PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ucuz Arabalar Bagcılar'da ?

Bolkar1st
17-03-2019, 23:23
***** sitede ilanlara baktığımda bir çok uygun fiyatlı aracın İstanbul Bağcılar'da olduğunu görüyorum bunun sebepleri nedir bilen varmı :)

909
17-03-2019, 23:28
Benimde dikkatimi çekti.
Çoğu galeriden

Octane
18-03-2019, 01:02
Kusurlari gizlenmis oluyor cogunun. Ama calisip yuruyor, oyle sorun sikinti da cikarmiyorlar.
Ben biraz daha ucuza araba alayim degiseni boyasi muhim degil ben de arada kendim harcarim derseniz mantikli.

SinanAdalı
18-03-2019, 01:03
Tanzimli araç satışınamı başladılar yoksa.. :)

CafCaf
18-03-2019, 05:15
istanbula gelim meşur olucam hayaliyle bagcılarda(oto center) kötü yola düşmüş çekli senetli hasarlı araç garajı.

dahan
18-03-2019, 06:26
araç satış siteleri piyasayı yansıtmıyor yani sahibinden ortamı pahalı çoğu yolunda tutarsa hesabı ...dışarıda birçok ucuz araba bulunabilir paraya bakar

Yigit-Y
18-03-2019, 07:54
En büyük galeri siteleri Bağcılar da

En iyisi en çakalı da orada

Normal yani

Ben çok Bağcılar dan araba aldım

Kötüdür algısı yanlış olur

Her esnaf farklı

CloudGrey
18-03-2019, 08:06
oradan araba baktım 3-5 tane.

baktım her araba (-ki ucuzda değillerdi piyasalarına göre) turşuydu.
esnafa selam veriyosun hemen sende kapora tokatlamaya çalışıyor.

arabaların kıçı başına her yeri akıllı vida ile tutturulmuş.
-kardeş bu çıkmış diyosun. -bi vidalık işi var ya diyor.
derme çatma işler.

tavsiye etmem.

SpeedlinE™
18-03-2019, 08:12
arkadaşım araba baktı palio. Arabaya hafif yandan sürtmüşler boya var dendi direklerde(orta kapı direği) ve sol kulede işlem çıktı :D

Emre İlbi
18-03-2019, 09:16
Bağcılarda tavanı sarkmış, toplu iğne ile tutturulmuş araba gördüm, o taraf ile münasebetim ilk ve son oldu :) arabada daha neler vardı da bu kadarını bilmeniz yeterli diye düşünüyorum

Rew
18-03-2019, 09:56
Bende hasar kayıtsız (!) sözde bir kaç parça boyalı Polo 6r görmüştüm. Arabadan gram anlamayan kız arkadaşım bile "arabanın beli kırılmış gibi duruyor neden böyle ?" diye sormuştu.

Bolkar1st
18-03-2019, 20:09
ben uzak durma fikrindeyim artık :)

hanz10
18-03-2019, 22:53
Abimizin birtanesine araç önerdik aile dostumuzun micra düzgündü km 125 bin falandı beğenmedi, gitti bağcılarda oto centeri gezerken hyundai getz buluyor hanımıyla, araç çok düzgün vs demişler bu da üstün körü bakmış, araçı buna itelemişler 3 gün sonra yolda kaldı, marş basmadı. Sonra arka arkaya arızalar açtı, araçı tam satmak isterken alıcıyla expere gidiyorlar 5 parça boya çıkıyor 5-6 bin tl aşağısına sattı arabayı.

tylan
19-03-2019, 04:02
Yiğit’in dediği gibi en büyük galeri sitesi bağcılarda piyasa zaten bozuk esnafın çeki seneti gelmiştir verir bağcılardan güzel araba çıkar kötü araba da çıkar o galericiinin güvenilirliğine kalmış ben bağcılardan 20 yi geçik araba almışımdır 5-10 tanede esnafa satmışımdır. Beni dolandıran çakalda çıktı namusunla iş yapanda bi de filodan cıkan hacizli arabaların ihalesini koşturan çok orda çok komık rakama araba düşürebiliyorlar sıkışınca da uyguna verebiliyorlar. Her galerici öcü değil korkmayın. Ben de nakite sıkıştığımda çok araba bozdurdum

