PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakal düzleştirme ( belki işinize yarar )

thedevil
30-04-2014, 23:55
Merhaba arkadaşlar... Askerden geldiğimden beri sakal bırakıyorum sakallar kıvırcık olduğu için pis duruyor devamlı taramak ve hergün bakım gerektiriyor....

Baya bir zaman araştırdım nasıl düzleşir diye ama bu güne kadar çare bulamamıştım...

Bugün şıvayzkof glat 0 numara krem aldım... Normalde saç düzleştirmek için kullanılıyor ama ben gözü kararttım sakala sürdüm :D

Sonuç gayet iyi sakal düzleşti hoşuma gitti bi sıkıntı olmadı...

Çoğumuzun sakalları kıvırcık çıkar... Belki ihtiyacı olan vardır diye paylaşayım istedim...

Iyi forumlar...

hakotech
01-05-2014, 00:00
Yav benimde kıvırcık çıkan bi taraf varda denesek sıkıntı olurmu diye cekiniyorum :D

thedevil
01-05-2014, 00:07
Yav benimde kıvırcık çıkan bi taraf varda denesek sıkıntı olurmu diye cekiniyorum :D

Valla ben kendimi tehlikeye attım sizler için :D

Bişey olmadı :)

Kullanma talimatını oku oraya göre uygula bi sıkıntı olmuyo şuan tek elimle yazıyorum yanlış anlama bi elim sakalımda :D

Dokunması çok zevkli oluyoda :D

thedevil
01-05-2014, 00:09

Yanlız olayı şimdi çözdüm :D hahahahahha oraya olmaz orası kıvırcık kalsın pıhahahhaaha ulan yeminle konuyu açarken aklımda böyle bir post vardı....

Octane
01-05-2014, 00:12
Aradan bir kaç gün geçse, sizle tekrar konuşsak, her hangi bir alerji yanma gibi bir şey olmadığını söyleseniz, ben de ondan sonra denesem çok mu çakallık etmiş olurum :)

thedevil
01-05-2014, 00:17
Aradan bir kaç gün geçse, sizle tekrar konuşsak, her hangi bir alerji yanma gibi bir şey olmadığını söyleseniz, ben de ondan sonra denesem çok mu çakallık etmiş olurum :)

Yok çakallık olmazda...

Bildiğin bişey varsa söyle panik atak var bende...

Bişey olurmu ? Bişeymi duydun biyerden... ? ( şaka yapmıyorum )

Octane
01-05-2014, 00:19
Yok çakallık olmazda...

Yok canım hiç bir şey duymadım. Örneğin hatunların gece kremini yanlışlıkla gündüz uygularlarsa güneş ışığından ötürü kızarıklıklar yaptığını dumuştum bir yerden.

Fakat saç da kafada sakal da. İkisi de güneş alıyor. İkisi de hava alıyor. Araları da çok kısa. O kadar mesafede bütün epidermik doku değişmez herhalde, bir şey olmaz yani.

Risendark
01-05-2014, 00:20

yaa hakan abi ne adamsın şerefsizim sandalyeden düştüm aq :D :D :D :D

elpadre
01-05-2014, 00:20
Yok çakallık olmazda...

sakalın yuzunde dursun yarın hangı meydandasın ?

thedevil
01-05-2014, 00:25
Yok canım hiç bir şey duymadım. Örneğin hatunların gece maskesini yanlışlıkla gündüz uygularlarsa güneş ışığından ötürü kızarıklıklar yaptığını dumuştum bir yerden.

Fakat saç da kafada sakal da. İkisi de güneş alıyor. İkisi de hava alıyor. Araları da çok kısa. O kadar mesafede bütün epidermik doku değişmez herhalde, bir şey olmaz yani.

Yok ya olmaz olmadı yani olmayacaktır sanırım eğer bişey olursa yazarım zaten bişey oldu yapmayı diye...

Siz yinede şimdilik yapmayın bişey olursa1-2 güne belli olur.. O zaman bişey olmadı diye yazarım ama olmaz yani bişey yani ikiside kıl sonuçta dimi....

thedevil
01-05-2014, 00:26
sakalın yuzunde dursun yarın hangı meydandasın ?

Ne alaka lan açıkça söyle :D

berkay_aydin
01-05-2014, 00:27
Saç için olan ürün sakalda ne gibi sıkıntı yaratabilir ki :)

ProdriveSTI
01-05-2014, 00:33
26 yaşındayım şöyle gür bir şekilde sakalım çıkmadı lanet olasıca yahu.

thedevil
01-05-2014, 00:37

Sakal serum al kanka yorumlar baya iyi işe yarıyormuş....

elpadre
01-05-2014, 00:38
Ne alaka lan açıkça söyle :D

sen sordugum soruya cvp ver once :D

ProdriveSTI
01-05-2014, 00:41
Sakal serum al kanka yorumlar baya iyi işe yarıyormuş....

