PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 km Araç satış danışmanları

Sayfa : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

Eyüp
30-09-2022, 15:32
Artik joy plus geliyormus, 3 rengide varmis hazirda

Hangi bayide var acaba?

tequila818
30-09-2022, 16:36
2,5 ay önce rezervasyon bedelini ödediğim MINI cooper 5 kapı aracı Pazartesi günü teslim aldım. Alırken sorduğumda Aralık- Ocak'a gün veriyorlar. Hala teslim süreleri uzun anladığım kadarıyla.

eminkilic61
03-10-2022, 09:28
2,5 ay önce rezervasyon bedelini ödediğim MINI cooper 5 kapı aracı Pazartesi günü teslim aldım. Alırken sorduğumda Aralık- Ocak'a gün veriyorlar. Hala teslim süreleri uzun anladığım kadarıyla.

hayırlı olsun

ruudvan
03-10-2022, 19:45
kia da bir arkadaş var mı? bongo alıp kafayı basıcam

Dou
05-10-2022, 01:29
Fiyat sabitliyorlar mı ?

Hayir, ama liste satis fiyati ne ise onu verecegim. Burada uzerine fiyat koyma olayi yasak sifir araclar icin.

Ikinci el araclar icin durum farkli. O yuzden bayiler eline gecen araci 1000-2000 km test araci olarak kullandirip 10 15 bin dolar uzerine satiyor.

Dou
05-10-2022, 01:31
Kanada'da 1+ yil sure veriyolar.

Aslinda biraz hangi spec istediginle alakali. Duz vites sunrooflu alirsan daha erken geliyor diyorlar.

Ben esim duz vites kullanamadigi icin mecburen otomatik aldim, sunroof kask taktigim icin (pist) ozellikle istemiyorum. Diger aracimda (Jetta GLI) zaten var, GLI'yi gundelik, 8R'i haftasonu gazlama / ailevi gezi vs. araci olarak kullanacagim.

Dou
05-10-2022, 01:32
eminkilic61 senin mesajini cevaplamaya calistim ama alintilamadi, simdi de editleyemiyorum - yukaridaki mesaj sanaydi :)

eminkilic61
05-10-2022, 08:47
Kanada'da 1+ yil sure veriyolar.

Aslinda biraz hangi spec istediginle alakali. Duz vites sunrooflu alirsan daha erken geliyor diyorlar.

Ben esim duz vites kullanamadigi icin mecburen otomatik aldim, sunroof kask taktigim icin (pist) ozellikle istemiyorum. Diger aracimda (Jetta GLI) zaten var, GLI'yi gundelik, 8R'i haftasonu gazlama / ailevi gezi vs. araci olarak kullanacagim.

kanada'da bile bekletiyorlarsa, biz ölelim burada :D

not: 7.5R aracım sunrooflu, pistte kask takarken bir sorun yaşamadım. boyum 1.86.

eminkilic61
05-10-2022, 08:48
Hayir, ama liste satis fiyati ne ise onu verecegim. Burada uzerine fiyat koyma olayi yasak sifir araclar icin.

Ikinci el araclar icin durum farkli. O yuzden bayiler eline gecen araci 1000-2000 km test araci olarak kullandirip 10 15 bin dolar uzerine satiyor.

türk bayiileri bunu duymasın :D

Dou
05-10-2022, 15:56
kanada'da bile bekletiyorlarsa, biz ölelim burada :D

not: 7.5R aracım sunrooflu, pistte kask takarken bir sorun yaşamadım. boyum 1.86.

Valla burda hem parayla hem sirayla :) Sira beklerim dersen ekstra para odemiyosun, ya da bayiler elinde hazir arac varsa demo araci yapip cakiyor ustune ekstra kar.

GLI'yi alirken 1 ay beklemistim, Golf R'da durum farkli. Wiring harnesslari ukraynada uretildigi icin suruyormus. Bir de Harman Kardonlu gelmeme ihtimali var dediler %100 degil ama bir ihtimal.

Benim arac mu %50 ihtimalle 2023 model, %50 ihtimalle 2024 model olarak gelecek, umarim ses acma butonu koyup duzeltirler konsolu biraz o surecte.

Sunroofsuz almak istedim nedense, ekstra para istiyorlar ($1500) ve ben gercekten kullanmiyorum. GLI'da secme sansim yoktu cunku tek paket opsiyonsuz geliyordu, ve sunroof'un otobanda basinctan kirildigini duydum bazi araclarda acip kapatinca. O sebepten olmasa benim icin daha iyi.

PiscocuK
12-10-2022, 15:33
Gemiler yanaştımı acaba limana.R lar geldimi ;)

207_TR
12-10-2022, 15:47

Yarın muhtemelen.

PiscocuK
12-10-2022, 16:00
Yarın muhtemelen.

Hadi inşallah

C!N
12-10-2022, 17:29
Arkadaşlar aramızda Audi ya da Mercedes satış ile ilgili bir arkadaş var mı? Audi A4 veya Q3 ya da Mercedes c200 arayışımız var, bayiler ile görüşüp kayıt bıraktım ama başka neler yapılabilir bilmiyorum...

twin
12-10-2022, 19:10
Yarın muhtemelen.

caddy mevcut mudur acaba geelcek mi

CND
13-10-2022, 07:14

12.10.2022 öğlen saatlerinde limana demirledi gemi :) Teslimat öncesi test aracı getirdiler iş yerime. Çift karakterli bir araba. :evil:

PiscocuK
13-10-2022, 07:44
12.10.2022 öğlen saatlerinde limana demirledi gemi :) Teslimat öncesi test aracı getirdiler iş yerime. Çift karakterli bir araba. :evil:

Başka gelecek varmı acaba.Bunların gelişi sahibinden ilanlarını bir tık fiyat olarak geri çekmiş.Akşam ilanlara baktım bana öyle gelmiş olabilir tabi
Bu dönemde şak diye 2m bir araca akıl işi değil,akıllı işi de değil :) Bankalar kredi musluklarını kapatmış durumda.Almak ayrı satmak ayrı dert.

CND
13-10-2022, 08:08
Başka gelecek varmı acaba.Bunların gelişi sahibinden ilanlarını bir tık fiyat olarak geri çekmiş.Akşam ilanlara baktım bana öyle gelmiş olabilir tabi
Bu dönemde şak diye 2m bir araca akıl işi değil,akıllı işi de değil :) Bankalar kredi musluklarını kapatmış durumda.Almak ayrı satmak ayrı dert.

Bazı ilanlar eldekini yenileme maksadı ile rakamları geri çekilmiş olabilir. Kar realizasyonu da cezbediyor olabilir çünkü aksesuarına göre 1,4-1,8m arasına alındı o araçlar.

Aslında sene sonuna kadar ilk lot hariç başka mal olmayacaktı. Ancak minik bir lot bulununca bu ikinci parti ortaya çıktı. Gözüken kadarı ile bir sonraki parti 2023 model olacak. Ancak gti için çalışmaları vardı. 1,4 civarlarından satmak üzere ancak ne durumda bilgim yok.

Alınır & alınmaz kısmına gelince haklılık payınız var. Lakin kredi muslukları özellikle şirketler için önümüzdeki 4 ay içinde sonuna kadar düşük faiz ile açılacak. Seçim ekonomisi gereği bu hamle kaçınılmaz. Kaldı ki açıklamalardan emarelerini de görebilirsiniz. İşte bu kredi musluklarının açılması ile maalesef enflasyon canavarı son bir dans için piste çıkmak isteyecektir :D

Bir de yıl sonu geliyor ... Vergisel avantajların sürdüğü legal kaçınma yöntemlerini kullanmak isteyen şirketler olacaktır.

PiscocuK
13-10-2022, 08:33
Bazı ilanlar eldekini yenileme maksadı ile rakamları geri çekilmiş olabilir. Kar realizasyonu da cezbediyor olabilir çünkü aksesuarına göre 1,4-1,8m arasına alındı o araçlar.

Aslında sene sonuna kadar ilk lot hariç başka mal olmayacaktı. Ancak minik bir lot bulununca bu ikinci parti ortaya çıktı. Gözüken kadarı ile bir sonraki parti 2023 model olacak. Ancak gti için çalışmaları vardı. 1,4 civarlarından satmak üzere ancak ne durumda bilgim yok.

Alınır & alınmaz kısmına gelince haklılık payınız var. Lakin kredi muslukları özellikle şirketler için önümüzdeki 4 ay içinde sonuna kadar düşük faiz ile açılacak. Seçim ekonomisi gereği bu hamle kaçınılmaz. Kaldı ki açıklamalardan emarelerini de görebilirsiniz. İşte bu kredi musluklarının açılması ile maalesef enflasyon canavarı son bir dans için piste çıkmak isteyecektir :D

Bir de yıl sonu geliyor ... Vergisel avantajların sürdüğü legal kaçınma yöntemlerini kullanmak isteyen şirketler olacaktır.

SGK lı çalışanım ben anlamam şirket mirket :) adamlar 1,8m a kadar 360,000 kredi verebiliriz max diyorlar.Satıyorum dediğinde gerçekten sayılı insan alabilir bu arabaları artık
911 rs6 tarzı araçlar artık hayal bile olamadığı için fiyat performans olarak ennnnn mantıklı araba kesinlikle golf R 7olur 7,5 olur 8 olur bilmem.
Keşke daha önce tanışma fırsatım olsaymış almanla.Çinle Japonla Fransızla gereksiz zaman ve para kaybetmişim

eminkilic61
13-10-2022, 09:11
Yarın muhtemelen.

limana indirip gümrük işlemleri başlamış 8Rların,
sahipli olanların da faturası bugün kesilecekmiş (muhtemelen hepsi sahiplidir)

CND
13-10-2022, 09:22
SGK lı çalışanım ben anlamam şirket mirket :) adamlar 1,8m a kadar 360,000 kredi verebiliriz max diyorlar.Satıyorum dediğinde gerçekten sayılı insan alabilir bu arabaları artık
911 rs6 tarzı araçlar artık hayal bile olamadığı için fiyat performans olarak ennnnn mantıklı araba kesinlikle golf R 7olur 7,5 olur 8 olur bilmem.
Keşke daha önce tanışma fırsatım olsaymış almanla.Çinle Japonla Fransızla gereksiz zaman ve para kaybetmişim

Hot hatch işi biraz kıyafet markası gibi. Baktın eline eldiven gibi oturdu sana en doğrusu o. Ama bir diğerine bambaşka bir marka / model öyle gelebilir. Yoksa hepsi çok çok güzel / keyifli araçlar.

Dün özellikle denedim comfort modda std. bir golf hatta belki daha yumuşak, r veya ring modunda ise tam bir holigan :D Daily drive bu kadar rahat olmasa benim dikkatimi çekmezdi sanırım. Ama bu durum bir başkası için gram önem arz etmiyor da olabilir.

360k tutarında bahsi geçen krediler, kredibilitenizden bağımsız yine verilmiyor. Özellikle kamu bankaları topa bastığından beri piyasada para kalmadı diyebilirim. Özel bankalar gelen son yönetmelik sebebi ile görece düşük faiz ile iş yapmak istemeyince işler bu noktaya geldi.

Fiktif oldu araçlar. Bugün bayilere faturası kesilir. Bugün-yarın müşteriye proforma yapılır. Fiziken teslimi haftaya kalır gibi.

PiscocuK
13-10-2022, 09:52
Hot hatch işi biraz kıyafet markası gibi. Baktın eline eldiven gibi oturdu sana en doğrusu o. Ama bir diğerine bambaşka bir marka / model öyle gelebilir. Yoksa hepsi çok çok güzel / keyifli araçlar.

Dün özellikle denedim comfort modda std. bir golf hatta belki daha yumuşak, r veya ring modunda ise tam bir holigan :D Daily drive bu kadar rahat olmasa benim dikkatimi çekmezdi sanırım. Ama bu durum bir başkası için gram önem arz etmiyor da olabilir.

360k tutarında bahsi geçen krediler, kredibilitenizden bağımsız yine verilmiyor. Özellikle kamu bankaları topa bastığından beri piyasada para kalmadı diyebilirim. Özel bankalar gelen son yönetmelik sebebi ile görece düşük faiz ile iş yapmak istemeyince işler bu noktaya geldi.

Fiktif oldu araçlar. Bugün bayilere faturası kesilir. Bugün-yarın müşteriye proforma yapılır. Fiziken teslimi haftaya kalır gibi.

Yazdıklarınız kalp ritmimi değiştiriyor :) sakın bir söz daha söyleme repliği geldi aklıma.Geri sayıma başlayalım o halde

207_TR
14-10-2022, 08:05
Arkadaşlar aramızda Audi ya da Mercedes satış ile ilgili bir arkadaş var mı? Audi A4 veya Q3 ya da Mercedes c200 arayışımız var, bayiler ile görüşüp kayıt bıraktım ama başka neler yapılabilir bilmiyorum...

Q3 bulunabilir, diğer araçlar zor.

caddy mevcut mudur acaba geelcek mi

her bayiye 1-2 adet geliyor maalesef, deli gibi sıra-bekleyen var.

Gümrükte araçlar sevkiyatlar başladı.

Yazdıklarınız kalp ritmimi değiştiriyor :) sakın bir söz daha söyleme repliği geldi aklıma.Geri sayıma başlayalım o halde

PiscocuK
14-10-2022, 08:13

her bayiye 1-2 adet geliyor maalesef, deli gibi sıra-bekleyen var.

Gümrükte araçlar sevkiyatlar başladı.

Haftaya kavuşurmuyuz?

CND
14-10-2022, 09:11
Haftaya kavuşurmuyuz?

Çaktırmadan 8R mı ayıkladınız yoksa ? :D

PiscocuK
14-10-2022, 09:16
Çaktırmadan 8R mı ayıkladınız yoksa ? :D

Hacı yolu bekler gibi bekliyorum yolunu :)
Son zammı yemeseydik iyiydi :)

CND
14-10-2022, 09:40
Hacı yolu bekler gibi bekliyorum yolunu :)
Son zammı yemeseydik iyiydi :)

Çok sevindim =) Sizinki ne renk ? Donanımlar hepimizin aynı olduğu için onu sormuyorum bile :D

PiscocuK
14-10-2022, 09:47
Çok sevindim =) Sizinki ne renk ? Donanımlar hepimizin aynı olduğu için onu sormuyorum bile :D

Bende extra geri görüş kamera iptali var :) çok ağırlık yapıyordu sökün dedim :)
Mavi renk oldu kısmetse.Tuğbay sağolsun önce beyaz için konuştuk araba ayarladı ama sonra başka bayide mavi bulunca onu aldım.Sabah konuştuk haftaya perşembe teslim edebiliriz gibi dedi.Pazartesi netleşecek durum

CND
14-10-2022, 10:02
Bende extra geri görüş kamera iptali var :) çok ağırlık yapıyordu sökün dedim :)
Mavi renk oldu kısmetse.Tuğbay sağolsun önce beyaz için konuştuk araba ayarladı ama sonra başka bayide mavi bulunca onu aldım.Sabah konuştuk haftaya perşembe teslim edebiliriz gibi dedi.Pazartesi netleşecek durum

Renkler aynı araçlar ikiz olmuş oldu :D Bu arada tüm lotun geri görüş kameraları iptal :D Ender elektronik yolları gözüktü tüm gemiye hahahah.

Özelden bayi kaça bitiriyor yazabilir misiniz? Doğuş'dan çıkartmak için harcadığım ekstra mesaiye değdi mi onu merak ettim.

Sti_Ozan
14-10-2022, 10:15

C200 sürekli olarak bayiiden bana düşüyor ama rakamlar yüksek birde 6 ay satılamaz şerhi koyuyor genelde bayiiler.

207_TR
14-10-2022, 10:30
C200 sürekli olarak bayiiden bana düşüyor ama rakamlar yüksek birde 6 ay satılamaz şerhi koyuyor genelde bayiiler.