63owen63
19-03-2019, 08:48
Eski bir arkadaşım vardı, şuan bağcılarda galerici,bir olay anlatırken bahsederken artık arkadaş demiyorum,bir tanıdık diyordum başlarda, artık komple bir arkadaşın arkadaşı diyorum :P

Emre911
19-03-2019, 09:20
İstanbulda yaşamıyorum hesaplayıp randevulaşıp bağcılardan 3 araba bakmaya gittim telefonda harikaydılar sıfırdan farksızdılar gittim birinin direksiyon simidinin tepesi ısırılmış gibi kopuk niye söylemiyon 2 yaşında araba diyom 2 sene az mı diyor. Sarmadı gittim diğerine baktım güzel diri duruyor test sürüşünyapalım dedim ıh mıh ett ekspertize giderken süreyim dedim ne ekspertizi bize güvenmiyor musun dedi evet dedim çıktım. 3.ye gittim hatta telefonda dert yandım öncekilerden mizah eyledik beraber sövdük diğerlerine. Bu da km düşürülmüş olabilir diyor emin değilim bilgisini vereyim falan yapıyor. Baktığım 3 arabada F30 du. Ya bağcılardan araba alınmaz yada F30 alınmaz :) ben şahsen bağcılar gördüm mü kapatıyorum artık.

kiraccemal
19-03-2019, 11:05
Ankara'dan bir arkadaşım haftada 3-4 araba alıyor Bağcılardan getiriyor çekici üstünde Ankara' da çatır çatır satıyor. Araçların çoğuda temiz görünüyor. Herkesi bir tutmamak lazım. Neden İstoç diye sorduğumda aldığım yanıt gayet net: Ucuz.

HaKo
19-03-2019, 11:10
ne kadar yamyam varsa orada o yüzden uygun fiyatlar.

Gidip ticaret yapmadan önce 3 hatta 4 kere düşünmelisin.

He içlerinde düzgünü de vardır illaki ama 100 taneden 1 tanesidir.

Esnaf profili düşük , dolayısıyla cehalet cesareti beraberinde getirdiği için , iyisi bile sıkıntılı.

furkane
19-03-2019, 11:22
İstanbulda yaşamıyorum hesaplayıp randevulaşıp bağcılardan 3 araba bakmaya gittim telefonda harikaydılar sıfırdan farksızdılar gittim birinin direksiyon simidinin tepesi ısırılmış gibi kopuk niye söylemiyon 2 yaşında araba diyom 2 sene az mı diyor. Sarmadı gittim diğerine baktım güzel diri duruyor test sürüşünyapalım dedim ıh mıh ett ekspertize giderken süreyim dedim ne ekspertizi bize güvenmiyor musun dedi evet dedim çıktım. 3.ye gittim hatta telefonda dert yandım öncekilerden mizah eyledik beraber sövdük diğerlerine. Bu da km düşürülmüş olabilir diyor emin değilim bilgisini vereyim falan yapıyor. Baktığım 3 arabada F30 du. Ya bağcılardan araba alınmaz yada F30 alınmaz :) ben şahsen bağcılar gördüm mü kapatıyorum artık.

Istanbulun ilceleri bagcilar ve digerleri diye ayrilmali artik. Bagcilar bir ilce , bir semt olmaktan daha cok gercek bir takla hayat okulu artik. Dukkana gelip tamponunda cizik varmis , aa on caminda toplu igne kadar cam catlagi varmis , siyah arabada bez cizigine aa cizik varmis diyen musteriye bagcilarin yolunu gosteriyoruz. Bi gidin size orda bi bobrek dalak ameliyati yapsinlar diyoruz gercekten ama ordan gelen musteride bir kuzu gibi oluyor, bize soyle davrandilar boyle davrandilar diye anlatiyorlar. Fiyat konusu ise 1 boya ise o araba muhakkak degisendir yada 3boya vardir bu galerinin vizyonuna bagli. Fakat gercekten guzel ticaret yapan esnaf ta var bunlari ayirmak gerek. Hayatlari ciddi anlamda hayalden ibaret bi musterimin aracina 130bin tl tanidik oldugu icin 132bin tl verebilcegini soylemis bagcilardan esnaf. Biz bu araci 148e alip 10gun icinde uzerine kar koyup verdik gercekten dalga gecer gibi fiyat politikalari olabiliyor

