Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabaci ne demek?
Arabaci ne demek
Son zamanlarda heryerde bir arabaci var kimse ustune alınmasın
Ben cok merak ediyorum arabaci ne demek?Ya da bu arabaciyim diyen insanlar kendilerini nasil o statüye getiriyorlar?
guwen_ar
25-04-2014, 00:31
Kanka eskiden at arabasi ile iş yapana arabaci derlermis simdi ne oldu bilmiorm :D
Bnm soy ismim arabaci ama atla beygirle isimiz yok sakin bana sarma :D
arabacı , gazcı , cakılı , teskocu tayfa,apaci tayfa,
bunlar senelerdir hep var. akımlar halinde devam ediyo isim degisip degisip. cokda takılıncak bişey degil.milletin agzı torba degil büzülsün her dedigne/denilene itimat edersek yada inanırsak ayvayı yeriz .
berkay_aydin
25-04-2014, 00:37
Bana göre açıklaması jant takıp yay kesip 1-2 lira fazlasına araba satan kişi :D
İşte bunlar hep Ünal Turan :D
Dctrlprn
25-04-2014, 00:38
Normalde ekmek teknesi 'araba' olanlara arabacı deniyor bildiğim kadarı ile.
BuRaK_eFe
25-04-2014, 00:40
4 5 tane sağlam kankan oluyor onlar pohpohluyor durmadan araba alıp satıyorsun 3 4 video koyuyorsun sağlam para varsa bide air yaptın mı işte arabacı tanımı bu oluyor :)
Eskiden arabacı diye bişey yoktu ama arabacı desen bile her arabadan anlamayan ama bindiği arabanın civatasının bile nerde üretilğini bilen adamı gösterirlerdi şimdi jant lastik vs vs...
0tHe97jKQd8
Kim bu adam, kim?
_muhaRRem
25-04-2014, 00:45
kız peşinde koşana manitacı
araba peşinde koşana arabacı denir
bence gayet mantıklı bi terim.
Ben bir aralar otobüsçüydüm. Çok peşinde koştum.
Ben eskilerden duyuyorum bu sözü. Arabalarla uğraşıyor, kafayı arabalarla kırmış manasında söylüyorlar genelde. Fakat bu sorunun altında başka bir şey var galiba Eser abi...
Araba satan şahıs, kimse. :D
http://1.bp.blogspot.com/-CAvQSuHcQlc/T2ph28u0uRI/AAAAAAAARaQ/m-5bJuNkjkc/s1600/1.jpg
HondatugraL
25-04-2014, 02:52
ara-bacı : bacıya arama emri verilmiş durumdur :D ( tamam vurmayın öldüm )
MertSerhanÖ.
25-04-2014, 02:54
Pompaciii:D
Sabah sabah serviste guldum hocam. Helal valla :)
Aranel Ciryatan
25-04-2014, 06:31
Ünay Turan'ın kendi çapında terimleri var arabacı kesmez onu :D
Ben bir aralar otobüsçüydüm. Çok peşinde koştum.
yaaa sabah sabah şirkette gülüyorum. Millet suratı asık afyonu patlamamış bu mal neye gülüyor diye yüzüme bakıyor :hahaha:
Amacim geyik değil,bu kadar kendini arabaci ilan eden insan acaba arabacilik ne demek gercekten biliyormu.Hemen hemen herkez burda araba yapiyor,simdi her araba yapan arabacimi oluyor :)
arabacı , gazcı , cakılı , teskocu tayfa,apaci tayfa,
bunlar senelerdir hep var. akımlar halinde devam ediyo isim degisip degisip. cokda takılıncak bişey degil.milletin agzı torba degil büzülsün her dedigne/denilene itimat edersek yada inanırsak ayvayı yeriz .
arabaci yeni olan bisey degil.
0tHe97jKQd8
Kim bu adam, kim?
Sen simdi geyige sarmissin ama ben seninle 2 saat sonra oyniycam,haberin olsun
hahahahah:D
YhvQqq_OTow
Ne dediler :D:D
prodorian
25-04-2014, 08:09
0tHe97jKQd8
Kim bu adam, kim?
ne içiyor bunlar ya. ondan sonra adımız serseriye çıkıyor yazık yaptığımız işin yüzmekten kitap okumaktan resim yapmaktan farkı yok aslında...
_driver_
25-04-2014, 08:17
14-19 yaş aralığında xxbin kadar takipçisi olan arabayı 10 a alıp jant film vs süsleyip piyasaya 25 e satana arabacı diyorlar artık :D
edit: http://i57.tinypic.com/28jza5d.jpg
14-19 yaş aralığında xxbin kadar takipçisi olan arabayı 10 a alıp jant film vs süsleyip piyasaya 25 e satana arabacı diyorlar artık :D
edit: http://i57.tinypic.com/28jza5d.jpg
En sevdiğim honda civic EK kasadan soğudum yemin ederim sebebi de onlar , alıp yapasım vardı artık vazgeçtim .
kim ne manada kullanıyor bilmem ama ben otomobil ortamından tanıdığım arkadaşlarımı ifade etmek için "arabacı tayfası" (bunun içine ben de dahilim) tabirini kullanıyorum, karşımdaki de gayet güzel anlıyor ne demek istediğimi :)
konuyla pek alakası yok ama birde tampona maskot sıkıştıranlar var tazmanya, şirinbaba, tiviti,çaki bi ton dalga var bunun gibi valla ben utanırım onları takıp gezmeye
konuyla pek alakası yok ama birde tampona maskot sıkıştıranlar var tazmanya, şirinbaba, tiviti,çaki bi ton dalga var bunun gibi valla ben utanırım onları takıp gezmeye
boyle bır seymı bahsettgınız dalga ?
http://4.bp.blogspot.com/_V2-0sMmaIk4/SXIiOzNoLAI/AAAAAAAABrY/6yuwEcKSnR4/s400/car-balls.jpg
yakında tanga lı arabalar gorursek sasırmayın arabacılar tanga da takarlar arabalarına :D :D
http://i16.photobucket.com/albums/b1/ladyof_fire/car_panties_001.jpg
Mertcan kötü örnek oldun bak şimdi bunlarıda yaparlarsa hiç şaşma :D beklenir yani
kuruyemişçi kuruyemiş satana, ayakkabıcı ayakkabı satana deniyorsa arabacı da araba satana denir, denmeli..
edit: pompacının konuyla alakası yoktur :D
guwen_ar
25-04-2014, 08:47
kuruyemişçi kuruyemiş satana, ayakkabıcı ayakkabı satana deniyorsa arabacı da araba satana denir, denmeli..
