PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek Teker Arif vefat etmis

STP
16-11-2017, 18:06
Sevgilisi ile gecirdigi motor kazasinda kaybetmisiz abimizi,mekani cennet olsun...

atituti
16-11-2017, 18:09
allah rahmet eylesin.selçuk , sevgilisi değildir heralde ya oğlundan bile küçük kız

YAS
16-11-2017, 18:11
Allah rahmet eylesin

DKB34
16-11-2017, 18:13
Allah rahmet eylesin

SkY
16-11-2017, 18:23
Allah rahmet eylesin..

TaGo
16-11-2017, 18:24
Toprak Razgatlıoğlunun babası değilmiydi Allah rahmet eylesin

free-hifi
16-11-2017, 18:25
allah rahmet eylesin.selçuk , sevgilisi değildir heralde ya oğlundan bile küçük kız

Ölünün arkasından konuşmak olmaz ama kızın babası yerel gazeteye isyan röportajı vermiş yakın zamanda

Allah ikisinide rahmet eylesin

atituti
16-11-2017, 18:28
Ölünün arkasından konuşmak olmaz ama kızın babası yerel gazeteye isyan röportajı vermiş yakın zamanda

Allah ikisinide rahmet eylesin

gördüm hocam bende şimdi , alan razı veren razı daha fazla diyecek birşeyim yok malesef

gökberk
16-11-2017, 18:44
Allah rahmet eylesin. Babamın arkadaşıydı, ordan tanımıştım ilk defa kendisini.

darkmoon
16-11-2017, 19:07
Allah rahmet eylesin 10 sene önce falandı galiba fuarda beraberdik facede hayla resmimiz durur oğlu yeni yeni bu işlere girmişdi dışarda showu vardı babasının izinden gidiyor falan demişdim gülüşmüşdük şimdi yeni duydum çok üzüldüm..

Sevenlerine sabırlar diliyorum..

_driver_
16-11-2017, 19:19
Allah rahmet eylesin

misery1903
16-11-2017, 19:33
Allah rahmet eylesin, Toprak'a sabır versin :(

Canselmo
16-11-2017, 20:43
Su 15 20 gun boyunca Toprakla hergun beraberdik. Simdi hastaneden geliyoruz. Toprak cok kotuydu gercekten. Gazipasa ilcesinde oldu olay yerine gittik transite yandan carpiyor arkasinda ki kiz ve kendisi olay yerinde can veriyor ne yazik ki. Allah rahmet eylesin. Toprak gibi bir evlat yetistirdi. Ins kazanacagi basarilarla hem ailesini hem ulkemizi gururlandirir

coolvtec
16-11-2017, 21:16
Allah rahmet eylerin. Yakınlarına sabır versin.

levent
16-11-2017, 21:38
Canselmo Can'lar olaydan hemen sonra gittiler, wp grubundan haberimiz oldu zaten şaka gibi olay yerinden geçen arkadaşlar görmüş direk kaza sonrası.. Çok kötü bir kaza, Allah kimseye yaşatmasın.. Şok içerisindeyim hala yıllardır tanıdığımız insan sonuçta rahmetli Arif abi :(

BuRaK_eFe
16-11-2017, 21:42
Allah her ikisinede rahmet eylesin. Ama işin aslı ben kıza daha çok üzüldüm belki babasını bir devlet büyüğü dinlese şuan hayatta ve tek derdi üniversite olabilirdi.. Malesef yeni nesilin tek derdi cluplarda 3 5 instagram fotoğrafı çekilip instagram hayatı yaşamak..

levent
16-11-2017, 21:45
Allah her ikisinede rahmet eylesin. Ama işin aslı ben kıza daha çok üzüldüm belki babasını bir devlet büyüğü dinlese şuan hayatta ve tek derdi üniversite olabilirdi.. Malesef yeni nesilin tek derdi cluplarda 3 5 instagram fotoğrafı çekilip instagram hayatı yaşamak..

kızın babası alıkoyma adı altında şikayet etmiş fakat kızın verdiği ifadede "seviyeli ve gönüllü" bir ilişki söz konusu.. 18 yaşını geçmiş insan, kendi kararlarını verebilecek durumda.

