Orijinalini görmek için tıklayınız : Tıp adıyla bilinen "Hemoroid" halk diliyle "Basur" sorunsalı.
MertSerhanÖ.
25-03-2021, 20:13
Selamlar herkese.
Çok hoş bir konu olmamakla beraber,malesef çözümü yine buraya sorarak aramaktayım.
Malumunuz hemoroid bir çoğumuzun problemi.Benim sizlere sormak istediğim bir nokta var.Konuyu çok uzatmıcam.
Öncelikle tüm tedavi yöntemlerini denedim.Fakat geçse bile sürekli tekrarlayabiliyor ve ben artık gerçekten baydım.
Aramızda daha önce LAZER tedavisi olan oldu mu? Ameliyat doktorumun söylediğine göre çokta kesin bir çözüm değil,sonrasında ki süreçte cabası.
Fakat lazer tedavisi için aynı şey söylenmiyor.Ağrısız,sızısız ve orada ki damarları kuruttuğu için bir daha tekrarlama durumu olmadığı söyleniyor.
Daha önce yaşayanlar,yakınlarda yaşayanlar yorum atarsa sevinirim.
Teşekkürler.
GokhanRS
25-03-2021, 20:19
:) Bir tanıdığım, sormuş 5000lira fiyat çekmişler. Yine tanıdığıma lazer den sonra bin arabana git. Yani popona oturabilirsin demişler. Benimki de öyle bir tanıdık hikayesi işte.
MertSerhanÖ.
25-03-2021, 20:21
:) Bir tanıdığım, sormuş 5000lira fiyat çekmişler. Yine tanıdığıma lazer den sonra bin arabana git. Yani popona oturabilirsin demişler. Benimki de öyle bir tanıdık hikayesi işte.
:)) evet fiyatlar çok yüksek gerçekten. Kesin çözüm olacaksa vallahi verecem.
ben oldum. çok da iyi oldu. öğlen ameliyat oldum, 6'da araba kullanıp eve gittim. Durduğun kabahat... :)
Egzozcu mevlüt’tür çözümü. Bi araştırın..
MertSerhanÖ.
25-03-2021, 20:29
ben oldum. çok da iyi oldu. öğlen ameliyat oldum, 6'da araba kullanıp eve gittim. Durduğun kabahat... :)
Sizi yakalamışken bir kaç soru sorayım ozaman ya :) Öncelikle kesin çözüm mü?Bu işlemden sonra bir daha olmuyor mu gerçekten? Ne kadar süre önce olmuştunuz?
Evet şimdi bi baktım google'dan.Araştırıcam çok teşekkürler.
8 sene önce oldum.. lazer ile oldum.. yaşam şeklini değiştiricen biraz söylemişlerdir düzenli tuvalet bol su bol lifli gıda .. aslında kısaca sağlıklı yaşam kilo almamak için yaptığın yemek şeklinin aynısı... ameliyat narkoz bişe anlamıyorsun ancak sonrası benim bünye farklımı bilmiyorum ama biraz sancılı geçti öksürmek felan bile o dönem zordu.. taa ozaman o rakamı vermiştim bende.. düşman başına bir rahatsızlık.. çeken bilir :) çok şükür dikkat ettiğim içim iyiyim
MertSerhanÖ.
25-03-2021, 20:34
8 sene önce oldum.. lazer ile oldum.. yaşam şeklini değiştiricen biraz söylemişlerdir düzenli tuvalet bol su bol lifli gıda .. aslında kısaca sağlıklı yaşam kilo almamak için yaptığın yemek şeklinin aynısı... ameliyat narkoz bişe anlamıyorsun ancak sonrası benim bünye farklımı bilmiyorum ama biraz sancılı geçti öksürmek felan bile o dönem zordu.. taa ozaman o rakamı vermiştim bende.. düşman başına bir rahatsızlık.. çeken bilir :) çok şükür dikkat ettiğim içim iyiyim
ya kendimi bildiğimden beri acılı vs yemiyorum zaten.Baya dikkat ediyorum.Allah allah valla bi sizde duydum ağrı olayını :) Çok geçmiş olsun sizede.Yorum içinde teşekkürler.
bluestain
25-03-2021, 20:54
Öncelikle geçmiş olsun
2005 yılında ameliyat oldum ameliyat sonrası 1 hafta biraz sıkıntılıydı ama öncesinde çektiğim sıkıntıdan fazla değildi.
