Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep telefonu temini
Günaydın,
Eşimin telefonu eskidi, hafızası falan yetmez oldu. Biraz bakındım Samsung i8200 Galaxy S3 Mini beğendim. Telefon 500 TL civarı internette ama bildiğiniz üzere artık taksit imkanı yok. Bu model, siyah renkli, kutusunda, sıfır, orijinal IMEI'li ve 3-4 taksitli olarak alabileceğim, yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
İçerenköy, Bostancı, Maltepe bölgesi tercihimdir.
i8200 olması önemli, i8190 istemiyorum.
Tşk.
eyuparsln
09-04-2015, 08:22
bagzi magzalar taksit yapiyor teknosa yapiyordu hatirladim kadariyla
biraz arastirirsan bulursun mutlaka
İstediğiniz şekilde i8200 siyah renk, kutusu ve faturası mevcut olan S3 mini var elimde. 649'a teknosadan alındı 5-6 ay önce. Garantisi hala devam ediyor.
Ancak, ekranı kırıldığı için ekranını dışarıda değiştirdik. Ekran hassasiyetinde değişme yok ancak, altındaki geri ve menü tuşu hassasiyetini orjinaline nazaran biraz kaybetmiş vaziyette.
Düşünürseniz görüşelim. :)
sahibinden gibi siteler üzerinden bu ürünü satan bir satıcı ile anlaşıp, farklı kategoriden ilan açtırıp taksitli alabilirsiniz.
Bir de bazı kartlarda ( word gibi) tek çekim yapılan işlemi sonradan (online işlemlerden) taksitlendirebiliyorsunuz.
Dükkana bir bakalım var ise ben de yardımcı olabilirim sahibinden üzerinden.
sahibinden gibi siteler üzerinden bu ürünü satan bir satıcı ile anlaşıp, farklı kategoriden ilan açtırıp taksitli alabilirsiniz.
Bir de bazı kartlarda ( word gibi) tek çekim yapılan işlemi sonradan (online işlemlerden) taksitlendirebiliyorsunuz.
Dükkana bir bakalım var ise ben de yardımcı olabilirim sahibinden üzerinden.
Sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerde uygun fiyat var ama IMEI sıkıntısı olabiliyor. Baktım bazı ilanlara "10 gün garanti" falan yazıyor. "10 günde kapanmaz ise bir daha kapanmaz" gibi ibareler var. Güvenemiyor insan...... Ha kutu, cihaz etiketi, cihaz IMEI'sini kontrol edebilirsin ama dükkana gitmen lazım bu durumda da .
Benim bahsettiğim orj. samsung ürünü kutulu -sıfır ve tr garantili.
O şekilde olan cihazların tamamı replica ve imei yazılmış durumda asla tavsiye etmem.
Birkaç defa takasta alıp sattık çok sorun yaşadık.
Sakarya da olsan yardımcı olurdum ama mesafe uzak.
Aliburakb
09-04-2015, 09:37
bazı bayiler kampanya yapabiliyor yakalamak lazım . geçen gün türkcell bayisinde gördüm cama koskoca yazmışlardı kredi kartına 9 taksit diye .