Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu yakasi çocuk doktoru tavsiyesi
eyuparsln
20-10-2014, 09:47
Merhaba arkadaslar anadolu yakasasinda atasehire yakin
tavsiye edebileceginiz isini duzgun yapan cocuk doktoru varmidir
Erdem ,Sifa(allah belsaisiversin) Atlas , Numune ,
bagli bulundugum Aile hekimi(allah onnda belasini versin bos bosboturuyor sira numarsi yok diye cocuga bakmiyor) bu hastanelerden ve doktorlardan memnum kalmadim icime sinmedi birturlu
Sizin gittiginiz ve memnun kaldiginiz tavsiye edebileceginiz bir hekim varmidir.
erdem hastanesine çok gittim memnun kalmıştık ama çoçuk doktorunu bilmiyorum tabi. afiyet hastanesinede annem hep kız kardeşimi getirirdi çoçukken.
hasan çağri
20-10-2014, 10:15
Merhaba,
Biz kızım doğduğu günden (hatta doğum öncesi de) beri Emsey Hospital de Yadigar Hanıma gidiyoruz. İlgisinden, bilgisinden ve hastaneden de çok memnunuz. Biraz uzak ama ben bostancıdan 20-25dk da gidiyorum. Sabiha Gökçenin orada. Tavsiye ederim.
eyuparsln
20-10-2014, 12:07
Tesekur ederim orayada gitmisligim var
erdem hastanesine çok gittim memnun kalmıştık ama çoçuk doktorunu bilmiyorum tabi. afiyet hastanesinede annem hep kız kardeşimi getirirdi çoçukken.
Slm muayene ücreti 260 tl sanırım Cocuklarimi goturdugum kosuyolunda alev fırat diye bir doktor var. Kızımı 10 yıldan beri oğlumu 4 yıldan beri götürüyorum ve cok memnunum. Ucrette belki birseyler yaptirabilirim. Düşünürsen yardımcı olurum.
bahadırtelli
20-10-2014, 12:20
Hisar international Prof Dr. Emin Ünüvar. kızımı ona götürüyoruz. (Birok arkadaşımda götürüyor )
nnormalde Çapada Hoca saat 16 dan sonra hisara geliyo.
http://www.hisarhospital.com/tr/hekimlerimiz/id/83/Emin-UNUVAR
eyuparsln
20-10-2014, 12:44
tesekur ederim bende aynen bu sekilde devamli bir doktor ariyorum
burayi deniyecegim
Merhaba,
Biz kızım doğduğu günden (hatta doğum öncesi de) beri Emsey Hospital de Yadigar Hanıma gidiyoruz. İlgisinden, bilgisinden ve hastaneden de çok memnunuz. Biraz uzak ama ben bostancıdan 20-25dk da gidiyorum. Sabiha Gökçenin orada. Tavsiye ederim.
eyuparsln
20-10-2014, 12:47
iletisim bilgilerini verirseniz ihtiyac halinde gidebilirim
Slm muayene ücreti 260 tl sanırım Cocuklarimi goturdugum kosuyolunda alev fırat diye bir doktor var. Kızımı 10 yıldan beri oğlumu 4 yıldan beri götürüyorum ve cok memnunum. Ucrette belki birseyler yaptirabilirim. Düşünürsen yardımcı olurum.
eyuparsln
20-10-2014, 12:48
saol kardesim tesekur edeim ilgin icin
Hisar international Prof Dr. Emin Ünüvar. kızımı ona götürüyoruz. (Birok arkadaşımda götürüyor )
nnormalde Çapada Hoca saat 16 dan sonra hisara geliyo.
http://www.hisarhospital.com/tr/hekimlerimiz/id/83/Emin-UNUVAR
0216 3277936 Alev fırat. Esma ve kaanin babası verdi dersen teli yardımcı olur .
eyuparsln
20-10-2014, 12:59
saol arkadasim ilgin icin
0216 3277936 Alev fırat. Esma ve kaanin babası verdi dersen teli yardımcı olur .
HONDAHAN
20-10-2014, 14:08
Oğlumun doğduğu 2010 'dan bu yana 10 doktor gezmişizdir, Kurtköy Emsey Hospital Murat Seringeç 'i tek geçiyorum.
Bostancı köprüsü sanayi girişine yakın Bayındır Hastanesinde Zehra hanım var, memnunuz oradan.
Kozyatağı Acıbadem'de iyi birkaç kez gittik ama haftasonu gitmenizi önermem aşırı yoğun oluyor...
OrcunInce
20-10-2014, 14:50
Erdem hastanesinde hiç bir şekilde gitmenizi tavsiye etmem.
Hisar Continental'de iyi hocalar var, denk getirebilirseniz randevu alın derim.
doğru çocuk doktoru bulmak kadar zor birşey yok.. ben ümraniye'den büyükçekmeceye gidiyorum doktora..
Dr. Ender yaman avrupa yakasına tavsiye edebilirim..
Anadolu yakası eşimin kafasına uyan birini bulamadım..
eyuparsln
21-10-2014, 21:13
Sorma arkadaşım çok zor vallaa insan hep en iyisini istiyor başına gelmeyen bilemez
doğru çocuk doktoru bulmak kadar zor birşey yok.. ben ümraniye'den büyükçekmeceye gidiyorum doktora..
