Orijinalini görmek için tıklayınız : Küfürleri hakeden bir çocuk.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/251761/emre-belozoglunun-soyunma-odasi-basip-bilici-tehdit-etmesi
Bu adam milli takım forması giymeye devam ediyor..
Bu bir volkan iki. Yazık valla
yazdım yazdım sıldım neyse bu adam bıraksın artık futbolu ınsanı spordan sogutuyor
İlk değil.. Fatih Terim antrenör olarak iyi hoca ama bu da onun öğrencisi / çırağı, terbiye eksik..
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/110203/emre-belozoglu-racon-kesmek
Burası İstanbul diyor. Ne yapabilecekmiş Biliç' e acaba merak ettim ?
kollamaya devam etsinler buyuk taraftarı arkasında nede olsa bide aziz babası
Sadece İstanbul'da 5 milyon taraftarı olan takımın teknik direktörünü tehdit ediyor.Kendi ayaklarına sıksa daha iyiydi
Söylediği laftan haberi yok anam avradım olsun diyor. Bu bir tehdit sonuçta eğer yapamazsa kendi anasıyla muhabbete girecek demektir.
Slaven Bilic'in yiğenlerinden emre'ye cevap; https://www.youtube.com/watch?v=RYV51j3_jII
Rakam yanlış oldu sinirden yanlış yazdım düzeltemedim kusura bakmayın
iğrençlik diz boyu, kendi annesine karşı kulladığı kelime ne kadar aşağılık olduğunu ortaya koyar cinste...
ahmet_xy
24-03-2015, 21:13
tamam emre kötü kabul ediyorum. peki emreyi kim yetiştirdi? tabiki tükürgen Lama Hagi. ya Melo denen köpek, çok mu düzgün? tiyatrocu emek hırsızı Burak. beşiktaşın hocası Piliç de masum değil.
http://www.stvinilos.com/tienda/333-366-thickbox/pegatina-futbol-rally.jpg
Keske baban peceteye b... saydida senin gibi israflar olmasaydi yazik vallahi
Valla türkiyedeki futbolun tadı tuzu kalmadı . Yabancı derbilere bakıyorsun bir iştahla izliyorsun adamları, bizim derbilerde hakem haksızlık mı yapacak, emre volkan melo pislik mi çıkaracak diye düşünüp duruyoruz .
http://www.yenisafak.com.tr/video-galeri/bjk-tvden-emre-belozogluna-hodri-meydan/2010824
burkaykalyon
24-03-2015, 21:15
Emre'yi zerre kadar savunmuyorum karakterini de hiç sevmem o ayrı ama canlı yayında ''Fuck'' kelimesini kullanan teknik direktörü, Pazar günkü maçta hırvatça(alenen kameralara yansımış şekilde) ana avrat küfür eden teknik direktörü savunmayın lütfen.
tamam emre kötü kabul ediyorum. peki emreyi kim yetiştirdi? tabiki tükürgen Lama Hagi. ya Melo denen köpek, çok mu düzgün? tiyatrocu emek hırsızı Burak. beşiktaşın hocası Piliç de masum değil.
hagi emreyi yetiştirmiş olabilir ama karakter olarak değil , bu adam yurtdışında futbol oynarken bile ırkçılık yaptı cezalar aldı ? hagiyle ne alakası var çok gereksiz olmuş acıkcası. hırsız dediğiniz burak sizinde formanızı giydi hatırlatırım. Trabzon veya Galatasarayda gösterdiği performansı sizde gösterse baştacı ederdiniz :)
Valla türkiyedeki futbolun tadı tuzu kalmadı . Yabancı derbilere bakıyorsun bir iştahla izliyorsun adamları, bizim derbilerde hakem haksızlık mı yapacak, emre volkan melo pislik mi çıkaracak diye düşünüp duruyoruz .
meloyuda her emre olayında ne diye öne atarsınız anlamıyorum meloya gelene kadar bu ülkede kimler var herşeye şu adamı dahil etmeyin
Emre'yi zerre kadar savunmuyorum karakterini de hiç sevmem o ayrı ama canlı yayında ''Fuck'' kelimesini kullanan teknik direktörü, Pazar günkü maçta hırvatça(alenen kameralara yansımış şekilde) ana avrat küfür eden teknik direktörü savunmayın lütfen.
