Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurutmalı Çamaşır Makinası Tavsiyesi
Selamlar.
Kurutmalı Çamaşır Makinesi hakkında tavsiyelere ihtiyacım var. Hangi marka, model tavsiye edersiniz?
Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/lg-f4v5vgp0w-a-9-kg-yikama-6-kg-kurutma-1400-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000QBI2W)
aklıma bu ürün var.
güncel cihazlar nasıldır bilemem, fakat 4 sene önce Arçelik aldık, yıkama güzeldi, ama kurutma çok saçmaydı. saatlerce çalışıyor ve hala kurutamıyordu. cihazı hala kullanıyoruz yıkama kısmını, ama kurutmayı bıraktık harici kurutma makinası aldık.
Yoğusturmailı değil ısı pompalı model seçin.
Ama 2 özellikli makinada çamaır makinası bozulursa kurutmanın da çalışmayacağını, kurutma bozulursa yıkamanın da çalışmayacağını unutmayın.
Bende 2 makina var, üst üste duruyorlar. Kafam rahat. İkisi de Arçelik.
kurutma ve yıkama bir arada olan cihazların kurutma performansından memnun kalan görmedim. bu sebeple kurutma makinesini ayrıca aldım. kullandığım cihaz beko KT 70 memnunum dijital ekranı yok piyasadaki en uygun ürünlerden birisiydi
SerkanKurt
08-11-2021, 09:09
hoover kullanıyorum 3 sene oldu yakalaşık, 2 kere ısıtma şalteri atmıştı ısıtamıyordu boşa 3 saat çalışıyordu :) servis gelip tekrar açtı 5dakika sürdü sadece. Başka bir problem yaşamadım.
AlwaysFast
08-11-2021, 09:11
LG'nin kurutmalı yıkama makinasını kullanıyoruz, herhangi bir sıkıntısını görmedim gayet güzel de kurutuyor.
Teşekkürler cevaplar için.
Yer sıkıntısı olmasa idi 2 ayrı makina alacaktım. Üst üste koymak için makinelerin ölçüleri uygun olmalı. Kurutma sürekli kullanılmayacak zaten, özellikle çocukların okul formaları bir an önce kurusun diye düşünüyorum. Aslında iki ayrı makine mantıklı tabi, bu kıstasa göre de tavsiyelerinizi alabilirim. Hem kurutma hem yıkama için ayrı ayrı.
AhmetKadir
08-11-2021, 10:35
Kurutma icin cok buyuk paralara gerek yok bence. Arcelik üretimi grundig aldim 2 yil once, en ucuz modellerden biriydi. Sonucta sadece kurutacak:)
onursumer
08-11-2021, 11:59
2 si bir arada cihazların kurutma performansından çok birşey beklememek gerekiyor bende evlenirken araştırmıştım 2 ayrı cihaz aldım bu yuzden
ama sadece arada sırada çocuklar için vs kullanıcaz diyorsanız belki memnun kalabilirsiniz
Day Walker
08-11-2021, 14:19
Naci abi evde kediler olduğu için kurutma bizde şarttı ve ayrı aldık.
Hergün günde 2 kere makineden sonra çalışıyor.
Evde bosch yazlıkta ise ucuz yollu vestel aldık ama vestel gerçekte 1.5 senedir gayet iyi performans gösterdi.
Tavsiye ederim.
Tekrar selamlar.
Kurutmalı olan makinadan vaz geçip Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/bosch-wau24t90tr-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBCV00000D0JGS?magaza=Ege%20Magaza)
Bosch marka makine sipariş verdim. ***** dolar fırladı fiyatlar uçar diye. Genel yorumlar iyi, 2021 model bir makine. Kullanan eden var mı?
Tekrar selamlar.
Kurutmalı olan makinadan vaz geçip Hepsiburada.com | Guvenlik (https://www.hepsiburada.com/bosch-wau24t90tr-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-HBCV00000D0JGS?magaza=Ege%20Magaza)
Bosch marka makine sipariş verdim. ***** dolar fırladı fiyatlar uçar diye. Genel yorumlar iyi, 2021 model bir makine. Kullanan eden var mı?
Eski Alman üretim diye tabir olan makineler kadar kaliteli değil ancak Aynı makineyi 3 ay önce aldım, 4 yıldır giymediğim dolapta beklemekten sararmış gömleği bile bembeyaz çıkardı.
