PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanan arabadan canımı kurtardığıma mı sevineyim ? yoksa yediğim kazığa mi üzüleyim.?

imate
25-07-2017, 14:56
Arkadaşlar Yurt dışında öğrenim görüyorum. 20 mayıs günü 4000 dolara bir miktarı kredi olmak kaydı ile audi a6 2000 model bir araç aldım. Aldığım arabanın motorunda problem çıktı. Ustaya sorduğumda dikkatli kullanmam kaydı ile sıkıntı olmayacağı yönünda idi. Kardeşim dediğim bu arkadaş bir kaç kere arabamı kullanmak istedi verdim. Her defasında uyarmama rağmen motoru zorladı. Bu arkadaşımın tanıdığı bir usta olduğunu iletti. Arabayı bir haftalığına üstada kaldı. Fakat usta ile anlaşamadığımdan arabayı tamir etmekten vaz geçtim. Arabayı yarın almak istediğimi ilettim. Ertesi gün arabayı teslim aldım. Arabayı aldığımda arabada anormal bir durum söz konusu idi. Kardeşim dediğim bu arkadaş birde ben bakayım dedi. İyi niyet dahilinde arabamın direksiyonuna geçti . Arabimin motorunda sıkıntı olduğunu ve fazla gaza basmamasını tembihlememe rağmen dinlemedi. Zorlayarak kullandı. Sonuç olarak arabam park halinde iken yanmaya başladı. Araba yanmaya başlayınca Çevreden yangın tüpü istedik kimseden yangın tüpü çıkmadı. Gelen yangın tüpleri ise kullanımı dolmuş tüplerdi. Sonuç olarak araba yandı. Canımızı zor kurtardık. Abi sen bana güvendin. Ben bu borcu nasıl öderim. Ne yaparım. Derken iyi niyet dahilinde 2000 doları öde gerisine karışma dedim. Fakat iyi niyetim suistimal edildi. Araba yandı. Ben perişan oldum.Cebinden bir kuruş para çıkmadı. Tamı tamına 1200 $ yakın dükkan zararı,çekici parası,otopark ücreti ödedim. Aileme rezil oldum banka hesaplarım patladı. Bu arkadaşı zar zor borcunu ödemesi için , başkalarını araya koyarak sözleşmeye yapmaya ikna ettim.Pasaport fotokopisi yada borç senedi kullanacağım. Benim korkum borcunu ödememesi ve üzerine hiç bir mal olmaması durumunda… Borcunu zamanında ödemesi, Borcunun taksitlerinin gecikmesi durumunda hiç bir hak talep edemeyecek şekildei icra ile uğraşmadan gerekirse hapis cezası almasına yönelik hangi maddeleri ekletebilirim. Bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01sun)
Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01t67)
Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01tct)
Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01tvp)
Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01u3f)

by serçe
25-07-2017, 15:08
Arkadaşlar Yurt dışında öğrenim görüyorum. 20 mayıs günü 4000 dolara bir miktarı kredi olmak kaydı ile audi a6 2000 model bir araç aldım. Aldığım arabanın motorunda problem çıktı. Ustaya sorduğumda dikkatli kullanmam kaydı ile sıkıntı olmayacağı yönünda idi. Kardeşim dediğim bu arkadaş bir kaç kere arabamı kullanmak istedi verdim. Her defasında uyarmama rağmen motoru zorladı. Bu arkadaşımın tanıdığı bir usta olduğunu iletti. Arabayı bir haftalığına üstada kaldı. Fakat usta ile anlaşamadığımdan arabayı tamir etmekten vaz geçtim. Arabayı yarın almak istediğimi ilettim. Ertesi gün arabayı teslim aldım. Arabayı aldığımda arabada anormal bir durum söz konusu idi. Kardeşim dediğim bu arkadaş birde ben bakayım dedi. İyi niyet dahilinde arabamın direksiyonuna geçti . Arabimin motorunda sıkıntı olduğunu ve fazla gaza basmamasını tembihlememe rağmen dinlemedi. Zorlayarak kullandı. Sonuç olarak arabam park halinde iken yanmaya başladı. Araba yanmaya başlayınca Çevreden yangın tüpü istedik kimseden yangın tüpü çıkmadı. Gelen yangın tüpleri ise kullanımı dolmuş tüplerdi. Sonuç olarak araba yandı. Canımızı zor kurtardık. Abi sen bana güvendin. Ben bu borcu nasıl öderim. Ne yaparım. Derken iyi niyet dahilinde 2000 doları öde gerisine karışma dedim. Fakat iyi niyetim suistimal edildi. Araba yandı. Ben perişan oldum.Cebinden bir kuruş para çıkmadı. Tamı tamına 1200 $ yakın dükkan zararı,çekici parası,otopark ücreti ödedim. Aileme rezil oldum banka hesaplarım patladı. Bu arkadaşı zar zor borcunu ödemesi için , başkalarını araya koyarak sözleşmeye yapmaya ikna ettim.Pasaport fotokopisi yada borç senedi kullanacağım. Benim korkum borcunu ödememesi ve üzerine hiç bir mal olmaması durumunda… Borcunu zamanında ödemesi, Borcunun taksitlerinin gecikmesi durumunda hiç bir hak talep edemeyecek şekildei icra ile uğraşmadan gerekirse hapis cezası almasına yönelik hangi maddeleri ekletebilirim. Bu konuda yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01sun)
Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01t67)
Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01tct)
Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01tvp)
Screenshot by Lightshot (http://prntscr.com/g01u3f)