Duyduğum kadarıyla %4 piyasa rayici koyuyorlar ve 6 ay satılazmaz şerhi ( son dönemde yapmadılar satılamazı )

Sti_Ozan
14-10-2022, 10:37
Duyduğum kadarıyla %4 piyasa rayici koyuyorlar ve 6 ay satılazmaz şerhi ( son dönemde yapmadılar satılamazı )

Abi vallahi araçtan araca değişiyor ama genelde seramik şartı koyuyorlar proformaya, bazen garanti uzatma şartı da ekleniyor. Genelde de proformanın en sonunda yazıyorlar 6 ay satılamaz diye. Tabii tüm bunlar eklenince ve üstüne aracılar da eklenince rakamlar yukarı doğru gidiyor.

bilalMW
15-10-2022, 13:56
ötv indirimi diyorlar?

207_TR
15-10-2022, 14:21
ötv indirimi diyorlar?

Hep diyorlar :)

yapsalar keşke :)

Kahn23
15-10-2022, 14:58

Vay be..Güzelmiş. Hayırlı uğurlu olsun tekrar.Maça gelirsen kaçırırım :)

C.tesi bekliyorum :D

BRKBRDL
15-10-2022, 15:00
Yakın zamanda doğustan 1.5 tsi araç alan oldu mu yada sipariş edip bekleyen
Q3 Sportback için yedek anahtarsız ve hybrid değil normal tsi olacağı söylendi
Bilgisi olanvar mı? hybrid olup olmamasının bir etkisi olur mu?

CND
15-10-2022, 16:01
ötv indirimi diyorlar?

Devletin en net ve kayıpsız gelir kalemlerinin başında gelen ötv den direkt olarak indirim yapmasını beklemek, kredisiz piyasada bile satan sıfır otomobil piyasası için biraz hayal.

Burada beklenen hali hazırda olan ancak otomobil sektörünün enflasyonundan ötürü boş kalan matrah seviyelerinin ( %45 - 50 - 60 -70 ) doldurulması için matrah arttırımıdır. Yani ötv oranları sabit fakat o dilimlere de girebilecek yeni matrah seviyeleri oluşturmak.

Bu da b segmenti ve biraz da c nin başından araç yakalanması demektir. O yüzden bu segment ürünler dışındakiler için bu düzenleme yok hükmünde olacaktır.

Siyasi vaad olarak " ilk araç ötv siz " kısmı da aynı engelli raporu ile alınan ötv siz araçlar gibi olacaktır. Bu yazdıklarımın aksinde oluşacak her düzenleme, hem düzenli gelir getiren bir sektörde çok fazla terste kalan tacir yaratır hem de devletin ötv gelirinden mahrum kalmasını sağlar.

bilalMW
16-10-2022, 14:08
Hep diyorlar :)

yapsalar keşke :)

Devletin en net ve kayıpsız gelir kalemlerinin başında gelen ötv den direkt olarak indirim yapmasını beklemek, kredisiz piyasada bile satan sıfır otomobil piyasası için biraz hayal.

Burada beklenen hali hazırda olan ancak otomobil sektörünün enflasyonundan ötürü boş kalan matrah seviyelerinin ( %45 - 50 - 60 -70 ) doldurulması için matrah arttırımıdır. Yani ötv oranları sabit fakat o dilimlere de girebilecek yeni matrah seviyeleri oluşturmak.

Bu da b segmenti ve biraz da c nin başından araç yakalanması demektir. O yüzden bu segment ürünler dışındakiler için bu düzenleme yok hükmünde olacaktır.

Siyasi vaad olarak " ilk araç ötv siz " kısmı da aynı engelli raporu ile alınan ötv siz araçlar gibi olacaktır. Bu yazdıklarımın aksinde oluşacak her düzenleme, hem düzenli gelir getiren bir sektörde çok fazla terste kalan tacir yaratır hem de devletin ötv gelirinden mahrum kalmasını sağlar.

dümdüz yazmışım pardon matrah düzenlemesi olacaktı. Matrahta bir update var mı ufukta?

twin
17-10-2022, 13:00
Yakın zamanda doğustan 1.5 tsi araç alan oldu mu yada sipariş edip bekleyen
Q3 Sportback için yedek anahtarsız ve hybrid değil normal tsi olacağı söylendi
Bilgisi olanvar mı? hybrid olup olmamasının bir etkisi olur mu?

yedek anahtarsız ne demek acaba bildiğimiz anahtarı mı kast ediyorlar

anamur
17-10-2022, 13:01
merhaba 1.5etsi rline beyaz golf için teklif alan veya teklif verebilecek olan var mı?

207_TR
17-10-2022, 15:36
merhaba 1.5etsi rline beyaz golf için teklif alan veya teklif verebilecek olan var mı?

görmeyeli 6 ay olmuştur

eminkilic61
17-10-2022, 17:24

1 normal anahtar ve 1 akılsız anahtardır bence
amaroklardaki gibi yani, sadece anahtarla geliyordur. kilidi açmak için kapıya soktuğumuz :D

eminkilic61
17-10-2022, 17:32
8R'cılar nerede ya?
teslimler başlamış

PiscocuK
17-10-2022, 17:34
8R'cılar nerede ya?
teslimler başlamış

Vur masaya artık şu 8R nı :)

BRKBRDL
17-10-2022, 20:32

tek anahtar
bugün beklediğimiz araba doğuşun stok sahasına gelmiş görmek için gittigimde sürüsüne bereket formentorlar golf8ler a4 ler sedan passatlar vardı. bir kısmı yeni gelmiş
1 tanede lacivert R vardı sahibine hayırlı olsun

5500
17-10-2022, 21:40
Citroen e-c4 hakkinda ne düşünüyorsunuz mantıklı mi? Ucretsiz esarj ve wallbox hediyesi cazip duruyor.
Arac bulabilir miyiz :)

CND
18-10-2022, 07:35
8R'cılar nerede ya?
teslimler başlamış

8R mı ? Siz 8R ı nereden biliyorsunuz ?

KAYA Ç0L0NG0ROLU "FERRAR0" - Video - Uçanku_ (https://m.ucankus.com/video/66884/kaya-cilingiroglu-ferrari)

DOHC
18-10-2022, 07:38
Citroen e-c4 hakkinda ne düşünüyorsunuz mantıklı mi? Ucretsiz esarj ve wallbox hediyesi cazip duruyor.

Beklentilerine bağlı. Araç ile verilen paket fena değil.
Ama 10 sn 0-100 hızlanma, 150 km/h max hız bir elektirkli araca pek uymuyor bence.
Pil kw değeri de düşük gibi.
Araç bir nevi elektrikliye giriş ilk araba gibi planlanmış sanki.

BARR
18-10-2022, 07:39
Beklentilerine bağlı. Araç ile verilen paket fena değil.
Ama 10 sn 0-100 hızlanma, 150 km/h max hız bir elektirkli araca pek uymuyor bence.
Pil kw değeri de düşük gibi.
Araç bir nevi elektrikliye giriş ilk araba gibi planlanmış sanki.

Reel menzili de çok düşük. Şehir içi arabası veya 2.araba olarak olabilir. Eşine vs almalık. Tek araba için bence TR standartlarında uygun değil.

eminkilic61
18-10-2022, 08:12
Vur masaya artık şu 8R nı :)

abi ben almadım :D uzun bir sürede değişiklik yapmam gibi
inşallah isteyenlere en güzelleri nasip olur

eminkilic61
18-10-2022, 08:19

yapılan yorumlara katılıyorum, avrupa piyasasına giriş yapmak için çıkardılar bence de aracı
eşinize veya günlük kullanıma uygun bir araç gibi geldi bana,
batarya garantisi ilk 8 sene için %70 diyor, orası biraz karışık :D

PiscocuK
18-10-2022, 08:50
abi ben almadım :D uzun bir sürede değişiklik yapmam gibi
inşallah isteyenlere en güzelleri nasip olur

Hayırlısı kardeşim ama sana yakışır artık 8R

rahmi
18-10-2022, 08:56
yapılan yorumlara katılıyorum, avrupa piyasasına giriş yapmak için çıkardılar bence de aracı
eşinize veya günlük kullanıma uygun bir araç gibi geldi bana,
batarya garantisi ilk 8 sene için %70 diyor, orası biraz karışık :D

giriş fiyatı güzel ama satın almak isteyen için araba yok şuan,

C!N
19-10-2022, 17:20

Q3 Konusunda bana yardımcı olma şansın var mı, nereden ve nasıl buluruz ?

Şerh koymalarının bizim için pek önemi yok zaten uzun süre binilmesi düşünülen bir araç, Düzce bayii ile iletişimimiz var gelince oradan haber verilecek, daha çabuk bulunduğu takdirde hemen almayı planlıyoruz. Liste fiyatlarının ne kadar üzerini talep ediyorlar ?

CND
19-10-2022, 17:29
Q3 Konusunda bana yardımcı olma şansın var mı, nereden ve nasıl buluruz ?

Şerh koymalarının bizim için pek önemi yok zaten uzun süre binilmesi düşünülen bir araç, Düzce bayii ile iletişimimiz var gelince oradan haber verilecek, daha çabuk bulunduğu takdirde hemen almayı planlıyoruz. Liste fiyatlarının ne kadar üzerini talep ediyorlar ?

Belki iyilik kazanır :)

Audi Q3 Sportback 35 Turbo FSI 150 hp S line S tronic . - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/audi-q3-sportback-35-turbo-fsi-150-hp-s-line-s-tronic-a6a08)

C!N
19-10-2022, 18:38
Belki iyilik kazanır :)

Audi Q3 Sportback 35 Turbo FSI 150 hp S line S tronic . - 2022 Fiyat Listesi | DoÄŸuÅŸ Oto (https://www.dogusoto.com.tr/audi-q3-sportback-35-turbo-fsi-150-hp-s-line-s-tronic-a6a08)

Teşekkür ediyorum, baktım şimdi hepsi opsiyonlanmış bile :(:(

C!N
19-10-2022, 18:40
Teşekkür ediyorum, baktım şimdi hepsi opsiyonlanmış bile :(:(
Düzeltme…..

CND
19-10-2022, 19:47
Düzeltme…..

Ben post ettiğimde rezerve et seçeneği bu araç için aktif pozisyondaydı :)

_driver_
19-10-2022, 22:04
Meraktan linke tıkladım rezervasyon açık görünüyor hala

anamur
20-10-2022, 11:30
Golf 1.0 TSI 110 PS Impression Manullerde rezerve açık.

Volkswagen Golf 1.0 TSI 110 PS Impression Man. - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-golf-10-tsi-110-ps-impression-man-a2983)

Vtec
20-10-2022, 13:03
Golf 1.0 TSI 110 PS Impression Manullerde rezerve açık.

Volkswagen Golf 1.0 TSI 110 PS Impression Man. - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-golf-10-tsi-110-ps-impression-man-a2983)

612000 liraya T-Cross daha mantıklı değil mi ? Tercih meseli, segment farkı gerçi.

207_TR
20-10-2022, 14:22
Manuel tcross ve golf bulunabiliyor araç var

Golf daha yeni bir iç tasarımda, otomatik elfreni var ( elektromekanik ), tcross mekanik elfreni

golf manuel de park sensörü yok
tcross ta park sensörü var, ve golf e fark olarak navigasyon var, kablosuz car play var, katlanır ayna var, hız sabitleyici var.

Emre911
21-10-2022, 06:19
C200 bulabilir miyiz bugünlerde

207_TR
21-10-2022, 07:56
C200 bulabilir miyiz bugünlerde

Yanlış hatırlamıyorsam Kasım-Aralık ayı için Mercedes'te araç sıkıntısı biraz azalıyordu...

Çevrenizdeki bayilere bastırın biraz.

eminkilic61
21-10-2022, 08:09
Yanlış hatırlamıyorsam Kasım-Aralık ayı için Mercedes'te araç sıkıntısı biraz azalıyordu...

Çevrenizdeki bayilere bastırın biraz.

EQ araçlar içinde kasım-aralık diyorlar ama ne gelecek, ne kadar gelecek koca bir belirsizlik

207_TR
21-10-2022, 16:04
EQ araçlar içinde kasım-aralık diyorlar ama ne gelecek, ne kadar gelecek koca bir belirsizlik

EQE - EQS hazır var bayilerde

eminkilic61
21-10-2022, 16:13
EQE - EQS hazır var bayilerde

doğrudur
a-b-c için bu tarihleri demişlerdi

207_TR
23-10-2022, 20:44
Golf R için al-sat amacıyla almayacak binecek var mı araç bekleyen ?

fdoganb
31-10-2022, 13:37
Sıfır DSG Caddy bulabilir miyiz?

207_TR
31-10-2022, 15:09
Sıfır DSG Caddy bulabilir miyiz?

Kasım ayında bulunabilir.
Life kolay bulunur olacak,
Style zor yine.

eminkilic61
03-11-2022, 09:12
Golf 8R 20. yıl Özel serisi gelecek mi acaba?

CND
03-11-2022, 09:27
Golf 8R 20. yıl Özel serisi gelecek mi acaba?

Seneye bütçelenmiş gti var ancak R yoktu en son. Senelik kotasını bile alamadı Doğuş. O yüzden 20. yıl veya opsiyon sorunca yüzlerde minik bir tebessüm oluyor marka tarafında :D

Bunun yanı sıra 20. yıl bi tık daily drive dan uzak olabilir. Teknik anlamda 2-3 ufak güncelleme harici sıradışı özel bir durumu yok.

Burada direkt birinci ağızdan güzel bilgiler bulunan iki video var.

Tech Tuesday: Golf R „20 Years“ Special Edition Part 1 | Volkswagen R - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ff7bUBe_2KE)

Tech Tuesday: Golf R „20 Years“ Special Edition Part 2 | Volkswagen R - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=axYgb9ERyjQ)

eminkilic61
03-11-2022, 09:41
Seneye bütçelenmiş gti var ancak R yoktu en son. Senelik kotasını bile alamadı Doğuş. O yüzden 20. yıl veya opsiyon sorunca yüzlerde minik bir tebessüm oluyor marka tarafında :D

Bunun yanı sıra 20. yıl bi tık daily drive dan uzak olabilir. Teknik anlamda 2-3 ufak güncelleme harici sıradışı özel bir durumu yok.

Burada direkt birinci ağızdan güzel bilgiler bulunan iki video var.

Tech Tuesday: Golf R „20 Years“ Special Edition Part 1 | Volkswagen R - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ff7bUBe_2KE)

Tech Tuesday: Golf R „20 Years“ Special Edition Part 2 | Volkswagen R - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=axYgb9ERyjQ)

zaten 8R içim çok gereksiz konforlu diyorlar :D biraz sertleşebilir :D
20. yıl gelse güzel olurdu :(

eminkilic61
03-11-2022, 09:49

peki özel sipariş vs oluşturma işine de girmiyorlar değil mi?

CND
03-11-2022, 10:07
zaten 8R içim çok gereksiz konforlu diyorlar :D biraz sertleşebilir :D
20. yıl gelse güzel olurdu :(

Race in üzerinde 3 kademe daha sertlik ayarı var. Henüz deneyesim gelmedi açıkcası. Zaten daily drive için comfort un 3 kademe altındaki ayarı kullanıyorum :D 20. yılın süspansiyon tarafı birebir aynı std. üretim ile.

Özel sipariş konusuna gelince, Doğuş R için yıllık hakları olan araç adetlerini teslim alamadı. Yaklaşık %20 si henüz ortada yok.

Planlı siparişini teslim alamıyorken özel sipariş vs. zaten zor.

Hepsi bir yana özel sipariş araç için senelerce yp stoğu yapmaları veya gerektiğinde getirme zahmetine girmelerini vs beklememek lazım :D

Çok isteniyorsa albayrac veya dengi bir tedarikçiden temin edilmesi daha kolay olur.

eminkilic61
03-11-2022, 10:11
Race in üzerinde 3 kademe daha sertlik ayarı var. Henüz deneyesim gelmedi açıkcası. Zaten daily drive için comfort un 3 kademe altındaki ayarı kullanıyorum :D 20. yılın süspansiyon tarafı birebir aynı std. üretim ile.

dediğiniz ayarda, hızlı kullanımlarda body roll çok oluyor mu?

