Orijinalini görmek için tıklayınız : LFS oynayan var mı ?
Sadık Özyer
09-03-2015, 18:46
Eğer oynuyan varsa bir kaç dostane denemeler yapabiliriz.
GuneyOnur
09-03-2015, 19:31
Benim tavsiyem;
2006 yılından beri oynuyordum S2 Lisanslıyım ama 2-3 yıldır artık tadı kaçtı demoda argomu ararsın birbirinin üstüne kıranmı ne ararsan var S2'de sürekli yarışlar oluyor zaten yada cruise serverlar popüler.S3 çıkacak, Scirocco ilk çıktığında oyuna gelicek dendi.Scirocco gerçek hayatta çıktı üstüne birde kasa değiştirdi ama Lfs'ye hala gelicek... Başka simulasyon oyunlarına geçin derim ben.
Örn. TDU, RFactor
6-7 sene evvel bende oynardım. Sahiden bayağı olmuş be. Tr diye takimimiz vardı drag kovalardık. Setuplar falan hey gidi..
s3 heralde bi 4 5 senedir çıkacak :)
s1 den beri oynarım yine arada giriyorum offline oynuyorum, hala daha diğer hiçbir oyunda lfs nin gerçekçiliği yok biraz da grafik olsaydı..
server açmayı bilen varsa açsın bir gece girelim takılırız :)
Bu oyunu nasıl kuruyoruz ?
11 sene olmuş hala oynuyorum :) Cidden yerine geçebilecek birşey hala bulamadım. Yaklaşan, benzeyen vs çok var ama fizik olarak üstüne geçen olmadı halen.
S2 olmasına rağmen en çok demo'da vaktim geçmiştir, sarı ozans nick'i ile hatırlayan çıkar belki :)
BurakCengizhanoğlu
09-03-2015, 20:01
Yok mudur bir babayiğit al kardeş bu linki indir kur gir oyna diyebilcek :)
https://www.lfs.net/
burdan indirebilirsiniz en güncel sürümü, ama lisans almadan 3 araba ve 1 pist açık sadece. lisans olmasa bile kayıt olmanız lazım siteden kullanıcı adı almanız lazım online oynayabilmek için.
eski sürümleri tam açık olarak bulabilirsiniz nette arayıp. ayrıca tweak programı ile arabaları da editleyebiliyorsunuz offline modda.
tabi asıl olay arabalara setup yapmakta veya bulmakta :)
GuneyOnur
09-03-2015, 20:14
Haydi setupta benden olsun bu sitede her araç ve pist için setuplar var
http://www.setupgrid.net/
İndirip Lfs/Data/Setups klasörüne atarsanız oyunda garajınızda sağ kısımda çıkacak ismiyle.
drag için iyi setubu olan varsa kuruyorum gelsin göndersin oyundan..
Lfs eklentilerle gayet eğlenceli olabiliyor. Farklı araba kaplamaları, tweak ile herhangi bir arabanın aynı motor özelliklerini, vites aralıklarını, aktarmasını vs yapabilme (dizel bile), launch control, farklı jantlar vs. Sürüş olarak bana göre en gerçekçi oyun şu an hala lfs.
GuneyOnur
09-03-2015, 20:27
Bu videoyu izleyin nasıl kayıt olacağınız nasıl oyuna bağlanıcağınız anlatıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=T0gHOukAccM
Ali Özdoğan
09-03-2015, 20:35
Yıllarca oynadım şimdi forza oynuyorum ama lfs tadı yok.
e36 yapardım tweak ile 321 lik m3 ayarları yapardım g25 ile sabahlara kadar yan :)
tweak serverlar vardı s2 lisansı hiç almadım.
yokuş aşşağı arabayı g25 ile vurdurarak bile çalıştırabilirsiniz :) en iyi simulasyon ama artık demode oldu hiç bir yenilik gelmedi.
Seneler önce 1 hafta oynadım bıraktım. Bıraktıktan sonra yamanın olduğunu öğrendim bir daha da oynamadım :D
Mert Safa
09-03-2015, 21:00
8 senedir oynarım Lfs,demolarda lapperlar falan acaip keyifliydi :D şimdi demolar inanılmaz halde kötü ortam küfürler, crash açanlar, tweak açıp geçtiğini sananlar vs vs :)
Eğer ortam kurulacaksa Hamachi ile server acılıp burdan Xrt Day yapılabilir :) hertürlü katılım sağlanır yardımcı da olurum İp patch de vs.
