PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : apple iphone 5 power tuşu değişim programı

semih
05-05-2014, 21:53
https://ssl.apple.com/tr/support/iphone5-sleepwakebutton/

iphone 5 lerde bu sorun vardı apple değişim programı başlatmış
programa uygun olup olmadığını öğrenmek için seri numaranızı istiyor
sanırım zorlu centerdaki apple da değişim yapabileceğiz

yagizgokmen
05-05-2014, 21:56
bugün apple store daydım başka bir işlem için,rezervasyonlu gidiliyor ama şuan kilitlenmiş durumdalar bu hafta 1.200 değişim yapıcaklar mış önümüzdeki hafta rahatlarız dediler

darkmann
05-05-2014, 22:17
bende değişim gözüküyor fakat tuş basıyor ama hisli basmıyor yinede değişim yaparlarmı?

CaNeR44
05-05-2014, 22:19
Seri numarasını giriyorum telin uygun gözüküyor fakat kimiside A1428 ler değişim yapmıyorlar diyen var kesin bilgisi olan var mı?

volkan_gs
05-05-2014, 22:26
Bende home tuşunda sorun var ya, onu sorgulayabiliyor muyuz gitmeden Zorlu'ya?

Runo
05-05-2014, 22:52
Bende hiç bir sorun yok ama zorlu centerda cumartesiye randevu verdiler bakalım değişicekler mi

Edit: ahizeden ara sıra ses gelmiyor, power tuşu da çok hisli değil gerçi.

Doqan
05-05-2014, 22:54
Benim seri no'da değişime uygun dedi.Ne yapmamız gerekiyor şimdi ?

Runo
05-05-2014, 23:10
Benim seri no'da değişime uygun dedi.Ne yapmamız gerekiyor şimdi ?

Apple sitesinden veya zorlu centerdan randevu almak lazım

volkan_gs
05-05-2014, 23:12
Apple sitesinden veya zorlu centerdan randevu almak lazım

Tüm randevular dolu gözüküyor 00.00'dan beri bakıyorum ne ara sıfırlanıyor bunlar anlamadımki?

Runo
05-05-2014, 23:28
Tüm randevular dolu gözüküyor 00.00'dan beri bakıyorum ne ara sıfırlanıyor bunlar anlamadımki?

hiç bir fikrim yok ama bayağı yoğun talep vardı ben gittiğimde, ana baba günüydü desem yeridir. Neye göre değişim yapıcaklar bilmiyorum. Görevliye tuşum çalışıyor dediğimde olsun değişiriz demişti ama muamma tabikide

efe_
05-05-2014, 23:32
Ben 5s çıkmaya yakın zamanda aldığım için, düzeltilmiş seriye denk geldik yemedi :)

Runo
05-05-2014, 23:36
Misal ben görevliye sorduğumda bana şöyle dedi; tuş değişimi değil, 0 iPhone5 vereceğiz..

Apple sitesinde de şu yazıyor;

-Apple, bu sorunun yaşandığı ve seri numarası program kapsamına giren iPhone 5 modellerinde uyku/uyanma düğmesi mekanizmasını ücretsiz olarak değiştirecektir.

Görevli komple telefon değişicek, site ise tuş diyor. Olay tamamen muamma :)

volkan_gs
05-05-2014, 23:39
Randevu almayı becerirsem ben soracağım, sadece home tuşunun tamirini talep edeceğim.
Açıkçası değişimden sonra verilecek cihazlar refurbished mi yoksa tamamen sıfır mı emin olmadan cihazı değiştirmeye çalışmamak lazım zaten :)

ulasoztas1
05-05-2014, 23:41
yaklaşık 1 ay önce kız arkadaşımın teelfonunu garanti kapsamında servise yolladık 1 hafta sonra sıfır telefon verdiler benim düşürmem sonucu kasasında eziğide vardı iyi oldu :D

Runo
05-05-2014, 23:46
Bende pek inanmıyorum hiç kullanılmamış 0 telefon vereceklerini. Cumartesi gidip göreceğiz artık :)

onursumer
05-05-2014, 23:54
Sizi bekletmemek icin onceden sifirlanmis cihazla swap yapicaklar en dogru ve hizlisi bu zaten

Bu sayede sifir cihaz almis olucaksiniz :)

ErenDurmus
05-05-2014, 23:55
seri numarası ile uygun olup olmadıgına nereden bakabiliriz ?

Sert@ç
05-05-2014, 23:57
Yaptiranlardan yorum alirsak sevinirim
Benimkide degisim kapmasinda ancak benim telefonda tus problemi yok
Ama telefonun ahizesi bozuk,arka kapaktaki beyaz taraflar dusuyor,ekran cami yerinden cikacak gibi...
Degisim olursa cok cok sevinirim

cgty06
06-05-2014, 04:24
Yurtdışı,pasaport kayıtlı telefonları da kapsıyor mu acaba? Seri numarasını yazdığımda programa uygun yanıtı geldi.

Edit: Biraz araştırdım amerikadan alınan cihazlar hariç arkasındaki kod a1429 ise onarım/değişim yapılıyomuş.

cusse
06-05-2014, 09:56
Yaptıranlar bilgi verirse seviniriz,yanlız şehir dışında olanlar napıcak mesela kargo vs.olayı yapılabiliyor mu acaba?

EmreS13
06-05-2014, 13:00
Benim telefonda sorun yok ama listede varım. Telefonu gönderdem sıfır cihaz verirler mi :D

sinanbaysal
06-05-2014, 13:36
Benim kide uygun cikti:) gonderen arkadslarin yorumlarina gore bende gondericem:) ayrica bataryam da oldu onun da degisimini yaptirabirmiyim?
Edit: arkadsim 4 u batarya sorunu icin gondermis 1 haftada sifirini yollamislar:)

Runo
10-05-2014, 19:24
Geçen hafta tandevu almıştım. Bugün zorlu centera gittim ve telefonumu değiştirdim, ürünler refurbished değil. Sıfır kutusunda geliyor ve sadece telefonu alıyorsunuz. Gayet memnumum şu an. 1.5 sene kullandım eskisini ve değiştim, hiç bir sorunuda yoktu, böyle bir şans varken tazeledim.

Bu da beni bi 3 sene götürür inşallah :)

Sert@ç
10-05-2014, 19:31
Geçen hafta tandevu almıştım. Bugün zorlu centera gittim ve telefonumu değiştirdim, ürünler refurbished değil. Sıfır kutusunda geliyor ve sadece telefonu alıyorsunuz. Gayet memnumum şu an. 1.5 sene kullandım eskisini ve değiştim, hiç bir sorunuda yoktu, böyle bir şans varken tazeledim.

Yani direk sifir telefon mu veriyorlar

GökhanO
10-05-2014, 19:33
randevu nasil alıyoruz ben linki bulamadım

Runo
10-05-2014, 19:35
randevu nasil alıyoruz ben linki bulamadım

Belirli tarih arasında üretilen telefonlar değişiyor. Ben zorludan almıştım gidip ama internettende alınıyormuş, linkine bakar koyarım.

Yani direk sifir telefon mu veriyorlar

Aynen öyle, boyasız çiziksiz sıfır telefon veriyorlar

GökhanO
10-05-2014, 19:37
siteye girdim orada sorgulama var giriyorum seri numarasını telefonunuz uygun degisim programı icin diyor ama randevu ile ilgili bir yonlendirme bulamadım

Runo
10-05-2014, 19:41
siteye girdim orada sorgulama var giriyorum seri numarasını telefonunuz uygun degisim programı icin diyor ama randevu ile ilgili bir yonlendirme bulamadım

Gökhan abi eğer uygunsa çok güzel. Buradan randevu alabiliyorsun :)

Apple - Concierge (http://concierge.apple.com/reservation/tr/tr/techsupport/)

levent
10-05-2014, 19:46
Bende sıkıntı çıkmadı, 2013 Şubat'ta almıştım..

Sert@ç
10-05-2014, 19:46
Aynen öyle, boyasız çiziksiz sıfır telefon veriyorlar

benim telefon hic servise girmemesine ragmen arka tarafdaki cam kisimlar dusuyo ekran cami cikiyor sarj girisinin ordaki vidalar kayboldu vs
Acaba sorun cikarirlarmi yoksa direk hic bakmadan degistirirler mi merak ediyorum

Bide kutuyu neden vermiyolar cok ilginc

Runo
10-05-2014, 19:51
benim telefon hic servise girmemesine ragmen arka tarafdaki cam kisimlar dusuyo ekran cami cikiyor sarj girisinin ordaki vidalar kayboldu vs
Acaba sorun cikarirlarmi yoksa direk hic bakmadan degistirirler mi merak ediyorum

Bide kutuyu neden vermiyolar cok ilginc

Zaten şöyle bir durum var; öncelikleri sorunlu telefonları değiştirmek. Ama belli tarihler arasında üretilen telefonları değiştirdikleri için sorun var mı yok mu hiç bakmıyolar.

Şahsen benimki 0 gibiydi hiç bir yerinde sorun yoktu, bir bayanın ekranı kırıktı onun telefonunu da değiştirdiler, sizi hayli hayli değişirler :)

GökhanO
10-05-2014, 19:52

tesekkurler, simdi bos bi randevu bulmayı deneycez :D

Runo
10-05-2014, 19:53
Bende sıkıntı çıkmadı, 2013 Şubat'ta almıştım..

Bende de sorun yoktu ama biraz uzun süre daha kullaniyim diye değiştirdim, bence sende bir düşün Levent abi

levent
10-05-2014, 20:01
Bende de sorun yoktu ama biraz uzun süre daha kullaniyim diye değiştirdim, bence sende bir düşün Levent abi

Sorundan öte değişim görülmüyor Onur siteye girip seri no ile baktığımızda, yani gitsem de muhtemelen kapıdan çevirebilirler :)

Runo
10-05-2014, 20:02
tesekkurler, simdi bos bi randevu bulmayı deneycez :D

Rica ederim :)

Sorundan öte değişim görülmüyor Onur siteye girip seri no ile baktığımızda, yani gitsem de muhtemelen kapıdan çevirebilirler :)

Pardon Levent abi ben yanlış anlamışım :) :)

volkan_gs
10-05-2014, 20:22
Ben hala randevu almaya çalışıyorum bir haftadır her saatte baktım nerdeyse hep dolu gözüküyor :(

volkan_gs
10-05-2014, 20:25

Hayırlı olsun :)
Dhde değişim yapanlar normal kutuda değil ince beyaz bir kutuda geldiğini yazmışlar hep ve bazıları sorun yaşıyor bataryayla vs. ilgili sizinki bildiğimiz sıfır kutudan çıkarılarak mı teslim edildi?