-Murat Özcan-
19-03-2019, 12:06
Çok önceden Honda Civic İes bakmaya gitmiştim oraya.

Telefonda her şey iyiydi ilgili bir esnaftı kendisi.

Gel gelelim her şey gidene kadarmış.

Araba komple boyalı kaput tampon değişik çıkmıştı.

Bana söylenen sadece ön tamponda ve arka tamponda boya olduğu yönünde idi.

O günden sonra galericilere güvenmemeye başladım..

canimrecepcim
21-03-2019, 09:42
Istanbulun ilceleri bagcilar ve digerleri diye ayrilmali artik. Bagcilar bir ilce , bir semt olmaktan daha cok gercek bir takla hayat okulu artik. Dukkana gelip tamponunda cizik varmis , aa on caminda toplu igne kadar cam catlagi varmis , siyah arabada bez cizigine aa cizik varmis diyen musteriye bagcilarin yolunu gosteriyoruz. Bi gidin size orda bi bobrek dalak ameliyati yapsinlar diyoruz gercekten ama ordan gelen musteride bir kuzu gibi oluyor, bize soyle davrandilar boyle davrandilar diye anlatiyorlar. Fiyat konusu ise 1 boya ise o araba muhakkak degisendir yada 3boya vardir bu galerinin vizyonuna bagli. Fakat gercekten guzel ticaret yapan esnaf ta var bunlari ayirmak gerek. Hayatlari ciddi anlamda hayalden ibaret bi musterimin aracina 130bin tl tanidik oldugu icin 132bin tl verebilcegini soylemis bagcilardan esnaf. Biz bu araci 148e alip 10gun icinde uzerine kar koyup verdik gercekten dalga gecer gibi fiyat politikalari olabiliyor

+1

Şuanki dükkana ödenen kira ile Automall'de falan devasa yan yana dükkanlar tutabiliyorsun.Ama sırf şu yukarıdaki yorumlar yüzünden gidip açamıyosun.
Ama her esnaf aynı değil.Cidden iş yapılacak düzgün adamlar da çok fazla, tam tersi de çok fazla.

fussy
21-03-2019, 09:52
arabayı ölü fiyata alıp max karla satmaya çalışan yerlerdir. Max fiyata erişemeyince de dip aldıkları için piyasaya göre uygun fiyatlandırabiliyorlar. Haliyle gelen araçlar 2-3 değişen 2-3 parça boyalı tramerli 200 bin k üzerinde araçlar.(uygun olanlar için söylüyorum) Esnafına göre alınır. heryerde geçerli olan çakallar burada biraz daha öbekleşmiş vaziyettedir.

Birkan61
21-03-2019, 11:18
Bağcılarda iken bakkaldan su alıp bile içmem

Şayet düzgün esnaflarda mevcut birebir şahit olduğum hakkını yemeyelim hepsinin

Zaten adamın yanına gidince konuşma tarzı bile yeterli oluyor anlamaya

sagi
21-03-2019, 13:23
Bağcılar'da oturmaya lanet ettim ne çektirmişler size ya :)
Kardeşim 1 sene kadar İstoç'ta bir galeride çalıştı dediğiniz şeylere hiç rastlamadım ben ya oradaki esnaflar düzgündü yada tanıdık olduğundan böyle geldi bilemiyorum.