Yemek alışkanlığını değiştirip düzene sokarsan özellikle mayalı içecekleri fazla tüketmezsen hazır gıdadan sa sulu yemekler sebze falan tüketirsen sıkıntı yaşamazsın.
Ben ameliyattan beri hiç sorun yaşamadım şuanda canım ne isterse onu yiyip içiyorum çokta rahatım.
MertSerhanÖ.
25-03-2021, 21:04
Öncelikle geçmiş olsun
2005 yılında ameliyat oldum ameliyat sonrası 1 hafta biraz sıkıntılıydı ama öncesinde çektiğim sıkıntıdan fazla değildi.
Yemek alışkanlığını değiştirip düzene sokarsan özellikle mayalı içecekleri fazla tüketmezsen hazır gıdadan sa sulu yemekler sebze falan tüketirsen sıkıntı yaşamazsın.
Ben ameliyattan beri hiç sorun yaşamadım şuanda canım ne isterse onu yiyip içiyorum çokta rahatım.
Sizede geçmiş olsun.Peki siz normal ameliyat mı olmuştunuz yoksa lazer mi?
bluestain
25-03-2021, 21:55
Normal ameliyat o zaman için daha yeniydi lazer iyi bir genel cerrah buldum bu konuda uzman bana garanti verdi ameliyattan sonra birdaha ömrün boyunca hiç sıkıntı yaşamazsın diye dediği gibi de olacak sanırım.
Basur değilde kıl dönmesi ameliyatı geçirdim gerçekten çok ama çok zor,Allah yardımcınız olsun,ihmale gelmez kesinlikle tedavi olun ertelemeyin.
CloudGrey
25-03-2021, 23:02
Selamlar herkese.
Çok hoş bir konu olmamakla beraber,malesef çözümü yine buraya sorarak aramaktayım.
Malumunuz hemoroid bir çoğumuzun problemi.Benim sizlere sormak istediğim bir nokta var.Konuyu çok uzatmıcam.
Öncelikle tüm tedavi yöntemlerini denedim.Fakat geçse bile sürekli tekrarlayabiliyor ve ben artık gerçekten baydım.
Aramızda daha önce LAZER tedavisi olan oldu mu? Ameliyat doktorumun söylediğine göre çokta kesin bir çözüm değil,sonrasında ki süreçte cabası.
Fakat lazer tedavisi için aynı şey söylenmiyor.Ağrısız,sızısız ve orada ki damarları kuruttuğu için bir daha tekrarlama durumu olmadığı söyleniyor.
Daha önce yaşayanlar,yakınlarda yaşayanlar yorum atarsa sevinirim.
Teşekkürler.
serhan benim kuzen oldu , ertesi gün roket ...
hiç bekleme abicim
MertSerhanÖ.
25-03-2021, 23:20
Normal ameliyat o zaman için daha yeniydi lazer iyi bir genel cerrah buldum bu konuda uzman bana garanti verdi ameliyattan sonra birdaha ömrün boyunca hiç sıkıntı yaşamazsın diye dediği gibi de olacak sanırım.
Anladım.Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Basur değilde kıl dönmesi ameliyatı geçirdim gerçekten çok ama çok zor,Allah yardımcınız olsun,ihmale gelmez kesinlikle tedavi olun ertelemeyin.
Eyvallah çok teşekkür ediyorum.Sanada çok geçmiş olsun.
serhan benim kuzen oldu , ertesi gün roket ...
hiç bekleme abicim
Abi evet ya olucam sanırım.Şimdi güvenilir bir yer bulmak kalıyor. :/
fatih_86
25-03-2021, 23:45
Mevlüt hocayı tavsiye ediyorumm
Devlet hastanesine olabilirsiniz beni bayan yaptı işçiliği gayet iyi :D
MURAT_HLX
26-03-2021, 01:24
bizim ailedede kronik rahmetli babamda vardı lazerle olmuştu bir süre tekrarladı mecburen neştere yatmıştı 2001 senesinde,
aynı şekilde benimde başıma geldi bu basur olayı 2010 senesinde neştere yattık,ameliyat sonrası birazcık sıkıntılı geçiyor sabır istiyor acı,ekşi,baharatlı şeyler yemen istenmiyor lifli gıdalar ve su tüketimi olması gerekiyor.ben ameliyattan sonra şu activia yoğurtlardan yiyerek tuvalet işini çözmüştüm.şimdiden geçmiş olsun
MertSerhanÖ.