CND
03-11-2022, 10:43
dediğiniz ayarda, hızlı kullanımlarda body roll çok oluyor mu?

Rodajı bitmediği için yanıt doğru olur mu bilmiyorum. Devirsiz otoban hızlarında şerit değiştirirken race veya ring modunda body roll hissedilmiyor.

Yüksek devir & sürat işin içine girince neler değişiyor onu ilerleyen zamanlarda deneyimleyebilirim.

Ring süresinin yapıldığı günün videolarından ne kadar esnediğini veya esnemediğini görebilirsin.

Nurburgring 2022 – Behind the scenes | Volkswagen R - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=TPWuhR8soTY)

The fastest Golf R of all times | Volkswagen R - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=OtlCddR69-k)

Anıl E.
03-11-2022, 14:47
TOGG geliyor hâla gavur arabalarını almak için sıraya giriyorsunuz.

üzülüyorum size.

207_TR
19-11-2022, 22:17
1 Aralık tarihinde matrah düzenlemesi olacağı açıklanmış.

tahminimi söylüyorum.

%90 ve %100 olarak yeni matrahlar çıkacak.

Alt matrahlara biraz fayda sağlayacak.

1 milyon ve üstündeki araçlar %80 den 90-100 e çıkacak.

Orta ve üstü segment araçlardan daha fazla vergi olarak alt grup araca üstten aldığı fazla vergiden finanse ederek indirime gidecek :)

STİG
20-11-2022, 11:25
1 Aralık tarihinde matrah düzenlemesi olacağı açıklanmış.

tahminimi söylüyorum.

%90 ve %100 olarak yeni matrahlar çıkacak.

Alt matrahlara biraz fayda sağlayacak.

1 milyon ve üstündeki araçlar %80 den 90-100 e çıkacak.

Orta ve üstü segment araçlardan daha fazla vergi olarak alt grup araca üstten aldığı fazla vergiden finanse ederek indirime gidecek :)

Abi merhaba ankarada galeri firmam var uzun bir süre sıfır egea sıfır honda cıvıc sıfır mitsubishi space star vs sattm kemal kılıçtaroğlunun açıklaması sonrası elimdeki bütün araçları premium sınıfa çevirdim en uygunu şu anda 1.5 2020 tsı business passat diğerleri genelde 3.0 cc üzeri suv sence passatta düzenlemeye takılırmıyım?temmuzda cumhurbaşkanına sadece cc değil beygir gücü ilede ötv oranı belirleme yetkisi verdiler hp üzerinden bir düzenleme olursa alt limitlerle ilgili bir fikrin varmı?

207_TR
20-11-2022, 19:58
Abi merhaba ankarada galeri firmam var uzun bir süre sıfır egea sıfır honda cıvıc sıfır mitsubishi space star vs sattm kemal kılıçtaroğlunun açıklaması sonrası elimdeki bütün araçları premium sınıfa çevirdim en uygunu şu anda 1.5 2020 tsı business passat diğerleri genelde 3.0 cc üzeri suv sence passatta düzenlemeye takılırmıyım?temmuzda cumhurbaşkanına sadece cc değil beygir gücü ilede ötv oranı belirleme yetkisi verdiler hp üzerinden bir düzenleme olursa alt limitlerle ilgili bir fikrin varmı?

Abi selam

Benzer bir düşüncedeyiz.

Alt dilime düşme riski olan araçları bende 600.000 TL ve altındaki araçlar olarak görüyorum. Vergisiz fiyatlardan değil normal fiyatlardan örnek veriyorum.

Özellikler 1.000.000 TL ve üstü araçlarda aşağı yönlü değil sabit yada yukarı yönlü bir hareket olur düşüncesindeyim.

Hem Bddk nın kredi limitinden dolayı araç almakta zorlanan kesim hem matrahtan dolayı zorlanan kesim çoğunlukla 1.000.000 TL altındaki kesim. Hatta 1.200.000 TL Bddk limiti vs

Araç 830.000 TL olduğu için 24 ay ve %30 kredi alabilen araçlar var.

Geniş kapsamlı bir düzenleme olur diye düşünüyorum. Ama tabi bunlar hep kişisel görüşler.

Ama bu tür bir düzenlemeyi yine kullanıcıdan finanse edecek bence. %100 e varan bir matrah daha bekliyorum ben...

STİG
20-11-2022, 20:04
Abi selam

Benzer bir düşüncedeyiz.

Alt dilime düşme riski olan araçları bende 600.000 TL ve altındaki araçlar olarak görüyorum. Vergisiz fiyatlardan değil normal fiyatlardan örnek veriyorum.

Özellikler 1.000.000 TL ve üstü araçlarda aşağı yönlü değil sabit yada yukarı yönlü bir hareket olur düşüncesindeyim.

Hem Bddk nın kredi limitinden dolayı araç almakta zorlanan kesim hem matrahtan dolayı zorlanan kesim çoğunlukla 1.000.000 TL altındaki kesim. Hatta 1.200.000 TL Bddk limiti vs

Araç 830.000 TL olduğu için 24 ay ve %30 kredi alabilen araçlar var.

Geniş kapsamlı bir düzenleme olur diye düşünüyorum. Ama tabi bunlar hep kişisel görüşler.

Ama bu tür bir düzenlemeyi yine kullanıcıdan finanse edecek bence. %100 e varan bir matrah daha bekliyorum ben...

Teşekkürler bilgiler için.

CND
21-11-2022, 09:08
1 Aralık yürürlük tarihli gelirse devlet beni çok şaşırtır :D Seve seve araç alınan bir takvim ayında özellikle yüksek oranda matrah limitindeki araçlarda ötv indirimi yapılması alışılmışın dışında olacak.

cagalazade
21-11-2022, 09:39
bir haftadır Golf 7.5 aracı satıp sıfır bişeyler mi baksak diye düşünüyoruz, neredeyse her gün ufak ufak zam geliyor. Suzuki baktık, Hyundai baktık vs derken (650-800 bandı) alamayacağız sanırım dedik vazgeçtik.

şimdi bizim fiyat aralığına denk geliyorsa beklemek daha mantıklı sanırım? ya da hiç maceraya gerek yok deyip devam edicez Golf le yola şimdilik

CND
21-11-2022, 11:02
bir haftadır Golf 7.5 aracı satıp sıfır bişeyler mi baksak diye düşünüyoruz, neredeyse her gün ufak ufak zam geliyor. Suzuki baktık, Hyundai baktık vs derken (650-800 bandı) alamayacağız sanırım dedik vazgeçtik.

şimdi bizim fiyat aralığına denk geliyorsa beklemek daha mantıklı sanırım? ya da hiç maceraya gerek yok deyip devam edicez Golf le yola şimdilik

Muhtemelen b segmentini kapsar. Arada yakalayacağı donanımsız c segmenti araçlar da olacaktır. Ancak risk alıp eldekini güncel fiyattan satıp, sonrasında ötv düzenlemesi ile ucuzlayan sıfırını almazsanız bu düzenlemenin size etkisi muhtemelen nötr olacaktır.

Bu risk alınır mı ? Yada krediler kısıkken aracınız satılır mı bilemem.

Eworen
21-11-2022, 15:13
Muhtemelen yapılacak düzenlemeyle totalde devletin geliri artar
Yani alt dilimin matrahını yukarı çeker alt dilime araçlar girer otm olarak fiyatları düşer üst dilimlerde de yeni dilimler oluşturur kaybından fazlasını tahsil eder
Kasa kazanır her zamanki gibi
Görelim bakalım neymiş..

STİG
21-11-2022, 20:12
1 Aralık yürürlük tarihli gelirse devlet beni çok şaşırtır :D Seve seve araç alınan bir takvim ayında özellikle yüksek oranda matrah limitindeki araçlarda ötv indirimi yapılması alışılmışın dışında olacak.

Abi adamlar çok zeki galerilerin elindeki sıfır faturalı arabaları çıkardıkları galeriler sıfır araba satamaz kanunu ile elindeki arabaları şahsa devir ettirdiler şahıs fatura kesemeyecek yani kdv ler uçtu bayidede araba yok bu sene firmalar sene sonu araba alma işini unutabilirler.

CND
22-11-2022, 08:47
Abi adamlar çok zeki galerilerin elindeki sıfır faturalı arabaları çıkardıkları galeriler sıfır araba satamaz kanunu ile elindeki arabaları şahsa devir ettirdiler şahıs fatura kesemeyecek yani kdv ler uçtu bayidede araba yok bu sene firmalar sene sonu araba alma işini unutabilirler.

Özel bir model veya renk/donanım kombini arayanlar için araç yok, haklısınız. Ancak araç arayanların bulabildiği bir dönem yaşıyoruz. Bayilerin ve hatta dist. tarafında araç bulunurluğu geçen sene bu aya görece çok yüksek. Sadece değilmiş gibi yapıyorlar :D

Hatta vw tarafında taigo , polo, impression manuel golf saklanamayacak kadar çok :D Ötv matrahları düzenlendiği gibi kapışılır bu stoklar. Alacak olanlar şimdiden bağlantılarını yapsın.

eminkilic61
22-11-2022, 18:06
Hatta vw tarafında taigo , polo, impression manuel golf saklanamayacak kadar çok :D Ötv matrahları düzenlendiği gibi kapışılır bu stoklar. Alacak olanlar şimdiden bağlantılarını yapsın.

3 haftada 10 kere yeni s3 için beni aradılar. 3 farklı donanımda arabayı satamamışlar bile

CND
22-11-2022, 20:39
3 haftada 10 kere yeni s3 için beni aradılar. 3 farklı donanımda arabayı satamamışlar bile

Eğer o donanım listesi, fiyat listesi üzerine ekleniyorsa zor satarlar :) Tork vektörleme yok, üstüne çılgın bir aksesuar var sanırım.

Kaç m teklif vermişlerdi?

207_TR
22-11-2022, 22:13
Eğer o donanım listesi, fiyat listesi üzerine ekleniyorsa zor satarlar :) Tork vektörleme yok, üstüne çılgın bir aksesuar var sanırım.

2.5 ortalama fiyatı var :)

207_TR
22-11-2022, 22:14
Özel bir model veya renk/donanım kombini arayanlar için araç yok, haklısınız. Ancak araç arayanların bulabildiği bir dönem yaşıyoruz. Bayilerin ve hatta dist. tarafında araç bulunurluğu geçen sene bu aya görece çok yüksek. Sadece değilmiş gibi yapıyorlar :D

keşke dediğin gibi olsa :)

CND
23-11-2022, 08:24
2.5 ortalama fiyatı var :)

Bana gelen listede aşağı yukarı 15-16 satır opsiyon vardı :D %150 ötv + %18 kdv ile şov yapmış fiyatı... Tahmin edip fiyatını bile öğrenmek istememekle ne kadar iyi yapmışım. Eski yılların çılgın audi iskontosu olmadan zor hareket edecek bir stok gibi duruyor.

keşke dediğin gibi olsa :)

Sizler bayi olduğunuz için stok giriş tarihini göremiyor olabilir veya size faturalanmış araçlar kadar stok bilgisine sahip olabilirsiniz. Turkuaz size ne kadar data sağlıyor emin değilim. Doğuşun elinde satılmayan taigo lar mevcut. Hatta showroomda bile sergileniyor haftalardır. Matrah sonrası nasıl hareket edeceklerini birlikte göreceğiz.

Geçen sene showroomda araç görmek mümkün müydü ?

eminkilic61
23-11-2022, 09:51

2.5-2.6 arası arabalar
eski kasa s3 yürüyen, motor, şanzımanına yeni kasa geçirdiler ve tamamen yeni olan 8R'dan pahalı
satmaları zor, satsalarda alanlar pişman olacak

BARR
23-11-2022, 09:54
2.5-2.6 arası arabalar
eski kasa s3 yürüyen, motor, şanzımanına yeni kasa geçirdiler ve tamamen yeni olan 8R'dan pahalı
satmaları zor, satsalarda alanlar pişman olacak

Nasıl yani yeni S3 ile Golf R farklı mı? O zaman çok anlamsız almak...

eminkilic61
23-11-2022, 09:56
Nasıl yani yeni S3 ile Golf R farklı mı? O zaman çok anlamsız almak...

yeni golf 8R, baştan sonra her şeyiyle yeni
yeni S3 8Y, tamamen S3 8V ve 7.5R ile aynı (tasarım hariç)

BARR
23-11-2022, 09:59
yeni golf 8R, baştan sonra her şeyiyle yeni
yeni S3 8Y, tamamen S3 8V ve 7.5R ile aynı (tasarım hariç)

E baya saçma o zaman S3 almak şu an yeni kasa... Bilen birine satamazlar.

eminkilic61
23-11-2022, 10:23

işte o yüzden ellerinde patladı, galericiler aldı. bilmeyen kişilerde bu paralara a3 almaz, a4,a5,a6 alır :D

ahmetbaha-drs
23-11-2022, 10:34
Sıfır km Golf 8 R bulma ihtimalimiz var mı acaba?

CND
23-11-2022, 11:51

İlk defa 8R'ı, s3 ile rs3 arasına konumlandırmış oldular. Sonraki jenerasyonlarda devam eder mi yoksa tepki çeker mi göreceğiz. Aktarma organı olarak bu kadar ayrıştıkları için sürüş dinamikleri bambaşka olmalı ama deneme fırsatım olmadı.

eminkilic61
23-11-2022, 12:28
İlk defa 8R'ı, s3 ile rs3 arasına konumlandırmış oldular. Sonraki jenerasyonlarda devam eder mi yoksa tepki çeker mi göreceğiz. Aktarma organı olarak bu kadar ayrıştıkları için sürüş dinamikleri bambaşka olmalı ama deneme fırsatım olmadı.

VWR, Golf R'ı çok farklı noktaya çekmek istedi. 2.0 benzinli hothatch kategorisine göz diktiler bence
RS3 hariç herkes çelik zırh giymeli :D

BARR
23-11-2022, 12:39
VWR, Golf R'ı çok farklı noktaya çekmek istedi. 2.0 benzinli hothatch kategorisine göz diktiler bence
RS3 hariç herkes çelik zırh giymeli :D

Şimdi ilanlara baktım da S3 komple galerilerde üzerine 400-500 koymuşlar ilanlarda :hehe:

eminkilic61
23-11-2022, 12:56
Şimdi ilanlara baktım da S3 komple galerilerde üzerine 400-500 koymuşlar ilanlarda :hehe:

denk getirdiğine ... :rolleyes:

207_TR
23-11-2022, 13:03
Bana gelen listede aşağı yukarı 15-16 satır opsiyon vardı :D %150 ötv + %18 kdv ile şov yapmış fiyatı... Tahmin edip fiyatını bile öğrenmek istememekle ne kadar iyi yapmışım. Eski yılların çılgın audi iskontosu olmadan zor hareket edecek bir stok gibi duruyor.

Sizler bayi olduğunuz için stok giriş tarihini göremiyor olabilir veya size faturalanmış araçlar kadar stok bilgisine sahip olabilirsiniz. Turkuaz size ne kadar data sağlıyor emin değilim. Doğuşun elinde satılmayan taigo lar mevcut. Hatta showroomda bile sergileniyor haftalardır. Matrah sonrası nasıl hareket edeceklerini birlikte göreceğiz.

Geçen sene showroomda araç görmek mümkün müydü ?

Tüm bayilerle irtibat halindeyiz doğal olarak hepsi arkadaşımız yada merhabamız bilgi alışverişimiz var.

Doğuş'un bayi harici stoğunu göremeyiz tabi ama TAİGO özelinde konuşuyorum. Filo operasyonu için geldi çoğu.

Öncelik yıldan iyi, ama geçmişten kötü stok durumu.

Elimde satılmamış 2 araç kaldı.

