PDA

Orijinalini görmek için týklayýnýz : 0 km Araç satýþ danýþmanlarý

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

207_TR
11-08-2023, 08:07
Yaþ olarak ileri birisi, araba meraklýsý olmayan sadeyi seven kullanýcýlar, kadýnlar vs T-Roc seçiyor biraz daha merakli bizim kafaya yakýn insanlar veya hacim isteyen oyuncak isteyen de Formentor seçiyor. Ama T-Roc ile formentor arasýnda daha fazla fark olmalý fiyatlarýnýn bu kadar yakýn olmasý yanlýþ tüketici açýsýndan.

Ýþte burada marka gücü troc un fiyatýný yükseltiyor yada Formentor un fiyatýný törpülüyor.

Tabi Formentor 2000 i geçerse þuan fiyat olarak Q3 ve Tiguan R line a göz kýrpar insanlar.

Bu araçlarýn fiyatlama dengesini kurmak zor iþ.

8.000rpm
11-08-2023, 08:13
pejo bekleyenler :)
harem'den son haberler :D
opellerden kalan boþ kýsýma pejolar indirilmiþ
:)

tequila818
11-08-2023, 08:37
Avek Çanakkale de bildiðiniz herþeyden var liste fiyatýndan indirim dahi yapýyorlar

Süper haber. 1-2 aydýr belliydi bugünlerin geleceði. Muhtemelen Mart ayýna kadar dövizi baskýlarlar. Eðer ÖTV'de artýþ olmaz ise önümüzdeki dönem araç almak isteyenler için çok güzel dönem. Tabi nakit parasý olanlar için geçerli malesef.

CND
11-08-2023, 11:48
Troc ben 2019 da Vw de baþladýðýmdan bu yana hep iyi sattý. Taigo da çýktýðý günden bu yana satýþ baþarýsý yakaladý.

Variant ve ayný klasmandaki araçlarýn satýþ hýzý düþüktür ama adetlerde bu hýza göre belirlenir. Alltrack zaten az adetlerde geliyor, stok yaþý uzun araçlar deðil.

Touareg þuan Türkiye de çok kýsýtlý adetlerde var. Yeni kasasý geliyor.

Alsatçý tayfa piyasadan biraz çekildi, þuan için gerçek kullanýcý araç alýyor. Kredi sýkýntýsý biraz nihai kullanýcýyý zorluyor. Araç kredisi yanýna ihtiyaç kredisi çeken çok oluyor maalesef. Ödeme gücü var ama kredi yok.

Troc - Formentor karþýlaþtýrmasýna gelirsek Troc B Suv - Formentor C Suv.

Troc R line ortalama 1800 civarý, Formentor ortalama 1900 civarý. Rakamlar yakýn ama adet yapan Troc .

Ben olsam çok arada kalýrdým seçim yaparken. Ama Formentor ýn iç dýþ tasarýmý çok güzel bence.

T-roc nasýl b-suv olabilir ? Golf ile ayný iz geniþliðine sahip ve muhtemelen 7,5 veya 8 ile ayný alt yapýyý kullanýyordur. Total uzunluðu ve iz geniþliði onu c segmentine sokmaya yetiyor.

Bunun dýþýnda millet araba için birbirini ezerken Doðuþ 'un stoklarýnda yatan t-cross, taigo ve t-roc larý gördüðüm için piyasa anomalisinde bile müþteri talebi birbirini ezme boyutuna gelmeyen modeller benim için hareketsiz modellerdir.

Ölü doðum meselesini açacak olursak formentorda þanzýman olarak yaðlý tip dq381 ( Golf R da kullanýlan ) versiyonu kullanýlýrken t-roc da kuru dq200 var.

Her modelin iki karýþ yükseðini yapalým nasýlsa satýyor diye model serpiþtirip onu da bizim pazarda sunanlarýn 2024 ortasýndan sonra çoðu gereksiz modeli pazardan ufak ufak kaybetmeye baþladýðýna þahit olacaðýz. Yokken ne getirsen satýyorken bundan sonrasýnda seçici stok yükü büyük bir silah olacak.

eminkilic61
11-08-2023, 12:50
Ölü doðum meselesini açacak olursak formentorda þanzýman olarak yaðlý tip dq381 ( Golf R da kullanýlan ) versiyonu kullanýlýrken t-roc da kuru dq200 var.

evet þanzýman detayý önemli, VAG demek ki Cupra markasý ve Formentor modeline deðer veriyor.
teknik kýsma gelirsek birebir ayný deðil ama altyapý olarak evet dq381

mrtkap
11-08-2023, 14:10
Avek Skoda'da Premium Fabia için 1.15M fiyat verildi. Ek olarak turuncu renk ve led stop mevcutmuþ.

PiscocuK
11-08-2023, 14:21
Avek Skoda'da Premium Fabia için 1.15M fiyat verildi. Ek olarak turuncu renk ve led stop mevcutmuþ.

Montecarlo aklýmda kalan bir araba oldu.Bence içi dýþý ayrý güzel

hddsheriff
11-08-2023, 14:27
Karadað da bir çok galeriyi gezdim, o kadar çok sýfýr araba var ki adamlar imkanlarý olsa bahçede arabalarý üst üste koyacak. Türkiye de ki araç kýtlýðýnýn suni olduðuna %100 eminim artýk.

d3n1s
11-08-2023, 14:31
T-roc nasýl b-suv olabilir ? Golf ile ayný iz geniþliðine sahip ve muhtemelen 7,5 veya 8 ile ayný alt yapýyý kullanýyordur. Total uzunluðu ve iz geniþliði onu c segmentine sokmaya yetiyor.

Bunun dýþýnda millet araba için birbirini ezerken Doðuþ 'un stoklarýnda yatan t-cross, taigo ve t-roc larý gördüðüm için piyasa anomalisinde bile müþteri talebi birbirini ezme boyutuna gelmeyen modeller benim için hareketsiz modellerdir.

Her modelin iki karýþ yükseðini yapalým nasýlsa satýyor diye model serpiþtirip onu da bizim pazarda sunanlarýn 2024 ortasýndan sonra çoðu gereksiz modeli pazardan ufak ufak kaybetmeye baþladýðýna þahit olacaðýz. Yokken ne getirsen satýyorken bundan sonrasýnda seçici stok yükü büyük bir silah olacak.

Wikipedia'ya gore B-SUV imis T-Roc ( link (https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_T-Roc) ) MQB A1 platformunu kullanmislar T-Roc'ta, Formentor'da is MQB EVO platformunu kullanmislar ( link (https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_MQB_platform#A1) )

Eskiden beri VW'nin arac pozisyonlamasina gore zaten Tiguan Golf'un SUV'si gibiydi, T-Roc da Tiguan'dan ufak, B-SUV olmasi mantikli bu acidan bakinca. Ama kafa karisikligi da gayet anlasilir, butun markalar zibilyon tane suvcuk urettiler, hangisi hangisinin dengi, segmentler nerede baslayip nerede bitiyor belli degil.

AlwaysFast
11-08-2023, 14:32
Tesla alýrken yazýlýrken 10 kez düþünün. 40 gün önce parasýnýn tamamýný aldýklarý arabalarý halen teslim edemediler. Ýnanýlmaz beceriksiz bir Türkiye organizasyonu var. Soru sorsanýz cevap veremiyorlar, adama araban gemide diyorlar ertesi gün teslimat açýyorlar. Sonra para aldýklarý bir anda teslim de alabiliyor milli piyango gibi. Ne yaptýklarýný kendisi de bilmiyor. Arabalar korunmasýz limanda yatýyor yaðmuru martýsý hepsi 1 aydan fazladýr bin civarý teslanýn üzerinde. Servislik vaziyet olursa ne olur bilemiyorum. Geçtiðimiz günlerde bir arkadaþýn arabasýný sürekli geciktiriyorlar, arýyor arabanýzda hata var yazýlým güncellemesi yapýlýyor Almanyadan mühendisler geldi vs. 2-3 hafta böyle oyalanýyor sonra dayanamayýp teslimat yerine gidiyor bir bakýyor ki arabanýn bagajý çarpýk. Dün birisi teslim aldý arabanýn çamurluðu kaputu taze boyalý çýktý. Kepazelik had safhada.

d3n1s
11-08-2023, 14:33
Tesla alýrken yazýlýrken 10 kez düþünün. 40 gün önce parasýnýn tamamýný aldýklarý arabalarý halen teslim edemediler. Ýnanýlmaz beceriksiz bir Türkiye organizasyonu var. Soru sorsanýz cevap veremiyorlar, adama araban gemide diyorlar ertesi gün teslimat açýyorlar. Sonra para aldýklarý bir anda teslim de alabiliyor milli piyango gibi. Ne yaptýklarýný kendisi de bilmiyor. Arabalar korunmasýz limanda yatýyor yaðmuru martýsý hepsi 1 aydan fazladýr bin civarý teslanýn üzerinde. Servislik vaziyet olursa ne olur bilemiyorum. Geçtiðimiz günlerde bir arkadaþýn arabasýný sürekli geciktiriyorlar, arýyor arabanýzda hata var yazýlým güncellemesi yapýlýyor Almanyadan mühendisler geldi vs. 2-3 hafta böyle oyalanýyor sonra dayanamayýp teslimat yerine gidiyor bir bakýyor ki arabanýn bagajý çarpýk. Dün birisi teslim aldý arabanýn çamurluðu kaputu taze boyalý çýktý. Kepazelik had safhada.
BARR Tesla'sini yeni teslim aldi, umarim benzer seyler yasamamistir.

berkaym
11-08-2023, 14:38
Wikipedia'ya gore B-SUV imis T-Roc ( link (https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_T-Roc) ) MQB A1 platformunu kullanmislar T-Roc'ta, Formentor'da is MQB EVO platformunu kullanmislar ( link (https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Group_MQB_platform#A1) )

Eskiden beri VW'nin arac pozisyonlamasina gore zaten Tiguan Golf'un SUV'si gibiydi, T-Roc da Tiguan'dan ufak, B-SUV olmasi mantikli bu acidan bakinca. Ama kafa karisikligi da gayet anlasilir, butun markalar zibilyon tane suvcuk urettiler, hangisi hangisinin dengi, segmentler nerede baslayip nerede bitiyor belli degil.

T-Cross / Taigo / T-Roc ayný sýnýf maalesef bir markada 3 suv tek sýnýfta mantýksýz oluyor. Formentor c-suv olarak t-roc ile fiyat rekabeti etmeside deðiþik konu :D

207_TR
11-08-2023, 14:48
Zamanýnda bir araç forumunda Mercedes CLA200 çýktýðýnda A5 ve 3.20 nin pazar rakibi demiþtim millet ne yürümüþtü üstüme :)

Ayný segmentte deðiller ama birbirinden müþteri çalan araçlar.

Troc ile Formentor da ayný durumda.

Þuan showroom tadilatýndan dolayý CUPRA ile TROC u yanyana satýyoruz.

Yeni nesil Cupra diyor, klasik müþteri TROC diyor.

Formentor un da C Suv a göre eksikleri var ama TROC dan üstün bir araba.

Yaðlý tip ve kuru tip þanzýman meselesine gelince neden FORMENTOR da Yaðlý tip kulllanýp TROC da kuru kullanýlýyor bir açýklama yok ama TÝGUAN da da Yaðlý kullanýldýðý için kendi yorumum segmente göre ayýrýyor olabilir. Çünkü hepsi ayný motoru kullanýyor sonuçta.

CND
11-08-2023, 14:50
evet þanzýman detayý önemli, VAG demek ki Cupra markasý ve Formentor modeline deðer veriyor.
teknik kýsma gelirsek birebir ayný deðil ama altyapý olarak evet dq381

Dq381 i anlatmak için en bilinen kullaným alaný R olunca bu þekilde anlattým. Mutlak bir dq381 varyasyonudur üzerindeki ama dq200 e göre avantajý tartýþýlmaz. Launch bile aktif geliyor :D

Wikipedia baz alýrsak yanýlabiliriz. Sonuçta biraz çaba ile benim kral olduðuma dair bir sayfa düzenlemek mümkün :D T-roc c segmentinin 2500-2700mm aks mesafesi ve total uzunluðunun 4100-4700mm aralýðýnda olabileceði tanýmýna da uyuyor zaten.

Þöyle bir link býrakayým t-roc kamuflajý yapmak ile uðraþmayalým golf cap i atalým demiþler :D İkinci nesil T-Roc test edilirken yakalandı! (https://tr.motor1.com/news/673536/ikinci-nesil-vw-troc-casus/)

https://i.hizliresim.com/fm5emi0.JPG (https://hizliresim.com/fm5emi0)

d3n1s
11-08-2023, 15:00
Dq381 i anlatmak için en bilinen kullaným alaný R olunca bu þekilde anlattým. Mutlak bir dq381 varyasyonudur üzerindeki ama dq200 e göre avantajý tartýþýlmaz. Launch bile aktif geliyor :D

Wikipedia baz alýrsak yanýlabiliriz. Sonuçta biraz çaba ile benim kral olduðuma dair bir sayfa düzenlemek mümkün :D T-roc c segmentinin 2500-2700mm aks mesafesi ve total uzunluðunun 4100-4700mm aralýðýnda olabileceði tanýmýna da uyuyor zaten.