Runo
10-05-2014, 20:56
Hayırlı olsun :)
Dhde değişim yapanlar normal kutuda değil ince beyaz bir kutuda geldiğini yazmışlar hep ve bazıları sorun yaşıyor bataryayla vs. ilgili sizinki bildiğimiz sıfır kutudan çıkarılarak mı teslim edildi?

Haklısınız o ince beyaz kutuyu bende gördüm fakat benimki adımın yazılı olduğu bildiğimiz iphone5 kutusunda geldi :beuj: :)

Benim haricimde de bazılarına iphone kutusundan verdiler.

Runo
10-05-2014, 20:57
Haklısınız o ince beyaz kutuyu bende gördüm fakat benimki adımın yazılı olduğu bildiğimiz iphone5 kutusunda geldi :beuj: :)

Benim haricimde de bazılarına iphone kutusundan verdiler.

Edit: Randevu veya stok ile ilgili olabilir belki :beuj:

volkan_gs
10-05-2014, 21:36
Edit: Randevu veya stok ile ilgili olabilir belki :beuj:

Aynen, belki sizinki değişim kapsamında olduğu için direk sıfır vermişlerdir.
Farklı sorunlardan gidenlere diğer türlü veriyor olabilirler.

sinanbaysal
10-05-2014, 21:40

Merhaba. Lınke tıkladıgımda bır magaza secıne tıkladıgımda sadece zorlu canter cıkıyor ona tıklamadan asagıdakı ıkı kutucuga tıklıyorum bu seferde sonrakı menusu gelmıyor. Acaba bendemı sorun var ? :)

volkan_gs
10-05-2014, 21:42
Zorlu Center' dan almanız gerekiyor şu an sadece orada hizmet veriyorlar ülkemizde.

Selman
10-05-2014, 21:51
Benimkide değişime uygun ama istanbula mı gidicez değiştirmek için :D

Brs_eg
10-05-2014, 21:52

üst tuş sağlam olmasına rağmen değişim yaptilar yani ?

iş yerindede aynı sohbet olduda.

emin olamiyorum hertaraf bozuk,üst tuş sağlam.ee tuş saglam niye geldin demesinler şimdi :)

eren53
10-05-2014, 21:59
benimde tuş sağlam ama kasada ezik var hafif bide ekran oynuyor yerinden değişimde çıktı fırsat bu fırsat değiştirelim bari :D

Kutluhan
10-05-2014, 22:07
Benim telefonda hiçbir sıkıntısı yok ama "bu programa uygun" yazıyor, inşallah değiştiririz ufak tefek çizikleri vardı :)

maskman
10-05-2014, 22:08
istanbulda olmak şartmı biz nasıl yararlanacaz acaba

Selman
10-05-2014, 22:10
İstanbul'da olsak bile randevu almak baya zor anlaşılan :)

Yarın konyadaki apple bayisine bi gidip danışalım bakalım ne diyecekler.

ErkanCanS
10-05-2014, 22:23
randevu alamıyoruz.. Hangi saatlerde sıfırlanıyor acaba yok mu yapan bilen

Runo
10-05-2014, 22:53
üst tuş sağlam olmasına rağmen değişim yaptilar yani ?

iş yerindede aynı sohbet olduda.

emin olamiyorum hertaraf bozuk,üst tuş sağlam.ee tuş saglam niye geldin demesinler şimdi :)

Barış abi üst tuşu geçtim benim telefonda hiç bir sorun yoktu :) dediğim gibi değişim sürecine uygun olan telefonları değiştiriyorlar ve en ufak kontrol yapmıyolar. Baktıkları tek şey telefon sıfırlanmış mı :) :)

Runo
10-05-2014, 22:56
istanbulda olmak şartmı biz nasıl yararlanacaz acaba

Evet malesef sadece İstanbulda yapılıyor Apple Zorlu Centerda.

İstanbul'da olsak bile randevu almak baya zor anlaşılan :)

Yarın konyadaki apple bayisine bi gidip danışalım bakalım ne diyecekler.

randevu alamıyoruz.. Hangi saatlerde sıfırlanıyor acaba yok mu yapan bilen

Bugün görevliye sorduğumda sırada bekleyen 350 küsür kişi var dedi. En doğru bilgiyi ve boş zamanı sanırım oradan öğrenebilirsiniz randevu hakkında

Brs_eg
10-05-2014, 23:00
Sanırım tuş bozuk olmasını beklemeden.

o serideki potansiyel bozulabilcek cihazlari direk degiştiriyorlar.yani programa uygun olan seri degişmekte direk.

yoksa başa cıkamazlardi.türk milleti bu yakinda konular görürdük power tuşu nasıl bozulur diye :)

slowmotion
10-05-2014, 23:30
cihaz tuş değişimi için uygun gözüküyor ama teknik destek olarak süresi dolmuş görünüyor. cihaz 1 yıllık? değişim olurmu acaba?

Sert@ç
10-05-2014, 23:44
Bi kac yerde okudum cihaz degisimi degil tus degisimi yapiliyormus ?

Runo
10-05-2014, 23:54
Sanırım tuş bozuk olmasını beklemeden.

o serideki potansiyel bozulabilcek cihazlari direk degiştiriyorlar.yani programa uygun olan seri degişmekte direk.

yoksa başa cıkamazlardi.türk milleti bu yakinda konular görürdük power tuşu nasıl bozulur diye :)

Aynen öyle :)

cihaz tuş değişimi için uygun gözüküyor ama teknik destek olarak süresi dolmuş görünüyor. cihaz 1 yıllık? değişim olurmu acaba?

Eğer seri numarası değişim programına uygunsa hiç bir sıkıntı yok demek abi.

Bi kac yerde okudum cihaz degisimi degil tus degisimi yapiliyormus ?

Hayır, telefon değişimi yapıyorlar.

C!N
12-05-2014, 00:04
Telefonumun seri numarası programa uygun, açma kapama tuşu da işlev olarak çalışıyor ama tık tık etmiyor, gitsem muhtemelen değişirler ama şimdi Zonguldak'tan bunun için İstanbul'a mı gelmemiz gerekecek ? Bunun başka bir yolu olabilir mi ?

Caner B.
12-05-2014, 00:10
randevu almadan gidersem ne ile karşılaşabilirim ? :)

Burak
12-05-2014, 00:26
randevu almadan gidersem ne ile karşılaşabilirim ? :)

Yardımcı olmayacaklardir :)

SPORTING
12-05-2014, 00:36
Pasaport kayıtlı telefon değişimi nasıl olucak acaba kayıt vs gerekirmi

slowmotion
12-05-2014, 06:31
Arkadaslar oranin telefonu varmi? Kargo ile gönderim varmi? Telefonu verirken full kutu icerigini istiyorlarmi?

Runo
12-05-2014, 08:30
Telefonumun seri numarası programa uygun, açma kapama tuşu da işlev olarak çalışıyor ama tık tık etmiyor, gitsem muhtemelen değişirler ama şimdi Zonguldak'tan bunun için İstanbul'a mı gelmemiz gerekecek ? Bunun başka bir yolu olabilir mi ?

Değişimi kesinlikle yaparlar programa uygunsa ama imza atmak gerektiği için mecburen gelmek zorundasınız diye düşünüyorum.

Pasaport kayıtlı telefon değişimi nasıl olucak acaba kayıt vs gerekirmi

Hiç bir fikrim yok eğer numarası varsa bi danışın bence.

Arkadaslar oranin telefonu varmi? Kargo ile gönderim varmi? Telefonu verirken full kutu icerigini istiyorlarmi?

Abi öncelikle sadece telefonunuzu sıfırlayıp vermeniz yeterli diğer şeylere gerek yok çünkü onlarda size sadece telefon vericek. Ayrıca telefonu teslim aldıktan sonra imza atmak gerekiyor o yüzden zannetmiyorum kargo yapacaklarını :soru:

alp1903
12-05-2014, 09:53
Programa uygunsa hertürlü degişim yapıyolar ben telefon ile arayıp kaydımı yaptırdım. IMEI ile internetten kontrol ettirin uygunluk varmı diye. Bozuk olan tuşu degiştirme yapıyolar ücretsiz olarak. Ama randevu almak imkansız gibi birşey şuanda.

Telefonuda bir kişinin oraya götürmesi gerek direk kargo şeklinde oraya almıyolar malesef.

Runo
12-05-2014, 10:02
Bozuk olan tuş değişmiyor, komple telefon değiştiriyorlar.

ErkanCanS
12-05-2014, 11:05
telefonla arayınca randevu veriyorlar mı ?

maskman
12-05-2014, 14:17
saat başı giriyorum boş yer yok diyor bune be

slowmotion
12-05-2014, 15:18
programa uygunsa hertürlü degişim yapıyolar ben telefon ile arayıp kaydımı yaptırdım. Imei ile internetten kontrol ettirin uygunluk varmı diye. Bozuk olan tuşu degiştirme yapıyolar ücretsiz olarak. Ama randevu almak imkansız gibi birşey şuanda.

Telefonuda bir kişinin oraya götürmesi gerek direk kargo şeklinde oraya almıyolar malesef.

telefonu pm alabİlİrmİyİm?

HaKo
12-05-2014, 15:31
şimdi bizde de var bir tane tuşunda problem yok ama şarjı hemen bitiyor problemli o konuda , orada anında tespitini yapıp değiştiriyorlar mı yoksa arıza yoksa tespit için gönderiyorlar mı bir yerlere ?

Burak
12-05-2014, 15:37
şimdi bizde de var bir tane tuşunda problem yok ama şarjı hemen bitiyor problemli o konuda , orada anında tespitini yapıp değiştiriyorlar mı yoksa arıza yoksa tespit için gönderiyorlar mı bir yerlere ?