26-03-2021, 09:08
Mevlüt hocayı tavsiye ediyorumm
teşekkür ediyorum yorumunuz için.
bizim ailedede kronik rahmetli babamda vardı lazerle olmuştu bir süre tekrarladı mecburen neştere yatmıştı 2001 senesinde,
aynı şekilde benimde başıma geldi bu basur olayı 2010 senesinde neştere yattık,ameliyat sonrası birazcık sıkıntılı geçiyor sabır istiyor acı,ekşi,baharatlı şeyler yemen istenmiyor lifli gıdalar ve su tüketimi olması gerekiyor.ben ameliyattan sonra şu activia yoğurtlardan yiyerek tuvalet işini çözmüştüm.şimdiden geçmiş olsun
Mekanı cennet olsun..Ne lanet bişeydir bu ya,bakalım benimkide 1. seviye,ameliyat etmeyebilirler o yüzden
murat182
26-03-2021, 13:11
Doktora 2 kere gittim bana 2 farklı krem ve fitil verdi hiç fayda vermedi artık ameliyat dedi, şansa internette birisi sıcak su torbası yazmış 1 haftaya tamamen kendiliğinden kaybolup gitti denemediyseniz deneyin derim.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/215999-egzozcu_mevlut_ankara_.html
Mevlüt iyiymiş :D
Bir de bu süreçte Procto-Gyvenol müdür nedir, o kullanılır... kremi... Ne delikanlılar bitirdi bu krem aah ah :D
Bu egzozcu mevlüt'ü üfürükçü sandım adam Op. Dr. çıktı.
Bir doktor için enteresan bir lakap olmuş :D
AlwaysFast
26-03-2021, 15:00
Aksarayda Bengisu proktoloji var. Nihat hocanın kendine mahsus tedavi metodları var. Kıl dönmesi, basür vs uzmanı. Fiyatı bi tık tuzludur ama açık ameliyatlık adamı kaldırır gönderir.
Benimde conta meme yapmıştı krem ve fitille kurtulmuştum, şimdi ufaktan baş gösterdi yine ilerlememesi için yemeye içmeye dikkat ediyorum acıdan uzak durun...!
imprezaWRC
26-03-2021, 16:13
Yemin ediyorum vaşak geçtin sandım. Google yazdım adam doktor çıktı ben gülmekten dağıldım. Doktorun lakabına bak ya :D :D
MertSerhanÖ.
26-03-2021, 17:26
herkese çok teşekkür ediyorum yorumları için.Daha önce tedavi gördüğüm bir hastanede uygulama mevcutmuş.Pazartesi gidip konuşucam,eğer okeylerse lazer işlemini yaptırıcam yüksek ihtimal .
Yemin ediyorum vaşak geçtin sandım. Google yazdım adam doktor çıktı ben gülmekten dağıldım. Doktorun lakabına bak ya :D :D
Vaşak buralarda olmaz adminim..
GokhanRS
26-03-2021, 19:22
herkese çok teşekkür ediyorum yorumları için.Daha önce tedavi gördüğüm bir hastanede uygulama mevcutmuş.Pazartesi gidip konuşucam,eğer okeylerse lazer işlemini yaptırıcam yüksek ihtimal .
Fiyat alınca burayada yaz, mevlüt ustayla kıyaslayalım.
///M RIDER
26-03-2021, 19:23
Ankarada bu işin piri iki kişi var biri egzozcu mevlüt diğeri mustafa ışık . Yıllar önce halı sahada maç yaparken arkadaşımın hemeroit atak yaptı. Çocuk yıkıldı yere.Sonrasinda sorduk kim bu işin uzmanı diye mustafa ışık dediler. Macı yarim bırakıp akşam saat 7 de kliniği açtı. Hemen operasyona aldı dedik ne zaman iyileşir. Saat 9 da buradan artistik patinajla çıkarsın maçınızakaldığınız yerden devam edersiniz dedi. Böyle alem bi adamdır. Sonrasında kaç kişiyi gönderdim . Memnun kalmayan veya tekrarlayan kimse olmadı
Ankarada bu işin piri iki kişi var biri egzozcu mevlüt diğeri mustafa ışık . Yıllar önce halı sahada maç yaparken arkadaşımın hemeroit atak yaptı. Çocuk yıkıldı yere.Sonrasinda sorduk kim bu işin uzmanı diye mustafa ışık dediler. Macı yarim bırakıp akşam saat 7 de kliniği açtı. Hemen operasyona aldı dedik ne zaman iyileşir. Saat 9 da buradan artistik patinajla çıkarsın maçınızakaldığınız yerden devam edersiniz dedi. Böyle alem bi adamdır. Sonrasında kaç kişiyi gönderdim . Memnun kalmayan veya tekrarlayan kimse olmadı
egzozcu mevlüt nedir yaa şaka gibi :D bu doktorun lakabı mı ?