Kanıma girme valla alırım bak.Nasıl bişeymiş bir bakayım. :D

Octavia RS
01-05-2014, 00:50
şuan tek elimle yazıyorum

Hahahah gece gece kahkaha attim resmen tobe tobe abi ya :D

Saka bi yana bende biraktim sakallari yakinda magara adamina donerim :) kivirciklasirsa kullanirim bende

sky clio
01-05-2014, 00:51
Saç için olan ürün sakalda ne gibi sıkıntı yaratabilir ki :)

Aynen katılıyorum.
Bende yakın zamanda deneyecem uzayınca çok kötü duruyor kısada çok hoşuma gitmiyor.

thedevil
01-05-2014, 00:51
sen sordugum soruya cvp ver once :D

Sen nerede olmamı istersen oraya gelirim tatlım...

Valla kanka devamlı reklamlarda çıkıyor eose diye bi ürün... Ben sakal düzleştirici falan mı acaba diye araştırmıştım :D ama sakal gürleştiriciymiş yorumlar etkili olduğu yönünde denemekten zarar çıkmaz , sonuçta sakal için...

Hani benim saç düzleştirici soru işareti saç için olduğundan dolayı :D

Ama sen o sakal serumu dene derim...

ProdriveSTI
01-05-2014, 00:57
Valla kanka devamlı reklamlarda çıkıyor eose diye bi ürün... Ben sakal düzleştirici falan mı acaba diye araştırmıştım :D ama sakal gürleştiriciymiş yorumlar etkili olduğu yönünde denemekten zarar çıkmaz , sonuçta sakal için...

Hani benim saç düzleştirici soru işareti saç için olduğundan dolayı :D

Ama sen o sakal serumu dene derim...

Sakalım var aslında ama yanaklarımda gür değil biraz çoğalsa şöyle iyi olur.Birde incecik sakallarım. :D Yarın araştırıp ona göre alayım.

thedevil
01-05-2014, 01:22
Sakalım var aslında ama yanaklarımda gür değil biraz çoğalsa şöyle iyi olur.Birde incecik sakallarım. :D Yarın araştırıp ona göre alayım.

Eğer denerse yorumu yazarsın gerçi uzun bi süreç ama :D yinede bu konudan müzdarip olanlara faydası olur...

Mutlu Değerli
01-05-2014, 01:32

sakalı olan dert ediyor keşke çıkmasaydı diyor, olmayanda olsun diyor. Ortası yok, kimse halinden memnun degil :D

Edition

Burak K.
01-05-2014, 02:12
Sakal candır ama benimde uzayınca alt tarafları kıvırcık oluyor oraya kullanayım. :D Ürünün fotoğrafı var mı gidipte tüy dökücü falan almayalım yanlışlıkla. :D

emrah-58
01-05-2014, 02:22
saçlarda çok işe yarıyormu acaba ,kıvırcık saçlarım hergün ufaktan fönleyip çıkıyorum uğraşmamış olurum?

exca-
01-05-2014, 02:27
saçlarda çok işe yarıyormu acaba ,kıvırcık saçlarım hergün ufaktan fönleyip çıkıyorum uğraşmamış olurum?

ben de bu işi görecek bir saç maskesi arıyorum henüz beğenip alamadım arama halindeyim :D

MiaMi
01-05-2014, 07:45
Kenan seni tanıdığım güne ....... olsun :) kaç yaşına geldin halen sakalında tüyünde te allahım ya sen önce garson kızlara yazmaktan vazgeç :)

HondatugraL
01-05-2014, 07:48

oraya sürünce ordaki kıllar kafanda çıkıyomuş abi o denli etkili yani :D

wiesmann
01-05-2014, 09:44

ben de bu işi görecek bir saç maskesi arıyorum henüz beğenip alamadım arama halindeyim :D

yakin arkadasim bonustan hallice saclarina glat yaptirmisti ve cok yakisti yalniz kullanilan urundenmidir(markasini hatirlamiyorum) bilmem saci bir anda zayifladi..ve suan ciddi dokuluyor bilginize.. iyice arastirmadan girmeyin derim

Yiğit G.
01-05-2014, 10:01

sürdükten sonra sabah aynaya bakıyormuşsun

http://cyberlizard.com/uploaded_images/gandalf-701868.jpg

http://forum.paradoxplaza.com/forum/images/smilies/rofl2.gif

thedevil
01-05-2014, 10:05
Kenan seni tanıdığım güne ....... olsun :) kaç yaşına geldin halen sakalında tüyünde te allahım ya sen önce garson kızlara yazmaktan vazgeç :)

Abi çoluğumuz var çocuğumuz var işte böyle kıl tüğ işlerle uğraşıyoruz :D

Arkadaşlar sabah uyandım banyoya koştum bi sıkıntı yok herşey yolunda...

Sakallar düz tam istediğim gibi ve yumuşacık...