Gemide de sadece ALLSPACE araçlarım var müşterisiz.

Gökhan Bilgin
23-11-2022, 13:31
Şuraya bir kaç yeni S3 fotoları salayım :D

https://i.hizliresim.com/sgpmqj8.jpeg (https://www.hizliresim.com/sgpmqj8)
https://i.hizliresim.com/ii5q1mf.jpeg (https://www.hizliresim.com/ii5q1mf)
https://i.hizliresim.com/sz4sjej.jpeg (https://www.hizliresim.com/sz4sjej)
https://i.hizliresim.com/81x12b7.jpeg (https://www.hizliresim.com/81x12b7)

BARR
23-11-2022, 13:35
Namussuz çok yakışıklı :D

CND
23-11-2022, 13:45
Tüm bayilerle irtibat halindeyiz doğal olarak hepsi arkadaşımız yada merhabamız bilgi alışverişimiz var.

Doğuş'un bayi harici stoğunu göremeyiz tabi ama TAİGO özelinde konuşuyorum. Filo operasyonu için geldi çoğu.

Öncelik yıldan iyi, ama geçmişten kötü stok durumu.

Elimde satılmamış 2 araç kaldı.

Gemide de sadece ALLSPACE araçlarım var müşterisiz.

Gördün mü senin bile elinde araç var. Geçen sene bu zamanlarda havaya atsan yere düşmeyecek arabalar bunlar. İster emniyet stoğu de ister hatır gönül... Binici olan veya referanslı müşteri şuan araç bulabiliyor. Geçen sene bu mümkün değildi.

Tüm bu yazdıklarım rivayet gibi geliyor ise 3. çeyrek faaliyet raporundaki rakamlar beni daha iyi anlatacaktır diye düşünüyorum.

Tablo aşağıda biraz karışık gözüküyor olabilir. Özetlersek sektör %5 büyürken Doğuş Oto, skoda satışları hariç geçen sene 3. çeyreğe kıyasla %20 büyümüş. Yüzdeleri kenara bırakırsak aylık bazda yaklaşık 1750 adet fazladan araç satmış. Yoklukta güzel rakam :) Sizler bayi olarak kabaca bu oranda daha fazla satıyor olmalısınız.

Bu rakamlara ek olarak bir de satılmayan adetler var. Dist. tarafının araç yok diye bağırmasının sebebi net kar marjını %6,83 den %17,84'e çekmiş olmasından :D

Toptan Satışlar 30 Eylül 2022 30 Eylül 2021 Değişim %
Toplam Pazar Satış Adetleri 529.106 559.865 (5)
DOAŞ Satış Adetleri (*) 61.605 77.264 (20)

süleymann
23-11-2022, 14:38
Model (*4) Donanım Fiyat (*1-2-3-8)
Polo 1.0 80 PS Manuel Impression ₺524,000.00
Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life ₺576,200.00
Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life ₺622,100.00
Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style ₺718,100.00

LİFE dsg dün 599.000 tl idi bugün zam gelmiş

eminkilic61
23-11-2022, 15:44
Şuraya bir kaç yeni S3 fotoları salayım :D

hayrına, motor kapağı ve genleşme kabını güncellemişler :D

207_TR
24-11-2022, 06:23
ÖTV dilim değişikliği açıklandı. 594.000 TL altındaki araçlara etki etti.

Şaşırdık mı:)

fussy
24-11-2022, 06:46
Bir ay önceki fiyatlara geri dönüş gibi o da işte 594 k altı için. Egeaya yarar :d

dj ugurcan
24-11-2022, 07:49
İnsanların gazı alındı. ÖTV matrah değişikliğini bekleyen bir çok müşterim vardı ve takasa araçlarını alacaktım. Şimdi ellerindeki araçların da değerleri düştü.

BARR
24-11-2022, 08:18
Beklentisi olan var mıydı ki :)

eminkilic61
24-11-2022, 10:35
ÖTV dilim değişikliği açıklandı. 594.000 TL altındaki araçlara etki etti.

Şaşırdık mı:)

yani 2-3 arabaya :D

deep
24-11-2022, 20:51
Aksaray Kia bayine uğradık bugün. Kia sportage elegance konfor paket araç olduğunu ve 1.100.000 tl satış fiyatı olduğunu söylediler. İlgilenen var ise ulaşım sağlayabilirler.

fussy
26-11-2022, 10:56
İstanbul da egea cross urban için yardımcı olacak var mıdır? Ya da şu bayide var git bulursun bilgisi de olur :)

hsynylmz
27-11-2022, 00:51
Hyundai satış danışmanı var mı ?

G_TT_I
27-11-2022, 08:13
Arayan varsa clio otm joy ve touch paketler ile mini classic var,
Dm’den bilgi verebilirim.

PiscocuK
27-11-2022, 08:36
Selamlar

Otomatik i20- karoq ve formentor ariyorum

Mivec_4G63
27-11-2022, 15:39
550 bin tl verip 1.2 atmosferik 70 hp araba alan var mı yav cidden

Yakında herkes eskiye dönüş yapacak. 2005 model ve üstü honda alıp zulalamak lazım. :D

Silence45
27-11-2022, 15:52
Selamlar

Skoda Yeni Karoq - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/karoq-nu7)

1 tanesi esenyurtta boşta.

207_TR
27-11-2022, 17:57
Selamlar

Abi geçen gün aradın konuşamadık. Cupra bayiliği bizde Ocakta devreye girecek. Karoq şuan için yok maalesef.

-Günalp-
27-11-2022, 20:57
Merhaba. Otomatik touch bakıyoruz ablam için. Bilgi verebilirmisiniz?

baskan96
27-11-2022, 21:54
Abiler selamlar. Hyundai bayii çalışanı veya tanıdığı olan var mıdır?

CND
28-11-2022, 08:32
Selamlar

Patron çıldırdı :D

PiscocuK
28-11-2022, 08:39
Patron çıldırdı :D
yok abi kuzenler istiyor benlik hiçbirşey yok :)

Skoda Yeni Karoq - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/karoq-nu7)

1 tanesi esenyurtta boşta.
Teşekkürler buna bakacağım inşallah yetişiriz

Abi geçen gün aradın konuşamadık. Cupra bayiliği bizde Ocakta devreye girecek. Karoq şuan için yok maalesef.

Tamamdır teşekkürler

tequila818
28-11-2022, 09:52
Doğuş'ta s3'lerde rezerve et butonu gözüküyor. Bizden birileri alsa da fotoğraflarını paylaşsa buradan. 1- o kadar param olursa, 2-parayı arabaya bağlamak gibi bir hata yapmaya karar verirsem, gerçekten çok kullanmak istediğim bir otomobil.

tequila818
28-11-2022, 10:20
edit: bir önceki sayfada fotoğraflar paylaşılmış. Her ne kadar almayı tercih edeceğim bir renk olmasa da kırmızısı çok güzel duruyor.

Ome_RS
28-11-2022, 11:10
1.0 joy edc 0km kırmızı buz mavi veya mavi olarak arıyorum yardımcı olabilecek var mı?

eminkilic61
28-11-2022, 14:01
Doğuş'ta s3'lerde rezerve et butonu gözüküyor. Bizden birileri alsa da fotoğraflarını paylaşsa buradan. 1- o kadar param olursa, 2-parayı arabaya bağlamak gibi bir hata yapmaya karar verirsem, gerçekten çok kullanmak istediğim bir otomobil.

çok daha az para vererek Golf 7/7.5R veya S3 8V alabilirsiniz :D tasarım ve görünüş hariç aynı

DKB34
28-11-2022, 14:37
1.4 easy paket egea yada 1.4 jump i20 arıyoruz varmı hyundai yada fiat bayisinde çalışan?

220T
28-11-2022, 18:24
Egeaların hepsi yerli üretim mi?Cross'un konforunda HB olana göre fark var mı?

d3n1s
29-11-2022, 08:16
Egeaların hepsi yerli üretim mi?Cross'un konforunda HB olana göre fark var mı?

muhtemelen ikisi de yerli uretim zira ikisinin de camlarini tamcam uretiyor. Cross da HB de kullandim, ikisi arasinda konfor olarak fark gozlemlemedim.

Dreamcupra
29-11-2022, 08:55
1.4 easy paket egea yada 1.4 jump i20 arıyoruz varmı hyundai yada fiat bayisinde çalışan?

1.4 fire easy egea bulmak imkansız iç anadoludaki tüm bayilere şirkete alınacak araç için gitti personeller hiçbirinde yok. Mecbur ilanlardan en ucuz olanlara kapora verdik almak için.

eminkilic61
29-11-2022, 09:53
milletin araba bulamadığı dönemde, hala satılmamış S3'ler var. üstüne para isterken şimdi liste fiyatı diyorlar. tanıdığınız varsa indirim bile alabilirsiniz

BARR
29-11-2022, 09:56
milletin araba bulamadığı dönemde, hala satılmamış S3'ler var. üstüne para isterken şimdi liste fiyatı diyorlar. tanıdığınız varsa indirim bile alabilirsiniz

Alalım mı diyorsun ?

eminkilic61
29-11-2022, 10:04
Alalım mı diyorsun ?

yani şeytan dürtmüyor değil, imkanı olan indirim ihtimaliyle faydalanabilir

CND
29-11-2022, 11:14
S3 lerin şanssızlığı maşallah hepsi dolu araçlar. 13-17 arası satır opsiyonlu araçların tamamı.

Bunun üzerine bir de eski araçla aynı yürür&motor gelince doğal olarak müşteri tepkisi çekti. Ama çok güzel duruyor. Hele içi baya güzel olmuş.

Ancak 8R ile arasında yaklaşık 500-700k fark olacaksa kendi adıma platonik bir aşktan öteye gidemez :D

Erdem K.
29-11-2022, 13:00

Sedan mı var ?
fiyat ne çekiyorlar bilgin var mı ?

tequila818
29-11-2022, 13:12
Sedan mı var ?

Doğuşun sitesinde rezerve et butonu aktif gözüküyor. Sedefli daytona gri ve bir çok opsiyon mevcut. Bu hali ile fiyatı 2.5 milyondan fazla olabilir. Görüşen birisi varsa bilgi verecektir.
Audi S3 Sedan 2.0 Turbo FSI quattro 310 hp S tronic - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/audi-s3-sedan-20-turbo-fsi-quattro-310-hp-s-tronic-08056)

Ome_RS
29-11-2022, 13:19
otv matraha giren araclara aralıkta zam gelecekmiş. bayiler olan araclarını depolarda tutuyor vermiyor en fazla kapar ile ayırtıryormus. acaba ne kadar zam gelir matrah dilimlerini etkiler mi bilgisi olan var mı?

eminkilic61
29-11-2022, 16:42
Sedan mı var ?

gelen araçları birçoğu benzer opsiyonda, 2.6milyon civarı üç-beş aşağı yukarı

207_TR
29-11-2022, 18:48
S3 var bayilerde, 2.5 ortalama fiyat var.

Müşterileri RS3 bekliyor...

G_TT_I
29-11-2022, 20:00
otv matraha giren araclara aralıkta zam gelecekmiş. bayiler olan araclarını depolarda tutuyor vermiyor en fazla kapar ile ayırtıryormus. acaba ne kadar zam gelir matrah dilimlerini etkiler mi bilgisi olan var mı?
Gecen sene bu donemde reklami yapilmadan gelen otv duzenlemeside ayni bu sekilde 1 zam dayanabildi,
Net sekilde aralikta matrah oncesinden daha pahali olacak, sirketlerin mal alma donemi,
Ocak/subat 2023ler olamayacagindan dolayi, ocakta fiyatlar saka yapacak.
Bayilerde hakli olarak tas yememek icin 2022 modelleri ocakta yeni fiyat uzerinden elde arac varken yalandan indirim yaparlar araba azaldikca mecburen akseusar satmaya baslarlar, sonucta bi dunya calisanlari var.

Doğuşun sitesinde rezerve et butonu aktif gözüküyor. Sedefli daytona gri ve bir çok opsiyon mevcut. Bu hali ile fiyatı 2.5 milyondan fazla olabilir. Görüşen birisi varsa bilgi verecektir.
Audi S3 Sedan 2.0 Turbo FSI quattro 310 hp S tronic - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/audi-s3-sedan-20-turbo-fsi-quattro-310-hp-s-tronic-08056)

Maslakta kirmizi sedan icin gittim aksesuarli fiyati bilmedigim icin 2.5 rakam bana manasiz geldi, eski nesil motor vs durumundan dolayi dusunmedim bile,
Zaten tum showroomda masa sandalye saksi bile kalmamis herseyi satmis gibiler sadece s3 duruyodu, bu yoklukta fiyat sormadan arac alan sayisi baya fazla, bu konumda bile neden duruyo dedigimde cevap verdiler,
Golfte 1.9 larda 800 kisi sirada dediler :)

MBuğra
30-11-2022, 03:03
Bir tanıdık için 7 kişilik versiyon 2.0 TDi Kodiaq bakıyoruz. Hazırda olan ya da sipariş kabul edecek bayi var mıdır.

Hazırlarda hep 5 kişilik olanlar mevcut, 7 kişilik olması şart.

eminkilic61
30-11-2022, 08:36
S3 var bayilerde, 2.5 ortalama fiyat var.

Müşterileri RS3 bekliyor...

RS3'ün bence gelişi 4.5-5milyonlar (en optimist halde)
sizin tahmininiz nedir?

eminkilic61
30-11-2022, 08:37
Golfte 1.9 larda 800 kisi sirada dediler :)

sıra bekleyen 800 kişiden 10u araç alır, diğer araçları da sırasızlar alır :D

CND
30-11-2022, 09:14
sıra bekleyen 800 kişiden 10u araç alır, diğer araçları da sırasızlar alır :D

Sırasızların da kendi içinde sıralı olduğu bir liste olabilir :D

Bu arada Şamnu, iki adet rs3 getirmişti sanıyorum. Bu linkteki de belki onlardan biridir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2022-audi-rs-3-400-hp-bang-olufsen-head-up-isitma-1059977673/detay

Bu fiyat seviyesi +/- %10 aralığı çok problemli :D Potaya çok araç giriyor. Karar verene kadar yaşlanır insan...

eminkilic61
30-11-2022, 10:13
Sırasızların da kendi içinde sıralı olduğu bir liste olabilir :D

Bu arada Şamnu, iki adet rs3 getirmişti sanıyorum. Bu linkteki de belki onlardan biridir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2022-audi-rs-3-400-hp-bang-olufsen-head-up-isitma-1059977673/detay

Bu fiyat seviyesi +/- %10 aralığı çok problemli :D Potaya çok araç giriyor. Karar verene kadar yaşlanır insan...

sırasızlarda kesin sıralıdır, doğru :D

m4 rwd giriyorsa konu kapanmıştır :D

AliGizda
30-11-2022, 16:12
Hyundai Bayon bakıyoruz 0 km, var mıdır yardımcı olabilecek kimse?

PiscocuK
30-11-2022, 16:15

Bulursan benimle de paylasirmisin

207_TR
30-11-2022, 21:26
Bir tanıdık için 7 kişilik versiyon 2.0 TDi Kodiaq bakıyoruz. Hazırda olan ya da sipariş kabul edecek bayi var mıdır.

Hazırlarda hep 5 kişilik olanlar mevcut, 7 kişilik olması şart.

Var abi yarın mesajlaşalım

207_TR
30-11-2022, 21:27
Var abi yarın mesajlaşalım

2.0 sorduğunu geç farkettim, yarın soralım bi

R.I.P
30-11-2022, 22:22

Bulursan benimle de paylasirmisin

bugün bir arkadaşla konuşuyorduk ablası için bakıyorlarmış anladığım kadarı ile denizli bayide varmış.

MBuğra
30-11-2022, 22:39
2.0 sorduğunu geç farkettim, yarın soralım bi

Bekliyorum hocam, teşekkürler.

PiscocuK
01-12-2022, 08:44
bugün bir arkadaşla konuşuyorduk ablası için bakıyorlarmış anladığım kadarı ile denizli bayide varmış.

