PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekspertiz için usta-dükkan sorgulama

SAYGIN
04-08-2020, 00:22
Ekspertiz yaptırmak için yer sormak için,bireysel konu açmak yerine bu konudan devam edelim..
Sonradan alakasız bölümlere açılan konular direkt silincek bilginize.

Omak
04-08-2020, 00:37
Ekspertiz yaptırmak için yer sormak için,bireysel konu açmak yerine bu konudan devam edelim..
Sonradan alakasız bölümlere açılan konular direkt silincek bilginize.

Sadece tavsiye ve sormak icin mi, yoksa yasadigimiz olumlu olumsuz tecrubeleride aktarabilir miyiz? (Kendi yaptirdigimiz ekspertiz islemlerindeki)

_driver_
04-08-2020, 03:58
Giresun merkez için konuşursak pilot garaj adımı verin ya da il dışında olmazsam beraber gidebiliriz

speed_emre
04-08-2020, 06:59
Bursa'da bilinen önerilen düzgün oto expertiz firması varmı? yoldayız! Acil...

DOHC
04-08-2020, 07:33
Giresun merkez için konuşursak pilot garaj adımı verin ya da il dışında olmazsam beraber gidebiliriz

Adını verelim de adın ne senin :)
İkinci soru, senin adını orada kime verelim :)

baskan96
04-08-2020, 08:02
Bursa'da bilinen önerilen düzgün oto expertiz firması varmı? yoldayız! Acil...

Ümran Oto Ekspertize gidin hocam. Yanlış hatırlamıyorsam Özlem hanım vardı müdürü onunla irtibata geçebilirsiniz. FRee_hifi Özgür abi de İstanbul Ümran oto ekspertizde çalışıyor. Kendisi görmemiş konuyu dolayısıyla ben yazmış bulundum ondan önce. Biz Özgür abi vasıtasıyla Urfa'da bir ekspertiz yaptırdık fazlasıyla memnun kaldık buradan tekrar teşekkür ederim kendisine.

speed_emre
04-08-2020, 08:31
Ümran Oto Ekspertize gidin hocam. Yanlış hatırlamıyorsam Özlem hanım vardı müdürü onunla irtibata geçebilirsiniz. FRee_hifi Özgür abi de İstanbul Ümran oto ekspertizde çalışıyor. Kendisi görmemiş konuyu dolayısıyla ben yazmış bulundum ondan önce. Biz Özgür abi vasıtasıyla Urfa'da bir ekspertiz yaptırdık fazlasıyla memnun kaldık buradan tekrar teşekkür ederim kendisine.

Daha evvelden istanbuldan araba alırken otorapora götürmüştüm ve memnun kalmıştım. Şimdi firmaları ve yorumları okuyunca biraz sorunlar ve şikayetler var olduklarını gördüm.

Ümranı duydum daha evvelden ama otorapor kadar kaliteli mi? detaylı bakıyorlar mı?

baskan96
04-08-2020, 09:00
Daha evvelden istanbuldan araba alırken otorapora götürmüştüm ve memnun kalmıştım. Şimdi firmaları ve yorumları okuyunca biraz sorunlar ve şikayetler var olduklarını gördüm.

Ümranı duydum daha evvelden ama otorapor kadar kaliteli mi? detaylı bakıyorlar mı?

Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ancak Ankara'daki şubelerinde yetişmiş eleman çok kalmamış gibi gördüm. Bursa için yaklaşık 1 ay önce bir ekspertiz işlemi olmuştu Otoraporda aracı alan tanıdığım memnun kalmıştı ama ben birkaç defa kaporta kazıma işine gözümle de şahit olduğum için Otorapordan soğudum. Urfa'da ekspertiz yaptırdığımız aracın neyi var neyi yok sağolsunlar söylediler. Özgür abi vasıtasıyla gittiğimiz için bizzat kendisi aradı ve kendi görüşleriyle birlikte araca dair genel yorumu yaptı. Ümran'ı denemenizi tavsiye ederim kendi açımdan fazlasıyla memnun kaldım.