Şimdi kuaföre ne kuaförü amk berbere gidicem bi iki ufak dokunuşla sağını solunu toparlayacam eğer utanmazsam foto koyarım görsel olarakta fikir edinmiş olursunuz...

thedevil
01-05-2014, 10:06
sürdükten sonra sabah aynaya bakıyormuşsun

http://cyberlizard.com/uploaded_images/gandalf-701868.jpg

http://forum.paradoxplaza.com/forum/images/smilies/rofl2.gif

İçli içli güldüm Hahahhahahah kırıldım resmen....

thedevil
01-05-2014, 10:07

Eğer sakalları böyle düzleştirici etkisi varsa saçı düşünemiyorum bile....

SekoLive
01-05-2014, 10:08
Yok çakallık olmazda...

En son bu.kremi sakallarina suren arkadasimiz suan köse....

thedevil
01-05-2014, 10:09
Sakal candır ama benimde uzayınca alt tarafları kıvırcık oluyor oraya kullanayım. :D Ürünün fotoğrafı var mı gidipte tüy dökücü falan almayalım yanlışlıkla. :D

Şıvayzkof glat dediğin zaman sıkıntı yok kozmetikçilerde var... Sarı bi kutu içinden bi tüp ikide poşet krem çıkıyor...

thedevil
01-05-2014, 10:11
En son bu.kremi sakallarina suren arkadasimiz suan köse....

Seko. Cidden varmı bilgin varmı öyle bi durum zarar vesaire... Zaten ben fazla sürmedim çok beklemedim bişey olmaz...

SekoLive
01-05-2014, 10:12
Seko. Cidden varmı bilgin varmı öyle bi durum zarar vesaire... Zaten ben fazla sürmedim çok beklemedim bişey olmaz...

Arkadas mutluydu eli.yuze attiginda.yumusacikdi... ne kivorcok ne duz yasasin köse :D

Sakaydi paylasm icin saolasn

thedevil
01-05-2014, 10:15
Arkadas mutluydu eli.yuze attiginda.yumusacikdi... ne kivorcok ne duz yasasin köse :D

Sakaydi paylasm icin saolasn

Kanka valla sabah beri ikidebir aynaya bakıyorum dükkanda, ustaya soruyorum yüzümde bi değişiklik varmı kırmızılık falan diye adam yok demekten canı çıktı şaka yapıp yüzün kızarmayamı başladı biraz dese kalp krizi geçiricem....

i-vtec07
01-05-2014, 10:38
abi bizim bi arkadaşta sakalına saç düzleştirici sürmüştü, kapıdan çıkaramadık :(

:D

Colossus
01-05-2014, 10:39
güzel paylaşım olmus =)

SinanAdalı
01-05-2014, 20:21
Ya sakal falan muhabbeti son zamanlarda çok yoğunlaştı. Eski bırakanlara lafım yok ama şu Muhteşem yüzyıl dizisinden sonra ortalık el-kaide örgütüne döndü yemin ederim.

Mertİ.
01-05-2014, 20:36
konuyla alakasız ama bi kaç arkadaşımda da var çene tarafında turuncu sakal çıkıyo tek tük var mı acaba bi açıklaması?

Sh4rk
01-05-2014, 21:21
Onceden keserdim jilet vs ile yaklasik 3 yildir jilet degmedi yuzume hep uzun ne ise yariosa iste usengeclik :)

BTU38
01-05-2014, 21:25
Bende yaklaşık 1 yıldır kesmiyorum . Sürekli berber kisaltiyo makas veya makine ile . Şu kremi de deneyesim geldi yarın alayım aksama denerim inş

Onceden keserdim jilet vs ile yaklasik 3 yildir jilet degmedi yuzume hep uzun ne ise yariosa iste usengeclik :)

Üşengeçlik + tüm sakallar gidince göze görünen berbat surat :)

::ZaFeR::
01-05-2014, 21:29

Facebooktaki bu reklam geldi aklıma :D

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1958026_10152291871733909_409730935_n.jpg

thedevil
01-05-2014, 21:41
Evet arkadaşlar bugün berbere gittim adam şaşırdı berberimde biliyor kıvrılınca uyuz olduğumu :D nasıl yaptın diye sordu dedim abi ingiltereden bir malzeme getirttim kutusu 90 lira istersen sanada getireyim müşterilere uygularsın dedim :D şaka

Ürünü söyledim kutusu 10 lira , alerji yapmadı bişey olmadı, sabah biraz cücüğün kenarlarında hafif kırmızılık vardı oda sanırım fön makinasından oldu ısatarak uyguladığım için ama geçti...

Şimdi 3 gün sonra bi seans daha yapıcam...

Kullanmak isteyen varsa gayet başarılı bi ürün ve sıkıcı sonuçları yok....

BTU38
01-05-2014, 21:44
Evet arkadaşlar bugün berbere gittim adam şaşırdı berberimde biliyor kıvrılınca uyuz olduğumu :D nasıl yaptın diye sordu dedim abi ingiltereden bir malzeme getirttim kutusu 90 lira istersen sanada getireyim müşterilere uygularsın dedim :D şaka

Ürünü söyledim kutusu 10 lira , alerji yapmadı bişey olmadı, sabah biraz cücüğün kenarlarında hafif kırmızılık vardı oda sanırım fön makinasından oldu ısatarak uyguladığım için ama geçti...

