Orijinalini görmek için tıklayınız : Instagram'da bir elde tesbih diğer el direksiyonda gezen paralı apaçiler
AliDogukan
26-08-2017, 16:26
Görünce tilt olan ben yalnız ben miyim hiç bahsedildiğini görmedim daha önce forumda,ağır midemi bulandırıyor.Yok arka fonda müzik çalıyor x kişisine parça için teşekkürler hayırlı cumalar hayırlı işler top speed gidip sağlı sollu milleti tacizler neci bunlar iyice de türediler
Bu sektöre katılma şartları 30+ yaşlarda olunmalı. direksiyonu ayakla kontrol edip makas atabilmeli. Araç bmw mercedes yada audi olup sedan olmak zorunluluğu var. fantezi arabesk arka fonda sağ elde tesbih el vites üstünde. Bu ırklar tek yolculuk yapmayı seviyor ve gopro iphone tesbih cüzdan sigara hep yanında oluyor
künfe yekün modelleride mevcuttur.
Ahmetfikri
26-08-2017, 16:44
kolay yoldan parayı bulsam bende yaparım
3 5de kons kılıklı modifye kızla foto paylaştınmı en kral playboy oluyo adamlar :D
150 liralık bmw mercedesle kendilerini zengin gösteriyorlar xdxd
Shadow_Dancer
26-08-2017, 17:11
Top levelleri ulkece meshur muteahit amcadir :) gercek zengin boyle ucuz islerle ugrasmaz
Paylasim neyse de insanlar videolari hayranlikla izliyor. Beni korkutan onlar :)
süleymann
26-08-2017, 17:24
Yaparsın eyvallah ama o kadar işin gücün var madem ne ara o videoları çekip montaj yapıp yayınlıyorsunuz. Veya o videoyu cektirecek kişileri ne ara buluyorsun bulsan bile arka kapıdan elinde tespihle gelirken abi biz ne yapıyoruz demiyor mu?
BarışSever
26-08-2017, 18:22
+abi bi ratata yap be
-gardesim arac soguk yoksa biliyosun
turboman
26-08-2017, 18:25
Hayır o değilde gerçekten zengin olanlar böyle zırtapozlar değil gerçek zengin kendini belli etmez bunlar farklı bi model
Bir F30 320İED vâkasi daha ...
Görünce tilt olan ben yalnız ben miyim hiç bahsedildiğini görmedim daha önce forumda,ağır midemi bulandırıyor.Yok arka fonda müzik çalıyor x kişisine parça için teşekkürler hayırlı cumalar hayırlı işler top speed gidip sağlı sollu milleti tacizler neci bunlar iyice de türediler
Neden bahsedilsin ki ? Herkesin bi popisi + cevresi + seveni - sevmeyeni var : ) kesfet e dusuyosa arkadas cevreni degistirmekle baslayabilirsin işe :D ilgi alanina senin begenilerine arattiklarina ve arkadaslarinin begenisi vs ne gore cikmakta cunku : ) rahatsizlik duyuyosan da engelleyebilirsin birdaha dusmez kesfete.
Insanlar hayatlarini yasamakta ozgurler. Nasilki ibneler populer oldular kimse gikini cikartmadi gizli hayranlik duydu vsvs dedigim gibi herkesin gorusu,dunyaya bakis acisi farkli.
Altına 100 liralık merc bmw alan çakma armani versace kıyafetlerle kendini istanbulun sahibi sanıyor.Ayda 1 cumartesi gecesi mekana çıkıp yanına 3 farklı gömlek alan adam biliyorum,değiştirip değiştirip foto çekiyor :D 1 ay boyunca atıyor insta ya :D
İbrahim33
26-08-2017, 18:57
Köküne kredi :D
Herkes istediğini yapmakta özgür orasına kesinlikle katılıyorum da, anlamadığım nokta ben çalışırken duş almaya vaktim olmuyordu gece yarısı eve geliyordum ayda 1 veya en çok 2 gün tatilim oluyordu o da zor bela yalvar yakar, aldığım para 2000tl idi. Bu adamlar ne iş yapıyorlar da altlarda 300binlik araba her gece clup 3 ay tatil falan... Müteahhit çoğu zaten işim gereği biliyorum ama parasız da müteahhit olunmuyor ki... Bazen kendimi sorguluyorum ulan nerde yanlış yaptık acaba diye... İşin garip tarafı çoğunu liseden bi kısmını da üniden tanıyorum dersle okulla alakası olmayan tiplerdi...
Cumaya gidip rakı içen tiplerede selam olsun
Tesbih ve kısa pantolonlu reyislere ek olarak
:):)
individual
26-08-2017, 19:24
Google kunfe yekun erkegi yazinca cikiyor
https://galeri14.uludagsozluk.com/863/s%C3%B6zl%C3%BCk-erkeklerinin-foto%C4%9Fraflar%C4%B1_1333848.jpg
ProdriveSTI
26-08-2017, 19:27
Başlığı görünce sen aklıma lan miko :hehe: MK8800
Google kunfe yekun erkegi yazinca cikiyor
https://galeri14.uludagsozluk.com/863/s%C3%B6zl%C3%BCk-erkeklerinin-foto%C4%9Fraflar%C4%B1_1333848.jpg
Eksik itemleri birisi shoplasaya :):)
İbrahim33
26-08-2017, 21:35
O değilde aramızda bu kısa pantolonlardan giyen yoktur inşallah :D
aslanneron
26-08-2017, 21:37
o nasıl bir şeydir öyle kısa resmen şaka gibi :D
gespenster
26-08-2017, 21:47
naapsinlar hepsi minco sevdasinda.
instagram modern siber alemci doldu iyice.
dasemert
26-08-2017, 21:49
https://www.youtube.com/watch?v=knOPp3Jzzys
_driver_
26-08-2017, 22:14
Gündüz hayırlı cumalar mesajı akşam votka masası olmazsa olmazlarından bu modellerin
free-hifi
26-08-2017, 22:24
Çok şükür işimizde gucumuzdeyiz.
İnstagram fotoğrafının altına BOL ŞANS ;) yazmalarına tutuluyorum bende
Drive Fast
27-08-2017, 00:32
Bir tane abi cikti gopro ile muzikle beraber sigara tespih diz ile makas videosu koydu tuttu begenenler hayran olanlar oldu buna lafim yok adam paylasti ve tuttu izleyeni begeneni var benim sinir oldugum nokta ondan sonra gelen cakmalari gomlek tespih sacma sapan makaslar tiksiniyor insan taklit etmeden duramiyoruz
BEylr FON zaten arka demek. ARKA FON yanlış bir kullanım ya fonda diyeceksiniz yada arkada diyeceksiniz :D
Emre-Dylan
27-08-2017, 01:13
Bi cafede çalışıyorum 6 liralık kahve parası olmayıp kardeşim bizi gör diyenler oluyor. Insta hesabına baksan havalar dan bilzerian'ın 1 alt model kün fe yekun olandan aq komediler ya
mehmetRS
27-08-2017, 01:21
bir gün güncel yada son kasa bir bmw-mercedes sahibi olabilirsem, mavi boru kesim kot pantolon ve 5 yıllık soluk siyah tshirtümü giyip inatlarına Deff Leppard dinleyerek video çekip paylaşacağım insan modelleridir. :) Hele şu paçalarla bir tesviye şeklinde daralan ve erkek adamında g.tüne mi bakılırmış ulan diye sorduran pantolonları giymiyorlar mı.. Abi giymeyin bak, en tipsizinizden en fitinize kadar hiçbirinize yakışmıyor o pantolon yahu. Dar giymeyi seviyor olabilirsin.. Al dar kesim bir bir pantolon, paçalarında uzun olsun, altına ne *** giyersen giy ama o "zenne taban" ayakkabılarla o kısa ne idüğü belirsiz şeyi giyme allahını seversen.
Bunlarin birde kadin versiyonlari turedi,onu neden atliyorsunuz. 6-7 yildir tam gaz her yerdeler.
Ozellikleri;
Sonradan sikma bas... Turban power...
Altda daracik kot,ayak bilegi gorunen topuklu.
Full makyaj,reynccc olmadi X5...
Kafasi kadar gune gozlugu ve alacabulaca esarp. Eminim markasi vardir...
Kocasi netto akp mutehati yada ihale kovalayan tipler...