Hahhahhagfsvdvamkagsgshai cok iyi yaaa :D:D
Arabaci arabayı en çok s.ken,kesiciyle arabayı konuşturan demek galiba :D :D videolardan anladığım bu .
Rahmetli dedemde bana tenekeci derdi. Anlamı araba hastası :D
Ben inaniyorum icimizden biri gercekten cikip arabaci demek budur diyecek.
Patlak arabayı süsleyip gazlayana arabacı denir.
Mertcan kötü örnek oldun bak şimdi bunlarıda yaparlarsa hiç şaşma :D beklenir yani
car balls olayı guzel ama
ıyı bı araba yaparsam arkasına takmayı dusunuyorum heahahha :D
Görkem.Y
25-04-2014, 09:15
Hersey saray arabacılarının Beşiktası desteklemesiyle başladı :D
free-hifi
25-04-2014, 09:22
İstasyondaki personel bu terime alınıyor bize pompa görevlisi yada akaryakıt satış elemanı deyin diyorlar :D
İstasyondaki personel bu terime alınıyor bize pompa görevlisi yada akaryakıt satış elemanı deyin diyorlar :D
benzin istasyonundakileri kastetmemiştim..
:D:D:D:D:D:D:hihih::hihih::hihih::cokgreen::cokgre en::slomo:
Bana göre açıklaması jant takıp yay kesip 1-2 lira fazlasına araba satan kişi :D
++ artık herkeş galeri oldu
ahmet_NLS
25-04-2014, 09:29
Adam her yere yazmis iste net cevabi bu
http://i59.tinypic.com/2hpn0op.jpg
Arabacı nın nedemek olduğunu bilmeyen adam arabacı değildir NET :)
Arabacı var A R A B A C İ İ İ Var ikisi büyük ihtimalle farklı terimler :D
pashaboy
25-04-2014, 10:00
Bunlar babadan ogula bi nesil
Sanayideki ustasıyla sevgilisinden çok vakit geçiren, internette en çok girdiği site ***** site olan, üzerine kıyafet bakmazken arabasına jant yay bakan, iyi fiyat buldumu hemen alım satan yapan yada tam tersi arabasına çok uzun süre binen gözü gibi bakan adamdır arabacı :)
bu tarz söylemlerin örnekleri çoktur;
Çok maça gidene "tribüncü"
Aralıksız uzun süre spor salonuna gidene "bodyci"
Hızlı araç sürene "gazcı"
Pasta cila vs kendi uğraşana "detaycı"
..................... uzar gider böyle ben çok yadırgamıyorum
tabirler uzerine cok takilmamak lazim,
araba tutkusuyla yasayan, arabadan, araba muhabbetinen cok keyif alan, varini yogunu arabasina harcayan insan demek kisaca.
Arabacı konusunda uzun yazılcam. Hassas ve derinden etkilemiş bir konudur bu beni. (Cümlelerin devrik olma nedeni duygusallıktandır :D )
Arabacının ne anlama geldiğini anlamak için öncelikle Suat Sayın'dan Yolcu ve Arabacı parçasını tam olarak dinlemek lazım." http://www.izlesene.com/video/suat-sayin-yolcu-ile-arabaci/426589
Sonra orda yaşamak lazım. Ne yaşaması orası nere diye soracak olursanız;
"Arabacı (Bulgarca: Kolartsi/Коларци),Bulgaristan'ın Dobriç (Bulgarca: Област Добрич / Oblast Dobriç) ilinin Kurtpınar (Bulgarca: Община Тервел / Obştina Tervel) ilçesine bağlı,Kurtpınar'a yaklaşık olarak 67 km,Sofya'ya ise yaklaşık 469 km olan bir köydür."
nerelisiniz? sorusuna arabacılıyız diyebilen ender insanların bulunduğu yerdir
saygılarımla
Sanayideki ustasıyla sevgilisinden çok vakit geçiren, internette en çok girdiği site ***** site olan, üzerine kıyafet bakmazken arabasına jant yay bakan, iyi fiyat buldumu hemen alım satan yapan yada tam tersi arabasına çok uzun süre binen gözü gibi bakan adamdır arabacı :)
bu tarz söylemlerin örnekleri çoktur;
Çok maça gidene "tribüncü"
Aralıksız uzun süre spor salonuna gidene "bodyci"
Hızlı araç sürene "gazcı"
Pasta cila vs kendi uğraşana "detaycı"
..................... uzar gider böyle ben çok yadırgamıyorum
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: olay budur
ykavcioglu
25-04-2014, 11:03
çok saçma bir terim
biz de al sat yapıyoruz, arabacı mı oluyorum şimdi ?
Bende bali yapıştırıcısıyla ilgileniyorum
BALİCİYİM :D
Bana da Vosvoscu diyorlar.
focuscular var fordcu degıl :D
Burak E.
25-04-2014, 11:49
arabacı : hayatı herşeyı araba olmuş arabasına saatlerce bakıp böyle mı yapsam şöylemi yapsam dıye dusunen ince detaylara bakan üstüne başına bakmayıp tüm parasını arabaya yatırabilen kişi sanırım.
sanırım arabacı tabiri eskilerde kullanıyor. dolmuş taksici gibi olanlar kendılerıne arabacı derlermiş. peder beyden gelen cümle :D
131mirafiori
25-04-2014, 12:34
Facebookta sayfa açıp xxxx kişi beğenince gececilere yoklama alan, plakaları göreyim diyen, .... abisinin arabasını photoshop ta dip boyası gelmiş kıza çeviren, sayfa admini olunca kendini bi *** sanan aşağılık kompleksi olan yaratıktır. ( bu devirde ) Ayrıca bunlar sadece klavyeden konuşur günlük hayatta çıkıpta iki kelime laf edemez. Sinirlendim yine neyse ki TT var :)
aynen öyle :) katılıyorum.