BuRaK_eFe
16-11-2017, 21:51
kızın babası alıkoyma adı altında şikayet etmiş fakat kızın verdiği ifadede "seviyeli ve gönüllü" bir ilişki söz konusu.. 18 yaşını geçmiş insan, kendi kararlarını verebilecek durumda.

Motor üstünde 2 3 resim tek teker arif sevgilim demenin havası 3 5 clup resmi o yaşta illa ki gönüllü olması için bir sebep işte instagram hayatı dediğim tam olarak bu.. Kimse kan ter içinde çalışırken fotoğraf atmıyor.. Çünkü hiç birimiz çalışmıyoruz hep makyajlı hep saçı başı jöleli tipleriz.. Benim 20 yaşım bazen başkasının 18 yada 30 u olabiliyor anne baba doğru yapılan şeylerin arkasında durur ve bir anne baba yaş kaç olursa olsun daime kendi yanlışda yapsa evladına en doğru yolu gösterir. Kızının gözünün boyanmış olduğunu söylemiş adam belki bu rahmetlinin suçu değil ama ergenlik işte tam olarak bu şuan eskiden peşinde koştuğum şeylerin ne kadar basit olduğunu görüyorum belki o kız yaşaydı ilerde bu ilişkiden utanacaktı ve babası yaşında bi adama sevgilim demenin hatasını anlayacaktı..

lethaldoze
16-11-2017, 21:56
Allah rahmet eylesin.

levent
17-11-2017, 00:03
Motor üstünde 2 3 resim tek teker arif sevgilim demenin havası 3 5 clup resmi o yaşta illa ki gönüllü olması için bir sebep işte instagram hayatı dediğim tam olarak bu.. Kimse kan ter içinde çalışırken fotoğraf atmıyor.. Çünkü hiç birimiz çalışmıyoruz hep makyajlı hep saçı başı jöleli tipleriz.. Benim 20 yaşım bazen başkasının 18 yada 30 u olabiliyor anne baba doğru yapılan şeylerin arkasında durur ve bir anne baba yaş kaç olursa olsun daime kendi yanlışda yapsa evladına en doğru yolu gösterir. Kızının gözünün boyanmış olduğunu söylemiş adam belki bu rahmetlinin suçu değil ama ergenlik işte tam olarak bu şuan eskiden peşinde koştuğum şeylerin ne kadar basit olduğunu görüyorum belki o kız yaşaydı ilerde bu ilişkiden utanacaktı ve babası yaşında bi adama sevgilim demenin hatasını anlayacaktı..

Allah affetsin Burak ikisini de, bende olay yeri fotoları var.. Muhabbet ettiğin 15 yıldır sürekli gördüğün insanı o halde görünce herşey boş deniliyor..

free-hifi
17-11-2017, 00:14
Kask olmadigindan parçalanmış uzuvlar varmış. Benim gördüğüm bir resimde sanki beyin vardı.

Grimlord
17-11-2017, 00:31
Motorun şakasının olmadığının çok acı bir örneği daha ama benim anlamadığım motoru bu kadar iyi sürebilen bir insan neden kask takmaz, aklım almıyor.. Allah rahmet eylesin..

BuRaK_eFe
17-11-2017, 00:46
Allah affetsin Burak ikisini de, bende olay yeri fotoları var.. Muhabbet ettiğin 15 yıldır sürekli gördüğün insanı o halde görünce herşey boş deniliyor..

Tabi ki bende en başta ALLAH rahmet eylesin dedim ama işte olaya bir an başka gözden bakınca böyle bir şey yazasım geldi. Her koyun kendi bacağından asılacak yoksa ALLAH affetsin RABBİM geride kalanlara sabır ihsan eylesin.

wolrath
17-11-2017, 01:11
Motorun şakasının olmadığının çok acı bir örneği daha ama benim anlamadığım motoru bu kadar iyi sürebilen bir insan neden kask takmaz, aklım almıyor.. Allah rahmet eylesin..

kaskin gorevini yapabilecegi turden bir kaza degil maalesef.
suratleri varmis epey ve kamyonete arkadan carpmislar,
kaza sonrasi fotograflari epey uzucu.
pek tasvip edebilecegim bir yasam tarzi ya da surus tarzi olmadigi gibi ortada ölüm oldugu icin yorum yapmak istemiyorum, allah rahmet eylesin.
uzuldugum tek nokta , cicegi burnunda wsbk pilotumuzun sezona boyle baslayacak olmasi.