Þöyle bir link býrakayým t-roc kamuflajý yapmak ile uðraþmayalým golf cap i atalým demiþler :D Ýkinci nesil T-Roc test edilirken yakalandý! (https://tr.motor1.com/news/673536/ikinci-nesil-vw-troc-casus/)

Fiat 500L'nin, ve hatta Jeep Renegade veya 500x'in de Doblo sasesine kuruldugunu ogrendigimden beri bu "sinif" kavrami iyice karisti bende. Arabalar da bi acayip oldu zaten. Guncel Polo, Golf 3'ten buyuk. Golf 3 C segment mi degil yani? Neyse. VW ozelinde zaten ayni ebatlarda, Tiguan'i da katarsak 4 tane SUV var. Hangisi hangi segmentte konumlanir, veya bu kadar SUV'ye ne gerek var, bilemiyorum.

berkaym
11-08-2023, 15:10
Zamanýnda bir araç forumunda Mercedes CLA200 çýktýðýnda A5 ve 3.20 nin pazar rakibi demiþtim millet ne yürümüþtü üstüme :)

Ayný segmentte deðiller ama birbirinden müþteri çalan araçlar.

Troc ile Formentor da ayný durumda.

Þuan showroom tadilatýndan dolayý CUPRA ile TROC u yanyana satýyoruz.

Yeni nesil Cupra diyor, klasik müþteri TROC diyor.

Formentor un da C Suv a göre eksikleri var ama TROC dan üstün bir araba.

Yaðlý tip ve kuru tip þanzýman meselesine gelince neden FORMENTOR da Yaðlý tip kulllanýp TROC da kuru kullanýlýyor bir açýklama yok ama TÝGUAN da da Yaðlý kullanýldýðý için kendi yorumum segmente göre ayýrýyor olabilir. Çünkü hepsi ayný motoru kullanýyor sonuçta.

35 yaþ üstü t-roc için daha sempatik :D

taigo kullanýyorum detayýný bilmiyorum ama kuru kavrama deðil bence taigo yaðlý tip sanýrým detayýna ulaþýrsam güncellerim.

G_TT_I
11-08-2023, 17:37

Ekim teslim beklerken, 1/2 hafta once sali gunu kut mail,
Persembe oglene kadar hesabi kapamaniz gerekli,
5 is gunu deniyordu, malesef cuma son gun arabalar yanasiyor dediler.
Ertesi gun 9da odemeyi kapadim, temsilci kayboldu,
Eylulde vericez arabanizi daha ne istiyorsunuz gibi bir mail geldi ��
Aciklama isteyince, sozlesme boyle, istemiyorsaniz iadenizi baslatayim 30 gune paranizi alirsiniz yazdi,
Uslublar cok fena.
Teslim alirken tabanca ile tek tek kontrol ettim, sadece kaput ici ayar yapmislar menteselerde iz vardi okadar.

Benden 2 ay once odeyip 1e1 ayni konfigre arabayi alamayan arkadasim var.

Kaporayi 2. Ayda odeyip hemen teslim alanda var,
Skywell gibi fabrikadan uretime giren aracin tum odemesini alip, sonrasinda transfer ithalat islemine baslama gibi bir isleme baslamislar,
Tum odeme yapilinca arabanin ham fiyati sabit ama %18kdv %20 oluna arabalar gelmeden farki hemen tahsil ettiler.
Odeme yapildi 2 ay sonra otv kdv artti fark alicidan aliniyor.
Her teslim sonra garanti zam ekliyor.
Bundan sonra siparis edeceklere allah sabir versin.

Teslimatta janti kirik vs arabada olabilir hemen servise yonlendiyoruz sorun yok gerekirse gumrukte kapi kaportada degisiyomus.

CND
11-08-2023, 17:49

https://www.youtube.com/watch?v=9fQLV1AF1tE

Sýfýr alýnan araç ve yaþananlarýn anlatýldýðý bir video. Sanýrým tamir süreci de 5-6 hafta sürmüþ.

AlwaysFast
11-08-2023, 18:51
Kuzenimle benzer saatte benzer arabayý sipariþ ettik. O benden 2 ay önce 400 bin ucuza teslim aldý, ben halen alamadým. Arabanýn üzerine kuþ pislemiþ, ertesi gün yýkadý buna raðmen iz kaldý. Ppf þart(siyah renk) f/p aracý diye aldýk bildiðin Çin kalitesi çýktý, chery’nin boyasý bu kadar kolay yanar mýydý sanmýyorum.

Müþteri temsilcisine mail atýyorum arabayý geçtim bari faturasýný kesin diye. Bizde üzgünüz de, arabanýn gemideki konumu önemli de, bi ton hikaye anlatýyor. Mailde temmuz sonu teslim etmeyi planlýyoruz dedikleri arabanýn akýbetini söyleyemiyorlar bana. Dedim denize düþtüyse söyleyin de bilgimiz olsun.

Ben ev6 almak isterdim ama fiyatý pahalýydý ama paramla bu kadar rezil olacaðýmý bilsem sportage’ým ile devam ederdim.

G_TT_I
11-08-2023, 18:58
Kuzenimle benzer saatte benzer arabayý sipariþ ettik. O benden 2 ay önce 400 bin ucuza teslim aldý, ben halen alamadým. Arabanýn üzerine kuþ pislemiþ, ertesi gün yýkadý buna raðmen iz kaldý. Ppf þart(siyah renk) f/p aracý diye aldýk bildiðin Çin kalitesi çýktý, chery’nin boyasý bu kadar kolay yanar mýydý sanmýyorum.

Müþteri temsilcisine mail atýyorum arabayý geçtim bari faturasýný kesin diye. Bizde üzgünüz de, arabanýn gemideki konumu önemli de, bi ton hikaye anlatýyor. Mailde temmuz sonu teslim etmeyi planlýyoruz dedikleri arabanýn akýbetini söyleyemiyorlar bana. Dedim denize düþtüyse söyleyin de bilgimiz olsun.

Ben ev6 almak isterdim ama fiyatý pahalýydý ama paramla bu kadar rezil olacaðýmý bilsem sportage’ým ile devam ederdim.

Ben bosuna bekledim, ilanlardaki sifir pahali denen arabalardan hemen alsaydim 2/3 aydir kullaniyo 600/700 daha ucuza almis olurdum.

Renk jant farki artik otv’yide ust dilime cikartiyor.
Beyaz degilse ilk alanlar alt dilimde dusuk otv kdv ile satin aldilar.

Ilanlarda ceki demirli gri arac vardi sifir, suanki rakama gore bedava kaldi. Alip 10.000km bindiler yazin sezonda bekleme stresi cabasi.
Dolar 28lerde olursa beyaz renk aksesuarsizlar bile performance ile ayni otv olacak.

Ilk performance beyaz koltuk vs alanlara hediye etmisler gibi oldu, ocak mart teslimler x2 olur heralde

mrtkap
14-08-2023, 06:31

Çanakkale Avek'te mevcutmuþ abi 18 jantlý led stoplu fakat 1.35M o para ve Fabia yan yana gelemiyor hala kafada :)

Motor ve donaným çok güzel fakat alternatifler çoðalýyor, kafa Golf'e kayýyor.

eminkilic61
14-08-2023, 08:16
https://i.hizliresim.com/fm5emi0.JPG (https://hizliresim.com/fm5emi0)

umarým Golf R Dakar versiyonudur bu :D :D :D

CND
14-08-2023, 14:22
umarým Golf R Dakar versiyonudur bu :D :D :D

Baby porsche adýnýn hakkýný verir. Pasm teknolojisini transfer etseler yeter aslýnda :D

Gökhan Bilgin
16-08-2023, 09:53
Polo life dsg için araç bulma konusunda yardýmcý olacak varmýdýr

berkaym
16-08-2023, 10:11
Polo life dsg için araç bulma konusunda yardýmcý olacak varmýdýr

mavi vardý hazýrda bakýyorum

Sezgin
16-08-2023, 10:25
mavi vardý hazýrda bakýyorum

Komisyon isteniyor mu araçlarda hala ? Polodan baðýmsýz genel olarak soruyorum.

ilkay325i
16-08-2023, 12:33

i20'n mi yoksa Montecarlo'mu konusunda kafam biraz karýþýk bu aralar

dirk
16-08-2023, 12:46

Montecarlo kýrmýzý ve Grafit gri var listeden verebilrim. Bende her iki araçtandan vardý ikisinide 5000km civarý kullandým. Soracaðýn biþey olursa cevaplarým.

eminkilic61
16-08-2023, 13:05

ilkinin yanýna diðeri yaklaþamaz.

CND
16-08-2023, 13:09
ilkinin yanýna diðeri yaklaþamaz.

Ama evde manuel kullanamayan biri varsa rahatça kullanýr ve çocuðu okula býrakabilir :D

berkaym
16-08-2023, 13:37
Komisyon isteniyor mu araçlarda hala ? Polodan baðýmsýz genel olarak soruyorum.

istenmiyor liste fiyatýna alýnýyor.

Polo satýlmýþ bu arada

eminkilic61
16-08-2023, 13:55
Ama evde manuel kullanamayan biri varsa rahatça kullanýr ve çocuðu okula býrakabilir :D

tek sorun manuel olmasý olmalý (bazen benim için bile sorun oluyor) , onun dýþýnda 'gazlarken' vereceði keyif ve 'günlðk kullanýmdaki' düþük yakýtýyla N iyi bir seçenek.
(sabah trafiðinde 20 km ev-iþ arasý 6.5 yakýyor)

MCN21
16-08-2023, 15:07

Günlük sýkýþýk trafikte bineceksen i20n.

Gencim güzelim herkesi üzerim trafik derdim deðil diyorsan i20n.

1.5tsi da yazýlým sonrasý güzel gidiyor. Gidiþine çok takýlma :)

MCN21
16-08-2023, 15:09
Günlük sýkýþýk trafikte binmeyeceksen i20n.

Gencim güzelim herkesi üzerim trafik derdim deðil diyorsan i20n.

1.5tsi da yazýlým sonrasý güzel gidiyor. Gidiþine çok takýlma :)

10karakter

Gökhan Bilgin
16-08-2023, 16:18
istenmiyor liste fiyatýna alýnýyor.

Polo satýlmýþ bu arada

Gelir mi yakýn zamanda özelden görüþelim istersen

berkaym
16-08-2023, 16:36
Gelir mi yakýn zamanda özelden görüþelim istersen

ay sonu var, istersen baþka modellerde var özelden yazabilirsin seçenekleri ona göre ayarlarýz

Mivec_4G63
16-08-2023, 19:08
Merhaba ben de 0 km
Forza 250
Avd 350 arýyorum.

Nereye sorduysam yok çekiyorlar. Sarý sitede zibil ilan var.

ruudvan
16-08-2023, 21:21
Merhaba ben de 0 km
Forza 250
Avd 350 arýyorum.

listeden mumkun degýl alamazsýn. ekstra verýrým dýyosan sorarým senýn ýcýn

pirasa
17-08-2023, 08:24

ne kadar bir extradan bahsediyoruz

dirk
17-08-2023, 08:35
ben adv 350 için 350 lira ödedim ay sonu gelecek :/ malesef

PiscocuK
17-08-2023, 08:37

Süper.Hayýrlý olsun.Deneyimlerini paylaþýrsan sevinirim.Merak ettiðim bir motor

dirk
17-08-2023, 08:39
Süper.Hayýrlý olsun.Deneyimlerini paylaþýrsan sevinirim.Merak ettiðim bir motor

xmax alacaktým 280 300 bandýnda satýlýyor piyasada bide yýl sonu yeni kasa gelecek adv yeni güncel motor. Daha önce forza ve xmax e bindim bakalým bu nasýl banada süpriz bi motor inþallah iyidir. =)

d3n1s
17-08-2023, 08:39

ekstra 350 tl degildir, 350 bin de degildir. Motor dahil 350 bindir, yine sarisin sitedeki ilanlardan ucuz?

dirk
17-08-2023, 08:40
350.000 Ya 350 lira olsa niye yazayým listeden aldým derim =)

Jön Türk
17-08-2023, 08:42
Merhaba ben de 0 km
Forza 250
Avd 350 arýyorum.

Çantalý nardo forzaya 300 diyorlardý alsat ekibi.

d3n1s
17-08-2023, 08:43
350.000 Ya 350 lira olsa niye yazayým listeden aldým derim =)

sarisin sitede 400 bin bandinda motorlar, saskinligim bundan :) Listesi kac para ki bunlarin?

PiscocuK
17-08-2023, 08:48
karakýþýn ortasýnda
2018/2020 integra alýp motor konusunu kapatmak istiyorum.Eskiden yaz baþý alýr, yaz sonu satardým..Þimdi fiyatý geçtim motorda yok.
Umarým liste fiyatýndan denk getirebilirim bir tane

dirk
17-08-2023, 08:53
sarisin sitede 400 bin bandinda motorlar, saskinligim bundan :) Listesi kac para ki bunlarin?