_driver_
04-08-2020, 09:22
Adını verelim de adın ne senin :)
İkinci soru, senin adını orada kime verelim :)

İsmim Eray
İş yeri sahibi de Ali kendisi her gün orada olur

speed_emre
04-08-2020, 09:29
Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ancak Ankara'daki şubelerinde yetişmiş eleman çok kalmamış gibi gördüm. Bursa için yaklaşık 1 ay önce bir ekspertiz işlemi olmuştu Otoraporda aracı alan tanıdığım memnun kalmıştı ama ben birkaç defa kaporta kazıma işine gözümle de şahit olduğum için Otorapordan soğudum. Urfa'da ekspertiz yaptırdığımız aracın neyi var neyi yok sağolsunlar söylediler. Özgür abi vasıtasıyla gittiğimiz için bizzat kendisi aradı ve kendi görüşleriyle birlikte araca dair genel yorumu yaptı. Ümran'ı denemenizi tavsiye ederim kendi açımdan fazlasıyla memnun kaldım.

Haklısın bir otoraporun şubesi net doğru olması için kazıdığını yorumlarda okudum. Yetkili servisler expertiz yapmıyor mu acaba?

SAYGIN
04-08-2020, 14:27
Sadece tavsiye ve sormak icin mi, yoksa yasadigimiz olumlu olumsuz tecrubeleride aktarabilir miyiz? (Kendi yaptirdigimiz ekspertiz islemlerindeki)

Ankara,İstanbul vs. de ekspertiz yaptırcak yer arıyorum gibi sormak istenildiğinde konu açmak yerine buradan sorgulansın diye açıldı konu.Yazılan yere gidip olumlu olumsuz bir durumunuz olursa yazarsınız.ama konuda adı geçmeyen alakasız bir firma için çok iyi çok kötü diye yazmak gereksiz bu konu altında.

Omak
04-08-2020, 17:48
Ankara,İstanbul vs. de ekspertiz yaptırcak yer arıyorum gibi sormak istenildiğinde konu açmak yerine buradan sorgulansın diye açıldı konu.Yazılan yere gidip olumlu olumsuz bir durumunuz olursa yazarsınız.ama konuda adı geçmeyen alakasız bir firma için çok iyi çok kötü diye yazmak gereksiz bu konu altında.

Tabi tabi kulaktan dolma iyiymis bura yea yok yok ora kotu gitmeyin dididisinin dididisi gitmiste didi didi olmus olarak degilde,

mesela benim istanbul ve ankara olmak uzere bilinen heryerde subeleri olan 2 ekspertiz firmasinda yaptirdigim ekspertizlerde yasadigim olumsuzluk atlanan bakilmayan yer memnuniyetsizliklerim var onlari aktarmak ve oralara giden olursa bu kisimlara dikkat etsinler.
Ayni sekilde ekspertiz yaptirirken yasanan kusurlari aktarsin diger arkadaslar ki bizde bir dahaki sefere o konulara dikkat edelim.

huseyinturk
04-08-2020, 17:56
Oto rapor pişmanlıktır. Alıcağınız sorunsuz aracı aldırmaz. Yeni model, sıfıra yakın araçlarda çok sorun olmuyor ama km biraz fazlaysa birazda yaş varsa aracı her yerden öldürüyorlar. Satarken hiç araç sokmadım, alıcı olarak soktuklarımla bu yorumu yapıyorum.

ErayArslan
22-09-2020, 18:31
Ankara'da önerebileceğiniz işini düzgün yapan ekspertiz firması var mıdır ?

ndt man
22-09-2020, 19:50
Bursa'dayim, dizel ford fiesta bakıyorum. Küçük sanayi taraflarında ya da başka yerde tavsiye edebileceğiniz usta önerisi alabilir miyim?

