PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Reaksiyon (Yeni Dizi)

mmtrıza
29-08-2014, 15:32
Yeni dizi Reaksiyon eylülde starda başlıyor kaliteli olacaga benziyor

watch?v=C7XyzOJjDBw

watch?v=agdxS_T-_uA

Emre Ekrem
29-08-2014, 15:45
Kadro güzel, umarım dizi de güzel çıkar.

altugkocer
29-08-2014, 16:01
Erdal Beşikçioğlu varsa güzeldir :icon_tup:

Faruk'S
29-08-2014, 22:01
Rezerved. :) buralar değerlencek hep :D

Kadro iyi Erdal Beşikçioğlu gerçekten iyi bir oyuncu.Bakalım ne çıkcak.Merakla bekleyenlerdenim bende

TonyMontana
29-08-2014, 22:25
Hiçbişey anlasılmayan fragmanları ile insallah fark yaratırlar :D Bu arada bi gazetecinin özel roportajını okudum sette, 45 farklı karakter ile Türkiye nin başta olduğu devlet içinde devleti anlatacaklarını belirtmişler

fthdrn
30-08-2014, 02:49
Behzat amirim varsa izlenir. Gerek oyunculuğu gerek karakteri ile çok iyi biri.

-----------
Reklam alınır :D
-----------

akay
30-08-2014, 03:17
paraleli işleyecekler gibi

SinanAdalı
30-08-2014, 11:37
Kalite açısından zengin duruyor.Artık Türkiyedeki dizi kalitesinin yükseldiğini gösteriyo.. Kadro iyi her türlü gideri var :)

ferruh
30-08-2014, 11:44
baska ısımmı bulamamıslar?

mmtrıza
30-08-2014, 13:43
eger devlet içi devlet anlatılacaksa kurtlar vadisinin yeni versiyonu diyebiliriz

lethaldoze
30-08-2014, 13:51
baska ısımmı bulamamıslar?

İsmi farklıydı, yine değiştirmişler.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/187829-herkes-dusmanini-taniyacak-dizi-erdal-besikcioglu.html

mmtrıza
12-09-2014, 20:48
Yeni bölüm pazartesi 20.30da

Frid
12-09-2014, 20:52
nehir erdoğan olmasa daha başarılı bir dizi olurdu bence.

fthdrn
15-09-2014, 21:24
İzleyenler yorum yapabilir mi ?
Ben Erdalı kötü adam karakterinde görünce üzüldüm
Dizi tutar, İsraile çok sataşmazlarsa yayında kalır.

fussy
15-09-2014, 21:35
Aynen bende üzüldüm, dayı iyi rolde olsaydı iyidi :) Film tutar takipçisyim ;)

Emre Ekrem
15-09-2014, 21:38
Dizi hızlı başladı, işler ilk bölümden karıştı, bakalım nasıl devam edecek, ben beğendim.

crazydog
15-09-2014, 21:39
bende beğendim ya gayet güzeldi reklamdan sonrasını izleyemedim ama ne oldu bitirdilermi devam ettimi?

stayfun
15-09-2014, 21:54
Yahu sürekli bir aksiyon var birini anlayana kadar başka bir olay oluyor.Sadece Behzat amiri görürüz diye izliyoruz umarım ilerleyen bölümlerde daha fazla rol alır.Ayrıca uzman çavuşa astsubayım demek nedir ?

-ER-
15-09-2014, 23:20
Beyler izlemelik link var mı ?

mmtrıza
15-09-2014, 23:26
Ben bi Karadayı bi reaksiyon derken tam anlayamadım şimdi kim gerçek hayatta kimi canlandırıyor mesela dayı kim? Başbakan normalde o ameliyata girmedi diye hatırlıyorum girdiysede yaşıyor dizide öldü bunları özet geçecek varmı :)

darkmoon
15-09-2014, 23:31
reaksiyon ikinci sahnede benim için bitti .. 2-3 bin tl maaş alan yüzbaşı nasıl oluyorda 200 bin tl lik fj cruiser biniyor hemde su gibi benzin yakan :)

aslanneron
15-09-2014, 23:45
reaksiyon ikinci sahnede benim için bitti .. 2-3 bin tl maaş alan yüzbaşı nasıl oluyorda 200 bin tl lik fj cruiser biniyor hemde su gibi benzin yakan :)

abi belki 1.3 multijet swapdır :D :D bence türk dizisine gayet iyi fazla mantık aramıcaksın yoksa sıkıntı oluyor ama bende jipi görünce bu ne kadar alıyor acaba dedim hani özel kuvvet falan ya :D :D

darkmoon
15-09-2014, 23:47
abi belki 1.3 multijet swapdır :D :D bence türk dizisine gayet iyi fazla mantık aramıcaksın yoksa sıkıntı oluyor ama bende jipi görünce bu ne kadar alıyor acaba dedim hani özel kuvvet falan ya :D :D

bunlar mantık hatasıdır ama burdan yürürsen ilerde bu tip pek çok hatalar silsilesi olucaktır o zaman insanlar bir zaman sonra çok saçma demeye başlıycaklardır..

turbo&quattro
16-09-2014, 00:21

Belki aileden zengindir yaptigi is hobby dir yada adresi gorunsun diyedir :D cok takilma seyret iste ;)

darkmoon
16-09-2014, 01:12
Belki aileden zengindir yaptigi is hobby dir yada adresi gorunsun diyedir :D cok takilma seyret iste ;)

takılırım çok detaylı izleyiciyimdir :D ailesi zenginde olsa akranları renault larla toyotalarla gezerken ayıpdır 200 bin 300 bin tl lik araca binmesi.. :D onu geçdim ailesi zengin olsa gecekondu gibi evde kalıyor bahçeli falan :D neyse belki ilerde toparlarlar :)

mhmtsrtp
16-09-2014, 02:03
takılırım çok detaylı izleyiciyimdir :D ailesi zenginde olsa akranları renault larla toyotalarla gezerken ayıpdır 200 bin 300 bin tl lik araca binmesi.. :D onu geçdim ailesi zengin olsa gecekondu gibi evde kalıyor bahçeli falan :D neyse belki ilerde toparlarlar :)

sürekli abisinin ismi geçti rauf beydi sanırım
anlaşılan baya yüksek yerlerde oturuyor ağabeyi:D

SinanAdalı
16-09-2014, 02:24

Abi adam kelle başı çalışıyomuş o yüzden :D

gokhan035
16-09-2014, 02:52
Baş rol oyuncularından biri sıkı bi techturkey takipçisi/üyesi :) Tebrikler Hakan başarıların devamını dilerim kardeşim :)

oxygen
16-09-2014, 07:08
Abisi yardım etmiştir kredilere

karsiyakaliozi
16-09-2014, 07:15
erdal beşikçioğlu harcanmış bence genelkurmay emniyet dizi çekimleri için yardımcı oluyor belli yani burdan muhalif gerçekleri irdeleyen bişey cıkması mümkün deyil klasik israile saldır bayrak devlet edebiyatı kurtlar vadisinin tahtına oynamış ama aslı varken taklidini kimse izlemez bence tutma ihtimali zor bence.

darkmoon
16-09-2014, 07:35
erdal beşikçioğlu zaten şu anda şu anki mevcut hükümetede muhafazakar bir yapısı duruşu var yani aslında dizide durduğu pozisyonda o açıdan gayet güzel .. en azından bence.. dizinin geleceği olurmu bilemem pek sanmıyorum bir bölüm izledim 50 tane açık gördüm..

üsteğmen askeri hakim mi savcı bayan artık konumu neyse o rütbeyle o işleri yapması çok zor heleki karşısında özel birliklerin albayı ve üst rütbeliler varken gerçek hayatta öyle rahat konuşamaz falan filan işte.. askerlik yapanlar iyi bilir.. ben sanırım çok titizim.. :)

kurtlar vadiside zaten izleyici kesmini yıllardır bu mantık hatalarından çok kaybetmedimi. hadi o kurtlar vadisi kaybetse ne yazar :) dizi başladığında doğan çocuklar 20 yaşına geldi nerdeyse :D :D

Frank
16-09-2014, 07:52
Dizi ilk bölümden karıştı, izleyip görelim neler olacağını merak etmiyor değilim.

ahk
16-09-2014, 07:53

2005 senesinde asteğmen olarak askerlik yaparken 2200 maaş alıyordum. yani 2-3'ten fazla alıyordur :) dizide aileden zengin abiside önemli bir mevkide.

OnurD.
16-09-2014, 08:29
Matik hatalarina cok takilmayin nihayetinde dizidir. Cok karisik basladi, kimin iyi kimin kotu oldugu cikacak zamanla ortaya bence.
Yukarda Gokhanda yazmis, Hakan Onat ta rol aliyor. tebrik ederim. Ama ne yapti oyle anlamadim, yedi yuzbasinin adamlari ve geri kalan askerleri. ayip etti bak simdi :)

N0M4dh
16-09-2014, 08:49
erdal beşikçioğlu zaten şu anda şu anki mevcut hükümetede muhafazakar bir yapısı duruşu var yani aslında dizide durduğu pozisyonda o açıdan gayet güzel .. en azından bence.. dizinin geleceği olurmu bilemem pek sanmıyorum bir bölüm izledim 50 tane açık gördüm..