Dio
83.500 TL

PCX125
120.500 TL

Forza 250
204.000 TL

Forza 250 Çantalý
219.000 TL

ADV350
299.750 TL

d3n1s
17-08-2023, 08:58
Dio
83.500 TL

PCX125
120.500 TL

Forza 250
204.000 TL

Forza 250 Çantalý
219.000 TL

ADV350
299.750 TL

350'ye al 400'e sat. Guzel ticaret valla. Neyse, arada en azindan icimizden biri, binmek icin sahip olabilmis.

individual
17-08-2023, 10:36
Ýstanbul tekstilkent avek sabah sms göndermiþ seat ateca ve cupra formentor cazip fiyatlar ile hazýr diye.Demek depodaki araçlar çýkmaya baþladý.Bunun sonu 2018 gibi olucak sanýrým.Bu araçlar satýlmazsa 2024'de az sipariþ girecekler araç az gelicek 2025'de bu sefer fabrika az araç göndericek yine araç yokluðu baþlayacak.Böyle bir kýsýr döngü devam edicek.

G_TT_I
17-08-2023, 11:18
Ocak gibi techmax 250 aldim, gene dert, egzantirik gerisi gevsiyormus bulanakadar serviste gun geciriyordu.
Bugun tuna yamahaya gittim direk kapat git dediler 3 gun gene motor yok.
Sorunlardan dolayi yedek pcx alacaktim 2/3 hafta once sifir yeni kasa forza aldim,
Koltugu sert, xmaxten yavas ama huzur, ozellikle sehir ici pcx gibi in bin yol vs ciddi anlamda cok iyi.

CND
17-08-2023, 12:40
Ýstanbul tekstilkent avek sabah sms göndermiþ seat ateca ve cupra formentor cazip fiyatlar ile hazýr diye.Demek depodaki araçlar çýkmaya baþladý.Bunun sonu 2018 gibi olucak sanýrým.Bu araçlar satýlmazsa 2024'de az sipariþ girecekler araç az gelicek 2025'de bu sefer fabrika az araç göndericek yine araç yokluðu baþlayacak.Böyle bir kýsýr döngü devam edicek.

Eðer yerel seçim sebebi ile bir parasal geniþleme veya kýsa da olsa bir seçim ekonomisi yaþanmaz ise daha çok 2019 gibi olacak...

Bu arada depodan çýkmýyor arabalar. Gemiler yanaþýp, stoklar erimedikçe satýþ ekipleri saldýrýyor. Olay bundan ibaret. Fiyat yukarý sürülmüyor ve buna ek olarak artýk fiyatlar her segment için acaba? dedirtecek seviyelerde. Bu durum sektörün anomalisini düzelttiði için bu sonuç kaçýnýlmazdý.

Þimdi piyasanýn iþleyiþinden rahatsýz veya istediði aracý bulamadýðý için taleplerini erteleyenler ve kiralama firmalarý iþleri yýl sonuna kadar öyle böyle yüzdürür. Þapka 2024 ilk çeyrekte düþer altýndan çýkaný hep birlikte görürüz :D

8.000rpm
17-08-2023, 13:16
kaç hafta oldu pejolar ve opeller yatýyor harem limanýnda
liman full oldu artýk
gümrükleme yapýp içeri çekmediler

furkane
17-08-2023, 14:40
Ý20 n çýktýmý liste fiyatýndan varmýdýr ?

TolgaUs
17-08-2023, 21:05
1000 lik çiçek paket ducatiler 400 bandýndayken ,

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-2023-model-ducati-monster-aksesuar-donanimli-1.600-km-1118556277/detay)

Dandirik xmax forzalara 300 liralar verenlere allah en damarlýsýndan akýl fikir versin nediyim.

bilalMW
17-08-2023, 22:15
Bi aksilik olmaz ise KTM 250 Duke için yazýldým. Eylül sonu alacaðým.

8.000rpm
18-08-2023, 07:33
yenikapý feribot iskelesinin önündeki otopark renault dolu
üstelik birsürü megane e-tech de var aralarýnda

dirk
18-08-2023, 08:47

o arabayý türkiyede listeden alan 10 kiþi var mýdýr acaba ? :D

Doðu
18-08-2023, 12:49

1.500 ankarada 1 adet hazýr araba var

eminkilic61
18-08-2023, 15:16

2024 üretimi TR'ye gelmeyecek bilgisiyle bayiler ellerinde tutuyormuþ. muhtelemen 2024 yýlýnda saçma paralara satmaya devam edecekler eski modeli...

Dragger
19-08-2023, 11:43
Sahibindende 1-2 tane araba var 6001 km yazan muhtemelen sýfýrlardýr, 1250ye onlardan biri alýnýr binilir.

TolgaUs
19-08-2023, 12:11
Sahibindende 1-2 tane araba var 6001 km yazan muhtemelen sýfýrlardýr, 1250ye onlardan biri alýnýr binilir.

Keþke verseler de bugun nöbetçi noterde bitirsem hemen iþlemi.
Hepsi 200 250 lira ekstrasý var onuda istiyorum diyo jsjsj millet þaþýrmýþ.

pirasa
19-08-2023, 14:13
Keþke verseler de bugun nöbetçi noterde bitirsem hemen iþlemi.
Hepsi 200 250 lira ekstrasý var onuda istiyorum diyo jsjsj millet þaþýrmýþ.

ee onlar alýrken verdiler o paralarý :D bak ilk 5 sayfa önce yazdým 800k lýk arabaya 200k elden para aldýlar þimdi satanlar o paralarý istiyor. alýcý bulurlarsa satarlar :D

Seneca
19-08-2023, 16:02
2 yýldýr egea alamadýk ya var mý liste fiyatýndan satan bayi bilen?

TarikS
19-08-2023, 23:52
Egea baya baya bu sene türkiyenin en çok satan arabasý ya sanýrým geçen sene de öyle olabilir, onu bulamamanýn sebebi yine makul kalýyor :D

drago
20-08-2023, 14:53
2024 üretimi TR'ye gelmeyecek bilgisiyle bayiler ellerinde tutuyormuþ. muhtelemen 2024 yýlýnda saçma paralara satmaya devam edecekler eski modeli...

Türkiye’de üretilen arabanýnTürkiye’ye kotasý mý yok yani?

Mivec_4G63
20-08-2023, 15:42
Forza 250 için bir kaç bayi yokladým. Elimizde yok diyip aracýya yönlendiriyorlar. Bu bayiiler ile karaborsacýlarý birbirlerine baðlayýp kodese atacaklar. Baþka bir çözümü yok. Kanun çýktý, adam kanunu dolanarak yazmýþ aksesuarslý fiyatý budur diye. Ýnþallah yakýn zamanda hepsine operasyon çekilir de millet rahat bir nefes alýr. Bazý ilanlara bakýyorum adam motoru almýþ eve çýkartmýþ halýnýn üzerinde foto çekmiþ:)

TolgaUs
20-08-2023, 17:16
Forza 250 için bir kaç bayi yokladým. Elimizde yok diyip aracýya yönlendiriyorlar. Bu bayiiler ile karaborsacýlarý birbirlerine baðlayýp kodese atacaklar. Baþka bir çözümü yok. Kanun çýktý, adam kanunu dolanarak yazmýþ aksesuarslý fiyatý budur diye. Ýnþallah yakýn zamanda hepsine operasyon çekilir de millet rahat bir nefes alýr. Bazý ilanlara bakýyorum adam motoru almýþ eve çýkartmýþ halýnýn üzerinde foto çekmiþ:)

Seni en azýndan birilerine yönlendirmiþler. Ben kimi aradýysam,
Satýþýmýz yok sýrayada yazmýyoruz iyi akþamlar diyolar.
Honda bayiisinimi arýyorum chat gpt ilemi konuþuyorum belirsiz.

Mivec_4G63
20-08-2023, 19:20
Olacak gibi deðil 2. El 1000 kmde alýyorum nasipse.

En azýndan bayi ile muhatap olmam

Mutu
20-08-2023, 21:57

Vardýr da karaborsacýlýðýn ekmeði tatlý gelmiþtir. :)

ilkay325i
21-08-2023, 09:01

-Araç için düþündüðünüz son rakamý öðrenebilir miyim ? diye sorduðumda +200 fiyat istiyorlar :)

individual
21-08-2023, 09:28
1.250 yazanlar yada altýna yazanlar bakanlýk gelip ceza yazar diye öyle yazmýþtýr.O rakamlara almak çok zor.

geçenlerde bende baþka marka model için baktým liste fiyatýnýn altýnda sonra fark ettim hepsi ayný rakamý yazmýþ.arasam 250.000TL 350.000TL üstüne para istiyecekleri belli.

eminkilic61
21-08-2023, 11:12

bayilerin verdiði bilgi bu, bahaneleri de 'emniyet ve sözde kendilerinin almadýklarý ama baþka bayilerin elden aldýðý parayý fabrikanýn öðrenmiþ olmasý'.
gelecekse de kendi karaborsalarýný devam ettirmak istiyor olabilirler elde kalan 2023'ler için

Sti_Ozan
21-08-2023, 12:36
Bu bakanlýk muhabbetine arabalarýn piyasasýný da takip edemez olduk. Eskiden en azýndan gerçek fiyatlarý görüyorduk kim ne ekledi vs belliydi.
Þimdi tek tek telefonla aramak gerekiyor.

Zaten bir þekilde insanlar bu ticareti sürdürmeye devam ediyor. Düzeltemiyorsunuz bari düzeni bozmayýn.

eminkilic61
21-08-2023, 13:46
Bu bakanlýk muhabbetine arabalarýn piyasasýný da takip edemez olduk. Eskiden en azýndan gerçek fiyatlarý görüyorduk kim ne ekledi vs belliydi.
Þimdi tek tek telefonla aramak gerekiyor.

Zaten bir þekilde insanlar bu ticareti sürdürmeye devam ediyor. Düzeltemiyorsunuz bari düzeni bozmayýn.

alýp binecek adam için çok büyük eziyet gerçekten...

tequila818
21-08-2023, 15:07
alýp binecek adam için çok büyük eziyet gerçekten...

þu an sarý sitede 1.870'e haftalardýr satýlamayan aracýn aynýsý ilan fiyatý 1.5 milyon olup da aradýðýnýzda 2 milyon fiyat çeken insanlarla dolu. Araçlarýn satýlamayacaðý rakamlarý ýsrarla istemeye devam ediyorlar. Deðiþen tek þey aracýn ilan fiyatý ve alým satýmda durma noktasýna gelen piyasa.

arda35
21-08-2023, 17:03
þu an sarý sitede 1.870'e haftalardýr satýlamayan aracýn aynýsý ilan fiyatý 1.5 milyon olup da aradýðýnýzda 2 milyon fiyat çeken insanlarla dolu. Araçlarýn satýlamayacaðý rakamlarý ýsrarla istemeye devam ediyorlar. Deðiþen tek þey aracýn ilan fiyatý ve alým satýmda durma noktasýna gelen piyasa.

Valla sizin 8y sipariþini okuduktan sonra daha bir merakla takip ediyorum piyasayý. 8v'lere 1400-1500 istiyorlar. Takip ettiðim ilanlar satýlmýyor. Kendilerini inandýrmýþlar bir þekilde.
* Tamam 8y'ler liste fiyatýndan zor denk gelir ama arada o kadar komik rakam kalacak kadar deðildir herhalde.

eminkilic61
21-08-2023, 17:24
Valla sizin 8y sipariþini okuduktan sonra daha bir merakla takip ediyorum piyasayý. 8v'lere 1400-1500 istiyorlar. Takip ettiðim ilanlar satýlmýyor. Kendilerini inandýrmýþlar bir þekilde.
* Tamam 8y'ler liste fiyatýndan zor denk gelir ama arada o kadar komik rakam kalacak kadar deðildir herhalde.

0km 8Y'ler için elden istemeye devam ediyorlar

Alpii
22-08-2023, 14:17

Emin hocam bu konfor + premium paket ikilisi ne kadar ediyor bilginiz var mý? Sitede fiyatý göremedim. Arkadaþým da 8y bakýyordu geçen haftaya kadar kimi arasa 300-400 arasý fazla söylüyor bu ikisini bahane ederek :)

erdielkoca
22-08-2023, 14:21

Merhaba size zahmet, PCX için ekstrasý dahil fiyat sorma þansýnýz var mý ?