IMEI'si degisim programına dahilse sorgusuz sualsiz cihaza hiç bakmadan değiştiriyorlar.

34k4970
12-05-2014, 15:48
Zorlu centera gidin
Direk apple store dan randevu alin
1 hafta sonrasina randevu veriyorlar
Haftaya randevuda telefonu kontrol edip
Telefonun yenisini veriyorlar

ErenDurmus
12-05-2014, 15:54
bu kampanyanın bir bitiş süresi varmı ?

Sert@ç
13-05-2014, 02:04
Parasinin ustunu versek 5s alabilir miyiz ?

volkan_gs
13-05-2014, 02:47
Sabah kendimi feda edip randevusuz gidiyorum beyler bakalım ne olacak, yazarım buraya :)

Bu arada üstünü verip 5s alamazsınız.

EmreS13
13-05-2014, 06:36
Sabah kendimi feda edip randevusuz gidiyorum beyler bakalım ne olacak, yazarım buraya :)

Dostum bide sorarmısın imei değişime giripte sıkıntısı olmayan telwfonu alıyolar mı?

slowmotion
13-05-2014, 06:51

Kardesim bende istanbula uzagim, kargoyla degisim yapiyorlarmi? Yapmiyorlarsa baskasina versek degisim yaptirabilirmi diye sorabilirmisin?

Tholl-ga
13-05-2014, 07:37
internetten randevu almak için sabah 6.30 da siteye giriş yapın boş yer bulabiliyorsunuz randevular dolunca sistemi kapatıyolar

Doqan
13-05-2014, 10:01
Son 50dk dır benden önce 9 kişi var.Bağlanamadık gitti.

Caner B.
13-05-2014, 10:17

Sonuc ne oldu ? :)

clioGT
13-05-2014, 10:40

naaptın volkan

son durum ne?

volkan_gs
13-05-2014, 11:58
Dostum bide sorarmısın imei değişime giripte sıkıntısı olmayan telwfonu alıyolar mı?

Cihazı görmeden bir şey söyleyemeyiz dediler, imei ile ilgili yorum yapmadı hiç çocuk.

Kardesim bende istanbula uzagim, kargoyla degisim yapiyorlarmi? Yapmiyorlarsa baskasina versek degisim yaptirabilirmi diye sorabilirmisin?

Kargo kabul etmiyorlarmış maalesef.
edit: sorunun ikinci kısmını şimdi gördüm, telden bakmıştım girmeden başkası getirse ilgilenir misiniz diye sormadım o yüzden kusura bakmayın.
Ama fatura vs. istemediklerini göz önünde bulundurursak kimin getirdiğiyle ilgilenmeyeceklerdir.

Sonuc ne oldu ? :)

naaptın volkan

son durum ne?

Haftaya bugün sabah 10' a randevu verdiler abi, randevusuz mümkün değil ilgilenemeyiz şu an dediler ben de ısrar etmedim.
Tekrar gideceğim yani haftaya :)

frkn_yzc
13-05-2014, 12:09
beyler dun aksam zorlu center da idim. suanda en erken randevuyu ayın 23 une verıyorlar.oraya gıttım arkadaslar cok ılgılı yardımcı oldular.randevuyu oradan aldım.internetten randevu almak ıstıyorsanız saat 00:00 da acılıyormus ekran. ayrıca telefonunuz amerıkadan gelme ıse degısıme uygun olsa bıle turkıyede degısım yapamıyorsunuz amerıkanın hat kullanma alt yapısı bızımle aynı olmadıgı ıcın.yurt dısından taahhutle alınmıs bır cıhaza sahıp ısenız degısım yaptıgınızda tekrar yurtdısına cıkarsanız operator telefonu kılıtleyebılırmıs buda bılgınıze

Kutluhan
13-05-2014, 19:33
Ayın 26'sına randevumu aldım, çalışan arkadaşın bastıra bastıra söylediği şey telefonun çalışmayan bir aksamı varsa parça yüzünden (kilit tuşu gibi) parça değişiyor, eğer ki cihazı ileriye dönük sıkıntı çıkartacak bir durumu varsa (pil ömrü gibi) sıfır telefonla değişimi yapılıyormuş gibi bir bilgi verdiler, tabi bu değişim mevzusu yıllarca devam edicek dediler geçici bir kampanya falan tarzı birşey değilmiş, şuan telefonunuzda hiç bir sıkıntı olmayabilir ama telefonunun seri no girince değişim hakkınız vs. var ise bu hakkınızı telefonunuz bozuluncada kullanabilirsiniz (bizim seri mimliymiş o yüzden seve seve değiştiricekler galiba) falan filan dendi bana inşallah doğrudur, randevu günüm daha geniş darlayacam böylece daha net bilgi veririm şimdilik bu kadar.

- parça değişimi 3 iş günü içinde yapılacakmış. ( cihazınız test edildikten sonra netleşir dediler )
- Şuan sadece Zorlu'da bu işlemler yapılıyor, Ankara vs. başka iller için bir kaç ay daha beklemek lazım çalışmaları başlamışmışmış.
- kardeşimin telefonuda sıkıntılı tuşları ara ara çalışıyor, onun istanbul'a gelmesine gerek yok telefonu bana verse yeter, ben götürüp değişimi yaptırabiliyormuşum.
- cihaz orda teste sokulmadan pat diye telefon sıfırı ile değişmiyormuş. (yoğun olursa değişedebilir)
- randevu almak isteyenler Zorlu Apple Store telefondan arasınlar daha seri işlem yapabilirsiniz.
(Tel: 02127083700)

CaNeR44
14-05-2014, 23:45
beyler dun aksam zorlu center da idim. suanda en erken randevuyu ayın 23 une verıyorlar.oraya gıttım arkadaslar cok ılgılı yardımcı oldular.randevuyu oradan aldım.internetten randevu almak ıstıyorsanız saat 00:00 da acılıyormus ekran. ayrıca telefonunuz amerıkadan gelme ıse degısıme uygun olsa bıle turkıyede degısım yapamıyorsunuz amerıkanın hat kullanma alt yapısı bızımle aynı olmadıgı ıcın.yurt dısından taahhutle alınmıs bır cıhaza sahıp ısenız degısım yaptıgınızda tekrar yurtdısına cıkarsanız operator telefonu kılıtleyebılırmıs buda bılgınıze

benim telefon kanada dan geldi A1428 seri no girince uygun gözüküyor dediğinize göre ben hiç uğraşmayayım mı yapmıyorlar mı acaba bilgi sahibi olan var mı ?

kunteper
15-05-2014, 02:30
benim telefon kanada dan geldi A1428 seri no girince uygun gözüküyor dediğinize göre ben hiç uğraşmayayım mı yapmıyorlar mı acaba bilgi sahibi olan var mı ?

Benim telefon da amerika cihazi, uygun yazdi, neyse gittim denemek icin sansimi,
Tel uygun ama turkiyede degisim mumkun degil dendi suan icin, degisim kaydi girdiler, degisime uygun, biz ulke kisitlamasindan degistiremedik, siz degistirin die.
Amerika,ingiltere,almanya,fransa apple store birine gidince direk degisicek tel.

Amerika cihazlarina bakma,degistirme yetkisi yok turkiye apple storeun suan.
Yetki icin basvurmuslar da kismet artik ne zamana olur, ben de amerikaya gdck bi tanidiga veriyim diye dusundum ama sonra aklima geldi ki

Smdi soyle bi olay var, bi tanidiga versem amerikada cihaz degisse, gelse bana daha kotu olacak :D , farkli cihaz, farkli imei, onu da kaydettirmek gerekicek :D

canada da muhtemelen aynidir, ama bir deneyebilirsin sansini bence

Bide bu parca degisim olayi nedir ?
Herkese direk tel veriyorlar, bana da turkiye cihaz olsaydi direk yeni cihaz vericektim size dediler cunku

Sert@ç
15-05-2014, 02:40
Gidince tek randuvuda 1den fazla telefon degisimi yaparlarmi acaba ?

Saro-Ş
15-05-2014, 08:05
Benimde Telefon Amerikadan Gelmişti Seri Uygun Ama Boşa Gidip Orda Zaman ve Sıra Çalmıyım Ozaman :)

Runo
15-05-2014, 10:03
Gidince tek randuvuda 1den fazla telefon degisimi yaparlarmi acaba ?

Yapmazlar diye biliyorum çünkü bana 2 tane peş peşe vermişlerdi

ErkanCanS
15-05-2014, 10:04
Telefonu Türkiye'den sıfır aldım.Ama istanbul bilişimden aldım.Galiba yurtdışından getiriyor onlarda.Benim telefonumu değiştirmeyecekler mi ??

-Aydın-
15-05-2014, 11:40
Ya ben 2 gündür randevu almaya çalışıyorum siteden ztn hep seçtiğiniz mağaza için boş randevu yoktur diyor gece gündüz denedim.