Şimdi 3 gün sonra bi seans daha yapıcam...

Kullanmak isteyen varsa gayet başarılı bi ürün ve sıkıcı sonuçları yok....

:Bravoo: :Bravoo: uygulamayı nasıl yapıyorsunuz peki ? Alacağım yarın muhtemelen en azından bilgim olsun

thedevil
01-05-2014, 22:44
:Bravoo: :Bravoo: uygulamayı nasıl yapıyorsunuz peki ? Alacağım yarın muhtemelen en azından bilgim olsun

Ürünün içinden kullanma talimatı çıkıyor herşey ayrıntısıyla mevcut ben orada ne yazıyor ise o şekilde uyguladım....

Ama kafan karışmasın diye şunu söyleyeyim 15 dakika uygulanan krem tüp içindeki krem diğer 10 dakika uygulanan poşet içindeki krem....

emrah-58
01-05-2014, 23:00
valla kafada saç kalmadı ben bunu alıp kafada bi denemek istiyorum :D öylede dökülüyo böylede

Erim
02-05-2014, 08:51
Arkadaşlar saçımda glatt kullanan biri olarak özellikle saçınızda bilmiyen birisine sakın yaptırmayın.Bu iş önemli bir şey.Eğer saç derininize sürerseniz saçlarınızın yanma ihtimali var .Sakalda nolur bilmiyorum

e'to
02-05-2014, 10:00
Arkadaslar glatt cok guclu perma alt yapili bir malzemedir.
cildinize cok fazla temas ettirmeden kullanin yada once kucuk bir bolgede allerjik reaksiyon yapiyormu diye test edin..
ayni bolgeye 2 uygulama yaparsaniz sacta kesin kopar ama sakal daha direncli oldugu icin belki dayanir..

glatin nasil duzlestirdigine gelirsek sacin veya sakalin dogustan yamuk olan omuriligini kirip sizin etkinizle (tarama fon cekme vs) duzlestirip tekrar dondurmaktir..bu yuzden mumkun oldugunca ayni bolgeye az uygulayin.
sac yada sakal uzadikca uzayan bolgelere uygularsiniz.ama tekrar soyluyorum cildinize dikkat edin.

thedevil
02-05-2014, 10:28
Arkadaslar glatt cok guclu perma alt yapili bir malzemedir.
cildinize cok fazla temas ettirmeden kullanin yada once kucuk bir bolgede allerjik reaksiyon yapiyormu diye test edin..
ayni bolgeye 2 uygulama yaparsaniz sacta kesin kopar ama sakal daha direncli oldugu icin belki dayanir..

glatin nasil duzlestirdigine gelirsek sacin veya sakalin dogustan yamuk olan omuriligini kirip sizin etkinizle (tarama fon cekme vs) duzlestirip tekrar dondurmaktir..bu yuzden mumkun oldugunca ayni bolgeye az uygulayin.
sac yada sakal uzadikca uzayan bolgelere uygularsiniz.ama tekrar soyluyorum cildinize dikkat edin.

Abi valla ben herşeyi göze alıp yüzüme bildiğin krem gibi sürdüm :D ama haklısın alerjik reaksiyon olabilir....

Yani sonra kendimi kötü hissetmek istemem bana bişey olmadı sadece onu biliyorum...

Ama en fazla alarji olur geçer sanırım yani tam bilmemek kaydıyla... Bide sakallar kopar...

Bu arada uygulayacak olan arkadaşlar olursa sakalları çekiştirmesin...

Ama dermotolog değilim bu konu hakkında tabiki kesin bilgim yok...

tylan
02-05-2014, 11:13
konuyla alakasız ama bi kaç arkadaşımda da var çene tarafında turuncu sakal çıkıyo tek tük var mı acaba bi açıklaması?

Benım de çenem de turuncu cıkar sakalım cıktı cıkalı ama hiç merak etmedim ama kumral saçlıyım belkı ondandır :)

cagataayk
02-05-2014, 14:35
Şimdi bu malzemeyi götürüp -saç için- kuaförde mi uygulatalım,yoksa kendi yapabileceğimiz bir işmidir ve her kuaför bilir mi?

hakan_41
02-05-2014, 18:48
before an after görebilecekmiyiz :D

Met
02-05-2014, 19:21
Yahu benim saç hafif dalgalı, sakalda bi ince kıvırcık çıkıyor. Duruma göre saç-sakal uygulama yapabilirim bende :D

Skyhawk34
02-05-2014, 19:24
sıcak nemli havluyu denerdim :)