Sorsan 5 vakit musluman...
canozgur106
27-08-2017, 03:58
Erkekliğe gölge düşürdü bu oğlanlar :)
AliDogukan
27-08-2017, 04:37
Neden bahsedilsin ki ? Herkesin bi popisi + cevresi + seveni - sevmeyeni var : ) kesfet e dusuyosa arkadas cevreni degistirmekle baslayabilirsin işe :D ilgi alanina senin begenilerine arattiklarina ve arkadaslarinin begenisi vs ne gore cikmakta cunku : ) rahatsizlik duyuyosan da engelleyebilirsin birdaha dusmez kesfete.
Insanlar hayatlarini yasamakta ozgurler. Nasilki ibneler populer oldular kimse gikini cikartmadi gizli hayranlik duydu vsvs dedigim gibi herkesin gorusu,dunyaya bakis acisi farkli.
Demek ki bu künfeyekün erkekleri takip eden arkadaş listemden adam da var,farkedersem acımam silerim valla abi :)
Konuyu açarken farkında değildim gerçekten ama yazdığım türde tek el müzikle video çekip atanları takip eden hatta arkadaşı olan forum üyeleri de mevcutmuş görürlerse eğer diye ekleyeyim kimseye istinaden açmadım konuyu kesinlikle ima,iğneleme içermemektedir.
i-vtec07
27-08-2017, 07:30
Ya o tip ler zengin mengin degil 100 200 liralık arabayla zengin oldugunu sanan varsa şöyle bi ayrılsın,
Bunlar g.t yalayıcı yalakalık 3 kurus para bulup arabaya kısa pantolana gömen tipler kimin yalakası oldugunu hepimiz iyi biliyoruz.
Birde gün ortasında arabanın içinde fotoğraf çekip "Hayırrlııı iişşleerrr..." Modeli yazanlar yokmu.. Bitiyorum. :)
gokhankenar
27-08-2017, 07:59
F30 dan soğuttu şerefsizler
mert_can 41
27-08-2017, 10:17
En ifrit olduğum kıyafet birde giymem diyen arkadaşlarımıda giymiş halde görünce ağlayasım geliyor :D F30 dan soğuttular beni o tipler.
Allah, kimseye taşıyamacağı malı ve parayı vermesin.
piyasa bunu istediği sürece, bu tipler çoğalmaya devam edecek.
oabayram
27-08-2017, 11:52
benimde en çok takıldığım nokta ise böyle paylaşım yapan vatandaşların fotograflarının ya da videolarının altına yorum yapan reisçiler. ''off abim süpersin, ne makas attın ya kralsın, baş tacısın abim.. Lan oğlum neye kime özeniyosunuz laan. En çok sevdikleri marka model ise f10 520i ya da 520d ama m paket değil :D
forumda bile böyle elemanlar yokmuş gibi. :D
immortalboss
27-08-2017, 12:42
http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2015/06/Cuzdan_Telefon_Sigara.jpg
Bir de mekana girerken kombini var.Eski elemanımız insignia almış.5 liralık gözlük+marlbora paketi akıyor sağa sola.Düşen kızlar da var buna...
Grimlord
27-08-2017, 12:51
Baş tacısın kardeşim, kralsınnnnnnnnnnnnn diye gezerler ortada :D
CelalMrz
27-08-2017, 12:52
http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2015/06/Cuzdan_Telefon_Sigara.jpg
Bir de mekana girerken kombini var.Eski elemanımız insignia almış.5 liralık gözlük+marlbora paketi akıyor sağa sola.Düşen kızlar da var buna...
"Yavru alim mi seni" paket, kesin sonuç için premium alman eşliğinde deneyiniz
oabayram
27-08-2017, 13:01
bıdı bıdı şekliiiii, bıdı bıdı modelii diye söylenerek gezerler genellikle
Day Walker
27-08-2017, 13:07
Olm adam vermiş mehteri alet 3.20 ed :D sol elde tespih ve sol diz artık tavan hizasına çıkmış ;)
Sağ dizle makas atıp sağ ellede ritim tutan bi tip var instada denk gelenler bilir :mad:
Nası bi dünyası varsa artık yazık keşke ölse dedirtiyor insana...
mertypeR
27-08-2017, 13:58
F30u ele ayağa düşüren de bu kertenkeleler hatırlarsanız e30 gibi kült bir modele de acımasızca aynı muameleyi yaptılar. Türkiyede insan kalitesi hızla düşüyor insanlar tek karaktere büründü. Yolda yapılı f30 görsem uzaklaşıyorum biliyorum ki virajda yada kavşakta arabanın ağırlık dengesini bozarak bi oraya bi buraya savuracak kendini. Bütün f30 sahipleri üstüne alınmasın illaki düzgünce binen de var
overblack
27-08-2017, 14:09
tek ortak noktaları hepsinin keko,barzo olması. kendini bilen eğitimli batı çocuğunun yapmayacağı işler.
Dar gömlek yaka göbeğe kadar açık
Dar pantolon paçaları bilekte
Babet gibi ayakkabı
Nargile fotosu
Tavuk şinitzel ice tea
F30 çok severim bunlar yüzünden soğudum
İnşallah maşallah kardeşim baştacısın bitirim sözler
Bunlar bir kesim
Birde bunları eleştiren zıt görüşler var onlarda başka boyutta leman vs mizah dergisi okur
Kapri şort baskı tişört saç sakal bakımsız onlarda ayrı model kimseye bulaşmadan aşırıya kaçmadan orta direk oluyorum sanırım
MertSerhanÖ.
27-08-2017, 14:31
şu forumu kurtarılmış bölge olarak görüyorum.Başka hiç bir platform yok bu denli duygularımın tercüme edildiği,rahatladığım.
Bu arada,canım hiç öpmiyim yaa demeden geçemicem.tşk
individual
27-08-2017, 15:05
https://i.hizliresim.com/nW8a6N.jpg (https://hizliresim.com/nW8a6N)
:D
bunlarin yaşam alanini gormek icin haftaici haftasonu farketmez burj delfino vb. cafelerin onune aksam gitmelisiniz.cogu kiralik bmw mercedesleriyle arkadastan alinmis tesbihleriyle avda oluyor. converse esofman tisort ve eski cabrio clk'mla bu cafelere gidince yabanci gibi bakiyor bana kisa pantolonlugiller ,sahi cirit atmadigi cafe var mi bunlarin? gormeyeyim diye tum yaz caddebostandaydim sıktı artık çimen
Fatih Terim steak house'çı damatlarıyla birlikte kebapçıyı bastı, birbirlerinin
kafasına sandalye vurdular, kebapçılar döve döve steak house'çıları püskürttü,
Fatih Terim kaçarak Acun'un evine sığındı filan…
*
İzah edeyim.
*
Çeşme 40 bin kişinin yaşadığı bir belde, 40 bin kişilik polis var, 40 bin kişilik
zabıta var, 40 bin kişilik çöpçü var, Alaçatı'da 1 milyon kişi var! Ne kanalizasyon
yetiyor, ne elektrik yetiyor, bayramda ekmek bile yetmiyor, İzmir'den getiriliyor.
Tırlarla damacana geliyor, dükkanda koyacak yer yok, depo yok, eşşek bağlar
gibi tarlaya koyuyorlar, pet şişe 45 derece sıcakta tarlada duruyor, sonra sen
içiyorsun.
*
Dükkan kiraları yıllık 200 bin lira civarında, güya yıllık ama, Çeşme'nin sezonu
45 gün… Kimse sormuyor nasıl olsa, birader kokain mi satacaksın, 1.5 ayda bu
kira nasıl çıkar?
Dükkan denilen de, enine
dört adım, boyuna beş adım, penceresi bile yok, bildiğin inek bağlanan yerlerdi,
kapı takıp, dükkan diye kiralıyorlar.
*
Kabadayıdan bozma mafyacıklar türedi, kumrunun midyenin ağaları var. Burası
benim bölgem ulannn diye rakibinin kulağını satırla doğrayan var. Plaj
otoparkını paylaşamadılar, çatışma çıktı, kalaşnikofla taradılar, iki kişi öldü.
Dikkat isterim, tabanca değil, kalaşnikof…
Kano küreği taşır gibi uzun namlulu silah taşıyan kösele makosenli keresteler
dolaşıyor Alaçatı'da.
