 mesajını kendim atar ve araç sahibi ile beraber yetkili servise gidip bakım gecmiş kontrolünü yaparım.. ekspertize sadece kaporta kontrolünü bırakırım...

KÖROĞLU
26-11-2024, 11:16
keike sistem dediğiniz gibi calışsa.. ptt kontrolüde abs beyin kontrolüde hepsi yanıltılabilen şeyler.. X markada para odeyip aldığınız hizmette bir hata olur ise bu ekspertizin sorumluluğunda olmuyor.. Burada umran dürüst taraf.. Bakın şuan işlettiğim markada para karşılığında km kontrolü olmasına rağmen müşterilerime bunu soylüyor ve genelde yaptırtmıyorum. Sizde elinizdeki iş emrini bir okuyun lütfen " veriler bilmem ne sitesinden alınmaktadır x ekspertize bağlayıcılığı yoktur" yazar bir kosesinde...

Burada hepimiz dostuz arkadaşız ben bunları soylemekle yükümlü hissediyorum kendimi. şahsen ben kendim araç alacak olsam hgs km kontrolünü kendim yapar 5664 mesajını kendim atar ve araç sahibi ile beraber yetkili servise gidip bakım gecmiş kontrolünü yaparım.. ekspertize sadece kaporta kontrolünü bırakırım...

Geçmişte satışıma yok yere taş koyan Ekspere kızsam da, eksperlik oluşumu güzel bir şey. Bir araca ekspertiz yaptırdım dün 700km öte de.

Sahinini söylediği 2 kapı da 10 cm den 20 cm lokal boya var. Eksper raporu bir geldi.

bagaj çıkma değişen, ön panel değişen, sol ön çamurluk işlem boya, kaput işlem + lokal. Sağ ön arka kapı ve çamurluk lokal boya.

Obd den arıza okumuşlar f1 startı gibi her yer kırmızı ışık. Bir sürü çalışmayan aksam var (Park sensörü sis farı)

Ha bir de km sorgusu yaptım km de 100 bin kadar geri çekilmiş. Bu açıdan iyi baktıklarını düşündüğüm için niğde merkezdeki auto king'i tavsiye ederim.

Ama benim parasını ödediğim raporu kalkıp satıcıya vermesini kabul edemiyorum. Satıcı düzgün birisi çıktı paramızı aldık zararımız yok. Ama vermiyorum dese o kadar km mesafeden bişi yapamayacaktık.

Deepblue
26-11-2024, 13:23
Kısa tecrübelerimden bahsedeyim.

Otorapor ikitelli şanzıman ve motor bitik arabayı sorunsuz şekilde aldırdı, 1k km olmadan motor şanzıman yapıldı
Ümran Maslak şanzıman bozuk arabayı aldırdı 500km sonra şanzıman yapıldı.

ByKazim
26-11-2024, 15:15
Bursa Küçük Sanayi Oto Rapor ve Tarcanlar öneririm.
Her ikisine hem alırken hem satarken gitmişliğim var.

Üçevler Ümran Oto'ya satıcı olarak gittim bir kere, ben alıcı olsaydım çıktıktan sonra bir ekspere daha götürürdüm.
12 dk'da eksper yaptılar. Sonra satışa gittik.
Araç temizdi o açıdan satıcı olarak içim rahattı ama ben alıcı olsaydım onların yaptığı ekspere güvenemezdim.

Eren
26-11-2024, 18:34
bana en garantisi mekaniği sanayide o markayı yapan bi ustaya göstermek kaportayıda ekspertize sokmak gibi geliyor

Shadow_Dancer
26-11-2024, 20:08
Tarcanların Bahçelievler şubesinden hizmet aldım, satıcı taraftaydım. Sıfıra yakın bir araba götürmeme rağmen çok detaylı incelediler ve tutumları çok profesyoneldi.

AşkınS.
26-11-2024, 20:53

Hepsi yanıltabilir tabii ki ama şunu diyebiliriz , ben anlanabilecek heryere baktırdım. Aldığım aracı satarken ben bu durumu fark etmeseydim o dönem 40 bin tl zararına satmazdım arabayı. 80 e aldığım aracı 40 a başkasına verdim. Km yi beyinde olduğu şekle getirdim, ilanda da km nin düşürüldüğünü belirttim. Davamızı da açmıştık o dönem.