Gorkem013
10-06-2014, 08:25
Konuyu hortlatayım dedim. Arkadaslar ben bundan 4 yıl önce sacıma defrize yaptirdim bütün kafa derim yandı hala kafamda yaralar var hic bi zamanda geçmicek kafa derim resmen kırmızı. Sakala gelince. Sakallarimda kıvırcık tabi , sakala glatt uygulamayı düşünüyorum ama yine derime değerse yine yanıcak biliyorum. Sakallarım çok kalın ve sert kaç numara glatt almalıyım ? Yanaklardakı sakallar biraz kısa. Derime dokunmadan onlara nasıl uygulicam bilemiyorum. Bide izmire yeni geldim izmirde nerden bulurum bu mereti?:beuj:

twin
10-06-2014, 11:10
Benimde favoriler kıvırıyor onları napçam ben:D

Met
10-06-2014, 11:16
Konuyu hortlatayım dedim. Arkadaslar ben bundan 4 yıl önce sacıma defrize yaptirdim bütün kafa derim yandı hala kafamda yaralar var hic bi zamanda geçmicek kafa derim resmen kırmızı. Sakala gelince. Sakallarimda kıvırcık tabi , sakala glatt uygulamayı düşünüyorum ama yine derime değerse yine yanıcak biliyorum. Sakallarım çok kalın ve sert kaç numara glatt almalıyım ? Yanaklardakı sakallar biraz kısa. Derime dokunmadan onlara nasıl uygulicam bilemiyorum. Bide izmire yeni geldim izmirde nerden bulurum bu mereti?:beuj:

iyi cesaret. bu posttan sonra vazgeçtim yapmaktan :D

Gorkem013
11-06-2014, 00:26
iyi cesaret. bu posttan sonra vazgeçtim yapmaktan :D

Dostum deriye değdirmediğin sürece sıkıntı yok :D saçlar ıslak değilken dalgalı oluyodu ama ıslanınca inanılmaz değişim görünüyodu. Ama deriyi kaybettik yani :D

berkay_aydin
11-06-2014, 00:46
Benimde favoriler kıvırıyor onları napçam ben:D

benimde aynı, çözüm kısa kestirmek onada üşeniyorum :D

sde30
11-06-2014, 00:53
Arkadaşlar bahsi geçen ilaç perma için kullanılır asıl amacı saçı kıvırcık yapmaktır düzeltmek değil zaten saçınızı onunla düzeltmeye kalkarsanız saçınızı ciddi derecede yıpratırsınız
Sakallar biraz daha sert bir dokuya sahip olduğu için çok sorun yaşamazsınız

Saçlarını düzleştirmek isteyen arkadaşlara önerim şu an bayanların sıkça kullandığı brezilya fönüdür ortalama 6 ay ömrü var ve keratin uygulaması ile yapıldığı için saçı yıpratmak bir kenara dursun saçınızı onarır (ilk etapta biraz sertleşme oluyor saçta)

Brezilya fönü biraz uğraştırıyor bir kerede yapıp kurtulamıyorsunuz malesef 3 gün arka arkaya yapılması gereken bir işlem

Tabi son olarak biraz maliyetli bir işlem olduğunuda hatırlatmak isterim :)

thedevil
11-06-2014, 01:35
3 kere kullandım bi sıkıntı olmadı ne kızardım ne bozardım sakal kral oldu kadife gibi....

Ama tabi demiyorum illa kullanın diye herkes kendi bilir....

Ulan ölücem mi nedir...

Bugün bu konu geçti kafamdan acaba uygulayan olmuşmudur diye sohbete girdim konu hort.....

aslanneron
11-06-2014, 02:12
sakalları 2 gün önce kestirdim kuaföre saolsun yanlardaki kabarıklıgı al dedigimde dalıyor makasla :D:D

gene kısalattı ama uzasın ilk seferde denicem gerçekden sonucu merak ettim =)

Kakus
11-06-2014, 03:20
http://i.hizliresim.com/273MJv.jpg

Gorkem013
11-06-2014, 14:28
Ben ürünü bulur bulmaz denicem arkadaşlar before after yapar foto atarım görürsünüz. umarım yine biyerlerimi yakmam :D

exca-
11-06-2014, 14:33
ben de saça yapmayı düşünüyodum glatt ama yanma olayını duyunca vazgeçtim, gece rüyama girdi düşünün :D

cery
12-06-2014, 14:49
sakalım bildiğin tel fırça gibi mübarek. ben de mi alsam napsam :) saç önemli değil de. sakalı çok seviyorum. uzayınca kıvrılıyor. aczimendiler gibi oluyor. düz olsa aşağı doğru uzasa ne güzel olur var ya

EDİT: nette fiyatı 50 liracivarında. doğru mudur bu? konuda daha ucuz geçmişti sanırım