üsteğmen askeri hakim mi savcı bayan artık konumu neyse o rütbeyle o işleri yapması çok zor heleki karşısında özel birliklerin albayı ve üst rütbeliler varken gerçek hayatta öyle rahat konuşamaz falan filan işte.. askerlik yapanlar iyi bilir.. ben sanırım çok titizim.. :)

kurtlar vadiside zaten izleyici kesmini yıllardır bu mantık hatalarından çok kaybetmedimi. hadi o kurtlar vadisi kaybetse ne yazar :) dizi başladığında doğan çocuklar 20 yaşına geldi nerdeyse :D :D

Hocam ben diziyi izlemedim fakat askeri mahkeme de yargılanırken rütbeye bakılmıyor- alt üst ilişkisi geçerli değil.

altugkocer
16-09-2014, 08:56
Mantık hataları benim de gözüme çarptı ama görmemezklikten geldim. Benim asıl takıldığım şu patlama sahneleri vs. Biraz daha gerçekçi yapılabilir o sahneler. Ama genel olarak izlenebilir bi dizi hele de Erdal Beşikçioğlu varsa :)

individual
16-09-2014, 08:58
Filmdeki efekler biraz yavan kalmış.Zamanla gelişirse güzel olur...

darkmoon
16-09-2014, 09:11
Hocam ben diziyi izlemedim fakat askeri mahkeme de yargılanırken rütbeye bakılmıyor- alt üst ilişkisi geçerli değil.

öyle değil gidiyor dizi icabı üstteğmen özel birliklere ordan adam koparmaya çalışıyor :) yani askeri hiyararşiye göre öyle bir şey olmasına imkan yok .. heleki üstteğmen gibi bir rütbede yani değişmediyse askeri kurallar bir silsile vardır askeriyede .. önceden haber verilmeden birlik komutanına o savcıyı birlikden içeri bile almama lüksleri var.. birde sanırım kurmaydı albay onunda yanında bir rahat üsteğmenki oda anormal..

ben sadece bana mantık hatalarının olduğu yerleri söyledimki inanın o kadar takan arayan biride değilim nasıl olduysa gözüm takıldı bu tip şeylere..

bunlar bir kaç örnek askerin gidip astsubaydan telefonunu almasıki çok belirgindi yani normalde olucak iş değil.. en azından botundan falan minik gd93 misali ufak bir tel çıkarsa o bile çok daha mantıklı olurdu.. bunlar birikince bir iki üç beş yani :) ama toparlarlar sanırım daha yeni dizi..

Redbull
16-09-2014, 13:09

Bordo bereli bir Yüz başının 2-3 binlira maaş aldığı kanısına nasıl vardın?

Bu diziler daha sonra yurt dışına satılıyor ve o ülkelerde izleniyor bence doğru bir mantık izlemişler ülkemiz tanıtımı adına.

Dünyanın çoğu Amerikayı nereden tanıyor Filim endüstrisinden tabii herkez hayatı filimlerdeki gibi zannediyor, tüm askerlerini Rambo zannediyor.
Kızacası tanıtım açısından bunlar önemli detaylar,

Bu arada düzmantık olarak bakarsak haklısın.

dursun81
16-09-2014, 22:24
Sektörde çalışan birisi olarak söyleyebilirimki dizinin ilk bölümü olduğu için çok para harcanmış prodüksiyon baya sağlam fakat böyle bütçeli bir işte nasıl olmuşta asker konulu sahneleri bol bir senaryoda rütbeleri ve emir komuta zincirine dikkat etmemişler anlamadım.hadi diyelim senaristler bi şey bilmiyor yönetmen ve reji demi anlamıyor.yada bizi mi saf yerine koyuyorlar.ulan setteki çaycı bile bunlardan iyi bilir rütbeleri keşke ona danışsalarmış.bide yüzbaşının şile yolundan yeşilköye on dakika gelmesi süper olmuş :)

darkmoon
17-09-2014, 09:12
Bordo bereli bir Yüz başının 2-3 binlira maaş aldığı kanısına nasıl vardın?

Bu diziler daha sonra yurt dışına satılıyor ve o ülkelerde izleniyor bence doğru bir mantık izlemişler ülkemiz tanıtımı adına.

Dünyanın çoğu Amerikayı nereden tanıyor Filim endüstrisinden tabii herkez hayatı filimlerdeki gibi zannediyor, tüm askerlerini Rambo zannediyor.
Kızacası tanıtım açısından bunlar önemli detaylar,

Bu arada düzmantık olarak bakarsak haklısın.

maaşı salladım kafadan ne önemi var maaşın adamın altındaki aracın sıfır fiyatı 130 bin euro civarlarında .. hadi sıfırı geçdim ikinci el almış olsun ne maaş alıyorki alabilicek.. sanki memlekette bütün memurlarımızın altında son model mercedes,bmw,rolly royce,hummer lar falan var..

bir şeyleri haklı çıkarmaya çalışmanın manası yok.. ne maaş alırsa alsın bence alamaz.. almayı bırak o aracın benzini ve genel giderleri ile bile memur maaşı ile baş edemez..

Amerikan sineması ilede hiç alakası yok rambo başka bir şey o kahraman rambo bile filmlerinde atada biniyor eski püskü kamyonuda sürüyor rambonun altında son model ferrari lamborgini yok.. Amerikan polisiye filmlerine bakın steven seagel filmleri mel gibson filmleri hepsinin altında ordaki memurların kullandığı araçlar vardır.. türkiyede o araçlar aşırı pahalı olduğu için bize pahalı geliyor olabilir yoksa orda para değil o araçlar..

Ben mantıksal bakıyorum mantık yoksa benim için izlemenin anlamıda yok ilerki bölümlerde o zaman ufo inse uzaylılarla ortak iş yapılsa diyiceksiniski takılmayın dizi icabı olur öyle :)

delta0o
17-09-2014, 09:22
yüzbası baba parasıyla almış :)

Sh4rk
17-09-2014, 09:38
Dun tekrarimi vardi neydi anlamadim ucak dustu bir hengame oldu action vardi dizide guzel oyuncular var izlenir

ghibli06
23-09-2014, 21:26
anormal mantık hataları var, 4. sınıf Amerikan savaş filmleri gibi olmuş... Erdal Beşikçioğlu'na yazık olmuş dizide...

coder
23-09-2014, 21:41
Osman Sınav havası vermeye çalışmışlar :)

free-hifi
30-09-2014, 11:39
dün kü bölüm baya uzun sürdü hoşuma gitti film benim ama karışık

ggtoker
30-09-2014, 12:03
güzele benziyor ama film bitene kadar yüzbasının gözleri yuvasından fırlar :D :D

altugkocer
30-09-2014, 12:13
Yüzbaşıyla komiser polat alemdar gibi hiç ölmeyecek heralde :D 20 25 er adam öldürdüler daha ilk bölümlerden. Bir de kim iyi kim kötü çok karıştı ya.

Dünkü bölümde doktor kız dayıya siz polismisiniz sizde cinayet şube amiri havası var dedi orası da iyiydi :D :D

Frid
30-09-2014, 12:13
kuralsızlıkları anlatan dizide askeri kurallar vb alt üst devre mantık hatası, para araç mevki ilişkisi sorgulamanız hata bence.

her şey kuralsız ve illagal temin ediliyor oyunlar dönüyor ki hikaye bu yönde gidiyor. 5-10 dk baktım beni pek sarmadı açıkçası sıkıcı geldi.

shumi
30-09-2014, 12:32
dizinin ufak tefek hataları olabilir, hangi dizi hatalar yokki ? bu ara serdar üsteğmen ( hakan onat ) tebrikler kardeşim,ben diziyide senide gayet başarılı buldum zamanla daha iyi olacak takipteyim-yiz :)

Emre Ekrem
30-09-2014, 12:58
dizinin ufak tefek hataları olabilir, hangi dizi hatalar yokki ? bu ara serdar üsteğmen ( hakan onat ) tebrikler kardeşim,ben diziyide senide gayet başarılı buldum zamanla daha iyi olacak takipteyim-yiz :)

aynen katılıyorum.

free-hifi
30-09-2014, 13:01

yeni bölümde ölür o orada bırakacaklar mı?

M3CSL
30-09-2014, 13:26
Dızı guzelde bizim millet için fazla karışık, ağır, anlaşılması zor:) kafa yormak gerekıyor, ne kaçak gibi sırf kavga dövüs nede bu tarz olmalı,ab grubunda 1.liğe oynuyor zaten totalde 3.

shumi
30-09-2014, 13:34
yeni bölümde ölür o orada bırakacaklar mı?

detay bilgim yok gerekirse hakan verir :) hepberaber izleyip göreceğiz :icon_tup:

baretta
30-09-2014, 13:38
Son zamanların en iyi dizilerinin arasına girer bence, çok keyif alarak izliyorum.