Aradim konustum simdi olmadigini soylediler.

ChuckBartowsKi
01-12-2022, 14:30
Baz model Egea,Clio vbg. bu segmentte otomatik veya düz araçlar arıyoruz. Sıfır KM şirket adına alacağız çevresinde araç olan bayi tanıyan var mı acaba? Teşekkürler.

furkane
01-12-2022, 19:33
Beyler boşuna mal aramayın , galeri filan çok masum kaldı bütün sıkıntı ana bayilerde, kime sorsan 2-3 aydan önce araba yok dio , çoğu bayi kendine yazdı arabaları ocak sonrası +% 20 üzerinden mal bollaşır bi anda araç ortaya çıkar , ticari araçlar dahada beter halde, kur vs çok masum artık üretim nakliye sıkıntısı vs iş uzar gider her saniye zam demek

CND
05-12-2022, 08:02
8R bekleyen veya düşünenler için güzel haber seneye de gelmeye devam edecek.

Ayrıca ön çeker alıp pistte süre kovalamak isteyenler için Gti da gelecek. Sanıyorum geldiği gün 8R ın yaklaşık 400k altına fiyatlanır.

umut01
05-12-2022, 10:22
golf 1.0 dsg gören duyan var mı ?

makif84
05-12-2022, 17:07
golf 1.0 dsg gören duyan var mı ?
Volkswagen Golf 1.0 eTSI 110 PS Life DSG - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-golf-10-etsi-110-ps-life-dsg-d21fc)

eminkilic61
05-12-2022, 22:37
Volkswagen Golf R 2.0 Tsi 320ps R 4m Dsg 2022 MODEL
7.036 KM | DOD (https://dod.com.tr/arac-detay/Volkswagen/Golf%20R/223432625)
Golf 8R arayanlar için Doğuş'tan özel kampanya :D
ya sorun şu, ikinci ele aldığın arabayı sende biliyorsun ki kendi sıfır satış listenden pahalıya satacaksın ve komik duruma düşeceksin :D

Silence45
05-12-2022, 22:44
Volkswagen Yeni Golf 2.0 TSI 320 PS R 4M DSG - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-yeni-golf-20-tsi-320-ps-r-4m-dsg-1dea6)

sıfırı daha uyguna kendi sitesinde mevcut :D

220T
06-12-2022, 16:22
Egea Cross 1.4 gerçekten yok mu,ayak mı yapıyorlar?

-ER-
06-12-2022, 16:40
Bu konu çok hareketli diye kendime yaptığım bi Excel listesini sizlerle paylaşıyorum.