Skyhawk34
17-11-2017, 07:45
59
20......................

aslan
17-11-2017, 07:47
Allah rahmet etsin ama kim bu ?

yusufcan_k
17-11-2017, 08:33
Allah rahmet etsin ama kim bu ?

nette bakarsan tek teker arif diye detaylı bilgiye ulaşabilirsin

Allah rahmet eylesin üzücü bi durum.. bi kaç foto gördüm nette motorun gidonu ayrılmış yani resmen 2 ye bölünmüş motor onu ne kask ne ekipman kurtarırdı.. transite arkadan vurmak düz duvara vurmak gibi bişey nerdeyse.. geride kalanlara sabır versin Allah.. üzücü bi durum

denizhandinc
17-11-2017, 09:02
Allah rahmet eylesin

KÖROĞLU
17-11-2017, 09:08
Allah rahmet eylesin. Görüntüler çok üzdü sabah sabah, motorun durumu ortada.

Kask ve ekipman sanırım pek fayda etmez bu tür bir kaza da.

Vefat edene en azından saygı gösterip yaş eleştirisini yapmasak keşke daha güzel olurmuş.

Volkann
17-11-2017, 09:10
allah rahmet eylesin.

01ayk01
17-11-2017, 09:46
Öncelikle Allah rahmet eğlesin. Adam ölmüş gitmiş konuşulanlara bak , kızı zorlamı yanında tutuyormuş ? Herkesin kendi hür iradesi 20 yaşında reşit yetişkin bir birey. Bu tarz şeylerin konuşulması ilginç geliyor bana. Bizene abi.

VETTE
17-11-2017, 09:48
Allah rahmet eylesin.

mikelazi
17-11-2017, 09:57
Allah rahmet eylesin
geride kalanlarına sabır versin.

Tansell
17-11-2017, 10:03
Milli motosiklet sürücüsü olan Arif Razgatlıoğlu Allah rahmet eylesin. Bende dün akşam gördüm haberini çok üzüldüm. Kazan çok ama çok kötü olmuş. Bu haberde (https://paratic.com/tek-teker-arif-razgatlioglu-trafik-kazasi-oldu-alanya/) okumuştum.

https://img.paratic.com/dosya/2017/11/turkiye-nin-tek-teker-arif-abisi-hayatini-kaybetti-asiri-hiz.jpg

Eworen
17-11-2017, 10:12
Kazadan daha çok cinayet gibi olmuş bu
Yolu bilmiyorum ama göründüğü kadarıyla şehir içi yol bu yaya geçidi falan var evler var dönüşler var..motorun bu hale gelmesi için muhtemelen hız sınırını 3-4 kat geçmesi lazım belki daha fazla..
Arkasındaki gencecik insanı anında ölüme yollamış yaya geçidinden aniden 3-5 kişide geçebilirdi yola çok rahat birileri çıkabilirdi falan filan..
Allah rahmet eylesin.

turkishpower
17-11-2017, 10:31
Allah rahmet eylesin :

VTec_king
17-11-2017, 10:48
Allah rahmet eylesin ,motor camiasında sevilen sayılan bir insandı,körfez pistinde az izlemedik showlarını

levent
17-11-2017, 12:02
Kazadan daha çok cinayet gibi olmuş bu
Yolu bilmiyorum ama göründüğü kadarıyla şehir içi yol bu yaya geçidi falan var evler var dönüşler var..motorun bu hale gelmesi için muhtemelen hız sınırını 3-4 kat geçmesi lazım belki daha fazla..
Arkasındaki gencecik insanı anında ölüme yollamış yaya geçidinden aniden 3-5 kişide geçebilirdi yola çok rahat birileri çıkabilirdi falan filan..
Allah rahmet eylesin.

belediye ordaki metal kasisleri azaltmış son zamanlarda, eylül'den beri gazipaşaya gitmedim. normalde arabayla 1-2-3 yapıp dip frenle durulan bir yer diğer kasise.

ama ön dikiliymiş deniliyor, 50m fren izi var. ön dikiliyse hızı en az 150.. ztn 1. vitesi 167 ymiş motorun.