2008 model 235 binde 1.4 tdci motorda dikkat etmem gereken nelerdir. Enjektör ve turbo kontrolü yeterli midir?

baskan96
06-10-2020, 17:20
Selamlar. Manisa içi eksper tavsiyesi olan var mıdır?

MatraX_07
06-10-2020, 17:52
Antalya Merkez'de 4x4 Kurumsal bir Oto Ekspertiz Fİrmanın, sahibiyim...
2007 Yılından Beri Otomotiv sektöründeyim..Antalyanın çoğu zaten bilir...

MatraX_07
06-10-2020, 17:54
Antalya'da ekspertiz işi düşen olursa Elimden geldiği kadar yardımcı olurum

Kadyr
07-10-2020, 20:20
Tarcanlar ı herkes biliyordur sanırım. Kayseri ve Ümraniye'de şubesi de var.

halili
08-10-2020, 07:35
Ümran oto kısıklı ya şube açmış.Alemdağ cad.rampayı çıkarken ülkeri geçince solda.yeri ve dükkanı güzel olmuş.ama orada ne kadar iş yapar bilemedim.

nidyaaslan
15-10-2020, 08:12
ilk arabamı alacaktım o nedenle hayli telaşlıydım bursa da güvenilir ekspertiz ararken otorapor küçük sanayi şubesini tavsiye ettiler deneyimim sonucu aşırı iyi olduklarını gördüm hem hızlıydılar hemde parça parça gösterdiler o kadar detaylı baktılar ki şaşırdım güvenerek arabayı aldım kullanıyorum tekrar al sat yaptığımda tercih ederim .

halili
15-10-2020, 08:54
ilk arabamı alacaktım o nedenle hayli telaşlıydım bursa da güvenilir ekspertiz ararken otorapor küçük sanayi şubesini tavsiye ettiler deneyimim sonucu aşırı iyi olduklarını gördüm hem hızlıydılar hemde parça parça gösterdiler o kadar detaylı baktılar ki şaşırdım güvenerek arabayı aldım kullanıyorum tekrar al sat yaptığımda tercih ederim .

hoşgeldin ama uçacaksin birazdan :)

AlpEren
15-10-2020, 09:01
Bati Atasehirdeki OtoRapor Bayisinin sahibiyim herkesi beklerim

berkay_aydin
15-10-2020, 14:30

İstanbul içi Ümran tepeüstü ve göztepe şubesini kesinlikle tavsiye etmiyorum, mercedes marka aracı dyno moduna almayı bilmedikleri için boşuna vakitimizi aldılar yol testi dediler, şikayet ettim bir sonraki ekperitizi ücretsiz yaparız dediler, "ücreti ile" tekrar tepeüstü şubesine gittim sağlam aracımızın çamurluğunu kırdılar, biz kırmadık dediler kamera kayıtlarını vermek istemiyorlar kayıtlarda gözüküyor, 400 liralık aç insanlara lütfen işinizi yaptırmayın...

free-hifi
15-10-2020, 14:41
Göztepe servis müdürüyüm. Plakanızı verin aracınızda ne varmış ne yokmuş size ne eksik verilmiş ne hoşunuza gitmemiş bakalım madem şube adını verdiniz kontrol edelim.

"400 liralık aç insanlar" bunun için de ayrıca konuşuruz.

free-hifi
15-10-2020, 15:28
34 *N 07*5 / MERCEDES A 180 / 09.11.2018 / GÖZTEPE ŞUBE / 225 TL
06 E*Y 5* / BMW 3.18 / 08.07.2019 / TEPEÜSTÜ ŞUBE / 275 TL