*
Değnekçiye beş lira verirsin, on lira verirsin… Görgüsüz Araplara özenen bazı
İstanbullular, Hacımemiş'ten porşesini alıp getirene 200 lira veriyor,
değnekçinin şakülü kayıyor, psikolojisi bozuluyor, değnekçi kendini oto galericisi
zannetmeye başlıyor, bahşiş beğenmiyor, bıraktığın otomobili beğenmiyor,
markan modelin yüksek
değilse “yer yok” diyor. Bahşiş gösterişi yüzünden sandviççi bozuluyor,
kokoreççi bozuluyor, kafeci bozuluyor.
*
İstanbul boğazında en faça
yerde bira içiyorsun, 15 lira, Alaçatı'da sokak arasında bira içiyorsun, 30 lira!
*
“İstanbullulara giydiriyorum” diyen restorancı var. “Utanmıyor musun?” diye
sordum. “Etrafa rüzgar olsun diye 100 liralık
sofraya 500 lira atıp gidiyorlar,
asıl giydirmezsem utanmam
lazım” dedi.
*
Yaz sezonu boyunca gelse de gelmese de aynı masaya rezervasyon yaptırıp,
gelmese bile dört kişi gelmiş gibi para ödeyen var. Beachlerde yaz sezonu
boyunca şezlong tutan var, haftasonu ya geliyor ya gelmiyor, şezlong devamlı
boş duruyor, parasını ödüyor. Şımarıklık desen, anlamını tam karşılamıyor,
parayla varolmaya çalışan, parasıyla rezil olan, tarifi zor tuhaf bir ruh hali.
*
Avantacı köşe yazarı sorunu var Alaçatı'nın… Restorandan bardan otelden
avantayı alıyorlar, göklere çıkarıyorlar, Michelin yıldızı muamelesi yapıyorlar.
Bunların methettiği 10 mekandan 9'u seneye yok!
*
Her ağustos ayı ortasında aynı dram yaşanıyor, magazin sayfalarında ballandırıla
ballandırıla manşet yapılan mekan sahibi, sezon bitmeden iflas ediyor,
geceyarısı kamyoneti kapıya dayıyor, buzdolabını masayı sandalyeyi yüklüyor,
kaçıyor, dükkan sahibi ertesi sabah geliyor ki, kapılar açık, kiracı kaçmış.
*
Tarifesi olan köşe yazarı var, 50 bin lira ver, ahtapotla kaplumbağayı
ayırtedemeyen aşçıyı, Avrupa'nın en iyi aşçısı diye yazsın… “Gurme blogger”
ayağıyla kasapları manavları dolandıranlar bile var.
*
Ot festivali yapılıyor. Alaçatı'yla alakası olmayan, bıraksan Ilıca'dan Çeşme'ye
gitmeyi bilmeyen tipler üşüşüyor, ucuzcu markete gidiyorlar, tanesi iki liradan
çilek reçelini kayısı reçelini topluyorlar, kapakları söküyorlar, tanesi beş
kuruştan beyaz kapak takıyorlar, etiketi söküyorlar, kesekağıdına el yazısıyla
“Alaçatı organik ev yapımı” yazıyorlar, stand açıp, tanesi 20 liradan kakalıyorlar.
“Ayy ne ucuzmuş” diyen tikicanlar da “tadı damağımda kaldı” diye anlatıyor.
*
Rant patlamış vaziyette… Üç sene önce 300 bin liraya satılan evler, şu anda 3
milyon lira, 10'a katladı… Üç sene önce “voliyi vurdum” diye evini satıp, şimdi o
sattığı kendi evinde bekçilik yapan Alaçatı yerlisi var. Karısı da o sattıkları kendi
evine temizliğe gidiyor!
*
Habire villa dikiliyor, birbirinden çirkin binalar yapılıyor. Müteahhitlerin yüzde
90'ı İzmir dışından geliyor, hepsi Akp'li. Ne şehre saygıları var, ne doğaya
saygıları var, ne tarihe…
Chp'li belediye kukla olmuş. Çakabey Anıtı mesela, moloz anıtı haline geldi,
götürüp oraya döküyorlar. İzmir fatihi Çakabey, eski evlerden sökülmüş
klozetlerle yan yana duruyor.
*
Trafik, İstanbul trafiğinden beter… Köyün daracık sokaklarında
TOMA büyüklüğünde ciplerle manevra yapmaya çalışıyorlar, motosiklet zor
girer, Vito'yla girmeye çalışıyorlar. Bu hıyartolar yüzünden, huzurlu bir tatile
gelip, kavga etmeden dönen yok.
*
Dünyanın en kalabalık terkedilmiş cins hayvan merkezidir Alaçatı… Tatile
gelirken petshoptan satın alıyorlar, çarşıda plajda piyasa yapıyorlar, tatilden
dönerken hevesleri geçiyor, sokağa bırakıyorlar! Türkiye'nin en büyük hayvan
barınaklarından biri Çeşme'de ama, yetmesi mümkün değil… Her yaz yüzlerce
köpek terkediliyor. Kedi terkeden var, papağan terkeden var. Allah sizi
inandırsın, Alaçatı'daki tatilinden dönerken sokağa maymun bırakan var,
maymun!
*
Şımarıklık, küstahlık, magandalık, Alaçatı markası kirletiliyor.
*
Halbuki…
Cibes'tir Alaçatı.
Şevketibostan'dır.
Radika, turpotu, ısırgan…
Ebegümeci, sarmaşık, enginar'dır.
Zeytinyağlı cennetidir.
*
Kebapçılarla steak house'çıların birbirlerinin kafasına sandalye vurduğu, yörenin
ruhuna aykırı bi yer haline getiriliyor.
AYRICA BONUS
Dinleyin rahatlarsınız bir şarkı nasıl ........... kanıtlamış ......dum
https://www.youtube.com/watch?v=K2RzYV7S33k
turbo&quattro
27-08-2017, 15:43
24 ay taksitle alinmis iphone 7. Omur boyu vade ile alinmis surekli benzin isigi yanan beyaz f30. Cakma armani gomlek, prada pantalon. Cakmacilardan alinmis ayakkabi, bi karis sakal. Cepte 50-60 tl ve sismis kredi karti extresi :D
by serçe
27-08-2017, 15:47
Fatih Terim steak house'çı damatlarıyla birlikte kebapçıyı bastı, birbirlerinin
kafasına sandalye vurdular, kebapçılar döve döve steak house'çıları püskürttü,
Fatih Terim kaçarak Acun'un evine sığındı filan…
*
İzah edeyim.
*
Çeşme 40 bin kişinin yaşadığı bir belde, 40 bin kişilik polis var, 40 bin kişilik
zabıta var, 40 bin kişilik çöpçü var, Alaçatı'da 1 milyon kişi var! Ne kanalizasyon
yetiyor, ne elektrik yetiyor, bayramda ekmek bile yetmiyor, İzmir'den getiriliyor.
Tırlarla damacana geliyor, dükkanda koyacak yer yok, depo yok, eşşek bağlar
gibi tarlaya koyuyorlar, pet şişe 45 derece sıcakta tarlada duruyor, sonra sen
içiyorsun.
*
Dükkan kiraları yıllık 200 bin lira civarında, güya yıllık ama, Çeşme'nin sezonu
45 gün… Kimse sormuyor nasıl olsa, birader kokain mi satacaksın, 1.5 ayda bu
kira nasıl çıkar?
Dükkan denilen de, enine
dört adım, boyuna beş adım, penceresi bile yok, bildiğin inek bağlanan yerlerdi,
kapı takıp, dükkan diye kiralıyorlar.
*
Kabadayıdan bozma mafyacıklar türedi, kumrunun midyenin ağaları var. Burası
benim bölgem ulannn diye rakibinin kulağını satırla doğrayan var. Plaj
otoparkını paylaşamadılar, çatışma çıktı, kalaşnikofla taradılar, iki kişi öldü.
Dikkat isterim, tabanca değil, kalaşnikof…
Kano küreği taşır gibi uzun namlulu silah taşıyan kösele makosenli keresteler
dolaşıyor Alaçatı'da.
*
Değnekçiye beş lira verirsin, on lira verirsin… Görgüsüz Araplara özenen bazı
İstanbullular, Hacımemiş'ten porşesini alıp getirene 200 lira veriyor,
değnekçinin şakülü kayıyor, psikolojisi bozuluyor, değnekçi kendini oto galericisi
zannetmeye başlıyor, bahşiş beğenmiyor, bıraktığın otomobili beğenmiyor,
markan modelin yüksek
değilse “yer yok” diyor. Bahşiş gösterişi yüzünden sandviççi bozuluyor,
kokoreççi bozuluyor, kafeci bozuluyor.