Aracımı satılığa koysam çekiniyorum şu sözlerinizden sonra :D

ocetinel
21-03-2019, 14:04
1- şehitkamil
2- bağcılar

bu iki yerden ilanlara bakmadan geçiyorum ..

yigitblr
21-03-2019, 14:25
Oradaki galerilerin birinden 2012 de sıfır araç almıştık. Aracın ön tamponu boyalıymış geçen sene öğrendik. :D

tylan
21-03-2019, 19:38
Bugün bağcılardan 2016 1.3 easy egea aldım alırken bu konu hep aklımdaydı. Gerek kendım baktım gerek ekspertize gösterdim bişey çıkmadı. %100 filo çıkması ama piyasadan 7-8.000 ucuza aldım yaza 10.000 ekmek yedirir

asscutter
21-03-2019, 20:13
Bugün bağcılardan 2016 1.3 easy egea aldım alırken bu konu hep aklımdaydı. Gerek kendım baktım gerek ekspertize gösterdim bişey çıkmadı. %100 filo çıkması ama piyasadan 7-8.000 ucuza aldım yaza 10.000 ekmek yedirir
fiyat nedir merak ettim.

Yigit-Y
21-03-2019, 22:36
Şerefsizin yeri belli olmaz.

Söylenenlere bakarak araba alınmaz.

Ben pert konusunda da yazdım buraya yazayım

Araba bakilarak baktirarak alınır.

Satıcının sözü ile araba alınmaz.

Bu ülke o kadar müslüman değil yalan sıradan birşey artık.

O yüzden Bağcılar yöresinde işini düzgün yapan esnaflarda olabilir. Önyargı ile hepsini tefe koymak doğru değildir

Melih-Ö
21-03-2019, 22:45
Her esnaf bir değildir genelleme yapmamak lazım. Ben golf 7mi istoçta bir esnaftan almıştım söyledikleri dışında hiçbirşey çıkmamıştı. Aynı şekilde canciğer kardeşimde istoçda esnaf her arabasının eksper raporu mevcut. Alırken de satarken de yaptırır, nezih insanlardır. He çakalu yok mu gözümünü önünde tabiki de var görüyoruz ama genelleme yapmamak lazım.

Bağcılarda
Oto cener
İstoç oto ticaret merkezi
Automall

3 büyük oto alım satım sitesi mevcut çoğu ilan ondan Bağcılar çıkıyor etiket kötü harbiden :D

tylan
22-03-2019, 06:30
fiyat nedir merak ettim. kusura bakma ama yazmam zamanın da bi c5 aldığımda fiyatını söylemiştim ilana koyduğum da tech turkey de bu fiyata aldım yazmıstın utanmıyormusun bu fiyatı istemeye diye arayan mesaj atanlar oldu :) sadece şöyle söyleyim 90.000 de boyasız bendeki (ufak tefek ezikler var ) ama sahibinden de ağır hasar kayıtlılara istenilen fiyata aldım

SekoLive
22-03-2019, 07:27
bağcılar ilginç araba konsunda cidden ilginç,

ben bi kere focus almaya gittim tanıdık vardı arada, adam benı bı ekspertize yonlendırdı ben orada degıl başka yerde yaptırmak ıstedım

adam ısrarla yok v.s. cekti tanıdığı aradaım konuştu tamam dedıler bı gıttık arabaya kafa takılmış sanzuman motor karteli falan kaynaklı çıktı.

ekspertiz paramızı alamıyorduk arada tandık olmasa böyle insanlar maalesef cok fazla.

bu arada genç kardeşlerim bağcılara yanınızda abiniz,veliniz yada ustanız olmadan araba almaya gitmeyin sonra iade süreci cok sıkıntılı

ayrıyeten forumda bile birbirine araba kaptıran/kaptırmaya çalışan üyeler görmüşken, bağcılardaki esnafın dürüstlüğü fiyatların ucuzluğunu falan konuşmak fazla iyi niyet.

asscutter
22-03-2019, 11:04
kusura bakma ama yazmam zamanın da bi c5 aldığımda fiyatını söylemiştim ilana koyduğum da tech turkey de bu fiyata aldım yazmıstın utanmıyormusun bu fiyatı istemeye diye arayan mesaj atanlar oldu :) sadece şöyle söyleyim 90.000 de boyasız bendeki (ufak tefek ezikler var ) ama sahibinden de ağır hasar kayıtlılara istenilen fiyata aldım

haklısın saygı duyuyorum ama sana 10bin kalabilmesi için bu aracı 46-47 ya alman lazım satan esnafında 44e aldıgını saysak değil bagcılar tc de bu fiyat imkansız :) hayırlı olsun ama yorumum kişisel değil.