Burak Mehmet
30-09-2014, 14:01
dün bi göz gezdirdim.. üniden bir arkadaşım da oynuyormuş..gayet kaliteli görünüyor

bora1311
30-09-2014, 19:18
benimde begendiğim bir dizi, keyifle izliyorum...

Runo
30-09-2014, 20:29
Son zamanların en iyi dizilerinin arasına girer bence, çok keyif alarak izliyorum.

Katılıyorum, anlayabilene keyifli

-ER-
16-10-2014, 00:14
Şimdi izledim 4. bölümüde

Tekin Komserin kız kardeşi arkadaşına abim zanneden Tekin varya diye konuşmasında kinaye mi yapıyordu yoksa öz abi değil muhabbetimiydi ?

levent
16-10-2014, 00:45
Şimdi izledim 4. bölümüde

Tekin Komserin kız kardeşi arkadaşına abim zanneden Tekin varya diye konuşmasında kinaye mi yapıyordu yoksa öz abi değil muhabbetimiydi ?

Ben de 1 saat önce bitirdim 3-4. bölümleri, kinayeli konuştu orda :)

lethaldoze
16-10-2014, 20:34
Ben de çok beğenerek ve keyf alarak izliyorum.
Bordo bereliler hakkında dolaşan şehir efsaneleri olarak bilinen mevzuları gösteriyorlar sanki. Tek mermi tek adam hesabı. Merak ettiğim gerçekten o kadar olabilirmi.

levent
16-10-2014, 20:53
Ben de çok beğenerek ve keyf alarak izliyorum.
Bordo bereliler hakkında dolaşan şehir efsaneleri olarak bilinen mevzuları gösteriyorlar sanki. Tek mermi tek adam hesabı. Merak ettiğim gerçekten o kadar olabilirmi.

Daha fazlası. Tek mermi, birden çok adam.

ArMy
20-10-2014, 18:27
Şu dandik dizi bolluğunun olduğu dönemde bence iyi giriş yapan dizi.Tüm bölümlerini kaçırmadan izledm.Pazartesi akşamlarını doluruyor en azından :)

fthdrn
20-10-2014, 22:31
Abi dedikleri sanırım feto. Emniyetdeki adamları, amerika kaynaklı şantaj için ses ve goruntu kayitlari vs.
Birde o banktaki zeynep oğuz yazisi kadar sacma birsey de gormedim yani 6 senedir deforme olmamis ilk gunku gibi

crazydog
20-10-2014, 22:37
Güzel yerde kesti şimdi otur 1 hafta bekle :D

16EC813
20-10-2014, 22:52
3,grubu çözemedim çok karışık :D

fthdrn
21-10-2014, 10:44
3,grubu çözemedim çok karışık :D

3. Grup derken abi :)

opamp
21-10-2014, 10:53
Dayı'nın (Yavuz) kim olduğunu çözebilen varmı ? :)

Abi dediklerinin kim olduğu apaçık belli zaten..

Dizi baya iyi olmuş, ama bazı yerlerinde çok saçma sahneler denk geliyor :D

lnd_samet
21-10-2014, 10:58
tekinin babasının vurulması ilkokul müsameresi gibi olmuş :D o neydi la öyle dedim :)

Onurkk06
21-10-2014, 11:50
Çatışma sahneleri çok amatör kalıyor gerçekten bazı sahneler kötü ama kadro cok iyi

fthdrn
21-10-2014, 14:33
tekinin babasının vurulması ilkokul müsameresi gibi olmuş :D o neydi la öyle dedim :)

Ahaahha aynen ya flash tv yaşlandırma tekniği ile yapmışlar resmen babasını :D :D

K.Kaan
21-10-2014, 14:35
dizi de reji anlamında ciddi eksiklere bende rastlıyorum ama konu çokçok başarılı ve izlettiriyor. çok ince görüyorlar:)

Tunacan
21-10-2014, 14:37
Amirim geri gelsin. Bu ne böyle yaaa...

ahmet_xy
21-10-2014, 14:42
koyu bir Behzat Ç hayranı olarak, bu diziyi izlemek nedense içimden gelmiyor.

altugkocer
21-10-2014, 14:52
Türk dizileri arasında gayet izlenebilir bence. Tabiiki hatalar ve saçmalıklar var ama diğerlerine nazaran çok göze batmıyor. Ama Erdal Beşikçioğlu oynamasa kesinlikle izlemezdim.

ice
21-10-2014, 15:39
Senarist bir arkadaşımın dediğine göre yine Pars Narko terör Behzat Ç de de olduğu gibi birilerini rahatsız etmiş dizinin işlediği gerçekler o yüzden yayından kaldirilacakmis.

İstanbul
21-10-2014, 16:06
Erdal Beşikçioğlu ve Yurdaer Okur'u çok sevdiğim için izliyorum ama ilk bölümden beri keyif vermedi bana bu 2 süper oyuncuya rağmen bu dizi,ilk olarak dizinin adı ofsayt,bir ilgi,sempati uyandırmıyor,sokağa çıkıp 50 kişiye reaksiyon nedir diye sorun 45 i doğru cevap veremez,ayrıca bazı arkadaşların belirttiği gibi çatışma sahneleri çok acemice ve inandırıcı olmaktan uzak,senaryo desen daha tam oturmamış gibi,çoğu şey havada,muallak..ayrıca başroldeki Oğuz ve Tekin karakterleri rambo mübarekler ve doğal gelmiyor bana oyunculukları,biraz daha rahat ve doğal olmalılar,ayrıca yan rollerde hiç oturmamış isimler var,tv eleştirmeni gibi oldum ama şahsi görüşlerim tabi,diziyi beğenene saygım sonsuz

K.Kaan
21-10-2014, 16:09
Erdal Beşikçioğlu ve Yurdaer Okur'u çok sevdiğim için izliyorum ama ilk bölümden beri keyif vermedi bana bu 2 süper oyuncuya rağmen bu dizi,ilk olarak dizinin adı ofsayt,bir ilgi,sempati uyandırmıyor,sokağa çıkıp 50 kişiye reaksiyon nedir diye sorun 45 i doğru cevap veremez,ayrıca bazı arkadaşların belirttiği gibi çatışma sahneleri çok acemice ve inandırıcı olmaktan uzak,senaryo desen daha tam oturmamış gibi,çoğu şey havada,muallak..ayrıca başroldeki Oğuz ve Tekin karakterleri rambo mübarekler ve doğal gelmiyor bana oyunculukları,biraz daha rahat ve doğal olmalılar,ayrıca yan rollerde hiç oturmamış isimler var,tv eleştirmeni gibi oldum ama şahsi görüşlerim tabi,diziyi beğenene saygım sonsuz

haklısınız birçok yazdığınızda o gözle bakınca ciddi eleştriler yapılabilir ama ilgi gören ince dokunuşlar ve işlenmeye çalışan senaryo:) yoksa dünki bölümde tekinin göğe bakarak ateş edip yerdeki adamı vurduğunu gördüm ister istemez gülme geldi:)

free-hifi
22-10-2014, 11:00
dayı iyi mi kötü mü çözemedim daha

-ER-
22-10-2014, 11:20
dayı iyi mi kötü mü çözemedim daha

Aynen bende şimdi kim devletin kuyusunu kazıyor çözmedim herkes kendince koruyor ama ne bileyim 20 bordonun amacı neydi anlamadım diplomatik kriz çıkmasın diyemiydi çözmedim :)

OnurD.
22-10-2014, 23:17
Dizideki herkes kendine gore milliyetci, vatansever.
Kim iyi kim kotu degil, hangisi daha iyidir :)
Mantik hatalari evet mevcut ancak cok begenerek izliyorum.

fthdrn
27-10-2014, 21:45
Dayı kim ben çıkaramadım ?
Gazeteci fuat avni o anlaşıldı.

K.Kaan
27-10-2014, 22:01
arkadaşlar çok kaptırmaya gerek yok sağlam bi kaynaktan haber geldi dizi bitiyormuş zaten...

meganes
27-10-2014, 22:07
Ne güzel gidiyodu ne olduki :))) bu bölümde güzel bol gizemli

SSagnak
27-10-2014, 22:34
çok alengirli bir dizi favori adamın abbas dayıcım lafı:D

lethaldoze
28-10-2014, 04:11
Dayı kötü çıacaksa bitsin dizide Erdal amcam yeni dizi çeksin, onu izleyek. Ama dizi neden bitiyor anlmadım. Gayet sağlam dizi. Ben çok keyf olarak iziliyorum.