Yıl Sınıf Marka Model Donanım Motor Vites Çekiş Fiyat
2022 C HB FIAT EGEA Cross FWD ₺387.800
2022 B SUV Hyundai Bayon Jump 1.4 MPI 100 PS MT FWD ₺419.791
2022 B Citroen C3 Feel 1.2 PureTech 83 HP 5MT MT FWD ₺432.000
2022 B SEAT Ibiza Style 1.0 Evo 80 HP FWD ₺435.750
2022 B SUV Hyundai Bayon Jump 1.4 MPI 100 PS AT FWD ₺447.347
2022 B HB Skoda Fabia Elite 1.0 TSI 95 PS MT FWD ₺452.568
2022 B Toyota Yaris Vision 1.0 MT FWD ₺459.750
2022 B Opel Corsa Elegance 1.2 75 HP 5MT MT FWD ₺464.900
2022 B Peugeot 208 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 75hp 5MT MT FWD ₺465.500
2022 B SUV Hyundai Bayon Style 1.4 MPI 100 PS AT FWD ₺466.903
2022 B Kia Stonic Cool 1.2L 84 PS Manuel MT FWD ₺469.500
2022 B Volkswagen Polo Impression 1.0 80 PS Manuel MT FWD ₺473.900
2022 B SUV Dacia Duster 2 Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4x2 MT FWD ₺474.000
2022 B SUV Dacia Duster 3 Essential TCe 90 bg MT FWD ₺512.900
2022 B HB Skoda Fabia Elite 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺518.984
2022 B SUV Hyundai Bayon Elite 1.4 MPI 100 PS AT FWD ₺519.562
2022 MPV Toyota Proace City Dream 1.5 D 100 HP MT FWD ₺519.900
2022 MPV Citroen Berlingo Feel Bold 1.5 BlueHDi 100 HP 6MT MT FWD ₺531.000
2022 B SUV Dacia Duster 2 Comfort ECO- G Turbo 100 bg 4x2 MT FWD ₺531.900
2022 B SUV Mazda 2 Power Sense 1.5 SKYACTIV-G 90 PS MT FWD ₺533.761
2022 B Ford Fiesta Style 1.1L Ti-VCT 75PS 5MT MT FWD ₺534.800
2022 B SUV Hyundai Bayon Style DCT 1.0 T-GDI 100 PS AT FWD ₺537.002
2022 B Kia Stonic Cool 1.4L 100 PS Automatic AT FWD ₺545.060
2022 B SUV Dacia Duster 2 Prestige ECO- G Turbo 100 bg 4x2 MT FWD ₺551.000
2022 MPV Peugeot Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 100hp MT FWD ₺551.000
2022 C SW FIAT EGEA Cross Wagon FWD ₺553.500
2022 MPV Dacia Jogger Essential Turbo 110 bg MT FWD ₺555.000
2022 B SUV Dacia Duster 3 Essential ECO- G 100 bg MT FWD ₺555.900
2022 B Volkswagen Polo Life 1.0 TSI 95 PS Manuel MT FWD ₺558.400
2022 B Citroen C3 Feel Bold 1.2 PureTech 110 HP EAT6 AT FWD ₺559.000
2022 B Opel Corsa Edition 1.2 100 HP EAT8 AT FWD ₺561.900
2022 B SEAT Ibiza Style 1.0 EcoTSI 110 HP DSG AT FWD ₺562.000
2022 B Kia Stonic Business 1.4L 100 PS Automatic AT FWD ₺562.000
2022 B Suzuki Swift GL Techno 1.2 MHEV CVT AT FWD ₺562.026
2022 B SUV MG ZS Comfort 1.5 5MT MT FWD ₺563.600
2022 B SUV Dacia Duster 2 Comfort 1.3 Turbo 150 BG 4x4 MT 4WD ₺564.000
2022 B SUV Dacia Duster 3 Expression ECO- G 100 bg MT FWD ₺564.000
2022 MPV Peugeot Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 130hp 6MT MT FWD ₺576.500
2022 MPV Toyota Proace City Dream A/T 1.5 D 100 HP AT FWD ₺577.300
2022 B Citroen C3 Shine Business 1.2 PureTech 110 HP EAT6 AT FWD ₺597.000
2022 B Suzuki Swift GL Techno (Çift Renk) 1.2 MHEV CVT AT FWD ₺601.000
2022 MPV Citroen Berlingo Feel Bold 1.5 BlueHDi 130 HP EAT8 AT FWD ₺603.000
2022 MPV Dacia Jogger Essential ECO-G 100 bg MT FWD ₺603.900
2022 MPV Dacia Jogger Expression Turbo 110 bg MT FWD ₺603.900
2022 B HB Skoda Fabia Premium 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺604.400
2022 B Citroen C3 Shine 1.2 PureTech 110 HP EAT6 AT FWD ₺607.000
2022 C Toyota Corolla Vision 1.5 MT FWD ₺607.050
2022 MPV Dacia Jogger Expression ECO-G 100 bg MT FWD ₺608.900
2022 B Peugeot 208 PRIME SELECTION 1.2 PureTech 100hp EAT8 AT FWD ₺610.000
2022 B Peugeot 208 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 100hp EAT8 AT FWD ₺613.000
2022 B SUV Dacia Duster 2 Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 AT FWD ₺615.000
2022 MPV Citroen Berlingo Shine 1.5 BlueHDi 130 HP EAT8 AT FWD ₺623.000
2022 B Toyota Yaris Dream Multidrive S 1.5 AT FWD ₺623.250
2022 B SUV Opel Crossland Essential 1.2 130 HP 6 MT MT FWD ₺629.900
2022 MPV Toyota Proace City Flame X-Pack A/T 1.5 D 100 HP AT FWD ₺630.800
2022 C Toyota Corolla Vision Multidrive S 1.5 AT FWD ₺633.750
2022 B Opel Corsa Elegance 1.2 100 HP EAT8 AT FWD ₺633.900
2022 MPV Dacia Jogger Extreme Turbo 110 bg MT FWD ₺634.000
2022 B Kia Stonic Elegance 1.4L 100 PS Automatic AT FWD ₺636.000
2022 C Citroen C4 "Feel 1.2 PureTech 6MT
100 HP - 6 İleri Manuel" MT FWD ₺660.000
2022 B SUV Dacia Duster 2 Prestige Plus EDC 1.3 Turbo 150 bg EDC 4x2 AT 4WD ₺660.900
2022 B Toyota Yaris Dream X-Pack Multidrive S 1.5 AT FWD ₺661.500
2022 B SUV Citroen C3 Aircross Feel 1.2 PureTech 130 HP EAT8 AT FWD ₺662.000
2022 B HB Skoda Fabia Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺664.400
2022 B SUV SEAT Arona Style 1.0 EcoTSI 110 HP DSG AT FWD ₺665.000
2022 B SUV Hyundai Kona Style DCT 1.0 T-GDI 120 PS AT FWD ₺669.000
2022 C Toyota Corolla Dream 1.5 MT FWD ₺671.150
2022 B Toyota Yaris Flame Multidrive S 1.5 AT FWD ₺672.100
2022 MPV Peugeot Rifter Rifter ALLURE 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 AT FWD ₺673.500
2022 B Kia Stonic Elegance Konfor 1.0L 100 PS DCT AT FWD ₺675.000
2022 B Kia Stonic Prestige 1.4L 100 PS Automatic AT FWD ₺677.000
2022 B Peugeot 208 ALLURE SELECTION 1.2 PureTech 130hp EAT8 AT FWD ₺679.500
2022 B SUV Opel Crossland Essential 1.2 130 HP EAT6 AT FWD ₺679.900
2022 C Kia Cerato Elegance 1.6L 128 PS AT FWD ₺680.000
2022 C Kia Ceed HB Cool 1.0L 120 PS DCT AT FWD ₺685.000
2022 B SUV Dacia Duster 3 Journey TCe 150 bg EDC AT FWD ₺688.000
2022 C Opel Astra Edition 1.2 130 HP 6MT MT FWD ₺693.900
2022 C Skoda Scala Elite 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺694.900
2022 B SEAT Ibiza FR 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG AT FWD ₺695.000
2022 B SUV Citroen C3 Aircross Feel Bold 1.2 PureTech 130 HP EAT8 AT FWD ₺697.000
2022 C Toyota Corolla Dream Multidrive S 1.5 AT FWD ₺697.850
2022 B Toyota Yaris Flame X-Pack Multidrive S 1.5 AT FWD ₺699.000
2022 B SUV Ford Puma Style 1.0L EcoBoost 95PS 6ileri düz MT FWD ₺699.600
2022 B SUV Volkswagen Taigo Life 1.0 TSI 95 PS Manuel MT FWD ₺706.900
2022 B Opel Corsa Ultimate 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺707.900
2022 MPV Peugeot Rifter GT 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 AT FWD ₺711.000
2022 B SUV SEAT Arona Xperience 1.0 EcoTSI 110 HP DSG AT FWD ₺715.000
2022 C Kia Ceed HB Cool 1.5L 160 PS DCT AT FWD ₺715.000
2022 B SUV Peugeot 2008 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 100hp 6MT MT FWD ₺716.000
2022 B SUV SEAT Arona FR 1.0 EcoTSI 110 HP DSG AT FWD ₺730.000
2022 B SUV Opel Crossland Edition 1.2 130 HP EAT6 AT FWD ₺731.900
2022 B SUV Skoda Kamiq Elite 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺735.900
2022 B Volkswagen Polo Style 1.0 TSI 95 PS DSG AT FWD ₺736.700
2022 C Toyota Corolla Flame Multidrive S 1.5 AT FWD ₺742.150
2022 B SUV Ford EcoSport ST-Line 1.0L EcoBoost 125PS / 6 İleri Otomatik AT FWD ₺742.800
2022 C Toyota Corolla Dream Multidrive S 1.2T AT FWD ₺744.400
2022 B Hyundai İ20 N 1.6 T-GDI 204 PS MT FWD ₺747.000
2022 B Peugeot 208 GT 1.2 PureTech 130hp EAT8 AT FWD ₺748.500
2022 B SUV Toyota Yaris Cross Dream Multidrive S 1.5 AT FWD ₺752.500
2022 B SUV Ford Puma Style 1.0L EcoBoost 125PS 7ileri Oto AT FWD ₺756.200
2022 C Ford Focus Trend X / Hatchback 1.5L Ti-VCT 123PS / 6 İleri Manuel MT FWD ₺756.300
2022 B SUV Citroen C3 Aircross Shine 1.2 PureTech 130 HP EAT8 AT FWD ₺759.000
2022 C SEAT Leon Style 1.0 eTSI 110 HP DSG AT FWD ₺760.000
2022 B SUV Volkswagen T-Cross Life 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺764.500
2022 B SUV MG ZS Luxury 1.0T 6AT AT FWD ₺769.000
2022 C Skoda Scala Premium 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺769.400
2022 B SUV Toyota Yaris Cross Dream X-Pack Multidrive S 1.5 AT FWD ₺770.000
2022 B Ford Fiesta Titanium 1.0L mHEV EcoBoost 125PS 7 ileri Oto AT FWD ₺774.600
2022 C Citroen C4 Feel Bold 1.2 PureTech 130 HP EAT8 AT FWD ₺781.000
2022 C Toyota Corolla Dream X-Pack Multidrive S 1.2T AT FWD ₺781.600
2022 C Toyota Corolla Flame X-Pack Multidrive S 1.5 AT FWD ₺783.400
2022 B SUV Skoda Kamiq Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺784.900
2022 C Toyota Corolla Flame Multidrive S 1.2T AT FWD ₺789.650
2022 C Kia Cerato Prestige 1.6L 128 PS AT FWD ₺790.000
2022 B SUV Peugeot 2008 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 130hp EAT8 AT FWD ₺797.000
2022 C Ford Focus Trend X / Hatchback 1.5L Ti-VCT 123PS / 6 İleri Otomatik AT FWD ₺798.300
2022 C Volkswagen Golf Life 1.0 eTSI 110 PS DSG AT FWD ₺801.900
2022 B SUV Toyota Yaris Cross Flame X-Pack Multidrive S 1.5 AT FWD ₺802.400
2022 B SUV Opel Crossland Elegance 1.2 130 HP EAT6 AT FWD ₺802.900
2022 B SUV Volkswagen Taigo Life 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺805.400
2022 B SUV MG ZS Luxury Plus 1.0 AT AT FWD ₺809.000
2022 C Peugeot 308 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 130hp EAT8 AT FWD ₺810.000
2022 C Skoda Octavia Elite 1.0 TSI e-Tec 110 PS DSG AT FWD ₺819.900
2022 C Skoda Scala Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺819.900
2022 B SUV Skoda Kamiq Premium 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺820.400
2022 B SUV FIAT 500 X Cross Plus FWD ₺820.900
2022 C Opel Astra Edition 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺823.900
2022 B SUV Peugeot 2008 ACTIVE 1.2 PureTech 130hp Sky Pack EAT8 AT FWD ₺828.500
2022 B SUV Volkswagen T-Cross Style 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺830.300
2022 C Citroen C4 Shine 1.2 PureTech 130 HP EAT8 AT FWD ₺831.000
2022 C Kia Ceed SW Prestige 1.5L 160 PS DCT AT FWD ₺835.000
2022 B SUV FIAT 500 X Soft Top FWD ₺845.900
2022 C Toyota Corolla Passion X-Pack Multidrive S 1.5 AT FWD ₺847.550
2022 C Toyota Corolla Flame X-Pack Multidrive S 1.2T AT FWD ₺848.700
2022 C SUV Kia XCeed Elegance 1.5L 160 PS DCT AT FWD ₺850.000
2022 C SUV Toyota C-HR 1.8 Hybrid 4x2 Flame e-CVT AT FWD ₺853.550
2022 C SEAT Leon FR 1.5 eTSI ACT 150 HP DSG AT FWD ₺860.000
2022 B SUV Skoda Kamiq Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺864.400
2022 C Citroen C4 Shine Bold 1.2 PureTech 130 HP EAT8 AT FWD ₺865.000
2022 C Kia Ceed SW Prestige 1.5L 160 PS DCT AT FWD ₺865.000
2022 C SUV Toyota Corolla Cross Flame e-CVT 1.8 Hybrid AT FWD ₺868.400
2022 C Peugeot 308 ALLURE 1.2 PureTech 130hp EAT8 AT FWD ₺868.500
2022 B SUV Opel Mokka Elegance 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺870.900
2022 B SUV Peugeot 2008 ALLURE 1.2 PureTech 130hp EAT8 AT FWD ₺871.000
2022 C Skoda Octavia Elite 1.5 TSI ACT e-Tec 150 PS DSG AT FWD ₺871.900
2022 S Mazda MX-5 Power Sense SVP 1.5 SKYACTIV-G 132 PS MT RWD ₺881.310
2022 B SUV Opel Mokka GS Line 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺882.900
2022 C SUV Volkswagen T-Roc Life 1.5 TSI 150 PS DSG AT FWD ₺884.300
2022 C SUV Subaru XV Xtreme 1.6L AT 4WD ₺889.499
2022 C SUV MG HS Comfort 1.5T-GDI AT FWD ₺890.000
2022 S Mazda MX-5 100.Yıl 1.5 SKYACTIV-G 132 PS MT RWD ₺891.250
2022 C SUV SsangYong Korando Limited 1.5 Turbo AT FWD ₺895.000
2022 C Opel Astra Elegance 1.2 130 HP AT FWD ₺895.900
2022 B SUV Ford Puma ST-Line 1.0L EcoBoost 155PS 7ileri Oto AT FWD ₺898.000
2022 C SUV Toyota Corolla Cross Flame X-Pack e-CVT 1.8 Hybrid AT FWD ₺899.600
2022 C Volkswagen Golf Style 1.0 eTSI 110 PS DSG AT FWD ₺904.400
2022 B SUV Opel Mokka GS 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺904.900
2022 B SUV Volkswagen Taigo Style 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺907.000
2022 S Mazda MX-5 Power Sense - NAPA DERİ 1.5 SKYACTIV-G 132 PS MT RWD ₺909.890
2022 C SUV Kia XCeed Prestige 1.5L 160 PS DCT AT FWD ₺910.000
2022 C Audi A3 Sportback Advanced S tronic 30 Turbo FSI 110 hp AT FWD ₺913.957
2022 C Skoda Octavia Premium 1.0 TSI e-Tec 110 PS DSG AT FWD ₺917.900
2022 S Mazda MX-5 Power 1.5 SKYACTIV-G 132 PS MT RWD ₺920.100
2022 C SUV Toyota C-HR 1.8 Hybrid 4x2 Passion e-CVT AT FWD ₺930.950
2022 C SUV Ford Kuga Style 1.5L EcoBoost 120PS 6ileri MT MT FWD ₺937.800
2022 C SUV Kia XCeed Prestige Mild Hybrid 1.5L 160 PS DCT AT FWD ₺940.000
2022 C Ford Focus Titanium / Hatchback 1.0L mHEV EcoBoost 125PS / 7 İleri Otomatik AT FWD ₺940.700
2022 C Ford Focus Active / Hatchback 1.0L mHEV EcoBoost 125PS / 7 İleri Otomatik AT FWD ₺940.700
2022 C Volkswagen Golf R-Line 1.0 eTSI 110 PS DSG AT FWD ₺942.000
2022 C SUV Toyota C-HR 1.8 Hybrid 4x2 Passion e-CVT Siyah Tavan AT FWD ₺942.500
2022 B SUV Volkswagen Taigo R-Line 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺946.400
2022 C Ford Focus ST-Line / Hatchback 1.0L mHEV EcoBoost 125PS / 7 İleri Otomatik AT FWD ₺947.700
2022 C Opel Astra GS Line 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺947.900
2022 C SUV Ford Kuga Style 1.5L EcoBoost 182PS 8ileri AT AT FWD ₺954.100
2022 C Audi A3 Sportback Advanced S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺956.385
2022 C Peugeot 308 GT 1.2 PureTech 130hp EAT8 AT FWD ₺957.500
2022 C Volkswagen Golf Style 1.5 eTSI 150 PS DSG AT FWD ₺962.800
2022 C SUV Opel Grandland Edition 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺962.900
2022 C SUV Toyota Corolla Cross Passion e-CVT 1.8 Hybrid AT FWD ₺964.100
2022 B SUV Opel Mokka Ultimate 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺965.900
2022 B SUV Volkswagen Taigo Style 1.5 TSI 150 PS DSG AT FWD ₺966.400
2022 C SUV Hyundai Tucson Prime Plus DCT 1.6 T-GDI 180 PS AT FWD ₺968.000
2022 C SUV Volkswagen T-Roc Style 1.5 TSI 150 PS DSG AT FWD ₺969.800
2022 C Skoda Octavia Premium 1.5 TSI ACT e-Tec 150 PS DSG AT FWD ₺969.900
2022 C SUV SEAT Ateca Xperience 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG AT FWD ₺970.000
2022 S Mazda MX-5 RF Power Sense 1.5 SKYACTIV-G 132 PS MT RWD ₺974.410
2022 C Opel Astra GS 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺978.900
2022 C SUV Subaru XV Xclusive 1.6L AT 4WD ₺979.846
2022 C SUV Skoda Karoq Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺979.900
2022 C SUV MG HS Luxury 1.5T-GDI AT FWD ₺980.000
2022 C Audi A3 Sportback S line S tronic 30 Turbo FSI 110 hp AT FWD ₺980.863
2022 B SUV Peugeot 2008 GT 1.2 PureTech 130hp EAT8 AT FWD ₺981.500
2022 S Mazda MX-5 RF Power Sense Terracato 1.5 SKYACTIV-G 132 PS MT RWD ₺984.690
2022 C SUV SEAT Ateca FR 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG AT FWD ₺990.000
2022 C SUV Toyota C-HR 1.8 Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT AT FWD ₺991.550
2022 D Skoda Superb Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺994.900
2022 D SUV Kia Sportage Cool 1.6L 150 PS DCT AT FWD ₺1.000.000
2022 C SUV Toyota C-HR 1.8 Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT Siyah Tavan AT FWD ₺1.003.200
2022 C SUV SsangYong Korando Platinum 1.5 Turbo AT FWD ₺1.005.000
2022 C Audi A3 Sedan Advanced S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺1.010.334
2022 B SUV Suzuki Jimny GLX (Tek renk) 1.5 Allgrip 4AT AT 4WD ₺1.014.000
2022 C SUV Toyota C-HR 1.8 Hybrid 4x2 Passion X-Pack e-CVT Siyah Tavan ve JBL AT FWD ₺1.018.550
2022 S Mazda MX-5 RF Power Sense Beyaz Deri 2.0 SKYACTIV-G 160 PS MT RWD ₺1.020.050
2022 B SUV Suzuki Jimny GLX (Çift renk) 1.5 Allgrip 4AT AT 4WD ₺1.022.000
2022 C Audi A3 Sportback S line S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺1.023.503
2022 C Volkswagen Golf R-Line 1.5 eTSI 150 PS DSG AT FWD ₺1.028.700
2022 C SUV Opel Grandland Elegance 1.2 130 HP EAT8 AT FWD ₺1.028.900
2022 B SUV Volkswagen Taigo R-Line 1.5 TSI 150 PS DSG AT FWD ₺1.034.000
2022 C SUV Toyota Corolla Cross Passion X-Pack e-CVT 1.8 Hybrid AT FWD ₺1.034.800
2022 C SUV Volkswagen Tiguan Life 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.048.200
2022 D Volkswagen Passat Variant Business 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.051.600
2022 C SUV Ford Kuga Titanium 1.5L EcoBoost 182PS / 8 İleri Otomatik AT FWD ₺1.054.500
2022 C SUV Volkswagen T-Roc R-Line 1.5 TSI 150 PS DSG AT FWD ₺1.060.500
2022 B SUV Audi Q2 Advanced S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺1.069.806
2022 D Skoda Superb Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.074.900
2022 C Audi A3 Sedan S line S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺1.077.453
2022 D SUV Skoda Kodiaq Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.090.010
2022 C SUV Peugeot 3008 ALLURE 1.6 PureTech 180hp EAT8 AT FWD ₺1.091.500
2022 B Volkswagen Polo Life 1.0 TSI 95 PS DSG AT FWD ₺638.200
2022 B SUV Dacia Duster 3 Essential TCe 150 bg EDC AT FWD ₺640.000
2022 D SUV Kia Sportage Elegance Konfor 1.6L 150 PS DCT AT FWD ₺1.110.000
2022 B Suzuki Swift GLX Premium 1.2 MHEV CVT AT FWD ₺645.000
2022 B SUV Dacia Duster 3 Essential TCe 150 bg 4x4 MT 4WD ₺645.900
2022 B SUV Audi Q2 S line S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺1.115.685
2022 MPV Dacia Jogger Extreme ECO-G 100 bg MT FWD ₺649.000
2022 B Suzuki Swift GLX Premium (Çift Renk) 1.2 MHEV CVT AT FWD ₺651.000
2022 B SUV Volkswagen T-Cross Life 1.0 TSI 110 PS Manuel MT FWD ₺652.600
2022 B SUV Ford EcoSport Style 1.0L EcoBoost 125PS / 6 İleri Otomatik AT FWD ₺655.300
2022 MPV Citroen Berlingo Shine Bold 1.5 BlueHDi 130 HP EAT8 AT FWD ₺658.000
2022 C Volkswagen Golf Impression 1.0 TSI 110 PS Manuel MT FWD ₺658.100
2022 C Skoda Octavia Combi Sportline 1.5 TSI ACT e-Tec 150 PS DSG AT FWD ₺1.124.900
2022 C Skoda Octavia Sportline 1.5 TSI ACT e-Tec 150 PS DSG AT FWD ₺1.124.900
2022 MPV Toyota Proace City Passion X-Pack A/T 1.5 D 100 HP AT FWD ₺659.300
2022 C Skoda Scala Comfort 1.0 TSI 110 PS DSG AT FWD ₺659.900
2022 C DS Automobiles DS 4 Trocadero BlueHDi 130 AT FWD ₺1.131.000
2022 C DS Automobiles DS 4 Performance Line BlueHDi 130 AT FWD ₺1.132.100
2022 C SUV Skoda Karoq Prestige 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.159.900
2022 C SUV Ford Kuga ST-Line 1.5L EcoBoost 182PS 8ileri AT1.5L EcoBoost 1.5L EcoBoost 182PS / 8 İleri Otomatik AT FWD ₺1.161.700
2022 C Skoda Octavia Combi Scout 1.5 TSI ACT e-Tec 150 PS DSG AT FWD ₺1.164.900
2022 D SUV SEAT Tarraco Xcellence 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG AT FWD ₺1.170.000
2022 C SUV Hyundai Tucson N-Line DCT 1.6 T-GDI 180 PS AT 4WD ₺1.173.000
2022 C SUV Skoda Karoq Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.179.900
2022 C SUV CUPRA Formentor 1.5 TSI 150 HP DSG AT FWD ₺1.180.000
2022 D SUV SEAT Tarraco Xperience 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG AT FWD ₺1.190.000
2022 C SUV Kia Niro Prestige Hibrit 1.6L 141 PS DCT AT FWD ₺1.210.000
2022 D SUV Skoda Kodiaq Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.210.010
2022 C SUV Volkswagen Tiguan Elegance 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.227.500
2022 D Skoda Superb Prestige 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.229.900
2022 D Skoda Superb Combi Prestige 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.229.900
2022 D SUV SEAT Tarraco FR 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG AT FWD ₺1.230.000
2022 D Peugeot 508 GT 1.6 PureTech 225hp EAT8 AT FWD ₺1.231.000
2022 C SUV Ford Kuga ST-Line Black Package 1.5L EcoBoost 182PS / 8 İleri Otomatik AT FWD ₺1.241.000
2022 C SUV Peugeot 3008 GT 1.6 PureTech 180hp EAT8 AT FWD ₺1.266.500
2022 D Volkswagen Passat Variant Elegance 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.282.500
2022 D Opel Insignia Exclusive 1.5 122 HP Dizel EAT8 AT FWD ₺1.297.900
2022 C SUV Volkswagen Tiguan R-Line 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.309.100
2022 D SUV Kia Sportage Prestige 1.6L 150 PS DCT AT FWD ₺1.310.000
2022 C SUV Audi Q3 Advanced S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺1.325.324
2022 C SUV Alfa Romeo Tonale Sprint 1.6 Diesel 130hp DCT AT FWD ₺1.330.300
2022 D Skoda Superb Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.334.900
2022 D Skoda Superb Combi Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.334.900
2022 C SUV Peugeot 5008 GT 1.6 PureTech 180hp EAT8 AT FWD ₺1.355.000
2022 C SUV Hyundai Tucson Elite Plus Hibrit 1.6 T-GDI HEV 23 PS 4x4 AT 4WD ₺1.369.000
2022 C SUV Audi Q3 S line S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺1.369.715
2022 D Skoda Superb L&K Crystal 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.424.900
2022 D SUV Skoda Kodiaq Prestige 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.425.010
2022 C SUV Mazda CX Power Sense 4x4 2.0 SKYACTIV-G 165 PS MT 4WD ₺1.429.070
2022 C SUV Audi Q3 Sportback S line S tronic 35 Turbo FSI 150 hp AT FWD ₺1.431.099
2022 D Skoda Superb Combi Scout 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.434.900
2022 C SUV DS Automobiles DS 7 Crossback Performance Line PureTech 225 AT FWD ₺1.438.200
2022 C SUV Mazda CX Power Sense Plus 4x4 2.0 SKYACTIV-G 165 PS AT 4WD ₺1.450.030
2022 D SUV Skoda Kodiaq Sportline 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.455.010
2022 C SUV Mazda CX Power Sense 2.0 SKY-G 4x4 AT 100.Yıl AT 4WD ₺1.461.250
2022 C SUV DS Automobiles DS 7 Crossback Rivolli PureTech 225 AT FWD ₺1.471.700
2022 D SUV Kia Sportage Prestige Smart Hibrit 1.6L 230 PS Automatic AT FWD ₺1.480.000
2022 C SUV Alfa Romeo Tonale Veloce 1.5 VGT 160hp Hybrid TCT AT FWD ₺1.480.300
2022 C SUV Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale 1.5 VGT 160hp Hybrid TCT AT FWD ₺1.480.300
2022 C SUV DS Automobiles DS 7 Crossback Opera PureTech 225 AT FWD ₺1.525.300
2022 C SUV Kia Niro EV Prestige 204 PS Automatic AT FWD ₺1.550.000
2022 D SUV Skoda Kodiaq L&K Crystal 1.5 TSI ACT 150 PS DSG AT FWD ₺1.595.010
2022 C SUV Subaru Forester Xtra e-BOXER AT 4WD ₺1.632.623
2022 B SUV Hyundai IONIQ 5 Progressive 125 kW 4x2 125 kW AT FWD ₺1.654.000
2022 E DS Automobiles DS 9 Rivoli PureTech 225 AT FWD ₺1.736.300
2022 C SUV Subaru Forester Xclusive e-BOXER AT 4WD ₺1.772.217
2022 C SUV Subaru Forester Xclusive Black e-BOXER AT 4WD ₺1.772.217
2022 E DS Automobiles DS 9 Rivoli + PureTech 225 AT FWD ₺1.788.700
2022 C SUV Volkswagen Tiguan Elegance 2.0 TDI SCR 200 PS DSG AT FWD ₺1.842.200
2022 C Skoda Octavia RS 2.0 TDI SCR 200 PS DSG 4x4 AT 4WD ₺1.869.900
2022 C CUPRA Leon 2.0 TSI 300 HP DSG AT FWD ₺1.875.000
2022 E DS Automobiles DS 9 Opera PureTech 225 AT FWD ₺1.916.700
2022 C Skoda Octavia Combi RS 2.0 TDI SCR 200 PS DSG 4x4 AT 4WD ₺1.919.900
2022 C SUV Volkswagen Tiguan R-Line 2.0 TDI SCR 200 PS DSG AT FWD ₺1.972.500
2022 C SUV CUPRA Formentor VZ 2.0 TSI 310 HP DSG 4Drive AT 4WD ₺1.975.000
2022 B SUV Hyundai IONIQ 5 Progressive 225 kW 4x4 225 kW AT 4WD ₺1.990.000
2022 D SUV Kia Sorento Prestige 1.6L 230 PS 4x4 Automatic AT 4WD ₺1.990.000
2022 C Volkswagen Golf R 2.0 TSI 320 PS R 4M DSG AT 4WD ₺2.008.400
2022 D Skoda Superb L&K Crystal 2.0 TDI SCR 200 PS DSG 4x4 AT 4WD ₺2.019.900
2022 C SUV DS Automobiles DS 7 Crossback Rivoli E-TENSE 4x4 300 AT 4WD ₺2.038.400
2022 D SUV Kia Sorento Prestige Smart Hibrit 1.6L 230 PS 4x4 Automatic AT 4WD ₺2.040.000
2022 D Skoda Superb L&K Crystal 2.0 TSI ACT 280 PS DSG 4x4 AT 4WD ₺2.069.900
2022 D Volkswagen Passat Alltrack 2.0 TDI 200 PS SCR 4M DSG AT 4WD ₺2.073.700
2022 C Audi S3 Sportback Quattro 2.0 Turbo FSI quattro 310 hp AT 4WD ₺2.079.679
2022 C SUV DS Automobiles DS 7 Crossback Opera E-TENSE 4x4 300 AT 4WD ₺2.091.500
2022 D Sedan Alfa Romeo Giulia Sprint 2.0 200hp Sprint RWD Benzinli AT AT RWD ₺2.109.950
2022 C SUV CUPRA Ateca 2.0 TSI 300 HP DSG 4Drive AT 4wd ₺2.125.000
2022 C SUV Kia EV6 Prestige Long Range 325 PS 4x4 AT 4WD ₺2.130.000
2022 C Audi S3 Sedan Quattro 2.0 Turbo FSI quattro 310 hp S tronic AT 4WD ₺2.150.774
2022 D SUV Skoda Kodiaq Sportline 2.0 TDI SCR 200 PS DSG 4x4 AT 4WD ₺2.170.010
2022 D Sedan Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 280hp Veloce AWD Benzinli AT AT RWD ₺2.264.950
2022 D SUV Alfa Romeo Stelvio Sprint 2.0 200hp Sprint AWD Benzinli AT AT 4WD ₺2.269.950
2022 C SUV Kia EV6 GT-Line Long Range 325 PS 4x4 AT 4WD ₺2.280.000
2022 D SUV Skoda Kodiaq L&K Crystal 2.0 TDI SCR 200 PS DSG 4x4 AT 4WD ₺2.320.010
2022 D Sedan Alfa Romeo Giulia Lusso 2.0 280hp Lusso AWD Benzinli AT AT RWD ₺2.384.950
2022 D SUV Skoda Kodiaq RS 2.0 TSI 245 PS DSG 4x4 AT 4WD ₺2.410.010
2022 D SUV Alfa Romeo Stelvio Veloce 2.0 280hp Veloce AWD Benzinli AT AT 4WD ₺2.464.950
2022 C SUV Kia EV6 GT 585 PS 4x4 AT 4WD ₺2.580.000
2022 D SUV Alfa Romeo Stelvio Lusso 2.0 280hp Lusso AWD Benzinli AT AT 4WD ₺2.604.950