çok uzak kalmışız be bi girdim de oyuna saçma saçma iş yapanlar kaynıyor. foto çekilip facebooka koyan tipler var hep..
Sadık Özyer
09-03-2015, 21:14
Fatih deneme yapabiliriz dostum .Atmosferik turbo alayına gider.. :D
GuneyOnur
09-03-2015, 21:23
çok uzak kalmışız be bi girdim de oyuna saçma saçma iş yapanlar kaynıyor. foto çekilip facebooka koyan tipler var hep..
İlk mesajımda anlatmak istediğim tam da buydu..
Sadık Özyer
09-03-2015, 21:30
Yok mu denicek ?
Fatih deneme yapabiliriz dostum .Atmosferik turbo alayına gider.. :D
Specler ne 80-260 basalım :D
Sadık Özyer
09-03-2015, 21:34
Atmosferik XRG itb beyin piston egzantirik headers egzoz conta ile timingte var.
Redfish16V
09-03-2015, 21:55
3-4 Sene önce ortam çok güzeldi çok keyifli rekabet vardı,gece geç saatlere kadar sıkılmadan takılırdık.Setup kasardık.. Xfg ile Xrg'ye kafa tutuyrdm bi aralar hatta :D Şimdi büyüğüne kçüğüne giydiren yeni nesil apaçi dolu serverlar.
Sadık Özyer
09-03-2015, 22:05
kimse yok mu ?
kimse yok mu ?
ben oyunda intercoolerı büyüttüm baya ii :D
Sadık Özyer
09-03-2015, 22:13
ben oyunda intercoolerı büyüttüm baya ii :D
Server ne hacı ? Ben atmosferik takılıyorum.
6b s2 server acabılırım forumca oynarız
Sadık Özyer
09-03-2015, 22:59
6b s2 server acabılırım forumca oynarız
s2 miz yok demoya gel.
s2 miz yok demoya gel.
6e s2 server s2 kıldını kırılıp acılıyor ucretsız yanı hamachıye felan gerek yok unlocker ıle acılıyor
Sadık Özyer
09-03-2015, 23:17
unlocker varda bağlanamıyorum heralde :(
drivertech
09-03-2015, 23:25
Fbm ile blacwoodda 1 12 29 rekorum vardı dunya rekoru 1 11 60 falandı galiba cok iyi ingiliz serverları var mrc ismi oralar güzel.. Uzun zamandır oynamıyorum ben de .
Sadık Özyer
09-03-2015, 23:51
Fbm ile blacwoodda 1 12 29 rekorum vardı dunya rekoru 1 11 60 falandı galiba cok iyi ingiliz serverları var mrc ismi oralar güzel.. Uzun zamandır oynamıyorum ben de .
100-200 basalım gel hacı.
100-200 basalım gel hacı.
bence ılk once o coolerı sök :D :D
Sadık Özyer
10-03-2015, 00:00
bence ılk once o coolerı sök :D :D
Bi LFS de araba yaptık deneyen yok ...
drivertech
10-03-2015, 00:51
Gelirdim de setup yok unuttum oyunu nerdeyse ayrıca pc çalışmıyodu son denediğimde üzgünüm dostum:)
meLaNchoLic
10-03-2015, 01:54
2007 de falan oynardım :D TurkishPower17 ydi nickim kırmızı beyaz yazardım :D demodan ne zaman XRT gitti o zaman bıraktım oyunu oynamadım bidaha :) demoda XRT yoksa bidahada oynamam :D
Sadık Özyer
10-03-2015, 02:15
2007 de falan oynardım :D TurkishPower17 ydi nickim kırmızı beyaz yazardım :D demodan ne zaman XRT gitti o zaman bıraktım oyunu oynamadım bidaha :) demoda XRT yoksa bidahada oynamam :D
XRT ateş ediyor beklerim.
meLaNchoLic
10-03-2015, 02:31
yakında.. diyelim o zaman :)
GuneyOnur
10-03-2015, 09:04
Abi x patch'da XRT'yle Blackwoodda 1.22-23 dönüyorduk ya hiç unutmam onları :D Hatta bir ara fena sarmıştım sürekli süre kasıyordum ama ne zaman güncelleme geldi XRG geldi demoya sıktı ondan sonra zaten.
Uzun yillardir.oynuyorm bende ama.son yillarda girmiyorm pek. Kaiser takimindaydik zamaninda snra GR yi kurduk arkadasimla. Turk serverlarina girneyiN hic bosuna sinir bozarsiniz. Yabanci ve duzenli yaris yapan cok guzel serverlar var.