PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Corvette C6 ile Gazladik / Alev Atan Corsa Egzoz / Pop And Bangs

asit
13-12-2019, 09:51
Herkese Merhabalar,

Bu videoda arkadasim Serhat ile kendi araci Corvette C6yi inceledik ve test ettik.

https://www.youtube.com/watch?v=8VyOAZ3HwvA

Arac hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum :) Tesekkür ederim

Vtec_2
14-12-2019, 00:27
Eline saglik. Bir görus bildirmek istiyorum sana. Cektigin videolari tek bir konu altinda acsan daha iyi degilmi. Her konu actiktan sonra , yorumlarinizi merak ediyorum diyip birakiyorsun. Konu icinde mesajlarida cok ama cok nadiren cevapliyorsun.
Denk geldikce her videonu izliyorum fakat , farkindamisin ama artik kimse birseyler yazmiyor videolarina. Nasil olsa cevap vermeyeceksin diye. Dogru yanlis kendi fikrim bu.
Tekrardan emegine saglik.

DDJ
14-12-2019, 14:54
Cevo harikasın videolar 10 numara :D

asit
14-12-2019, 16:53
Eline saglik. Bir görus bildirmek istiyorum sana. Cektigin videolari tek bir konu altinda acsan daha iyi degilmi. Her konu actiktan sonra , yorumlarinizi merak ediyorum diyip birakiyorsun. Konu icinde mesajlarida cok ama cok nadiren cevapliyorsun.
Denk geldikce her videonu izliyorum fakat , farkindamisin ama artik kimse birseyler yazmiyor videolarina. Nasil olsa cevap vermeyeceksin diye. Dogru yanlis kendi fikrim bu.
Tekrardan emegine saglik.

Çok Teşekkür ederim, yorum trafiğinin azalması konu ve içeriği ile alakalı olduğunu düşünmüyorum genel olarak forumda bulunan trafik azaldı son aylarda :(

Zamanımın yetiği şekilde her yoruma aslında cevap veriyorum gerek burada gerek youtube de olsun.

Desteğinizden ötürü tekrar teşekkür ederim

buraek4
15-12-2019, 19:36
Emeklerine sağlık güzel video olmuş. Ama sosyal mesaj verip daha sonrasında tünelde taramalı tüfek gibi popcorn yapmak pek tezat olmuş. Bu gazlarken sağa sola eli sallama yeni moda oldu sanırım?

fthdrn
17-12-2019, 11:21
Şu popcornu bi ben mi sevmiyorum ? Yazılımda popcorn mode olsa canın istediği zaman haritayı yüklesen daha keyifli olur. Arabayı hey komp. de bırakınca pat pat pat kafa ütülüyor.

coolvtec
18-12-2019, 18:11
Önceden izlerdim. Ama sürekli araç sahibinin konuşmalarına müdahale ediyorsun, onun başladığı cümleleri kesip sen tamamlıyorsun, cümle bitinceye kadar beklemiyorsun. Bu işe emek veriyorsun, bir kaç abi tavsiyesinde bulunayım dedim.

asit
18-12-2019, 18:37
Önceden izlerdim. Ama sürekli araç sahibinin konuşmalarına müdahale ediyorsun, onun başladığı cümleleri kesip sen tamamlıyorsun, cümle bitinceye kadar beklemiyorsun. Bu işe emek veriyorsun, bir kaç abi tavsiyesinde bulunayım dedim.

Her tavsiyeye açığım fakat söz kesme yada konuşmayı durduma aşamasını size kısaca şöyle özetleyebilirim, araç sahipleri bu tarz konsepte genelde ilk defa katılıyor bazen laf lafı açmayınca konunun devamını getiremiyor yada hep ara verip devamlılık bozluyor, bunun yanı sıra çektiğim kişiler bazen konuyu uzatıyor da uzatıyor ve bazen burada mudahle etmem gerekityor, çünkü zaten gereki olan bilgiyi akarmış oluyoruz. Bunları düşünmem gerekiyor çünkü gopronun sarjı ve hafıza kartının kayıt süresi var artı olarak kurgu süreci artıyor. Kimse çünkü yarım içerikli video izlemek istemez :) teşekkürler, artı olarak izlediğiniz herşeyi tek kişi olarak çekiyorum dış ve iç görüntüleri