CND
07-12-2022, 08:28
Volkswagen Yeni Golf 2.0 TSI 320 PS R 4M DSG - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-yeni-golf-20-tsi-320-ps-r-4m-dsg-1dea6)

sıfırı daha uyguna kendi sitesinde mevcut :D

Aslında söylemek istediğinizi anlıyorum, model fark etmeksizin tüm sektörün kanayan yarası. Ancak %150 ötv ile renk ve panoramik tavan opsiyonları bile dünya para oluyor.

Mesela geri görüş kamerasız aşağıdaki linkte donanımı gözüken mavi 8R şuan 2.099.721 TRY faturalanıyor. Siyah ın opsiyon değeri biraz daha düşük. Beyaz bedava :D

İlandaki araçta liste fiyatına ek siyah tasarım paketi var. Belki görmediğimiz farklı opsiyonlar ile birlikte rakam daha da yükselir.

Son olarak bu araç konsinye. Doğal olarak fiyatını sahibi belirliyor, dod üzerine komisyon ekliyor. Diğer tali bayilerin yaptığı gibi kendisi veya bir iştiraki üzerine fatura edip sonrasında tezgahın altından çıkartmıyor yani :D

Ssamet
07-12-2022, 11:13
1 Ocakta arkadaşıma Ötv muafiyetli araç alacağız.Özellikle baktığımız arabalar;

Tucson T-gdi Prime Plus
Tucson Crdi Prime

T-roc Style ya da Rline (R line limite girmiyor ama yardımcı olunur mu bilmiyorum)

Bunlar için bir yardımı olan olur mu aramızda :)
207_TR Hocam T-roc için ne diyorsunuz Ocak ayında araç bulma ihtimalimiz olur mu?Kapora vermemiz gerekir mi?Senin düşüncen nedir hocam :)

umut01
07-12-2022, 16:25
Volkswagen Golf 1.0 eTSI 110 PS Life DSG - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-golf-10-etsi-110-ps-life-dsg-d21fc)

Opsiyonlu yazmışlar, buradan daha fazla verene veririz diye mi anlamak lazım?
Eskinin tam tersi, araç liste fiyatından indirimli günler tarihe mi karıştı?

prodorian
07-12-2022, 16:46
Vallaha ben kia xceed prestige aldım hem donanım hemde fiyat olarak çok iyi
yarın teslim alacağım paylaşırım tüm tecrübelerimi

AşkınS.
07-12-2022, 18:18
Hyundai bayisinde araç var mıdır ? Tanıdığı olan vs

İ20 ya da bayon varda almak istiyorum

CND
10-12-2022, 13:25
Volkswagen Golf R 2.0 Tsi 320ps R 4m Dsg 2022 MODEL
7.036 KM | DOD (https://dod.com.tr/arac-detay/Volkswagen/Golf%20R/223432625)
Golf 8R arayanlar için Doğuş'tan özel kampanya :D
ya sorun şu, ikinci ele aldığın arabayı sende biliyorsun ki kendi sıfır satış listenden pahalıya satacaksın ve komik duruma düşeceksin :D

Dikkatini çekti mi bilmem ama tavan yok ilandaki arabada. Üstüne bir de akrapovic ile -7kg daha yaptın mı tam pist spec :hihih:

Alpii
11-12-2022, 01:12
Herkese merhaba,

1.5 EcoTsi FR İbiza arıyoruz ama bayiler yok çekiyor. Yakında da gelmeyecek demişler arkadaşa İstanbulda bir bayii. yakın zamanda gruplarda 1-2 arkadaşın 0 aldığını duyduk. Aramızda bilgi verebilecek var mı?

mehmet6r
11-12-2022, 10:48
Herkese merhaba,

1.5 EcoTsi FR İbiza arıyoruz ama bayiler yok çekiyor. Yakında da gelmeyecek demişler arkadaşa İstanbulda bir bayii. yakın zamanda gruplarda 1-2 arkadaşın 0 aldığını duyduk. Aramızda bilgi verebilecek var mı?

Altur’a uğramanızı tavsiye ederim. Telefon ile aramayın yok çekiyorlar. 10 gün evvel isim yazdırmıştık hafta içi dönüş yaptılar.

207_TR
11-12-2022, 17:46
Herkese merhaba,

Bana özel mesaj atarsan yarın soralım abi, magnetit gri vardı 1 tane

Alpii
11-12-2022, 20:27
Altur’a uğramanızı tavsiye ederim. Telefon ile aramayın yok çekiyorlar. 10 gün evvel isim yazdırmıştık hafta içi dönüş yaptılar.
Sağolun hocam, ben ileteyim arkadaşa bu bilgiyi.

Bana özel mesaj atarsan yarın soralım abi, magnetit gri vardı 1 tane
DM'den dönüş yaptım abi, sağolasın

By_Carizma
11-12-2022, 20:53
honda hrv hybrit için bütün bayileri dolaştık hepsi yok çekiyor var mıdır bilgisi olan yada Honda da satış danışmanı olan ?

eminkilic61
12-12-2022, 08:30
Dikkatini çekti mi bilmem ama tavan yok ilandaki arabada. Üstüne bir de akrapovic ile -7kg daha yaptın mı tam pist spec :hihih:

hiç dikkat etmemişim abi :D
tavansız gelen olması ilginç, ilk gelen partinin en ucuz arabasıdır, giriş rakamı da 1.5-16 belki vardır o zaman :D

eminkilic61
12-12-2022, 09:05
Herkese merhaba,

yeni gelen partiden alan galeriler var, her zamanki gibi

Silence45
12-12-2022, 10:27
tavansız gelen olması ilginç, ilk gelen partinin en ucuz arabasıdır, giriş rakamı da 1.5-16 belki vardır o zaman :D

ilk gelen araçların tavanlısı bile 1.560 civarlarına geldi, o araba daha da uygundur :) 1.4 gibi olan gerçek liste fiyatlı olabilir.

pirasa
12-12-2022, 10:57
Allahını seven üstüme egea cross bayon falan atsın bu nedir arkadaş. parasıyla araba yok sahibinden de sıfırları 50bin üstüne yazıp koymuşlar. 1milyonluk arabada 50bin aranmaz tamamda 400binlik araca 50bin extra istemek nedir.

berkaym
12-12-2022, 12:53
t-roc veya taigo var mı sıfır bayilerde

AliGizda
12-12-2022, 13:19
t-roc veya taigo var mı sıfır bayilerde

Doğuş sitesinde 3 tane Taigo var görünüyor.

Volkswagen Taigo 1.0 TSI 110 PS Life DSG - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-taigo-10-tsi-110-ps-life-dsg-1b314)
Volkswagen Taigo 1.0 TSI 110 PS Life DSG - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-taigo-10-tsi-110-ps-life-dsg-75300)
Volkswagen Taigo 1.0 TSI 110 PS Style DSG - 2022 Fiyat Listesi | Doğuş Oto (https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-taigo-10-tsi-110-ps-style-dsg-736c0)

CND
12-12-2022, 15:39

İlk lot tavansızı 1,5 in başlarında olmalı max fiyatı.

O lot çok ayarsız :D Gırtlak dolu gelip 1,7-1,8 fiyatlısı da vardı böyle tavan bile olmayan boşun boşu da :D

eminkilic61
12-12-2022, 15:53
İlk lot tavansızı 1,5 in başlarında olmalı max fiyatı.

O lot çok ayarsız :D Gırtlak dolu gelip 1,7-1,8 fiyatlısı da vardı böyle tavan bile olmayan boşun boşu da :D

o gelenlerden akrapoviç'liyi almadığıma pişmanım :D
muhtemelen TR'de tek fabrika çıkışlı akrapoviçli :D

CND
12-12-2022, 16:16
o gelenlerden akrapoviç'liyi almadığıma pişmanım :D
muhtemelen TR'de tek fabrika çıkışlı akrapoviçli :D

Fabrikasyon akrapoviçin sesi uzaktan güzel. Sanmıyorum ki %150 ötv * %18kdv ile de aynı güzellikte gelsin :D

Mis gibi yp tarafından çözmek en mantıklısı.

fussy
12-12-2022, 16:21
Allahını seven üstüme egea cross bayon falan atsın bu nedir arkadaş. parasıyla araba yok sahibinden de sıfırları 50bin üstüne yazıp koymuşlar. 1milyonluk arabada 50bin aranmaz tamamda 400binlik araca 50bin extra istemek nedir.

Tofaşta yönetici olarak çalışan arkadaşıma yok çekmişler :) cross yok gerçekten ilanlarda dediğin gibi +50 k

kalipson
12-12-2022, 16:25
Fabrikasyon akrapoviçin sesi uzaktan güzel. Sanmıyorum ki %150 ötv * %18kdv ile de aynı güzellikte gelsin :D

Mis gibi yp tarafından çözmek en mantıklısı.

Akrapovic.in TR Distribütörü neresiydi?

eminkilic61
12-12-2022, 16:26
Akrapovic.in TR Distribütörü neresiydi?

golf R için Doğuş :D

kalipson
12-12-2022, 16:32
golf R için Doğuş :D

Doğuş öpebilir. Bize daha çok platonik yaklaşım lazım :D

CND
12-12-2022, 16:47

80-90k civarında yp fiyatı sanırım. Montaj var mı yok mu bilmiyorum. Dönemsel yp iskonto kampanyasına denk getirmek lazım gibi :D

eminkilic61
12-12-2022, 16:50

akrapoviçi doğuş'un yedek parçasından alırsanız en son 70bin tl gibi bir şeydi
ve size tüv belgesi gibi bir şey veriyorlar diye biliyorum (hem çevirme hem muayenede sorun yaşamayın diye)

ayrıca akrapovic'in mağazasından bile bu ürünü alamıyorsunuz. ya ikinci el düşesecek ya da yetkili satıcı getirecek (bu iş 7.5R için böyleydi, 8R'ım olursa bunu da yorumlarım :D )

207_TR
12-12-2022, 20:22
94.000 TL di son fiyat...

Grimlord
12-12-2022, 20:28
Sıfır km hyundai i10 ya da i20 bulma ihtimali var mıdır? Bilen duyan?

G.U.Z.
12-12-2022, 20:58
Tofaşta yönetici olarak çalışan arkadaşıma yok çekmişler :) cross yok gerçekten ilanlarda dediğin gibi +50 k
Ankara otonomiye böyle 2 tır(16arac) indirmiş galerici..

https://imgyukle.com/i/JiyJHR

G.U.Z.
12-12-2022, 21:00
https://imgyukle.com/f/2022/12/12/JiyJHR.jpeg

mervan
13-12-2022, 08:22
Sıfır km hyundai i10 ya da i20 bulma ihtimali var mıdır? Bilen duyan?

Hafta sonu İzmir'de dolaştım yok maalesef

pirasa
13-12-2022, 08:28
Ankara otonomiye böyle 2 tır(16arac) indirmiş galerici..

https://imgyukle.com/i/JiyJHR

reis galerici indirir. kim bilir satıştaki adamı sarı tutkuya mı götürdü. bizim gibi eli kucağında gelen sefillere bıyık altından gülerek "tabi beyfendi biz sizi arayacağız" diyecek

eminkilic61
13-12-2022, 08:35
80-90k civarında yp fiyatı sanırım. Montaj var mı yok mu bilmiyorum. Dönemsel yp iskonto kampanyasına denk getirmek lazım gibi :D

montaj yaptıranların hepsi yetkili serviste yaptırdı diye biliyorum, sonuçta şasi kodunuza çıkan parça

güzel zam yemiş yada baktı ki satacak kar marjını artırmıştır :D

CND
13-12-2022, 09:03
montaj yaptıranların hepsi yetkili serviste yaptırdı diye biliyorum, sonuçta şasi kodunuza çıkan parça

Saçma sapan garanti problemleri yaşamaktansa en akılcı yol işi servis içerisinde çözüp, tüv evraklarını da onlara yaptırıp yola devam etmek. Acaba almanya yp fiyatı ne civarda. Onu çok merak ediyorum...