16EC813
22-08-2023, 14:33

bunlarýn ne farký var bukadar çok fazla istiyolar ? hemde 2,el sýfýr degil

Just a moment... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2023-a3-s-line-rs-koltuk-ozel-siparis-1106440381/detay)

tequila818
22-08-2023, 15:32
Emin hocam bu konfor + premium paket ikilisi ne kadar ediyor bilginiz var mý? Sitede fiyatý göremedim. Arkadaþým da 8y bakýyordu geçen haftaya kadar kimi arasa 300-400 arasý fazla söylüyor bu ikisini bahane ederek :)

21.06 tarihli faturamdan bakarak yazýyorum bu fiyatlarý yaklaþýk %20 artýrabilirsiniz (kur arttý 2 ayda)en azýndan yaklaþýk da olsa hangi paket güncelde ne kadar tutuyor görmüþ olursunuz.
35 tfsi metalik siyah A3 sportback advanced :
Aracýn net fiyatý: 604.700 TL
WA4 Premium Paket: 67.440 TL
WA5 Konfor Paket: 39.920 TL
9VS Bang & Olufsen Premium Ses Sistemi : 15.610 TL

Bu fiyatlara önce kur farký %20 sonra %80 ötv sonra %20 KDV eklemeniz gerekecek. Þu an yaklaþýk premium + konfor + bang olufsen maliyeti 320 bin TL yapýyor.

eminkilic61
22-08-2023, 16:13
a3'lere hakim deðilim, sorularý cevapsýz býrakmak zorundayým :(

ruudvan
22-08-2023, 19:49
Merhaba size zahmet, PCX için ekstrasý dahil fiyat sorma þansýnýz var mý ?

dio 100
pcx 165
forza 275çantalý

sordum verýlen fýyatlar bu sekýlde.

GKD
22-08-2023, 20:36
dio 100
pcx 165
forza 275çantalý

çantasýz forza kaça çýkarýrýz

GKD
22-08-2023, 20:41
buradan arýyorum ilanýda paylaþim) liste (imkansýz) yada listeye yakýn fiyatlý sýfýr honda forza 250 nardo çantasýz yamaha r25 siyah yada yeni kasa x max çantasýz bulabilecek bir babayiðit varmý)))

Alpii
23-08-2023, 08:18
21.06 tarihli faturamdan bakarak yazýyorum bu fiyatlarý yaklaþýk %20 artýrabilirsiniz (kur arttý 2 ayda)en azýndan yaklaþýk da olsa hangi paket güncelde ne kadar tutuyor görmüþ olursunuz.
35 tfsi metalik siyah A3 sportback advanced :
Aracýn net fiyatý: 604.700 TL
WA4 Premium Paket: 67.440 TL
WA5 Konfor Paket: 39.920 TL
9VS Bang & Olufsen Premium Ses Sistemi : 15.610 TL

Bu fiyatlara önce kur farký %20 sonra %80 ötv sonra %20 KDV eklemeniz gerekecek. Þu an yaklaþýk premium + konfor + bang olufsen maliyeti 320 bin TL yapýyor.

Detaylý cevabýnýz için çok teþekkürler. Aracýnýz da hayýrlý olsun :)

erdielkoca
23-08-2023, 09:17
dio 100
pcx 165
forza 275çantalý

Teþekkür ederim 10-15 ekstra ödemeye razýyým da, neredeyse 45 bin oynuyor beni aþar :)

Mivec_4G63
23-08-2023, 16:11
2023 1000 kmde nardo gri çantasýz, silly barlý motosikleti 250 bine aldým, arayan arkadaþlara Allah sabýr versin :)

serkanOC
23-08-2023, 16:29
geçenlerde bakým randevusu için bayiyi aradým yalandan da araba var mý diye sordum.. 2008 308 3008 var dediler.. üstüne ne koyarlar bilmiyorum ama araç arayýp bulamayanlara yardýmcý olmaya çalýþýrým..

ruudvan
23-08-2023, 22:37
buradan arýyorum ilanýda paylaþim) liste (imkansýz) yada listeye yakýn fiyatlý sýfýr honda forza 250 nardo çantasýz yamaha r25 siyah yada yeni kasa x max çantasýz bulabilecek bir babayiðit varmý)))

çantasýzlara 250 istiyolar ama çantasýz beným sordugum yerde yoktu.alacak olan 3e 5 e bakmadan alsýn yaz sonu fýyat artar seneye 250den pcxleri konuþuruz.

TolgaUs
24-08-2023, 09:35

Çantasýz forza/xmax e asla bulaþma hocam.
Türk insaný çantada çanta diye tutturuyor maalesef.
2.el de büyük sorun yaþayacaðýný düþünüyorum.

G_TT_I
24-08-2023, 10:07
Buyuk top case ile motoru parka yanastiramiyorum, gunluk ne olursa olsun yuksek hizda gidonu salliyor,
Ruzgar tutuyor, sele alti zaten ihtiyc fazlasi, forzanin on cep ciddi buyuk.
20.000tl canta farki vardi onun yerine cantasiz alip 800’tl ye givi canta demiri taktirdim, cok lazim olursa evde surekli duran 37lt yanlara orjinal kadar genislik vermeyen ufak kendi cantami kullaniyorum.

2. Elde motor yoklugundan fiyatlar ayni, baktim cantali olan uyaniklar sokmus ayri satma cabasinda.
Birde cok para oldugu icin kalk gidelim olma durumu cok var galiba zorlayinca kopuyor zaten,
Sahibindene 2. El dusuyor, bmw lerin nbt hayalet ekrani gibi forza cantalari surekli yer degistiriyor.
Belli yerlerde Kask degerli esyalari asla cantaya koymayin.

Alpii
24-08-2023, 11:36
geçenlerde bakým randevusu için bayiyi aradým yalandan da araba var mý diye sordum.. 2008 308 3008 var dediler.. üstüne ne koyarlar bilmiyorum ama araç arayýp bulamayanlara yardýmcý olmaya çalýþýrým..

Hocam hangi bayii acaba iletme þansýnýz var mý? Gruptna bi abimiz 308 arýyor da bulamadýk. Çoðu bayi 3008 ve 408 var diyor hazýrda sadece

eminkilic61
29-08-2023, 09:05
VAG grubu indirimlere baþlamýþ bile bazý modellerde :D :D
detaylý bilgiye bayiiler hakimdir

berkaym
29-08-2023, 09:29

10 dakikada nereden nereye geldik :D

207_TR
29-08-2023, 22:04

Ýndirim yok aslýnda, Sadece Variant modellerde destek var.
Bayinin kar marjý zaten %2 inse inse %2 inebilir.

Biz mesela liste fiyatýndan devam ediyoruz. Variantta biraz indirimimiz var ki Variant 1 aracým kaldý.

Ama bazý bayiler hedefe uzak olduðu ve hedef tutmazsa bir kayýp oluþacaðý için elindeki kar marjýný silebiliyor yada eski kurdan girmiþ aracýný alýþtan verebiliyor.

Polo-Golf-Tcross-Troc-Tiguan satýþ adetleri baya iyi. Taigo biraz adetli geldi Taigo yavaþ ilerleri ama onda da stoðum azaldý.

Bazý markalarda distribütör indirimleri olduðunu duydum. Ford mesela.

Cupra markasýndaaki indirim ise fabrika kaynaklý bir indirim, normalde fazla adet talep etti Türkiye, üreticide desteklemek adýna hem adetli araç yolladý hem destek verdi.

deep
31-08-2023, 22:41
Araç alýmýnda buraya çok yazmýþtým. 11 aðustosta aracýmýzý teslim aldýk.

Darýsý sizlere. Allah isteyene nasip etsin inþallah.

https://imgur.com/V7HmGHs

https://imgur.com/PursQQ8

deep
31-08-2023, 22:45
Araç alýmýnda buraya çok yazmýþtým. 11 aðustosta aracýmýzý teslim aldýk.

Darýsý sizlere. Allah isteyene nasip etsin inþallah.

https://imgur.com/PursQQ8

kdmavili
01-09-2023, 21:54
Ýndirim yok aslýnda, Sadece Variant modellerde destek var.
Bayinin kar marjý zaten %2 inse inse %2 inebilir.

Biz mesela liste fiyatýndan devam ediyoruz. Variantta biraz indirimimiz var ki Variant 1 aracým kaldý.

Ama bazý bayiler hedefe uzak olduðu ve hedef tutmazsa bir kayýp oluþacaðý için elindeki kar marjýný silebiliyor yada eski kurdan girmiþ aracýný alýþtan verebiliyor.

Polo-Golf-Tcross-Troc-Tiguan satýþ adetleri baya iyi. Taigo biraz adetli geldi Taigo yavaþ ilerleri ama onda da stoðum azaldý.

Bazý markalarda distribütör indirimleri olduðunu duydum. Ford mesela.

Cupra markasýndaaki indirim ise fabrika kaynaklý bir indirim, normalde fazla adet talep etti Türkiye, üreticide desteklemek adýna hem adetli araç yolladý hem destek verdi.

Caddy lerde durum nedir üstad?

_driver_
01-09-2023, 22:17
Caddy lerde durum nedir üstad?

Samsun bayisi bir ay önce liste fiyatý üzerinden indirim yaptý 2-3 arkadaþýma bir fiyat alýn isterseniz

serkanOC
04-09-2023, 09:26
Hocam hangi bayii acaba iletme þansýnýz var mý? Gruptna bi abimiz 308 arýyor da bulamadýk. Çoðu bayi 3008 ve 408 var diyor hazýrda sadece

Özelden paylaþtým detaylarý..

PiscocuK
04-09-2023, 09:49
Selamlar

Honda ADV 350 arýyorum.Herhangi bir aciliyetim yok.Elden açýktan para vermem.Bu þartlarda liste fiyatýndan satýlan, bilgisi olan varsa görüþebiliriz.

-Ata-
04-09-2023, 16:19
Selamlar

Honda ADV 350 arýyorum.Herhangi bir aciliyetim yok.Elden açýktan para vermem.Bu þartlarda liste fiyatýndan satýlan, bilgisi olan varsa görüþebiliriz.
bulabilirseniz +1 ben de talibim sayýn piscocuk

PiscocuK
04-09-2023, 16:25
bulabilirseniz +1 ben de talibim sayýn piscocuk

x-adv 750 buldum :) 350 yi arýyoruz

dirk
05-09-2023, 09:11

fiyat ne xadv nin bende 350 aldým almýþken 750 mi alsam acaba dedim

PiscocuK
05-09-2023, 12:27
fiyat ne xadv nin bende 350 aldým almýþken 750 mi alsam acaba dedim

Ben bayi fiyatýndan alacaktým ama istemedim

johnie
05-09-2023, 13:28

750 liði kullandýktan sonra 350 lik sarmaz :)
Kullanmadým ama görüntüsü ve sesi pek hoþuma gitmedi.
750 liðe bi yükseliyoruz ama bir türlü olmuyor :)

PiscocuK
05-09-2023, 14:10
750 liði kullandýktan sonra 350 lik sarmaz :)
Kullanmadým ama görüntüsü ve sesi pek hoþuma gitmedi.
750 liðe bi yükseliyoruz ama bir türlü olmuyor :)

750 lik istanbul içi çok gelir bence.330 kafi..en kötü forza250 diyeceðiz :)

MBuðra
05-09-2023, 16:26
Honda CL250 bulunuyor mu bayilerde?

PowerSample
05-09-2023, 20:41
Honda CL250 bulunuyor mu bayilerde?

19 Aðustosta Antalya ataberk Honda’ya gittiðimde stoktan veriyorlardý. Liste fiyatýndan, arayýp bilgi alabilirsiniz.

SCfr
05-09-2023, 20:56
Ý20N bulma þansýmýz var mý ?

lowLevel
06-09-2023, 00:03
Ý20N bulma þansýmýz var mý ?

Bayiye göre, liste fiyatýnýn üstüne 150-250 TL elden vererek evet.

SCfr
06-09-2023, 04:21
Bayiye göre, liste fiyatýnýn üstüne 150-250 TL elden vererek evet.

Görüþtüðüm bayilerde hiç yok bildiðiniz bayi var mý ?

TarikS
06-09-2023, 22:48

bugün bir arkadaþ Urfa'dan teslim aldý :)

lowLevel
07-09-2023, 00:04

Ýstanbuldan Ankaraya kadar tüm bayileri arayýp gerekirse ekstradan para vereceðinizi de belirtin. Ortaya çýkar bir anda araçlar :D

berko
07-09-2023, 06:01
Babam için Toyota Corolla cross flame x bakýyorduk, 2 bayiye sorduk ikisi de þu kadar geldi 1 saatte bitti, þu kadar geldi hepsi kaporalandý falan dedi. Sonra Toyota genel merkez memnuniyet anketi için arayýnca babam durumu anlatýp þikayet etmiþ. Telefondaki görevli yardýmcý olacaðýz demiþ, 15 dakka sonra yok çeken bayilerden biri aradý ne hikmetse istediðimiz donaným ve renkte araç çýktý ortaya, kaporaladýk. Ertesi gün de diðer bayi aradý :)

BARR
07-09-2023, 06:26
Babam için Toyota Corolla cross flame x bakýyorduk, 2 bayiye sorduk ikisi de þu kadar geldi 1 saatte bitti, þu kadar geldi hepsi kaporalandý falan dedi. Sonra Toyota genel merkez memnuniyet anketi için arayýnca babam durumu anlatýp þikayet etmiþ. Telefondaki görevli yardýmcý olacaðýz demiþ, 15 dakka sonra yok çeken bayilerden biri aradý ne hikmetse istediðimiz donaným ve renkte araç çýktý ortaya, kaporaladýk. Ertesi gün de diðer bayi aradý :)

Rezalet gerçekten. Bilinçli tüketicilerin hepsinin bunu merkezlere taþýmasý lazým.