Bunlara ek olarak trocularda var
Risendark
25-04-2014, 12:53
Patlak bi arabayı alıp 1 bakla yay bırakıp scmitdh jant takıp hah bide *** rengine boyayan = Arabacii :hehe: ;)
Arabacı, insanın üzerine yakışan arabayı giymesidir.
BurakCengizhanoğlu
25-04-2014, 13:22
bitsin burda konu :D
BEEPower
25-04-2014, 13:26
Arabacı
simit çi
Köfte çi
pide ci
Dctrlprn
25-04-2014, 13:28
Yapma bunu abi hahahahahahahahahhahahaaa :D :D :D :D
SekoLive
25-04-2014, 13:29
Hepimiz biraz arabaciyiz
burak_2885
25-04-2014, 13:31
Ekşi sözlük tadında yorumlar :D :D :D :D :D :D
manita yerine araba kaldırana denir
BurakOzdemir
25-04-2014, 13:46
ben kamyonetçiyim
arabaciliği sevmiiiiiyiiim cevher
camsemih
25-04-2014, 13:54
arabacılık hevesse TT tutkudur :D :D :D
ehueheuheuheuahsd a :hehe:
MertSerhanÖ.
25-04-2014, 14:07
ahahaha:D:hahaha:
arabacı selamı
Avl7eG5XRG8
Ciddi ciddi bir soru sordum basta yoneticilerden bir arkadasimiz olmak uzere herkez geyige sardi.Sonra biz geyik yapinca ceza aliyoruz.
Sanirim herseyi bilen bir forum arabaciyiz diye gecinen bir topluluk ta kimse bilmiyor demekki ...
hakotech
25-04-2014, 15:02
Arabaci ne demek
Son zamanlarda heryerde bir arabaci var kimse ustune alınmasın
Ben cok merak ediyorum arabaci ne demek?Ya da bu arabaciyim diyen insanlar kendilerini nasil o statüye getiriyorlar?
Eser sanırım söylemek istediğin,ulan biz yıllardır bu işi yapıyoruz,okadar araba yaptık ettik,üç beş bebe çıkıp siktiri boktan işler yapıp,1-2 parca takıp bide arabayı basıp başımıza arabacı diye mi geçiniyo ?? Biz bu sıfatı kullanmıyorken size noluyo la hırbolar ? Sanırım özetle bu yanlısmıyım :) :)
EserBodrum
25-04-2014, 15:10
Gercekte kimin ne oldugunu herkes biliyor zaten. Gercek arabaciyida arabaciyim diye ortada dolasani da ...
O yuzden 1 kelimeye takili kalmaya gerek yok bence.
Eser sanırım söylemek istediğin,ulan biz yıllardır bu işi yapıyoruz,okadar araba yaptık ettik,üç beş bebe çıkıp siktiri boktan işler yapıp,1-2 parca takıp bide arabayı basıp başımıza arabacı diye mi geçiniyo ?? Biz bu sıfatı kullanmıyorken size noluyo la hırbolar ? Sanırım özetle bu yanlısmıyım :) :)
Aslinda değil.Benim hicbir zaman ole bir kaygim olmadi arabalarimi onun bunun icin degil hep kendim icin ben ole mutlu oldugum icin yapiyorum.
Benim takildigim nokta okulda,forumda,facebookta arkadasinda goren araba yapip benim,ben bilirim edasiyla takiliyor burnundan kil aldirmiyor havalar zaten 1000000 :)
Bu işin başı sensin eser :D
Aslinda değil.Benim hicbir zaman ole bir kaygim olmadi arabalarimi onun bunun icin degil hep kendim icin ben ole mutlu oldugum icin yapiyorum.
Benim takildigim nokta okulda,forumda,facebookta arkadasinda goren araba yapip benim,ben bilirim edasiyla takiliyor burnundan kil aldirmiyor havalar zaten 1000000 :)
Ah be abim nasıl da güzel anlıyorum seni herşey eskisi gibi olsa keşke :)
burkaykalyon
25-04-2014, 15:26
Amerikan Park yapıp APP plaka yaptıran ''arabacı'' oluyor hıaa.... O kadar çoklar ki.
He bunu bir de E-5'te tır geçilecek aradan kendince kontra vererek girenlere ''trafik yapan'' deniyor ya. Ağzına vurasım geliyor.
Kesik yay + siyah boyalı kapak jant = Arabacı
OEM Jant + AirRide = Arabacı
Turbo aracına DP + Yazılım = Arabacı
Bir hata külüstür arabayı başına bela edip 1 boya 2 folyolu amerikan parklı far takan = Arabacı
Atmosferik aracı turbo yapan = Arabacı
Gazlayan hız yapan = Arabacı
Swap yapan Boeing ile deneme yapan = Arabacı
ÜNAL TURAN = A R A B A C İ İ İ
Kısacası nefret ettiğim bir terim. Kim kendine arabacı diyorsa her kesimin farklı farklı sıfatlara sahip olduğu için ona buna yada kendisine taktığı bir ismi kullandığının farkına varsın. Goygoycu gibi birşey bu arabacı lafı.
Kesik yay + siyah boyalı kapak jant = Arabacı
OEM Jant + AirRide = Arabacı
Turbo aracına DP + Yazılım = Arabacı
Bir hata külüstür arabayı başına bela edip 1 boya 2 folyolu amerikan parklı far takan = Arabacı
Atmosferik aracı turbo yapan = Arabacı
Gazlayan hız yapan = Arabacı
Swap yapan Boeing ile deneme yapan = Arabacı
ÜNAL TURAN = A R A B A C İ İ İ
Kısacası nefret ettiğim bir terim. Kim kendine arabacı diyorsa her kesimin farklı farklı sıfatlara sahip olduğu için ona buna yada kendisine taktığı bir ismi kullandığının farkına varsın. Goygoycu gibi birşey bu arabacı lafı.