*
İstanbul boğazında en faça
yerde bira içiyorsun, 15 lira, Alaçatı'da sokak arasında bira içiyorsun, 30 lira!
*
“İstanbullulara giydiriyorum” diyen restorancı var. “Utanmıyor musun?” diye
sordum. “Etrafa rüzgar olsun diye 100 liralık
sofraya 500 lira atıp gidiyorlar,
asıl giydirmezsem utanmam
lazım” dedi.
*
Yaz sezonu boyunca gelse de gelmese de aynı masaya rezervasyon yaptırıp,
gelmese bile dört kişi gelmiş gibi para ödeyen var. Beachlerde yaz sezonu
boyunca şezlong tutan var, haftasonu ya geliyor ya gelmiyor, şezlong devamlı
boş duruyor, parasını ödüyor. Şımarıklık desen, anlamını tam karşılamıyor,
parayla varolmaya çalışan, parasıyla rezil olan, tarifi zor tuhaf bir ruh hali.
*
Avantacı köşe yazarı sorunu var Alaçatı'nın… Restorandan bardan otelden
avantayı alıyorlar, göklere çıkarıyorlar, Michelin yıldızı muamelesi yapıyorlar.
Bunların methettiği 10 mekandan 9'u seneye yok!
*
Her ağustos ayı ortasında aynı dram yaşanıyor, magazin sayfalarında ballandırıla
ballandırıla manşet yapılan mekan sahibi, sezon bitmeden iflas ediyor,
geceyarısı kamyoneti kapıya dayıyor, buzdolabını masayı sandalyeyi yüklüyor,
kaçıyor, dükkan sahibi ertesi sabah geliyor ki, kapılar açık, kiracı kaçmış.
*
Tarifesi olan köşe yazarı var, 50 bin lira ver, ahtapotla kaplumbağayı
ayırtedemeyen aşçıyı, Avrupa'nın en iyi aşçısı diye yazsın… “Gurme blogger”
ayağıyla kasapları manavları dolandıranlar bile var.
*
Ot festivali yapılıyor. Alaçatı'yla alakası olmayan, bıraksan Ilıca'dan Çeşme'ye
gitmeyi bilmeyen tipler üşüşüyor, ucuzcu markete gidiyorlar, tanesi iki liradan
çilek reçelini kayısı reçelini topluyorlar, kapakları söküyorlar, tanesi beş
kuruştan beyaz kapak takıyorlar, etiketi söküyorlar, kesekağıdına el yazısıyla
“Alaçatı organik ev yapımı” yazıyorlar, stand açıp, tanesi 20 liradan kakalıyorlar.
“Ayy ne ucuzmuş” diyen tikicanlar da “tadı damağımda kaldı” diye anlatıyor.
*
Rant patlamış vaziyette… Üç sene önce 300 bin liraya satılan evler, şu anda 3
milyon lira, 10'a katladı… Üç sene önce “voliyi vurdum” diye evini satıp, şimdi o
sattığı kendi evinde bekçilik yapan Alaçatı yerlisi var. Karısı da o sattıkları kendi
evine temizliğe gidiyor!
*
Habire villa dikiliyor, birbirinden çirkin binalar yapılıyor. Müteahhitlerin yüzde
90'ı İzmir dışından geliyor, hepsi Akp'li. Ne şehre saygıları var, ne doğaya
saygıları var, ne tarihe…
Chp'li belediye kukla olmuş. Çakabey Anıtı mesela, moloz anıtı haline geldi,
götürüp oraya döküyorlar. İzmir fatihi Çakabey, eski evlerden sökülmüş
klozetlerle yan yana duruyor.
*
Trafik, İstanbul trafiğinden beter… Köyün daracık sokaklarında
TOMA büyüklüğünde ciplerle manevra yapmaya çalışıyorlar, motosiklet zor
girer, Vito'yla girmeye çalışıyorlar. Bu hıyartolar yüzünden, huzurlu bir tatile
gelip, kavga etmeden dönen yok.
*
Dünyanın en kalabalık terkedilmiş cins hayvan merkezidir Alaçatı… Tatile
gelirken petshoptan satın alıyorlar, çarşıda plajda piyasa yapıyorlar, tatilden
dönerken hevesleri geçiyor, sokağa bırakıyorlar! Türkiye'nin en büyük hayvan
barınaklarından biri Çeşme'de ama, yetmesi mümkün değil… Her yaz yüzlerce
köpek terkediliyor. Kedi terkeden var, papağan terkeden var. Allah sizi
inandırsın, Alaçatı'daki tatilinden dönerken sokağa maymun bırakan var,
maymun!
*
Şımarıklık, küstahlık, magandalık, Alaçatı markası kirletiliyor.
*
Halbuki…
Cibes'tir Alaçatı.
Şevketibostan'dır.
Radika, turpotu, ısırgan…
Ebegümeci, sarmaşık, enginar'dır.
Zeytinyağlı cennetidir.
*
Kebapçılarla steak house'çıların birbirlerinin kafasına sandalye vurduğu, yörenin
ruhuna aykırı bi yer haline getiriliyor.
AYRICA BONUS
Dinleyin rahatlarsınız bir şarkı nasıl ........... kanıtlamış ......dum
https://www.youtube.com/watch?v=K2RzYV7S33k
o kadar güzel anlatmışsın ki abi gerçeği doğru söze ne hacet
vectra-tuner
27-08-2017, 15:52
Bunlarin birde kadin versiyonlari turedi,onu neden atliyorsunuz. 6-7 yildir tam gaz her yerdeler.
Ozellikleri;
Sonradan sikma bas... Turban power...
Altda daracik kot,ayak bilegi gorunen topuklu.
Full makyaj,reynccc olmadi X5...
Kafasi kadar gune gozlugu ve alacabulaca esarp. Eminim markasi vardir...
Kocasi netto akp mutehati yada ihale kovalayan tipler...
Sorsan 5 vakit musluman...
Geçen hafta Eskişehir yolunda ışıklarda durduk önde 5.25'li Türbanlı Abla .. Neyse Işık yeşil yanar yanmaz yolun kenarında duran çocuğa camı açıp 10 Tl fırlattı ve para bizim arabanın önüne düştü.. Çocuk parayı almak için önümüze atladı ve son anda kurtardık ama arkadan gelen bir araba çocuğa çarpmasın diye de dua ettik ... Işıklarda beklerken tabiki aklımdan geçti bu able muhtemelen iktidar yanlısı birisinin eşidir diye ama yinede günahına girmeyeyim diye yanımda oturan kardeşime bile söylemedim .. Şu anda eminim ki havadan kazanılan paralarla böyle insanlar türüyor.. Hayatları yalan birisi çıkıp Erkek çocuğa tecavüz ediyor ama facebook profiline baksan arkada Kabe çekilmiş resim..
o kadar güzel anlatmışsın ki abi gerçeği doğru söze ne hacet
Bu yazı Yılmaz Özdile ait,
Kafama takılan bu değil görgüsüz bir toplum olduğumuz doğru özellikle 90'lardan sonra teknoloji ile efendilik saygı sevgi terbiye kalmadı iş yerine eleman alıyorum anlatıyorum tek tek ne iş yapacak ne bekliyorum vs.vs. iki gün sonra kulağında telefon manita ayağında evladım sana söylemedimmi iş zamanı yapma diye abi beni babam çözememiş senmi adam edeceksin diyor. Yaş 19 ben 18 19 yaşında şirinevler mahmutbey yolunda muzik tesisatı yapan bi yerde çalışıyordum bi gün dekopajı fazla kaçırdım diye ust haftalığımı kesti sesimi çıkartamadım.
İşte o yılarda serseri olan içeri girip çıkmış yaşıtlarımız şimdi illegalden sezonluk şekil koyuyorlar adam olduk diye geziyorlar ve bi kenara şıkırtırsam abi çekecek adamlara üzerinden stadyum geçmiş bileğinde bilimum hayvan dövmesi olan namus timsali kapalı kaşarlara aşık oluyorlar tabi oda sezonluk ya neler neler her gün yaşıyorum her gün neler görüyorum neyse.
Bizim türk milletinin genetiğinde çabuk unutma vardır herşey unutulurrrr gider.