PuT
08-09-2023, 13:24
selamlar amorok veya ranger bulabilceðimiz bir yer varmýdýr? 5 6 adet alým yapacaðýz.

C!N
09-09-2023, 16:43
Arkadaþlar merhaba, Skoda Superb 1.5 tsi bulabileceðimiz bildiðiniz bir bayi var mýdýr?

207_TR
09-09-2023, 21:40
selamlar amorok veya ranger bulabilceðimiz bir yer varmýdýr? 5 6 adet alým yapacaðýz.

Amarok çok zor ama ranger e yorum yapamam Ford da araç bulmak biraz daha kolay

GKD
09-09-2023, 22:15
bu hafta favorilere aldýðým motosikletler 1-2 binlira geri gelmeye baþladý 2 bayiyede kredi çeker alýrým dediðim motorlar için aradýlar nc750x dct ve kawasaki ninja 400 ama kredi çýkmadý bu seferde :D güzel geliþmelerde olmuyor deðil :)

ruudvan
09-09-2023, 23:38
bu hafta favorilere aldýðým motosikletler 1-2 binlira geri gelmeye baþladý 2 bayiyede kredi çeker alýrým dediðim motorlar için aradýlar nc750x dct ve kawasaki ninja 400 ama kredi çýkmadý bu seferde :D güzel geliþmelerde olmuyor deðil :)

sen onu dýyosun ben bugun activa ya yazýldým. baslamýs yazmalar yani. gecen haftada fordda focus kuga vardý

Mutu
10-09-2023, 08:06
sen onu dýyosun ben bugun activa ya yazýldým. baslamýs yazmalar yani. gecen haftada fordda focus kuga vardý

Ne zaman insan yüzüne bakýp etkileþime girmeye baþlarlarsa gider þartlarý konuþuruz. Ben 1 sene daha motorsuz kalýrým sorun deðil. Bu süreçteki tavýrlarý müþteriyle iliþkiler nasýl olamamalý temalý ders olarak okutulurdu. Umarým kendilerine gelirler, þartlar da bunu saðlar.

AþkýnS.
10-09-2023, 13:15
Arkadaþlar merhaba, Skoda Superb 1.5 tsi bulabileceðimiz bildiðiniz bir bayi var mýdýr?

Abi doðuþ oto nun sitesine arada düþüyor. Oradan takip edebilirsin, rezerve edebiliyorsun diye biliyorum

Victiz
10-09-2023, 23:26
Bmw F20 aracýmý sattým ama bin piþman oldum bu piyasada sattýðýma :D
Peugeot 208 1.2 otomatik bulabileceðimiz bayi var mýdýr Ýstanbul'da? Hemen teslim almam gerek.

TolgaUs
11-09-2023, 10:08
Honda Marmara da liste fiyatýndan 750 hornet ve nc750 var

anamur
12-09-2023, 07:07
amarok stlye beyaz 2230tl hemen teslim teklif aldýk

anamur
12-09-2023, 07:08
marmara motor güngör ve koþnuktan 240tane pcx alanlar oldu bir ayda motor çoðaldý artýk birde sezonu bitiyor

C!N
12-09-2023, 09:58
Abi doðuþ oto nun sitesine arada düþüyor. Oradan takip edebilirsin, rezerve edebiliyorsun diye biliyorum

Baknýyorum her yere Aþkýným, oradan da takipteyim. Burada da ilgili bir arkadaþ varsa diye yazmak istedim. Superb 1.5 tsi için bi güncel çekelim :))

TolgaUs
12-09-2023, 10:05
marmara motor güngör ve koþnuktan 240tane pcx alanlar oldu bir ayda motor çoðaldý artýk birde sezonu bitiyor

Honda Aneste sýnýrsýz motosiklet var.
Çoðu tozlu ve Hepsinin üstünde teslimat formu var.
Aklým almýyor benim motosikletim teslim alýnmaya hazýr olacak ve ben gitmicem.
Hele aneste bi goldwing var üstü kurum baðlamýþ artýk tozdan. Teslimat formlu.

Akýllarda sýnýrsýz soru iþareti.

dirk
12-09-2023, 10:43
Honda Aneste sýnýrsýz motosiklet var.
Çoðu tozlu ve Hepsinin üstünde teslimat formu var.
Aklým almýyor benim motosikletim teslim alýnmaya hazýr olacak ve ben gitmicem.
Hele aneste bi goldwing var üstü kurum baðlamýþ artýk tozdan. Teslimat formlu.

Akýllarda sýnýrsýz soru iþareti.

AL satçýlarýn aldýðý deðerini bulunca satarsýn baþkan kalsýn motor burda dediði motorlar onlar =)

dirk
12-09-2023, 10:45

2.124.899,98 // Superb Prestige Gümüþ Renk

berkaym
12-09-2023, 11:23
a3 sedan olan bir yer var mý

makif84
12-09-2023, 15:23
efe honda da 1 adet turuncu var hazýr

twin
14-09-2023, 10:37
merhaba 0 a5 konusunda durum nedir kardeþime bakýyorýz

Wromm
20-09-2023, 13:12
"0" motorsiklet konusunda bilgisi olan var mý ? PCX bakýyoruz ancak liste fiyatý 120 olan motor 160 filan istiyorlar ?

Bayi tanýdýðý olan var mý acaba ?

Victiz
20-09-2023, 14:58
yeni gelen makyajlý clio ne zaman satýþa çýkar bilgisi olan var mý

Ramcho®
20-09-2023, 15:16
yeni gelen makyajlý clio ne zaman satýþa çýkar bilgisi olan var mý

Bütün bayilerde mevcut bugun 3-4 bayiden teklif edildi.

gene bulamaz iseniz bayi numarasý paylaþabilirim.

liste fiyatý bu arada fark istemiyorlar.

mustafa53
22-09-2023, 10:19
Merhaba bildiðiniz bir bayi'de
Golf 8 GTÝ var mý?Bayi'de çalýþan veya tanýdýðý olan biri bana bu modelin temininde yardýmcý olabilir mi

ikuybu
22-09-2023, 12:14
Merhaba bildiðiniz bir bayi'de
Golf 8 GTÝ var mý?Bayi'de çalýþan veya tanýdýðý olan biri bana bu modelin temininde yardýmcý olabilir mi

Aykan kayseri de kýrmýzý renk cam tavansýz araç var arayabilirsiniz.

PiscocuK
22-09-2023, 13:24
Liste fiyatýndan i20N arýyorum arkadaþlar.Bildiðini bayi varsa paylaþýrsanýz sevinirim

sweap07
22-09-2023, 14:58
"0" motorsiklet konusunda bilgisi olan var mý ? PCX bakýyoruz ancak liste fiyatý 120 olan motor 160 filan istiyorlar ?

Bayi tanýdýðý olan var mý acaba ?guncel olsun bende ariyorum pcx

Eworen
22-09-2023, 19:46
Bu TR ye gelen golf GTI larin hepsi cam tavansiz midir Avekte ( tektilkent ) beyaz cam tavansiz var berbat yahu..

derviscapaci
22-09-2023, 21:16

Bayi tanýdýðý olan var mý acaba ?

NMAX için konuþuyorum, dün Konya Erdem Yamaha ya uðradým þuanda NMAX lerin hepsini sattým 175 bin tl den dedi. Ben de satýn almak istesem dedim, seneye kadar NMAX yok dediler..

ruudvan
22-09-2023, 22:14
actýva aldým dün. lýste fýyatýndan .sýraya yazýlmýstým 10 gun once. kapora dahý vermemiþtim. activa bol sanýrým sansýnýzý deneyebilirsiniz.

anamur
23-09-2023, 10:57
hangi bayiden aldýnýz?

TolgaUs
23-09-2023, 18:09
actýva aldým dün. lýste fýyatýndan .sýraya yazýlmýstým 10 gun once. kapora dahý vermemiþtim. activa bol sanýrým sansýnýzý deneyebilirsiniz.

Tebrik ederim hocam. Umarým o þans bizede güler.

ruudvan
23-09-2023, 18:47
hangi bayiden aldýnýz?
drd atasehýr

Tebrik ederim hocam. Umarým o þans bizede güler.

sanslýk býr durum yok ya. gýttým yazýldým 10 gun ýcýnde aradýlar.
emin ol geçen seneden beri 40 defa gýtmýþýmdýr adv350 almak için ama malesef ne sýraya yazdýlar ne motor satarýz dediler.

activanýn lansman günü ugradým toplamda 3dk .
hatta kacýncý sýradayým dediðimde 90 demiþlerdi.

onurgoyunc
24-09-2023, 07:40
Liste fiyatýndan i20N arýyorum arkadaþlar.Bildiðini bayi varsa paylaþýrsanýz sevinirim

Ayný arayýþ bende de mevcut, var mý bilen?

PiscocuK
24-09-2023, 14:00
Ayný arayýþ bende de mevcut, var mý bilen?

1330 a kadar buldum ama almadim. Sanirim Ekim sonu Kasim ortalari 100.000 e kitledikleri seramikleri hediye olarak teklif eder ve liste fiyatindan pazarlik yaparlar

lowLevel
24-09-2023, 14:01

Bir bayi i20N'i liste fiyatýndan vermeye kalktýðý an orayý yýkarlar.

lowLevel
24-09-2023, 14:02
1330 a kadar buldum ama almadim. Sanirim Ekim sonu Kasim ortalari 100.000 e kitledikleri seramikleri hediye olarak teklif eder ve liste fiyatindan pazarlik yaparlar

1330 kelepirmiþ valla. makyajlý normal i20 ve clio fiyatlarýný düþününce.

kývancr
24-09-2023, 14:24
Vespalarda kampanya var. Nakit fiyatýna kredý kartýna 6 taksýt bölünüyor. Liste fýyatýna ýlave fark ýstenmýyor.
Ben garajda biblo niyetýne býrtane aldým. Dusunen varsa deðerlendýrsýn italyan, tasarýmý keyýflý motorlar.

kývancr
24-09-2023, 14:25
*Edit kampanyasý bu ay sonuna kadar.

FTHBRK28
24-09-2023, 14:33

Dün Hyundai Mar ile görüþtüm, liste fiyatýndan 1 tane var demiþlerdi.

ruudvan
24-09-2023, 15:23
cok guzel kampanyaymýs

TarikS
24-09-2023, 15:43
1330 kelepirmiþ valla. makyajlý normal i20 ve clio fiyatlarýný düþününce.

valla, makyajlý clio 1.6 145hp hibrit olan 1.250 fiyatlý çýkacak deniyordu, i20N'e 1.330 bedava kaldý valla :D

Shadow_Dancer
24-09-2023, 15:44
*Edit kampanyasý bu ay sonuna kadar.

Mal var mý ellerinde

lowLevel
24-09-2023, 16:16
valla, makyajlý clio 1.6 145hp hibrit olan 1.250 fiyatlý çýkacak deniyordu, i20N'e 1.330 bedava kaldý valla :D

1250 boþ paketi. i20N ile benzer donaným 1400 oluyor. Hyundai Türkiye ya bir sebepten i20N liste fiyatýný düþük tutuyor ya da diðer araçlar gereðinden fazla pahalý. Bilemedim açýkcasý.

PiscocuK
24-09-2023, 18:18

Verecekler. Seve seve hemde. Mutlu mesut. Gule oynaya. Hoplaya ziplaya :)

kývancr
24-09-2023, 18:53
Verecekler. Seve seve hemde. Mutlu mesut. Gule oynaya. Hoplaya ziplaya :)

i20n ýcýn olmasa býle yakýn zamanda býr cok arac ýcýn gerý aramalar bile baþlar:) Arkadasým N'i marmara bayýden 1.320 aldý yaklasýk 20 gun kadar once

Victiz
24-09-2023, 20:29
Vespalarda kampanya var. Nakit fiyatýna kredý kartýna 6 taksýt bölünüyor. Liste fýyatýna ýlave fark ýstenmýyor.
Ben garajda biblo niyetýne býrtane aldým. Dusunen varsa deðerlendýrsýn italyan, tasarýmý keyýflý motorlar.

nereden aldýnýz acaba? Primavera 50 almak istiyorum ben de bu hafta

Eworen
24-09-2023, 21:28
Simdi konuya Vespa yazmanin sebebi neydi ki :D
Hayir ben motor sevmem hayatimda hic motorum da olmadi peki niye 2 saattir primavera bakiyorum birde hanimla pic nic modeli mi olsun normal lacivert mi olsun kavgasina girdim
Yetmedi birde 50 lik gider mi yoksa 125 veya 150 mi alsak diye bakiniyorum
Yalniz degilim dir umarim:D

BARR
25-09-2023, 07:10
Hayir ben motor sevmem hayatimda hic motorum da olmadi peki niye 2 saattir primavera bakiyorum birde hanimla pic nic modeli mi olsun normal lacivert mi olsun kavgasina girdim

Ben de süs olsun diye kenara koyayým yazýn kullanýrým mottosu ile bakýyorum þu an. Emeði geçen herkese teþekkürler :hehe: Boþa masraf.