Sanırım araçlarınız bunlar. 2 şubede o tarihte çalışan hiç bir personel güncel devam etmiyor. Diyebilirdiniz ki, zamanında buraya gittim böyle sorunlar oluştu o sebeple tavsiye etmiyorum bende yine gelir açıklamasını yapardım. Raporların ikisini de inceledim. İki araç için eksik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Keşke o günkü şartlarda ilgili şubelere, genel merkeze , şikayetvar.com ve google üzerinden harita yorumlarına şikayette bulunsaydınız, size firma olarak kesin dönüş yapılırdı. Umran ekspertiz yaptığı ekspertizlerde kendisinden kaynaklı bütün hataların arkasında durmuş gereğini maddi manevi yapmıştır. Uyumsuzluk sonucu mahkemeye veren olmuşsa mahkeme Umranı haksız bulmuşsa yine bedelini ödemiştir. Bu şekilde şubeleri itham etmeniz hiç hoş olmadı.

Ben forumdan veya dışarıdan arkadaşlara her zaman yardımcı olmuşumdur. İnsan çalışıyor sonuçta benim referansım ile gidip yine bir hata olmuş ise kim yaptıysa hatasının gereğini yapacaktır.

Firmamızda 400 liralık bir ekspertiz ücreti yoktur. 340 veya 390 tl dir...

aykutsafakyaman
15-10-2020, 15:49
Bati Atasehirdeki OtoRapor Bayisinin sahibiyim herkesi beklerim

Ekspertiz yaptığınız araçlarda yazılım mevcut ise çıkan değeri rapora ekliyor musunuz ?

exca-
15-10-2020, 18:19
Bursa'da güvenilir ekspertiz firması neredir bilgisi olan var mı?

baskan96
15-10-2020, 18:22

Yukarıda da belirtmiştim yine belirteyim. Ümran oto ekspertiz Bursa'da gidip güvenebileceğiniz ekspertiz firmalarından biri. Ekstra bilgi almak isterseniz free-hifi ana bayi şefi. Kendisiyle de iletişime geçebilirsiniz.

free-hifi
15-10-2020, 18:53

Umran ekspertiz bursa Osmangazi ve Nilüfer de 2 şubemiz var. Adım Özgür servis müdürlerine ismimi verin gereğini yaparlar.

AlpEren
15-10-2020, 21:19
Ekspertiz yaptığınız araçlarda yazılım mevcut ise çıkan değeri rapora ekliyor musunuz ?

Ancak dynoda fazla guc cikarsa yazabiliriz. Obd kontrolunde cikmaz o malesef. Su olabilir sadece bmw gibi bazi araclarda dme tahribati diye uyari veriyor yazilim yapildiginda ona gore yorumlanabilir.

aykutsafakyaman
16-10-2020, 08:53
Ancak dynoda fazla guc cikarsa yazabiliriz. Obd kontrolunde cikmaz o malesef. Su olabilir sadece bmw gibi bazi araclarda dme tahribati diye uyari veriyor yazilim yapildiginda ona gore yorumlanabilir.

Yok demek istediğim obd kontrolü değil. Dynoya çıktı araç standart 105 hp yazılım yapılmış haliyle daha fazla bir değer çıktı. Dyno verisine bu değeri yazıyor musunuz ?

AlpEren
16-10-2020, 16:24
Yok demek istediğim obd kontrolü değil. Dynoya çıktı araç standart 105 hp yazılım yapılmış haliyle daha fazla bir değer çıktı. Dyno verisine bu değeri yazıyor musunuz ?

Tabiki alt tarafa usta degerlendirmesi olarak not bolumlerine eklenir

aykutsafakyaman
17-10-2020, 12:59
Tabiki alt tarafa usta degerlendirmesi olarak not bolumlerine eklenir

Yaklaşık 1 sene önce Yalova otorapor şubesine bir araba baktırarak aldım. Daha sonra şikayet oluşturup aramalarını bekledim 1 ay sonra laubali bir abimiz arayıp ben gördüklerimi yazdım. Aradan 1 ay geçmiş siz ne yaptığınızı bilmiyorum şeklinde bir cevap aldım. Arabanın dyno verisi neden yazmıyor diye sorduğumda araba dyno'ya çıkmadı dediler. Emin misiniz diye soruyorum ilgili arkadaş kendinden çok emin evet çıkmadı diyor. Elimde bu arabanın dynoda resimleri ve videosu var size atayım mı dedim. Yanındakilere sormaya başladı. Daha sonra başka şeyler de çıktı. Amacım sizin bayiliğinizi veya çalıştığınız firmanızı kötülemek değil. Ama uyarabilirseniz sevinirim.