ArMy
04-11-2014, 09:04
Fragmandaki Apo'nun bölümlerini dün dizide yayınlamadılar dizi gidici gibi :)

individual
04-11-2014, 09:28
http://webtv.hurriyet.com.tr/sanat/sinema/reaksiyon-un-fragmanindaki-ocalan-sahneleri-ne-ne-oldu_98557?hid=27513861

Erol
04-11-2014, 10:19
film gayet güzel her hafta kaçırmadan izliyoruz..

bu arada filmde üsttegmen serdar rolunde oynayan arkadaş

rpm ekibinden hakan onat tt'yede üye kendisi :)

Emre Ekrem
04-11-2014, 10:25
Fena yerde bitti dün, merakla bekliyorum.

lethaldoze
04-11-2014, 10:38
Dizi çok fena ilerliyor. Oğuzun çatışma sahneleri çok sağlam. Bu bölümde dayıda gerçi sağlam yürüdü, elde silah Behzat Ç tavırlarıyla, özlemişiz.
İnşallah bu diziye dokunmazlarda rahat rahat izleriz.
Şimdi bir haft kim beklicek. Çok beter yerde bitirdiler.

K.Kaan
04-11-2014, 11:10
Dizi çok fena ilerliyor. Oğuzun çatışma sahneleri çok sağlam. Bu bölümde dayıda gerçi sağlam yürüdü, elde silah Behzat Ç tavırlarıyla, özlemişiz.
İnşallah bu diziye dokunmazlarda rahat rahat izleriz.
Şimdi bir haft kim beklicek. Çok beter yerde bitirdiler.

ne yazıkki çok kaptırmamakta fayda var biteceğini duydum serasist taraflarından..:(

free-hifi
04-11-2014, 11:33
birilerine doknumuş bitirtmek mi istemişler ?

K.Kaan
04-11-2014, 11:56
birilerine doknumuş bitirtmek mi istemişler ?

dizi zaten çok sert işliyor her konuyu, o anlamda bir yorum yapmak istemem bende çok severek takip ediyorum ama bitecek diye duydum ne yazık ki...

free-hifi
04-11-2014, 11:58
dizi zaten çok sert işliyor her konuyu, o anlamda bir yorum yapmak istemem bende çok severek takip ediyorum ama bitecek diye duydum ne yazık ki...

BUNLAR zamanında kurtlar vadisi terörüde yayından kaldırtmışlardı fenagirmişti dizi

sword
04-11-2014, 17:47
Bizim Camide cekmişler son bölümü çatısma sesıde gelmedi ama:)

ErkanCanS
04-11-2014, 22:39
Dayı kim ben çıkaramadım ?
Gazeteci fuat avni o anlaşıldı.

Malesef yanlış anlamışsın.Gazeteci bariz Mehmet Baransu :)

ghibli06
04-11-2014, 22:43
Malesef yanlış anlamışsın.Gazeteci bariz Mehmet Baransu :)

Gazeteci Emre Uslu...

ErkanCanS
04-11-2014, 22:45
Emre usluyu düşünerek mehmet baransu yazmışım pardon :)

hak_on
05-11-2014, 12:07
Biz İçindeyiz biz bilmiyoruz biticeğini nerden duyuyosunuz anlamadım gitti. O işten ekmek parasını kazanan çok insan var. Yapmayın size basit gelio bitio demek. İzlemeye devam bu iş öyle basit bi iş değil çok emek var tahmininizden fazla.

darkmoon
05-11-2014, 12:24
Biz İçindeyiz biz bilmiyoruz biticeğini nerden duyuyosunuz anlamadım gitti. O işten ekmek parasını kazanan çok insan var. Yapmayın size basit gelio bitio demek. İzlemeye devam bu iş öyle basit bi iş değil çok emek var tahmininizden fazla.

daha bu sabah nilgün belgün programında dediler bu sezon biten biticek ve sallantıda olan diziler olarak sohbet ediyorlardı.. hatta ilk konuya necati şaşmaz raci şaşmaz araları bozukmuş şirketleri ayırmışlar ekip 3 e bölünmüş falan ordan girdiler işte bir ekip reaksiyonu yaptı falan dediler.. ama reaksionda sallantıda reytingleri falan dediler.. bu sabah fox tv de canlı yayında dediler...

lnd_samet
05-11-2014, 13:15
anaaa,, diyorum diyorum diyorum sonunda çıkardım ufacık fotodan, serdar karakteri :) hehe :) eyvallah selamlar :)

shumi
05-11-2014, 13:57
kızdırmayın üsteğmenimi :) :) keyifle izlemeye devam hakan :heyoo:

KA®ANLIK
05-11-2014, 14:06

sol eli en son kelepçeyi çıkarırken ne hale soktun hocam ya :D

valla büyük zevkle izliyorum.

Emeğinize sağlık,
Gerçekten harika ilerliyor ben biteceğini sanmıyorum ciddi bir kitleye hitap etmeye başladı bile dizi....

M U R A T
05-11-2014, 14:33
beyler dizi hala pt 1 de yayınlanıyor ve prototipte görünüyor

free-hifi
05-11-2014, 14:52

Bir bölümde rol almak isteriz :D

RickPierOneiL
05-11-2014, 15:29
dizi güzel ben dikkatle izliyorum fakat bazen saçma sapan hatalar oluyor..
Mesela Yavuz'a baskına gittiklerinde Tekin'in gözü şiş, ama dışarıya çıkıp arabaya bindiklerinde gözünde hiç birşey yok sapasağlam gibi..Amatörce hatalar bence.

ahmet_xy
05-11-2014, 15:31
dizi güzel ben dikkatle izliyorum fakat bazen saçma sapan hatalar oluyor..
Mesela Yavuz'a baskına gittiklerinde Tekin'in gözü şiş, ama dışarıya çıkıp arabaya bindiklerinde gözünde hiç birşey yok sapasağlam gibi..Amatörce hatalar bence.

bu tür hatalar büyük hollywood yapımlarında bile oluyor. unutmuşlardır, dikkat etmemişlerdir.

sportwagon
05-11-2014, 15:32
Hükümet için biçilmiş kaftan bence dizi... arkadaşın dediği gibi o işten çok ekmek yiyen var :) ne kadar pislikleri varsa yapıştırsınlar paralele!! bende izliyorum ama oyunculara bir el atılsa iyi olur amatörlük diz boyu

lethaldoze
05-11-2014, 23:09

BU iyi haber ben ve cevrem ciddi takipçisi olduk.

OnurD.
10-11-2014, 22:18
Nehir Erdogani oldurduler.
Reaksiyon-Dayinin gazabi :)

Guzel dizi aynen devam.
Hakancim Basarilar, gayet iyi gidiyosun ve tahminimce rolunde artacak son olaydan sonra. hadi hayirlisi.

ghibli06
11-11-2014, 06:34
bu ülkede kötü olan her şeyi paralel yapmış, dizide verilmek istenen mesaj bu...

STP
11-11-2014, 08:35

Ahahah kanka sen baya icindeymissin isin :)

Tunacan
11-11-2014, 08:36
Nehir Erdoğanı vuran kimdi?

OnurD.
11-11-2014, 17:48
Nehir Erdoğanı vuran kimdi?
Konusmalardan anladigim; Dayinin eski adami ve dayi buna saglam kazik atmis. Amcan talimat verdi babani ben oldurdum dedi ya ordan vardim bu sonuca.

_muhaRRem
11-11-2014, 17:51
inşallah bitmez.Son zamanlarda yapılan en iyi dizi.Acayip bi emek sarfediliyor , birde günümüz konularını işlemeside diziyi izlemeyi manalı hale getiriyor.

lethaldoze
11-11-2014, 21:55
Dayı çok sağlam ya, kafadan başka bi yere sıkıp indirmiyor. Yalnız Serdar karakteride bordo bereli ama Oğuz gibi teknik sıkmıo sanki normal çatışıo. Show isityoruz :D

AdemAr
13-11-2014, 00:40
nehir erdogan neden erken ayrıldı diziden

lnd_samet
13-11-2014, 09:03
iyi bile oldu bence,,, gereksiz bir oyuncuydu şahsi görüşüm ...