PiscocuK
25-09-2023, 08:11
Dün Hyundai Mar ile görüþtüm, liste fiyatýndan 1 tane var demiþlerdi.

Az önce görüþtüm 1470 TL den veriyoruz dedi hanýmefendi :)

FTHBRK28
25-09-2023, 10:00

Ben yanlýþ anlamýþým demek ki, kusura bakmayýn

PiscocuK
25-09-2023, 10:16
Ben yanlýþ anlamýþým demek ki, kusura bakmayýn

Sorun yok denedik :)

derviscapaci
25-09-2023, 10:27
Honda activa bayiiler 103 bin çekmeye baþlamýþlar bile. Liste fiyatýndan arayýþa devam ..

mrtysn
25-09-2023, 10:43

Vespa 6, ben de aldým :D Ayrýca Aprilia'da da 12 taksit diye duydum bu arada.

kývancr
25-09-2023, 11:56
Maslak Vespa Asel Oto'dan aldým. Suan ellerýnde 1 adet 150 lýk mat sýyah ve 50 lýk motorlar kalmýþtý. Erken davranýrsanýz alabýlýrsýnýz.

kývancr
25-09-2023, 12:04
Bence almýþken 150cc alýn arada çok fark yok kullanýmý cok daha rahat olur.

Ben de süs olsun diye kenara koyayým yazýn kullanýrým mottosu ile bakýyorum þu an. Emeði geçen herkese teþekkürler :hehe: Boþa masraf.

Rica ederim :) Garajda çok þýk duruyorlar

https://i.hizliresim.com/tvjpqho.jpeg (https://hizliresim.com/tvjpqho)
https://i.hizliresim.com/7pp94dh.jpeg (https://hizliresim.com/7pp94dh)

BARR
25-09-2023, 12:05
Böle garajda Kuba da koysanýz güzel durur :) Güle güle kullanýn.

R.I.P
25-09-2023, 12:58
bu garajda ben bile yakýþýklý dururum, iþin þakasý bir yana güzel ve bir çoðumuzun hayali olan garaj, güle güle kullanýn.

kývancr
25-09-2023, 19:41
Böle garajda Kuba da koysanýz güzel durur :) Güle güle kullanýn.

bu garajda ben bile yakýþýklý dururum, iþin þakasý bir yana güzel ve bir çoðumuzun hayali olan garaj, güle güle kullanýn.

Güzel dilekler için teþekkür ederim arkadaþlar daha iyileri sizin olur inþallah

Wromm
26-09-2023, 13:34
Maslak Vespa Asel Oto'dan aldým. Suan ellerýnde 1 adet 150 lýk mat sýyah ve 50 lýk motorlar kalmýþtý. Erken davranýrsanýz alabýlýrsýnýz.

Beylikdüzü bayisine uðradým sýraya yazýyoruz stokta yok dedi ama 150 bine kadar sýfýr faiz 6 taksit önümüzdeki ayda devam eder dedi.

berkaym
26-09-2023, 13:44
selamlar, mercedes eqe 350 4matic arýyoruz, bayilerde iskonto durumu nedir, online dýþýnda araç kombinasyonu bulunabilir mi

Dreamcupra
27-09-2023, 14:10
selamlar, mercedes eqe 350 4matic arýyoruz, bayilerde iskonto durumu nedir, online dýþýnda araç kombinasyonu bulunabilir mi

Sıfır arac teklifi | Mercedes-Benz Online Store (https://www.mercedes-benz.com.tr/passengercars/buy/new-car/product.html/V295_0358119320_TR_1576866?ct=61b1ccf1-c871-140b-41e7-80379f73b44d)

Bu aracýn aynýsýndan ayný fiyata geçen hafta dayýma aldýk online'dan uzun süre eqs580 kovaladýk ancak bu eqe 350 4matic'ler baya dolu tabi zevkler ve renkler tartýþýlmaz ama dýþ ve iç kombinasyonuda reelde baya baþarýlý aklýnýzda varsa hiç aracý komisyonuc bayi aðýz kokusu vb uðraþmadan bu aracý rezerve edin.

O.Ozgur
27-09-2023, 17:58

bir iskonto durumu yok ama ekim ayýnda gelecek farklý kombinasyonda araçlar için özelden ulaþýrsanýz yardýmcý olabilirim.

burakburn
28-09-2023, 08:44
sizin vesilenizle ben de vespa aldým :D hayýrlý olsun alan herkese

kývancr
28-09-2023, 09:13
sizin vesilenizle ben de vespa aldým :D hayýrlý olsun alan herkese

Sevindim güzel günlerde kullanýn, þehir içi için ideal 150cc ýcýn soyluyorum 0 60 km arasý hýzlarda gayet tatmýnkar

sportwagon
01-10-2023, 09:24

Banada 1450 olarak fiyat verildi,þu en düþük fiyatý nerede buldunuz?

umut01
01-10-2023, 14:19
audi a3lerde ekstra paketsiz internetteki liste fiyatýndan araba gelmesi durumu var mý? ikinci bir soru da paketler çok gerekli mi? teþekkürler herkese.

PiscocuK
01-10-2023, 14:40
Banada 1450 olarak fiyat verildi,þu en düþük fiyatý nerede buldunuz?

5-10 ekim arasi haber gelecek. Liste fiyatindan sözü aldim. Haber gelirse paylasirim

neuras
01-10-2023, 16:36
Otomobil firmalarý þu anda web'deki fiyatlarýný güncelliyor. Yükselir mi, düþer mi?

DOHC
01-10-2023, 17:03
Toyota corolla ve chr'de saðlam indirim yapmýþ.
Sarýþýn sitede kartlar yeniden daðýtýlýyor :)

bilalMW
01-10-2023, 17:46
Toyota corolla ve chr'de saðlam indirim yapmýþ.
Sarýþýn sitede kartlar yeniden daðýtýlýyor :)

evet ya þok oldum. Toyota bildiðin fitili ateþlemiþ. :)

tequila818
02-10-2023, 06:53
audi a3lerde ekstra paketsiz internetteki liste fiyatýndan araba gelmesi durumu var mý? ikinci bir soru da paketler çok gerekli mi? teþekkürler herkese.

hocam donaným onlar gerekli gereksiz diye düþünmemek lazým. Cam tavan, elektrikli koltuk, ýsýtmalý koltuk, anahtarsýz giriþ vb ihtiyacýnýz yok ise tabi ki alýnýr düz paket. Benim gördüðüm cam tavansýz olanlar çoðunlukla kiralýk arabalar oluyor ama bireysel kullanýmda da tek tük cam tavansýz araba denk geldi. Adaptif cruise, front asist vb güvenlik donanýmlarý hepsinde standart zaten.

Ramiz
03-10-2023, 12:57
Bu corolla kampanyasýnda araç var mý acaba bayilerde gören duyan varmýdýr ?

fussy
03-10-2023, 13:39
Fiat fiyat yükseltmiþ :D

Sezgin
03-10-2023, 14:40
Fiat fiyat yükseltmiþ :D

Þimdi onun için aradý arkadaþým, Egea ' da 10 yada 20 liralýk bir zam olmuþ :D Ýndirim bekliyordu, ters köþe oldu.

fussy
03-10-2023, 15:42
Cross urban gelir mi 800 e diye bekliyorduk - nah çýktý :D

G_TT_I
03-10-2023, 18:19
Bu corolla kampanyasýnda araç var mý acaba bayilerde gören duyan varmýdýr ?

Hybrid dolu paket yok,kem kum.
Bos 1 tane ayarlariz belki durumu ama yuksek fiyat.
Zaten tutulan araclarda indirim yok yada satmayan versiyonu mevcur gibi

Ramiz
03-10-2023, 20:33
Hava civa yani

Victiz
05-10-2023, 11:06
clio alpine bulabilir miyiz istanbul içi hemen teslim

Mr.K
05-10-2023, 12:51
clio alpine bulabilir miyiz istanbul içi hemen teslim

Bu ay fatura, aynsonu gibi teslim yardýmcý olabilirim izmirden almayý düþünürseniz.

mrtysn
05-10-2023, 13:36
Selamlar, A3 Sedan arayýsýmýz mevcut var mýdýr cevresinde duyan bilen ?

PiscocuK
10-10-2023, 12:52
i20n ler bayilere gelmeye baþlamýþ.
Varmý tanýdýk yönlendireceðiniz bayi çökelim..Benim anlaþtýðým bayiye hala kota açýlmamýþ.Adam bekliyoruz gelecek diyor

önemli not: açýktan 5000 TL bile vermem

bugün bir kaç ilan aradým 1500/1600 ler havalarda uçuþuyor.Ya çok inandýlar yada piyasanýn durumundan haberleri yok

individual
10-10-2023, 13:17
bugun istanbul avek gittim.vw bolumune girdim golf golf gti passat ve suvlardan vardi.

en dikkatimi ceken 2 senedir bayiye giderim bir allahin kulu yanima gelmedi.simdi kapidan iceri girerken merhaba nasilsiniz size nasil yardimci olabiliriz dediler.demekki araclar depoda birikmeye baslamis :)

Mutu
10-10-2023, 14:15
Varmý tanýdýk yönlendireceðiniz bayi çökelim..Benim anlaþtýðým bayiye hala kota açýlmamýþ.Adam bekliyoruz gelecek diyor

bugün bir kaç ilan aradým 1500/1600 ler havalarda uçuþuyor.Ya çok inandýlar yada piyasanýn durumundan haberleri yok

abi onlar güncel i20n gelmeyeceðe inandýrmaya çalýþtýlar insanlarý ama o da yemedi. Adam þurada ürettiði ve iyi de sattýðý aracý neden piyasaya sokmasýn? :) Kendileri söyledielr yalaný kendileri bile inanmadan.

eminkilic61
10-10-2023, 14:28
abi onlar güncel i20n gelmeyeceðe inandýrmaya çalýþtýlar insanlarý ama o da yemedi. Adam þurada ürettiði ve iyi de sattýðý aracý neden piyasaya sokmasýn? :) Kendileri söyledielr yalaný kendileri bile inanmadan.

fabrika, hem bayi hem emniyetle uðraþmak istemiyor. keþke gelse de sokaklarda spor arabaya binen gençleri daha fazla görsek

Mutu
10-10-2023, 14:49
fabrika, hem bayi hem emniyetle uðraþmak istemiyor. keþke gelse de sokaklarda spor arabaya binen gençleri daha fazla görsek

Çözülmesi ufak bir emniyet duyuru güncellemesine bakan bir þey için adamlar pazardan model mi çeker yahu?

eminkilic61
10-10-2023, 16:21
Çözülmesi ufak bir emniyet duyuru güncellemesine bakan bir þey için adamlar pazardan model mi çeker yahu?

benim bildiðim, Emniyet'e 3 kere yazý gitti. hala baðlanan araçlar var maalesef

Victiz
10-10-2023, 16:39
Baðlarlar her türlü. Geçen hafta Bolu'da jandarma tarafýndan orjinal M4 baðlandý oem egsoz ile. Adama nasýl açýklayacaksýn. Abartý var bunda diyor :D

sportwagon
10-10-2023, 17:35

2 bayide araç buldum 1.450 fiyat verdiler liste fiyatýndan bulursam bende alacaðým

Eworen
10-10-2023, 17:53
Bu Fiesta ST listelerde var gözüküyor hala geliyormu TR ye ?
Eðer geliyorsa Ý20n yerine çok iyi bir alternatif

PiscocuK
10-10-2023, 22:06
2 bayide araç buldum 1.450 fiyat verdiler liste fiyatýndan bulursam bende alacaðým

1330 a kadar buldum almadim. Vermeyecegim o parayi

Ramcho®
11-10-2023, 07:33
1330 a kadar buldum almadim. Vermeyecegim o parayi

almýyorsan bana alýrmýsýn ? müsterim var yada hangi bayi olduðuu sölermisin ?

PiscocuK
11-10-2023, 07:36
almýyorsan bana alýrmýsýn ? müsterim var yada hangi bayi olduðuu sölermisin ?

2 ekimde satýldý o araç baþkasý aldý

R.I.P
11-10-2023, 07:47

sabah yanýndan geçerken dikkatimi çekti, hyundai onurlu - yalova bayiinde bir tane var sanýrým. kýyý köþe bir yere çekmiþler duruyordu.

Sezgin
11-10-2023, 08:10
Otomatik Cool Paket Picanto aldýk geçen hafta. Bugün teslim alacaðýz hatta, liste fiyatýnýn 30.000 TL altýna.
arayan varsa aklýnda olsun.

PiscocuK
11-10-2023, 08:24
sabah yanýndan geçerken dikkatimi çekti, hyundai onurlu - yalova bayiinde bir tane var sanýrým. kýyý köþe bir yere çekmiþler duruyordu.