Geçtiğimiz hafta da Kurutma makinesi aldım. Arçelik KM 800 modelini almayı planlamıştım Fiyat / Performans olarak,
Bayide bir üst model KM 900 indirime girip daha uygun fiyata denk geldi şansıma onu aldım.
Marka Fark etmez derseniz aldığım kurutmayı da öneririm . 900 KM | Beyaz E_ya | Arcelik (https://www.arcelik.com.tr/kurutma-makinesi/900-km-kurutma-makinesi?gclid=CjwKCAiAv_KMBhAzEiwAs-rX1EPSQjKUk40Vs1Bo9Vy1ohmbP3Vf4ANCYrYTgoQOCUvK4lI7 IjzklRoC5WEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds)
Selamlar, saygılar...
Eski Alman üretim diye tabir olan makineler kadar kaliteli değil ancak Aynı makineyi 3 ay önce aldım, 4 yıldır giymediğim dolapta beklemekten sararmış gömleği bile bembeyaz çıkardı.
Geçtiğimiz hafta da Kurutma makinesi aldım. Arçelik KM 800 modelini almayı planlamıştım Fiyat / Performans olarak,
Bayide bir üst model KM 900 indirime girip daha uygun fiyata denk geldi şansıma onu aldım.
Marka Fark etmez derseniz aldığım kurutmayı da öneririm . 900 KM | Beyaz E_ya | Arcelik (https://www.arcelik.com.tr/kurutma-makinesi/900-km-kurutma-makinesi?gclid=CjwKCAiAv_KMBhAzEiwAs-rX1EPSQjKUk40Vs1Bo9Vy1ohmbP3Vf4ANCYrYTgoQOCUvK4lI7 IjzklRoC5WEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds)
Selamlar, saygılar...
Teşekkürler, şimdilik harcama limitimi doldurdum zaman ne gösterir bilemem.
Grimlord
24-11-2021, 11:21
Tekrar selamlar.
Aynı makineyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz, gayet güzel kurutuyor. Ekstra olarak bakım paketi de satın almıştık, 2 yılda 2 kere evden alıp bakım yapacaklar. Haznesini temiz tuttukça makine gayet canavar şekilde çalışıyor.
Grimlord
24-11-2021, 11:26
Aynı makineyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyoruz, gayet güzel kurutuyor. Ekstra olarak bakım paketi de satın almıştık, 2 yılda 2 kere evden alıp bakım yapacaklar. Haznesini temiz tuttukça makine gayet canavar şekilde çalışıyor.
Çok pardon, kurutmasını aldınız sandım. Kurutmada da gösterge paneli çamaşır ile aynı olunca karıştırmışım :D
2 si bir arada cihazların kurutma performansından çok birşey beklememek gerekiyor bende evlenirken araştırmıştım 2 ayrı cihaz aldım bu yuzden
ama sadece arada sırada çocuklar için vs kullanıcaz diyorsanız belki memnun kalabilirsiniz
tam olarak bu yorum üstüne geçen ay sapa sağlam çamaşır makine mi letgo dan okutup arçelikten ayrı ayrı yıkama ve kuruma makinesi aldım. 700KM mi ne kurutma makinesinin modeli. çok memnun kaldık, 7kg işimi fazlası ile görüyor, kendi kendine yıkamadığı sürece fazla para vermek mantıklı gelmiyordu.
CloudGrey
04-12-2021, 13:46
merhabalar bir daha konu açmim bu kurutma makinalarında olayda şu şekildemi işliyor ?
çamaşırdan çıkartıp direk içine atıyoruz ve kurutuyor ?
yünlü kot mot falan ayırmamız gerekiyormu ?
çok elektirk tüketimi varmı ?
bizde arçelik 900km alalım diyoruz yorumlar nasıldır ?
merhabalar bir daha konu açmim bu kurutma makinalarında olayda şu şekildemi işliyor ?
çamaşırdan çıkartıp direk içine atıyoruz ve kurutuyor ?
yünlü kot mot falan ayırmamız gerekiyormu ?
çok elektirk tüketimi varmı ?
bizde arçelik 900km alalım diyoruz yorumlar nasıldır ?
Ayırmak gerekiyor aslında ama biz hiç ayırmadan hepsini atıyoruz. Makinadan çıkarır çıkarmaz atıyorsun.
CloudGrey
04-12-2021, 14:11
Ayırmak gerekiyor aslında ama biz hiç ayırmadan hepsini atıyoruz. Makinadan çıkarır çıkarmaz atıyorsun.
bi ara giysilere zarar veriyor falan deniyordu ?
bide bu yoğuşma ısı pompa olayı nedir ? bunlar suları giderden kendimi atıyor yoksa hazneyemi topluyor ?
bunlar suları giderden kendimi atıyor yoksa hazneyemi topluyor ?