Geçen hafta Eskişehir yolunda ışıklarda durduk önde 5.25'li Türbanlı Abla .. Neyse Işık yeşil yanar yanmaz yolun kenarında duran çocuğa camı açıp 10 Tl fırlattı ve para bizim arabanın önüne düştü.. Çocuk parayı almak için önümüze atladı ve son anda kurtardık ama arkadan gelen bir araba çocuğa çarpmasın diye de dua ettik ... Işıklarda beklerken tabiki aklımdan geçti bu able muhtemelen iktidar yanlısı birisinin eşidir diye ama yinede günahına girmeyeyim diye yanımda oturan kardeşime bile söylemedim .. Şu anda eminim ki havadan kazanılan paralarla böyle insanlar türüyor.. Hayatları yalan birisi çıkıp Erkek çocuğa tecavüz ediyor ama facebook profiline baksan arkada Kabe çekilmiş resim..
Kardeşim dinimizde ihtiyaçtan fazlası haramdır dimi, yani ihtiyaçtan artanı tutma.
Ulan heryerini kapatımışsın gözün dahi belli olmuyor m.k. zaten arabayı marketten markete çıkarıyorsun çıkarttığındada ya kaldırıma ya park dubasına sürtüyorsun senin neyine cayenne panamera .... karısı.Sen nasıl müminsin.
Day Walker
27-08-2017, 16:11
Kaşmir eşarp nişantaşında 3,700 öyro haberiniz varmı pis fakirler :D
Bide laf yetiştiriyonuz benim türbanlı bacıma :hehe:
Kaşmir eşarp nişantaşında 3,700 öyro haberiniz varmı pis fakirler :D
Bide laf yetiştiriyonuz benim türbanlı bacıma :hehe:
Yakinda f30 cular da alip takmaya baslar o zaman :D
https://i.hizliresim.com/nW8a6N.jpg (https://hizliresim.com/nW8a6N)
:D
Mavi f30 fiberci halil m paketli 300 ay kredili
Direk canlandı
Gözüm kanadı tipi görünce bir an :)
Onurkk06
27-08-2017, 16:36
bide bunların cafelerde takılan escort hatun modelleri var ki tam bunlarlık altı üstü kafeye gidiyosun ama sanki defileye gelmiş havaları sürekli tüm çatallar açık, cumaları hayırlı cumalar paylaşımını da eksik etmez böyleleri :D
sadece instagram değil artık heryerde bu tipler. televizyonda bile.
artık saçının yanları kısacık, üstler kenardan ayrılmış ve fönlenmemişse adam sayılmıyorsun :)))
https://storia-prod-be.akamaized.net/storia-cdn-ie-prod-001/0c1137b8a00a7001-0c1137b8a00a7002.jpeg
CelalMrz
27-08-2017, 17:02
İnstada araba sayfaları yan videosunu yayınlasın diye 50-100 lira sıkıp sonra da etiket olduk yeaa muhabbeti yapanlarıda var ahhdhshshsh
Day Walker
27-08-2017, 17:02
Yakinda f30 cular da alip takmaya baslar o zaman :D
Ahahhaa :D
excellency23
27-08-2017, 17:16
insanlarin tek statü göstergesi instagramdaki takipci sayisi olursa, piyasa yapan da cok olur.
instagrami falan kapatsinlar su tatil beldeleri sinek avlar :)
Hayatta herşeyi kredi ile satın alınabileceğini düşünen tiplerden başka birşey değil. Ticaret yapar (Genellikle belli başlı bir kesimle) , onun bunun 3-5bin lira alacağını ödemez, 200bin liralık aracı ile 2-3bin liralık bakımına çok der yaptırmaz.Mekanlarda,sosyal medyada tesbih eşliğinde BMW,Mercedes,Audi ile caka satar yersen. Bu modelin bir üst leveli var. Satılık olan kaşmir eşarp değil esasında veya Porche Cayenne .... Mevcut Türkiye'de birilerinin yanında, onlar ile aynı görüşte olduğunu belirterek bir nevi bir göze girme çabalaması , bir yalakalık ifadesi O sosyal medyadaki herkese açık cuma mesajlarının , kabe temalı görüntülerin büyük bir çoğunluğu. Bu tipler eskiden de vardı şimdi de var ama sayılarında hızlı bir artış var. Dikkat çekende o esasında.
by serçe
27-08-2017, 18:46
Bu yazı Yılmaz Özdile ait,
Kafama takılan bu değil görgüsüz bir toplum olduğumuz doğru özellikle 90'lardan sonra teknoloji ile efendilik saygı sevgi terbiye kalmadı iş yerine eleman alıyorum anlatıyorum tek tek ne iş yapacak ne bekliyorum vs.vs. iki gün sonra kulağında telefon manita ayağında evladım sana söylemedimmi iş zamanı yapma diye abi beni babam çözememiş senmi adam edeceksin diyor. Yaş 19 ben 18 19 yaşında şirinevler mahmutbey yolunda muzik tesisatı yapan bi yerde çalışıyordum bi gün dekopajı fazla kaçırdım diye ust haftalığımı kesti sesimi çıkartamadım.
İşte o yılarda serseri olan içeri girip çıkmış yaşıtlarımız şimdi illegalden sezonluk şekil koyuyorlar adam olduk diye geziyorlar ve bi kenara şıkırtırsam abi çekecek adamlara üzerinden stadyum geçmiş bileğinde bilimum hayvan dövmesi olan namus timsali kapalı kaşarlara aşık oluyorlar tabi oda sezonluk ya neler neler her gün yaşıyorum her gün neler görüyorum neyse.
Bizim türk milletinin genetiğinde çabuk unutma vardır herşey unutulurrrr gider.
abi inan dediklerine baştan aşağı katılıyorum, benim yanımda da 18 yaşında çalışan var ve hanımın akrabası ne laf söylemeye geliyor nede söylediğim işi benim istediğim gibi yapıyor, işin sonunda sorduğumda niye böyle yapıyorsun diye, ne biliyim abi öyle gelişti diyor, gülermisin ağlarmısın. 16-17 yıldır çarşı hayatının içindeyim çıraklığım kapalı çarşıda geçti şuan ki iş hayatımda lalelide işletmeciyim hata yapmamak adına çok şeyden taviz verdim yeterki saygısızlık yapmıyım diye iş verenime , ama illa bunun geri dönüşü oluyor saygılı aranan eleman oluyorsun, ama gelde yeni nesile bunu anlat kim ne ederse kendine diyecem ama diyemiyorum gençlik elden gidiyor çünkü, buda beni çok rahatsız ediyor, iki tane erkek evladım var bu ortamdan bu insanlardan nasıl uzak tutup büyütürüm diye her gün kara kara düşünüyorum .
sadece instagram değil artık heryerde bu tipler. televizyonda bile.
artık saçının yanları kısacık, üstler kenardan ayrılmış ve fönlenmemişse adam sayılmıyorsun :)))
https://storia-prod-be.akamaized.net/storia-cdn-ie-prod-001/0c1137b8a00a7001-0c1137b8a00a7002.jpeg
harbi bu yarışma neydi öyle ya..
Geldiğimiz noktanın en iyi özeti belkide..
individual
27-08-2017, 19:37
Mavi f30 fiberci halil m paketli 300 ay kredili
Direk canlandı
Gözüm kanadı tipi görünce bir an :)
Su f30 cular sahincilerden daha fazla konu oldu valla.
kimse sonradan görme beyaz yakalılardan bahsetmemiş hiç.
4 yıl üniversite okuduktan sonra işe girip aldığı max. 2 asgari ücret maaşla İstanbul'da öğrenci hayatı yaşar gibi 2-3 kişi kalan,
Ayda bir defa dışarı çıkıp fix menülere pazarlık yapan ama sorsan İstanbul çok güzel abi yeaa diyen,
Senesi dolduğunda hak ettiği 14 günlük iznin 1 haftasını ailesinin yanında memlekette geçirip kalan 1 haftasını çeşme-ayvalık-bodrumda gece pansiyondan bozma yerlerde konaklayıp bütün gün beachlerde ve gece mekanlarda gezen,
2 aydır gittiği pilatesi sağda solda yıllardır gidiyormuşcasına anlatan,
üniversite zamanı 1 liralık poğaça ile karnını doyururken, şimdi valelere verdiği 50-100 lirayı normal kabul eden,
Sonradan görme beyaz yakalıları unutmayalım lütfen.
Bunların bir de altına şirket aracı verilenleri var ki onlara hiç girmeyeyim şimdi.
İbrahim33
27-08-2017, 20:52
şahinden inen hondaya , hondadan inen f30 a biniyor. sonuç normal yani.