Telefonla aldım yazanlar nasıl aldılar ? Telefonla arıyorum telefonla randevu vermiyoruz web sitesinden almanız gerekiyor diyorlar ? Telefonla alanlar var diyorum imkansız diyor :@

dasemert
15-05-2014, 12:33
evet telefonda randevu vermiyoruz gelmenize gerek yok randevuyu internet sitemizden almanız gerekiyor diyorlar.üç gündür her saat bakıyoruz açılmıyor sayfa.

burakalan
15-05-2014, 12:45
telefonun amerikan malı olup olmadıgını nerden anlayabiliriz?

arifba
19-05-2014, 20:01
Bugün randevum vardı. Telefonumda ise hiç bi sıkıntı yoktu. Direk değişim için geldim dedim bi kağıt imzalatıp yeni makina verdiler :)

clioGT
19-05-2014, 20:04
Bildigin sifir telefon mu veriyolar yav

arifba
19-05-2014, 20:05
Bildigin sifir telefon mu veriyolar yav
aynen. ama sadece makinayı veriyor şarj aleti vs vermiyor.

clioGT
19-05-2014, 20:06
Peki arada yazanlar var iste acik kutu vs vs oyle mi? Yoksa sifir kutusunda cihaz mi?ani sifirlanmis cihhaz mi acaba yoksa fabrikadan sifir mi?

arifba
19-05-2014, 20:08
Peki arada yazanlar var iste acik kutu vs vs oyle mi? Yoksa sifir kutusunda cihaz mi?ani sifirlanmis cihhaz mi acaba yoksa fabrikadan sifir mi?
Beyaz ufak kapalı bi kutuda geliyor. Sıfır makina. kutuyu yanımda açtılar. Benim telefon hep çizilmişti iyi oldu :)

clioGT
19-05-2014, 20:23
Tamamdir valla tesekkurler-)

volkan_gs
19-05-2014, 20:28
Verdikleri cihaz refurbished Göktuğ abi, yani bizim normal para verip aldığımız cihaz gibi değil sıfırlanmış cihaz.
Değişimden sonra wifi, şebeke, batarya problemi yüzünden tekrar geri gidenler oldu.
Benim randevu sabah, tamirde ısrarcı olacağım son çare değişim isteyeceğim.

arifba
19-05-2014, 20:28
Tamamdir valla tesekkurler-)

Rica ederim benimde burdan haberim olmuştu iyi oldu :)

alp1903
19-05-2014, 20:54
Sıfırlanmış cihaz derken nasıl tam acabilir misin demek istedigini?

arifba
19-05-2014, 21:07
Verdikleri cihaz refurbished Göktuğ abi, yani bizim normal para verip aldığımız cihaz gibi değil sıfırlanmış cihaz.
Değişimden sonra wifi, şebeke, batarya problemi yüzünden tekrar geri gidenler oldu.
Benim randevu sabah, tamirde ısrarcı olacağım son çare değişim isteyeceğim.
Ben özellikle sordum sıfır dediler.refurbished olup olmadığını nasıl anlarız hemen bakim söylim ?

volkan_gs
19-05-2014, 21:35
Beyaz ince kutuda gelen ürünler refurbished oluyor.

Kısaca, sizin verdiğiniz arızalı telefon parçalanıyor ve sağlam parçaları bir havuza gönderiliyor. Daha sonra bu sağlam parçalar yeni bir cihazda birleştiriliyor ve sıfır kasa ile montajlanıyor. Tabiki kontrolleri yapılıyor düzgün çalışması için, ama tüm parçaları sıfır üretilmiş gibi(yani normalde satın aldığımız siyah kutudakiler) olmuyor maalesef. Son olarak değişim için ülkelere gönderiliyor ve garanti kapsamında değişimler yapılırken bu cihazlar kullanılıyor. Yanılmıyorsam 90 gün garanti veriyorlar bu cihazlar için.
Bir çok kişi değişim cihazlarını çeşitli sorunlar yüzünden geri götürüp tekrar değiştirdi, özellikle batarya ve şebeke sorunu yüzünden.
Tabi mecbur kalınırsa değiştirilir, alıp çook memnun olan da var moral bozmaya gerek yok yani :)
Belki sabah ben de değiştirmek zorunda kalacağım ama halledilebilecek sorunlarda tamir istemek daha mantıklı telefondan memnunsanız. Boşa riske girmeye gerek yok bence.

edit: Cihaz üzerinden refurbished olup olmadığını kontrol edebileceğimiz bir yöntem bilmiyorum maalesef.

alp1903
19-05-2014, 21:49
Peki telefonun tuş degişimi için verdik diyelim, içinin degiştirilip değiştirilmedigini anlıyamayız dimi?

arifba
19-05-2014, 21:56
Beyaz ince kutuda gelen ürünler refurbished oluyor.

Kısaca, sizin verdiğiniz arızalı telefon parçalanıyor ve sağlam parçaları bir havuza gönderiliyor. Daha sonra bu sağlam parçalar yeni bir cihazda birleştiriliyor ve sıfır kasa ile montajlanıyor. Tabiki kontrolleri yapılıyor düzgün çalışması için, ama tüm parçaları sıfır üretilmiş gibi(yani normalde satın aldığımız siyah kutudakiler) olmuyor maalesef. Son olarak değişim için ülkelere gönderiliyor ve garanti kapsamında değişimler yapılırken bu cihazlar kullanılıyor. Yanılmıyorsam 90 gün garanti veriyorlar bu cihazlar için.
Bir çok kişi değişim cihazlarını çeşitli sorunlar yüzünden geri götürüp tekrar değiştirdi, özellikle batarya ve şebeke sorunu yüzünden.
Tabi mecbur kalınırsa değiştirilir, alıp çook memnun olan da var moral bozmaya gerek yok yani :)
Belki sabah ben de değiştirmek zorunda kalacağım ama halledilebilecek sorunlarda tamir istemek daha mantıklı telefondan memnunsanız. Boşa riske girmeye gerek yok bence.

edit: Cihaz üzerinden refurbished olup olmadığını kontrol edebileceğimiz bir yöntem bilmiyorum maalesef.

Doğrudur volkan çok anladığım bi konu değil ama dediğin gibi beyaz bi kutuda geldi. Benim telefon kozmetik olarak baya kötüydü değiştirilmesi iyi oldu benim için.

volkan_gs
19-05-2014, 22:24
Peki telefonun tuş degişimi için verdik diyelim, içinin degiştirilip değiştirilmedigini anlıyamayız dimi?

Seri numarası var telefonun, tabiki anlarsınız :) Zaten habersiz değişim yapmazlar.

Doğrudur volkan çok anladığım bi konu değil ama dediğin gibi beyaz bi kutuda geldi. Benim telefon kozmetik olarak baya kötüydü değiştirilmesi iyi oldu benim için.

Estafurullah ben de okuduğum kadarıyla biliyorum, hayırlı olsun :)

TanerErbay
20-05-2014, 13:08
3 ay evel degistirttim

seri nosunu girince degisicek diyor ama degisti bile

Caner B.
21-05-2014, 16:30
Bugün gittim randevu almak için vermediler :) Daha önce verdiklerini söylediler ama şuan çok karışıklık olduğu için vermiyoruz internetten alabilirsiniz dediler.

C!N
21-05-2014, 22:05
Peki şimdi cihaz değişiminden sonra IMEI numarası da değişmiş olacak, bu bize herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?

volkan_gs
21-05-2014, 22:47
Peki şimdi cihaz değişiminden sonra IMEI numarası da değişmiş olacak, bu bize herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?

Hayır, kayıtlı verdikleri cihazlar.

cosekar
22-05-2014, 13:10
yav arkadas bu ne biçim iştir, sabah giriyoruz bos yer yok aksam giriyoruz boş yer yok, gece 12 de giriyoruz yine yok. Zorlu'ya gidiyoruz internetten yapın diyorlar! Nasıl yapacagiz, var mı bir ipucu? Bilenler yardım etsin Allah aşkına...

Absyrtos
31-05-2014, 01:24
yav arkadas bu ne biçim iştir, sabah giriyoruz bos yer yok aksam giriyoruz boş yer yok, gece 12 de giriyoruz yine yok. Zorlu'ya gidiyoruz internetten yapın diyorlar! Nasıl yapacagiz, var mı bir ipucu? Bilenler yardım etsin Allah aşkına...

Aynı şeklide bende kovalıyorum ama yok çıkmıyor

GökhanO
31-05-2014, 23:14
Ben bugun gece 12:00 de denedim, haftaya ctesi icin randevu alabildim sonunda, nerdeyse 2 haftadır bende ugrasıyordum randevu için.

Tholl-ga
31-05-2014, 23:31
Bazi gunler stok sorunu oluyor ellerinde cihaz kalmiyor gidip eli bos donmekte var 1 hafta sonrasinda veriyolar size verdikleri belge ile

volkan_gs
31-05-2014, 23:31
Bu arada bizim fırsatçı ve aç insanlarımız yüzünden çalışanların tavırları giderek değişiyor, ilk açıldıkları zaman garantisi bitmiş cihazları bile değiştiren firma şu an resmen parça değişimi için bile yokuş yapabiliyor bilginiz olsun.

GökhanO
31-05-2014, 23:39
Bazi gunler stok sorunu oluyor ellerinde cihaz kalmiyor gidip eli bos donmekte var 1 hafta sonrasinda veriyolar size verdikleri belge ile

o sorun degil degissinde telefon kapanıyor acamıyorum illa bilgisayara baglicam arkadas uzerinde 1 tus var oda bozuldu :D

GökhanO
31-05-2014, 23:40
Bu arada bizim fırsatçı ve aç insanlarımız yüzünden çalışanların tavırları giderek değişiyor, ilk açıldıkları zaman garantisi bitmiş cihazları bile değiştiren firma şu an resmen parça değişimi için bile yokuş yapabiliyor bilginiz olsun.

bu program icin konusmuyorsun herhalde burada sadece seri no uyan cihazlara bakmıyorlar mı ?

volkan_gs
01-06-2014, 00:09
bu program icin konusmuyorsun herhalde burada sadece seri no uyan cihazlara bakmıyorlar mı ?

Degisim sadece program ozelinde yapilmiyor, normalde batarya performansi dusuk olsa dahi degisim yapiyorlardi, yada ekranda bir sorun oldugunda vs. ama insanlar son derece kotu niyetli yaklasarak saglam cihazlarinin sagini solunu bozup bunu degistirin diye goturuyorlar ve adamlar artik cidden sorunlu cihazlarda bile tereddut ediyorlar yardimci olurken. Bu program ilk duyuruldugunda mesela power tusu bozuk olmasa dahi seri no uygunsa direk telefonu degistiriyorlardi, son birkac gundur tus degisimi teklif ediyorlar.
Ben home tusumun tamiri icin gittigimde telefonu degistirmeyi tekli etmislerdi, sadece tusu degistirelim cihazimdan memnunum deyince kiz baya bi sasirip peki siz bilirsiniz demisti :)
O sirada yan taburedeki ayi aynen bu kelimelerle 'ya arkadaslar soyledi burda telefon degistiriyomussunuz o nasi oluyo bana bi anlat' diyodu ordaki cocuga, demek istedigim bizim firsatci insanlarimiz yuzunden adamlarin tavri her gecen gun degisiyor.

em-R
01-06-2014, 00:36
benim telefonun serisiyle sorgulama yaptığımda uygun gözüküyor.
Fakat benim telefon yurtdışından gelme sanırım dubaidendi
telefonum modeli A1428 pasaportla kayıt ettirmiştim.
suan üst tuş hiç basmıyor tuş değişimi yaparlarmı yada telefon mu değişir bilgisi olan var mı ?

onursumer
01-06-2014, 00:46
telefonun sadecede tuşu arızalı ise bana tuş değişimi daha mantıklı geliyor :)

semsialtunbas
01-06-2014, 00:55
peki cihaz değişimi yapıldığı zaman cihaz yurtdışı ise pasaport kaydı işi nasıl oluyo? benim 5s amerikadan değişmişti eski imeinin aktarımı için btkya başvurdum appleın verdiği belgelerle işi yokuşa sürdü olmaz bu belge başka getir dedi bende uğraşmadım yeni pasaporta kaydettim 120 lira daha gitti yani

Burak
01-06-2014, 01:05
telefonun sadecede tuşu arızalı ise bana tuş değişimi daha mantıklı geliyor :)

Benim eski cihazımda 2 kere tamir oldu yine bozuldu, sonunda degisti. Bu degisim programı çıkmamıştı, etiler genpaya goturuyordum. Tuş degisimi de kesin çözüm degil maalesef :)

hakotech
01-06-2014, 01:33
Beyler benım telefon değişime uygun diyo,napıcam nasıl değişim oluyo ?? Yolu nedir bu işin ??