berkay_aydin
17-10-2020, 14:15
34 *N 07*5 / MERCEDES A 180 / 09.11.2018 / GÖZTEPE ŞUBE / 225 TL
06 E*Y 5* / BMW 3.18 / 08.07.2019 / TEPEÜSTÜ ŞUBE / 275 TL

Sanırım araçlarınız bunlar. 2 şubede o tarihte çalışan hiç bir personel güncel devam etmiyor. Diyebilirdiniz ki, zamanında buraya gittim böyle sorunlar oluştu o sebeple tavsiye etmiyorum bende yine gelir açıklamasını yapardım. Raporların ikisini de inceledim. İki araç için eksik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Keşke o günkü şartlarda ilgili şubelere, genel merkeze , şikayetvar.com ve google üzerinden harita yorumlarına şikayette bulunsaydınız, size firma olarak kesin dönüş yapılırdı. Umran ekspertiz yaptığı ekspertizlerde kendisinden kaynaklı bütün hataların arkasında durmuş gereğini maddi manevi yapmıştır. Uyumsuzluk sonucu mahkemeye veren olmuşsa mahkeme Umranı haksız bulmuşsa yine bedelini ödemiştir. Bu şekilde şubeleri itham etmeniz hiç hoş olmadı.

Ben forumdan veya dışarıdan arkadaşlara her zaman yardımcı olmuşumdur. İnsan çalışıyor sonuçta benim referansım ile gidip yine bir hata olmuş ise kim yaptıysa hatasının gereğini yapacaktır.

Firmamızda 400 liralık bir ekspertiz ücreti yoktur. 340 veya 390 tl dir...

Plakalarım bunlar değil malesef, gerekli yerlere şikayette tabiki bulundum Ankara genel merkezden Hayri Bey ve göztepeden aradılar puanlarının düştüğünü söylediler şikayeti geri alın dediler düzgün konuştukları için geri aldım,

çamurluk için bu bedeli ödedim, "expertiz ücretini bile geri vermediler", biz bunu kırdık özür dileriz deseler bile kabul edecek bir kişiyim, para herzaman kazanılır ama müşteri kazanılamıyor,
isterseniz özelden numaramı göndereyim arayın hiç sıkıntı yok, biz yapmadık demeleri kamera kayıtları benim canımı sıkan nokta budur. Çalışan kişilerinde değişmesi yanlış anlamayın son kullanıcıyı kesinlikle etkilemez.

free-hifi
18-10-2020, 08:33
Numaramı verdim ararsanız görüşürüz.

Çalışan kişilerin değişmesi neden son kullanıcıyı etkilemesin? Düzenli gittiğin bir restoranda usta artık düzgün yemek çıkarmıyor. Garsonlar ilgisiz. Şef sallamıyor. Restoran İn işler düştü. İşveren bütün hepsini değiştirdi. Daha iyi personelle işler eskisinden iyi oldu. O restoran yine kötü bir restoran mı?

Burak Mehmet
25-11-2020, 10:20
Ankara'da önerebileceğiniz işini düzgün yapan ekspertiz firması var mıdır ?

Ankarada kadromuz çok sağlam.. Umran oto ekspertizlerin her şubesinde işlem yaptırabilirsiniz. Gitmeden önce beni ararsanız elimden geldiğince yardımcı olurum.. web sayfamızdaki numara benim cebim.

beratyuksel
25-11-2020, 22:34
Adanada önerilen expertiz bir de sanayide usta var mıdır acaba? Teşekkürler..