Eskiden farkliydi arabaci terimi ama gunumuzde boku cikti artik
Arabacı denince ne olacak ben onu anlayamadım. Birde dalga geçiliyor diye sitem edilmiş. Arabacı zor alınan bir ünvan mı? Okulu, mektebi, bir yemini falan mı var? Yıllarını vermiş okumuş, kitaplar bitirmiş üniversitede profesörlük yapan adamada profesör deniyor, saçının ortası olmayan, büyük numara gözlükle kahvede okey oynayan adamada profesör deniyor tipine bakıp, ülkemizde. profesörler , doktorlar alınmıyor iki yay kesip jant boyayan adama arabacı denince sorun ne onu anlamadım. "Doktor bu ne" diye replik vardı bir ara :D Ordinaryus arabacı olun o zaman
SekoLive
25-04-2014, 16:23
Beyler ***** kisi yokkende arabacilik terimi vardi bir kisi yada tayfa için arabacilik terimi birakilmamali arabaciliga sahip çıkalım:D
Arabacı denince ne olacak ben onu anlayamadım. Birde dalga geçiliyor diye sitem edilmiş. Arabacı zor alınan bir ünvan mı? Okulu, mektebi, bir yemini falan mı var? Yıllarını vermiş okumuş, kitaplar bitirmiş üniversitede profesörlük yapan adamada profesör deniyor, saçının ortası olmayan, büyük numara gözlükle kahvede okey oynayan adamada profesör deniyor tipine bakıp, ülkemizde. profesörler , doktorlar alınmıyor iki yay kesip jant boyayan adama arabacı denince sorun ne onu anlamadım. "Doktor bu ne" diye replik vardı bir ara :D Ordinaryus arabacı olun o zaman
yazmak icin yazmasakta adam gibi cevap versek daha iyi olurdu ama neyseeee
S.Özeren
25-04-2014, 16:29
Amerikan Park yapıp APP plaka yaptıran ''arabacı'' oluyor hıaa.... O kadar çoklar ki.
He bunu bir de E-5'te tır geçilecek aradan kendince kontra vererek girenlere ''trafik yapan'' deniyor ya. Ağzına vurasım geliyor.
kim la o onlar :D:D:D:D
Beyler ***** kisi yokkende arabacilik terimi vardi bir kisi yada tayfa için arabacilik terimi birakilmamali arabaciliga sahip çıkalım:D
Serkan benim lafim Unal'a değil genel olarak sadece benim bildiklerim yanlismiydi merakimdan sordum
S.Özeren
25-04-2014, 16:35
Serkan benim lafim Unal'a değil genel olarak sadece benim bildiklerim yanlismiydi merakimdan sordum
kafanda saç kalmadı , kıçındaki kıllar döküldü sen hala neyle uğraşıyorsun kanka :D
Burak K.
25-04-2014, 17:18
AraBaci :D
Neden Arabacı değilde Arabaci?
Arabacı : kime denir?
Safe arabacı : kime denir?
Hard arabacı : kime denir ?
Diye konu açılsaydı cewaplar daha net olurdu amerikan park takıp yay koyan adam ile egzantirik piston vs.. koyup gazlayan adam bir tutulmamış olur.....
ahmetuzun
25-04-2014, 17:37
bence arabacı araba tamir eden, işi araba olan adama denir :)
yay koyan, jant takan veya 1000+ araba yapma hayalı ıle yasayan (yapan ) arabaya gönül veren olarak adlandırılmalı :)
Yiğit G.
25-04-2014, 17:54
motorcu neyse arabacıda o sanırsam.
motorcu neyse arabacıda o sanırsam.
bu çıkarımla, motor = araba mıdır :P
yazmak icin yazmasakta adam gibi cevap versek daha iyi olurdu ama neyseeee
Bizimkide laf demi. Arabacı kelimesine takılmış adamdan doğru dürüst cevap bekliyoruz...
Arabacilik insanin kendine yakisan arabayi surmesidir, surene de arabaciii denir.
aykutsafakyaman
25-04-2014, 19:38
Konu kapansin bu cevaptan sonra :icon_tup:
rebeloghy
25-04-2014, 19:40
Level sistemi gelsin o zaman , app takan 1 level , amerikan park 2 level , yay kesip biçen 3 level vs diye gitsin seviyesine göre konuşsun herkes :D
Son level ***** şebek olsun ama nirvana olarak kalsın :D :D
TolgaEsentepe
25-04-2014, 19:47
konuyu açan üyenin kafası çok karışık ya da bildiğin trip atıyor foruma..
Yillardir bu is icindeyim o adi alacak seviyeye ulasamadim :)
Konunun açılış amacını çözemedim ben açıkcası.
Mutlu Değerli
25-04-2014, 20:06
Küçücük çocukların sana arabacı demesiyle arabacı olunmuyor, legocu gibi bişeysindir. Asıl iş yaptığın aracın kendi yaşıtlarınında takdir etmesi. İşte o zaman bu işi biliyosundur, ve arabacısındır
Yiğit G.
25-04-2014, 20:11
bu çıkarımla, motor = araba mıdır :P
ahaha motorsiklet sevenlere binenlere "motorcu o ya" derler ya onun gibidir diye düşündüm.Arabacı lafını ben pek duymadım son zamanlar da eskiden beşiktaş taraftarı için arabacı takımı derlermiş bi onu bilirim.
alperkirman
25-04-2014, 20:52
f0GP6XaD-Lg
:D
Benim adim vural soyadim Arabaci :D
Bazı bölgelerde arabacılar şu arabayı patlatmışlar(soymuşlar) derler örn. Bknz. LüleBurgaz
Ben otomobil tutkunuyum, arabacı ne amk.