Runo
01-06-2014, 02:14
Beyler benım telefon değişime uygun diyo,napıcam nasıl değişim oluyo ?? Yolu nedir bu işin ??

Amerikadan almadıysan değişim yapıyolar hakan abi. İstersen müsait olunca ara anlatiyim 2 dk

ömerve
03-06-2014, 22:04
10 gündür randevu almaya çalışıyorum,hala yer yok

cosekar
05-06-2014, 08:15
Beyler ben randevu alabildim, gece 12 de deneyin, sadece 5 dk boyunca yer oluyor, cabuk davranmanız lazım, bir de tecrubesi olan arkadaslar yazabilirler mi? Nasıl bir yol izlemek lazım telefonu teslim ederken? (Değiştirmelerini istiyorum)

erhanaytac
05-06-2014, 09:35
Saat tam 12 de bakıyorum bende ama hiç boş yok diyor nasıl aldın randevuyu sen :)

Tholl-ga
05-06-2014, 09:40
Beyler ben randevu alabildim, gece 12 de deneyin, sadece 5 dk boyunca yer oluyor, cabuk davranmanız lazım, bir de tecrubesi olan arkadaslar yazabilirler mi? Nasıl bir yol izlemek lazım telefonu teslim ederken? (Değiştirmelerini istiyorum)

panpi yedeğini al öyle git

sistemden check ediyor uygunluguna diagnostan telefonun durumuna bakıyor sonra içeri gidip yeni telefonu alıp geliyor :D

MBuğra
05-06-2014, 14:04
Yurtdisi ve tr kayitli olmayan ancak seri numarasindan sorguladigimizda degisim programinda gozuken cihaz icin prosedur nedir? Degistirmezler sanirim?

GökhanO
05-06-2014, 14:06
Yurtdisi ve tr kayitli olmayan ancak seri numarasindan sorguladigimizda degisim programinda gozuken cihaz icin prosedur nedir? Degistirmezler sanirim?

avrupa cihazlarını degisiyolarmısda amerika olanları elemiyorlar

MBuğra
05-06-2014, 14:08
avrupa cihazlarını degisiyolarmısda amerika olanları elemiyorlar

Cihazin amerika yada avrupa oldugunu nereden anlayabiliyoruz? :)

cgty06
05-06-2014, 14:10
Cihazin amerika yada avrupa oldugunu nereden anlayabiliyoruz? :)

Arkasında A1428 yazıyosa değişim yok. A1429 yazıyosa değiştiriyolar.

GökhanO
05-06-2014, 14:11
emin olmamakla birlikte arkasında a1429 yazanlar avrupa a1428 ler amerika diye biliyorum ama emin degilim belirteyim

MBuğra
05-06-2014, 14:12
@Cgty06 ve @gokhanoluk tesekkur ederim :)

cosekar
05-06-2014, 15:13
panpi yedeğini al öyle git

sistemden check ediyor uygunluguna diagnostan telefonun durumuna bakıyor sonra içeri gidip yeni telefonu alıp geliyor :D

tamamdır yobotttttttttttttttt, nerelerdesin, bi yagmur yagdırtsaydık ustumuze :D

ömerve
05-06-2014, 18:56
Saat tam 12 de bakıyorum bende ama hiç boş yok diyor nasıl aldın randevuyu sen :)

Her gece 12de deniyorum,olmadı bir türlü.
Bakalım denemeye devam.

erhanaytac
07-06-2014, 08:24
Her gece bende deniyorum ama alamdım alan nasıl alıyor anlamadım

GökhanO
07-06-2014, 10:51
Bu sabah ki randevuma gittim ben, cihazım ingiltereden alınma bir cihazdı, direk değiştirdiler, orada randevusuz gelenler de vardı yoğunluğa göre onlarada hizmet veriyorlarmış yalnız 3 4 saat bekleyebilirsiniz diyorlardı onlara.

hakotech
07-06-2014, 11:08
Amerikadan almadıysan değişim yapıyolar hakan abi. İstersen müsait olunca ara anlatiyim 2 dk

Zor işmiş kardeşim,randevu alamıyo millet baksana,ugrasmaya degmez,kalsın patladığı yerde değiştiririm artık :)

semih
07-06-2014, 12:37
Amerikayla birlikte dubai,singapur ve bi kaç ülke daha varmış değişimin yapılmadığı 2 gün önce bir abim gitti,kendisinin iphone u dubai alınma ve değişim yapılmamış,aynı şekilde benimki de dubaiden alınma :(

BaD61
07-06-2014, 13:30
izmirde oturuyorum cihazimi ulastirmak icin istanbulami gitmem gerekiyor
veya istanbuldan bir arkadasa yollayip onun mu halletmesi lazim
istanbul disinda baska bir ilde bu islemler yapilmaya baslandimi acaba

Runo
07-06-2014, 15:39
Zor işmiş kardeşim,randevu alamıyo millet baksana,ugrasmaya degmez,kalsın patladığı yerde değiştiririm artık :)

Zorlu centerdan direk alınıyor Hakan abi, online randevu sistemi çok vasat :)

ömerve
07-06-2014, 23:08
14 haziran cts ye aldım randevumu sonunda,15 gündür uğraşıyorum.

Shadow_Dancer
07-06-2014, 23:09
14 haziran cts ye aldım randevumu sonunda,15 gündür uğraşıyorum.

Noldu Ömer telefonuna?

ömerve
07-06-2014, 23:14
Noldu Ömer telefonuna?

Kilit tuşum bozuk,aşırı ısınıyor vs :)

Shadow_Dancer
07-06-2014, 23:20
Kilit tuşum bozuk,aşırı ısınıyor vs :)

Ne kadar oldu alalı gardaş?

CTG
07-06-2014, 23:45
bende de aşırı ısınma hatta günde 5 kere sim yok hatası var. sim yok mevzusu kapatıp açınca geçiyo ama tabi ki kilit tuşu kaput olduğu için şarja takmadan açamıyorum koduğumun telefonunu :icon_wack

haftaya perşembeye sonunda aldım randevu

sevinçten gittim kanyona bi ton para verdim kılıf aldım öyle mutluyum allah belanı versin apple :eek:

alp1903
08-06-2014, 01:43
Yurt dışına cıkıcak olanlar ordaki storeda degiştiriyo bilginiz olsun ben italyada degiştridim.

C!N
09-06-2014, 00:00
Online randevuda boş yer yok, telefonla randevu alabiliyor muyuz? Ayrıca telefonun illa ki sahibi mi olması gerekiyor, istanbuldaki bir arkadaşımız bizim yerimize bu işlemi yapabilir mi ?

CTG
09-06-2014, 00:55
arkadaşın yapar
telefonla veya dükkana gidip randevu yok
gece tam 12 de boş randevu açıyolar 10 dakka sonra kapatıyolar ben 12:05 te aldım :D

Dodoo
09-06-2014, 01:09
Oneplus One çıksa da şu millet rahatlasa :D

Neyse apple severler beni taşlamadan ben kaçayım :D

-Aydın-
09-06-2014, 08:19
Benim de dün randevum vardı. 2 tane romanyadan alınma iphone5 im var. Bir tanesinin kilit tuşu bozuktu. Direk alıp sıfırını verdiler. Diğer telefonumun tuşu çalışıyordu, yinede değişim yapabiliyor muyuz diye sordum yapmıyorlarmış uyarı almışlar...

Doqan
11-06-2014, 20:43
Telefonumu genpa'ya garantiye gönderdim.Power tuşu bozuk diye şuanda durumuna baktıgım zaman ;
Durum: Değişim cihazı bekleniyor
Onarım detayı: DEĞİŞİM CİHAZI BEKLER IPHONE SWAP 5 16GB BLACK ZX661-6905 sıfır telefonmu veriyorlar yoksa zorlu center'daki gibi refurbished cihazmı bi fikri olan varmıdır ?

hondafit
11-06-2014, 23:22
Telefonumu genpa'ya garantiye gönderdim.Power tuşu bozuk diye şuanda durumuna baktıgım zaman ;
Durum: Değişim cihazı bekleniyor
Onarım detayı: DEĞİŞİM CİHAZI BEKLER IPHONE SWAP 5 16GB BLACK ZX661-6905 sıfır telefonmu veriyorlar yoksa zorlu center'daki gibi refurbished cihazmı bi fikri olan varmıdır ?

sıfır telefon veriliyor

cosekar
12-06-2014, 08:22
Beyler dunku randevuma gittim, telefonu direk değiştirdiler, 3 dk surdu :)
Ayrıca benimki KVK garantiliydi, daha 185 gun garantisi de varmış, ogrenmiş oldum.

C!N
12-06-2014, 13:25
Arkadaşlar pazartesi randevum var, farklı renk telefonla değişim yapılabiliyor mu ?

