Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 428i xDrive Test Sürüşü / Virajların Uzmanı
Herkese Merhaba ,
Arkadaşım Mehmet Ali ile 428i xDrive ı detaylı bir şekilde inceledik , video biraz uzun oldu fakat aracı ciddi almaya düşünen biri icin faydalı olacağını düşünerek böyle uzun tutum
Sizce nasıl olmuş ?
https://www.youtube.com/watch?v=1RYrKO7KxGA
Eleştirileriniz benim için önemli
Ben hic vag sevmem ama A5 Quattro daha iyi bir secenek BMW 4 cekis konusunda yeterli oldugunu dusunmuyorum ... Ama arkadan itis bi 20 d veya 28i iyi olurdu ben olsam BMW alirdim . Disi gri veya lacivert ici taba bi 4 serisi guzel olurdu :)
Testte guzel olmus, surucu neden kostum degistirdi ?
Mehmetmert
20-12-2016, 22:30
Video güzel sıkılmadan izledim :) Yanlız şu yapay motor sesi videode cidden çok komik çıkmış,ger.çektede böylemi
Ben de sıkılmadan izledim, gayet akıcı ilerledi. Benimde dikkatimi amerikan parklar çekti, sanki akımda dalgalanma varmış gibi yanıp sönmeye benzer bir görüntü var yakın çekimlerde. Videodan mı öyle görünüyor acaba?
Ben de sıkılmadan izledim, gayet akıcı ilerledi. Benimde dikkatimi amerikan parklar çekti, sanki akımda dalgalanma varmış gibi yanıp sönmeye benzer bir görüntü var yakın çekimlerde. Videodan mı öyle görünüyor acaba?
Teşekkür ederim , Kameradan frekansı algılayamamasımdan kaynaklı o :) Bu arada Heidelbergten mi geliyorsunuz gerçekten :) Hemşeri sayılırız bende Mannheim
Teşekkür ederim , Kameradan frekansı algılayamamasımdan kaynaklı o :) Bu arada Heidelbergten mi geliyorsunuz gerçekten :) Hemşeri sayılırız bende Mannheim
Ha tamam ledlerde yaşadığımız durumun aynısı. Heidelberg'te yaşıyorum ama İzmirliyim :) Hemşeriyiz demek yanlış olmaz ama bizim durumumuzda heralde :)
Ha tamam ledlerde yaşadığımız durumun aynısı. Heidelberg'te yaşıyorum ama İzmirliyim :) Hemşeriyiz demek yanlış olmaz ama bizim durumumuzda heralde :)
Almanyada aracınız ne acaba :) Almanya özel yapabiliriz bir gün hehehe
Malinin direksiyonu iyidir , tam adamını bulmuşsunuz viraj için :) Kardeşime selamlar nerden buldunuz birbirinizi :)
4 çeker olmasından mı, içinde 3 kişi olmasından mı ne hızlanması tatminkar gelmedi. Nasıl derler "ağır ama istikrarlı devirleniyor" sınıfında gibi araba.
5.27'de ön tekerde bir sorun mu var? Ön teker biraz öne gidiyor arabadan önce......
Wankel Batu
21-12-2016, 20:32
Almanyada aracınız ne acaba :) Almanya özel yapabiliriz bir gün hehehe
Bende Heilbronn dayim ortak bi bulusma olursa haber verin lütfen:D
yaza bi buluşma yapar video çekeriz artık ya :D
zetcelsius
23-12-2016, 16:25
youtube da sıkıntı var herhalde,video gözükmüyor..
ahmetgurlek
03-01-2017, 10:30
video için çok teşekkürler. ciddi anlamda 3.28i, bütçeyi artırabilirsem 4.28i grand coupe düşünüyorum ve allah nasip ederse bundan sonra alacağım araba bu ikisinden biri olacak. videoyu da o gözle izledim. 2 çocuklu bir aile olarak 4.28i gc daha makul benim için ama tabi 3.28i lerle fiyat farkı da *****. bakalım zaman ne gösterecek.
videoya yapıcı bir eleştiri getirmem gerekirse, biraz daha ölçüm koysanız tadından yenmez. örneğin drift box ile 0-100 ölçümü veya 50 km boyunca sabit hızla yakıt ölçümü vs gibi.
yine de elinize, emeğinize sağlık..
video için çok teşekkürler. ciddi anlamda 3.28i, bütçeyi artırabilirsem 4.28i grand coupe düşünüyorum ve allah nasip ederse bundan sonra alacağım araba bu ikisinden biri olacak. videoyu da o gözle izledim. 2 çocuklu bir aile olarak 4.28i gc daha makul benim için ama tabi 3.28i lerle fiyat farkı da *****. bakalım zaman ne gösterecek.
videoya yapıcı bir eleştiri getirmem gerekirse, biraz daha ölçüm koysanız tadından yenmez. örneğin drift box ile 0-100 ölçümü veya 50 km boyunca sabit hızla yakıt ölçümü vs gibi.
yine de elinize, emeğinize sağlık..
Teşekkür ederim :)