Ekspere suç bulamayız, davayı açarken de ekspere açmıyoruz satıcıya açıyoruz, ekspere açılan davaların da bir sonucu yok dediğiniz iş emrinden dolayı.

Yani demem o ki, ben ekspere aklımda soru işareti ile gitmemeliyim . Elbette göremediği şeyler olabilir fakat 2de sıfır olunca o firmaya karşı zerre güvenim kalmadı. Burada da kötülemiyorum, herkes istediği yere gitmekte Özgür tabi ki. Ben memnun kalmadığımı belirttim.

Grimlord
26-11-2024, 23:14
Eşimin aracını satmaya karar verdik, satın alalı 8 sene olduğu için ve alıcının da aklında soru kalmasın diye ekspere sokayım dedim. Kayınpeder sağolsun alırken doğru düzgün göstermemiş, daha doğrusu kandırılmış ( sonradan öğrendim tabii :D )

Neyse, ilk eksper aracın çok temiz olduğunu, 2 parça boya olduğunu, ön tamponun değişmiş ancak plastik olduğu için sıkıntı olmayacağını söyledi. Eyvallah diyip ayrıldım, araca ilan açtım. Hemen 1 gün sonra bir alıcı buna güvenerek Zonguldak'tan kalktı geldi. İçime kurt düştü ya bir kere, adama ısrarla ekspere göstermesini istedim, yok sen zaten sokmuşsun, gerek yok dedi. Bari dedim kaportacıya göster için rahat olsun, binbir ısrarla bi dükkana girdik.

Arabaya lifte aldılar ve bingo! Aracın şasi çektirilmiş, podye düzeltilmiş. Hayatımda bu kadar mahcup olduğumu hatırlamıyorum. Alıcı adam ve kızına o kadar üzüldüm ki, arabayı da acaip beğenmişlerdi. Sayemde Ankara turu yapmış oldular, kalacak yer masraflarına kadar karşılamak zorunda kaldım mahcubiyetten.

Ümran otoda tekrar ekspere sokunca herşey kabak gibi ortaya çıktı, arabadan ciddi zarar ettim. İstanbul'dan bir galerici geldi aldı. Peki o naptı? Değişensiz kazasız diye satıp kim bilir kimlerin canını yaktı. :)

Eren
27-11-2024, 01:35
devamında 2 parça boya olduğunu söyleyen ekspere gittiniz mi

Grimlord
27-11-2024, 01:55
devamında 2 parça boya olduğunu söyleyen ekspere gittiniz mi

aynen, eksper parasını geri verip geçiştirdiler, kusura bakmayın bir daha olmaza getirdiler lafı :D

TSE belgeli yer güya, yersen.

VW-Freaks
27-11-2024, 08:01
o kadar çok var ki hangisinden başlasam bilmiyorum :) en komiğinden başlayayım..

autopia' nın en alt katında otorapor ya da ümran vardı. sıfır turbo taktırmıştım aracıma 1 hafta sonra alıcı çıktı. turboda ses var dediler. halbuki gelen ses içini boşalttırdığım partikülden gelen yankı sesiydi :)

GokhanK.
27-11-2024, 08:03
Ben araç alırken direk tarcanlara götürüyorum. Çünkü satarken aa oda varmış aa bu da varmış olmak istemediğim için.
Satarkende koyuyorum expertizi , arayanada istediğin yere götür kardeşim diyorum. Bugüne kadar hiç ekstra birşey çıkmadı.

O yüzden ;

1- Tarcanlar
2- Diğer ustası güzel olan firmalardan biri.

AliGizda
27-11-2024, 08:08
Ben araç alırken ekspere araç götürmüyorum, eksperi yapılmış güvendiğim firmalardan araç alıp geçiyorum.

Otorapor Kocaeli' de yarım boyalı yazılan kaputa Otorapor Çamlıca şubesinde tam boyalı yazdılar. Görmediği panelde de işlem olabilirmiş vs vs.

Kurumsaldan aldığım (kurumsal galeriler genelde dolu hasarlı araç almıyorlar) araca dolu düzeltmesi var dediler 1-2 gamze boyasız düzeltme yapıldığı için :)

Eksperler bana genel olarak yaptığı yanlışın arkasında durmayan, yaptığı hata karşısında da bir yükümlülüğü olmayan kurumlar gibi geliyor. Daha işini layıkıyla yapana denk gelmedim :)

VW-Freaks
27-11-2024, 08:17
Ben araç alırken ekspere araç götürmüyorum, eksperi yapılmış güvendiğim firmalardan araç alıp geçiyorum.