Öperim alnından. Zaten 106 aldın dahada kanım kaynadı sana. Auhahuauh. :D
Öperim alnından. Zaten 106 aldın dahada kanım kaynadı sana. Auhahuauh. :D
huadshuadhsausa alana kadar milletin kafasını züktüm ama olsun :D
Bir arabacı atasözü derki 1.4 is alıyım yaylarını kesip 20ye satıyım :D
Mutlu Değerli
25-04-2014, 22:39
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008227029384&fref=pymk
öylesine denk geldim
UK-Type-R
25-04-2014, 22:39
http://www.kaliteliresimler.com/data/media/1197/At_arabas.jpg
Bence budur :D :D
OMTechJr.
25-04-2014, 22:50
yeni değil ki ya. bana da bazı bazı garip geliyor. bmwci hondacı bilmemne. genel işte bmw honda monda hepsine bakan adamlara da arabacı diyorlar. alıp satıyor. sanki hangisi eline bir tornavida alıp bir vida sıkıyorsa. açıkcası bence yaşdan ziyade kültür ile alakalı. çoğumuzun küçüklüğü ağzımızın suyu akarak geçti ama temiz araba bulması binmesi zor olunca kalanların kıymetini bilmeye başladık. yıllardır bizim gözümüz gibi baktığımız arabalar arabacı arkadaşlar tarafından öfeleniyor.
adı geçen şahsı tanımıyorum da gördüğüm tip arabacıysa ben cami imamıyım arkadaş.
:icon_tup:
_______
rahmetli dedemde bana hep kerhaneci derdi .40 yıllık meslegini icra eden pezolar mamalar alınmasın :D
Bizimkide laf demi. Arabacı kelimesine takılmış adamdan doğru dürüst cevap bekliyoruz...
sanirim sende okudugunu anliyamama sorunu var.
Ben neden arabaci degilim yada neden bana arabaci diye hitap edilmiyor diye dert yanmiyorum.Sadece adam gibi soruyorum arabaci ne demek?Biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan geri tusuna basar konudan cikarsin.Ayrica konuyu acan soru soran benim yani burda cevap bekliyen sen degil benim sen once ADAM gibi cevabini ver yada hiç cevap falan verme goruyorum ki sende o kapasite yok!
Eskiden mesaj sayilari vardi uyeler post kasardi,artik mesaj sayisida yok simdi de kask rengi icin savasiyorsunuz sanirim sizin gibiler.
TolgaEsentepe
25-04-2014, 23:42
sizin gibiler derken sen kim oluyorsun ki bana öyle bir ithamda bulunabiliyorsun ? Açtığın konunun verdiğin cevapların saçmalığına bak istersen..
sizin gibiler derken sen kim oluyorsun ki bana öyle bir ithamda bulunabiliyorsun ? Açtığın konunun verdiğin cevapların saçmalığına bak istersen..
Sen kimsin?
TolgaEsentepe
25-04-2014, 23:47
Sen kimsin?
laf ebeliği yapma boşuna istediğin tarzda cevaplar vermeyeceğim sana.. Benim forumda ne halt ettiğimi sorgulayacak yetki sende yok sadece bunu bilmen yeterli sadece
sanirim sende okudugunu anliyamama sorunu var.
Ben neden arabaci degilim yada neden bana arabaci diye hitap edilmiyor diye dert yanmiyorum.Sadece adam gibi soruyorum arabaci ne demek?Biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan geri tusuna basar konudan cikarsin.Ayrica konuyu acan soru soran benim yani burda cevap bekliyen sen degil benim sen once ADAM gibi cevabini ver yada hiç cevap falan verme goruyorum ki sende o kapasite yok!
Eskiden mesaj sayilari vardi uyeler post kasardi,artik mesaj sayisida yok simdi de kask rengi icin savasiyorsunuz sanirim sizin gibiler.
"Arabacı ne demek" diye soru soran birisi için çok iddialı bir beyin yapın var. Başka cevap yazmıycam sana. Bu konuşma tarzınla gereksiz gerginleşemiycem, zaten millet yeterince büllura sarmış seni ,bunu anlayamayanda sensin. İkidir "Adam" kelimesi kullanıyorsun, bir organizasyonda falan şöyle teke tek gelipte adamlığımı sorgulamak istersin inşallah.. Hadi iyi geceler.
SerkanYazgan.
25-04-2014, 23:48
Sadece adam gibi soruyorum arabaci ne demek?
Cevabı çok basit, motor kullanan ve seven kitleye motorcu diyorsak otomobil kullanıp sevenlerede arabacı ya da marka bazında misal; bmwci, hondacı denilebilir. Ünal Turan gibi olanlarda var motorunu kendi toplayıp, civatasına kadar bilenlerde var. Sonuçta her iki tarafta otomobilini seven kişiler. Herkesin zevki farklıdır.
"Arabacı ne demek" diye soru soran birisi için çok iddialı bir beyin yapın var. Başka cevap yazmıycam sana. Bu konuşma tarzınla gereksiz gerginleşemiycem, zaten millet yeterince büllura sarmış seni ,bunu anlayamayanda sensin. İkidir "Adam" kelimesi kullanıyorsun, bir organizasyonda falan şöyle teke tek gelipte adamlığımı sorgulamak istersin inşallah.. Hadi iyi geceler.
abartıın sanki turalcım o billura saranları benbi göreyim baqim
h herkese soruyorum Hanginiz arabacısınız Arabacıyımdien neden kendine arabacıyım diyor açıklasanıza bana sende öle diosan sende söle skıntı yok billlıru olan yazssın olmayan yazmasın pls
laf ebeliği yapma boşuna istediğin tarzda cevaplar vermeyeceğim sana.. Benim forumda ne halt ettiğimi sorgulayacak yetki sende yok sadece bunu bilmen yeterli sadece
Avatarinda Nutella ile sevisen adam fotografi olan birinden ne beklenirki,sende haklisin
Simdide doktor oldun iq testimi yapiyorsun.Ister arabaci ne demek diye konu acarim ister bugün kiminle tasak gecsem diye konu acarim bundan sanane yada sizene?
