Orijinalini görmek için tıklayınız : WRX STi sorgu
.::EmrE::.
29-01-2021, 21:10
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2011-wrx-sti-65,000-km-hatasiz-boyasiz-yetkili-servis-bakimli-894059595/detay/
İlandaki STi hakkında bilgisi olanlar varsa rica edebilir miyim? plaka 01 ERK 90
ilan sahibi galerici eskiden ve güncel subaru sahibi düzgün bir arkadaş, fiyata gelince bir önceki hb stı kasanın forgetlenmiş fiyatı, yani fiyatı uygun ama süpriz bir şekilde motor yaptırma ihtimaliniz var...
30-01-2021, 14:14
ilan sahibi galerici eskiden ve güncel subaru sahibi düzgün bir arkadaş, fiyata gelince bir önceki hb stı kasanın forgetlenmiş fiyatı, yani fiyatı uygun ama süpriz bir şekilde motor yaptırma ihtimaliniz var...
Teşekkür ederim bilgi için
Bu kasa da koltuklari recaro olmayan Turkiye’de gordugum ilk arac. Resimlerden hos gorunuyor.
01-02-2021, 00:18
Bu kasa da koltuklari recaro olmayan Turkiye’de gordugum ilk arac. Resimlerden hos gorunuyor.
Arac yurt disi grey market O sebepledir. :)
PiscocuK
01-02-2021, 08:11
Adas subi yerine evo tavsiye ederim. Subilerin evolardan daha fazla
Motor ve sanzman yedigini cok fazla kisiden duydum. Hayirlisi olsun simdiden. Keyifli makinalar
AhmetKadir
01-02-2021, 08:57
Evolar garajda yattığı icindir o :D
Motor ve sanzman yedigini cok fazla kisiden duydum. Hayirlisi olsun simdiden. Keyifli makinalar
GC8 dışında STİ şanzumanı kırmak ciddi yetenek ister :)
Özellikle 06 - 07 2.5 segmandan kaynaklı sıkıntı vardı, güncel modellerde revizyon gelmiş olabilir.
evolar garajda yattıgı içindir :D
Motor olarak Evo ama şanzıman olarak kesinlikle Subaru daha sağlam.
PiscocuK
01-02-2021, 10:31
GC8 dışında STİ şanzumanı kırmak ciddi yetenek ister :)
Özellikle 06 - 07 2.5 segmandan kaynaklı sıkıntı vardı, güncel modellerde revizyon gelmiş olabilir.
Guncel modeller hatta evo subari hakkinda bilgim yok denecek kadar az. Kullanicisi olan yakin arkadaslarimda duydugum bilgiler bu yonde.
PiscocuK
01-02-2021, 10:33
Motor olarak Evo ama şanzıman olarak kesinlikle Subaru daha sağlam.
Haklisin tamamina yakininin ortak bulustugu nokta tam olarak bu. Hatta evo9 un sanzimaninin cok sikintili oldugunu bu sebeple evo9 lara 8 sanzimani yaktiklarini duyuyorum.
PiscocuK
01-02-2021, 10:36
evolar garajda yattıgı içindir :D
Garajda yatacak evo sayisi bir elin parmagini gecmez amca :)
Garajda yatacak evo sayisi bir elin parmagini gecmez amca :)
biride benim ki diyosun :D
PiscocuK
01-02-2021, 13:22
biride benim ki diyosun :D
Abi bilmedigim cok araba vardir ama benimki (bence) turunun tek ornegi. Yaz gelmeden havalar duzelmeden cikartmam
Misal bu hafta gunesli. Bi cold start yapar dolasirim.
Low-Rider
01-02-2021, 19:11
480k fiyatı vardı son zamanlarda fiyat düşmeye başladı 460'a geldi
Bunu Anlamak cok zor degıl
ıyı ıs yapan bı rektefeyıce gıdıyorsun
Sayısız rektefıye bekleyen Subaru 2.0 2.5 blok u gorursun
Evolar saglam garajda yatar Subarular motor kırık tamırcıde yatar :D :D
Evolar garajda yattığı icindir o :D
kitabın tam ortası...
La olm 150-200 arasıyken almadın güzel sedan ve hbler vardı gene bi tarafların kaşınıyo belli
03-02-2021, 01:11
;8697158']La olm 150-200 arasıyken almadın güzel sedan ve hbler vardı gene bi tarafların kaşınıyo belli ��
Valla bu sefer çok kaşınmıyor ya denk geldim ilanlarda km falan düşük diye "olur mu acaba" düşündüm, ancak çok da aşırı hevesli değilim. Eyvallah motor falan güzel de araç çok eski artık. Yorumlar genelde alınmaz yönünde zaten.