Alayı korkak höt desen korkacak karı kılıklı oğlanlar gerçek gücü olan adam bunlar gibi güç bizde havalarına girmez, aptal aptal giyinip boş beleş sosyal medyayla uğraşmaz. Sonradan görme kekolar.
Yeni turkiye nin karaktersiz kadın erkek profili işte
dragstar
27-08-2017, 21:03
dıreksıyon çekerek yanlamaya çalışan f30 tayfası, herdaım nargıle ıçerler, eskıden benzın cafelerde çok vardı böyle tıpler, o cafeler kapanınca halka karıştılar
dıreksıyon çekerek yanlamaya çalışan f30 tayfası, herdaım nargıle ıçerler, eskıden benzın cafelerde çok vardı böyle tıpler, o cafeler kapanınca halka karıştılar
Dogal ortami koruyun diye bas bas bagiriyor greenpeace :D
Nightfish
27-08-2017, 21:21
1 hafta önce F30 aldım, az daha devam ederseniz ağlayacağım :)
volume81
27-08-2017, 21:30
https://i.hizliresim.com/7N04EY.png
BirkanYazici
27-08-2017, 21:42
Bu tipler yüzünden arabaya 6 ayda toplasam 10 kere binmişimdir. Bindiğimde de eve çevrilmeden döndüğümü hatırlamıyorum.
İbrahim33
27-08-2017, 21:43
aga heriflerden resmen özgüven fışkırıyor. ama en sağdaki barzo fondoteni fazla sürmüş gibi çok parlıyor ahuaha :D
free-hifi
27-08-2017, 21:50
O gözler ne tövbe Bismillah. Sanki içlerine 3 harfli bir şey girmiş.
34 PEZ 34 çok iyiymiş :D :D :D
Sadık Özyer
27-08-2017, 23:03
F30 turkiye sayfasina girin bakin faceden merak ediyorsaniz . E60 a air yapanlar falan dilan..
kimse sonradan görme beyaz yakalılardan bahsetmemiş hiç.
4 yıl üniversite okuduktan sonra işe girip aldığı max. 2 asgari ücret maaşla İstanbul'da öğrenci hayatı yaşar gibi 2-3 kişi kalan,
Ayda bir defa dışarı çıkıp fix menülere pazarlık yapan ama sorsan İstanbul çok güzel abi yeaa diyen,
Senesi dolduğunda hak ettiği 14 günlük iznin 1 haftasını ailesinin yanında memlekette geçirip kalan 1 haftasını çeşme-ayvalık-bodrumda gece pansiyondan bozma yerlerde konaklayıp bütün gün beachlerde ve gece mekanlarda gezen,
2 aydır gittiği pilatesi sağda solda yıllardır gidiyormuşcasına anlatan,
üniversite zamanı 1 liralık poğaça ile karnını doyururken, şimdi valelere verdiği 50-100 lirayı normal kabul eden,
Sonradan görme beyaz yakalıları unutmayalım lütfen.
Bunların bir de altına şirket aracı verilenleri var ki onlara hiç girmeyeyim şimdi.
Ben öyle tiplere "çalışan işsizler" diyorum. Bişey yapmayıp, bir de ben olmasam şirket batar diyen tipler.
Haykırdım AQ bu kadar denk gelir :)
https://www.youtube.com/watch?v=INBFgDVUUj0
sekizsilindir
28-08-2017, 02:58
Tabi bu kün feyekün culer gökten zembille inmediler, MiaMi nın paylaştığı klipte gösteriyor ki insanların gözünün önünde olan kişilerin ortaya koyduğu işler, her türlü medya kanalıyla toplumun gözüne sokuluyor.. sonuç: ol der, oluverir
s2000in tahtını F30 devr alıyor diyebilir miyiz? :D
immortalboss
28-08-2017, 08:01
s2000in tahtını F30 devr alıyor diyebilir miyiz? :D
Bir de ilanları var.Aracın sıfırı 100 000 lira. Zindan cam filmi+air+jant 125 000.
Bizi bilen biliyor.:D
Geçen gün bir tane vardı.İstanbul'da ilan.Aracı semtte bilmeyen yoktur yazmış.
E ben Manisa'lıyım.Semte arabanın tramerini almaya mı gidelim şimdi.:D
free-hifi
28-08-2017, 08:57
Klip te çok ibretlik dersler var begendim
ülkemizde Profesör çıkıp bu ülkenin okumuş kesime değil cahil cühelaya ihtiyacı var derse.. Kapkaç hırsızlık yalakalık tavan yapmışsa, yerden bitme ve birden sesten hızlı yükselişler yapan iş adamlarımız çoğaldıysa bunlar normal değilmi sizce..
HErkes çoçuğuna iyi bakmalı elinden geldiğince ilgilenmeli ve anlatmalı. Atatürkü ve İnkılapların önemini neden ve niçinleriyle anlatmalı, Yanlışları ve eksileriyle anlatmalı..
Eğitim de bitme noktasında , Ahlakta vs..
Hepimiz mutsuz ve umutsusuz çoğumuz aynı soruyu soruyor ''lan bu tipler bu parayı nasıl buluyor.. Ben EŞŞEK gibi çalışıyorum bunlar Hep keyifte ulan 3 aydır tatilde bide Pzwnk deyip daha da kızıyoruz..
Trafikte öfkeliyiz, Sokakta Öfkeliyiz, Bide sahip olamadığımız yada olamayacağımız hersey gözümüze sokuluyor. Siyaysette TV de her alanda kavga eden çatışan tipler..
HEr yaptığını başkasının gözüne sokan tipler..
Valla ben bu tiplerin artmasından ziyade bunlara verdiğimiz tepkide ürkütücü ( ben bile söwüyorum her gördüğümde ) Allah Sonumuzu Hayır etsin...
kiraccemal
28-08-2017, 10:37
İçimde ki bmw sevgisini öldüren bu tiplerden nefret ediyorum. Ulan iki dk adam olun...
ignorance is bliss.
Bildiğin cahil cesareti özgüveni işte. Emin olun hiçbiriniz bu adamlar kadar mutlu değil.
ÖmerF.Bayar
28-08-2017, 11:14
Şimdi biz Avrupa özentisiyiz desek şu sayfanın ilk postundaki tipler ne Avrupada var ne Asyada, kime özeniyorlar yada böyle bi akımmı var bilmediğim ?
Ulan 3 5 kilo aldım eski normal kesim kıyafetlerim dar gelip rahatsız ediyor, herşeyi geçtim rahatsız eder insanı.
ben geçen bı bmw ılanı gordum
ARACA SAHIBINDEN COK VALE BINMISTIR yazıyor :D
Bmw anahtarı,plaka,louis Vuitton cüzdan olmazsa olmaz dolarlardan yapılan pastaları unutmayın :D
Bmw anahtarı,plaka,louis Vuitton cüzdan olmazsa olmaz dolarlardan yapılan pastaları unutmayın :D
5 sene önce ilk araba konumu açtığımda vardı hey gidi hey :D
https://i.hizliresim.com/0BOjoR.jpg (https://hizliresim.com/0BOjoR)
MK8800 $$ ve pasta yok olmamış bu :D
Olum adamlar aynı ben. Yalnız ben okadar uzun değilim bide saçlarda sakallarda beyazlar var artık :D
Yoksa f30 tamam m3 body kit tamam. Tesbih zaten vazgeçilmezimiz oda var :D
mikelazi
28-08-2017, 12:25
3 kişi tolanıp bir marlbora alamıyorlar yaaa.
Ya o değil de instagramda bunların ağababaları var 1-2 tane buraya yazanlardan onların postlarını beğenenler var o nolucak?
mikelazi
28-08-2017, 12:28
3 kişi tolanıp bir marlbora alamıyorlar yaaa.
3 kişi toplanıp dicektim :D
MetalliHead
28-08-2017, 12:31
Bir de ilanları var.Aracın sıfırı 100 000 lira. Zindan cam filmi+air+jant 125 000.
Bizi bilen biliyor.:D
Geçen gün bir tane vardı.İstanbul'da ilan.Aracı semtte bilmeyen yoktur yazmış.
E ben Manisa'lıyım.Semte arabanın tramerini almaya mı gidelim şimdi.:D
semtte bilmeyen yoksa , aldığı beddualarla yakında pert olur o araba :D
Eskiden tesbih çekince " ne olm o mafya mısınız ne tesbih çekiyorsunuz hoca mısınız" diye tepkiler alırdık. Şimdi bazı mekanlara elinde tesbihin yoksa almıyorlar :D
Ya o değil de instagramda bunların ağababaları var 1-2 tane buraya yazanlardan onların postlarını beğenenler var o nolucak?