AdemAr
13-11-2014, 21:44
Ayrıca farkettinizmi bilmiyorum ama nehir erdoğanı vuran adam kurtlar vadisinde palanın ekibindeki adam :)))

M3CSL
13-11-2014, 23:22
Palanın adamı:)
Dızı cok guzel, kendısınden beklenıldıgı gıbı temposu artarak devam edıyor.. Ama oguzla tekını fazla abartıyorlar catısmalarda mesela kac kısı olursa olsun sıka sıka gıdıyolar fılan zor durumda kalmalılarki heyacanı olsun:)

İstanbul
14-11-2014, 00:25
Palanın adamı:)
Dızı cok guzel, kendısınden beklenıldıgı gıbı temposu artarak devam edıyor.. Ama oguzla tekını fazla abartıyorlar catısmalarda mesela kac kısı olursa olsun sıka sıka gıdıyolar fılan zor durumda kalmalılarki heyacanı olsun:)
Dizinin temel sıkıntısı bu 2 arkadaş zaten,çok abartılı oynuyorlar,dediğiniz gibi çatışma sahnelerinde de ilk atışta herkesi vurmalar,vurulanların ateş etmeden,koyun gibi bunların üstüne koşup vurulması falan dizinin bütün zevkini ve inandırıcılığını götürüyor

Mehmet Gazihan
14-11-2014, 05:47
Serdar iyi güzelde abi sen o uçağı niye düşürdün

Dimi,

Hesap versin. nasıl kıydı o kdar aslan parçasına.. ((:

İstihabaratın Mossad bağlantısı açığa çıkmasın diyeydi ama asıl merak ettiğim Dayı Mossadı neden kolladı. ? IŞID mevzusunda tam tersi tavır takınmıştı, hatta herife gidip kendi sıktı.

Emre Ekrem
14-11-2014, 08:53
Dimi,

Hesap versin. nasıl kıydı o kdar aslan parçasına.. ((:

İstihabaratın Mossad bağlantısı açığa çıkmasın diyeydi ama asıl merak ettiğim Dayı Mossadı neden kolladı. ? IŞID mevzusunda tam tersi tavır takınmıştı, hatta herife gidip kendi sıktı.

Anlattı zaten başlarda, elini veren kolun kaptırıyor hesabı, suçu da Serdar'a attı, onu kurtarmak içinmiş. :)

Mehmet Gazihan
14-11-2014, 09:11
O serdarın çizdiği dümen senaryolardan biri olmasın

Şii Serdar aga,

O itirafların hangisi doğruydu de hele ((:

By_FresH
14-11-2014, 09:57
son zamanlarda günümüze gem vurarak iyi gidiyorlar diye düşünüyorum bu hafta felaket ;)

lethaldoze
14-11-2014, 18:59
http://www.startv.com.tr/dizi/reaksiyon
Yeni bölüm fena. Dayı resmen kayışı kopartmış. Ayrıca Dayının düşmanı vuruyor Oğuz'u. En çok istediğim dayı ve Oğuz aynı safta olacak gibi. Düşmanları aynı olacak.

Etu55
14-11-2014, 19:04
dayı ilk bölümlerde sanki devlete karşı bi yapıymış gibi gözüktü ama şimdiki bölümlerde gürkanlar devletin bürökratik gücü dayı ise silah gücü gibi gözüküyo. İnş reytinglerde artış olup kanal yayından kaldırmaz gerçekten emek sarfedilen bi dizi. KV yi ilk bölümünden beri eksiksiz izlerim, ona paralel bi dizi olması çok iyi oldu, kv bitince direk bu filme odaklanır milletimiz :D

Mehmet Gazihan
14-11-2014, 19:34
kv bitince

Böyle bişey olurmu harbiden

lnd_samet
15-11-2014, 11:40
Reaksiyon dizisinde bir ayrılık daha.
İbrahim Çelikkol kendi isteği üzerine 10.bölümden itibaren diziden ayrılıyor. Baska bir ünlü isimle anlaşmaya hazırlanan Reaksiyon yapim ekibi,eger istedikleri kişi ile anlaşırlarsa dizinin bomba gibi devam edeceği söylüyor.

denmiş....

free-hifi
15-11-2014, 12:23
ibo yakışıyordu ya

crazydog
15-11-2014, 12:29
sağlam bölüm geliyor yine fragmana bakılırsa :)

PROMINENT
15-11-2014, 13:37
dizinin biraz kan değişikliğine ihtiyacı var. bazı oyuncular sürükleyemiyor diziyi.. anlatılan hikaye fena gitmiyor,ayrıca ters köşeleride iyi. çok iyi oyuncular var bunda sanırım erdal beşikçioğlunun da katkısı var. umarım kv lobisine kurban gitmez dizi..

lethaldoze
15-11-2014, 16:38
Oğuz ölürse nasıl olacak ki. Dizinin başrolü ilk 10 bölümde ölürmüymüş.

AdemAr
15-11-2014, 21:06
Valla dizi bitebilir söylentileri belkide gerçek oluyordur.. oğuzu öldürüp bitirirler

ArMy
15-11-2014, 21:40
Oğuz ölürse nasıl olacak ki. Dizinin başrolü ilk 10 bölümde ölürmüymüş.

Aynen Oğuz ölürse ailesi, abisi, zeynep vs.. baya bi onunla birlikte diziye veda eden olur..Hem onun o havaları iyi ya.Tekine de emir yağdırmalar falan :D

meganes
15-11-2014, 22:34
Oğuz'u yedirmeyiz :) :)

OnurD.
16-11-2014, 01:33
Çok zor değil Oğuzun yerine birini koymak. Başka bir cengaver çıkar elbet. Ekip sağlam nede olsa.

Low-Rider
16-11-2014, 11:25
Yahu ilk defa bir dizide filmde biri vuruluyorda hemen öldürdünüz :)

Emre Ekrem
17-11-2014, 22:13
Vuruldu, çok pis yerde bitti bu bölüm.

-ER-
17-11-2014, 22:14
İnternet haberlerine göre diziden ayrılmış. Sevgilisindende ayrılmış Sinem Kobal dan flan geç orasınıda. 2 şok bi anda falan die yazıyordu

Emre Ekrem
17-11-2014, 22:17
Fragmanda belli olur, tamam mı, devam mı, bekleyelim bakalım.

lethaldoze
18-11-2014, 01:21
Şimdi izledim son bölümü ve anladığım oğuz mefta.
Genelde dizilerde önemli karakterler ölmeden önce rolde bir düşüş oluyor. Önemini yitiriyor.
Oğuzda bu bölümde vasattı hem oyunculuk hemde yazılan rol zayıf kalmıştı. Nerde o ilk bölümlerdeki çatışma sahnelerindeki oğuz nerde bu bölümdeki oğuz.
Ama en çok üzüldüğüm tam dayıya yiğen olmuşlardı. Efsane ekip olurlardı.
Serdar karakterinide eğer öldüyse çok basit öldürdüler. Bi adam vurdu hemen vuruldu.
İnşallah yanılıyorumdur ama... neyse fragmandan belli olur.

ahmet3425
18-11-2014, 08:44
Bi kac bolumu ozellikle catismali vurdulu kirdili olan benim dukkanin oldugu han da cekildi butun ekip oradaydi tekrar gelirler muhtemelen :)

M3CSL
18-11-2014, 11:21
Son 2 bölümde dayı Oguzla Tekının onune gecmıstı, belkıde ratıngleri yukseltmek için son bolumde baya yukselmıs ratıngler 4. sıraya gelmıs ab de 12. likten.

Ibrahım rolu enfes oldu bana göre, maliyetleri azaltmak içinde adam kıyımına gıdıyorlar muhtemelen.
Dizi ilk bölümden itibaren son 3 bölümdeki gibi olmalıydı bana göre marketing gereği, şimdi bakalım ne kadar toplayabilecekler..

Emre Ekrem
18-11-2014, 12:59
Güzel bir dizi fakat ekibin KV tecrübelerine istinaden basit hatalar oluyor, umarım bitmez.

lethaldoze
18-11-2014, 18:09
Az önce bir yerde İbrahim Çelikkol'un roportajını okudum. Adama Genelkurmayda eğitim vermişler Bordo bereliler. Bir sürü eğitim almış. Helikopterden atlamış. Uçaktan halatla inmiş.
Makinalı tüfek tararken sürünerek mermilerin altından geçmiş. Elinde gerçek silah ve mermiyle ormana atılmış ve ne nereye gittiği ne de ne yapacağı söylenmiş. Zifiri karanlıkta kaldım dio.
En son komutan telsizden helikopterin ineceği boş bir arazı bul ve haber ver denmiş. Emredersiniz komutanım diyip 1,5 saat sonra yeri bulmuş.
Tabi bunların hepsinde kağıt imzalamış. İstersen yap demişler.
Bu kadar eğitim verilmiş masraf edilmiş oyuncu 10 bölüm de harcanmaz deseler bari. Adam role yakışıyor.

AdemAr
19-11-2014, 00:02
son bölümü izledim de böyle rezil bi baskın sahnesi olamaz... yavuzun evini basıyorlar içeriye gaz bombası atıyorlar sözde özel harekatçılar avanak avanak sağa sola bakınıyor... bu mu özel harekat... hele serdarın vurulma sahnesi... KV den çalınma helikopterle tarama sahnesi... neyse belki toparlarlar

YasinTEMUR
19-11-2014, 11:07
10.bölüm fragmanında yaşadığı gözüküyo ama mantıksal hataları çok serdar sen git el yapımı gaz maskesi yap sonra hemen vurul hani nerde bordo bereli ? özel harekatlar zaten tam komediydi gaz bombası gelmiş hepsi sağa sola bakıyo bari içeri felan girin 1 2 kurşun atın öyle ölün diziyi seviyorum ama umarım bu sahnelerde iyileşir izlerken zevk alırız

Low-Rider
19-11-2014, 11:53
son bölümü izledim de böyle rezil bi baskın sahnesi olamaz... yavuzun evini basıyorlar içeriye gaz bombası atıyorlar sözde özel harekatçılar avanak avanak sağa sola bakınıyor... bu mu özel harekat... hele serdarın vurulma sahnesi... KV den çalınma helikopterle tarama sahnesi... neyse belki toparlarlar

aynen gaz atıldığı anda ki halleri rezaletti

sword
19-11-2014, 15:11
bu helıkopterden sıkılan mermıde hıc bıtmıyor serıt felanmı var ben göremedim.