çok kötü durum..

MeRtCaN
17-11-2017, 12:07
Bence Artık Racıng yarıs motorlarının pıst harıcınde sehır ıcınde kullanımı yasaklansın veya hız sınırı lımıtı getırılsın

ınsanlar bıle bıle kendılerını olume goturuyorlar bu yıl ıcınde kacıncı kaza kacıncı can

ALLAH rahmet eylesın

bırde olay yerınde cekılmıs fotograflarda kask ın kızın kolunda oldugu gozukuyordu :(

2jz
17-11-2017, 12:29
Allah rahmet eylesin. Tanımıyorum ama ölüm kalanlar için çok üzücü.

Kask takmamak, kemer takmamak ben bunun mantığını anlamadım. Kask zaten işe yaramazdı demenin pek mantığı yok. O kask kafada olacak arkadaş. İster 300'le git istersen motorun üzerinde otur. Öleceksende ekipmanın üzerinde olacak üzülen arkandan keşke demeyecek.

10 yıl kadar önce babamın arkadaşı vefat etmişti. Hatırladığım hep büyük motorlara binerdi. Dükkanının önünde motorun üzerinde otururken dengesini kaybetmiş kafasını kaldırıma vurmuştu. 3-4 ay yoğun bakımda bitkisel hayatta kaldı ve öldü.

Otomobildede aynısı geçerli. Adam ışıklarda dururken arkadan araba çarpıyor. Kemer takılı değilse boynu kırılıyor, beli kırılıyor, şanslıysa sadece kafayı direksiyona gömüp burnunu kırıyor.

dieselpower
17-11-2017, 19:37
Allag geride kalanlarına sabır versin

Yiğit G.
17-11-2017, 22:35
Kendisi 60 kız 20 yaşında.. Hakkında açılmış dava var sanırsam alıkoyma ve reşit olmayan kıza vs.. Kasksız ekipmansız biniyor ve 60 yaşında araç sürmek zorlaşırken kendi motorla gazlıyor.. ... Yıllardır herkesin hayatını tehlikeye atıyor.Hatta arkasında o kız varken tek teker yapıyor bilmemne.. Benim gözümde sadece 20 yaşında bir kızın canını almış bir katilden başka hiçbirşey değil kendisi.

MertSerhanÖ.
17-11-2017, 22:57
abiler,arkadaşlar etmeyin eylemeyin bu kızın aklı yokmu.Kaskı adammı taktırtmıyor,veya diyemiyormu teker yapma diye.Kız alıkoyulmuşsa arkasında işi ne.Motorlamı kaçıracak?Lakabı tek teker olan kendinden 40 yaş büyük bir adamla sevgiliysen demekki bazı şeylerin sorumluluğunu alıyorsun demektir.İki can gitti.Allah rahmet eylesin.Bırakın günahları neyse bu saaten sonra onlar hesap versin.

levent
18-11-2017, 01:46
o kolunda kask olan Arif abi, ***** +18 fotodaki.

AliDogukan
18-11-2017, 02:44
59 yaşında torun sahibi olacak yaşta bir adam ve 20 yaşındaki liseden dün mezun olan bir kız ve bu duruma isyan etmiş bir baba.

Yazacak çok şey var da adı ölünün arkasından konuşmak oluyor işte.

Ne iç Anadolu çomarı ne de sahil kesimin kendini aydın medeni sanan tipleri ne kadar uç nokta varsa nefret ediyorum amk.

Adet ya Allah rahmet eylesin.

997TT
18-11-2017, 07:30
O maalum fotodan sonra tek cumle kurdum; Kiza yazik olmus...
Kiza cahil yada fazla maceraperest gozuylede bakabilirsiniz ama insan kandirmak kolay bu ulkede. Herkes kendi kaderini/secimini yasar....

ulasoztas1
18-11-2017, 08:38
İkisine de çok üzüldüm ama kask takmamış, hızlıymış vs. bize ne abi? herkesin kendi seçimi yapacak bir şey yok..