Runo
12-06-2014, 13:57
Malesef hayır, eskisi ne renkse yeniside o oluyor.

e.bas
20-06-2014, 08:04
haftaya perşembe randevum var arkadaşlar. telefonum programa uyuyor ve avrupa bölgesinden almıştım. tuş basıyor fakat iyice çöktü. his kalmadı.yanlışlıkla bile dokunuldugunda kitliyor yada açıyor.
çoğu zamanda tuş kilidini açarken ekranı fotoğraf çekiyor.
ayrıca 3g açıkken aşırı ısınma var.
ne gibi bir işlem uygularlar. tecrubesi olanlar cevap yazabilir mi ?

FiReWaLL
20-06-2014, 08:17
şarj aletlerindede değişikliğe gidiyor apple . A1300 kodlu şarj aletleri fazla ısınma sorunu yapıyor eğer şarj aletinizin fişini taktığınız kısıma bakıp orda kodu A1300 görüyorsanız hazır zorlu canter a kadar gitmişken şarj aletinizide yenisi ile değiştirin.

Runo
20-06-2014, 23:09
Kendi telefonumu değiştirmiştim hiç kimlik falan sormadılar (bakmadılar)

Az önce amcam için randevu aldım (ben götürücem telefonu) ve ürün teslimatı için fotoğraflı kimliğinizide getirin tarzında yazı yazıyordu.

Muhtemelen amcam gelemez, acaba bana ürünü teslim ederler mi amcamın kimliğini göstersem ?

Sert@ç
20-06-2014, 23:16
Direk gidip degistirmemiz mumkun ?
Yakin zamanda gunu birlik istanbula gidicem yaparlarmi acaba ?

e.bas
27-06-2014, 08:11
randevusuz bakmıyorlar,randevuda kimlik sormuyorlar.
dün randevum vardı. tuş değişimi yada tamiri diye bişey yok zaten direk telefonu değiştiriyorlar.
Uzak doğu yada Amerikadan alınan cihazları değiştirmiyorlar.
Telefonunuzun tamir görmemiş olması gerekiyor.
Çalışanlar iyi niyet gözetiyor ilk etapta.
Tamir gördümü diye soruyor. Hayır dedim.Şüpheli bi durumda aşağı inip cihazı açıp inceliyorlar.
Çalışanlar çok ilgili Trainer Alp var çok yardımcı oldu sağolsun.

Edit: Bu arada değişimden aldığım telefonum satılık 5s alıcam :D isteyen olursa yazsın.

Runo
27-06-2014, 09:02
Ben kendi telefonumu sorunsuz değiştirmiştim. Bugün içinde amcama randevu aldım ama değişmezler diye korkuyorum. Tamam telefon turkcellden alınma ama, artık değişmiyorlar falan diye bir söylenti dolaşıyor.

Ayrıca telefonun zerre sorunu yok batarya ısınma haricinde, bende de bir problem yoktu.

Silence45
27-06-2014, 09:15
dün randevum vardı. tuş değişimi yada tamiri diye bişey yok zaten direk telefonu değiştiriyorlar.
Tamir gördümü diye soruyor. Hayır dedim.Şüpheli bi durumda aşağı inip cihazı açıp inceliyorlar.

Edit: Bu arada değişimden aldığım telefonum satılık 5s alıcam :D isteyen olursa yazsın.

Bu amerika cihazları sadece 5 için mi geçerli? 5S götürsek bakabilirler mi garanti kapsamında acaba bilginiz var mı?

e.bas
27-06-2014, 09:23
şebeke farklılıklarından dolayı sadece değişim yapmıyorlar diye biliyorum. farklı bi konu için giderseniz mutlaka yardımcı olurlar.

Silence45
27-06-2014, 09:24
şebeke farklılıklarından dolayı sadece değişim yapmıyorlar diye biliyorum. farklı bi konu için giderseniz mutlaka yardımcı olurlar.

Uğramak gerek herhalde teşekkürler.

volkan_gs
27-06-2014, 11:54

Biraz yanlış bilgiler :)
Uzak Doğu cihazlarına bakıyorlar, ben Hong Kong'tan getirdiğim cihazım için hizmet aldım.
Tuş tamiri diye bir şey de var, değişim istemeyenin tuşu değiştirilip teslim ediliyor.

Runo
27-06-2014, 11:58
Tuşu bozuk olmayanlar haricine değişim yapmıyorlar artık, az önce telefonumuz sorunlu olduğu halde değişim yapamadım çünkü.

*Ahizeden ses gelmiyor, kulaklık takınca geliyor.
*Bataryada inanılmaz ısınma söz konusu ve şarj erken bitiyor.

Ukala bir eleman vardı Semih diye, sakın ona denk gelmeyin çünkü çok çok sinirli yapıya sahipseniz konuşma şekli ve vurdumduymazlığı ile acayip sizi tetikliyor. Sağ olsun Cumhur bey ilgilendi bayağı yoksa ben onu orda patates edicektim, aman diyim.

e.bas
27-06-2014, 12:04
Biraz yanlış bilgiler :)
Uzak Doğu cihazlarına bakıyorlar, ben Hong Kong'tan getirdiğim cihazım için hizmet aldım.
Tuş tamiri diye bir şey de var, değişim istemeyenin tuşu değiştirilip teslim ediliyor.

bakmıyorlar demedim değiştirmiyorlar dedim !

program kapsamına giren telefonlar da yaklaşık 1.5-2 senelik telefonlar yani ilk çıkan seri. çoğu kişinin de benm telefonumu değiştirmeyin tamir edin diyeceğini sanmıyorum.
benim tuş çalışıyordu sadece içe göçmüştü ve yeni cihaz verdiler.
programın amacı ilk etapta cihazı değiştirmek.

cevap yazmadan önce biraz daha iyi okuyalım.

volkan_gs
27-06-2014, 12:17
bakmıyorlar demedim değiştirmiyorlar dedim !

program kapsamına giren telefonlar da yaklaşık 1.5-2 senelik telefonlar yani ilk çıkan seri. çoğu kişinin de benm telefonumu değiştirmeyin tamir edin diyeceğini sanmıyorum.
benim tuş çalışıyordu sadece içe göçmüştü ve yeni cihaz verdiler.
programın amacı ilk etapta cihazı değiştirmek.

cevap yazmadan önce biraz daha iyi okuyalım.

Unleme falan gerek yok sakin ol :) sen de biraz iyi okursan degisim teklif edildi ben istemeyip tamir yaptirdim yazdim.

Ben hong kongtan aldigim telefonu goturdum, degistirelim dediler hayir tus tamiri yapilsin yeterli dedim.

Yine arkadasim program kapsaminda yine cinden alinma telefon goturdu ona da ayni sey teklif edildi, degistirmek istemedi tus degisimi yapildi.

Verilen cihazlar refurbished cihazlar oldugu icin mevcut telefonunda farkli bir sorun olmayan insanlar degisimden ziyade tamire yoneliyor.

e.bas
27-06-2014, 13:58
daha önce de yazıldı eski mesajlarda var uzak doğu ve amerikadan alınan cihazları değiştirmiyorlar. arkadaşımın bangkok tan aldığı cihazı da değiştirmediler.Yurt dışında herhangi bir Applestore a gidip değiştrebilrsinz dediler. sana nasıl olduda teklif ettiler anlamadım.

mehmetbirdall
28-06-2014, 19:38
Garanti Süresi önemli mı?

YasinTEMUR
29-06-2014, 00:02
daha önce başına gelen oldumu bilmiyorum benim telefonum bu değişim kapsamındaydı ne olduysa telefon bozuldu teknosadan garantiye yolladım ama telefon bu kapsamda diye değişirlermi yoksa onarım yapıp geri mi yollarlar

yilmazcatalbas
14-07-2014, 15:58
arkadaşlar randevu alamıyoruz dolu çıkıyor sürekli nasıl bir yol izlemeliyim? ne zamanlar da denemeliyim? yardımcı olabilecek yol gösterebiliecek birileri var mı?

volkan_gs
14-07-2014, 16:44
arkadaşlar randevu alamıyoruz dolu çıkıyor sürekli nasıl bir yol izlemeliyim? ne zamanlar da denemeliyim? yardımcı olabilecek yol gösterebiliecek birileri var mı?

Gece 11.55'te sayfayı yenilemeye başlıyorsunuz, 12.05'e kadar banko boş denk gelir 15-20 saniyede bir yenileyin ama :)

oxygen
14-07-2014, 17:11
hiç internetten uğraşmıyorsun, cumartesi ya da pazar günü gidiyorsun ve değişim programından yararlanmak istiyorum diyorsun.

Ben geçen hafta saat 14.00'de gittim ve 16.45'e randevu verdiler. İnanılmaz güzel ve kaliteli bir ekiple çalışıyorlar, İlknur diye bir çalışan arkadaş Kerem Bey hoşgeldiniz dedi ve cihazı alıp kontrollerden sonra toplamda 5-6 dakika değişimi sağladı.

Hatta Samsung'a geçmeyi düşünüyordum ama Apple'ın bu tutumundan sonra vazgeçtim.

yilmazcatalbas
14-07-2014, 17:17
hiç internetten uğraşmıyorsun, cumartesi ya da pazar günü gidiyorsun ve değişim programından yararlanmak istiyorum diyorsun.

Ben geçen hafta saat 14.00'de gittim ve 16.45'e randevu verdiler. İnanılmaz güzel ve kaliteli bir ekiple çalışıyorlar, İlknur diye bir çalışan arkadaş Kerem Bey hoşgeldiniz dedi ve cihazı alıp kontrollerden sonra toplamda 5-6 dakika değişimi sağladı.

Hatta Samsung'a geçmeyi düşünüyordum ama Apple'ın bu tutumundan sonra vazgeçtim.

randevu almadan gidilebiliyor mu?

oxygen
14-07-2014, 17:27
Benim arabam maslakta servisteydi, vakit geçirmek için uğradım zorluya. Gitmişken de konuşayım dedim, sağolsunlar randevu verdiler.

yilmazcatalbas
14-07-2014, 17:35
Benim arabam maslakta servisteydi, vakit geçirmek için uğradım zorluya. Gitmişken de konuşayım dedim, sağolsunlar randevu verdiler.

