Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğum Günün Kutlu Olsun Anıl Eren (Anıl E.
Sivas'ın genç girişimcisi, @gayrimeşru.sivas'ın kurucusu, vatansever milliyetçi Anıl Eren'in doğum gününü kutluyorum.
mesajımı kendisinin unutulmaz bir sözü ile sonlandırıyorum ;
"Ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkartın." - Anıl E.
https://i.hizliresim.com/pWgJ8n.jpg
:happybday:happybday:happybday:birthday::birthday: :birthday::happybday:happybday:birthday::birthday: :happybday:happybday
Mersin ANILKANLAR cCc Yardım - GARİBANA YETİME ÇÖKME DERNEĞİ OLARAK BAŞKANIMIZ ANILKAN PEKERCAN 'ın SENE-İ DEVRİYESİNDE YANINDAYIZ DAVAMIZ SİVAS .
BİR UMUTTUR SİVAS'TA YAŞAMAK !
dieselpower
15-06-2017, 23:27
nice senelere :)
Kullanıcı
15-06-2017, 23:34
Doğum günün kutlu olsun, nice senelere
MertSerhanÖ.
15-06-2017, 23:41
yaa ben açıcaktım sözüm vardı adama :D Doğum günün kutlu olsun kankaa nice mutlu seneleree
Mr.Bilal
15-06-2017, 23:43
Vayyy işin ne olduğu şimdi anlaşıldı :) iyi ki dogdun toprağım. Nice saglikli bol beygirli yaşların olsun Anıl E.
SekoLive
15-06-2017, 23:50
Anil mutlu seneler gardasim
Seni sivasin baskenti istanbulumuza beklyoruz
Abi forumdaki sivaslılar olarak bi meeting yapalım mı :D
_driver_
16-06-2017, 00:12
Mutlu yıllar kardeşim
Sivas'ın genç girişimcisi, @gayrimeşru.sivas'ın kurucusu, vatansever milliyetçi Anıl Eren'in doğum gününü kutluyorum.
mesajımı kendisinin unutulmaz bir sözü ile sonlandırıyorum ;
"Ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkartın." - Anıl E.
https://i.hizliresim.com/pWgJ8n.jpg
:happybday:happybday:happybday:birthday::birthday: :birthday::happybday:happybday:birthday::birthday: :happybday:happybday
Mersin ANILKANLAR cCc Yardım - GARİBANA YETİME ÇÖKME DERNEĞİ OLARAK BAŞKANIMIZ ANILKAN PEKERCAN 'ın SENE-İ DEVRİYESİNDE YANINDAYIZ DAVAMIZ SİVAS .
BİR UMUTTUR SİVAS'TA YAŞAMAK !
nice senelere :)
Gardaş nice senelere :D
Doğum günün kutlu olsun, nice senelere
yaa ben açıcaktım sözüm vardı adama :D Doğum günün kutlu olsun kankaa nice mutlu seneleree
Vayyy işin ne olduğu şimdi anlaşıldı :) iyi ki dogdun toprağım. Nice saglikli bol beygirli yaşların olsun Anıl E.
mutlu yıllar :)
Mutlu yıllar kardeşim
fthdrn ulan olm ne adamsın çok güldüm ve mutlu oldum . Eyvallah gardaşım benim çok teşekkür ederim hep beraber güzel ve TÜRK'lü günlere .
MK8800 "Genç bir adam tanıdım yüreği kadar kibar,reise gösterilir ancak böyle itibar ."Mersin'in genç yiğit adamı gardaşım eyvallah :)
dieselpower çok teşekkür ederim .
AşkınS. Gardaşım hep beraber inşallah
Kullanıcı çok teşekkür ediyorum hep beraber güzel günlere
MertSerhanÖ. Geç kaldın kanka düşünmen yeter sağolasın teşekkür ederim :)
Mr.Bilal abicim teşekkür ediyorum hep beraber inşallah .
Yasindavulcu Çok sağolasın teşekkür ediyorum.
SekoLive aynen dayı fatihin de dediği gibi sivas meeting yapmamız lazım . Teşekkür ediyorum çok sağol .
_driver_ abicim çok teşekkür ederim sağolasın.
Skyhawk34
16-06-2017, 00:31
Aheeeyyy aheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Yaş günün hayırlı olsun gardaşım :D Avatarı değiştiğinde iyi olmuş,her gördüğümde şarkılara sarıyodum çevreye yazık :D
i-vtec07
23-06-2017, 08:51
Mutlu yıllar :))
İyiki doğdun kardeşim :) seatı satınca unuttun bizi ama biz unutmadık seni :)