çok geçmiş olsun, ama bile bile lades olmuşsun kardeşim bu kadar mı canına kastın var arızalı araba ile gezip birde başkasına verip zorluyorsunuz ? maddiyattan sebep yaptıramamış olabilirsin belki ama keşke çekip kendini toparlayıp yaptırdıktan sonra kullansaydın aracı bu arada aracı baktırdığın ustaya da selamlar

imate
25-07-2017, 15:11
Burası kırgızıstan. Burada turkler pek sevılmez. Polisi ayrı.halkı ayrı becermeye calısır. O usta kırgız bir usta. Anasına babasına dua edıyorum.

MCN21
25-07-2017, 15:12
Arkadasinin araci zorladigini bile bile neden veriyorsun? Ariza oldugunu bile bile kullanmakta isin tuzu biberi olmus

by serçe
25-07-2017, 15:14
Burası kırgızıstan. Burada turkler pek sevılmez. Polisi ayrı.halkı ayrı becermeye calısır. O usta kırgız bir usta. Anasına babasına dua edıyorum.

ben sana şöyle söyleyeyim adam kalkıp deseki benimle alakası yok işin içinden çıkıp gider ki zaten senin vermemen lazımdı aracı o da ayrı bir konu yinede geçmiş olsun inşallah zararını karşılar

aybarsdnr
25-07-2017, 15:21
Çok geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum ama hatanın büyük payı sende dostum. Araç sıkıntılı, arkadaşının kullanım tarzı sıkıntılı. Bile bile arabayı veriyorsun ve kardeşim dediğin kişiyi gerekirse hapse girebileceği bir madde ile tehtid etmeyi düşünüyorsun.

Ben mi yanlış düşünüyorum ama insanlar artık çok kolay dost, kardeş (hiç sevmediğim bir hitap tarzı) olup çok kolay yıkıyorlar.

imate
25-07-2017, 15:21
Arkadasinin araci zorladigini bile bile neden veriyorsun? Ariza oldugunu bile bile kullanmakta isin tuzu biberi olmus

Arkadasım haklısın. Dıkkat dagınıklıgı yasayan bır ınsanım. Saflık mı dersın. Nutkum tutuldu mu dersın. Ne dersin. Bende bılmıyorum.

imate
25-07-2017, 15:29
Çok geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum ama hatanın büyük payı sende dostum. Araç sıkıntılı, arkadaşının kullanım tarzı sıkıntılı. Bile bile arabayı veriyorsun ve kardeşim dediğin kişiyi gerekirse hapse girebileceği bir madde ile tehtid etmeyi düşünüyorsun.

Ben mi yanlış düşünüyorum ama insanlar artık çok kolay dost, kardeş (hiç sevmediğim bir hitap tarzı) olup çok kolay yıkıyorlar.