Electrolux kurutma makinesi kullaniyoruz, benim kullandigim markada su hazneye doluyor her kurutma sonrasi, hem su haznesini hem de asagidaki gorseldeki filtreyi temizliyoruz (yapagi, toz, tuy ne derseniz birikiyor). Tam programinda kullanmaya ozen gostermemize ragmen ben ozellikle Tshirtlerimde cekme hissettim ama esimin kiyafetlerinde bir sorun yasamadik.
https://i.hizliresim.com/71lml3q.jpg (https://www.hizliresim.com/71lml3q)
bide bu yoğuşma ısı pompa olayı nedir ? bunlar suları giderden kendimi atıyor yoksa hazneyemi topluyor ?
Daha henüz hiçbir giysiye zarar vermedi. Hatta yanlışlıkla çok hassas malzemeden eşimin 2 tane kazağını da attık içine. Onlarda sorunsuz çıktı. Hep dolap kuruluğu ayarında kullanıyoruz hiçbir şey ayırmadan hepsini atıyoruz. Isı pompası olayını araştırmıştım alırken ama aklımda değil şuan. Hazneside var ama atık suya yakınsa giderede bağlatabiliyorsun. Bizde gidere bağlı hazne iptal. Servis kurarken soruyor.
Electrolux kurutma makinesi kullaniyoruz, benim kullandigim markada su hazneye doluyor her kurutma sonrasi, hem su haznesini hem de asagidaki gorseldeki filtreyi temizliyoruz (yapagi, toz, tuy ne derseniz birikiyor). Tam programinda kullanmaya ozen gostermemize ragmen ben ozellikle Tshirtlerimde cekme hissettim ama esimin kiyafetlerinde bir sorun yasamadik.
https://i.hizliresim.com/71lml3q.jpg (https://www.hizliresim.com/71lml3q)
O hazne sayesinde ev tertemiz. Biz çamaşırı evde askıda kurutuyorduk. Çocukda olduğu için hergün makina açılıyor en az bir kere. Haftada yaklaşık 10 makina çamaşır var. Evde sürekli bir toz hali. Robot süpürge çare olur diyorduk ama önce kurutucu aldık ve çamaşır asımı bitince toz bitti. Robot süpürge ile komple çözüldü.
CloudGrey
05-12-2021, 23:10
Daha henüz hiçbir giysiye zarar verm..QUOTE]
[QUOTE=fosgate;8725307]Electrolux kurutma makinesi k...
çok tesekkur ederim bilgilendirme için , bizim balkon kapalı olmasına rağmen orda askıda kuruyan çamaşırda bile evde toza sebeb oluyor.
arçelik 900km'de karar kıldık herhalde . çamaşır makinasının üstüne koyup , giderle bağlatabiliyoruz ..
keşke 3-4 ay önce alsaydık fiyat 3500den 4800e gelmiş
Ben de bugün aldım, 5000 TL Arçelik şaka gibi rakamlar...
individual
07-12-2021, 16:38
arkadaşlar bizde pazar günü aldık.bugün gelip arçelik teslim etti.şuan için ilk kurutmada o toz hanesindeki tozları görünce bizde çok şaşırdık.
aldığımız model arçelik 810KM 4930TL+350 garanti uzatma.
anneme geçen sene beko marka almıştık , dolap kuruluğu modunda kullanıyor sürekli ama kaç tane kıyafetim küçüldü sayısını unuttum :))
CloudGrey
09-12-2021, 11:31
arkadaşlar bizde pazar günü aldık.bugün gelip arçelik teslim etti.şuan için ilk kurutmada o toz hanesindeki tozları görünce bizde çok şaşırdık.
aldığımız model arçelik 810KM 4930TL+350 garanti uzatma.
bu 800 ile 810 arasında ne fark var ben anlamadım ? sizin varmı bilginiz
individual
09-12-2021, 11:39
bu 800 ile 810 arasında ne fark var ben anlamadım ? sizin varmı bilginiz
valla bende yalan yok çok araştırmadım.hanım diyordu alalım alalım diye bayiye girdik aldık.ama bildiğim kadarıyla 810'da hijyenik havalandırma özelliği var birde kapağı farklı renk.
daha uygun bir model daha vardı.program menüleri çok karışık geldi ondan bunda karar kıldık.