Ben bir bayi ile anlaþtým.Baþka yerden alýrsam ayýp.Ha benimde ortada kalma durumum var abi kota açýlmadý gelmedi diyebilir :)

eminkilic61
11-10-2023, 10:24

aracýn üretimi bitti, daha da gelmez muhtemelen. i20N yerine günlük olarak daha iyi bir alternatif ama N kadar agresif deðil sürüþte

drago
11-10-2023, 10:53

Ford premium için Antalya Bilaller yetkiliydi. Biraz daha eskiden de Ankara Tur Oto getirirdi.

O olay da bitti diye bir duyum aldým ama arayýp denenebilir.

Maalesef Ford'un özel araçlarý bayilere inmiyor.

O.Ozgur
11-10-2023, 17:02

yanýlmýyorsam izmir bayide satýþa hazýr durumda 1 adet olmalý. i20n için bayiler elden 150 200 isteyince ben de fiesta st tercih ettim, aracý geçen hafta istanbul kar otodan teslim aldým. baþta tek kapý için þansýmý zorladým imkansýz olduðunu söylediler :) araçtan genel olarak oldukça memnunum, i20n yerine bence de deðerlendirilebilir.

https://i.hizliresim.com/gxtioyw.jpg (https://hizliresim.com/gxtioyw)

eminkilic61
11-10-2023, 17:19
yanýlmýyorsam izmir bayide satýþa hazýr durumda 1 adet olmalý. i20n için bayiler elden 150 200 isteyince ben de fiesta st tercih ettim, aracý geçen hafta istanbul kar otodan teslim aldým. baþta tek kapý için þansýmý zorladým imkansýz olduðunu söylediler :) araçtan genel olarak oldukça memnunum, i20n yerine bence de deðerlendirilebilir.

hayýrlý olsun, Yeþil rengi mükemmel kesinlikle

Eworen
11-10-2023, 17:43

Harika !!
Çok iyi seçim demekki hala varmýþ ah bide þunlarýn otm vitesi olacaktý ah ah..
Bunlar günlük binilecek keyifli araçlar otm vites çok çok önemli yaþadýðýmýz kentten ötürü
Birde bi daha böyle araçlar gelmez artýk imkaný olan hiç kaçýrmasýn
Güle güle kullanýn.

AþkýnS.
11-10-2023, 19:45
Fiesta çok güzelmiþ gerçekten. Tek sýkýntý i20N in liste fiyatý ile arasýnda 230 bin tl gibi bir fiyat farký var. Fiesta daha pahalý. Hadi Ý20N i liste fiyatýnýn 50 bin üstüne sattýlar diyelim, 180 bin güzel para :)

AlwaysFast
12-10-2023, 23:53
Normalde hiç hesapta yokken scooter ihtiyacým oldu. Vespa kampanyasý iki gün sonra bitiyormuþ. Acaba motor var mý? Ödeme yaparsak peþin fiyata 6 taksit yine iþliyor mu? Yarýn arayacaðým bayileri de önden alanlara sormak istedim. Teþekkürler

Mivec_4G63
13-10-2023, 07:45
Bundan 2-3 yýl önce birisi hyundai markasýna ait arabanýn karaborsa olacaðýný söylese güler geçerdim. Otomobil piyasasý ne hallere düþtü. :)

SeRKaN
13-10-2023, 08:48
Bundan 2-3 yýl önce birisi hyundai markasýna ait arabanýn karaborsa olacaðýný söylese güler geçerdim. Otomobil piyasasý ne hallere düþtü. :)

Hyundai bayilerinde danýþmalardaki havalarý, tripleri bir görsen sanarsýn atom parçalýyorlar

AlwaysFast
13-10-2023, 13:52
Hyundai H100 742ye anlaþtýk araç var. Kia Bongo 760 dedi bir yere sordum diðer Hyundai bayileri 750 son dedi. 2 ay önce sene sonuna kadar araç yok deniyordu sarý site daha dolu ama fiyatlar daha yüksek.

Yukarýda Vespa sormuþtum, motor var, nasip olursa beyaz color vibe 150 alýyorum.

arda35
14-10-2023, 11:48

Hadi i20n özel bir otomobil. Ona tamam. Ama i10, i20, kona gibi vasat modeller için satýþ temsilcilerinin girdiði tripler çok komikti hakikaten. (Bir yakýným için seçim öncesinde bayiye uðramýþtýk).

AlwaysFast
16-10-2023, 14:44
Bugün fiorino sordum sene sonuna kadar teslim dediler, ilginç. Tek paket pop satýyorlarmýþ.

Victiz
16-10-2023, 21:28
clio alpine var mýdýr istanbul içi nakit alýnýr

ceratoniaorg
21-10-2023, 10:37
Audi a3 sedan sline hakkýnda hiç bilgisi olan var mý? Almaya niyetlenme arifesindeyim de, pug 408 ile formentor arasýnda gidip geliyorum audi ye kaysam mý diye düþünüyorum.

baskan96
21-10-2023, 11:17
Audi a3 sedan sline hakkýnda hiç bilgisi olan var mý? Almaya niyetlenme arifesindeyim de, pug 408 ile formentor arasýnda gidip geliyorum audi ye kaysam mý diye düþünüyorum.

Hocam þu þekilde bir bilgi paylaþabilirim, istesek de istemesek de en iyi ihtimalle birkaç yýl daha bu enflasyonla devam edeceðiz gibi duruyor. Bir tanýdýðýmýzda net olarak bilmiyorum ama 2015-2016 model gibi hatýrlýyorum A3 sedan var. Aylardýr satamýyor aracý, buna son 1.5 aylýk ekstra durgunluk öncesi de dahil. Emsal 3 kasalar, C serisi vs. alýndýðý dönemde arada çok ekstrem fiyat farký olmamasýna raðmen þu an ikinci el pazarýnda uçurum oluþmuþ durumda. Bu durum yalnýzca bizim tanýdýðýn baþýna gelmiþ olabilir ancak emsal ilanlara bakarken de çok nadir araç satýldýðýný görüyorum A3 özelinde. Þunu da eklemeliyim, yiðidi öldür hakkýný yeme Sline A3'ler bambaþka duruyor :D

Bunlara ek olarak geçtiðimiz hafta içinde arkadaþa bayiden 408 aldýk. Ankara'daki en büyük bayiden aldýk, Allure paket gri renk araç. Peugeot sitesinde yazan fiyat 1691 ama biz 1483 nakite baðladýk aracý yani oradaki fiyatlara aldanmamak lazým. Ýmkan varsa kesinlikle GT alýnmasýný tavsiye ederim, GT'de ellerinde gelecek araç olarak vardý. GT'nin site fiyatý 1952 ama 1770 fiyat vermiþlerdi bana üstüne de pazarlýk yapmamýþtým daha da inerlerdi muhtemelen. Yine 408 için ekleyeyim 250kTL 12 ay 0.99 faizle kendi bünyelerinde kredi verebiliyorlar. Aracýn büyüklüðü, sokakta giderken bakýþlar vs. baþka bir dünya en azýndan þimdilik :D Güzel bir tasarýmý var bence düþünülebilir.

Formentor için çok bir yorumum yok ama hep kafasýnda 2-3 sene sonra ikinci el pazarýndaki deðerini düþünen biri olarak bana pek sýcak gelmiyor.

Umarým gönlünüze göre bir araç bulursunuz selamlar..

ceratoniaorg
21-10-2023, 13:35
Detaylý fikir beyaný ve yorumun için çok teþekkür ederim. Elimde MG HS benzinli luxury paket C suv var, kesinlikle çok memnunum. 1 yýl önce 980 liste fiyatýndan aldýk ve yakýt konfor donaným olarak oldukça tatminkar. Bahsettiðin gibi enflasyonist bu ortamda listesi %50 arttý. Bu artýþa distribütörün satýþ ve piyasada tutunma stratejisi çok büyük etken. Bu baðlamda ortalama reel olarak %100 yýllýk enflasyon desek ben %50 zarardayým diye düþünerek þu anda piyasa durgun olsa da ilerleyen dönemlerde hareketlenebilecek nitelikte bir araç alayým diye düþündüðüm için bu arayýþa girdim.

Elimdeki araç + bir miktar nakit ile 2m altý 1-2 sen keyifle bineceðim araç aradýðým için de a3 sedan 408 ve formentor güzel ihtimaller diye düþünüyorum. 408 hemen teslim veya kýsa termin ile bulunabiliyor. formentor 1-2 ay gibiydi sorduðumda max fakat a3 hiç daha sorgulamadýðým için burada o sebeple sormak istedim.

Tekrar teþekkürler.

G_TT_I
21-10-2023, 14:15
Hocam þu þekilde bir bilgi paylaþabilirim, istesek de istemesek de en iyi ihtimalle birkaç yýl daha bu enflasyonla devam edeceðiz gibi duruyor. Bir tanýdýðýmýzda net olarak bilmiyorum ama 2015-2016 model gibi hatýrlýyorum A3 sedan var. Aylardýr satamýyor aracý, buna son 1.5 aylýk ekstra durgunluk öncesi de dahil. Emsal 3 kasalar, C serisi vs. alýndýðý dönemde arada çok ekstrem fiyat farký olmamasýna raðmen þu an ikinci el pazarýnda uçurum oluþmuþ durumda. Bu durum yalnýzca bizim tanýdýðýn baþýna gelmiþ olabilir ancak emsal ilanlara bakarken de çok nadir araç satýldýðýný görüyorum A3 özelinde. Þunu da eklemeliyim, yiðidi öldür hakkýný yeme Sline A3'ler bambaþka duruyor :D

Bunlara ek olarak geçtiðimiz hafta içinde arkadaþa bayiden 408 aldýk. Ankara'daki en büyük bayiden aldýk, Allure paket gri renk araç. Peugeot sitesinde yazan fiyat 1691 ama biz 1483 nakite baðladýk aracý yani oradaki fiyatlara aldanmamak lazým. Ýmkan varsa kesinlikle GT alýnmasýný tavsiye ederim, GT'de ellerinde gelecek araç olarak vardý. GT'nin site fiyatý 1952 ama 1770 fiyat vermiþlerdi bana üstüne de pazarlýk yapmamýþtým daha da inerlerdi muhtemelen. Yine 408 için ekleyeyim 250kTL 12 ay 0.99 faizle kendi bünyelerinde kredi verebiliyorlar. Aracýn büyüklüðü, sokakta giderken bakýþlar vs. baþka bir dünya en azýndan þimdilik :D Güzel bir tasarýmý var bence düþünülebilir.

Formentor için çok bir yorumum yok ama hep kafasýnda 2-3 sene sonra ikinci el pazarýndaki deðerini düþünen biri olarak bana pek sýcak gelmiyor.

Umarým gönlünüze göre bir araç bulursunuz selamlar..
Doviz bu seviyede iken gt 1.2 bandindaydi, allure icin cok buyuk rakammis
Gt icin ekstra daha kampanya yaparlar,

umut01
21-10-2023, 14:16

17 Ekim salý günü doðuþ oto kartalda a3 sorduk, talebe göre geliyor, belli deðil dedi. içerisi lüks modellerle doluyudu. yan tarafta vw'de ne isterseniz var hatta %2 indirim yapýyoruz dedi. Audi bence biraz saçmalýyor, her taraf araba dolu, hala yok çekiyor. Bana mantýklý gelmedi bu durum.

eminkilic61
23-10-2023, 08:09
17 Ekim salý günü doðuþ oto kartalda a3 sorduk, talebe göre geliyor, belli deðil dedi. içerisi lüks modellerle doluyudu. yan tarafta vw'de ne isterseniz var hatta %2 indirim yapýyoruz dedi. Audi bence biraz saçmalýyor, her taraf araba dolu, hala yok çekiyor. Bana mantýklý gelmedi bu durum.

Audi, üst modeller için hala elden para istiyormuþ, alt modellere yok çekmesini garipsemedim :D :D

ByKazim
01-11-2023, 15:19
https://www.youtube.com/watch?v=bOJgxAoCRnM&pp=ygUZaXN0b8OnIGdhbGVyaWNpbGVyIHNpdGVzaQ%3D%3D

Piyasayı iyi özetleyen bir video olmuş, umarım otomobil yatırım aracı olmaktan çıkar.

eminkilic61
01-11-2023, 15:49
Piyasayı iyi özetleyen bir video olmuş, umarım otomobil yatırım aracı olmaktan çıkar.

yedikleri günlere saysýnlar...

furkane
02-11-2023, 10:27
yedikleri günlere saysınlar...