Cevaplar için teşekkür ederim. Ben sakaryadayım gitsem randevu verirler mi acaba? yada internetten mi zorlasam biraz daha?

oxygen
14-07-2014, 17:40
Cevaplar için teşekkür ederim. Ben sakaryadayım gitsem randevu verirler mi acaba? yada internetten mi zorlasam biraz daha?

Biraz ikili ilişkilerin iyiyse, durumunu güzel ifade edersen bence yardımcı olacaklardır. Çünkü gerçekten müşterileri memnun etmeden yollamamaya çalışıyorlar.

Caner B.
18-07-2014, 20:29
Yarin randevum var.Hemen degistirirler telefonu umarim.Gidipte telefonu degistirilmeyen var mi ?

anıl turan
18-07-2014, 22:44
Ben kucukbakkalkoy pupaya teslim ettim telefonumu, randevu falan olmadigindan telefonunu verip bir hafta icinde yenisini teslim aliyorsun.

clioGT
18-07-2014, 22:47
Genius bar kismindan mi alinio randevu?

arifba
10-08-2014, 17:28
Arkadaşlar değişimden verilen telefon öldü. Hiç bir tepki vermiyor, açılmıyor. randevu alın gelin bi daha değiştirelim dediler. Bunların değişimden verdikleri telefonlar gerçekten dandik herhalde ?

ErkanCanS
10-08-2014, 22:12
Ben gecen hafta gittim tusta problem yok dediler ve degistirmediler.Tusta bir sorun yoksa degistirmiyorlar.

MCN21
10-08-2014, 22:17
Arkadaşlar değişimden verilen telefon öldü. Hiç bir tepki vermiyor, açılmıyor. randevu alın gelin bi daha değiştirelim dediler. Bunların değişimden verdikleri telefonlar gerçekten dandik herhalde ?

Yurt Dışında refurbished(tamir edilmiş) üründe verebiliyorlar diye biliyorum, şanssızlıkta olabilir. Benim bir arkadaşım ilk çıktıgında 5s aldı cihaz donuyordu en son komple gitti dondu kaldı sonrada açılmadı yanlış hatırlamıyorsam. Yeni cihaz verdiler onunda orta tuşu biraz garipti. birde geçe çekimlerinde sanki kamerada ışık süzmesi var gibiydi(flaş ile çektiginde) bir daha ugraşmadı, tekrar bozulursa gönderirim yoksa durur ugraşmam diyordu.

levent
10-08-2014, 23:05
Ben gecen hafta gittim tusta problem yok dediler ve degistirmediler.Tusta bir sorun yoksa degistirmiyorlar.

Yazmıştım bikaç mesaj önce :)

anıl turan
11-08-2014, 11:30

benim tusa bakmadilar bile, dun bir arkadasimda aynisini soyleyince sasirdim...

telefonun tamir gorup gormedigine, buyuk bir hasarinin olup olmadigina baktilar sonra degisime aldilar...

eski telefonda birkere bile ust tus problemi cekmemistim ustelik, problem olmayanlarinkini degistirmediklerini duyunca sasirdim...

ErkanCanS
11-08-2014, 14:15
Tusu bozuk olmadan , sorgusuz sualsiz telefonu degistirilen cok arkadasim var dedim oyle bisey olamaz dediler.Kayit altina aliyoruz tusunuz ne zaman bozulursa o zaman gelin degistiririz dediler.

CTG
11-08-2014, 16:39
ipadden telefonun seri numarasını giriyolar

sorunlu eski seriyse sorgusuz değişim var, yeni seriyse değişim programına girmiyor

Tunç
11-08-2014, 16:44
değiştirdikleri ürünü kutusu ve kutu içeriği lile birliktemi veriyorlar ?

Kahn23
11-08-2014, 16:46
değiştirdikleri ürünü kutusu ve kutu içeriği lile birliktemi veriyorlar ?

Zannetmem. Sadece cihaz değişimi yaparlar.

Tunç
11-08-2014, 16:49
Zannetmem. Sadece cihaz değişimi yaparlar.

genpa sadece cihazı veriyor belki apple kapalı kutu veriyordur bellide olmaz :)

Salih
11-08-2014, 17:57
Benim telefonumda değişim kapsamına giriyor. Şuan Berlin deyim bi gidip deniyim şansımı dedim.Eleman baktı çubuk gibi bişeyle bastırdı tuşa bunda problem yok dedi. Bunun yanısıra diagnoz yaptı cihaza ve bataryanın kırmızı(kritik) seviyede oldugunu gördük. Cihazın garantisi dolmuş birşey yapamam dedi . Sizce Türkiye de deniyim mi şansımı yoksa kaderime razımı oluyım :D

ErkanCanS
11-08-2014, 18:13
ipadden telefonun seri numarasını giriyolar

sorunlu eski seriyse sorgusuz değişim var, yeni seriyse değişim programına girmiyor

Ne zaman yaptılar bunu ?

arifba
21-08-2014, 11:52
Geçen üst tuşu çalışmıyor diye (ki çalışıyordu) telefonumu değiştirmişlerdi. 2 ay sonra yeni verdikleri telefon bozuldu. Dün 5,50 de olan randevuma 6,30 da gidince randevu yandı dediler. Biraz caz yapınca 7,45 e yeni randevu verdiler.

1-yeni verdiklerinin anakartına bir şey olmuş yeni telefon verdiler yine. garantisi bitse bile yeni verilenlerin 90 gün garantisi varmış.

2-Bi adam üst tuşum bozuk değiştirin dedi. İki üç kez bastılar üst tuşa bi sıkıntı yok değiştirmeyiz diyip yolladılar

bilginize.

CTG
21-08-2014, 14:45
2-Bi adam üst tuşum bozuk değiştirin dedi. İki üç kez bastılar üst tuşa bi sıkıntı yok değiştirmeyiz diyip yolladılar

bilginize.

hayret

benim bozuk telefonuma bakmadılar dahi

seri numarasını ipadden sorgulatıp sizinki bozuk seriden beyfendi diyip içerden yeni cihaz getirdiler

belki farklı seriden bi telefonsa böyle bi kontrol yapıyolardır

MBuğra
09-10-2014, 16:37
elimde değişim seri nosuna uygun bir cihaz mevcut ama artık cihaz değişimi yok mu, sadece açma kapama düğmesi mi değişiyor? Zira apple'ın sayfasından bu yorumu çıkardım.

blow07
09-10-2014, 17:12
Batarya ile ilgili problemlerimiz vardı . Antalya dan gönderdik. İnternetten baktık telefon çizik vs yazıyordu . Ama yine de değiştirdiler.

ErkanCanS
09-10-2014, 18:19
Birincisi , seri numarası tutmayan cihazın tuşu bozuksa standart ücretini alıyorlar. İkincisi , seri numarası tutuyorsa ve tuşunuz bozuk değilse telefonu da değiştirmiyorlar tuşu da . Sisteme cihazınızı not alıyorlar tuşu bozulduğu zaman ilgileniriz diyorlar.Eskiden sorgusuz sualsiz değişim yaptıranlar olmuş ama artık malesef durum anlattığım gibi. Tuş için olan değişim programına dahil olan cihazların çoğunun seri numarası batarya için olana da dahil.Bir de orayı deneyebilirsiniz :)

Eren G.
09-10-2014, 18:27
Batarya ile ilgili problemlerimiz vardı . Antalya dan gönderdik. İnternetten baktık telefon çizik vs yazıyordu . Ama yine de değiştirdiler.

Zorlu apple storedan mı değiştirdiniz ? Ben de ankaradayım nereyle irtibata geçip gönderiyoruz telefonu ?

34tb9544
09-10-2014, 18:55
Telefonum bozuk dedim 5s garantimin bitmesine 30 gun vardi almanyadan apple store dan aldim cihazimi degisim istiyorum dedim degistirdiler herhangi bir sorun gozukmuyo dedi ama siz istiyosaniz eger degistiririm dedi degistirdim

bahadırtelli
09-10-2014, 20:55
İphone 6 da da power tus sorunu var galiba. Benim tus 1 haftada gitti.
Artık bakalım napacaklar

blow07
09-10-2014, 21:35
Zorlu apple storedan mı değiştirdiniz ? Ben de ankaradayım nereyle irtibata geçip gönderiyoruz telefonu ?

evet zorlu ile iletişime geçtim. Telefonu aldığınız yere götürün onlar bize gönderirler dedi. Direk aldığımız yer ile iletişime geçip gönderdik. :)

gokayy
09-10-2014, 22:40
Benim telefonum 1 sene kadar önce değiştirildi.Şimdi tekrar bozuldu bu power tuşu garantisi devam ediyor şimdi ne olucak ?

Eren G.
09-10-2014, 22:44
tesekkur ettim :)

.::EmrE::.
09-10-2014, 23:22
Kız arkadaşımın telefonu uzak doğudan alınma iPhone 5 idi. Hatta arka kapakta çince falan yazıyordu bazı şeyler. Direk alıp değiştirdiler. Şimdi bu verdikleri telefon Türkiye cihazı mı oluyor :)

onursumer
09-10-2014, 23:35
Kız arkadaşımın telefonu uzak doğudan alınma iPhone 5 idi. Hatta arka kapakta çince falan yazıyordu bazı şeyler. Direk alıp değiştirdiler. Şimdi bu verdikleri telefon Türkiye cihazı mı oluyor :)

evet

yurt dışı cihazlarda lte falan var burda verdiklerinde yok :) aslında kağıt uzerinde bakıldığında yurt dışı cihazlar sanki bir ust model gibi gozuksede turkiye şartlarında bir farkı yok :D

Le10ur
09-10-2014, 23:42
benım 5s de cekmıyor yanımda avea cekıyor turkcell cekmıyor bı de ısınıyor turkcell tım e versem deıgısım olur mu ?

Mutu
10-10-2014, 00:15
Yeni aldığım 5 üst tuş değişim programına uygun. Aktif olarak kullanımda bir sorunla karşılaşmadım. Ama program bitince karşılaşırsam ve içimde patlarsa kötü olurum nasıl yapsam ki. :D

Anıl E.
10-10-2014, 09:09
Yıllardır iphone'a o kadar para ver , telefon hala 3 modelinden beri ya orta tuşu bozulsun ya üst tuşu :)

iphone'da en nefret ettiğim iki olay .