Emre Ekrem
19-11-2014, 15:44
bu helıkopterden sıkılan mermıde hıc bıtmıyor serıt felanmı var ben göremedim.

mermi değil amip, kendinden çoğalıyor.

Caesar
19-11-2014, 15:55
Ya iyice eleştirmen oldunuz sizin tost makinesiyle hazırladığınız roll videolarınızıda biliyoruz:) izlettiriyor mu izlettiriyor gerisi boş :)

free-hifi
19-11-2014, 16:06
Ya iyice eleştirmen oldunuz sizin tost makinesiyle hazırladığınız roll videolarınızıda biliyoruz:) izlettiriyor mu izlettiriyor gerisi boş :)

YORUmun için like tuşunu bulamadım buradan "like" diyorum :)

crazydog
19-11-2014, 16:15
ibrahime combo yapacaklar bence :D

lethaldoze
19-11-2014, 18:22
Diznin ilk bölümüne para harcamışlar. Gerisini koyvermişler demekki. :)

sword
19-11-2014, 19:06
serdar nerde bu arada iki tiyo vereydi:)

SSagnak
19-11-2014, 19:33

aynen abi ya beğenme işaretini aradım:icon_tup:

ArMy
22-11-2014, 12:18
Oğuz ölmemiş beyler :)

http://www.startv.com.tr/dizi/reaksiyon/fragmanlar/sayfa/1/reaksiyon-10-bolum-fragmani

ömerve
22-11-2014, 19:37
Kısa süre sonra yayından kalkacak diye bir söylenti var,doğrumudur?

Emre Ekrem
24-11-2014, 22:30
Oğuz Öldü, bakalım nasıl devam edecek.

-ER-
24-11-2014, 22:34
Gerçekten öldü mü acaba hani bir ümit la :D

Mehmet Rauf Bey dayı yı aradı dayı ibrahimi aradı oradaki o 3gen neydi anlamadım ama

darkmoon
24-11-2014, 22:49
Ben yalan dünya ve reaksiyon finali yapıp yayından kalkıcak diye milliyet de okudum haberi bulursam paylaşırım. milliyet gazetesinin yalancısıyım diziyide izlemem o saatte ah ulan istanbulu izliyorum.. ibrahim çelikkolunda daha bu vurulma olayları yokken dizide nette bir yerde okumuşdum 10.bölümde diziden ayrılıcağını ne kadar doğru bilemem tabii.. nette doğru yanlış bir sürü haber dolaşıyor.

turbo&quattro
24-11-2014, 22:57
Oguz gercekten olduyse dizi yayindan kaldiriliyor demekki. Birilerine ciddi batti anlasilan.

darkmoon
24-11-2014, 23:13
Oguz gercekten olduyse dizi yayindan kaldiriliyor demekki. Birilerine ciddi batti anlasilan.

Ben siyasi olduğunu sanmıyorum okuduğum haberde güldür güldür gibi ucuz maliyetli yapımların'da 1.sırada olduğu reaksiyonunda 1. sırada olduğu ama maliyetinin yüksek ve reklam giderlerini karşılamadığı falan yazıyordu tabi altını çiziyim ne kadar doğru bilmiyorum.. okuduğumu yazıyorum.

ArMy
25-11-2014, 00:03
Gerçekten öldü mü acaba hani bir ümit la :D

Mehmet Rauf Bey dayı yı aradı dayı ibrahimi aradı oradaki o 3gen neydi anlamadım ama

Ordaki telefon Rauf beyindi..İbrahim açtı :)

AdemAr
25-11-2014, 01:33
üzücü oldu demekki bitiyor söylentileri doğruymuş..

By_FresH
25-11-2014, 08:11
eğer oğuz öldüyse bu dizi biter çok fazla gerçek olaylara deyinince birileri rahatsız oldu anlaşılan...

altugkocer
25-11-2014, 08:35
Sabah haberlerde denk geldi, İbrahim Çelikkol yurt dışına çıkmış bile :)

Emre Ekrem
25-11-2014, 09:06
Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisinden ayrıldığında da dizi artık tutmaz dendi fakat hala oynuyor hatta yapımcı, tüm kadroyu asgariden sgk ya bağlamış durumda. :D

lethaldoze
25-11-2014, 19:04
Kurtlar Vadisinde Çakır ölmüştü Polat, gelmiş geçmiş en akıllı yetenekli ölümsüz kahraman yaşıyordu :)
Dayı yeter diziye aslında da ben açıkcası Bordo Bereli muhabbetlerine en çok tutulmuştum diziye. BU çok kötü oldu.
Şimdi kurtlardan farkı kalmıcak.

darkmoon
25-11-2014, 19:15
Kurtlar vadisi kıyaslaması yanlış yalnız.. kurtlar vadisinde adamlar kollarındaki saatten ellerindeki çakıdan tutda altlarındaki arabadan giydikleri ayakkabıya kadar reklam alıyorlardı o zamanlar böyle ağır reklam yasakları yokdu her şeye hologram kullanılmıyordu şimdi arabaların markası görünmesin diye üstünü yapışkanla folyoyla kapatıyorlar.. adamlar çekdikleri her bölümün Allah bilir kaç misli fazla parasını kazanıyorlardı o zamanlar..

Bu işler hesap kitap işidir.. bu tip diziler çok maliyetli diziler haliyle bir sürü aksiyon çatışma patlama v.b var bunlarda para demek..

darkmoon
25-11-2014, 19:34
Evet diziyi terk etmiş türkiye'dende gitmiş.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/89285/2368/1/27647697/ibrahim-celikkol-turkiyeden-ayrildi?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=trafik

yan53
25-11-2014, 20:04
Ama sanki bu dedikodulara atıf ta bulunarak ibrahim oyun daha yeni başlıyor felan dedi bence devam edicek dizi

M3CSL
25-11-2014, 22:28
Oyunculuguna çok ciddi eleştiriler vardı nette, devamlı asarım keserim modlar duygularını belli edememeler, pars narko teror vardı o zaman çıkmıştı orada böyleydi,
dizi birşey kaybetmez hatta kazanırk ratingler sürekli yükseliyor, dayı abbas tekın uçlemesi oldukça tuttu,
selen soyder ve oguzun anneside çok vasat onlarda çıkıp diziye sağlam 1-2 karakter girerse fettan bi kadın,senaryoyuda derinleştirirlerse maliyetlerde kurtarır, sahnelerde çok daha iyi çekilir.Tabi ibrahim gibi karakterin yanına uzun vadeli abi tarzında stratejik ciddi rakip lazım,Yoksa nato basıyorlar bu kadar kolay olmamalı, üstünede abi madem bu kadar önemli ona abd tarafından yapılacak bi operasyonla alınmasını beklerdim, devleti çokgüçlü gösteriyorlar, bu rating kaybettirir.

Low-Rider
25-11-2014, 22:30
Aynen katılıyorum, Oğuz ve ailesi acaip baydı. Tekin karakteri çok çok daha iyi.

Umarım bitmez dizi, reyting sıkıntısı varsa gününü değiştirseler bile fark edebilir. Karadayı ile aynı gün oynaması etkiliyor bence.

İbrahim acaip güzel oynuyor ya, o psikopat halleri süper :D

taytay
26-11-2014, 01:07
Dayının bi tane oğlu falanmı var bir önceki bölümde karısıyla evde konusurken öyle bi muhabbet geçmişti aralarında sanki.

turbo&quattro
26-11-2014, 01:43
Kuzey guneyden beri izledigim tek diZi umarim bitirmezler.

PROMINENT
26-11-2014, 02:09
Bitmiyecek yusuf dizinin yapımcıları devam ediyoruz dediler. oyuncu kadrsounda ciddi değişiklik ve eklemeler olacak.. bu kışın dizisi belli oldu...

turbo&quattro
26-11-2014, 02:15
Devam edecekse Ibrahim Celikkolu neden cikardilar acaba eleman fena degildi. Neyse bitmesin tabi ask mesk dizileri yerine kisin iyi gider bu.