Tehtid değil sadece emdiğim süt burnumdan geldi.Gelipte yakasına yapışmadım. Hep iyi niyet dahilinde yaklastım. Borcunu ödesin. Bu bana yeter. Kac gunden berı uyku tutmuyor . Evet bazılarınız aklınıza saf-m.l v.s kelımeler getırebılır. Ben yasadıgımı ben bılırım. Cok iyi niyetli biriyim. Kımse ıcın kotuluk dusunemem. Bu hata benım aklımı basıma gelmesıne vesıle oldu. Zaten isleme koymayacagım. Cevremdekıler sen bu adama nasıl guvendın dıyorlar. Bende en azından kendı mı saglama almak istiyorum. Hepsi bu.

imate
25-07-2017, 15:38
Arkadaslar tanımadıgınız bır ınsana sıte uzerınden araba parcası ıcın para gonderıpte kazık yemeyenlerınız hıc olmadı mı? Evet beım canımda farklı bır sekılde yandı. Guvendım. Bana bile bile zarar getirmez getırırsede sahıplenır dedım. Yakasına hiç bir sekilde yapışmadım. Evet saf bir insanım kötülük düşünmeyen birisiyim.

arda35
25-07-2017, 16:48
Geçmiş olsun. 5-6 bin dolara hayat dersi almışsın. Boşver, zorlama gurbette gerisini. Alabilecek olsan amenna. Ama onun yüzünden yandığını kanıtlaman imkansıza yakın.

semavi
25-07-2017, 16:54
Kirgizistan icin 5-6 bin dolar gercekten iyi para... Kac aylik gecim saglanir orada o parayla...

Gecmis olsun... Umarim bir seyler kurtarirsin ama maalaesef Orta Asyada ki hic bir ulke vatandasina tam olarak guvenemiyorum...

Maxi
25-07-2017, 16:56
arabayı zorlayarak yada hızlı kullanarak yakamazsın
en kötü motor gider yolda kalırsın.
önce orayı bir anlayın.

yani senin arabanı arkadaşın yakmadı, zaten arabada daha önce elektriksel bir yanlışlık yapılmış veya net olarak yazıyorum sana komplo kurulmuş.

imate
25-07-2017, 16:59
Geçmiş olsun. 5-6 bin dolara hayat dersi almışsın. Boşver, zorlama gurbette gerisini. Alabilecek olsan amenna. Ama onun yüzünden yandığını kanıtlaman imkansıza yakın.

Arkadasım tesekkur edıyorum. Ben isin parasında degilim. Sadece guven duyduğum insan yüzüme güle güle iş çevirmesi canımı sıkıyor.Forumdaki Millet gelmiş safmısın niye arabanın direksiyonuna oturtun. Suç sende gibi ifadeler kullanıyor. Kendi başlarına gelmeyince hafife alması kolay geliyor. Evet suç bende. Bunun farkındayım. Benim derdim verdiği söze istinaden hakkım olanı almak. Millete rezil oldum.

mertkan
25-07-2017, 17:00
kardeşim araç arkadasında patlasın die sürekli vermissin yalandanda zorlama arızalı demissin ayak yapmıssın

simdide arkadasımı nasıl s*krim die foruma danısıyosun ayıptır

MCN21
25-07-2017, 17:11
Birde arac park halindeyken yanmaya basladi diyorsunuz? Arkadasiniz yuzunden oldugunu nasil anladiniz?

kesici
25-07-2017, 17:20
Konu trolle gidiyor, keşke Nissan Maxima alsaydın, onlar da yangın önleyici de olabilirdi :D

Şaka bir yana olay hakkaten tutarsız, ben arkadaşıma araba versem ve basma dersem o da basarsa çeker sağa indiririm hayvanı ben sürerim arabamı, kanka araba sıkıntılı basma deyip bastırmakta işin ayrı ironik tarafı. Ondan sonra park halinde yanıyor araba. Çok garip olaylar.

leon45
25-07-2017, 18:49
işin parasında değilsen niye para almaya çalışıyorsun?

G_TT_I
25-07-2017, 18:53
araba neden yandı, serviste yapılması gereken nelerdi?
ilk aklıma gelen turbo ise manifolt yada turboda çatlak olması

gokhankenar
25-07-2017, 19:06
Bir başkasına bu şekilde araba vermek aptallıktır. NET...

Yigit-Y
25-07-2017, 19:45
Güzel bir tecrübe olmuş

Elin malıyla gerdeğe girersen elinde kalır olmuş

Dua et ölmemişsin

Rea
25-07-2017, 20:09
Geçmiş olsun kardeşim ama hatanın büyük payı senin. Arızalı olduğunu bildiğin arabayı bile bile ne diye arkadaşına veriyorsunki?

gkhn55
25-07-2017, 21:01
Geçmiş olsun.Sıkıştırma esnasında değilde,park halinde yanan aracı arkadaşınız dediğiniz adam nasıl üstlenicek?