Huzur içinde uyusunlar.

fthdrn
18-11-2017, 08:42
Eğer inanıyorsanız rahmet dileyin geçin. 60 yaşında çocukluğundan beri motor süren bir adam bu kadar pervasızca hayat yaşıyorsa üzülücek bir yanı yok. Olan arkasındaki gencecik kıza olmuş. Yazık...

MatraX_07
18-11-2017, 09:03
elimde olan bşr foto içler acısı...Kask kızın kolunda!!

Önce tedbir alınacak sonra gerisi Cenabı Allaha bırakılacak..Bence kask her sekılde olması lazımdı..Sönen iki ailenin hayatı geride kalan
Bazı seylerı yazsakta nafile
Mekanları cennet olsun,Rabbim geride kalanlara sabır versin

STP
18-11-2017, 09:32
o kolunda kask olan Arif abi, ***** +18 fotodaki.

İyi bak levocum, kiz o kolunda kask olan

wolrath
18-11-2017, 09:33
arkadaslar kızın kafası basinctan şişmiş, kask kadar olmuş, vücud 2ye bölünmüş diye duydum. kask, bu tur direk impact kazalardan ziyade lowside olup yerde surtunerek yaptiginiz kazalarda oldukca koruyucu bir rol oynuyor.

supersport motorlari yasaklamak? cık, olmaz. anlayısi degistirmek, egitim seviyesini arttirmak sart. yoksa 100cc motor da 100 yapiyor ve o suratlerde oldukca saglam kazalar yapabilirsiniz...

motosiklet mukemmel bir sey. bir binen ,bir binmeyen pisman. lutfen korunun, risk almayın bu guzelligi omrunuz boyunca yasayin, cocuklariniza yasatin.

MeRtCaN
18-11-2017, 09:47
arkadaslar kızın kafası basinctan şişmiş, kask kadar olmuş, vücud 2ye bölünmüş diye duydum. kask, bu tur direk impact kazalardan ziyade lowside olup yerde surtunerek yaptiginiz kazalarda oldukca koruyucu bir rol oynuyor.

supersport motorlari yasaklamak? cık, olmaz. anlayısi degistirmek, egitim seviyesini arttirmak sart. yoksa 100cc motor da 100 yapiyor ve o suratlerde oldukca saglam kazalar yapabilirsiniz...

motosiklet mukemmel bir sey. bir binen ,bir binmeyen pisman. lutfen korunun, risk almayın bu guzelligi omrunuz boyunca yasayin, cocuklariniza yasatin.

Abi ss motorlar 100 mt de 150 yapıyor 150 cc bı motor 1 km de o hıza cıkabılıyor
Hangı scooter ıle kaza yapıp kafası boyle patlmıs bır kısı gordun

kesınlıkle sehır ıcınde 600 cc dahıl ss motorların kullanımı yasaklanmalı

ümitech
18-11-2017, 09:52
ikisine de Allah rahmet eylesin.
olayı perşembe aksamı ilk duydugumda arif razgatlıoğlunun arkasında 20 yasında kız denildi ve tepkim yuhhh oldu.
kızın da erkegin de kendi seçimi fakat 20 yasında kızın,reşit olsa da sağlıklı kararlar veremeyebilecegi hele ki ilişki boyutların da saçmalayabilecegi hepimizin malumu.
bende kıza daha fazla acıyanlardanım.