Bunu Anlamak cok zor degıl
ıyı ıs yapan bı rektefeyıce gıdıyorsun
Sayısız rektefıye bekleyen Subaru 2.0 2.5 blok u gorursun
Evolar saglam garajda yatar Subarular motor kırık tamırcıde yatar :D :D
Bir çok kişiden bu şekilde duyumlar aldım ben de.. Teşekkür ediyorum.
480k fiyatı vardı son zamanlarda fiyat düşmeye başladı 460'a geldi
Bu piyasada kimse almaz şu rakamlara bu araçları. Bir teklif yaptım kabul etmedi, bu gidişle daha da düşer.
Bu piyasada kimse almaz şu rakamlara bu araçları. Bir teklif yaptım kabul etmedi, bu gidişle daha da düşer.
bence yanılıyorsun fiyat düşmez,
aracın sıfırı gelmiyor, geldi diyelim arı eksi bir milyon civarına gelir, satılırmı satılır...
ilanlara bak 10 adette ikisi fake STI değil, kaldı 8 adet, burdanda şu çıkıyor benim gibi bir çok kişi satmak istemiyor yani mal kıymetli
Subaru Impreza 2.5 WRX STI Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/subaru-impreza-2.5-wrx-sti?sorting=price_asc)
aracın sıfırı gelmiyor, geldi diyelim arı eksi bir milyon civarına gelir, satılırmı satılır...
ilanlara bak 10 adette ikisi fake STI değil, kaldı 8 adet, burdanda şu çıkıyor benim gibi bir çok kişi satmak istemiyor yani mal kıymetli
Subaru Impreza 2.5 WRX STI Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/subaru-impreza-2.5-wrx-sti?sorting=price_asc)
yanlız bunlar şaşırmışş :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-fenomen-den-gc8-2%2C5sti-900479829/detay
Bence özel araçlar( evo-sti ) ama nazlı araçlar parça fiyatları TR şartları için çok uçuk kalıyor kurdan dolayı sıkıntı tüketimleri ciddi yüksek ve konforları düşük
Bu sebeplerden garajda yatmalık saklamalık nadiren çıkıp sıkmalık arabalar bence
Bunlar yerine Golf R type r vb araçlara yönelmek Tr şartlarında daha mantıklı
Daha iyi veya kötü oldukları için söylemiyorum ama TR de çok ciddi avantajları var
Özellikle Golf r / s3 ikilisi al bas git nereye istersen hemde her gün yükle babam yükle çok da hızlı olabiliyorlar..
Sti-Evo bayılırım ama tam fantezi araçlar..
Low-Rider
03-02-2021, 11:44
yanlız bunlar şaşırmışş :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-fenomen-den-gc8-2%2C5sti-900479829/detay
Bu arabanın fiyatı piyasada ki diğer arabalara göre çok uçuk değil. Motoru, yürüyen üstündeki parçaları, içi vs yapayım desen bu fiyattan pahalıya gelir.
Bence özel araçlar( evo-sti ) ama nazlı araçlar parça fiyatları TR şartları için çok uçuk kalıyor kurdan dolayı sıkıntı tüketimleri ciddi yüksek ve konforları düşük
Bu sebeplerden garajda yatmalık saklamalık nadiren çıkıp sıkmalık arabalar bence
Bunlar yerine Golf R type r vb araçlara yönelmek Tr şartlarında daha mantıklı
Daha iyi veya kötü oldukları için söylemiyorum ama TR de çok ciddi avantajları var
Özellikle Golf r / s3 ikilisi al bas git nereye istersen hemde her gün yükle babam yükle çok da hızlı olabiliyorlar..
Sti-Evo bayılırım ama tam fantezi araçlar..
stı - evo - supra - gtr ... bunlar gerçekten farklı araçlar, yani yeni nesil golf r - polo gti - honda grubu fln yeni nesil oyuncağı
parça konusuna gelince bu araçlara standart binersen hiç bir sorun yok ama devamında istediğin güce anında cevap veren manuel araçlar,
sen aynı şeyi yeni nesil oyuncakları için söyleyebilirmisin? hepsi elektronik, aracı sen kullanmıyorsunki bir dünya elektronik koruma zımbırtıları var...
imprezaWRC
03-02-2021, 15:31
stı - evo - supra - gtr ... bunlar gerçekten farklı araçlar, yani yeni nesil golf r - polo gti - honda grubu fln yeni nesil oyuncağı
parça konusuna gelince bu araçlara standart binersen hiç bir sorun yok ama devamında istediğin güce anında cevap veren manuel araçlar,
sen aynı şeyi yeni nesil oyuncakları için söyleyebilirmisin? hepsi elektronik, aracı sen kullanmıyorsunki bir dünya elektronik koruma zımbırtıları var...