207_TR

Kolayda parça kodu var mı ? Belki yakın coğrafyalardan sordurma şansımız olur :)

Sti_Ozan
13-12-2022, 09:50

Abi bu komple sistem mi yoksa sadece son susturucu mu?

berkaym
13-12-2022, 10:07
Saçma sapan garanti problemleri yaşamaktansa en akılcı yol işi servis içerisinde çözüp, tüv evraklarını da onlara yaptırıp yola devam etmek. Acaba almanya yp fiyatı ne civarda. Onu çok merak ediyorum...

207_TR

Kolayda parça kodu var mı ? Belki yakın coğrafyalardan sordurma şansımız olur :)

5H6253181AG çok farklı olmaz sanırım 3500 euro en alt düşüncem :D

CND
13-12-2022, 10:09
Abi bu komple sistem mi yoksa sadece son susturucu mu?

Nerdeeeee..... Linkteki kadar ürün :D

Golf MK8 AKRAPOVIC titanium rear exhaust muffler / silencer 5H6253181AG | oemVWshop.com (https://www.oemvwshop.com/5h6253181ag-golf-mk8-akrapovic-titanium-rear-exhaust-muffler-silencer-p2907703/#gallery)

eminkilic61
13-12-2022, 10:36
Saçma sapan garanti problemleri yaşamaktansa en akılcı yol işi servis içerisinde çözüp, tüv evraklarını da onlara yaptırıp yola devam etmek.

katılıyorum, 90.000 tl'ye doğuş'tan egzoz aldıktan sonra 3-5bin işçilik verip temiz iş çıkarmak lazım. (işçilik rakamı bilmeden verilmiştir :D )

PiscocuK
13-12-2022, 11:01
Araba parasına egzoz :) 100k son susturucu

eminkilic61
13-12-2022, 11:05
Araba parasına egzoz :) 100k son susturucu

abi sen hala almadın mı akrep :D :D

PiscocuK
13-12-2022, 11:07
abi sen hala almadın mı akrep :D :D

Benzini zor alıyoruz ne akrepi :) Bu maliyetlerle arabaya parçamı alınır ya.Yazılım egzoz jant-lastik filtre merhaba 250/300 bin

eminkilic61
13-12-2022, 11:09
Benzini zor alıyoruz ne akrepi :) Bu maliyetlerle arabaya parçamı alınır ya.Yazılım egzoz jant-lastik filtre merhaba 250/300 bin

evet, korkunç maalesef.
coil moil fren söylemiyorum bile

PiscocuK
13-12-2022, 11:16
evet, korkunç maalesef.
coil moil fren söylemiyorum bile

RSE102 jantların saten bronz rengine bittim.Ama hayal tabi buralara gelebilmesi

CND
13-12-2022, 12:20

En son 2m arabaya mı bağlanır dedikten sonra arabayı plakaladığın için güvenemiyorum :D

Hiç yoktan kış lastiği almışsındır :)

Grimlord
13-12-2022, 12:41
Hafta sonu İzmir'de dolaştım yok maalesef

Arkadaşım 3-4 bayi aramış, onlar da Şubat ya da Mart demişler, zaten o zamana 50-60 bin lira zam yer yine :D

Sti_Ozan
13-12-2022, 13:51
Nerdeeeee..... Linkteki kadar ürün :D

Golf MK8 AKRAPOVIC titanium rear exhaust muffler / silencer 5H6253181AG | oemVWshop.com (https://www.oemvwshop.com/5h6253181ag-golf-mk8-akrapovic-titanium-rear-exhaust-muffler-silencer-p2907703/#gallery)

Bende bi düşündüm geçenlerde adı duyulmuş bir egzozcudan arkadaşım komple sisteme 40-50k arası bir rakam aldı da komple sistemse bedavadan biraz pahalıymış diyecektim :D

eminkilic61
13-12-2022, 13:59
Bende bi düşündüm geçenlerde adı duyulmuş bir egzozcudan arkadaşım komple sisteme 40-50k arası bir rakam aldı da komple sistemse bedavadan biraz pahalıymış diyecektim :D

custom işe 40-50 verene kadar, elde garanti ve tüv kağıdıyla kafa rahat gezecek sistem tercihim olurdu :D

Ahmet.S
13-12-2022, 22:36
Ötv ald dilimde olan bayide bulabileceğimiz araba varmı.

ChtArdARSL
13-12-2022, 23:22
otomobil icin
specıal auto part
maslak

alper_pug
13-12-2022, 23:34
RSE102 jantların saten bronz rengine bittim.Ama hayal tabi buralara gelebilmesi

Benzer ucuza çözüm Sparco - Assetto Gara matt bronze :D

PiscocuK
14-12-2022, 09:05
Benzer ucuza çözüm Sparco - Assetto Gara matt bronze :D

Sanirim bu jantta Turkiyede yok

eminkilic61
14-12-2022, 10:15
Sanirim bu jantta Turkiyede yok

var abi, oz satan her yer satıyor.

mustafa53
18-12-2022, 22:29
Arkadaşlar şuan bildiğiniz bir bayide 0 km Hyundai İ20 N var mı?Birde bir ara liste fiyatının üstüne en az 100.000 TL ekleyip satıyorlardı durum halen öyle mi?

SCfr
18-12-2022, 22:56
Merhaba , Karoq Sportline bulabilir miyiz bilen var mı ?

AşkınS.
19-12-2022, 07:29
Arkadaşlar şuan bildiğiniz bir bayide 0 km Hyundai İ20 N var mı?Birde bir ara liste fiyatının üstüne en az 100.000 TL ekleyip satıyorlardı durum halen öyle mi?

Bir YouTuber daha yeni 747 bin tl ye aldığını söyledi, bayilerde de araba var dedi. Nedir ne değildir bilmiyorum biraz eksiğim var, toparladıktan sonra bakacağız var mı yok mu :)

eminkilic61
19-12-2022, 09:48

100 iyi, 150 verenler var :(
bayiiler telefonla bilgi vermeyi tercih etmiyor, gidip darlamak lazım

eminkilic61
19-12-2022, 09:49
Bir YouTuber daha yeni 747 bin tl ye aldığını söyledi, bayilerde de araba var dedi. Nedir ne değildir bilmiyorum biraz eksiğim var, toparladıktan sonra bakacağız var mı yok mu :)

o arkadaşlar daha uyguna bile almış olabilir, hyundai bir ara işi gücü bırakıp bu arabanın pr'ına çalıştı aylarca :D

Ome_RS
19-12-2022, 10:20
26 kasımda sıfır clio 1.0 tce joy sipariş verdim. 458 bin
6 aralıkta günce fiyat 482 oldu dediler tamam arabayı verin dedim ocak ilk hafta teslim bir zam daha gelebilir dediler kızdım siparişi iptal ettim.
aşağıda otoparkta olan aracı 2 zam sonrası veriyorlar dedim sektördenim bana yapma bari müdürler izin vermiyor dedi.

Dreamcupra
19-12-2022, 10:36
Koluman İstanbul'dan 2.el araç alacağız satış danışmanı arkadaş 2.el için takas şartı koşuyor diyorum zaten 2020 arabaya sıfır fiyatını istiyorsun 2.elde birde takas aracı ne alaka mecbur kota tutmuyor bu aya özel bir durum diyor :) Allah araba alacak ihtiyacı olan herkese yardım etsin...

pirasa
19-12-2022, 10:37
26 kasımda sıfır clio 1.0 tce joy sipariş verdim. 458 bin
6 aralıkta günce fiyat 482 oldu dediler tamam arabayı verin dedim ocak ilk hafta teslim bir zam daha gelebilir dediler kızdım siparişi iptal ettim.
aşağıda otoparkta olan aracı 2 zam sonrası veriyorlar dedim sektördenim bana yapma bari müdürler izin vermiyor dedi.

abi imzanda vavacars yazıyor, sen hiç güvenilmezsin

aybarsdnr
19-12-2022, 11:02
Koluman İstanbul'dan 2.el araç alacağız satış danışmanı arkadaş 2.el için takas şartı koşuyor diyorum zaten 2020 arabaya sıfır fiyatını istiyorsun 2.elde birde takas aracı ne alaka mecbur kota tutmuyor bu aya özel bir durum diyor :) Allah araba alacak ihtiyacı olan herkese yardım etsin...

Hala araçları ekspertize göndermiyorlar mı ? Bilginiz var mı? Ben bir 7 serisi için aramıştım, ekspertizi var çıkartmıyoruz demişlerdi. Ben gidip bakmadım bu sebeple. Sonra youtuber Noyan aldı o aracı.

eminkilic61
19-12-2022, 11:16

mercedes bayileri 2022 yılı boyunca bunu yaptı maalesef, bu aylık bir durum değil yani

Dreamcupra
19-12-2022, 12:23
Hala araçları ekspertize göndermiyorlar mı ? Bilginiz var mı? Ben bir 7 serisi için aramıştım, ekspertizi var çıkartmıyoruz demişlerdi. Ben gidip bakmadım bu sebeple. Sonra youtuber Noyan aldı o aracı.
Takas şartıyla ilgili durumdan dolayı konuşma tartışmaya döndüğü için ekspertiz falan konularına geçemedik bilemiyorum son durumu.

Dreamcupra
19-12-2022, 12:24
mercedes bayileri 2022 yılı boyunca bunu yaptı maalesef, bu aylık bir durum değil yani

Bir yalan daha işte banada bu aya özel sadece diyor utanmadan.

eminkilic61
19-12-2022, 12:31
Bir yalan daha işte banada bu aya özel sadece diyor utanmadan.

haziran'da 0km EQ E alan arkadaşıma da, takas dayattılar.
o da 2000 model clio götürüp yok pahasına vermişti

janet
19-12-2022, 12:50
AUDİ Q3 arıyoruz.Yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum.
Teşekkür ederim.

eminkilic61
19-12-2022, 12:54
AUDİ Q3 arıyoruz.Yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum.
Teşekkür ederim.

Q3 yerine Q2 düşünebilirsiniz, güncel Q3 eski kullanıcısı olarak tavsiye

BARR
19-12-2022, 13:12
Q3 yerine Q2 düşünebilirsiniz, güncel Q3 eski kullanıcısı olarak tavsiye

Q2 evlerden ırak olsun :hehe:

eminkilic61
19-12-2022, 13:14
Q2 evlerden ırak olsun :hehe:

q3 35 tfsi kasasını kaldıramıyor, kaldırmaya çalışınca da çok yakıyor diye sattım :D
aynı nedenle q3 35tfsi satıp, q2 35tfsi alan arkadaşım çok memnun, hem yakıtı daha azmış hemde daha atikmiş
kullanıcıdan kullanıcıya değişir tabii ki

BARR
19-12-2022, 13:17
q3 35 tfsi kasasını kaldıramıyor, kaldırmaya çalışınca da çok yakıyor diye sattım :D
aynı nedenle q3 35tfsi satıp, q2 35tfsi alan arkadaşım çok memnun, hem yakıtı daha azmış hemde daha atikmiş

Olay atik olması değil ki. Atiklik bir yere kadar. Donanım, aracın amacı vs vs ama Q3 için sölediğin çok doğru ben de test sürüşünde hayalkırıklığına uğramıştım. Gerçi o zaman 625.000TL idi keşke alsaydım :hehe:

eminkilic61
19-12-2022, 15:56
doğuş'un 20 aralık'ta yola çıkacak gemisi iptal olmuş,
26 aralık'ta başka gemi gelecekmiş

CND
19-12-2022, 16:20
doğuş'un 20 aralık'ta yola çıkacak gemisi iptal olmuş,
26 aralık'ta başka gemi gelecekmiş

Sen hayırdır marine traffic ci oldun ? :D

Ne geliyor ? :goz:

eminkilic61
19-12-2022, 16:23
Sen hayırdır marine traffic ci oldun ? :D

Ne geliyor ? :goz:

araba almak için bir 'marine trafficci' olmadığımız kalmıştı :D :D
yeni bir şey gelir mi belli değil, gelirse de 8R değil :(

CND
19-12-2022, 16:45
araba almak için bir 'marine trafficci' olmadığımız kalmıştı :D :D
yeni bir şey gelir mi belli değil, gelirse de 8R değil :(

Araba almanın en keyifli tarafı bence. Konfigüre et, üretim haftası belli olsun, geminin adı sisteme işlensin ve sonra at yarışı gibi marine traffic den kaptana gaz ver.

Teslimat kadar keyifli bir süreç. :D

eminkilic61
19-12-2022, 16:50
Araba almanın en keyifli tarafı bence. Konfigüre et, üretim haftası belli olsun, geminin adı sisteme işlensin ve sonra at yarışı gibi marine traffic den kaptana gaz ver.

Teslimat kadar keyifli bir süreç. :D

ahh bi 8R konfigüre etsek :(

johnie
19-12-2022, 16:56

Eski 1.4 FSI ile Q3 ün yakıtında ne kadar fark vardır ?
ben uzun yolda bastığımdan dolayı ort 9.5 görüyorum, basmazsam 7.6-7 falan..

Ben de güncel olarak Eski kasa Q3 kullanıyorum, değiştirmek istiyoruz ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz :)

4.20i coupe ye yöneldik ama afadersiniz ölücü al satcılardan şişmiş durumda hep.
x3 baktık yeni 2022 galeriden alan garaja koyup min 300k yüklemişler üstüne..

eminkilic61
19-12-2022, 16:57
Eski 1.4 FSI ile Q3 ün yakıtında ne kadar fark vardır ?
ben uzun yolda bastığımdan dolayı ort 9.5 görüyorum, basmazsam 7.6-7 falan..

Ben de güncel olarak Eski kasa Q3 kullanıyorum, değiştirmek istiyoruz ama ne alacağımıza bir türlü karar veremiyoruz :)

kullandığım 1.500 km civarı dediğiniz ortalamadaydı, 8-10 arası.

Ome_RS
20-12-2022, 07:52
abi imzanda vavacars yazıyor, sen hiç güvenilmezsin

evet vavacars calısanıyım. sektörde bulunmam neden güvenilmez olarak değerlendiriliyor?

pirasa
22-12-2022, 15:59
piyasa geçen yıldaki gibi araç kıtlığına döndü. hyundai net +100bin istiyor liste fiyatı üstünden.

eminkilic61
22-12-2022, 16:02
piyasa geçen yıldaki gibi araç kıtlığına döndü. hyundai net +100bin istiyor liste fiyatı üstünden.

bu biraz hyundai'nin bayii sistemiyle alakalı
merkez, bayii fiyatlarına karışmadıklarını ve karışamayacaklarını söylüyor.

araç kıtlığı konusunda da doğuş'un bir gemisi yarın varacakmış ama muhtemelen gemideki her şey satmıştır :D
taycan'ından polo'suna :D
borusan'da da kıtlık yok, satış çok

eminkilic61
23-12-2022, 08:48
doğuş oto çankaya
Daytona gri A5 45tfsi S line var
ankara ikametgahı ve kasko-sigorta zorunlu
(aracı vs değilim, hayrına bilgi veriyorum :D )

CND
23-12-2022, 08:49
doğuş oto çankaya
Daytona gri A5 45tfsi S line var
ankara ikametgahı ve kasko-sigorta zorunlu
(aracı vs değilim, hayrına bilgi veriyorum :D )

İkametgah ? Vallahi delirdi sektör :D

makif84
23-12-2022, 08:54
İkametgah ? Vallahi delirdi sektör :D

servisten kazanmak için

eminkilic61
23-12-2022, 09:01
servisten kazanmak için

hiç böyle düşünmemiştim :D

CND
23-12-2022, 09:08
servisten kazanmak için

İnce bir düşünce ancak aracın servise geleceğinin garantisi yok.

Ama öyle düşündüler ise bir ince daha yapmışlar Ankara da Doğuş dışında başka yetkili yok :D