Gorkem013
12-06-2014, 14:59
Banada herkes aynısını diyo. ne bu suriyelilere benziyosun diyolar ama ben inat ediyorum. bide öyle görünme sebebi çember sakal olması. dudağımın tam altındaki yerde cücük var etrafı boş o yüzden minoxil aldım sadece oraya uyguluyorum. Bide glatt alıp bütün sakalları düzleştiricem yani bütün imkanları seferber ediyorum ama mutluluğa ulaşıcam :D İzmirde ürünü bulur bulmaz yapıcam :D

cery
15-06-2014, 10:50
semi-hort:
kremi buldum aldım. sürdüm bekliyorum :d ne olacak merak ettim

thedevil
15-06-2014, 11:13
semi-hort:
kremi buldum aldım. sürdüm bekliyorum :d ne olacak merak ettim

Yorumları bekliyoruz

Dediğim gibi sakalına sürdükten sonra ( ben yüzüme bildiğin mala ile sürmüştüm sakal yanaklarıma yapışmıştı) tarak ile tara ama sakalın ne yöne çıkmasını istiyorsan o yöne tara, mesela çene kısmını boğazına doğru tarama yani yapıştırma! Çünkü kötü görünüyor...

Aşağı doğru aksın sakal...

Sonra fön makinasını 1. Kademede açıp yüzün yanmayacak yani sıcaklık çok gelemeyecek mesafeden 1-3 dakika tut, ilk kremin yüzünde durma süresi 15 dk olsun...

Sonra ılık su ile yıka ( hatta banyo yap :) ) sonra ikinci kremi sür ( aynı şekilde sakal aksın aşağı doğru) 10 dakika bekle yine ılık su ile yıka (yani duş al) sonra gör kadife sakalları ;) ......

cery
15-06-2014, 11:24
sakal cidden yumuşadı kadife gibi oldu.
top sakal bölgesi cillop oldu. boğaz kısmı sanırım acemiliğime geldi. hala kıvırcık. :D ürün işe yarıyor da ben pek beceremedim sanırm :D

tüpteki kremin hepsini mi kullandın hocam?

Frid
15-06-2014, 11:45
uzun sakal kaşıntı yapar tezini çürütüyor mu peki?

thedevil
15-06-2014, 12:20
sakal cidden yumuşadı kadife gibi oldu.
top sakal bölgesi cillop oldu. boğaz kısmı sanırım acemiliğime geldi. hala kıvırcık. :D ürün işe yarıyor da ben pek beceremedim sanırm :D

tüpteki kremin hepsini mi kullandın hocam?

Yok hepsini kullanmadım 3. Kullanışım ve hala bir miktar duruyor....

Boyun bölgesine sürmedinmi ? Bak boyun bölgesine sürüp çene bölgesini boyuna doğru yapıştır heryere yayılsın...

Sonra yanaklardan başlayıp tarayarak sakalı aşağı doğru akıt bilgisayarım yok olsaydı bi örnek gösterirdim sanırım kullananlar olacak ona göre bir örnek çekip koyarım....

Bu arada kaşıntı maşıntı yok şuan bildiğin 7-8 santime yakın sakal var terliyorum ama kaşıntı çok şükür yok....

cery
15-06-2014, 12:26
sürdüm de, ya benim sakal çok sert gücü yetmedi, ya ben yanlış uyguladım, ya da tarama yönü yanlış :) bi ihtimal sakalım da yanlış yöne çıkıyor olabilir.
olmadı hafta içi yeniden kullanırım :)

edit: 7 santim sakal nedir yau :o benimki 2 cm civarı anca

thedevil
15-06-2014, 14:57
Arkadaşlar bahsi geçen ilaç perma için kullanılır asıl amacı saçı kıvırcık yapmaktır düzeltmek değil zaten saçınızı onunla düzeltmeye kalkarsanız saçınızı ciddi derecede yıpratırsınız
Sakallar biraz daha sert bir dokuya sahip olduğu için çok sorun yaşamazsınız

Saçlarını düzleştirmek isteyen arkadaşlara önerim şu an bayanların sıkça kullandığı brezilya fönüdür ortalama 6 ay ömrü var ve keratin uygulaması ile yapıldığı için saçı yıpratmak bir kenara dursun saçınızı onarır (ilk etapta biraz sertleşme oluyor saçta)

Brezilya fönü biraz uğraştırıyor bir kerede yapıp kurtulamıyorsunuz malesef 3 gün arka arkaya yapılması gereken bir işlem

Tabi son olarak biraz maliyetli bir işlem olduğunuda hatırlatmak isterim :)

Saç düzleştirici olarak geçiyor 1-2-3 diye numaraları var kullanım talimatında düzleştirme yazıyor Perma nerden çıktı....

thedevil
15-06-2014, 15:01
sürdüm de, ya benim sakal çok sert gücü yetmedi, ya ben yanlış uyguladım, ya da tarama yönü yanlış :) bi ihtimal sakalım da yanlış yöne çıkıyor olabilir.
olmadı hafta içi yeniden kullanırım :)

edit: 7 santim sakal nedir yau :o benimki 2 cm civarı anca

Kaç numara aldın glat'ı ? Ayrıca şimdi ölçtüm sakalı 6.5 santim ahahahaha çocukken başka bişey ölçerdik o geldi aklıma kikikikiki :D

badmast3r
15-06-2014, 15:45
tehlikeli bişey aslında glade saç köklerine yakıp çok zarar veriyor meret. bide o pis kokusu mahvediyor adamı. ama harika düzleştiriyor. Bi ara çok kullanmıştım manyak dökülmeye başlamıştı saçlarım

cery
15-06-2014, 17:33
Kaç numara aldın glat'ı ? Ayrıca şimdi ölçtüm sakalı 6.5 santim ahahahaha çocukken başka bişey ölçerdik o geldi aklıma kikikikiki :D