4 mayis ta korfez de dr.ecu standinin basindayim gelirsen beklerim o zaman kim neyi sorgulamak istiyorsa sorgular ;)
abartıın sanki turalcım o billura saranları benbi göreyim baqim
h herkese soruyorum Hanginiz arabacısınız Arabacıyımdien neden kendine arabacıyım diyor açıklasanıza bana sende öle diosan sende söle skıntı yok billlıru olan yazssın olmayan yazmasın pls
Ben sardım billura özgün. TT den banlanıcam diye kişiliğimden ve ettiğim laflarıda yutacak bir karakterim yok. Bu arkadaşta bana ikidir "adam" kelimesi kullanırken iyicede gıcıklandım kendisine. Oturup burda ortamı daha fazla germiycem benden alıntı yaptığın için aramızdada bir muhabbet olduğu için cevap veriyorum yoksa kim ne yazarsa yazsın cevap yazmıycaktım. Teknik kısımda geyik yapsak anlıycam tavrı falanda arabacı ne demek diye gelen bir soruyada ciddi cevap beklemesin kimse benden
Ben sardım billura özgün. TT den banlanıcam diye kişiliğimden ve ettiğim laflarıda yutacak bir karakterim yok. Bu arkadaşta bana ikidir "adam" kelimesi kullanırken iyicede gıcıklandım kendisine. Oturup burda ortamı daha fazla germiycem benden alıntı yaptığın için aramızdada bir muhabbet olduğu için cevap veriyorum yoksa kim ne yazarsa yazsın cevap yazmıycaktım. Teknik kısımda geyik yapsak anlıycam tavrı falanda arabacı ne demek diye gelen bir soruyada ciddi cevap beklemesin kimse benden
Arkadas ciddi cevap vermiyceksen cikar gidersin konudan sen kimsinki aklin sira geyik yapiyorsun?Tanisiyormuyuz hayir sen beni ben seni bilmem,sen ve diger akli sira tassak gecenler hangi sifatla tasak geciosunuz,size bu hakki kim verdi?
TolgaEsentepe
26-04-2014, 00:07
isminin altındaki markaya yakışmayacak şekilde hareket ediyorsun. Avatar dan kişilik analizi bile yapabiliyorsun.. Yolun Ankara'ya düşerse lütfen bu nutella avatarlı Tolga'yı unutma da bir özel mesaj atıver..
isminin altındaki markaya yakışmayacak şekilde hareket ediyorsun. Avatar dan kişilik analizi bile yapabiliyorsun.. Yolun Ankara'ya düşerse lütfen bu nutella avatarlı Tolga'yı unutma da bir özel mesaj atıver..
Sabahtan beri sabrediyorum esnafim ana sponsorum vs vs diye ama işin bokunu cikardiniz!Sabir da bir yere kadar.
Simdi de bu moda oldu yok yuz yuze gelirsek yok su olursa o kadar atarin varsa atlar gelirsin atar gidersin ;) Anladin
TolgaEsentepe
26-04-2014, 00:20
Sabahtan beri sabrediyorum esnafim ana sponsorum vs vs diye ama işin bokunu cikardiniz!Sabir da bir yere kadar.
Simdi de bu moda oldu yok yuz yuze gelirsek yok su olursa o kadar atarin varsa atlar gelirsin atar gidersin ;) Anladin
Yok ben anlamadım. Ben hiç atarlanmadım, böyle saçma konulara da atarlanmam lise öğrencisi değilim.. Fakat sende bi hayli fazla bu haraket o yüzden güzelce davet ettim yolun düşerse haber ver dedim. Anladın.. Lütfen cevap verme kalite hakikaten yerlerde....
Tayfun.O
26-04-2014, 00:22
Bali koklayana balici deniyorsa eğer
arabayı gazlayana da arabacı diyorlar heralde :D
Yok ben anlamadım. Ben hiç atarlanmadım, böyle saçma konulara da atarlanmam lise öğrencisi değilim.. Fakat sende bi hayli fazla bu haraket o yüzden güzelce davet ettim yolun düşerse haber ver dedim. Anladın.. Lütfen cevap verme kalite hakikaten yerlerde....
O zaman geri tusuna basiosun ve konudan bi zahmet bir daha girmemek uzere cikip gidiyorsun.
Adimin altinda Dr.Ecu yu gorene kadar atip tutma vardi bir anda U dönüş yapildi,billurlar içeri kaçtı galiba
İbrahim33
26-04-2014, 00:26
Gereksiz yere tartışıyorsunuz , ortada birşey yok , büyütmeyin.Arabacı kelimeside 3-5 tane at hırsızı barzo kendine arabacı demiştir oradan türemiştir bence.Yoksa arabacı neyyy layyynn :D
TolgaEsentepe
26-04-2014, 00:29
O zaman geri tusuna basiosun ve konudan bi zahmet bir daha girmemek uzere cikip gidiyorsun.