STFR
25-07-2017, 21:59
Sorulan soruya bak verilen cevaplara bak sonra forum niye cansız

asmisinsan
26-07-2017, 08:28
arızalı araba niye kullanılırki nasıl bi mecburiyet vardı usta bana sıkıntı var kullanma dese yaptırana kadar hareket ettirmem geçmiş olsun bu arada

ghibli06
26-07-2017, 08:42
arkadaşa geçmiş olsun, basireti bağlanmış, yabancı ortam, arkadaş diyebileceğin kişi sayısı 2-3 den öteye geçmeyen bir çevre bu tarz hatalara sebep olmuş, cana gelmemiş...

yurtdışında okumaya gidenlerden hep duyuyoruz, BMW çok ucuz, Audi bedava mersolar sokakta dağıtılıyor vs... çok ucuz denilen arabalar arıza yapınca ya yaptıramıyorsunuz ya da astarı yüzünden pahalı oluyor, alacaksın 500 usd lik bir araç, yansa dönüp bakmayacaksın tamir ettirdiğine değmeyecek...

imate
26-07-2017, 08:55
arkadaşa geçmiş olsun, basireti bağlanmış, yabancı ortam, arkadaş diyebileceğin kişi sayısı 2-3 den öteye geçmeyen bir çevre bu tarz hatalara sebep olmuş, cana gelmemiş...

yurtdışında okumaya gidenlerden hep duyuyoruz, BMW çok ucuz, Audi bedava mersolar sokakta dağıtılıyor vs... çok ucuz denilen arabalar arıza yapınca ya yaptıramıyorsunuz ya da astarı yüzünden pahalı oluyor, alacaksın 500 usd lik bir araç, yansa dönüp bakmayacaksın tamir ettirdiğine değmeyecek...

Abi teşekkur ediyorum. Yarama merhem olmuşsun. Eskiden bu siteyi çok fazla takip ederdim. Yapıcı insanlar cok fazlaydı. Empati kurabilen nacizane bir kaç insandan biriside sensin.

imate
26-07-2017, 09:04
Geçmiş olsun.Sıkıştırma esnasında değilde,park halinde yanan aracı arkadaşınız dediğiniz adam nasıl üstlenicek?

Arabanın direksiyonda olan kendisiydi. Dinlemedi beni. Bir şey olmaz ben usta soforum. Dedım sakın arabayı zorlama nazık kullan dedım. Ama o ne yaptı. Aynı model araba ile yarıs yapmaya kalktı. Park ettık. indik 10 sn sonra yanmaya başladı. Sonuç itibariyle arabadan anlamayan birisiyim. Herkes atıp tutmuş. İyi niyetli oldugunu bilsem o parayı ondan istemezdim.

imate
26-07-2017, 09:14

Trafık ısıklarında, aynı marka gri renk arac yanımıza yanastı. Yarıs yapmak istedi. Dedim sakın bulasma motor sıkıntılı yanımızda bır kac arkadas daha var. Dınlemedi bir sey olmaz. Ben arka koltuktayım.Guvendıgım icin verdim. Baktım ibre bir ara 140 buldu. Bagırdım yavas kullan dıye. Ben usta soforum bir sey olmaz. Park yerıne gelır gelmez. Kontagı kapattık 10 sn sonra alttan alev almaya basladı.

imate
26-07-2017, 09:16
Geçmiş olsun kardeşim ama hatanın büyük payı senin. Arızalı olduğunu bildiğin arabayı bile bile ne diye arkadaşına veriyorsunki?

Guven duydugunuz hayır dıyemedıgınız basıretınızı baglayan ınsanlar haytımızda ne yazıkkı fazlasıyla var.

imate
26-07-2017, 09:20
arızalı araba niye kullanılırki nasıl bi mecburiyet vardı usta bana sıkıntı var kullanma dese yaptırana kadar hareket ettirmem geçmiş olsun bu arada

Burada namaz kılan ustayım dıyen ozellıkle kırgız ise arkanıza bakmadan kacın..

mtay
26-07-2017, 11:17
Yazık olmuş dostum senin adına üzüldüm.. Bazen insanın basireti bağlanabiliyor... Zor bir durum Allah yardımcın olsun...