Dr. Ender yaman avrupa yakasına tavsiye edebilirim..
Anadolu yakası eşimin kafasına uyan birini bulamadım..
eyuparsln
21-10-2014, 21:15
cevap veren herkese çok teşekür ederim.İhtiyaç halinde buradaki tavsiyeleri degerlendireceğim
inşallah doğru bir hekim bulabilirim
Konu Hort olacak ama çocuk doktoru arayışımız var ailecek
Avrupa Yakasında Maslakta oturuyoruz. Maslak-Levent civarı öncelik olarak Avrupa yakasında önereceğiniz çocuk doktoru var mı ?
Avrupa Yakasında Maslakta oturuyoruz. Maslak-Levent civarı öncelik olarak Avrupa yakasında önereceğiniz çocuk doktoru var mı ?
Avrupa yakası için Ali Fuat Serpen (Bakırköy) gitmedim ama gidenler çok memnun.
Anadolu yakası için Murat Seringeç Kurtköy Adatıp Hastanesi. Biz buraya gidiyoruz.
Mivec_4G63
08-01-2019, 16:49
Koşuyolu - Medipol hastanesi
Hüseyin bey
free-hifi
08-01-2019, 18:48
Avrupa yakası için Ali Fuat Serpen (Bakırköy) gitmedim ama gidenler çok memnun.
Anadolu yakası için Murat Seringeç Kurtköy Adatıp Hastanesi. Biz buraya gidiyoruz.
Koşuyolu - Medipol hastanesi
Hüseyin bey
Üstad muayene ücreti nedir
Zermine Büyükkeçeci
Aşırı memnunum, tavsiye ederim.
Zermine Büyükkeçeci
Aşırı memnunum, tavsiye ederim.
Bir arkadaşım daha çocuğunu kendisine götürüyor. Hala da devam ediyorlar sanıyorum.
Bu arada kendisi de Acıbadem Bağdat Caddesi Polikliniği'nde bir ara dışarıda beklerken bi doktorun konuşmasını duyuyor ve diyaloğu şimdi tam hatırlamıyorum ama "işte budur" diyor, ama kendi doktorunu da değiştiremiyor :) Sonrasında bize tavsiye etmişti, bi deneyin kendisini olmazsa diye.
Semra Mehmetoğlu doktorun ismi. Biraz yaşı var diğer doktorlara göre ama yaklaşımları genelde çok iyi. Tecrübe farklı bi olay tabi. Bir de bizim büyüklerin, başka tabirle "eskilerin" tıp yöntemlerini de biliyor, kullanıyor. Örneğin bişey için bir ilaç yerine "şöyle yapın böyle yapın" diyebiliyor. Bu yaklaşımları acayip hoşumuza gitti. Ufaklık doğduğundan beri kendisine gidiyoruz.
Bunu da böyle bırakayım, işine yarayan olur belki :)
Tüm yorumlar için teşekkürler. Avrupa yakası için önerilere açığım hala. Anadolu yakası maalesef gidiş geliş çok zor ve yorucu oluyor bize.
Tüm yorumlar için teşekkürler. Avrupa yakası için önerilere açığım hala. Anadolu yakası maalesef gidiş geliş çok zor ve yorucu oluyor bize.
Bir doktor olarak kızımı götürdüğüm doktoru tavsiye ederim. Size biraz uzak ama Beylikdüzü Medilife hastanesinde Dr. Miktat Öztürk.
Medipol'de SSK geçerli. Fark veriyorsun cüzi miktar.
Nilgün Gökyayla bizim doktorumuz
(0216) 576 02 00
Ataşehir Lima'da.
Özel sigortanız varsa fark ödemesi falan da yok.
Nesim Eskinazis
Yaşlı olmasına rağmen efsanedir.
Avrupa yakasında da, Anadolu yakasında da ofisi mevcut.
ahmet3425
09-01-2019, 12:07
ben anadolu yakası kartal da ikamet ediyorum. 2 yaşında ikizlerim var 3 aylık dan beri bahcelievler medical park/pınar hanıma goturuyoruz. kendisinin ilgi ve bilgisinden cok memnunuz.
mesafe sorun olmayacaksa gozum kapalı tavsiye ederim.
Adatip sgk anlasmali. Henuz Istanbul hastanelerinin cakalliklarini uygulamiyor. Fiyat cok uygun en son yilbasi öncesi gittik 70Tl idi. (Hemogram vitamin demir eksikligi vs kontrollerinin yapildigi detaylı kan olcumu kontrolumuzde 190 Tl odemistik)
Ali Fuat sgk anlasmasi yok ama ozel sigorta anlasmasi mevcut. Sanirim 200Tl mertebesinde idi.
İstanbulpediatri bahçelievler. Hasan uzpak, 15 senelik doktorumuz pişman olmazsınız. Kesinlikle tavsiye ediyorum aşırı dolu ve üst düzey bilgili bir dr’dur. Başka doktora gidiceğinizi zannetmiyorum 1. seferden sonra
JumboAli
09-01-2019, 16:30
maltepe kadın doğum / Doç DR Erdin İlter beyfendi