Kaan
10-10-2014, 09:16
evet

yurt dışı cihazlarda lte falan var burda verdiklerinde yok :) aslında kağıt uzerinde bakıldığında yurt dışı cihazlar sanki bir ust model gibi gozuksede turkiye şartlarında bir farkı yok :D

LTE nin kategorileri var.Türkiye cihazları LTE destekliyor bantları farklı sadece (iPhone5 lerde) öyle desek daha doğru olur. :D

ben kız arkadaşımın telefonunu Genpaya verdim 1 eylülde 18 eylülde değişim kararı çıktı 29 eylülde yeni cihazı teslim aldım ve direk sattım.
Değişim cihazlarının hepsi SWAP diye geçiyor ve toplama telefondur kasa ekran sıfırlanır iç aksamı diğer arızalı gelen telefonların sağlam parçalarından tekrar toplanır yeni IMEI çakılır ve değişim cihazı yerine verilir.Yani cihazların hepsi Refurbished

ahk
10-10-2014, 09:50
Telefonum bozuk dedim 5s garantimin bitmesine 30 gun vardi almanyadan apple store dan aldim cihazimi degisim istiyorum dedim degistirdiler herhangi bir sorun gozukmuyo dedi ama siz istiyosaniz eger degistiririm dedi degistirdim

almanya cihazına türkiye de garanti mi verdiler? Usa olanlara burda garanti yok olarak biliyorum aynı şekilde almanya içinde garanti yok demişlerdi telefonda.

ilker_yusuf
10-10-2014, 14:23
İphone cihazlarda kanada ve amerika cihazlarına burada garanti yok.Ama diğer ürünlerine var. İpad'imi garanti kapsamında değiştirirken öğrenmiştim

Kahn23
10-10-2014, 14:42
almanya cihazına türkiye de garanti mi verdiler? Usa olanlara burda garanti yok olarak biliyorum aynı şekilde almanya içinde garanti yok demişlerdi telefonda.

İphone cihazlarda kanada ve amerika cihazlarına burada garanti yok.Ama diğer ürünlerine var. İpad'imi garanti kapsamında değiştirirken öğrenmiştim

Bunu geçen hafta sordum. Türkiye dışından alınan her cihaz için 1yıl uluslararası garanti veriliyor.

ByMerih
13-10-2014, 16:55
Yurt dışına cıkıcak olanlar ordaki storeda degiştiriyo bilginiz olsun ben italyada degiştridim.

peki orda değiştirdiğimiz vakit tekrar pasaport kaydı gerekiyor mu ? ayrıca sizin cihazınızda amerika çıkışlımıydı ?

ahk
16-10-2014, 08:41
Bunu geçen hafta sordum. Türkiye dışından alınan her cihaz için 1yıl uluslararası garanti veriliyor.

usa den aldığım telefon için aradığımda burda garantisi olmadığını söylediler (3 ay önce) hatta telefondaki bir üstü ile görüştürdü adam ikna olucak gibiydi ama İngilizcem o kadarına yetmedi :)

semsialtunbas
24-10-2014, 10:39
son durum nedir hala randevular doluymuş galiba apple storeda, apple.com.tr destek bölümünde değişim programıyla ilgili diğer genpa tarzı servisler falan da çıkıyor oralara götüren oldumu hiç değişim mi yapıyolar yoksa tamir mi?

EmrahERKAN
26-10-2014, 17:16
Randevu almaya çalışıyoruz ancak olmuyor. Gece 12 den sonramı randevu alabiliyoruz acaba ?

levent
26-10-2014, 17:46
Randevu almaya çalışıyoruz ancak olmuyor. Gece 12 den sonramı randevu alabiliyoruz acaba ?

11.50 de girip sürekli f5 yapın kanka 5-10 dk sürmüyor açılan randevuların bitmesi.

Absyrtos
27-10-2014, 00:44
Kaç aydır randevu alamadım. Gidip direkt bırakacağım onlar uğraşsın yeter

SeRKaN
27-10-2014, 07:57
akasya apple store da yer vardı ctesi açıldı mağaza.benim dün randevum vardı gittim çok yardımcı oldular

ugur///
28-10-2014, 14:34
bende geçen hafta sonu gittim zorluya randevusuz ama şöyle bir durum var aklınızda olsun her telefonu garanti altına sokmuyorlar siz apple dan sorgulatıyorsunuz onay veriyor ama orda değişiklik gösterebilir.ben apple dan sorguladım herşey tamamdı fakat orda sizinki olmaz üretim çıkış tutmuyor dedi

makif84
30-10-2014, 16:43
Ankara'daki arkadaşlar CEPA avm de apple satış yapan mağazaya bırakan oldu mu hiç?Dün bir arkadaş benim için sordu teknik servisimiz var denmiş gerekirse değişim yapılır denmiş ama emin olamadım.Bilgisi olan var mı acaba?

raptor
02-12-2014, 16:21
5s imde ekran oynama sorunu var üst tarafından , değişim kapsamına girer mi ? Ayrıca tuş değişim programında verilen telefon komple fabrika çıkışı sıfır cihaz mı , yoksa dış kasa yeni içi kullanılmış eski tamir görmüş bir ürüne ait olma ihtimali var mı ?

MCN21
02-12-2014, 16:29
5s imde ekran oynama sorunu var üst tarafından , değişim kapsamına girer mi ? Ayrıca tuş değişim programında verilen telefon komple fabrika çıkışı sıfır cihaz mı , yoksa dış kasa yeni içi kullanılmış eski tamir görmüş bir ürüne ait olma ihtimali var mı ?

Degisimden gelen cihazlarin hepsi dis kismi yenilenmis, ic kismi ise sorunlu kullanilmis cihazlarin calisan parcalariyla toplanmis yani refurbished cihazlardir. Herkes 0 cihaz aldim diye sevinir ama alakasi yok

alp1903
26-12-2014, 19:36
arkadaşlar selam, bende şimdi değişime uygun ip5 var bugün yüz üstü telfeon düştü ve yarı kısım iş görmüyo ekranda. böyle götürsem acaba degişime tabi olurmu yoksa kendim yaptırıp daha sonra götürsem ne derler acaba?

S.Saka
01-01-2015, 09:38
Sonunda randevu alabildim dün gece arkadaşlar. İp5 telefonumu bundan 22 ay önce aldım değişim yaparlar mı ? Teşefon sağlam ama kamerada odaklanma sorunu var düzelmiyor bir türlü.

devil_berk22
01-01-2015, 12:32
bende değişimden gelen cihazları gerçekten içi dışı sıfır sanıyordum bu bilgileri verdiğiniz iyi oldu teşekkürler

S.Saka
09-01-2015, 20:31
Gittim çarşamba günü değiştiler telefonu garanti süresinin bitimine bir ay kalmıştı. Kameram bozuktu ama tuş çalışıyodu yinede değiştiler.

FRTDI
12-01-2015, 17:01
Sonunda randevu alabildim dün gece arkadaşlar. İp5 telefonumu bundan 22 ay önce aldım değişim yaparlar mı ? Teşefon sağlam ama kamerada odaklanma sorunu var düzelmiyor bir türlü.

Benimde aynı şekilde ekran kırılmıştı ama üst tuş çalışıyordu, her hangi bir ücret almadan değiştirdiler telefonu

S.Saka
12-01-2015, 17:40
Benimde aynı şekilde ekran kırılmıştı ama üst tuş çalışıyordu, her hangi bir ücret almadan değiştirdiler telefonu

Bende gittim değiştirdim geçen hafta çarşamba günü garanti süremde bitiyordu.

Selman
01-04-2015, 11:36
Arkadaşlar hala değişim yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı?

GökhanO
01-04-2015, 12:15
Devam ediyor, dun degistirdi arkadasim.

Selman
01-04-2015, 13:53
teşekkür ederim.

tuşun bozuk olup olmadığına bakmıyorlar diye biliyorum. kapsama giriyorsa hepsini değiştiriyorlar değil mi?

ikuybu
01-04-2015, 13:56
teşekkür ederim.

tuşun bozuk olup olmadığına bakmıyorlar diye biliyorum. kapsama giriyorsa hepsini değiştiriyorlar değil mi?

bende degistirdim cihazi,tusu kontrol ettiler hatta asagida cihazin tusu kontrol edip geliyorum demisti.

semsialtunbas
01-04-2015, 13:57
peki randevu almak hala ölüm mü?

Selman
01-04-2015, 13:58
bozuk muydu sizin tuş?

ikuybu
01-04-2015, 14:00
peki randevu almak hala ölüm mü?

randevusuz gidip islem yaptirabilirsiniz.hafta ici bir gun sabah avm acilisinda 10:00 da orda olun, guzel dille vaktiniz olmadigini sehir disina gitceginizi falan soylerseniz yardimci oluyorlar bana yardimci oldular.

ikuybu
01-04-2015, 14:01
bozuk muydu sizin tuş?

Benim tus bozuktu.ayrica garantisi bitse bile degistirdiklerini soyledi.

Selman
01-04-2015, 14:02
Benim tus bozuktu.ayrica garantisi bitse bile degistirdiklerini soyledi.

benim tuş bozuk değilde acaba değiştirebilir miyim ki :D

ikuybu
01-04-2015, 14:07
benim tuş bozuk değilde acaba değiştirebilir miyim ki :D

sansinizi deneyin,program kapsamina dahilse elbet bir gun bozulacaktir mantigi ile degistirebilirler.

Selman
01-04-2015, 14:10
sansinizi deneyin,program kapsamina dahilse elbet bir gun bozulacaktir mantigi ile degistirebilirler.

ilk başladığında bakmadan değiştiriyorlar diye durmuştum da şimdi nedir bilmiyorum.

slowmotion
01-04-2015, 15:05
2 defa esimin telefonunu ust tus degisim programi var diye gonderdim. 2 kez bozuk olmadigi icin geri geldi. Birincisi adana pupa, apple a gondermis. İkincisi genpa.

meLaNchoLic
01-04-2015, 19:52
elimdeki iphone 5 i garantiden değişicek şekilde nasıl bozabilirim ya :D yada satayım diyorum :/

mertk
01-04-2015, 20:22
garantım yok yurtdısı ıp5 degısımı mumkunmu usttusum calısmıyor