Day Walker
29-03-2021, 10:13
Şikayet var egsozcu mevlüt dolu :D
Şikayet var egsozcu mevlüt dolu :D
Please Wait... | Cloudflare (https://www.sikayetvar.com/dr-mevlut-topbas)
3 tane gördüm yaw?
Grimlord
29-03-2021, 11:11
Please Wait... | Cloudflare (https://www.sikayetvar.com/dr-mevlut-topbas)
3 tane gördüm yaw?
Google haritalardan yorumlara gir, orada çok şikayet var :D
Bende yaşadım. Krem falan filan olmadı. Tam kesin tedavi ararken aktarcının birinden 13 bahart ve balı karıştırdıkları birşey aldım. 2 hafta canıma okudu ama son 6-7 yılım çok rahat geçti. Yediklerimede biraz olsun dikkat eder oldum. Yürüyüş ve aşırı acı yemeyi bıraktım. Arada kaçırıyoruz ama o da olur artık. :D Geçmiş olsun, zor günler geçirdmiştir herkes bu konuda.
Google haritalardan yorumlara gir, orada çok şikayet var :D
Orada da 5 üzerinden 3.9 neredeyse 4 puan toplamış.
Şikayeti olanlar memnunlardan çok daha az sayıda herhalde.
MertSerhanÖ.
29-03-2021, 12:16
Şuanda hastanedeyim,lazer için konuşucam neler diyecekler bakalım:)
Bu arada egzozcu mevlüt için korkunç yorumlar var :D
Bu işin püf noktası
1- wc de fazla oturmayacaksın
2- bokun katı olmayacak şekilde besin ve su tüketiceksin
3- sıcak suya oturup meme kıvamına getireceksin
4- araç kullanıyor ise çok uzun süre yastığı var altına koyup oturacaksın
5- akşam uyurken bacak arasına avrat veya yastık yerleştireceksin
6- krem ve fitil işi var
Baktın hiçbiri fayda etmiyor operasyon
Operasyon kesin çözüm mü olmayabilir
Bir kaç sene sonra tekrarlayabilir
canimrecepcim
30-03-2021, 09:01
Yatarak gidip, çıkışta arabasıyla istanbul'a dönenler var Türkiye çapında bir numarası mevlüt ustadır.
Şuanda hastanedeyim,lazer için konuşucam neler diyecekler bakalım:)
Bu arada egzozcu mevlüt için korkunç yorumlar var :D
Hastane ne dedi lazer için?
livaneli
30-03-2021, 12:35
Datça'da ilk yağmurda garaville toplanır, pişirilip yenir. Basuru yok ettiği söylenir.
ercan26esk
30-03-2021, 19:21
1 . bağsur WC den sonraki ağrı
2 . diş ağrısı
3. böbrek ağrısı çekilmeyecek ağrı tipleri adamın toplatır gözünden yaş getirir...
MertSerhanÖ.
30-03-2021, 21:59
Hastane ne dedi lazer için?
Öncelikle doktorumdan aşırı memnun kaldım.Açıklayıcı şekilde anlattı herşeyi.
Lazer iç hemoroid için etkiliymiş.Dış hemoroide yapılıyor diyenler var,bende yaptım bir iki kez ama malesef ödem sorunları vs yaşanıyor tavsiye etmiyorum dedi.Dış hemoroidde orayı ameliyatla almak daha mantıklıymış.He ama iç hemoroidde lazer kesinlikle işe yarıyormuş ve yapılmasını tavsiye ediyor.Benim asıl sorunum çatlakmış.Bunun için tedaviyi söyledi sıcak su krem vs..Ben çok işe yaramıyor diyince,bir de botoks uygulaması var çatlak için dedi.Botoks uygulayıp çatlaklar tamir ediliyormuş.Bir süre düşünüp karar vericem bakalım..