Ya kardeşim ilk maçta bile emrenin bir sürü küfürü vardı . Kimse emre beyin karşısında el ense çekmek zorunda değil , kim ki o ? İlk maçta o kadar konuşuldu emreye yine bir yaptırım gelmedi durmadan küfür eden ,saygısızlık eden adama ''ya eyvallah emre sensin.''diyemez kimse bilic de demediyse küfür ettiyse helal olsun bnların karşılığında. Türk futbolunu yerlere seren bir adam bu adam.
hagi emreyi yetiştirmiş olabilir ama karakter olarak değil , bu adam yurtdışında futbol oynarken bile ırkçılık yaptı cezalar aldı ? hagiyle ne alakası var çok gereksiz olmuş acıkcası. hırsız dediğiniz burak sizinde formanızı giydi hatırlatırım. Trabzon veya Galatasarayda gösterdiği performansı sizde gösterse baştacı ederdiniz :)
meloyuda her emre olayında ne diye öne atarsınız anlamıyorum meloya gelene kadar bu ülkede kimler var herşeye şu adamı dahil etmeyin
Burak Yılmaz Beşiktaştayken aynı karaktersiz hareketleri yapsaydı en iyi ihtimalle tribünlerden yuhalanırdı kardeşim . Taraftar geçmişin nedir bilmiyorum da neyse tartışmaya gerek yok :). Bizim yönetim nouma hareket yapınca sözleşmesini bitirip hemen yollayan bir yönetimdi . Aynı hareketleri sizin yönetimler mi yaptı ? Karşılaştırma yapılacaksa güzel karşılaştırmalar yap.
34btr1907
24-03-2015, 21:26
melo çok uslu adam,biliç melek zaten önce herkes kendi önünü süpürsün sonra cıksın konussun
Biliçin dediği Jebemti majku ne demek öğrenin önce ,artıs uefa da kuzu burda gtu kalkıyo,7 derbıde aldıgı 2 puanı böyle ört pas edemezsın biliç efendi.
Bir jebemti majku lafı dolanıyor ortalıkta görüntülere yansıyan var mı ? Ya da kanıt ?
Emrenin her küfürü 2.50 dakikalık teaser olur galiba değil mi ? :)
Beşiktaş maçları harici mesela youtube'a emre yaz hemen geliyor :)
https://www.youtube.com/watch?v=Fbp1X7UrKew
burkaykalyon
24-03-2015, 21:32
Ya kardeşim ilk maçta bile emrenin bir sürü küfürü vardı . Kimse emre beyin karşısında el ense çekmek zorunda değil , kim ki o ? İlk maçta o kadar konuşuldu emreye yine bir yaptırım gelmedi durmadan küfür eden ,saygısızlık eden adama ''ya eyvallah emre sensin.''diyemez kimse bilic de demediyse küfür ettiyse helal olsun bnların karşılığında. Türk futbolunu yerlere seren bir adam bu adam.
Oldu o zaman Emre'yi asalım Türk futbolu kurtulsun. :) Benim demek istediğim olay farklı. Türk futbolu bitmiş okeye dönüyor diyorum. Bir tek Emre'ye yüklemeyin her şeyi.
Anladığım kadarıyla Beşiktaş'lısın. Takımından birkaç örnek vereyim de gör o zaman.
- Çok masum zannettiğiniz Mustafa Pektemek bile ana avrat küfür ediyor. Hem de durduk yere. Üstelik taraftara.
- Çok sevdiğiniz idolünüz yaptığınız Pascal Nouma'nın yaptıklarını anlatmayayım bile.
- Diğer idolünüz İlhan Mansız Milli Takım'dan niye atıldı? Mustafa Denizli ile olan diyaloğunu bir araştırmanı öneririm.
- Efsaneniz Sergen Yalçın'ın karakteri ortada. Kumar masalarından çıkamadı.
Vs. vs.
Tekrar söylüyorum. Amacım Emre'yi savunmak falan değil. Alayı aynı b.k . Tek kişiyle kurtulmaz bu futbol. Topluca DNA'ların değişmesi lazım. O derece.
Atatürk ne demiş : ''Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim'' Uyan kim? Koskoca futbol camiasında bu söze uyanlar 1 elin parmağını geçmez.
34btr1907
24-03-2015, 21:32
Bir jebemti majku lafı dolanıyor ortalıkta görüntülere yansıyan var mı ? Ya da kanıt ?
