Orijinalini görmek için tıklayınız : Chrome'la Youtube'da video izleyemiyorum?
Ali Burak Şık
19-10-2014, 16:06
İyi günler arkadaşlar
http://i.hizliresim.com/nGNE5l.png
Gördüğünüz gibi aynen bu görüntüyü veriyor bilgisayar, face'de falan da izlerden illaki bi saniyede donup kalıyor, yüklenmiyor. Ayrıca mozillada da denedim orda da aynı şekilde donup kalıyoru. Var mıdır çözümünü bilen ?
ufuksaracci
19-10-2014, 16:16
iki gün önce konu açmıtım aynı sorunu bende yaşıyorum hatta şimdi format attım hala durum aynı. Sadece Chrome değil bütün tarayıcılarla ne indirme ne de video izleyebiliyorum. İnternet sağlayıcı smile adsl onları aradığımda bilindik modem aç kapa yok değerleriniz normal vb. şeyler diyorlar. İnternet hızımı kontrol ettiğimde 7-8 Mbit arası çıkıyor ama 3 gündür durum bu .
Ali Burak Şık
19-10-2014, 16:19
aynen bende de 14 mBit civarı çıkıyor ama hiç alakası yok.
By_Carizma
19-10-2014, 16:22
flash player kurabilirsiniz :) kuruluysa güncelleyin :)
aynı sorun bendede vardı,ie açıyordu kendiliğinden düzeliyor ayarlarını kurcalamayın 1-2 gün dayanın
flash player güncelleyin. dns değişikse şu ara google dns leri çöktü ondan da yapıyor olabilir.
ufuksaracci
19-10-2014, 17:10
İndirme yapılmıyor dolayısıyla flash player güncellemek mümkün değil. Format attım bilgisayara tertemiz bilgisayar ama indirme işlemi yapılmıyor.
DNS dene explorerdan dene en son çare madem indirme olmuyor flash playerı indir başka bilgisayardan kendininkine flash diskle aktar düzelir sanırım.Bende de aynı problem var ama 2yıl oldu nasıl çözdüm hatırlamıyorum
Ali Burak Şık
20-10-2014, 20:02
DNS değiştirdin ve sorun çözüldü :icon_tup: Çok teşekkürler herkese
ufuksaracci
20-10-2014, 20:06
Hangi dns'i kullandın bende sorun hala devam ediyor .
edemirbas
20-10-2014, 21:20
Bendede videoyu açtıktan 5-6 saniye sonra sayfayı yeniliyor, yeniledikten sonra başka bir videoya geçene kadar sıkıntı yok. Çözemedim gitti :D
Ali Burak Şık
20-10-2014, 22:35
Sorun pek de çözülmemiş aslında :D feyste video izlerken yine de donma yapıyor :D
Jam da Joker
20-10-2014, 22:51
Adobe flash player güncellemelerinde bu tip problemler oluyor. Yeni güncelleme geldi, ben hiçbirzaman sorun yaşamıyorken youtubeda sürekli olarak flash player çökmesi ile karşılaşmaya başlamıştım, fakat şuan düzeldi.
Birşeyi değiştirmenize gerek yok.. DNS ile alakalı olsa siteye girmez video penceresinin dns ile bir ilgisi yok tamamen flash player tabanlı bir problem bence.
cgnozdmr
20-10-2014, 22:53
aynı skıntı bende de var anlayabılmıs degılım ama benmkı sadece youtube vıdeoları ındırme falan var bende
ufuksaracci
20-10-2014, 22:57
Aynen benimki de indirme yaparken bir kaç saniye sonra kesiliyor. Flash playerla alakalı değil güncel son sürüm var . Bir kaç yerde daha okuduğum kadarıyla bir çok kişide aynı sorun var . Büyük ihtimalle internet servis sağlayıcılarından kaynaklanıyor.