Takip ettiğim herifin biri japonyada gc8 wrx'i yarışlarda kullanıyormuş. 80.000km'de motor elden geçmiş. Sonra, 170.000km'de açıp içini dışını temizliyor, hiçbir parçayı değiştirmiyor sadece kontrol amaçlı açıyor ve yeniden topluyor. Niye yaptın diye sordum, 170.000km'den sonra artık yarışlarda kullanılmayacak, günlük kullanılacak diye cevap verdiydi.
Hollanda'da ve Japonya'da 400.000km'de GC8'ler var. 1.000.000km yapmış 2.5lt Outback var. Var oğlu var. 2.5lt wrx, wrx sti'ların krankları narin diye biliyorum. Sürekli redline'da kullanılırsa kaçınılmaz son ile karşılaşmamak süpriz olur.
Bende de kanatlı Subaru olsa açıkçası Emre gibi anca güneşli ve yağışsız havada gezinmek için marşa basarım, o da tercih meselesi, şahsen ben yadırgamıyorum :)
Low-Rider
04-02-2021, 13:12
399 oldu fiyat
04-02-2021, 20:06
Daha simdiden 90 bin TL düştü.
PiscocuK
04-02-2021, 21:10
Gunesli havalarin tadini cikarttim. Adas yaz gelmeden çök birine bukadar niyetin varsa. Yaza dahada yukselir fiyatlar
AhmetKadir
05-02-2021, 06:12
Subaru almayin o zaman :) siz alsaniz bi 90 dusse, ***** motor yürüyen çöp 50de masraf acsa. Hep sikinti :D
399 oldu fiyat
dediğim gibi alan üzerine para harcayacak motor için kaçınılmaz, bunu bile baz alırsanız bu iş gün sonunda mantıklı
bu paralara ne alınabiliri bir hesaplayın
* not: honda - vw diyenler az ötede oynasınlar lütfen
Low-Rider
05-02-2021, 17:31
dediğim gibi alan üzerine para harcayacak motor için kaçınılmaz, bunu bile baz alırsanız bu iş gün sonunda mantıklı
Ben bir subaru severim, bilgi olarak yazdım fiyatı :)
05-02-2021, 18:22
Swap yapilmis, ruhsatta 1.5 görünen bir STi’a bu para vermek yerine Type-R falan daha mantıklı valla ne diym. Araç cok temiz olabilir ama kucuk sinek mide bulandiriyor.
06-02-2021, 10:23
Swaptan kastim change arac bu arada. Swap kelimesi yanlis olmus :)
CelalMrz
06-02-2021, 10:56
Swaptan kastim change arac bu arada. Swap kelimesi yanlis olmus :)
Adanadan satılık sedan 2011 araba mı changeli?
06-02-2021, 11:58
Adanadan satılık sedan 2011 araba mı changeli?
Aracın sorgulamasında 1.5 İmpreza görünüyor. Sasi no da farkli. Sahibi yurt disindan getirip baska arac ustune islettiklerini soyledi telefonda. Change bildigin.
Değişir...
Kisiden kisiye kullanim sekline ihtiyaca gore degisir
Garajimda bi Evo IX veya 06 model STI in yatmasini omur boyunca saklamayi cok isterdim,cok isteriz..
Bu onlarin teknik olarak mukemmel olduguna kusursuz olduguna isaret degildir yalniz
Mazisi ,daha mekanik olmasi ( bu yorumu sevmesemde daha erkeksi olmasi ) motorun sesi yuklenebilirligi falan bunlar baska bir konu
Ama ote yandan oyuncak diye bakilan teknolojinin bu tarz araclara adapte olmasi guvenlik yol tutus motor teknolojisi konfor donanim vb unsurlarin cok gelisip daha alt kademe hizli araclarda da var olabilmesi baska bir konu
Her gun ayak altinda cok hizli cok guvenli cok konforlu cok oyuncakli !! az yakan cok kacan bir aracin olmasi istegide yad edilemez bir gercek
Bu sebeple sti veya evo yerine golf type r turevlerini almak garip degil cok da anlasilabilir normal bir durum olmali
Swap yapilmis, ruhsatta 1.5 görünen bir STi’a bu para vermek yerine Type-R falan daha mantıklı valla ne diym. Araç cok temiz olabilir ama kucuk sinek mide bulandiriyor.