PROMINENT
26-11-2014, 02:21
kendi isteği ile diye açıklama yapmışlar ama hiç sanmıyorum aslında bana göre fena da değildi ama anladığım kadarı ile erdal beşikçioğlunun da katkıları ile oldukça sıkı oyuncular gelicek.. o abbas karakteri dediğimiz adam aşık veyseli oynamış en iyi oyuncu ödülü almış çok çok iyi bir tiyatrocu mesela.. forumdan da arkadaşımız olan serdar karakteri özel harekat tiplemesine uygun bir yüz ve fizik yapısına sahip.. ibrahim daha bolywood vari kaldı çok abartılı oldu izleyicelere göre...
bu arada kimse farkettimi bilmem ama dayı ''abi'' nin elinden tesbihi alırken çek çek bitiremediniz be dedi.. abbas zaten efsane girdi bunların eline keleş ver ama telefon verme enbüyük silahları bu dedi..

ayrıca gündeme geçmiş ve gelecek olmak üzere oldukça sıkı nokta atışı temasları var.. mesajlar iyi.. tabiki dizi sinema ölçüsünde abartı şeyler vede buna dayalı hatalar olacaktır..

yıllarca kvde ne palavralar seyrettik..

M U R A T
26-11-2014, 09:30
raitingler pek iyi değil pazartesi onun yerine yeni dizi paramparça geliyor muhtemelen aynı gün pt 2 ye gider tada başka bir güne

sword
26-11-2014, 10:45
karadayı ıle cakısmasa bıle ben netten ızlıyorum reklamsız sınema ızler modunda:)

STP
26-11-2014, 12:23
Oktem karakterini bi arastirin :) adamin oynadigi filmleri gorun sasiracaksiniz :)

Mehmet Gazihan
26-11-2014, 12:55
Oktem karakterini bi arastirin :) adamin oynadigi filmleri gorun sasiracaksiniz :)

herifin oyunculuğunun bizim türklerden çok farklı olduğu ortadaydı.

Mehmet Gazihan
26-11-2014, 13:00
kendi isteği ile diye açıklama yapmışlar ama hiç sanmıyorum aslında bana göre fena da değildi ama anladığım kadarı ile erdal beşikçioğlunun da katkıları ile oldukça sıkı oyuncular gelicek.. o abbas karakteri dediğimiz adam aşık veyseli oynamış en iyi oyuncu ödülü almış çok çok iyi bir tiyatrocu mesela.. forumdan da arkadaşımız olan serdar karakteri özel harekat tiplemesine uygun bir yüz ve fizik yapısına sahip.. ibrahim daha bolywood vari kaldı çok abartılı oldu izleyicelere göre...
bu arada kimse farkettimi bilmem ama dayı ''abi'' nin elinden tesbihi alırken çek çek bitiremediniz be dedi.. abbas zaten efsane girdi bunların eline keleş ver ama telefon verme enbüyük silahları bu dedi..

ayrıca gündeme geçmiş ve gelecek olmak üzere oldukça sıkı nokta atışı temasları var.. mesajlar iyi.. tabiki dizi sinema ölçüsünde abartı şeyler vede buna dayalı hatalar olacaktır..

yıllarca kvde ne palavralar seyrettik..

Tesbihi kurcaladı bişeyler gördü sanki.. İmameyi açıp içinden kokain fln mı çıktı acaba..

STP
26-11-2014, 13:05
herifin oyunculuğunun bizim türklerden çok farklı olduğu ortadaydı.

Gecen aksam ankanin uyanisi diye bi film izledim, dennis quaid tyrese gibson felan var, dedim bu adam kimdi yaw benzetiyorum diye, bi baktimki oktem aga

PROMINENT
26-11-2014, 13:35
Yok,sonuç olarak cemaat abisi adam. verici var içinde yer blidirimi ve ortam dinlemesi :)

PROMINENT
26-11-2014, 13:36
Gecen aksam ankanin uyanisi diye bi film izledim, dennis quaid tyrese gibson felan var, dedim bu adam kimdi yaw benzetiyorum diye, bi baktimki oktem aga

amerikada çok ciddi bir oyuncu olduğunu biliyorum.Türkiye'ye getiren de haluk bilginer yalnız dizide felaket rum Türkçesi ile konuşuyor adam :D

ömerve
26-11-2014, 16:37
İbrahim'i jokere benzetiyorum :)

Caesar
26-11-2014, 16:49
İbrahim'i jokere benzetiyorum :)

Başını yan yaparak bakması joker hareketleri saw.

Kısaca Jokerden hallice Saw kırması Turkish bad man.

SSagnak
26-11-2014, 21:48
dizinin günü değişicek pazartesi gününe paramparça dizisi konulmuş sıkıntı

M3CSL
27-11-2014, 00:03
Salıda kaçak var çakışır kitleyle, persembe cuma zaten olmaz, çarşamba en uygunu gibi..

levent
27-11-2014, 00:19
Son 2 bölümdür boş vakit geçsin diye izlemiş oldum tamamen..

M U R A T
27-11-2014, 08:31
muhtemelen pazartesi pt 2 yada perşembe ye alınıcak

ArMy
29-11-2014, 15:41
Erken final kararı alınmış bi güzel dizi daha reyting kurbanı oldu..Bence reyting de bahane kim ölçüyor nası ölçüyor belirsiz.Bazı kesimler sindiremedi galiba..
http://www.radikal.com.tr/hayat/reaksiyon_erken_final_yapiyor-1241677

opamp
29-11-2014, 18:15
Karar alınmış galiba. Kötü oldu bu, yıllar sonra bir dizi izleyelim dedik.

lethaldoze
29-11-2014, 22:37
Vay canına ya, bu çok kötü haber.

ömerve
29-11-2014, 23:03
Bu kadar kaliteli bir yapım daha yok şu an tv de,arka sokaklar doktorlar gibi saçma sapan diziler yıllarca sürdü,yazık oldu reaksiyona.
Star tv maliyetlerin altından kalkamıyoruz demiş,acun alsa keşke tv8'e :)

M3CSL
30-11-2014, 00:49
Yazık oldu..

turbo&quattro
30-11-2014, 01:25
Masallah dedigimiz 3 gun yasamiyor kotu oldu bu kaldirma karari .

OnurD.
30-11-2014, 08:47
Bu insanlar salak yemin ediyorum. neye göre ölçüyorlar çok merak ediyorum.

Dizi gayet iyi, bi seyrettiğimiz o var.

Urfalıyam ezelden paklar bizi muamelesi görmekten bıktım. Arkadaş her yerde bir dizi ve tarz programı. Ne seyredecez biz?
D-smartta olmasa sıçtık.

OnurD.
30-11-2014, 08:50
http://www.startv.com.tr/dizi/reaksiyon

Burda Bile son 3 bölüm diyor :(

Aynen valla Maşallah dediğimiz 3 bölüm dayanıyor.

crazydog
30-11-2014, 09:09
Valla kötü oldu bitmesine üzüldüm ya gayet keyifle takip ediyorduk.

fussy
30-11-2014, 09:10
Takipcisi olduğum tek diziydi. Kötü oldu valla.

Runo
30-11-2014, 09:59
Ülkeye ağır geldi böyle dizi

PROMINENT
30-11-2014, 11:13
umarım başka kanala geçer.. kanal D alsa keşke.. aslında bu reyting sistemini kendi ucube kanalları seyredilr gözüksün diye alt üst ettiler.. kendi ayaklarına da sıktılar.. seyredilen bir dizi reaksiyon...
burada bu dizide oynayan arkadaşımız bilgi verse keşke başka kanallarla görüşmeler ne durum da ?

Frid
30-11-2014, 11:21
reyting uğruna yapılan her iş çöp olmaya mahkum kalıyor.

ice
30-11-2014, 11:39
Senarist bir arkadaşımın dediğine göre yine Pars Narko terör Behzat Ç de de olduğu gibi birilerini rahatsız etmiş dizinin işlediği gerçekler o yüzden yayından kaldirilacakmis.

Ben demiştim dimi :) O birileri gitmedikçe herşey haram bize. ..

lethaldoze
01-12-2014, 19:16
Arkadaşlar Oğuz Yüzbaşının kullandığı tabancanın modelini bilen varmıdır.

Lownslow
01-12-2014, 19:41
Başka bir kanalda oğuz yerine başka karakterlerle devam edebilir, TV8 alabilir ( şahsi görüşümdür )

klasik doğuş yayın grubu stratejisi yap işlet devret :)

meganes
01-12-2014, 19:49
bugün çıkmayacakmı :mad:

yan53
01-12-2014, 19:50
persembe 22.30 a alınmıs dizi...vadi ile çakısacak

darkmoon
01-12-2014, 21:05

daha bu konu açıldığında ikinci sayfada yazdığım yazıydı.. Bence ağır senaryo ve mantık hataları vardı.. şu yukarda yazdığım ilk bölümde gördüklerimdi sonradan dahada arttı.. ben izlemeyi bıraktım o gün ah ulan istanbulu izliyorum on numara dizi bence.. benim gibi herhalde bu tür mantık hatalarını gördükçe izlemeyi bırakmış insanlar vardır..
Bence her şeyi iluminati derin devlet gizli güçler'e bağlamak yerine daha ayağı yere basan neticelere bağlamak gerek.. benim şahsi fikrim..