PROMINENT
18-11-2017, 09:53
Tek Teker Arif Motor Kazasında Feci Şekilde Can verdi (http://volkanozguven.com/tek-teker-arif-motor-kazasinda-feci-sekilde-can-verdi/) +18

wolrath
18-11-2017, 09:54
Abi ss motorlar 100 mt de 150 yapıyor 150 cc bı motor 1 km de o hıza cıkabılıyor
Hangı scooter ıle kaza yapıp kafası boyle patlmıs bır kısı gordun

kesınlıkle sehır ıcınde 600 cc dahıl ss motorların kullanımı yasaklanmalı

Vanda Olan HDP Mitinginde Motor Kazası - YouTube (https://youtu.be/BX74IOdCxDo)

daha kotusu, ustelik 5kmh ile

peki soyle dusun. dunyada ss motorlar kadar performansli makine yok degil mi? sadece akselerasyon degil , yol tutusu freni herseyi. scooter dedigin sey zk kadar lastikli , aerodinamisi 0 olan her an kazaya acik bir sey aslinda. ama yavas gidiyor diye insanlar emniyetli saniyor.

nerde nasil gidecegimizi ,yolu okumayi iyi bilmek lazim. senin bahsettigin sey de su sekilde haklisin. 200 yine yapilir ama tta nin vefat ettigi yer gibi okul cikisinin oldugu kavsakta degil ;)

wolrath
18-11-2017, 09:56

fotoda siyah uzun sacli olan tta hacım

barisy
18-11-2017, 10:02
Cc güce göre ehliyet değişmeli. Almanya da 1000 cc motor ehliyeti için epey bir eziyet çektiriyorlar. Sistem öyle olmalı. 20 yaşında çocuk ilk motorsiklet olarak 1000 cc satın alamamalı. Araba pahalı motor ucuz. 30 liralık motorun verdiği hızlanma değerlerini 300-400 binlik araba veremiyor. Bütçe dostu sağlık düşmanı bir şey motosiklet dediğin.

SekoLive
18-11-2017, 10:06
1 kaza da 1000 derslik olay.

Allah geride bıraktıklarına sabır versin aileleri için çok çok zor durumlar...

ülkede bilinçsizlik her konuda mevcut araba, motor, sosyal hayat v.s vs.

bence motor ehliyetini silah ruhsatı gibi titizlikle vermeliler...

Silahta motorda ülkemizde kolay ulaşılır durumda ikisi de bilinçsiz ellerde kötü sonuçlara yol açıyor.

MeRtCaN
18-11-2017, 10:15
Vanda Olan HDP Mitinginde Motor Kazası - YouTube (https://youtu.be/BX74IOdCxDo)

daha kotusu, ustelik 5kmh ile

peki soyle dusun. dunyada ss motorlar kadar performansli makine yok degil mi? sadece akselerasyon degil , yol tutusu freni herseyi. scooter dedigin sey zk kadar lastikli , aerodinamisi 0 olan her an kazaya acik bir sey aslinda. ama yavas gidiyor diye insanlar emniyetli saniyor.

nerde nasil gidecegimizi ,yolu okumayi iyi bilmek lazim. senin bahsettigin sey de su sekilde haklisin. 200 yine yapilir ama tta nin vefat ettigi yer gibi okul cikisinin oldugu kavsakta degil ;)

abi adam kanyonun altına atlamıs kader se kader dıyebılırız ama su atan kamyonun yanından oyle gecmek bence bılıncsızlıkten baska bır sey degıl

bende 2008 den bu yana motor kullanıyorum (scooter)
hatta Ankara dıdım bodrum kusadası toplamda 3000 km pcx 125 ıle yapıp Ank ye tekrar dondum

sag elıne her zaman hakım olmak gerekır motorsıklette

Allah rahmet eylesın tekrardan cok uzucu

Arıf abıyı ılk Ank draglarına gelmstı ozaman kırmızı R1 ı vardı mest olarak ızlemıstım yaptıgı hareketlerı

wolrath
18-11-2017, 10:25
ss kazaları biraz daha on planda tutuluyor.
sayılari gorsek aslinda en cok olumlu kazanin scooter/commuter/moped tarzi motorlarda oldugunu goruruz.