Üzerinde strong yazıyor. Aha da bundan.
http://im3-tub-tr.yandex.net/i?id=409512840-54-72&n=21&clid=2053116

Telefondan bu kadar bulabildim :)

Yok yok benim biraz daha aramam lazım :)

Gorkem013
16-06-2014, 19:48
Ben hala bulamadım bu dalgayı :D beyler bunu uygularken derime kesinlikle değdirmemem lazım bnm. bu mümkün dmi deriye değdirmeden uygulayabilirim ? bide bu kadar uyguluyosunuz niye hala bi önce sonra fotoğrafı göremedk anlamadım :D

cery
17-06-2014, 09:36
Ben hala bulamadım bu dalgayı :D beyler bunu uygularken derime kesinlikle değdirmemem lazım bnm. bu mümkün dmi deriye değdirmeden uygulayabilirim ? bide bu kadar uyguluyosunuz niye hala bi önce sonra fotoğrafı göremedk anlamadım :D

valla ben ilk yaptım etki görmediğimi sandım. ama benim aldığımın üzerinde arapça yazılar da var. sanırım suriye malı :D
akşam uyudum sabah uyandım ciddi düzelmeyi gördüm. hatta annem sen sakalına bişey mi yaptın diye sordu. neden dedim düzelmiş sanki dedi. eskiden yanaklar kabarık dururdu şimdi aşağı doğru iniyor.

Runo
17-06-2014, 10:04
Bende dün eeose beard serum aldım. Sakallarımın çok az kısmı ve bıyığımın ortası seyrek çıkıyo, bakalım işe yarayacak mı :)

Gorkem013
18-06-2014, 09:33
Bende dün eeose beard serum aldım. Sakallarımın çok az kısmı ve bıyığımın ortası seyrek çıkıyo, bakalım işe yarayacak mı :)

Bende Minoxil Forte %5 aldım. Cücüğün çevresinde hiç sakal yok diye oraya uyguluyorum :D bir ayda hiç bi ilerleme kaydedemezsem senin denediğin şeyi denerim bende. Gelişmeleri aktar :D

Gorkem013
18-06-2014, 09:34
Bu arada arkadaşlar 2 gün sonra istanbula geçicem üsküdar taraflarında olacam. Koca izmirde bu glatt dalgasını hiç biyerde bulamadım. umarım istanbulda bulurum :D uygular uygulamaz foto atıcam

Runo
18-06-2014, 11:23
Bende Minoxil Forte %5 aldım. Cücüğün çevresinde hiç sakal yok diye oraya uyguluyorum :D bir ayda hiç bi ilerleme kaydedemezsem senin denediğin şeyi denerim bende. Gelişmeleri aktar :D

Bende pazartesiden beri uyguluyorum 3 ay kullanıcam, sürmeden önce sakal bıyık kesiliyo o yüzden anlayamıyorum işe yarayıp yaramadıgını. Arkadaşım önerdi bana da, onun neredeyse bıyığı yoktu 3 ay önce şimdi pala remzi gibi dolanıyor :)

Tek kötü yanı sakalsız bıyıksız bi tuhaf duruyor insan :)

thedevil
18-06-2014, 11:57
Üzerinde strong yazıyor. Aha da bundan.
http://im3-tub-tr.yandex.net/i?id=409512840-54-72&n=21&clid=2053116

Telefondan bu kadar bulabildim :)

Yok yok benim biraz daha aramam lazım :)

benim kullandığım turuncu kutu 3 numara haberin olsun :)

cery
18-06-2014, 15:20
benim kullandığım turuncu kutu 3 numara haberin olsun :)

düzleşme oldu bende de. elimi sakalımdan ayırmıyorum nerdeyse. çok zevkli oluyor :D

saqwert
18-06-2014, 20:21
yapan arkadaş 10tlye aldım demiş galiba.10tl'ye aldığı glattın çakması :) Orjinalleri daha pahalı 25-30 tl olması lazım.Alırken orjinal almaya dikkat edin ama piyasada gırla çakması var

EMO
18-06-2014, 23:44
Beyler glatt saçta bile tehlikeli,yapmayın sakın sakalınıza falan sürmeyin.

thedevil
18-06-2014, 23:45
yapan arkadaş 10tlye aldım demiş galiba.10tl'ye aldığı glattın çakması :) Orjinalleri daha pahalı 25-30 tl olması lazım.Alırken orjinal almaya dikkat edin ama piyasada gırla çakması var

Valla çakmamıdır bilmem ama işe yaradı :) sıkıntı olmadı şıvayzkof yazıyor ama bide kozmetikçi çakma satarmı yahu şikayet etsek mi acaba...

thedevil
18-06-2014, 23:46
Beyler glatt saçta bile tehlikeli,yapmayın sakın sakalınıza falan sürmeyin.