Octane
26-07-2017, 12:14
Aracı zorlamakla araç neden yanıyor ben işin o kısmındayım hala. Kırılır, kopar, hadi çok zor ama hararet görür belki, ama yanması çok tuhaf.

imate
26-07-2017, 12:22
Aracı zorlamakla araç neden yanıyor ben işin o kısmındayım hala. Kırılır, kopar, hadi çok zor ama hararet görür belki, ama yanması çok tuhaf.

Bende anlamadım.Kontak kapandı. 10 sn icerisinde oldu hersey. Motor kaputunu actık her taraf duman içerisinde idi. Aracın alt kısmından vites kutusunun oldugu yerden alev cıkmaya basladı. Yangın tupu kullanma adetlerı yok buradaki kırgız milletinin. Hepsi bir cins zaten.

Sadık Özyer
26-07-2017, 12:44
Arabanın tek yanma sebebi yakıt kaçağının çok sıcak bir bölgeye temasıdır. Siz 0 arabayı alın gidin 35 dakika dip gaz gidip el freni çekip yanlayın ne olacakki ?
Bu arkadaş vites düşürüp pistonla supapı öpüştürmemiş. Oyuncak mı bu az da sen oyna diye veriyorsunuz? Karşı koyamadıysanız sonuçlarıda belli.

mrbars
26-07-2017, 15:24
Konunun özeti:
Araba bozuk. Bir arkadaş kullanıyor. Hızlı kullandığı için yangın çıkıyor. Kullanan hapse girsin isteniyor.
Katil ise boş yangın tüplü Kırgız vatandaşları çıkıyor.

Tür: Fantastik komedi
IMDB puanı: 1.6

https://seeklogo.com/images/R/rtuk-olumsuz-ornek-olusturabilecek-davranislar-logo-8BC5CF2D6C-seeklogo.com.gif

Aksel35
26-07-2017, 16:01
Modeli yüksek,arızası olmayan küçük B sınıfı bir araç alsaydınız ya öğrenciymiş siniz bir de.Geçmiş olsun ama marka merakı da bu noktaya getirdi sanırım.

gokhankenar
26-07-2017, 16:59
Trafık ısıklarında, aynı marka gri renk arac yanımıza yanastı. Yarıs yapmak istedi. Dedim sakın bulasma motor sıkıntılı yanımızda bır kac arkadas daha var. Dınlemedi bir sey olmaz. Ben arka koltuktayım.Guvendıgım icin verdim. Baktım ibre bir ara 140 buldu. Bagırdım yavas kullan dıye. Ben usta soforum bir sey olmaz. Park yerıne gelır gelmez. Kontagı kapattık 10 sn sonra alttan alev almaya basladı.

Emanet ve arızalı arabayla dragmı yaptı bide o arkadaşın :D EL frenini çekip kapıyı açıp oracıkta s.ktir edemedinmi ? Hocam kusura bakma ama basireti bağlanan insan senin yanında cin kalır

imate
26-07-2017, 17:03
Konunun özeti:
Araba bozuk. Bir arkadaş kullanıyor. Hızlı kullandığı için yangın çıkıyor. Kullanan hapse girsin isteniyor.
Katil ise boş yangın tüplü Kırgız vatandaşları çıkıyor.

Tür: Fantastik komedi
IMDB puanı: 1.6

https://seeklogo.com/images/R/rtuk-olumsuz-ornek-olusturabilecek-davranislar-logo-8BC5CF2D6C-seeklogo.com.gif

Lütfen beni tanımadan boş yorum yapmayın .Hapse girsin istemiyorum. Zaten evragı verecek degilim. Sadece gözünü korkutmak istiyorum. Hepsi bu.

imate
26-07-2017, 17:05
Emanet ve arızalı arabayla dragmı yaptı bide o arkadaşın :D EL frenini çekip kapıyı açıp oracıkta s.ktir edemedinmi ? Hocam kusura bakma ama basireti bağlanan insan senin yanında cin kalır

Cin degilim. kimsenin hakkına ne girdim nede girerim. Bunca zamanda hak yemedim. Siz kendinizi boyle ima ediyorsanız bunu bilemem.

gokhankenar
26-07-2017, 17:07
Cin degilim. kimsenin hakkına ne girdim nede girerim. Bunca zamanda hak yemedim. Siz kendinizi boyle ima ediyorsanız bunu bilemem.