Emrenin her küfürü 2.50 dakikalık teaser olur galiba değil mi ? :)
az dınlersen duyarsın her mac aynı sey ben fc off dıyınce dedı oluyor dıyor
he he hemen emreyı savunun olayları başka yere cekın bıraz objektıf bakın yahu adam her maç çirkef her maç kfur bilmem ne ekrana yansıyor. emre kadarda ekrana yansıyan biri daha yok.
az dınlersen duyarsın her mac aynı sey ben fc off dıyınce dedı oluyor dıyor
Ha şimdi fenerlisinden beşiktaşlısına, galatasaraylısına, bursasporlusuna yani kısaca tüm türkiyenin tanıyıp bildiği hem de VİDEOLU kanıtlarla her şeyi ortada olan emrenin dediklerine inanalım doğru mudur ?
34btr1907
24-03-2015, 21:35
https://www.youtube.com/watch?v=G15c2rXxZeg
youtuba yazınca cıkıyor her bısey
kendı kalecısının ölmus anasına sovenler ahlak bekcısı olmus:heyoo:
Shadow_Dancer
24-03-2015, 21:36
konu muhtemelen kapanır, bi yere varılmaz.
Oldu o zaman Emre'yi asalım Türk futbolu kurtulsun. :) Benim demek istediğim olay farklı. Türk futbolu bitmiş okeye dönüyor diyorum. Bir tek Emre'ye yüklemeyin her şeyi.
Anladığım kadarıyla Beşiktaş'lısın. Takımından birkaç örnek vereyim de gör o zaman.
- Çok masum zannettiğiniz Mustafa Pektemek bile ana avrat küfür ediyor. Hem de durduk yere. Üstelik taraftara.
- Çok sevdiğiniz idolünüz yaptığınız Pascal Nouma'nın yaptıklarını anlatmayayım bile.
- Diğer idolünüz İlhan Mansız Milli Takım'dan niye atıldı? Mustafa Denizli ile olan diyaloğunu bir araştırmanı öneririm.
- Efsaneniz Sergen Yalçın'ın karakteri ortada. Kumar masalarından çıkamadı.
Vs. vs.
Tekrar söylüyorum. Amacım Emre'yi savunmak falan değil. Alayı aynı b.k . Tek kişiyle kurtulmaz bu futbol. Topluca DNA'ların değişmesi lazım. O derece.
Atatürk ne demiş : ''Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim'' Uyan kim? Koskoca futbol camiasında bu söze uyanlar 1 elin parmağını geçmez.
Yahu anlamıyorsun galiba . Nouma hareket çekti gönderildi değil mi? Yanlışa yanlışla cevap verilmedi yönetim kendi kararıyla gönderdi.
Sergenin özel hayatı . Şimdi futbolcuların özel hayatlarından yola çıkarsak kim kalır elde avuçta ? Yapmayın Allah aşkına ya bildiğin emreyi savunuyorsun .
O adamlar o hareketi yapınca gönderildiyse,bu adam yıllardır neden hem kendi takımında hem de milli takımda o zaman ?
https://www.youtube.com/watch?v=G15c2rXxZeg
youtuba yazınca cıkıyor her bısey
kendı kalecısının ölmus anasına sovenler ahlak bekcısı olmus:heyoo:
Rüştüyü arabasının içinde dövdünüz ne çabuk unuttunuz oooow :)
ahmet_xy
24-03-2015, 21:37
he he hemen emreyı savunun olayları başka yere cekın bıraz objektıf bakın yahu adam her maç çirkef her maç kfur bilmem ne ekrana yansıyor. emre kadarda ekrana yansıyan biri daha yok.
çünkü ligtv FB düşmanlığı yapıyor. gs nin başakşehir maçından sonra koridorlardaki kavgayı nedense tek kare göstermediler. kasımpaşa maçında devre arasında neler yaşandı tek görüntü yok. ama bunu FB yapsaydı yer yerinden yıkılırdı. FB demek rating demektir, başarısı da başarısızlığı da ratingleri yükseltir. FB nin maçlarında anadolu statları seyirciyle dolar. anadolu takımları FB ye karşı daha bi dirençli canla başla oynar. FB herşeyiyle farklı bir takımdır.
Burası otomobil forumu! Belirli bir yere kadar off topic konulara izin versekte tamamen hakaret amaçlı bu konunun yeri burası değil malesef...