Otorapor Kocaeli' de yarım boyalı yazılan kaputa Otorapor Çamlıca şubesinde tam boyalı yazdılar. Görmediği panelde de işlem olabilirmiş vs vs.

Kurumsaldan aldığım (kurumsal galeriler genelde dolu hasarlı araç almıyorlar) araca dolu düzeltmesi var dediler 1-2 gamze boyasız düzeltme yapıldığı için :)

Eksperler bana genel olarak yaptığı yanlışın arkasında durmayan, yaptığı hata karşısında da bir yükümlülüğü olmayan kurumlar gibi geliyor. Daha işini layıkıyla yapana denk gelmedim :)

Carvak' tan aldığım Megane SW 3 parça boya diye aldık, satarken 5 parça boyalı çıktı :) bu nasıl kurumsallık?

KÖROĞLU
27-11-2024, 08:25
Carvak' tan aldığım Megane SW 3 parça boya diye aldık, satarken 5 parça boyalı çıktı :) bu nasıl kurumsallık?

Bireysel olarak sık araç değiştiriyorum sene de 1 ya da 2. Bu yüzden gittim uni-t 343d makina aldım. Geçen bir arkadaşım için bir araca baktım, şüpheye yer bırakmayacak kadar iyi çalışıyor alet ve fiyatı piyasada çok bilinen ürünlere göre inanılmaz iyi. En azından kendim göreyim boya işini diyenler için f/p ürünü olabilir.

Şuraya link bırakayım belki işine yarayan olur.

Unit UT343D Boya Kaplama Kalınlığı Olcer (https://www.elektromarketim.com/unit-ut343d-kaplama-kalinligi-olcer?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAgJa6BhCOARIsAMiL7V8ks3epXsTM1pL9vMdQ rZQJ1Kuv2QfA2pjJl2wQYAkEKa6vj_o9ph8aAtsEEALw_wcB)

Şu da işime satışımı yok yere engelleyip bana güzel zarar ettiren ekspere kızıp aldığım kompresyon testi videosu.

https://www.youtube.com/watch?v=6oBHWGS8r6Q&t=91s

VW-Freaks
27-11-2024, 08:29
Bireysel olarak sık araç değiştiriyorum sene de 1 ya da 2. Bu yüzden gittim uni-t 343d makina aldım. Geçen bir arkadaşım için bir araca baktım, şüpheye yer bırakmayacak kadar iyi çalışıyor alet ve fiyatı piyasada çok bilinen ürünlere göre inanılmaz iyi. En azından kendim göreyim boya işini diyenler için f/p ürünü olabilir.

Şuraya link bırakayım belki işine yarayan olur.

Unit UT343D Boya Kaplama Kalınlığı Olcer (https://www.elektromarketim.com/unit-ut343d-kaplama-kalinligi-olcer?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAgJa6BhCOARIsAMiL7V8ks3epXsTM1pL9vMdQ rZQJ1Kuv2QfA2pjJl2wQYAkEKa6vj_o9ph8aAtsEEALw_wcB)

Şu da işime satışımı yok yere engelleyip bana güzel zarar ettiren ekspere kızıp aldığım kompresyon testi videosu.

https://www.youtube.com/watch?v=6oBHWGS8r6Q&t=91s

insta dan takipleşiyoruz :) bende yaklaşık senede 1 kere araç değiştiren biriyim. bazı seneler 2-3 kere değiştirdiğimde oluyor. yaptığın mantıklıymış

AliGizda
02-12-2024, 13:05

Kendi sitelerine ilanlar yurtdışından girildiğinden o tarz aksaklıklar olabiliyor, ama gittiğinde bilgi veriyorlar. Benzinli ilana girilen dizel arabaya gittik mesela, orda ki yetkili utana sıkıla söylemişti mesela.

Benim aldığım dönemde satış noter ücretini dahil onlar ödüyordu. Aldığım aracı 2,5 ay 4800 KM sonra kronik olan priz direk bilyasını 1 kuruş almadan yapıp teslim ettiler. Yaşadığın kötü bi tecrübe olmuş.