207_TR
21-09-2021, 20:01
Arkadaşlar selam

Antalya ya yarın Suzuki Jimny almaya gidiyoruz arkadaşıma.

Önereceğiniz expertiz var mı ?

Şahan
17-11-2021, 10:39
Arkadaşlar selam

Antalya ya yarın Suzuki Jimny almaya gidiyoruz arkadaşıma.

Önereceğiniz expertiz var mı ?

Hocam Computest Murat Paşa şubesini benim konuda bir arkadaş tavsiye etmiş. Adresine bakarken de google yorumları çok iyi merkezin.
Computest Muratpaşa – Oto Ekspertiz Merkezine Hoşgeldiniz (http://computestotoekspertizmuratpasa.com/)

GokhanRS
17-11-2021, 10:44
Hocam Computest Murat Paşa şubesini benim konuda bir arkadaş tavsiye etmiş. Adresine bakarken de google yorumları çok iyi merkezin.
Computest Muratpaşa – Oto Ekspertiz Merkezine Hoşgeldiniz (http://computestotoekspertizmuratpasa.com/)

kendisini forumlardan hatırlıyorum. sevilen biriydi.

SCfr
17-09-2022, 08:41
Merhaba , izmir urladan araç bakmaya geleceğim iyi ekspertiz neresi var bilgi verebilir misiniz ?

darkmoon
17-09-2022, 17:30
Ben maslakta Ümrana götürüyorum sıkıntı görmedim şimdiye kadar

MatraX_07
16-02-2024, 10:46
Öncelikle kusura bakmayın,tesadüfen gördüm konuyu.Cevapsız bırakmak istemedim
Computest Muratpaşa firma sahibiyim
Her zaman başım üstünde yeriniz var.Araç ile ilgili bir şey olursa da beklerim
Kaldığımız yerden hizmet vermeye devam ediyoruz…

kendisini forumlardan hatırlıyorum. sevilen biriydi.
Gökhan abi,güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim
Yapabileceğim bir şey olursa her zaman beklerim

Burak Mehmet
16-02-2024, 11:03
Ben maslakta Ümrana götürüyorum sıkıntı görmedim şimdiye kadar

Cemal abi ve ekibi gerçekten iyidir...

Dragger
16-02-2024, 12:05
Expertiz fiyatları ne olmuş öyle :)

7-8 bin lira dediler dün.

huseyinturk
16-02-2024, 12:10

Abi ümrana git esnafım de 5'li kart var. Ekspertiz 3500 lirayken 5 yüklemeyi 7000'e yaptım aralık ayında. Kart vermezlerse de bende var ödünç verebilirim yükletip kullanabilirsin telefon numaram üzerinden

Burak Mehmet
16-02-2024, 15:35
Abi ümrana git esnafım de 5'li kart var. Ekspertiz 3500 lirayken 5 yüklemeyi 7000'e yaptım aralık ayında. Kart vermezlerse de bende var ödünç verebilirim yükletip kullanabilirsin telefon numaram üzerinden

başkası kullanamaz artık :D değiştirdim yazılımını plus card ı sadece pluscardlı kullanır ama hoşgeldin paketi ay sonuna kadar hala 7,5 bence alın

huseyinturk
16-02-2024, 16:45
başkası kullanamaz artık :D değiştirdim yazılımını plus card ı sadece pluscardlı kullanır ama hoşgeldin paketi ay sonuna kadar hala 7,5 bence alın

Ne olcak abi yakınsa iki dakika gider gelirim Türk insanında çare bitermi :D

Burak Mehmet
17-02-2024, 08:56
Ne olcak abi yakınsa iki dakika gider gelirim Türk insanında çare bitermi :D

doğru.. ama onunda şöyle bir problemi var..

Geçen sene 1000de 17 de olsa tazminat ödememiz gereken durumlar olmuş. senin plucard ı nı kullanıp aracı kendi üzerine aldığında bizim sorumluluğumuz ortadan kalkıyor... yani arabada bir sorun olsa geçmiş olsun..