Aliburakb
22-03-2019, 11:27
Şerefsizin yeri belli olmaz.

Söylenenlere bakarak araba alınmaz.

Ben pert konusunda da yazdım buraya yazayım

Araba bakilarak baktirarak alınır.

Satıcının sözü ile araba alınmaz.

Bu ülke o kadar müslüman değil yalan sıradan birşey artık.

O yüzden Bağcılar yöresinde işini düzgün yapan esnaflarda olabilir. Önyargı ile hepsini tefe koymak doğru değildir

ilk yorumunada bu yorumunada sonunu kadar katılıyorum. bi laf vardır or....punun memleketi olmaz diye :) bütün esnafı aynı kefeye koymamak lazım işini düzgün yapanlarda var.

Gökhan Bilgin
22-03-2019, 11:48
kusura bakma ama yazmam zamanın da bi c5 aldığımda fiyatını söylemiştim ilana koyduğum da tech turkey de bu fiyata aldım yazmıstın utanmıyormusun bu fiyatı istemeye diye arayan mesaj atanlar oldu :) sadece şöyle söyleyim 90.000 de boyasız bendeki (ufak tefek ezikler var ) ama sahibinden de ağır hasar kayıtlılara istenilen fiyata aldım

Dışardan bakan için genelleme yapmak çok kolay o yüzden böyle yorumlarla karşılaşıyoruz. Sanki sabah kalkıyosun toptancıyı arayıp elimde mal bitti bir tır dolusu araba alayım diyosun enteresan insanlar var gerçekten

tylan
22-03-2019, 18:47
haklısın saygı duyuyorum ama sana 10bin kalabilmesi için bu aracı 46-47 ya alman lazım satan esnafında 44e aldıgını saysak değil bagcılar tc de bu fiyat imkansız :) hayırlı olsun ama yorumum kişisel değil.

48.250 e aldım 2 lira ufak tefek masrafı var bakım lastik v.s yazın ortasında 60 lira ya veririm en kötü takasta sayarım 1.3 egea her zaman ekmeklik araba

tiMachine
22-03-2019, 18:51
E İstanbulda 2-3 tane galeri sitesi yeri burada.
Her konuda olduğu gibi işini çarık çürük kalitesiz yapan insan olduğu gibi kaliteli yapan insanlar da, esnaflar da var.
Bu nedenle semte pek takılmamak gerek. Ve unutulmamalı ki ucuz etin yahnisi bol olur

tylan
22-03-2019, 18:52
Eksik yazdım 60 liraya en kötü veririm takasta 70 e bile sayarım dolar euro böyle yükselirse daha bile yükseğe gider :)

tylan
22-03-2019, 19:53
Dışardan bakan için genelleme yapmak çok kolay o yüzden böyle yorumlarla karşılaşıyoruz. Sanki sabah kalkıyosun toptancıyı arayıp elimde mal bitti bir tır dolusu araba alayım diyosun enteresan insanlar var gerçekten

Bekara karı boşamak kolay diye boşuna dememişler her meslekte çürük var. Bu çürikler yüzünden özellikle yeni girdiğim bi ortam da galericiyim demedim hiç çünkü çakal gözüyle bakıyor insanlar

Bolkar1st
04-04-2019, 16:51
Bekara karı boşamak kolay diye boşuna dememişler her meslekte çürük var. Bu çürikler yüzünden özellikle yeni girdiğim bi ortam da galericiyim demedim hiç çünkü çakal gözüyle bakıyor insanlar

evet bu duruma getiren gerçekten çakallar. herkes 3 e aliyim 5 e çakiyim diye düşünüyor