Uyanık olmadığın çok belli. Kim olsa döve döve atar aşağı. NET.

imate
26-07-2017, 17:29
Uyanık olmadığın çok belli. Kim olsa döve döve atar aşağı. NET.

Arkadasım sen haklısın.

GokhanRS
26-07-2017, 21:30
Bende yurt dışındayım. 2500euroya full paket esp cam tavan ıvır zıvır herşeyi olan 1.6 110 hp pejo 307 aldım en temizinden. Eğer bu paraya audi alsaydım biliyorum ki ekmeği yenmiş parçası pahalı masraflı bir araba olurdu.

Pejonun parçasını yeri geliyor hipermarketlerden alıyorum.
Sanırım gençsin ve bu birazcık pahalı bir tecrübe olmuş sana.

Bence üzülme. Okulun bitecek iş hayatında belki çok daha büyük kazıklar atan olacak, herşey bir tecrübedir. Oyun oynarsın hani Türkiye tabiriyle exp kasıyorum derler. Aslında o tecrübe kazanıyorumdur. Farz etki, pahalı bir oyundu ve sen exp tecrübe kazandın.

Hayattaki her kayıp insana kazanç getirir. Yeter ki kafanı nasıl boşaltacağını öğrenmeye bak bir an önce.

mertkan
26-07-2017, 22:39
arkadaşına söz hakkı doğdu buraya üye olsun

yüce techturkey mahkemeleri tarafından yargılanın 2 nizde

cuneytturkoglu
27-07-2017, 00:54
Emanetin canı götünde olur derler bizim burda. Empati kuruyorum bende arkadaşıma verirdim ama bu kadar sakin kalmanız çok garip. İnşallah paranızı alırsınız.

mrbars
27-07-2017, 10:03
Lütfen beni tanımadan boş yorum yapmayın .Hapse girsin istemiyorum. Zaten evragı verecek degilim. Sadece gözünü korkutmak istiyorum. Hepsi bu.

Boş yorum yapmıyorum. Tanımak gibi bir derdim yok. Yazdıklarına yorum yapıyorum.
Araba zaten bozuk, zaten sorunlu diyorsun. Kullandırmayacaksın, kullandırdıysan da sonuçlarına katlanacaksın.
Arkadaşım fazla gazladı, fazla gazlayınca bozuk arabam yandı diye dert mi olur allahaşkına.

said_
27-07-2017, 10:50
Bende gaza gelip Audi alıcaktım, sonrada Civic Si aldım kafa rahat bindim 4 sene :)

geçmiş olsun, yurtdışında insanlar birbirine bazen hayır diyemiyo. ama demek lazım.

ckrc
27-07-2017, 11:05
İşte bu yüzden en yakın arkadaşıma bile 200 metre için bile araba vermiyorum.
Olurda bir kazaya karışırsa ne benim ondan para istemeye yüzüm olur ne de dostumun böyle durumda ben para istemeyeceğim için mahcubiyet duyup, ezilmesini istemem.

İşi gücü olan ve parası olmayan varsa al kartımı avisten kirala veya işim yoksa ben götürüp,getireyim seni diyorum.

Sadık Özyer
27-07-2017, 11:09
Ben bir kere emanet verdim 100 metreliğine dönüp gelicekti salak parlak asfaltta dönerken gaza bastı ve aracı kaldırıma çıkarttı jant kırıldı bir takım hasar oluştu alt takımda. Çocuk indi napcaz falan filan diyip ağlamaya başladı , ağlama oğlum cana geleceğine mala gelsin bu halledilir dedim , zannettiki siktir etcem sana bişi olmadı ohh dicem sandı. Karşiim şimdi çekiyoruz aracı servise bize bi fiyat çıkartıyorlar sende bunu bana ödüyorsun dedim. Hık mık dedi bütün kartlarını aldım pc telefon satılcak ne varsa el koydum sizde deneyin..