araç sahibi yada satan ben değilim ama 1,5 muhabbeti doğruysa orada haklısın,
fakat stı karşılığı kesici şov taypar değil...
wrx sti ın karşılığı typeR değildir..3 vites boşa çeviren sadece roll da kendini gösterebilen bi araba ile kalışta tekme yemiş gibi kalkan, çekiş dağılımını (2006 ve sonrası) değiştrebilen virajlara daha net giren arabayı neden rakip gösterdiniz anlayamadım.. fiyat olaraksa ok ama biri elma biri armut... Golf R - S3 - TTS - olabilir.. muhtemelen daha az masraflı, daha çok aftermarket parça daha çok usta daha verimli motor olarak da 4çeker VAG grubu daha doğru rakip olur.. ayrıca şanzıman olarak da düz ve dsg/stronic olarak tercih de yapabiliyorsun... S3 ü düz golf ü dsg alabiliyosun, keyfine kalmış.. ist park gibi uzun pistte dsg, ülkü park gibi kısa çok virajlı pistte düz ile keyifli gazlanır.. 200 lira civarında güzel bi STİ varsa alınır.. o paralara araba kalmadı.. bu segmentte her 2.el araba için kenarda bir miktar para bulundurmak şart..
araç hakkında bilgisi olan var mıdır? bu araca bu paralar verilir mi? Motorda bir şeyler var ama tork garaja yönlendiriyorlar setupı öğrenmek için.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-akgun-koleksiyonluk-wrx-sti-boyasiz-75.000-km-871603021/detay
araç hakkında bilgisi olan var mıdır? bu araca bu paralar verilir mi? Motorda bir şeyler var ama tork garaja yönlendiriyorlar setupı öğrenmek için.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-akgun-koleksiyonluk-wrx-sti-boyasiz-75.000-km-871603021/detay
418.000 di 395.000 oldu şimdi 445.000 istiyorlar. Genel olarak piyasa bu ara düşerken bu araç arttı. Fotolarda güzel duruyor ama rakam kendi adıma düşündürücü.
418.000 di 395.000 oldu şimdi 445.000 istiyorlar. Genel olarak piyasa bu ara düşerken bu araç arttı. Fotolarda güzel duruyor ama rakam kendi adıma düşündürücü.
Dünyada tek ülkemizde satılmayan şeyin fiyatı artıyor olsa gerek. Allah tüm araba arayanlara sabır versin.
Dünyada tek ülkemizde satılmayan şeyin fiyatı artıyor olsa gerek. Allah tüm araba arayanlara sabır versin.
Fiyatlar gerçekten uçuk. bu araç özelinde de oldukça yüksek, 9 ay önce falandı 275'den galeri değiştirdi araç :) biraz daha ekleyince Golf R falan da bu bütçe dahiline giriyor, birebir aynı klasman araçlar olmasa da daha yeni, ya da önden çeker typer falan bu civarlara.
lucky Jackal
08-07-2021, 10:18
Fiyatlar gerçekten uçuk. bu araç özelinde de oldukça yüksek, 9 ay önce falandı 275'den galeri değiştirdi araç :) biraz daha ekleyince Golf R falan da bu bütçe dahiline giriyor, birebir aynı klasman araçlar olmasa da daha yeni, ya da önden çeker typer falan bu civarlara.
Bu Bursa'da ki 2.5 sti bloklu araba olabilir, ama tam emin değilim. benim listemde de geçen sene bu km lerde hatasız boyasız 2.5 bloklu Bursa'dan bir sti vardı. Hatta arayıp konuşmuştum sanırım 195 gibi bir rakam istiyorlardı o zamanın parası ile. Sonra pandemi patladı, bizim paralar pul oldu, sti lar uzay oldu. O araçta kayboldu. Bu o araç olabilir. Bence Tork garajı arayıp sormak lazım. Fiyata bir şey demiyorum tabi :)
bu paralara çıkıyorsan hb kasasını bile alırsın,
tuner faruk
24-01-2022, 10:36
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-garage-2004-subaru-impreza-2.0-wrx-sti-braid-jant-full-spec-961070276/detay
Bu ataç hakkında bilgisi olan var mı ?