Kazada motosiklet surucusu Mertay oldu, arkadaşı ağır yaralı - Erzurum Narman Haberleri (https://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/kazada-motosiklet-surucusu-mertay-oldu-arkadas-40649411)

bu cocuktan mesela kimsenin haberi olmayacak, cunku unlu degil ve kullandigi motor ufak.

kask ve ekipman olsaydi mesela muhtemel olmeyecekti bu kardesimiz. yukaridaki arkadaslarin hakli oldugu bir kaza tipi

STP
18-11-2017, 10:53
fotoda siyah uzun sacli olan tta hacım

Soldaki arif kanka, iyi bak. Mont yaniltmasin

wolrath
18-11-2017, 11:06

üf , sen usteleyince biraz daha inceledim cidden olabilir. mavi kot bacaklar felan bayani andiriyormus zaten.

ani ölüm acisiz ama aile icin ciddi travma boyle olumler. insan tanidigini hep son gordugu gibi hatirliyor. rahmetli ali abiyle oyle anilarimiz var ama aklima hep son hali geliyor. allah kimseye yasatmasin, cok vahim gercekten.

free-hifi
18-11-2017, 12:37
üf , sen usteleyince biraz daha inceledim cidden olabilir. mavi kot bacaklar felan bayani andiriyormus zaten.

ani ölüm acisiz ama aile icin ciddi travma boyle olumler. insan tanidigini hep son gordugu gibi hatirliyor. rahmetli ali abiyle oyle anilarimiz var ama aklima hep son hali geliyor. allah kimseye yasatmasin, cok vahim gercekten.

Rahmetli Tarık Erçınar Olgun Bulut 5.30 la tırın arkasına girmişlerdi. Yakın arkadaşlara bakmayın diye rica etmiştik. Bir kaç arkadaş 2 - 3 ay kendilerine zor geldi. Bu durumlarda bakmamak görmemek çok yerinde olur. Ama sosyal medya işte.

Canselmo
18-11-2017, 12:53

kolunda kask olan arif abi. Siyah uzun saçlı olan. Olay olmadan 1 gün önce görmüştüm.

ahmet3425
18-11-2017, 13:06
bende ayırt edemiyorum hangisi kim diye bana da kolunda kask olan kız gibi geldi.

MeRtCaN
18-11-2017, 13:13
kolunda kask olan arif abi. Siyah uzun saçlı olan. Olay olmadan 1 gün önce görmüştüm.

Ulku Ozcan - Ulku Ozcan hat ihr Titelbild aktualisiert. | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=187632515049013&set=a.187632531715678.1073741828.100014067973372&type=3&theater)

sankı Rahmetli kıza daha cok benzıyor gibi

wolrath
18-11-2017, 14:40
sen paylasmadan zaten ayni gun icinde gorduk te, esgal belli olmayacak sekilde bozulmus sahislarin bedeni.
vefat eden kiz, yazik gencecik daha.
maalesef ozellikle ss ler bu yaslardaki kizlar icin cok ilgi cekiyor, tamam resit bir insan kendi kararini verir ama akil celmek icin ss biraz hile gibi.

https://i.hizliresim.com/mJpa9R.jpg

fthdrn
18-11-2017, 15:41
Yazık ufacıcık kız şimdi fotoğraflarını gördümde şu sosyal medya popülerlik uğruna nice gençler heba oluyor. Alkol uyuşturucuya düşüp gençlikleri gidiyor. Kız reşit istediği hayatı yaşayabilircilere soruyorum. Bu kız sizin kızınız olsaydı kendisinden 40 yaş büyük biri ile gezmesini problem yapmaz mıydınız yani ?

levent
18-11-2017, 16:03

Olay sonrası hastaneye giden arkadaşlara öyle söylenmiş abi.. kafasının yarısı olmayan bayan arkadaş.

MetalliHead
18-11-2017, 16:05
Yazık ufacıcık kız şimdi fotoğraflarını gördümde şu sosyal medya popülerlik uğruna nice gençler heba oluyor. Alkol uyuşturucuya düşüp gençlikleri gidiyor. Kız reşit istediği hayatı yaşayabilircilere soruyorum. Bu kız sizin kızınız olsaydı kendisinden 40 yaş büyük biri ile gezmesini problem yapmaz mıydınız yani ?
Kızın insta profilinde a<3ü 2015 var .İlişki 2015de başlamış, 18 belki de 17 yaşında . Anne babaya daha da üzüldüm.

-Murat Özcan-
18-11-2017, 20:45
Allah rahmet eylesin