Hakkımı yeme ben burdayım dedim zaten :D
ozyt1000
28-08-2017, 13:57
2000 li yılların başına kadar itibar saygınlık anlamındaydı, toplumda ileri gelenler eğitimli kültürlü veya toplumun ortak saygı duyduğu insanlar olurdu.
2000 li yılların ortalarına doğru itibar paraya endekslendi. İhale kovalayan, çoğunlukla ihaleleri iş bilgisi veya becerisi harici başka yollarla kazanan, kolay para kazanmayı ve ahlaksızlığı normalmiş ve hatta beceriymiş gibi gösteren bir zümre oluştu. Dahada garibi bunların azımsanmayacak derecede destekçi & takipçileri türedi.
Malesef artık üretmek çalışmak, birşeyler yaratmak toplumumuzda önemini kaybetti. Artan cehaletle beraber, "şekil sahibi" ne iş yaptığı ve nasıl para kazandığı belli olmayan tipler ön plana çıkmaya başladı. Umarım bir tekrar doğru yolu buluruz. Yoksa işimiz gerçekten çok zor.
MetalliHead
28-08-2017, 14:08
2000 li yılların başına kadar itibar saygınlık anlamındaydı, toplumda ileri gelenler eğitimli kültürlü veya toplumun ortak saygı duyduğu insanlar olurdu.
2000 li yılların ortalarına doğru itibar paraya endekslendi. İhale kovalayan, çoğunlukla ihaleleri iş bilgisi veya becerisi harici başka yollarla kazanan, kolay para kazanmayı ve ahlaksızlığı normalmiş ve hatta beceriymiş gibi gösteren bir zümre oluştu. Dahada garibi bunların azımsanmayacak derecede destekçi & takipçileri türedi.
Malesef artık üretmek çalışmak, birşeyler yaratmak toplumumuzda önemini kaybetti. Artan cehaletle beraber, "şekil sahibi" ne iş yaptığı ve nasıl para kazandığı belli olmayan tipler ön plana çıkmaya başladı. Umarım bir tekrar doğru yolu buluruz. Yoksa işimiz gerçekten çok zor.
Qrtık nazik olmak ,saygılı olmak ,dürüst olmak gibi iyi karakter unsurları zayıflık belirtisi oldu.Artık özür dilemek toplumda küçük düşmek anlamına geliyor ama suçunu ,hatanı bastırmak için ayılık yapmak iyi bir davranış algılanıyor.
halilcakir
28-08-2017, 14:44
Altına 100 liralık merc bmw alan çakma armani versace kıyafetlerle kendini istanbulun sahibi sanıyor.Ayda 1 cumartesi gecesi mekana çıkıp yanına 3 farklı gömlek alan adam biliyorum,değiştirip değiştirip foto çekiyor :D 1 ay boyunca atıyor insta ya :D
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D :D :D
hadi tespihi geçtim, birde doğum günü mesajlarını story' de paylaşan tipler var.
Acaba dışarıdan bakıyorlar mı kendilerine, nasıl gözüküyoruz diye..
Bir çoğu blocklu, ondan dolayı rahatım biraz.
Hamur sıkıntılı azizim.Halil İnalcık gibi bir değer geçti memleketten,halihazırda İlber Hoca ve daha nice saygın,kültürlü insan...Yani önümüzde iyi örnek de fazlasıyla var.Sen gidip bunu seçiyorsan kabahat %50 sende.
80-90 arası haber sunucularına bakın mesela.O ne ciddiyet,ne saygı!
Alıcı cahil olunca pazara da bozuk mal geliyor.
5 sene önce ilk araba konumu açtığımda vardı hey gidi hey :D
https://i.hizliresim.com/0BOjoR.jpg (https://hizliresim.com/0BOjoR)
Parliament yanlış seçim, kısa malbuş olması lazım :D
individual
28-08-2017, 17:33
İcimizde kunfe yekun erkegi gibi giyinenler vardir kesin itiraf etsinler kendilerini :D
MetalliHead
28-08-2017, 17:41
İcimizde kunfe yekun erkegi gibi giyinenler vardir kesin itiraf etsinler kendilerini :D
3 numara saç
baskılı t shirt
boru paça kot
ayakkabı bileksiz sneaker
sigaram da monte carlo slender kırmızı :D
sanırım tam tersi giyiniyorum :D
arabasızadam
28-08-2017, 20:32
Sıfatınızı zikiyim gerçekmi bunlar
Bu üstteki 3 tane yarasa gerçek mi yoksa çizgifilm karakteri mi bunlar ? Hahahahahahahhhahahhhahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahhahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahhahahahahahahahahahahahajahahahahahahahaha hahahahajahahahaha
bi an power rangers sandım kamilleri
https://pmcvariety.files.wordpress.com/2013/10/mighty-morphin-power-rangers.jpg?w=1000&h=563&crop=1
turboman
28-08-2017, 21:45
Şimdi böyle modeller var ama bide bu modellere tav olan kızlar var sırf bmw si var diye yanında takılıp mekan mekan gezen aldığı nefesi mındar eden kaşarlar var çevremde bu tarz kızlar zamanında oldu ama bebek gibi kızlar sırf bu karekterleri yüzünden tiskindirdiler. Ama denk getirdiğime de vurdum kırbacı :D
orcunkar
28-08-2017, 22:12
F30un facebook sayfasına üyeydim..gördüklerimden sonra hiç düşünmeden sattım gruptanda ayrıldım tespihler gömleğin 2 düğmesi açıklar , kamyon yazıları bırakanlar göbeği slimfit tshirtdan fırlaycak tipler vs vs birdaha bmw alırsam 2002 fln alırım herhalde.
Bakıyorum da bu ayar forum üyelerimiz de misafirden takılıyor oooo cesssss. :D f30 ile hayırlı cumalar -_-"
F30 da yerlerde süründüğüne göre varsa temiz msport dizel talibim :D
harbiden bir dönemin araba katilleri şekiller yok yanlamalar kızlar snappler ulan biri yolda kalsa sinyal ampulu kesse arıza ışığı yaksa uzak mekiği sanar denk gelmiyorki :D
Şimdi böyle modeller var ama bide bu modellere tav olan kızlar var sırf bmw si var diye yanında takılıp mekan mekan gezen aldığı nefesi mındar eden kaşarlar var çevremde bu tarz kızlar zamanında oldu ama bebek gibi kızlar sırf bu karekterleri yüzünden tiskindirdiler. Ama denk getirdiğime de vurdum kırbacı :D
Zaman israfından başka birşey değil bu kızlara yüz vermek. 'herkes kendine yakışanı yapar. kalite asla tesadüf değildir' kendileriyle çelişen sözleri de eksik olmaz :D
Birde bu tiplerin kucuğında takılıp evlendirme programlarında oturmalarıyla kalkmalarıyla hanım hanımcık rolleri yokmu beni öldürüyor.
ghibli06
29-08-2017, 08:58
sosyal medya yüzünden her şey...adamın bilmem kaç bin takipçisi var, arabanın içinden bir foto elde tesbih... altta ki yorum 'ADAM!' :)
yahu bu ülkede arabayla ADAM olunacak olsaydı Ali Ağaoğlu bunu kimseye bırakmazdı :)
MatraX_07
29-08-2017, 09:02
-Eskiden takım elbise giyenin bir ağırlığı bir karizması vardı.Şimdikiler ise kısa pantolonlu tiki
-Eskinden kısa paçalılar ayıplanır,gülünürdü şimdi ise uzun paçalılar ayıplanıyor
-Eskinden gösteriş yapılmaz,ayıp olur dıye belli edilmezdi,Şimdi ise gösteriş yapmazsan ya fakirsin ya eşin dostun yok
Kısacası bu işler hep SOSYAL MEDYA'dan kaynaklanıyor..Sosyal medya yokken her şey ne güzeldi....
