Orijinalini görmek için tıklayınız : android müzik indirme programı
dragon07
29-08-2014, 08:57
beyler android telefon için iyi çalışan müzik indirme programı arıyorum bulamadım. tubidy falan filan dediler ,demet akalın rekor indirsin bari diye yazdım ,demet akalın hakan keleş remixler çıkıyor vede hızlı internetle 10dk bekletiyor
beyler android telefon için iyi çalışan müzik indirme programı arıyorum bulamadım. tubidy falan filan dediler ,demet akalın rekor indirsin bari diye yazdım ,demet akalın hakan keleş remixler çıkıyor vede hızlı internetle 10dk bekletiyor
hulkshare'dan dene. App değil internet sitesine girererk indirebilirsin..
Emre Ekrem
29-08-2014, 09:07
Bana da lazım, takipteyim.
dragon07
29-08-2014, 09:17
hulkshare'dan dene. App değil internet sitesine girererk indirebilirsin..
tsk ederim bir deneyim onuda
Simple Mp3 downloader var. Bi ara kullanıyordum, güzel program..
Type-Rdinc
29-08-2014, 14:03
Simple Mp3 downloader var. Bi ara kullanıyordum, güzel program..
simple mp3 eskisi gibi değildi 1 2 ay once çok yavaşladıgı ve sarkı bulamadığı için silmiştim.
şu anda "müzik indir dinle" diye bi program var kırmızı logolu . gayet başarılı sanırsam youtube uzerinden indiriyor. bi deneyin derim
simple mp3 eskisi gibi değildi 1 2 ay once çok yavaşladıgı ve sarkı bulamadığı için silmiştim.
şu anda "müzik indir dinle" diye bi program var kırmızı logolu . gayet başarılı sanırsam youtube uzerinden indiriyor. bi deneyin derim
Bir denemek lazim
abi youtube dan ıstedıgın müziği seç linkini al sonra tarayıcıdan youtube mp3 çeviri.com a gir linki oraya yapıştır direk telefona mp3 olarak indir en temizi
müzik dinle indir diye arattırın kırmızı ikonlu bi program yapımcı hilalahmetbarış diye geçiyor ben kullanıyorum gayet güzel
tubemate programida olabilir.Youtube uzerinden indiriyor
konu uygun değildir arkadaşlar, yasak içerik, birileri pm atar filan orasını bilemem artık