Miata91
01-08-2017, 17:59
Butun yorumlari okudum ilgimi cekti ben de yorum yapayim dedim :D
Bana kalsa bu arkadas aldi arabayi bi hevesle, bakti arabadan is cikmaz. Satmaya kalkti satamadi edemedi bilmem ne. Birinin elinde kalsin diye verdi sonra ne hikmetse araba yandi. Nasil yandi orasi da belli degil. Neyse dedi ben bunu s*k-y=m parami alayim. O da yemedi. Ne bileyim insanlar ilginc.

imate
09-08-2017, 12:32
Butun yorumlari okudum ilgimi cekti ben de yorum yapayim dedim :D
Bana kalsa bu arkadas aldi arabayi bi hevesle, bakti arabadan is cikmaz. Satmaya kalkti satamadi edemedi bilmem ne. Birinin elinde kalsin diye verdi sonra ne hikmetse araba yandi. Nasil yandi orasi da belli degil. Neyse dedi ben bunu s*k-y=m parami alayim. O da yemedi. Ne bileyim insanlar ilginc.

Arkadasım olayı bilmeden yorum yapmaya meraklısınız. Satmaya niyetim olsaydı zaten o halde satmıstım. Arabayı onun onerdıgı tamırcıye verdım. tamırcıye kızdım geri aldım. Arabayı geri aldıgımda aldıgım sekılde degildi. Bu durumu o tamırcıye kefil olan kardesım dediğim insana ilettim. Oda abi birde ben bakayım dedi. Dedim hor kullanıyorsun hor kullanma. Ben usta soforum dedi. Bende kıramadım. Iyı nıyet dahılındne verdım. Ben al araba senin elinde kalsın diye vermedim. Bu arkadas butun uyarılarıma ragmen beni dinlemedi ve motoru zorladı. Ben uyarımı yaptıktan 10 dk sonra araba yanmaya basladı. Olan olay budur. Bos konusmaya ne kadar meyıllısınız.

KoramiraL
09-08-2017, 13:30
Arkadasım olayı bilmeden yorum yapmaya meraklısınız. Satmaya niyetim olsaydı zaten o halde satmıstım. Arabayı onun onerdıgı tamırcıye verdım. tamırcıye kızdım geri aldım. Arabayı geri aldıgımda aldıgım sekılde degildi. Bu durumu o tamırcıye kefil olan kardesım dediğim insana ilettim. Oda abi birde ben bakayım dedi. Dedim hor kullanıyorsun hor kullanma. Ben usta soforum dedi. Bende kıramadım. Iyı nıyet dahılındne verdım. Ben al araba senin elinde kalsın diye vermedim. Bu arkadas butun uyarılarıma ragmen beni dinlemedi ve motoru zorladı. Ben uyarımı yaptıktan 10 dk sonra araba yanmaya basladı. Olan olay budur. Bos konusmaya ne kadar meyıllısınız.

Valla bütün herşeyi okudum yapılan yorumları vs. ama olayın hala karanlık olan tarafları var. Ne kadar iyi niyet olursa olsun o kadar zorluyorsa aracı indirirsin adamı şutlarsın hatta Forumdan Ertekin Abinin yaptığı gibi bir miktar döve bilirdin seçenekler çok kendi abimin şahıs gerekse kullandığı makam aracını kullanıyorum bir kez denedim çok acayip şeyler yaşattı o parayı unutun bence her şey yaşandı bitti kurtulduğuna dua et daha iyi :)

220T
09-08-2017, 13:46
Miata91 Senaryoyu okuyunca aklıma gelen şahıs: :D

https://galeri13.uludagsozluk.com/727/feridun-bitir_1206587.jpg

Miata91
09-08-2017, 14:16
:DDDDDDDDhahahaha, Efsaneler :D
Ya bu arada arkadasim tabii ki ciddi olarak yorum yazmadim. Anlattigin olay cok sacma o yuzden ben de kafamda canlanan senaryoyu yazdim :D Buyutmeye gerek yok ama hata sende yani bana gore. Ayrica olayi bilip bilmeden yorum yapma nedir? Burasi forum kimse kimseyi tanimaz ama yorum yapar. Olayi anlattigin kadar biliyor herkes. Yorum istemiyorsan konu acmazsin olur biter :)

wekoo
09-08-2017, 14:40
geşmiş olsunda benim anlayamadıgım konu aracınız hem arızalı hem arkadaşınız kullanıyor ve 2000 dolar verip üzerine senet vs vs gibi seyley alıyorsunuz arkadaşınız yaksa anlarım veya o sebep olsa anlarım ama bunun bence hukuki bir cıkarı yok diye düşünüyorum..

Sti_Ozan
10-08-2017, 00:02
2000$x3.5=7000TL iyi para. Easy gg olmus vallahi. Gecmis olsun.