KocaAyak
29-08-2017, 10:18
Artık herkesin elinde tespih, ama tüm amacı gösteriş, F30'dan soğuttular, artık görünce kesin içinden bi artist çıkıcak diyorum, yani F30 parası olsa cebimde başka araç alırım, çok BMW aşığıysam E60 yada E90 alırım
Niye herkes bu kadar takiliyo bu tarz olaylara ben de onu anlayamadim ilk sayfad yyazdim gene yineleyim. Her koyun kendi bacagindan asilir,birakin kim ne yapmis ne etmis kendinize isinize yaptiklariniza vs bakin yahu. Yok cebimde f30 parasi olsa,yok olsa soyle yok boyle. Halaminda biyiklari olsa amcam olurdu,cok gordum ben 2 kurus para bulunca dedigi seyleri yaptigi seyleri unutup mod degisen insan. Birakin abi sizene :) yediginiz dost kaziklarini takin kafaniza vsvs takilcak birsuru sey varken buna mi takildiniz takila takila : ) konut fiyatlari,enflasyon,kriz,doviz kurlari,gecim kaygisi biton sey var kafaya takilcak. Kisa paca pantolojuyla gezen gene gezicek. Ibneler gene popi olcak vsvs.
immortalboss
29-08-2017, 11:49
Valla en rahat benim kafam.131 var.87 model.Yeri geldi mi klasik ayağına yatıyorum yeri geldi mi yeni.:D
f30 alacak param yok.Hiç merağımda yok o modellere.18 yaşımdayken 106 gti,vti,gli corolla severdim.Hala da severim.O güzelim araçları bile p.ç ettiler.Megane 1 coupe desen kötü kişilerle anıldı.;)
Hey gidi günler hey...
En çokta neye gülüyorum biliyormusunuz :D
Sanki burada herkes Orjinal Vossen jantlar alıyor arabasına, Varex lerin hepsi orjinal, "çakma gözlük ve replika saat" konusu bu foruma ait değil. Siz adamların çakma gömlek , replika pantolon giymesine takmışsınız. Siz adamlara takılmıyorsunuz olum fakirsiniz sıkıntı orda
puhahahahahahahahahaha
Kızmayın hepimiz abi kardeşiz arkadaşız
MatraX_07
29-08-2017, 13:36
Ağlanacak halimize gülüyoruz derler ya ona bir sözle örnek vermek istiyorum
''Sen AVM'den alışveriş yaparsın ama Mezarına mahalle bakkalı gelir'' sözü aslında bu işlerin özeti...İstediği kadar takipçi,tiki arkadaşlar olsun
Sevincimize de üzüntümüze de çevremizdeki arkadaş,dost gelecek
Diğerleri ise onlar iyi gün dostu....lakcı onlar neti kapat hepsi köşe bucak....
Şunu görmeyen var mı ? Anlatım süper :)
https://seyler.eksisozluk.com/turk-usulu-delikanli-erkegin-yeni-trendi-tesbih-dar-gomlek-bilek-ustu-dar-pantolon-modasi
Artık 320ied leri bmw olarak göremiyorum diyorum gösteriş için alınmış
Ama 320d görünce gerçek bmw ymiş gibi geliyor
individual
30-08-2017, 11:16
Şunu görmeyen var mı ? Anlatım süper :)
https://seyler.eksisozluk.com/turk-usulu-delikanli-erkegin-yeni-trendi-tesbih-dar-gomlek-bilek-ustu-dar-pantolon-modasi
Efsane tespit
genellikle ses tonları stabildir. mesela 'kardeşim' sözünü hep aynı tonda söylerler. karadeniz müziklerinden hoşlananı da boldur. iyi tespihten anlarlar. günde minimum 12 bardak çay içebilirler.
individual
30-08-2017, 13:52
Sosyal medyanın aklını bulandıran isim: Ersin Esat Doğanay (http://www.gzt.com/hayat/sosyal-medyanin-aklini-bulandiran-isim-ersin-esat-doganay-2535511)
Okumanizi tavsiye ederim :)
Biraz okuyup adam olabilseydi keşke.. Türkçe almış başını gitmiş
Sosyal medyanın aklını bulandıran isim: Ersin Esat Doğanay (http://www.gzt.com/hayat/sosyal-medyanin-aklini-bulandiran-isim-ersin-esat-doganay-2535511)
Okumanizi tavsiye ederim :)
Abece yazılır Abece okunur yazmış ahhahah çok iyi ya :)
Bunların özgüveni nerden geliyor merak ediyorum.
Tüm dünyada sosyal medya etkili olarak kullanılıyor.
Bizim ülkemizde olan eğitim ve kültür eksikliğinden kaynaklanıyor olmasın ?
ghibli06
01-09-2017, 13:15
benim anlamadığım, F30 öyle aman aman bir araba değil, sürüş zevki sıfır, tarz desen hele hele... motor THP (benzinli), konfor eski BMW lerin kesinlikle gerisinde, her taraf uzuc teknoloji yani geri görüş kamerası ekran vs vs.. müzik sistemi logicXXX değilse vasat... yani demek istediğim nedir bu arabanın alamet-i farikası???
Shadow_Dancer
01-09-2017, 13:17
benim anlamadığım, F30 öyle aman aman bir araba değil, sürüş zevki sıfır, tarz desen hele hele... motor THP (benzinli), konfor eski BMW lerin kesinlikle gerisinde, her taraf uzuc teknoloji yani geri görüş kamerası ekran vs vs.. müzik sistemi logicXXX değilse vasat... yani demek istediğim nedir bu arabanın alamet-i farikası???
Kolay ulaşılması..
ghibli06
01-09-2017, 13:22
Kolay ulaşılması..
çok da ucuz değil ki? 3 sene önce 135bin civarına almıştım, şimdilerde 3.18i bile 175 bin lira...
Shadow_Dancer
01-09-2017, 13:28
çok da ucuz değil ki? 3 sene önce 135bin civarına almıştım, şimdilerde 3.18i bile 175 bin lira...
Abi çıkış tarihi 2012 diye hatırlıyorum, o zaman memlekette belirli bi zümre için işler tıkırındaydı, alınanlar o zamanlar alındı mezar vade krediler sagolsun, sonrası perttir boş donanımdır derken arabalar bi şekilde dolaşıma girdi..
Şimdi yumurta kapıya dayandıgı için eskisi kadar satmıyor haliyle.
ghibli06
01-09-2017, 13:32
Abi çıkış tarihi 2012 diye hatırlıyorum, o zaman memlekette belirli bi zümre için işler tıkırındaydı, alınanlar o zamanlar alındı mezar vade krediler sagolsun, sonrası perttir boş donanımdır derken arabalar bi şekilde dolaşıma girdi..
Şimdi yumurta kapıya dayandıgı için eskisi kadar satmıyor haliyle.
ayıptır söylemesi 3 senedir sahibiyim ne foto çektim ne de ilgilendim, toplasan 3 kere yıkatmışımdır, kaputunu da arada explorera takviye yapmak için açıyorum :) normalde hiç araba vermem başkasına ama bu resmen şoför arabası oldu, o ilgileniyor hep... çok dedim benimkine, gidelim yarı fiyatına bir dizel citroen alalım, kalan paraya da ben bir e39M5 alayım diye ama tabii ki red yedi , şimdi M5 fiyatları da 3e katladı :)
Shadow_Dancer
01-09-2017, 13:36
ayıptır söylemesi 3 senedir sahibiyim ne foto çektim ne de ilgilendim, toplasan 3 kere yıkatmışımdır, kaputunu da arada explorera takviye yapmak için açıyorum :) normalde hiç araba vermem başkasına ama bu resmen şoför arabası oldu, o ilgileniyor hep... çok dedim benimkine, gidelim yarı fiyatına bir dizel citroen alalım, kalan paraya da ben bir e39M5 alayım diye ama tabii ki red yedi , şimdi M5 fiyatları da 3e katladı :)
Abi ülke bırak arabayı gömlege telefona iç çamaşırına anlam yükleyenlerle dolu :) Bunları umursamayan adamı da fakirsin ondan diye yargılayan kafalarda var :)
Canselmo
01-09-2017, 14:06
Oooo esas bu kitle için en özel günlerden biri de bayram ve cuma günleridir.. Arkada arabası , iş yeri veya sahip olduğu maddi herşeyi sergileyip başlarlar hayırlı cumalar , hayırlı bayramlar vs Allah kitap din derler.. Akşam night club da karı Kız kesip şişe açtırıp arkadaşların arasında nasıl düşürdüm karıyı mevzularına girerler. Yemin ediyorum heryer böyle adamlarla doldu.
https://www.youtube.com/watch?v=lFr0ahdkWOE
f30 deyince aklıma bu manzara geliyor :(
Ben ve terliklerim mutluyuz.
https://i.hizliresim.com/G0da63.jpg
Yiğit G.
15-09-2017, 08:34
https://i.hizliresim.com/vJoGzz.jpg