OnurD.
01-12-2014, 21:38
mantik hatalari olmasi normal Bence. Sonucta sitcom cekmiyorlar. Bir orda bir burdalar, yayin zamanina sigdirilmasi gerekenden fazlasini sigdirmaya calistilar. cok fazla konu isleyince ister istemez hatalarda oldu tabiki. yillarca yayinlanan fenomen olan alarm fur cobra 11(kobra takibi)inde bile e46 ile giderken e36 ile kaza yapiyorlardi.
arac konusuna gelince; Benim 1000tl net maas alan personelimde qasquai(dogrumu yazdim bilmiyorum :) ) var. Buda mantiksiz ama gercek.
Bu adaminda para harcamaya firsat bulamayacak kadar fazla goreve katilmasi ve Abisinin konumu goze alindiginda gayet normal geliyor.

Yazik oldu Bence gayet iyi bir diziydi. İnsallah baska kanala gecerler ve devam eder ayni tempoyla.

darkmoon
01-12-2014, 22:31
mantik hatalari olmasi normal Bence. Sonucta sitcom cekmiyorlar. Bir orda bir burdalar, yayin zamanina sigdirilmasi gerekenden fazlasini sigdirmaya calistilar. cok fazla konu isleyince ister istemez hatalarda oldu tabiki. yillarca yayinlanan fenomen olan alarm fur cobra 11(kobra takibi)inde bile e46 ile giderken e36 ile kaza yapiyorlardi.
arac konusuna gelince; Benim 1000tl net maas alan personelimde qasquai(dogrumu yazdim bilmiyorum :) ) var. Buda mantiksiz ama gercek.
Bu adaminda para harcamaya firsat bulamayacak kadar fazla goreve katilmasi ve Abisinin konumu goze alindiginda gayet normal geliyor.

Yazik oldu Bence gayet iyi bir diziydi. İnsallah baska kanala gecerler ve devam eder ayni tempoyla.

yanlış anlama şu yazdıkların bile bana mantıksız geliyor..

mantık hataları olabilir tabiki bunun sitcomla alakası yok.. sitcomlarda niye mantık hatası olsun.. tam aksine onlarda olmaz bir stüdyoda durum komedisi çeviriyorlar.. bana göre mantık hataları çoktu öyle bir arabalık mevzu değil o sadece ilk bölümü izlediğimde gün ışığı gibi gözüme çarpan bir şeydi yoksa çok vardı bana göre..

biraz askerliğini yapmış biraz devlet hiyararşisini bilen ast üst ilişkisini bilen herkes dizideki saymakla bitmiycek mantık hatalarını görebilirdi.. kaldıki ben derin güçlerin yada kimsenin rahatsız olucağını sanmam niye olsunki eski düzen statikocu düzen kendi askerini öldürüyor görünüyor paralel yeşil gladyo dedikleri kim belli bunlarla dört cihanda çarpışan şu anki düzen.. bu şu anda hükümetin bence hoşuna gidicek bir şey niye şikayetçi olsunlar.. benim diziden anladığım bu.. fikrim bu.. belkide yanlış anlamışımdır..

OnurD.
02-12-2014, 08:29
yanlış anlama şu yazdıkların bile bana mantıksız geliyor..

mantık hataları olabilir tabiki bunun sitcomla alakası yok.. sitcomlarda niye mantık hatası olsun.. tam aksine onlarda olmaz bir stüdyoda durum komedisi çeviriyorlar.. bana göre mantık hataları çoktu öyle bir arabalık mevzu değil o sadece ilk bölümü izlediğimde gün ışığı gibi gözüme çarpan bir şeydi yoksa çok vardı bana göre..

Aynı şeyi demişim :) Sitcom mu bu hatasız olsun demek istedim zaten :) Sitcom olmaması, mekanın değişip durması, çok fazla eş zamanlı farklı yerlerin çekimi, birleştirmesi hiiç kolay değil.
Akşam Aynı saatte PAramparça vardı, Eşim yüzünden Bende seyrettim. Koskoca istanbulda gitti hiiç haberi olmadığı öz kızınla tesadüfen karşılaştı. Syreden anlar demek istediğimi, Genç eleman cabrio camaro ile düz yolda sağ sol yapıp durdu vs. Mantık hatasının kralı bunlar Bence. Gel gelelim, Pazartesi akşam reaksiyon seyrederdim Ben, Şimdi aynı akşam yayınlanan paramparçayı, Eşim, Arkadaşı ve Kardeşim Seyrettiler. Bende mecburen ucundan kıyısından gördüm. 3katı arttı reyting.
Birinde ciddi emek var diğerinde salak saçma şeyler.

kaldıki ben derin güçlerin yada kimsenin rahatsız olucağını sanmam niye olsunki eski düzen statikocu düzen kendi askerini öldürüyor görünüyor paralel yeşil gladyo dedikleri kim belli bunlarla dört cihanda çarpışan şu anki düzen.. bu şu anda hükümetin bence hoşuna gidicek bir şey niye şikayetçi olsunlar.. benim diziden anladığım bu.. fikrim bu.. belkide yanlış anlamışımdır..
Bu fikrede katılıyorum. mevcut hükümetin seveceği tarzda bir diziydi. Ne varsa yıkmışlar fetoya :D Bozuk olan düzeni düzeltip Amerikalara kafa tutan hale getirmişler. Herkes kendine göre Milliyetciydi. Apo ile görüştük ama işte iyilik için görüştük mesajları verilecekti, engel oldular ve bdp ile görüşmüş oldular :)

AdemAr
12-12-2014, 01:54
bu bölümde iyiydi yazık oldu dıyorum bı kere daha

fussy
20-12-2014, 17:18
dayı en son biz bitti demeden bitmez dedi. Devam edecek mi acaba başka bir kanalda ? Duyumlar, izlenimler nedir bilen,eden var mı :)

AdemAr
20-12-2014, 19:01
dayı en son biz bitti demeden bitmez dedi. Devam edecek mi acaba başka bir kanalda ? Duyumlar, izlenimler nedir bilen,eden var mı :)

kurtlar vadisine gönderme gibi geldi :D

ozan gülle
20-12-2014, 19:04
Bide bu dayinin telefonun markasi ne allah aşkina diziye yazik oldu aslinda mantik hatalari vardi 2 saat suruyor bazi konulari o kadar yuzeysel gecmeyebilirlerdi belki baska kanalda devam eder

lethaldoze
20-12-2014, 23:08
Vay be dizi çok güzeldi ama bitti işte. Yazık ettiler. Neyse eski amirim yeni dayımızın yeni dizisini beklicez artık.

Gökhan Bilgin
20-12-2014, 23:42
Başka kanalda başlasada izlesek keşke

emrahatilla
20-12-2014, 23:47
Bide bu dayinin telefonun markasi ne allah aşkina diziye yazik oldu aslinda mantik hatalari vardi 2 saat suruyor bazi konulari o kadar yuzeysel gecmeyebilirlerdi belki baska kanalda devam eder

Aynen bu diziye yazık ettiler Erdal beşikçioğlunun olduğu her proje takdiri hakediyor ama reyting engelini aşamadı dayının telefonun modeli Sony cmd-z1

emrahatilla
20-12-2014, 23:49

Sony cmd z1 telefonun modeli Türkiye'de nadir var ***** sitede bir fırsatçı 1200tl istiyor

Emre Ekrem
24-12-2014, 13:03
İbrahim'i çok çabuk çabuk öldürdüler son bölümde, acaba ölmedi mi?

emrahatilla
24-12-2014, 14:21
İbrahim'i çok çabuk çabuk öldürdüler son bölümde, acaba ölmedi mi?

dizi final yaptı emre malesef ibrahim öldü :)

yan53
24-12-2014, 15:04
Bitmedimi açaba içinde olanlar daha iyi biliyor

darkmoon
24-12-2014, 15:51

Sony z1 bende var 10 yıl önceki telefonum.. çok eski bir telefondur.. ericcson 688 zamanlarından kalma bir tel.. o zamanlar alan telefoncu çıkmamışdı 4-5 telciye gitmişdim hiç biri almamışdı şimdi değere binmiş :)

ozan gülle
24-12-2014, 21:08
Sony z1 bende var 10 yıl önceki telefonum.. çok eski bir telefondur.. ericcson 688 zamanlarından kalma bir tel.. o zamanlar alan telefoncu çıkmamışdı 4-5 telciye gitmişdim hiç biri almamışdı şimdi değere binmiş :)
Evet sony mis banada cok degisik geldiginden sormustum ***** sitelerde tavan yapmis fiyatlarada ilanlari var masallah ��bi kac aya unutulup normal fiyatlara duser herhalde:)