Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosikletle Araba Kovalamak
/watch?v=flkjHt6lpVs
https://www.youtube.com/watch?v=flkjHt6lpVs
2.06 :hahaha:
dün denk gelmişti izlemiştim fiesta fena çakıyo adama :D :D bi daha izliyim :D
1.50 de başlıor asıl olay :D
Forumda bicok kez verildi ama fiestalı az bile yaptı.. Ben olsam motoru parçalardım
Forumda bicok kez verildi ama fiestalı az bile yaptı.. Ben olsam motoru parçalardım
Forumda arattım göremedim hiç bir yerde
Olayin gecmisinde ne oluyor onu bilmiyoruz ki
PiscocuK
25-02-2014, 12:38
rusyadan araç kazaları gibi bir konu var orada mevcut
rusyadan araç kazaları gibi bir konu var orada mevcut
Yalnız bu kaza videosu değil iki motor arabayı durdurmaya çalışıyorlar ve sonunda olaylar gelişiyor görmenizi istediğim için paylaştım :beuj:
Görmemiştim sağolasın, geçmişini bilmiyoruz ama fiestacı iyi sinirlenmiş.
geç bile kalmıs beni oyle sıkıstırcak 50 kere sokardım onu camdan içeri yada bariyere
Olayin gecmisinde ne var bilmiyorum ama gorunen de fiesta sahibi guzel aduket cekmis :D
metinalan
25-02-2014, 18:26
orda hareketi çektin kacıcaksın abi
Arkadaslar konu her ne olursa seyir halinde motosiklete sakin carpma vs yapmayin.motosiklet zaten acikta olan bir arac insanlarin hayatina mal olmak anlik bir olay.hakli veya haksiz hersey olabilir ama seyir halinde bu olay cok tehlikeli.sakin olmak her zaman lehimize.
ford'çu abi haklıysa az bile yaptı, olay nasıl gelişti bilmiyorum ama kimse yanlış anlamasın tr'de adam gibi motora binen çok az insan var kaldırımlardan yürüyemez olduk en son bende birine kaldırımda denk gelirse patlatıcam
Kutluhan
25-02-2014, 19:00
Az bile yapmış fordcuuu.
Benim anlatmak istedigim motorcunun hakedip etmemesi degil.motor seyir halindeyken ona carpma vs yapmamak adam olur gider ya arkadaslar.durun inin asaya sorunu oyle cozun yada cozmeye calisin.bir sinir ugruna insan hayatina kiyarsiniz hayatiniz kayar degermi asla degmezzzzzzz
Sanalda atarı pek sevmem ama böyle bir durumda direk çekerim torpido dan makineyi...
üzerinde armorları olan kaskı takılı motorcu kendini robocop sanar. nasılsa darbe almaz die gelene gidene giderlenir. adam süpper yapmış.
motorcu biri olarak yazıyorum
ErenDurmus
25-02-2014, 19:25
motorların kalabalık olması cesaret vermiş ama öyle olmuyo o işler ;)
Emir_b16a
25-02-2014, 19:46
hem düz yolda adamın sağı doluyken adamı sıkıştır geçicem die hemde kabadayılık yap 40 saat kovala gördü ebesininkini
Yanlız olaydan sonra adamın deliliğini anladılar takibi bıraktılar sanırım :)
Olayın öncesinin falan olduğunu sanmıyorum..Fiestalının sağı dolu olduğundan normal olarak sola kaçıyor, motorcu tek değil yaa tarkan abinin dediği gibi robocop misali gaza geldi... Az bile yaptı fiestacı..
Geri vites hamlesi süpriz oldu
Helal olsun adama az bile yaptı motorlulara her ne nekadar dikkat etsemde abidik gubidik kullanıyolar özellikle kebapçı motorları :@
Trafik magandalarına az bile oldu.
mazisini falan bilmem de üstü başı her yeri kasklı korumalı inip adama sataşıyor az bile yapmış keşke altına alsaymış komple.
şansını çok fazla zorlayan muhakkak belasını buluyor. bu da çok güzel bir örnek
ben olsam kafamdaki kaskla cama sağlam bi kafa atar fordçuyu dışarı alırdım :D:D:D