Galericiler büyük götürdü … Allah galericilerin belasını versin … Abi hep bu galericiler piyasayı yükseltti …Bu gibi cümleleri ne yazıkki her ortamda duyuyorumda , insan ne diyeceğini bilmiyor , işin mantıgı 50 kere anlatmısızdır ya cahillik var yada kafa basmıyor . Bu zihniyette olan kardeşim , arkadaşım var ise oku lütfen.
- GALERİCİ , Bu işin ticaretini yapan adam piyasanın yükselmesini istemez ! Kısa vadeli bu işi düşünmeyen , uzun vadeli şekilde ticaretini sürdürcek adam piyasanın yükselmesini istemez . Gerçek galericiler için al-sat önemlidir ( yeni müşteri çok ama çok önemlidir) . 300e alıp , 500e sattıgımızda , gerye donuk tekrar emsal aracı 300e alabiliyorsak gercekten 200 bin kazanmıs oluyoruz . Öyle bi dönemler geldiki 500 e sattıgını 550e geri aldık bu durumda 50 bin durup dururken zarar ettin .
+ her arac fiyatlarının artışında sermayen eriyor , galericiler için adet önemlidir . 1 milyona 10 araba alabiliyorken şimdi 2 araba alabiliyor . Keşke fiyatlar düşsede sermaye daha güçlü olsa .
!! Demekki neymiş uzun vadeli şekilde bu işi yapan değil , anlık aylık bu işi yapmaya çalışanlara piyasanın yükselmesi güzel geliyormuş .
- Galericiler bu rakama araba sattılar ! Arz - talep meselesi talep olmasa nasıl satabilirdi ? O paraya alan adam 1 ay sonra iyiki almışım dedi her süreçte . Galericiler araç üretmiyor , üretlmiş aracı alıp piyasaya sürüyor . Bu süreçteki bana göre en büyük sıkıntı bayilerdi , stoğunda araba olupta satamayan bayi kim ise bu süreçe destek oldu. Yeri geldi biz ihalelerden dışarda 1milyona giden aracı 1050e aldık, yükseliş sürecinde esnaf piyasası arasında binicye göre artış daha hızlı oluyor .
- bugun en kötü galerinin sermayesi 10 milyon - orta ölcekli bi galericinin 30-70 milyon - büyük ölçek 70+ , ya arkadaş böyle bi paranın riskini alan adama kalkıpta şöyle kazandın böyle kazandın diyemezsin. Sırf paraylada bu işler olmuyor, her türlü bilgiye sahip olman gerekiyor , gelebilecek her türlü riski önceden bilmen gerekiyor ve karşılık verebilecek gücünün ve mantıgınn olması gerekiyor .sadece ben bu işe para koydum öyle iş olsun mantıgı yok …
- 2020 yılından beri hiç bir galerici şunu demedi , ya bu köylünün m2’sı 1 dolar olan arazi 7 dolar oldu . Ninesinden dedesinden süt oğlana miras kalan ev 300bin tl’den 3milyon tl oldu , bunlar artarken araba fiyatlarının artmamasını düşünmek cahillik .
- bankada faiz ! Şuan bankada ortalama %40 faiz var. Örneğin 50 milyonluk bi galeri bugun bu prayı bankaya yatırdığında 20 milyon hiç bir çaba harcamadan kazanabiliyor 12 ayda . Bu şuan paranın maliyetidir . İşe başlarken kısaca -20 milyon ile başlıyorsun . + %10-15 bu büyüklükte bi galerinin gideri olur . Kısaca 12 ayda toplamda 25 milyon maliyet + giderin var . Bunuda aylığa vurdugunda 2 milyona denk geliyor . İşin özü ne ? 50 tane risk alacaksın ayda 3 milyon kazanman gerekiyorkı 1 milyonu işletmeye kalsın . O yüzden bu iş dışarsan bakıldıgı gibi 300a aldın 500e sattın kadar basit değil , daha çok hesabı var bu işlerin işin özünü mantıgı anlatmaya çalıştım … umarım anlaşılmıştır

eminkilic61
02-11-2023, 11:18
Galericiler

font bozukluðundan dolayý okuyamadým ama Borusan'ýn paketine göre indirimsiz 6.5/8.5 milyon arasý sattýðý 2023 model 0km M2, þu an bir galeride 10.5 milyon'a ilanda. bence savunulacak yanlarý yok.
bayiden indirimli alýrsan, dediðim rakamlarýnda altýna geliyor.

tequila818
02-11-2023, 12:04

Hocam 2023 model 2. el almayý düþünürseniz sarý sitede vakit geçirmenizi öneririm. Hýzlý nakde dönmek isteyen sedan a3 3-4 tane denk geldim. 1.9 milyon ve altý rakamlara hýzlý satýþ oldu. Millet dala opsiyonlarla 2.2 milyon istiyor.

d3n1s
02-11-2023, 12:27
font bozukluðundan dolayý okuyamadým ama Borusan'ýn paketine göre indirimsiz 6.5/8.5 milyon arasý sattýðý 2023 model 0km M2, þu an bir galeride 10.5 milyon'a ilanda. bence savunulacak yanlarý yok.

dogru hatirliyorsam o arkadas galerici. Kendini savunmasi kadar dogal bir sey yok haliyle :)

Ramcho®
02-11-2023, 12:41

o zaman borusan araç varken galericiden araç alan MAL olmassa Galerici araba satmaz.

82 den beri iþim galeri baba meslegi.

galericiler tüüü kaka *** kelimelere okadar alýþtým ki. su anda HERKES GALERÝCÝ çünkü.

o yuzden çok ta takmayin gerek yok.

Galeri den almassýn satmassýn olur biter.

Þunu da unutmayýn Bayiler de GALERÝDÝR.

drago
02-11-2023, 13:32
Ben galeri ile, hatta geniþleteyim; herhangi bir sektörde herhangi bir aracý ile iþ yapmayý sevmem.

Lakin, vergisini veren bir iþletmenin de al-satçýyla bir tutulmasýný da doðru bulmuyorum.

Toplum olarak bir çok þeyde yozlaþtýðýmýz gibi ticarette de yozlaþtýk; hepsi bu.

Mesleðimi bilenler var ; sektörüm otomotiv deðil ama son 3 yýlda yapmýþ olduðum farklý kalemlerden milyarlarca liralýk satýnalmanýn özeti olarak þunu söyleyebilirim; tencerenin dibi gelince, yaþadýklarýmýz turnusol kaðýdý gibi kimin ne olduðunu çýkardý ortaya.

Ramcho®
02-11-2023, 14:42
Ben galeri ile, hatta geniþleteyim; herhangi bir sektörde herhangi bir aracý ile iþ yapmayý sevmem.

Lakin, vergisini veren bir iþletmenin de al-satçýyla bir tutulmasýný da doðru bulmuyorum.

Toplum olarak bir çok þeyde yozlaþtýðýmýz gibi ticarette de yozlaþtýk; hepsi bu.

Mesleðimi bilenler var ; sektörüm otomotiv deðil ama son 3 yýlda yapmýþ olduðum farklý kalemlerden milyarlarca liralýk satýnalmanýn özeti olarak þunu söyleyebilirim; tencerenin dibi gelince, yaþadýklarýmýz turnusol kaðýdý gibi kimin ne olduðunu çýkardý ortaya.

kesinlikle okuduðum en mantýklý yorum.

galericilere sallaya bi tayfa var geçmiþlerine baksan en az 15-20 araç almýþ satmýþ sonra tövbe etmiþ para bulduðu için ama ahkam kesmek te sallamakta üstlerine yok.

aybarsdnr
03-11-2023, 00:46
kesinlikle okuduðum en mantýklý yorum.

galericilere sallaya bi tayfa var geçmiþlerine baksan en az 15-20 araç almýþ satmýþ sonra tövbe etmiþ para bulduðu için ama ahkam kesmek te sallamakta üstlerine yok.

Sizin meslektaþlardaki asýl sýkýntý, %90 ýnýn mafya babasý triplerinde olmasý. Yoksa al-satçý ile galericiyi ayný kefeye koymamak lazým bence de. Ufak da olsa büyük de olsa bir dükkan var, çalýþanlar var, giderler var, ödenen vergiler var vs. Meslek en nihayetinde. Ama bitirim, mafyavari tavýrlar ayný taksiciler gibi insanlarý genelleme yapmaya sevk ediyor.

Cimmeria
03-11-2023, 12:48
galerilerin bayilerdeki satis danismanlarini prime bagladigini, normal vatandasin bayi bayi gezip araba aradigi donemde galerilere cekicilerle bayilerden araba indigini bilmesek uzulucez galericiler icin...

drago
03-11-2023, 13:25
galerilerin bayilerdeki satis danismanlarini prime bagladigini, normal vatandasin bayi bayi gezip araba aradigi donemde galerilere cekicilerle bayilerden araba indigini bilmesek uzulucez galericiler icin...

Galericiyi savunuyormuþ gibi olacaðým ama :D öyle deðil diyerek niyetimle giriþ yapayým:

Ben bayii sahibi olacaðým, benim satýþ temsilcim bu þekilde kendine çalýþacak ve benim haberim olmayacak?

Mümkün mü hocam :)

1e listelenen bir aracýn, arz talep dengesizliðinden 1.5a kendi kendine satýlabildiði bir ortamda, herkes o pastadan payýný alýr.

Örneðin, anlaþýr bir galeriyle, sen bunu 1.5a sat, beni baðlayan liste fiyatý var, benim payým þu der, bitti gitti.

O yüzden ben insan seçmeden hiçbirine üzülmemeyi tercih ediyorum :)

Ama en çok, mesaiden yarým saat geç çýktýðýmda kapalý garajda yer bulamamama sebep olan vergi levhasýz “ayaklý” galerilere inþallah plaka taktýðýn o sýfýr araçlar þu dönemde elinde patlamýþtýr diyorum :)

Cimmeria
03-11-2023, 18:20
Galericiyi savunuyormuþ gibi olacaðým ama :D öyle deðil diyerek niyetimle giriþ yapayým:

Ben bayii sahibi olacaðým, benim satýþ temsilcim bu þekilde kendine çalýþacak ve benim haberim olmayacak?

Mümkün mü hocam :)

1e listelenen bir aracýn, arz talep dengesizliðinden 1.5a kendi kendine satýlabildiði bir ortamda, herkes o pastadan payýný alýr.

Örneðin, anlaþýr bir galeriyle, sen bunu 1.5a sat, beni baðlayan liste fiyatý var, benim payým þu der, bitti gitti.

O yüzden ben insan seçmeden hiçbirine üzülmemeyi tercih ediyorum :)

Ama en çok, mesaiden yarým saat geç çýktýðýmda kapalý garajda yer bulamamama sebep olan vergi levhasýz “ayaklý” galerilere inþallah plaka taktýðýn o sýfýr araçlar þu dönemde elinde patlamýþtýr diyorum :)

bayi sahibinin bunu yapmasi galericinin yaptigini degistirmez ki, vatandas olarak sen yine bayiden araba bulamiyorsun. bu mantikla baktigimizda normal olan namuslu bayinin ve satis danismaninin bunu yapmamasi ve namuslu galerinin de bunu kabul etmemesi :)

ama ne demis unlu dusunur
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=q_SglqR__88

5500
04-11-2023, 17:59
Bugun MG bayisini gezdim. Muazzam bir ilgi alaka var :)
Mg4 ellerinde hazir arac. Liste fiyati uzerinden indirim.
2022 308 gt yi satip gecsem mi bilemedim.

fussy
06-11-2023, 08:00
Bugun MG bayisini gezdim. Muazzam bir ilgi alaka var :)
Mg4 ellerinde hazir arac. Liste fiyati uzerinden indirim.
2022 308 gt yi satip gecsem mi bilemedim.

luxury paketi kaça býrakýyorlar ? Arkadaþ almýþ çok hoþuma gitti benimde

ahmettatar
06-11-2023, 20:29
Dün öyle bugün böyle çokta þey yapmamak lazým. Sanki alan son kullanýcý karý görünce satmadý.

CloudGrey
06-11-2023, 21:58
selamlar danýþman arkadaþlar ;

Þuan dizel otomatik þirket spec ne modeller üretiliyor ?
6 ay sonra yüklü bir kiralama yapacaðým (ortalama 200 adet)

bildiklerim ; egea cross , sanýyorum focus var .. baþka neler var ?

drago
07-11-2023, 01:15
selamlar danýþman arkadaþlar ;

Þuan dizel otomatik þirket spec ne modeller üretiliyor ?
6 ay sonra yüklü bir kiralama yapacaðým (ortalama 200 adet)

bildiklerim ; egea cross , sanýyorum focus var .. baþka neler var ?

Bir de fransýzlar var iþte, onun dýþýnda kalmadý dizel. Gerçi C sedan/hb bakýyorsun gördüðüm kadarýyla ama 2008 de dahil olabilir diye düþündüm egea crosstan ötürü.

Ben de filoyu benzine döndürdüm artýk :)

CloudGrey
07-11-2023, 10:35
Bir de fransýzlar var iþte, onun dýþýnda kalmadý dizel. Gerçi C sedan/hb bakýyorsun gördüðüm kadarýyla ama 2008 de dahil olabilir diye düþündüm egea crosstan ötürü.

Ben de filoyu benzine döndürdüm artýk :)

abi fransýzda yok ya sanýyorum.
yeni clioda meganda dizel yok galiba, bikaç pejo ile citroende var onlarda yüksek klass.
2008 çok lux olur :)

sanýyorum sedan egedada yok , bi tek cross ta var .

benzin yapýcaz mecbur elde seçenek kalmýyor,

sendemi filo yöneticisisin?