Tehlikesi nedir ?

CRUEL
19-06-2014, 20:58
saçda dökülmeye neden olur kelliğe kadar yolu var. yüzdede aynı etkiyi yaparsa köse neyim olursunuz :) kes gitsn kirli sakal neyine yetmiyor:D

Gorkem013
28-06-2014, 22:12
Ağır küfüre maruz kalicak bu meret ha :D yaw kadiköy üsküdar beşiktaş heryeri gezdm. Kocaeliye geldm burdada bulamadim nerden bulcam bunu ben arkadaşlar yaw :D

kunteper
07-07-2014, 07:48
Abiler bi oncesi sonrasi fotograf alsaydik :D
Benim de sakal kivircik, sakalda denemeyi dusunuyorum

Ancak kokleri kiriyor, geri duzlestirior falan anlamadim tam acikcasi

Gorkem013
05-01-2015, 02:33
Arkadaslar konuyu yine ben hortlatiyorum müsadenizle. Aldim ben bu dalgayi ama polonyaya geldm hala uygulamadim. Dalganin kullanma klavuzunu turkiyede unuttum ama ürün yanimda. 1 tüp krem ve 2 poset var bu dalavereleri ben nasi uygulicam biri bana yardm etsn. Bide benim bu aldigim 0 numara nedir bu çokmu ağır?

EMO
05-01-2015, 20:35
Arkadaslar konuyu yine ben hortlatiyorum müsadenizle. Aldim ben bu dalgayi ama polonyaya geldm hala uygulamadim. Dalganin kullanma klavuzunu turkiyede unuttum ama ürün yanimda. 1 tüp krem ve 2 poset var bu dalavereleri ben nasi uygulicam biri bana yardm etsn. Bide benim bu aldigim 0 numara nedir bu çokmu ağır?

Hocam normalde saç için oldugundan önce 1 poşetle saç yıkanır kurulanır,tüpü bi kaba vb birşeye sıkarsın ordan fırça yardımıyla tüm saça uygularsın(ben komple saça döküp tarakla tarıyodum),ardından 20dk bu işlemi uygularsın,20dkda beklersin,ardından 2.poşetle tekrar yıkarsın,ama sen sakal yapacaksın kafana göre uygula :)

Gorkem013
07-01-2015, 12:58
Hocam normalde saç için oldugundan önce 1 poşetle saç yıkanır kurulanır,tüpü bi kaba vb birşeye sıkarsın ordan fırça yardımıyla tüm saça uygularsın(ben komple saça döküp tarakla tarıyodum),ardından 20dk bu işlemi uygularsın,20dkda beklersin,ardından 2.poşetle tekrar yıkarsın,ama sen sakal yapacaksın kafana göre uygula :)

haa anladım dostum tamamdır çok saol. yani bu poşet mevzusu tamamen önce ve sonrası temizlik amaçlı tamamdır. önce sonra foto atmayı denicem herkes fikir sahibi olsun. umarım yakmam yine kendimi :D

Ahmet Bby
07-01-2015, 14:05
Sakal serumu kullananlar var mı? sonuc alanlar yazabilirmi.

Günkut
07-01-2015, 14:30
bunun sac için olanı yokmu :D

fthdrn
07-01-2015, 14:39
eosse sakal serumunu kullanan var mı ?
yanaklarımın bazı yerlerinde yok yarın alıp başlayacağım.

westalim
07-01-2015, 15:51
yanlz konu düzleşmeden gürleşmeye burdan da saça falan geçebilir konu başlığını tech-erkek bakımı yapıyorum :D

weST.27
07-01-2015, 16:54
Benim saç hafif dalgalı düz olması için bunu hep mi kullanmak lazım , yoksa bi kaç uygulamadan sonra ömürlük mü oluyor , saç uzayınca düz mü uuzuyor ?

Gorkem013
18-01-2015, 19:55
Benim saç hafif dalgalı düz olması için bunu hep mi kullanmak lazım , yoksa bi kaç uygulamadan sonra ömürlük mü oluyor , saç uzayınca düz mü uuzuyor ?

Dostum bu 3-6 ay arası düzlük sağlar ayrıca kafa derisine çok zararlı bir uygulama. Ben kafamı yaktım hala kafamda yaralar var deriye değdirmeden yapmak çok önemli. Biz sakal için takip ediyoruz konuyu.

thedevil
26-01-2015, 23:02
5-6 defa kullandım, şöyle söylim yüzüme adeta mala ile sürdüm ama çoook şükür bir sıkıntı yaşamadım

kunteper
27-01-2015, 10:29
Bu mali nerden bulabiliriz :)