MatraX_07
17-02-2024, 22:26

Abi ben 80₺ 2014yılında ekspertiz yapıyordum
Her geçen gün hem sorumluluk artıyor hem de maliyetler maalesef…

Bcaner
25-03-2024, 08:40
A45 amg veya 2018 S3 için Ankara’da işini güzel yapan bir expertiz arıyorum. Tavsiye verebilecek olan var mıdır?

Ozan Özer
01-04-2024, 12:29
İstanbul'da işini iyi yapan bir ekspertiz firması tavsiyesi alabilirim. Avrupa,Anadolu yakası farketmez.

Ayrıca D-Expert açılmış ATaşehir'de. Nedir,ne değildir bilen var mı?

eminkilic61
02-04-2024, 08:44
A45 amg veya 2018 S3 için Ankara’da işini güzel yapan bir expertiz arıyorum. Tavsiye verebilecek olan var mıdır?

şaşmaz oto rapor, motor içinde tim oto yada garaj performans olabilir.

Ozan Özer
14-04-2024, 12:13
İstanbul'da işini iyi yapan bir ekspertiz firması tavsiyesi alabilirim. Avrupa,Anadolu yakası farketmez.

Ayrıca D-Expert açılmış ATaşehir'de. Nedir,ne değildir bilen var mı?

Güncel diyeyim,

TarikS
14-04-2024, 21:02
Güncel diyeyim,

Ben Ataşehir D-Expert'te arabamı sattım. Bir ekspertizde bulunabilecek her şeyi fazlasıyla bulup not etmişlerdi. Yol testi olayı yok diye hatırlıyorum bir tek. O da sizde kalmış, önerim öncesinde yol testini yapıp sonrasında muhtemel tespitlerinizle mekanikerleri yönlendirip arıza tespiti yaptırmaya çalışmak olabilir :)

Ümran Göztepe'nin eski müdürü forumdandı Özgür Bey, onun yönlendirmesiyle 0'a yakın bir araba götürmüştüm, dolayısıyla pek değerlendirme yapamam ama ihtiyaç olsa giderim yine oraya

Haricinde ben araba alacağım zaman bildiğim servisine götürüp mekanik baktırıp, rastgele ekspertizde bizzat mikron değerlerini falan da görmek isteyerek kaporta & şase kontrolü yaptırıp alıyorum

Ozan Özer
15-04-2024, 07:38
Ben Ataşehir D-Expert'te arabamı sattım. Bir ekspertizde bulunabilecek her şeyi fazlasıyla bulup not etmişlerdi. Yol testi olayı yok diye hatırlıyorum bir tek. O da sizde kalmış, önerim öncesinde yol testini yapıp sonrasında muhtemel tespitlerinizle mekanikerleri yönlendirip arıza tespiti yaptırmaya çalışmak olabilir :)

Ümran Göztepe'nin eski müdürü forumdandı Özgür Bey, onun yönlendirmesiyle 0'a yakın bir araba götürmüştüm, dolayısıyla pek değerlendirme yapamam ama ihtiyaç olsa giderim yine oraya

Haricinde ben araba alacağım zaman bildiğim servisine götürüp mekanik baktırıp, rastgele ekspertizde bizzat mikron değerlerini falan da görmek isteyerek kaporta & şase kontrolü yaptırıp alıyorum

Değerli geri bildirimleriniz için teşekkürler. Bende araç alırken genelde dediğiniz gibi yapıyorum. Yürüyen aksam vs. daha ön planda benim için.

Eren
03-10-2024, 22:42
istoç galericiler sitesi içinde iyi bir ekspertiz varmıdır

Ozan Özer
22-11-2024, 13:59
Beyler selamlar,

AVRUPA yakasında iyi bir ekspertiz firma önerisi alabilir miyim?
Bmw'ye yatkın olması tercih sebebi