Adimin altinda Dr.Ecu yu gorene kadar atip tutma vardi bir anda U dönüş yapildi,billurlar içeri kaçtı galiba
:) emriniz olur paşa hazretleri :)
Bak kardeş darlama daha fazla. Burdan çıkıp senle görüşmek için o kadar yol yapamam. Nasip olurda birgün biryerde karşılaşırsak, bende bu muhabbeti unutmamış olursam, o arkasına sığındığın firma falan dinlemem merak etme. Geri dönme U dönüşü falan olmaz. Memleket Artvin, biraz laz damarımı tutturmam yeterli. Ha daha fazla darlarsam ne olur falan diye ergen geyiğine saracaksan da bişe olmaz merak etme. Eşimi çocuğumu bırakıp burdan kalkıp oralara gelemem. Ama unutma olasılığını düşürürsün... Farklı bir kişiliğin var belliki
tugralcım yavas sakin yağmurlar çok biraz sakin konuş bence
eser kardeşim savunmanda sonuna kadar haklısın abartan arkadaşlar için söylüyorum. ama konu makara konusu buda bir gerçek
ama son yazın olmamış Dr.Ecu ekmekmidir sumudur niye böyle bi cümle kurdun anlamadım.millet ülke başbakanına küfür ediyo sen Dr.Ecu yazısını görünce u dönüşü yaptın diyosun :beuj::beuj::beuj::beuj:
Bak kardeş darlama daha fazla. Burdan çıkıp senle görüşmek için o kadar yol yapamam. Nasip olurda birgün biryerde karşılaşırsak, bende bu muhabbeti unutmamış olursam, o arkasına sığındığın firma falan dinlemem merak etme. Geri dönme U dönüşü falan olmaz. Memleket Artvin, biraz laz damarımı tutturmam yeterli. Ha daha fazla darlarsam ne olur falan diye ergen geyiğine saracaksan da bişe olmaz merak etme. Eşimi çocuğumu bırakıp burdan kalkıp oralara gelemem. Ama unutma olasılığını düşürürsün... Farklı bir kişiliğin var belliki
Hala yigitlige *** surmuyorsun.Haklisin arkadasim senin konuna girdik seninle ve actigin konuyla gereksiz tasak gectik desen konu uzamiycak.Ayrica firmanin arkasinami siginiyorum komik olma,benim agzimdan tolga esentepe adinin altinda firma yaziyor diyene kadar bisey cikmadi.
Sence firmaya siginiyor olsaydim sabahtan beri evrenoz senin deyiminle benimle billur gecerken ben firmami nerdeyse gunun 12 saatini beraber gecirdigim oz un kidemini kullanmazmiydim.Biraz mantikli olalim ;)
http://gcube.milliyet.com.tr/Detail/2013/08/01/caps-caps-fotograf-1377224.jpg
Tayfun.O
26-04-2014, 00:43
tugralcım yavas sakin yağmurlar çok biraz sakin konuş bence
Konuyu kilitleme yetkiniz varsa bence kilitleyin muhabbet iyice yokuşa sarıyor
http://www.yediyedi.com/wp-content/uploads/incicaps4.jpg
Konuyu kilitleme yetkiniz varsa bence kilitleyin muhabbet iyice yokuşa sarıyor
yok kalsın daha yeni baslıyoruzzz :)
eser kardeşim savunmanda sonuna kadar haklısın abartan arkadaşlar için söylüyorum. ama konu makara konusu buda bir gerçek
ama son yazın olmamış Dr.Ecu ekmekmidir sumudur niye böyle bi cümle kurdun anlamadım.millet ülke başbakanına küfür ediyo sen Dr.Ecu yazısını görünce u dönüşü yaptın diyosun :beuj::beuj::beuj::beuj:
Abi arkadaşın butun postlarindan alinti yaptim.Son postundan önce Ozgun dr.ecu yazmis adimin altina.Bir incelersen ne demek istedigimi anliyip hak vericeksin bana
bu arada tesekkur ederim abi
Tayfun.O
26-04-2014, 00:44
yok kalsın daha yeni baslıyoruzzz :)
:D uuuu merakla bekliyorum diyer safhaları
:D uuuu merakla bekliyorum diyer safhaları
http://www.itusozluk.com/image/**-mi-lan-o_318905.jpg
Hala yigitlige *** surmuyorsun.Haklisin arkadasim senin konuna girdik seninle ve actigin konuyla gereksiz tasak gectik desen konu uzamiycak.Ayrica firmanin arkasinami siginiyorum komik olma,benim agzimdan tolga esentepe adinin altinda firma yaziyor diyene kadar bisey cikmadi.
Sence firmaya siginiyor olsaydim sabahtan beri evrenoz senin deyiminle benimle billur gecerken ben firmami nerdeyse gunun 12 saatini beraber gecirdigim oz un kidemini kullanmazmiydim.Biraz mantikli olalim ;)
Ah ya çok özürdilerim. Ben senin açtığın bu çok önemli " Arabacı ne demek?" konunu ciddi açtığını düşünemedim. Sanırım geyiğine bir muhabbet var diye düşünerek bende bir iki yorum salladım. Kaldıki yaptığım ilk yorum gayet yapıcıydı. Arabacı parçasının bilgileri ve arabacı diye bir memleket olduğuna dair bilgiler içermekteydi. Sanırım benim gibi "arabacı ne demek diye ciddi sorumu olur lan" düşüncesine sahip, sağlıklı düşünme kabiliyetindeki arkadaşlarda bu tuzağa düşmüşler. Oldumu? Hadi iyi geceler :icon_tup:
Abi arkadaşın butun postlarindan alinti yaptim.Son postundan önce Ozgun dr.ecu yazmis adimin altina.Bir incelersen ne demek istedigimi anliyip hak vericeksin bana
bu arada tesekkur ederim abi
la olm uyusanaa :)
http://www.haberinyeri.net/d/gallery/1647_1.jpg
Ah ya çok özürdilerim. Ben senin açtığın bu çok önemli " Arabacı ne demek?" konunu ciddi açtığını düşünemedim. Sanırım geyiğine bir muhabbet var diye düşünerek bende bir iki yorum salladım. Kaldıki yaptığım ilk yorum gayet yapıcıydı. Arabacı parçasının bilgileri ve arabacı diye bir memleket olduğuna dair bilgiler içermekteydi. Sanırım benim gibi "arabacı ne demek diye ciddi sorumu olur lan" düşüncesine sahip, sağlıklı düşünme kabiliyetindeki arkadaşlarda bu tuzağa düşmüşler. Oldumu? Hadi iyi geceler :icon_tup:
Eyvallah saol,sana da iyi geceler :heyoo:
Tayfun.O
26-04-2014, 00:49
http://www.itusozluk.com/image/**-mi-lan-o_318905.jpg
Geçe geçe güldüm eyvallah :D
http://i.capsspot.com/s/4/4/127935.jpg
la olm uyusanaa :)
Dinime söven,müslüman :beuj:
tartışmadaki herkesi realde tanıyorum olum boşa atar gider yapmayınlan hepiniz tatlı koca heriflersiniz aynı ben gibi :hehe: :D yokyere uzatıyosnuz
osman çolukçocua karıştın serseri manyak karakterini biliyoruz :D
eser arada samet yazmış kadayıf oldu onuda biliyoruz
tolga senin 5kg nutella arayıp o nutellayı ondan koydunuda bilyirouz:D bana ecz. ilaçlar aldıgınıda:D
hadi yatın uyuyun amk
tartışmadaki herkesi realde tanıyorum olum boşa atar gider yapmayınlan hepiniz tatlı koca heriflersiniz aynı ben gibi :hehe: :D yokyere uzatıyosnuz
tolga senin 5kg nutella arayıp o nutellayı ondan koydunuda bilyirouz:D bana ecz. ilaçlar aldıgınıda:D
hadi yatın uyuyun amk
Sen onu bunu birakta ne zaman geliyorsun,gelde bir iciverek :)
sözüm olsun ;) eskisi kadar sanayiye gelemesemde geldiğimde mutlak süretle uğruyorum zaten tükana 'draggersmile'
TolgaEsentepe
26-04-2014, 01:32
hadi yatın uyuyun amk
olm ben koymadım lan dragger smile koydu :D hastalığın da ayrıca hiçç çekilmiyor :D
SinanAdalı
26-04-2014, 02:10
Aslında alıntı yapılacak çok güzel sözler var post'larda, genel kavram olarak şöle bişi çıkarabiliriz. Arabaya her ne yapılıyorsa gerek görüntü gerek hız için. Kimisi giderken sesini sever, kimiside giderken sağda solda mağaza vitrin camlarından arabasının süzülüşüne bakar. Arkadasına verir iner izler nası gidiyo nası duruyo dışardan diye. Bence bu çok farklı bi tutku, bağlılık. Cebindeki son 50TL'yi yakıt'a vermektir. Yıkayıp cilaladıktan sonra karşısına geçip bakmaktır. Onunla konuşmaktır bence, bi ruhu olduğuna inanmaktır. Sert çukura girince içinin cız etmesidir. Arabanı deli gibi sahiplenmektir...
Aslında alıntı yapılacak çok güzel sözler var post'larda, genel kavram olarak şöle bişi çıkarabiliriz. Arabaya her ne yapılıyorsa gerek görüntü gerek hız için. Kimisi giderken sesini sever, kimiside giderken sağda solda mağaza vitrin camlarından arabasının süzülüşüne bakar. Arkadasına verir iner izler nası gidiyo nası duruyo dışardan diye. Bence bu çok farklı bi tutku, bağlılık. Cebindeki son 50TL'yi yakıt'a vermektir. Yıkayıp cilaladıktan sonra karşısına geçip bakmaktır. Onunla konuşmaktır bence, bi ruhu olduğuna inanmaktır. Sert çukura girince içinin cız etmesidir. Arabanı deli gibi sahiplenmektir...
abi sen nerdeydin yaa:bravo::bravo:
thedevil
26-04-2014, 19:07
illa arabacı görücem merak ettim dersen gel bizim oraya....dükkanın ordayım ben, beni gör merakın geçsin.... :D
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008227029384&fref=pymk
öylesine denk geldim
Beyfendi herhalde ekmegi tuvallette yemis Allah nasil vermisse artik belasini:hahaha:
araba alım satım işi ile uğraşanlara canbaz denildiğini biliyorum nerde kupon tertemiz bakire araba var onları takip edip meraklısına okutana,ama şimdilerde piyasa da ''arabacı''tabiri diye kullanılan ifadelere baktığımızda ve yorumlara bakıldığın da piyasa da patlak pertten çıkma ağır hasarlı araçları ölü fiyatına alıp kaporta boya ve güncel popüler tasarım ve aksesuarları giydirerek aracı piyasaya ''değişensiz''etek altı bel altı sadece güneş yanıklarından dolayı keyfi keder boyalıdır diye bakire adındaki araçları millete ''giydiren''meslek türü ile uğrşanlara arabacı deniliyor ortam da HD kalitesinde ve en damar basslı müzikli bir klip çaktınmı o araba tamamdır :D
Modifiye Sanattır 'Kamera Arkası' - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=86h3Pd0G-n0)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10150769_1384290501855171_142974678095152015_n.jpg
Araba işlerine gönül vermiş insandır arabacı bence.
ama her şeye olmuyo bu tabir tribüncü,manitacı filan tamamda kayak yapan adama burda skici desek olay çıkar :hahaha:
Modifiye Sanattır 'Kamera Arkası' - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=86h3Pd0G-n0)
Eray :D adam geçmişten belli zaman zaman hızlı gitmek istiyorm = tısslıyorum :p :D
Bertan ivedik :D:icon_tup:
acicagin konuya..
Sekline semaline .....
Sekline semaline .....
arabacı eser :)
su konu bı kapansın yaa ıllalah ettım vala gormekten
Tayfun.O
28-04-2014, 20:47
:icon_tup::icon_tup:..........
Keraneci gibi birşey olsa gerek :D
BuRaK_eFe
28-04-2014, 23:50
Konu çok uzadı gelen gidene giydirmeye başladı bu konuya bi el atılmalı artık önüne gelene giydiren üyelere o bu şu arkadaş vs demeden bi uzaklaştırma verilmeli
MGövercin
29-04-2014, 01:53
Torba satan torbacı mı oluyo?
HondatugraL
29-04-2014, 03:33
+5500:icon_tup:
Sercan AKCAN
29-04-2014, 03:46
bi ünal turan bi de eser ayvaz üstlerine yok :)
Mert Alpay
29-04-2014, 10:19
Beyfendi herhalde ekmegi tuvallette yemis Allah nasil vermisse artik belasini:hahaha:
Arabacıda basık araç :d:d
altına imzamı attım
HONDAHAN
29-04-2014, 13:53
Ben arabacıyım.
Eskiden Beşiktaş taraftarları maçlara at arabaları ile giderlermiş, bu yüzden Beşiktaş 'a arabacı takımı denilirmiş.
Şükür Beşiktaş 'lıyım, o zaman arabacıyım :D